HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 stu 2024, 16:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 902 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija
PostPostano: 24 tra 2020, 21:19 

Stalno se pravite ludi. Vama je imigracija ilegalna imigracija afganistanskih kriminalaca koji bace papire.

Imigracija koju ja zagovaram je legalna, dokazano uspješna a to je imigracija ex Yu ljudi koji žele živjeti i raditi u RH. Posebno Srba. Oni su najveći narod a na koljenima su ekonomski.

Treba na njih prestat gledat kao neprijatelje, posebno mlade, rođene nakon 90. Ti ljudi sad imaju 30 g.

Treba ih gledat kao resurs i olakšati na sve moguće načine imigraciju. Mi smo njima zapad.

Trebamo kao Njemačka, glumiti prijatelja a brat najbolje ljude.

Puno mi je to bolje od Pakija i Afgana.

Znam i ja da bi bilo najbolje da imamo svoju djecu ali evo gore ste nabrojali neprovedive ideje. Male su šanse da se to promijeni.

Nacija staraca je za k. tek bi to islamska omladina zgazila kao plitak potok.

Ako već iznosite neku ideju kao dobru, recite i kako je točno ona provediva. Lijepe želje se ne računaju.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 21:55 

Aoo ne može bez Srba ništa. :zubati

Kakve su to jugoslovenske ideje na mala vrata a. Fuj to.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 22:01 

Nbgd88 je napisao/la:

Hrvatske. Evo, damo Vuji hrvatsku srpkinju i duplo bolje plaćen posao, more umjesto Dunava i Save, samo da pravi male Hrvate.

Ionako je na hrvatskom tlu, u Zemunu, nažalost više nije u RH pa bi morao selit ili još bolje, tražit pripajanje Zemuna matici.

Jamčim da ne bi bio ovako nadrkan kao na forumu više.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 22:09 

Ideje o etnički čistim državama gdje su svi muškarci bijeli vitezovi a žene rađaju 4-5 djece su jednako smiješne i nerealne kao i ideje hipi ljevičara o ljubavi i miru među svim narodima i religijama.

Svi normalni ljudi rješenja traže negdje između.

Kako to postići, pa evo postoje i države razvijenog zapada gdje je razina kriminala i ulična sigurnost na razini HR, to su npr. Danska, Finska, Švicarska, Austrija. A recimo uzorna zemlja hrvatskih suverenista koja ne prima migrante, Mađarska, ima lošije statistike od ove 4 navedene.

Ukrajina i Rusija koje nisu truli zapad su čvrsto vodeće u Europi po broju ubojstava, jedino nosam siguran da li su i rat u Donbasu uključili u statistiku.

Ja ne bi izmišljao toplu vodu nego bi reklamirao i stimulirao da se vrate na djedovinu oni koji su nekad morali otići, Talijani u Istru i Rijeku, Nijemci u Slavoniju, Srbi u Krajinu.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 22:09 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:

Hrvatske. Evo, damo Vuji hrvatsku srpkinju i duplo bolje plaćen posao, more umjesto Dunava i Save, samo da pravi male Hrvate.

Ionako je na hrvatskom tlu, u Zemunu, nažalost više nije u RH pa bi morao selit ili još bolje, tražit pripajanje Zemuna matici.

Jamčim da ne bi bio ovako nadrkan kao na forumu više.

Kako Vujadin da pravi male Hrvate, života ti. Da pusti Tompsona u pozadini dok ebe?

I mora da bude nadrkan da bi plodio. :zubati

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 10:19 

Stalno se pravite ludi. Vama je imigracija ilegalna imigracija afganistanskih kriminalaca koji bace papire.

Imigracija koju ja zagovaram je legalna, dokazano uspješna a to je imigracija ex Yu ljudi koji žele živjeti i raditi u RH. Posebno Srba. Oni su najveći narod a na koljenima su ekonomski. .

Mislim da će se nakon ove corone migracija možda i preokrenuti u smjeru Srbije.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 10:33 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Ideje o etnički čistim državama gdje su svi muškarci bijeli vitezovi a žene rađaju 4-5 djece su jednako smiješne i nerealne kao i ideje hipi ljevičara o ljubavi i miru među svim narodima i religijama.

Kako to postići, pa evo postoje i države razvijenog zapada gdje je razina kriminala i ulična sigurnost na razini HR, to su npr. Danska, Finska, Švicarska, Austrija. A recimo uzorna zemlja hrvatskih suverenista koja ne prima migrante, Mađarska, ima lošije statistike od ove 4 navedene.

Ukrajina i Rusija koje nisu truli zapad su čvrsto vodeće u Europi po broju ubojstava, jedino nosam siguran da li su i rat u Donbasu uključili u statistiku.

Ja ne bi izmišljao toplu vodu nego bi reklamirao i stimulirao da se vrate na djedovinu oni koji su nekad morali otići, Talijani u Istru i Rijeku, Nijemci u Slavoniju, Srbi u Krajinu.

Već sam ti par puta rekao, ne radi se ovdje o tome kakva će biti ulična sigurnost, već kakva će biti budučnost generacija koje dolaze.

Imigracija gdje je god pokrenuta kao "rješenje" demografskih i ekonomskih problema, nije se zaustavila niti će. Nema tome kraja, to je kao rupa u krovu, kad jednom prokisne, kisne sve više.

Dugoročna posljedica migracije je da DOMICILNI POSTAJU MANJINA, i na kraju žrtve terora strane većine. Da Hrvatska više nije Hrvatska nego Jugoslavija. Dakle, krvavo se boriš da Hrvatsku odvojiš od Jugoslavije, i onda od Hrvatske napraviš Jugoslaviju u kojoj će Vujadin izabirati za predsjednika Hrvatske Dragana Vulina.

To je jedini mogući ishod imigracije. Nema tu ništa između, svi koji traže nešto između će popušit dugoročno. To je kao da pokušavaš yebat i ostat nevin. Nema toga.

Danska je imigraciju ograničila kako bi zadržala udio Danaca na 3/4, zato će imati depopulaciju. Finska, Švicarska, Austrija, neće to biti u buduće. Austrijancima će neki Turci i Arapi izabirati njihovu verziju Komšića za predsjednika, Austrijanci će biti isto što i Hrvati u Zenici, uplašena manjina.
Vjerojatno ni Slovenija. Svi koji naivno vjeruju u neku asimilaciju u Sloveniji su smiješni. Srbi su Srbi, Muslimani Muslimani, sutra će i tamo izabrati verziju SDA i SDS. Samo pratit što će im se dešavati, i kako će se politička scena tamo mijenjati kako domicilni budu opadali, a strano tkivo raslo. Trenutno stranci glasaju za ljeve opcije koje drže vrata otvorenima, kad ih bude dovoljno sa državljanstvom, onda će naprosto ili preuzeti te stranke (muslimani su skoro preuzeli Laburiste u UK) ili će otvoreno istaknuti neke svoje. Domicilni ljudi tu nemaju budućnosti.

Demokracija je vladavina većine, Turci, Arapi i Pakistanci će vladati Njemačkom, Francuskom, Austrijom, domicilnima će život biti pakao. Ne zanosite se glupostima, nema trećeg ishoda.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 11:01 

Možda najbolji indikator neintegracije određene imigrantske skupine je njeno glasovanje za lijeve-liberalne stranke. Dakako iz razloga što one podupiru daljnju imigraciju i što imigrantske skupine nemaju svoje vlastite stranke (bar u početku) pa se infiltriraju u one koje ih najviše podupiru te ih preuzimaju (npr liberali u UK).

E sad, indikator prave integracije i asimilacije bi bio da imigranti glasuju za stranke isto kao i domicilni, tj kako za lijeve tako i za desne. Odbijanjem toga oni pokazuju nedostatak stvarne integracije tj pokazuju da će dovijeka biti strano tijelo i čimbenik nestabilnosti u tim zemljama.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 11:22 

I ti Talijani sutra neće tražiti da se pripoje Italiji?
Ti si baš siguran da ti opet neki novi fašisti iz Trsta neće umarširati u Rijeku?
Ti baš navalio da se ovi vrate?

slika

Realno samo ovakve Hrvatska zanima, ostali nisu ludi da dolaze u Hrvatsku koju je nerazvijenija od Italije.

Ti Srbi sutra neće tražiti da se pripoje Republici Srpskoj i obnove RSK?

Znači treba vratiti sve one koji imaju teritorijane aspiracije prema Hrvatskoj ali samo ne treba vratiti Hrvate iz emigracije?

Zašto ne slijediti model Izraela?
Zašto ne stimulirati povratak Hrvata koji su morali napustiti djedovinu?

Za Hrvatsku nema veće opasnosti od jugoljevičara, ti su veća opasnost i od neobrazovanih Indijaca i Pakistanaca.

Obnovite RSK i Srbi će vam se vratiti istog trena, pa ćeš moći ići na skupove Vučića u Glini.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 11:45 

Vidi baš, najbolje rješenje, obnovit RSK, vratit pola milje braće Srba i puna šaka brade. Dobro nama dobro njima. Šta se čeka? Vujadine kaj veliš?

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 13:00 

Bobovac je napisao/la:
Možda najbolji indikator neintegracije određene imigrantske skupine je njeno glasovanje za lijeve-liberalne stranke. Dakako iz razloga što one podupiru daljnju imigraciju i što imigrantske skupine nemaju svoje vlastite stranke (bar u početku) pa se infiltriraju u one koje ih najviše podupiru te ih preuzimaju (npr liberali u UK).

E sad, indikator prave integracije i asimilacije bi bio da imigranti glasuju za stranke isto kao i domicilni, tj kako za lijeve tako i za desne. Odbijanjem toga oni pokazuju nedostatak stvarne integracije tj pokazuju da će dovijeka biti strano tijelo i čimbenik nestabilnosti u tim zemljama.

Ma zagovornici imigracije su jednostavno ljudi koji bi jedan problem rješavali stvaranjem daleko većega.

Inače, apropo političke polarizacije, migranti utječu i na domicilne, pa je tako imigrantsko preuzimanje ljevih stranaka dovelo do toga da su se domicilni još više okrenuli desnima, jer ljevica sve više iskazuje otvorenu mržnju prema domicilnom stanovništvu. Npr. u SAD demokrati nisu dobili većinu bijelaca još od šezdesetih, a već sada im je svaki drugi birač pripadnik etničke ili rasne manjine. Republikancima je preko 90% biraća bijelo.

Dakle, sutra ćeš imati situaciju ko u BIH, stranke koje predstavljaju etničke skupine. Veselo da ne može bolje. U UK je sličan trend.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 14:52 

Kaže frendica u Međimurju su cigići za 20 g. većina. Međimurci ne znaju što da rade. Najradije bi i oni najmirniji kristalnu noć čini mi se. :D

Što bi im vi savjetovali?

Da ih protjeraju?
Da prave djecu?
Da vrate sve Međimurce iz bijelog svijeta?
Da se pociganče?
Da ne rade ništa nego pametuju s idejama koje su neprovedive i krive druge? :zubati

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 15:36 

Da ukinu socijalu.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 16:43 

daramo je napisao/la:
Da ukinu socijalu.

I da počnu glasati za stranke koje se neće bojati provođenja zakona u romskim selima, od straha da ih netko nazove rasistima.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 17:20 

Oko ovih pitanja imigracije uglavnom vlada jedan nesveti savez desnice (uglavnom bliska krupnom kapitalu koji želi oboriti cijenu rada i povećati cijene nekretnina), ljevice (glad za novim glasačima) i medija (bliži ljevici, a uglavnom kopiraju što je "in" na zapadu). Svi uglavnom igraju uglavnom na kratkoročnu dobit imigracije za sebe.

Dobra vijest je ta da ih se može poraziti spajanjem nacionalističke struje s desnice i uvjetno rečeno radničke klase/sindikata koji su bliži ljevici. Tu apsolutno imaju isti interes. No, u Hrvatskoj to još nije goruće pitanje.

Uz nadolazeću automatizaciju i mogući UBI, apsolutno je nepotrebna bilo kakva vrsta imigracije. Svaki apel tipa "nema radnika" je obični "nema radnika koji bi htjeli raditi za mizernu dnevnicu".

Vrlo lagano je implementirati imigracijsku politiku koja se ne kosi sa EU zakonima, a koja svejedno stopira ono što želimo zaustaviti (ide se na famozno bodovanje, uvjeti o unosi značanje imovine u RH itd). Naravski, ne možete stopirati ono što bi došlo u Hrvatsku iz EU, ali to bi uglavnom bili ovi iz mogućih novih članica (mada, to je realno samo ako bi u nekoj situaciji RH primala radnike iz Albanije, Srbije, BiH, CG u slučaju njihovog ulaska u EU, a tijekom onog perioda gdje imaju rampe od 5-7 na rad u drugim zemljama EU).

Idealno, neki miks Japana, bodovanja u istinski deficitarnim znanjima, i prodaje državljanstva po pravoj cijeni (to je već poznato, i funkcionira u mnogim zemljama EU).

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 17:43 

divizija je napisao/la:

Problem Hrvatske i Zapada općenito, vidljiv i u ovoj koronakrizi je gerontokracija. A to se odražava na demokraciju.

Stariji ljudi su i u prošlosti vladali, samo ne na taj način da organiziraju sve oko svoje komocije a na račun svog potomstva. Ne vjerujem ni da je takvo razmišljanje baš rašireno u nas. Mislim, moji roditelji će sve učiniti da meni i bratu olakšaju zasnivanje obitelji. Napravili su kuću sebi na selu i kad odu u penziju ostavit će nam stan u gradu i kupit još jedan ako bude trebalo. Tako da ne znam uopće o čemu misle ti drugi koji gledaju kako će potrošit što više love na krstarenja u penziji i onda zadnjih 6 mjeseci sve što im ostane spiskat na doktore da bi im produžili život za par mjeseci patnje. To je doduše tipično za ameriku i donekle vrijedi za zapadnu europu, ne znam koliko toga uopće ima u nas.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 18:31 

Kaže frendica u Međimurju su cigići za 20 g. većina. Međimurci ne znaju što da rade. Najradije bi i oni najmirniji kristalnu noć čini mi se. :D

Što bi im vi savjetovali?

Da ih protjeraju?
Da prave djecu?
Da vrate sve Međimurce iz bijelog svijeta?
Da se pociganče?
Da ne rade ništa nego pametuju s idejama koje su neprovedive i krive druge? :zubati

Vrlo jednostavno. Svima nakon kraćeg tečaja podijeliti diplome za određena medicinska zanimanja. Za godinu dana bi bili po EU.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 19:00 

Problem je što ovo nije točno već ti po defaultu vjeruješ kako su Zapad da su po pitanju kriminala bolji. Sve 4 navedene zemlje imaju veću stopu ubojstva nego Hrvatska i Mađarska, čak i kada uzmeš pet capita u obzir. Njemačka godišnje ima oko 6000-8000 ubojstva Hrvatska za usporedbu samo oko 100injak

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 19:34 

pakovic je napisao/la:
Stariji ljudi su i u prošlosti vladali, samo ne na taj način da organiziraju sve oko svoje komocije a na račun svog potomstva. Ne vjerujem ni da je takvo razmišljanje baš rašireno u nas. Mislim, moji roditelji će sve učiniti da meni i bratu olakšaju zasnivanje obitelji. Napravili su kuću sebi na selu i kad odu u penziju ostavit će nam stan u gradu i kupit još jedan ako bude trebalo. Tako da ne znam uopće o čemu misle ti drugi koji gledaju kako će potrošit što više love na krstarenja u penziji i onda zadnjih 6 mjeseci sve što im ostane spiskat na doktore da bi im produžili život za par mjeseci patnje. To je doduše tipično za ameriku i donekle vrijedi za zapadnu europu, ne znam koliko toga uopće ima u nas.

Koliko hoćeš. Gradovi su prepuni velikih stanova s jednom babom u njima koja je "siromašna" jer ima "malu" penziju, pa joj još daju pomoć. A njena penzija je veća od 40% plaća.

A stan joj vrijedi milijun kuna.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 19:41 

Ministry of Sound je napisao/la:
Uz nadolazeću automatizaciju i mogući UBI, apsolutno je nepotrebna bilo kakva vrsta imigracije. Svaki apel tipa "nema radnika" je obični "nema radnika koji bi htjeli raditi za mizernu dnevnicu".
.

Obo je zapravo suština čitave priče. Nesveti savez glomazne države koja porezima guši i poslodavaca koji hoće što veću dobit, drže plaće niskima.

Posljedica je bijeg naše radne snage na zapad i "potreba" za uvoznom.

No opet, čak i da se radi o uvozu radne snage, to ne treba biti isto što i useljavanje. Na deficitarnim niskoplaćenim poslovima mogu uredno raditi gaterbaiteri. To nije isto što i useljenici. Tu nema spajanja obitelji, azila i sličnih gluposti. Bliski istok je prepun gastebaeitera iz june Azije, ali isti se tu ne doseljavaju. Rade, pošalju doma ženi i vrate se nakon nekog vremena.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 20:02 

To je onaj predloženi koncept "blue card" u USA.
Meksikanac aplicira za tu radnu vizu koja vrijedi 2-3 godine, odradi svoje i onda se vrati u Mexico. Onda nema pravo aplicirati za istu u narednih nekoliko godina. Nakon isteka roka opet aplicira na 2-3 godine i tako u krug. Ako ga uhvate da je i nakon isteka roka ostao u USA gubi doživotno pravo apliciranja.
On nikada neće steći državljanstvo ali radi legalno, osiguran je i plaća porez. Zadovoljni svi. Skoro svi... osim dijela poslodavaca koji žele roblje.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 23:49 

master_mind_ je napisao/la:

Problem je što ovo nije točno već ti po defaultu vjeruješ kako su Zapad da su po pitanju kriminala bolji. Sve 4 navedene zemlje imaju veću stopu ubojstva nego Hrvatska i Mađarska, čak i kada uzmeš pet capita u obzir. Njemačka godišnje ima oko 6000-8000 ubojstva Hrvatska za usporedbu samo oko 100injak

Gdje si to izvukao? Ja sam gledao na više izvora da Njemačka ima oko 1.20 ubojstava na 100 000 stanovnika, to je 600-800 godišnje. Znači omakla ti se jedna nula.

Postoji stranica Numbeo public safety index by country gdje stoji da je Hrvatska visoko 15. u svijetu po uličnoj sigurnosti, ali tu negdje su i države sa više migranata kao gore spomenute i recimo Slovenija.
Čini mi se da je stranica dosta realna I da ništa ne uljepšava jer recimo Švedska je na ne baš slavnom 78. mjestu.

Ali onda opet imaš da su u prvih deset 3 islamske zemlje (2 u prve 3) što se nekima neće uklopiti u agendu da je islam jednako nered i raspad društva.

Mađarska i Njemačka su jedna do druge, 40-41, Poljska i Slovačka nešto bolje, ali lošije na primjer od Nizozemske.

Uostalom evo link pa sami gledajte da ja ne prenosim : https://www.numbeo.com/crime/rankings_b ... ayColumn=1

Nisu ni naši veliki gradovi bili tako sigurni nekad prije kad je bilo puno mladih u naponu snage koji su se klatili po ulici. Mene su recimo u osnovnoj školi 3-4 puta opljačkali od škole do kuće. Nije to bio neki veliki kriminal, nego su se stariji bilmezi iživljavali na malima. Ali recimo bio sam u skoro svim većim gradovima u EU, vozio se metroima I nisu me nikad opljačkali.

Osnovna stvar je migrante zaposliti na puno radno vrijeme koji god oni bili jer problemi nastaju kad oni ne rade nego se besposleni klate po ulici.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2020, 00:20 

Joj gledao sam to prije par mjeseci. Zenica i Amsterdam su užasni. :D Mislim da je dobar ranking.

Apropos Minijeve opservacije, nisam siguran je li on to o Australiji ili Hrvatskoj. :zubati

Prošle g. bio sam u Nizozemskoj i iznenadio se koliko im tradicionalno imigrantske poslove, npr. konobari, rade sami Nizozemci. Kad sam pitao zašto, rekli su jer su dobre plaće. E sad, netko to mora i platit. Krajnji kupac. 5 € je najjeftinija mala piva u najobičnijem bircu. Ako su usluge skupe onda tvoj standard pada.

Tome jedino može doskočit tehnološki napredak. Robotiziranje jednostavnijih poslova no nismo još baš tako blizu toga. Pogotovo ne u ex Yu.

Kažu za 30 g. da će to bit moguće ali dotad treba preživjeti. Zato sam i stavio 2050.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2020, 07:22 

Nije to nešto što pripada budućnosti već nešto što je sadašnjost a bila je čak i prošlost.

Imam susjeda, prije 10 godina se vratio iz Njemačke (došao u mirovinu). Radio je u jednoj njemačkoj tvornici gdje su se proizvodili madraci i slično. Kada se tu tek zaposlio, negdje 1975. godine, tvornica je imala skoro 5000 uposlenih. Kada je otišao u mirovinu ista je imala veću proizvodnju nego sedamdesetih a samo oko 200 uposlenih.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2020, 07:34 

Gdje si to izvukao? Ja sam gledao na više izvora da Njemačka ima oko 1.20 ubojstava na 100 000 stanovnika, to je 600-800 godišnje. Znači omakla ti se jedna nula.

Postoji stranica Numbeo public safety index by country gdje stoji da je Hrvatska visoko 15. u svijetu po uličnoj sigurnosti, ali tu negdje su i države sa više migranata kao gore spomenute i recimo Slovenija.
Čini mi se da je stranica dosta realna I da ništa ne uljepšava jer recimo Švedska je na ne baš slavnom 78. mjestu.

Ali onda opet imaš da su u prvih deset 3 islamske zemlje (2 u prve 3) što se nekima neće uklopiti u agendu da je islam jednako nered i raspad društva.

Mađarska i Njemačka su jedna do druge, 40-41, Poljska i Slovačka nešto bolje, ali lošije na primjer od Nizozemske.

Uostalom evo link pa sami gledajte da ja ne prenosim : https://www.numbeo.com/crime/rankings_b ... ayColumn=1

Nisu ni naši veliki gradovi bili tako sigurni nekad prije kad je bilo puno mladih u naponu snage koji su se klatili po ulici. Mene su recimo u osnovnoj školi 3-4 puta opljačkali od škole do kuće. Nije to bio neki veliki kriminal, nego su se stariji bilmezi iživljavali na malima. Ali recimo bio sam u skoro svim većim gradovima u EU, vozio se metroima I nisu me nikad opljačkali.

Osnovna stvar je migrante zaposliti na puno radno vrijeme koji god oni bili jer problemi nastaju kad oni ne rade nego se besposleni klate po ulici.

Previše si fokusiran na pitanje kriminala, ono je trenutni i zapravo efemerni problem.

Problem migracije je što dugoročno dovodi domicilno stanovništvo u položaj manjine među ciganskim narodima. To je jednostavna matematika, jedni imaju priljev, drugi prirodno odumiru, razultat je jasan.

A svatko iole razuman zna kako je biti manjina u ciganskim zemljama. Posebno islamskim, ali nije bolje ni drugdje. Zato su svi gradovi i kvartovi na zapadu u kojima su trećesvijetaši postali većina, očišćeni od domicilnog stanovništva. Jer je život u položaju manjine među njima NEMOGUĆ. Kako je danas Molenbeek očišćen ob Belgijaca, tako će sutra biti čitava Belgija.

Tako da je kriminal tu suštinski nebitan, bitno je da je NEIZDRŽIVO biti manjina među njima. A to je ono kuda migracija vodi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 902 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: