|
|
Stranica: 13/18.
|
[ 445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Šporet
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 22:30 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Imate plemenski mindset, zalutali ste u Europu takvim razmišljanjem. Ali, ima nade :) Ti imaš islamski mindset, ostatak od islamskog genocida Europom, zalutao si u Europu s takvim razmišljanjem Ali, ima nade :) mirusvijetu je napisao/la: Suma sumarum, vi ste bosanski Hrvati ali ne činite hrvatsku naciju već bosansku. Krivo, vi ste islamizirani Hrvati i Srbi, nemate naciju. mirusvijetu je napisao/la: Razmišljaš u konceptima srednje vijeka, zato ti je ovo teško razumljivo Ti razmišljaš u konceptima zaostalog islamofašizma iz srednjeg vijeka, zato ti je ovo teško razumljivo. mirusvijetu je napisao/la: Priča gluposti, ali nije mu za zamjeriti, radi se o Makedoncu koji se ovom pričom brani od bugarskih, grčkih, srpskih.. nasrtaja na svoju državu, to ne znači da je to što govori točno, naravno da nije. Izrekao je poprilično puno besmislica. Čak si je i dopustio konstatirati da on zna bolje definirati pojmove na hrvatskom od Anićevog Rječnika hrvatskog jezika, to je bilo dosta bezobrazno. mirusvijetu je napisao/la: Ne priznajete Haški sud Naravno da ne priznajemo Haški sud, radi se o smeću od suda koji za Vukovar nije ni podignuo cjelovitu optužnicu (izrečene su nekakve dvije smiješne kazne), dok su naši generali bili godinama u Hagu zbog dvije granate koje su pale na Knin i razbile tri prozora. Sud koji uopće nije formirao optužnicu za udruženi islamistički zločinački poduhvat Muslimana, a osudio Hrvate zato što su se branili od ISIL-a i Al Qaide odnosno tzv. arbih. Na tom sudu presude su ovisile koliko je ko lobirao, Srbija i pogotovo Muslimani su užasno puno lobirali, a hrvatska ne da nije lobirala za sebe, nego je još i lobirala protiv sebe, dakle nebitno smeće od suda koje više nitko ni ne spominje. mirusvijetu je napisao/la: ne priznajete moderni europski koncept nacije, promovirate konstitutivnost..Šta ste vi..Da niste profulali kontinent i vijek.. Vi ne priznajete moderne europske civilizirane sisteme uređenja višenacionalnih država, jer ste islamisti i promovirate nacistička uređenja dominacije nad malobrojnijima po uzoru na genocidno osmansko carstvo, naravno više nije srednji vijek pa vam to neće uspijeti. Ako želite živjeti u Europi morat ćete poštovati njene vrijednosti demokracije i uvažavanja, ako ne želite uvijek ima mjesta tamo gdje vlada islamizam kome težite. mirusvijetu je napisao/la: Spustit ćemo slučaj Komšić na niže nivoe, za početak Teško, možda u još uvijek svojih 23%, ali ionako brojite zadnje, možda predzadnje desetljeće pa nije previše bitno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hagresor je napisao/la: Zadnji put kad su uzjebali oko GraDžanske Bejha su se 95 probudili u 23%. Tko zna gdje će se probuditi sada kad opet čačkaju mečku… Da. Unitarna gradžanska je već probana. Onda se nudio Kutilliero, te 40% BiH. Zapadni Mostar smo im mi nudili, skupa s Ilićima, Cimom, Rodočom, Bunom, a Srbi Prijedor, Doboj i Zvornik. Neće, pa neće. A ako neće, onda ne mora.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 23:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39455 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zanimljiv ovaj islamski koncept nacije.
Nego jesu li svi u EU onda pripadnici europske nacije odnosno Europljani. Šta su onda bosanski muslimani koji to nisu? Pripadnici azijatske nacije, otvorenobalkanske ili minišengenske nacije? Ako su Hrvati Europljani onda su valjda Muslimani i Srbi Azijati, potvrdio Krug 99.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 23:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
A što su po nacionalnosti državljani islamskog kalifata odnosno islamske države? Muslimani.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 23:07 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7146 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Robbie MO je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Zadnji put kad su uzjebali oko GraDžanske Bejha su se 95 probudili u 23%. Tko zna gdje će se probuditi sada kad opet čačkaju mečku… Da. Unitarna gradžanska je već probana. Onda se nudio Kutilliero, te 40% BiH. Zapadni Mostar smo im mi nudili, skupa s Ilićima, Cimom, Rodočom, Bunom, a Srbi Prijedor, Doboj i Zvornik. Neće, pa neće. A ako neće, onda ne mora. U stvari Alija je odbio ovaj predlog. . Ta mapa kojoj je cijela nekadašnja opština Mostar u entitetu sa muslimanskom većinom prihvaćena je kao osnov za pregovore o razgraničenju tri entiteta.I kao takva je objavljena u medijima u skladu sa dogovorom tri strane a mapa koju sam okačio je predlog EZ medijatora u okviru plana reformi SR BiH. Moguće je da bi Alija odbio i tu sa 44 % M da je predložena.Jednom si upravo Ti napisao da je Alija odbio Kutiljerov plan uzimajući u obzir demografsku perpektivu M u odnosu na druga dva naroda pa je to odbijanje na određeni način razumljivo.Danas kad se radja daleko manje Muslimana nego početkom devedesetih i kad 70 % muslimanske omladine želi da život nastavi u Njemačkoj odbijanje kompromisa u vidu razdruženja efbiha i RS ili priznanja ravnopravnosti Hrvatima u efbihu vjerovatno ima samo iracionalne motive.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 23:32 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3329391/nacija-i-narod/ Izvol'te Još jednom, za one koji nisu vidjeli, odlično objašnjeno, nemam ništa dodati ni oduzeti :)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 23:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59992 Lokacija: DAZP HQ
|
elit star je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Za tu vašu priču treba vas kazniti, time što se sve srpske Muslimane (Muslimane u RS) nakon osamostaljenja, prisili da budu Srbi.
Srebrenica bude imala 100% Srba, raznih vjera.
Uostalom, time se samo povijesna nepravna ispravlja. Konstantin Porfirogenet, u čijoj se knjizi prvi put spominje Bosna od 2 grada, kaže da ste Srbi, a ne Hrvati. Konstantin laže.Oni su Hrvati.Eto vam ih. Musa Ćazim Ćatić Hrvat Citat: Ponosna je Bosna moj zavičaj mili, Tu je sunce čija granulo menika, Djedovi su moji za nju krvcu lili, Njojzi bit ću i ja čelenka i dika.
Povrh nje su vijenci prohujali burni, Mnogo nas je ljutih sapinjalo jada, Oblaci se i sad nad njom kupe tmurni, Ali Hrvat jošte bori se i nada.
O predrago ime! Hiljadu je ljeta, Što kraljevskim sjajem ponad Duvna sinu, Ali makar sudba zadesi nas kleta, Ti nam spase ponos, prava i starinu.
Dok svetinje ove Hrvat čuva svoje Nikada ga sila uništiti neće. Isto i presjajno, kao sunce što je, I njemu će sinut sunce stare sreće.
Moje mlado srce taj već časak sluti. Bez muke i znoja, znadem neće doći. Zato treba radit i ne počinuti I kroz oštro trnje makar bilo proći.
Oj, premili rode! Tebe teško boli Što nevjeru s bijede ti pretrpje mnogu, Al ja baš te volim, što si bijedan toli I jer pišem cijelim tebi pomoć mogu.
Radit ću za te i slobodu tvoju, U sreći ću tvojoj plaću tražit trudu, Uklanjat se neću ni muci ni znoju, Ma okupo njime tvoju svetu grudu.
Postojbino draga Mladena i Tvrtka! Hrvatstvo mi tvoje baštinstvo je sveto. Ah, neka je samrt i teška i gorka, Za spas tvoj i sreću, mog života eto!
Musa Ćazim Ćatić Srbin Citat: SRPSKI PONOS
Ja sam Srbin, srpsko d'jete, Srpska mi je savijest čista; Junačkih mi djeda slava Ko sunašce žarko blista. Ja sam Srbin - tim imenom Vječno ću se ponositi, Spas srpskoga slavna roda, Na srdašcu svom nositi. Od mog roda, sto junaka Pr'jetilo je groma sili, I srpsko su ime mačem Na kamenju bilježili. Pred udarcem njihovijem Tresle su se velje gore, Stupali su vazda smjelo Po mejdanu da se bore. Kamo, kamo Dušan silni? Kamo paša Sokolija? To su dični sinci Srpstva: Ko zv'jezda im slava sija! Ja sam Srbin - gusle imam, Uz njih tio popijevam, I ljubavlju - prema Srpstvu Svoje pjesme zagrijevam, Slavim Marka i Miloša; Slavim hrabrog Djerzeleza: Imam njinu uspomenu, Britki handžar oštra reza. Pa nek mi se dušman javi, Nek na bojno polje dodje; Mene hitac ne prima se, Ne može me rezat gvoždje, Markova je ovo ruka, Topuzinom znade biti; Hamajlija Alijina Od oštra me gvoždja štiti. Ja sam Srbin - srpsko d'jete, Za Srpstvo mi duša gori - Robovaću srpskom rodu, Dok me crna smrt ne smori.
Musa Ćazim Ćatić Bošnjak Citat: Ja sam Bosnjak - dican junak: Vjeran svetom domu svome, Vjeran slavi svojih djeda I narodu Bosanskome!
Njegov ponos na mom srcu Ko amanet sveti stoji; Ponos koji nigdje ne da, da se Bosnjak lava boji!...
Majka me je Bosnjakinja Zaklinjala svojim mlijekom, Za cast ove casne grude, Da proljevam krvcu r`jekom;
Musa Ćazim Ćatić Srbin Citat: Ja sam Srbin, srpsko d'jete, Srpska mi je savijest čista; Junačkih mi djeda slava Ko sunašce žarko blista.
Ja sam Srbin - tim imenom Vječno ću se ponositi, Spas srpskoga slavna roda, Na srdašcu svom nositi.
Od mog roda, sto junaka Pr'jetilo je groma sili, I srpsko su ime mačem Na kamenju bilježili. ... Ja sam Srbin - gusle imam, Uz njih tio popijevam, I ljubavlju - prema Srpstvu Svoje pjesme zagrijevam, ... Ja sam Srbin - srpsko d'jete, Za Srpstvo mi duša gori - Robovaću srpskom rodu, Dok me crna smrt ne smori. Safet beg Bašagić Hrvat Citat: Čarobna kćeri prirode majske, Otvori svoje kapije rajske, O daj me pusti u bajni dvor! Gdje milo poje Pjesmice svoje Istočnih vila veseli kor.
Da njime kajde u naše pjesme Slijem, da teku ko rajske česme, Jer hrvatskog jezika šum Može da goji, Može da spoji Istok i zapad, pjesmu i um.
Sad silno huči, ko burno more, Sad blago kao kroz vilin-dvore Tajnih duhova čarobni poj, A sada bruji, Kao da zuji Kroz bašču pčela prognani roj.
Sad opet nježno kao da tuži Bulbulče malo na rumen-ruži, Jadeći gorko na udes svoj. — Tako se milje I sve smilje U tebi stapa, jeziče moj! Safet beg Bašagić Bošnjak Citat: Znas Bosnjace nije davno bilo Sveg mi svjeta nema petnest ljeta Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Nase ime ponosno i drago. njima je sve to normalno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 04 lis 2021, 23:55 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3329391/nacija-i-narod/ Izvol'te Još jednom, za one koji nisu vidjeli, odlično objašnjeno, nemam ništa dodati ni oduzeti :) Priča gluposti, ali nije mu za zamjeriti, radi se o Makedoncu koji se ovom pričom brani od bugarskih, grčkih, srpskih.. nasrtaja na svoju državu, to ne znači da je to što govori točno, naravno da nije. Izrekao je poprilično puno besmislica. Čak si je i dopustio konstatirati da on zna bolje definirati pojmove na hrvatskom od Anićevog Rječnika hrvatskog jezika, to je bilo dosta bezobrazno. Još jednom, za islamiste koji se prave da ne vide.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 00:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Zadnji put kad su uzjebali oko GraDžanske Bejha su se 95 probudili u 23%. Tko zna gdje će se probuditi sada kad opet čačkaju mečku… Da. Unitarna gradžanska je već probana. Onda se nudio Kutilliero, te 40% BiH. Zapadni Mostar smo im mi nudili, skupa s Ilićima, Cimom, Rodočom, Bunom, a Srbi Prijedor, Doboj i Zvornik. Neće, pa neće. A ako neće, onda ne mora. Odbiješ skoro pola “bosne” za 23% i institut za istraživanje dženosajda u Kanadi. To te ništa nije naučilo pa i dalje inzistiraš na nečemu što ni u ludilu ne možeš dobit pa dobiješ 0% “bosne” i institut za istraživanje “bosne” u Turskoj.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 01:01 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da. Unitarna gradžanska je već probana. Onda se nudio Kutilliero, te 40% BiH. Zapadni Mostar smo im mi nudili, skupa s Ilićima, Cimom, Rodočom, Bunom, a Srbi Prijedor, Doboj i Zvornik. Neće, pa neće. A ako neće, onda ne mora. Odbiješ skoro pola “bosne” za 23% i institut za istraživanje dženosajda u Kanadi. To te ništa nije naučilo pa i dalje inzistiraš na nečemu što ni u ludilu ne možeš dobit pa dobiješ 0% “bosne” i institut za istraživanje “bosne” u Turskoj. Ministarstvo za istraživenja ruda i gubljenje vremena
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 01:03 |
|
|
dudu je napisao/la: elit star je napisao/la: Konstantin laže.Oni su Hrvati.Eto vam ih. Musa Ćazim Ćatić Hrvat Citat: Ponosna je Bosna moj zavičaj mili, Tu je sunce čija granulo menika, Djedovi su moji za nju krvcu lili, Njojzi bit ću i ja čelenka i dika.
Povrh nje su vijenci prohujali burni, Mnogo nas je ljutih sapinjalo jada, Oblaci se i sad nad njom kupe tmurni, Ali Hrvat jošte bori se i nada.
O predrago ime! Hiljadu je ljeta, Što kraljevskim sjajem ponad Duvna sinu, Ali makar sudba zadesi nas kleta, Ti nam spase ponos, prava i starinu.
Dok svetinje ove Hrvat čuva svoje Nikada ga sila uništiti neće. Isto i presjajno, kao sunce što je, I njemu će sinut sunce stare sreće.
Moje mlado srce taj već časak sluti. Bez muke i znoja, znadem neće doći. Zato treba radit i ne počinuti I kroz oštro trnje makar bilo proći.
Oj, premili rode! Tebe teško boli Što nevjeru s bijede ti pretrpje mnogu, Al ja baš te volim, što si bijedan toli I jer pišem cijelim tebi pomoć mogu.
Radit ću za te i slobodu tvoju, U sreći ću tvojoj plaću tražit trudu, Uklanjat se neću ni muci ni znoju, Ma okupo njime tvoju svetu grudu.
Postojbino draga Mladena i Tvrtka! Hrvatstvo mi tvoje baštinstvo je sveto. Ah, neka je samrt i teška i gorka, Za spas tvoj i sreću, mog života eto!
Ja sam Srbin, srpsko d'jete, Srpska mi je savijest čista; Junačkih mi djeda slava Ko sunašce žarko blista. Ja sam Srbin - tim imenom Vječno ću se ponositi, Spas srpskoga slavna roda, Na srdašcu svom nositi. Od mog roda, sto junaka Pr'jetilo je groma sili, I srpsko su ime mačem Na kamenju bilježili. Pred udarcem njihovijem Tresle su se velje gore, Stupali su vazda smjelo Po mejdanu da se bore. Kamo, kamo Dušan silni? Kamo paša Sokolija? To su dični sinci Srpstva: Ko zv'jezda im slava sija! Ja sam Srbin - gusle imam, Uz njih tio popijevam, I ljubavlju - prema Srpstvu Svoje pjesme zagrijevam, Slavim Marka i Miloša; Slavim hrabrog Djerzeleza: Imam njinu uspomenu, Britki handžar oštra reza. Pa nek mi se dušman javi, Nek na bojno polje dodje; Mene hitac ne prima se, Ne može me rezat gvoždje, Markova je ovo ruka, Topuzinom znade biti; Hamajlija Alijina Od oštra me gvoždja štiti. Ja sam Srbin - srpsko d'jete, Za Srpstvo mi duša gori - Robovaću srpskom rodu, Dok me crna smrt ne smori.
Musa Ćazim Ćatić Bošnjak Citat: Ja sam Bosnjak - dican junak: Vjeran svetom domu svome, Vjeran slavi svojih djeda I narodu Bosanskome!
Njegov ponos na mom srcu Ko amanet sveti stoji; Ponos koji nigdje ne da, da se Bosnjak lava boji!...
Majka me je Bosnjakinja Zaklinjala svojim mlijekom, Za cast ove casne grude, Da proljevam krvcu r`jekom;
Musa Ćazim Ćatić Srbin Citat: Ja sam Srbin, srpsko d'jete, Srpska mi je savijest čista; Junačkih mi djeda slava Ko sunašce žarko blista.
Ja sam Srbin - tim imenom Vječno ću se ponositi, Spas srpskoga slavna roda, Na srdašcu svom nositi.
Od mog roda, sto junaka Pr'jetilo je groma sili, I srpsko su ime mačem Na kamenju bilježili. ... Ja sam Srbin - gusle imam, Uz njih tio popijevam, I ljubavlju - prema Srpstvu Svoje pjesme zagrijevam, ... Ja sam Srbin - srpsko d'jete, Za Srpstvo mi duša gori - Robovaću srpskom rodu, Dok me crna smrt ne smori. Safet beg Bašagić Hrvat Citat: Čarobna kćeri prirode majske, Otvori svoje kapije rajske, O daj me pusti u bajni dvor! Gdje milo poje Pjesmice svoje Istočnih vila veseli kor.
Da njime kajde u naše pjesme Slijem, da teku ko rajske česme, Jer hrvatskog jezika šum Može da goji, Može da spoji Istok i zapad, pjesmu i um.
Sad silno huči, ko burno more, Sad blago kao kroz vilin-dvore Tajnih duhova čarobni poj, A sada bruji, Kao da zuji Kroz bašču pčela prognani roj.
Sad opet nježno kao da tuži Bulbulče malo na rumen-ruži, Jadeći gorko na udes svoj. — Tako se milje I sve smilje U tebi stapa, jeziče moj! Safet beg Bašagić Bošnjak Citat: Znas Bosnjace nije davno bilo Sveg mi svjeta nema petnest ljeta Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Nase ime ponosno i drago. njima je sve to normalno. Totalno šizofreno, al da ne griješimo dušu, imamo mi i svojih dileja poput Alekse Šantića i Ivana Franje Jukića. Kad sam već kod Ivana Franje Jukića, jedna ulica u strogom centru BL nosi njegovo ime. Ima i spomenik. Kod "bosanaca" u Sarajevu nisam primjetio ulicu nekog od "bosanskih" episkopa
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 01:21 |
|
|
Šporet je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Još jednom, za one koji nisu vidjeli, odlično objašnjeno, nemam ništa dodati ni oduzeti :)
Priča gluposti, ali nije mu za zamjeriti, radi se o Makedoncu koji se ovom pričom brani od bugarskih, grčkih, srpskih.. nasrtaja na svoju državu, to ne znači da je to što govori točno, naravno da nije. Izrekao je poprilično puno besmislica. Čak si je i dopustio konstatirati da on zna bolje definirati pojmove na hrvatskom od Anićevog Rječnika hrvatskog jezika, to je bilo dosta bezobrazno. Još jednom, za islamiste koji se prave da ne vide. Glavni argument ti je "on je Makedonac". Jbg nije zaostali kamenjarac ili šatorski čvarkojed koji će cijeli demokratski svijet učiti kako nacija ne znači ono što oni tvrde da znači.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 01:42 |
|
|
daramo je napisao/la: Zanimljiv ovaj islamski koncept nacije.
Nego jesu li svi u EU onda pripadnici europske nacije odnosno Europljani. Šta su onda bosanski muslimani koji to nisu? Pripadnici azijatske nacije, otvorenobalkanske ili minišengenske nacije? Ako su Hrvati Europljani onda su valjda Muslimani i Srbi Azijati, potvrdio Krug 99. Ja više ne znam šta sam. A daaa..Ja sam četnik.Dobro je.Tu piše. Off Pukoše Fejs Mesindžer Whatsapp jebo te. Nemam Instagram ali i on je. Sad vidim kao proradio mi Whatsapp ostalo ješ ne radi.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 01:45 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Šporet je napisao/la: Priča gluposti, ali nije mu za zamjeriti, radi se o Makedoncu koji se ovom pričom brani od bugarskih, grčkih, srpskih.. nasrtaja na svoju državu, to ne znači da je to što govori točno, naravno da nije. Izrekao je poprilično puno besmislica. Čak si je i dopustio konstatirati da on zna bolje definirati pojmove na hrvatskom od Anićevog Rječnika hrvatskog jezika, to je bilo dosta bezobrazno.
Još jednom, za islamiste koji se prave da ne vide.
Glavni argument ti je "on je Makedonac". Jbg nije zaostali kamenjarac ili šatorski čvarkojed koji će cijeli demokratski svijet učiti kako nacija ne znači ono što oni tvrde da znači. Nego Makedonac.Oni se razumeju u tematiku ko Mara u kriv q... Ko i vi. Ne zna se ko je stariji.Makedonci ili Mujguri.I vi ste Svet. Nabijem vas.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 02:13 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Glavni argument ti je "on je Makedonac". Ne nije glavni argument da je Makedonac, nego da iz pozicije Makedonca ima razloga to govoriti, "u Makedoniji nema Bugara, oni su u Bugarskoj, Makedonija nije povijesni dio Grčke, u Makedoniji nema albanskog djela, Makedonija = Makedonci i ništa više". Ali za razumijeti kontekst treba u glavi imati nešto osim džamijskog islamofašizma mirusvijetu je napisao/la: Jbg nije zaostali kamenjarac ili šatorski čvarkojed koji će cijeli demokratski svijet učiti kako nacija ne znači ono što oni tvrde da znači. Nije naravno, Makedonac je i ima svoje razloge zašto tvrdi to što tvrdi, makar to bilo definitivno krivo, jedina je razlika što on možda u to i vjeruje i to što donekle ima pravno uporište (Makedonija je unitarna država), za razliku od islamističke terorističke krmadi iz tri kotline koja preko te priče želi protjerati Hrvate i Srbe iz BiH da bi uspostavili ISIL kalifat, ovaj Makedonac to ne želi, on ne ruši Ustav svoje zemlje, bitna razlika. Morat ćete naučit poštovat civilizacijske dosege demokratskog svijeta ako želite živjeti u Europi. Islamizam jedna nacija (izmišljena) = jedna država vam neće proći, samo će ubrzat neke stvari kao da već sad nisu dovoljno ubrzane.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 11:33 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9996 Lokacija: Banja Luka
|
Cijelo jutro se zayebavam sa nekakvom " papirijadom", a dan ko lutka. Pa ko reko, aj Svarože ,napravi pauzu i popij kafu. Sjedim u nekoj bašti blizu koje se neki klinci igraju..Gavrilo , Nemanja ,Vuče...slušam kako se dozivaju... I kontam ...to je to...u kamen uklesano..
PS. Nasmikah se u sebi kad mater jednog klinca doviknu jednom..Nee Gavrilo !
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 11:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: Cijelo jutro se zayebavam sa nekakvom " papirijadom", a dan ko lutka. Pa ko reko, aj Svarože ,napravi pauzu i popij kafu. Sjedim u nekoj bašti blizu koje se neki klinci igraju..Gavrilo , Nemanja ,Vuče...slušam kako se dozivaju... I kontam ...to je to...u kamen uklesano.. Nijedno mjesto u BiH ne postaje više izmiješano. Svakim danom postaju sve jasnije granice tri strogo odvojene skupine. Na kraju će netko samo službeno proglasiti očigledno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 11:40 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9996 Lokacija: Banja Luka
|
Upravo to , sve ostalo je prdež na vjetru .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 12:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39455 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
To Makedonac misli, s druge strane Albanci u Makedoniji jasno znaju i kažu da ne pripadaju makedonskoj naciji. Dva izmišljena naroda će drugima objašnjavati šta je to nacija.
Kad najzaostaliji brđanski kozojeb objašnjava državljanima EU da ne postoje višenacionalne države i višedržavne nacije.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 12:53 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Šporet je napisao/la: Priča gluposti, ali nije mu za zamjeriti, radi se o Makedoncu koji se ovom pričom brani od bugarskih, grčkih, srpskih.. nasrtaja na svoju državu, to ne znači da je to što govori točno, naravno da nije. Izrekao je poprilično puno besmislica. Čak si je i dopustio konstatirati da on zna bolje definirati pojmove na hrvatskom od Anićevog Rječnika hrvatskog jezika, to je bilo dosta bezobrazno.
Još jednom, za islamiste koji se prave da ne vide.
Glavni argument ti je "on je Makedonac". Jbg nije zaostali kamenjarac ili šatorski čvarkojed koji će cijeli demokratski svijet učiti kako nacija ne znači ono što oni tvrde da znači. Svak se češe gdje ga svrbi, pa tako i taj Makedonac. Nije argument već je činjenica da je Makedonac zauzeo poziciju koja iz političkih razloga odgovara Makedoncima kao narodu. To ti je kao kad se vi islamisti kunete u građanske vrijednosti, samo manje licemjerno.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 14:16 |
|
|
Znači sad su i Makedonci izmišljena nacija. Vama su i Amerikanci, Švicarci izmišljeni, svi su izmišljeni osim ''hrvata'' sa kamenjara i ''srba'' iz genociditeta, e oni su originali, nastali otprilike sa pojavom ameba.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 14:18 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Znači sad su i Makedonci izmišljena nacija. Vama su i Amerikanci, Švicarci izmišljeni, svi su izmišljeni osim ''hrvata'' sa kamenjara i ''srba'' iz genociditeta, e oni su originali, nastali otprilike sa pojavom ameba. Sporo kopčaš. Za tebe je onaj stereotip o bošnjačkoj pameti istinit.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 15:21 |
|
|
Čak niti po tvojoj fašističkoj logici ne postoji nikakva bosanska i makedonska nacija jer države Bosna i Makedonija ne postoje.
Valjda si mislio sjevernomakedonska i bosanskohercegovačka nacija?
Sreća vaša da imate posla s miroljubivim Hrvatima a ne Grcima koji drže do svoga i ne dopuštaju da im neki mitomani kradu identitet i povijesno naslijeđe.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 15:21 |
|
|
dudu je napisao/la: elit star je napisao/la: Konstantin laže.Oni su Hrvati.Eto vam ih. Musa Ćazim Ćatić Hrvat Citat: Ponosna je Bosna moj zavičaj mili, Tu je sunce čija granulo menika, Djedovi su moji za nju krvcu lili, Njojzi bit ću i ja čelenka i dika.
Sad opet nježno kao da tuži Bulbulče malo na rumen-ruži, Jadeći gorko na udes svoj. — Tako se milje I sve smilje U tebi stapa, jeziče moj! Safet beg Bašagić Bošnjak Citat: Znas Bosnjace nije davno bilo Sveg mi svjeta nema petnest ljeta Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Nase ime ponosno i drago. njima je sve to normalno. A nas Srbe učilo da je samo pevao kako je Srbin.A za ove druge maske nisam ni znao. Strašno.Odvratno. Tako i kurve.Jebu se sa svakim ali to im nije prevara to im je posao a ljubljenje im je intima.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Krug 99: "Nacija BiH", "mitska država BiH", Plenković i Milanović agresori Postano: 05 lis 2021, 19:00 |
|
|
Naravno da je Albanac u Makedoniji dio makedonske nacije. Nebitno je šta će on reći na to i da li uopće zna šta to podrazumjeva. Isto tako je nebitno izjašnjenje Joze iz Lištice ili Jove iz Bakinaca kod Laktaša, oni su dio bosanske nacije, to nije nešto što prihvataš ili ne prihvataš.
Ne znate šta je nacija.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|