Naslov: Re: Kako svijet vidi Hrvate, Srbe, Bošnjake
Postano: 02 svi 2021, 14:23
dudu je napisao/la:
šerajte dodrinašima, sigurno će uživati u ovim prizorima.
Ako misiš da se naše cure trebaju skinut polugole i istetovirat da bi vama nesto pokazali onda shvatam zašto su ti ovi videi šok. Sviđa mi se i kako si "zaboravio" jednu pjesmu sa evrosonga sa više pregleda da bi ubacio još jedan video mature medrese. U Bih postoji 7 islamskih srednjih skola, odnosno medresa i to u većim gradovima. Ako ne znas medresa je u sustini gimnazija, ali vise se postuju islamski kodeksi oblacenja i ponasanja. Ne vidim problem ni zasto bi se stidjeli svoje vjere. Recimo u Tuzli postoji Katolički školski centar i to takođe ne predstavlja nikakav problem. Opet ponavljam, večina Bošnjaka su muslimani i nikome ne pada na pamet da se stidi toga ili da se pravda.
Postano: 02 svi 2021, 14:32
Riquelme je napisao/la:
dudu je napisao/la:
šerajte dodrinašima, sigurno će uživati u ovim prizorima.
Ako misiš da se naše cure trebaju skinut polugole i istetovirat da bi vama nesto pokazali onda shvatam zašto su ti ovi videi šok. Sviđa mi se i kako si "zaboravio" jednu pjesmu sa evrosonga sa više pregleda da bi ubacio još jedan video mature medrese. U Bih postoji 7 islamskih srednjih skola, odnosno medresa i to u većim gradovima. Ako ne znas medresa je u sustini gimnazija, ali vise se postuju islamski kodeksi oblacenja i ponasanja. Ne vidim problem ni zasto bi se stidjeli svoje vjere. Recimo u Tuzli postoji Katolički školski centar i to takođe ne predstavlja nikakav problem. Opet ponavljam, večina Bošnjaka su muslimani i nikome ne pada na pamet da se stidi toga ili da se pravda.
Kako ti znaš šta mi mislimo?
Malo te sramota a? Ne može se takav u Evropu moj Mujo. Možete u pustinju, u Evropi vas neće prihatiti nikad.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Postano: 02 svi 2021, 14:37
novovrijeme je napisao/la:
Riquelme je napisao/la:
Kako ti znaš šta mi mislimo?
Malo te sramota a? Ne može se takav u Evropu moj Mujo. Možete u pustinju, u Evropi vas neće prihatiti nikad.
Postano: 02 svi 2021, 16:20
Kako se vama Hrvatima vrđa to nije realno ,vi u Hrvatskoj cucate Srbe , a onda vas mujage u Bosni cucaju , ima tu neke kosmičke pravde. Ne radi drugom ono što ne želiš tebi da rade .
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.