|
|
Stranica: 15/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 12:51 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2445 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Haram je napisao/la: Ako se u njima probudi ona iskra inata moze svasta biti.
Psiholoski su ex-ju timovi vazda bili slabi. Pa i sam tim SFRJ je po tome bio slab. Jedino je Hrvatska uspjela iskorijeniti taj kompleks..neceg.. U prijevodu Hrvati su rasni pobjednici, ostatak rasni gubitnici
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 12:55 |
|
|
saskia je napisao/la: Haram je napisao/la: Ako se u njima probudi ona iskra inata moze svasta biti.
Psiholoski su ex-ju timovi vazda bili slabi. Pa i sam tim SFRJ je po tome bio slab. Jedino je Hrvatska uspjela iskorijeniti taj kompleks..neceg.. U prijevodu Hrvati su rasni pobjednici, ostatak rasni gubitnici Kad je fudbal u pitanju, na Balkanu je Hrvatska top. Košarka pak, tu ste tipični Balkanci 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 12:57 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: saskia je napisao/la: U prijevodu Hrvati su rasni pobjednici, ostatak rasni gubitnici
Kad je fudbal u pitanju, na Balkanu je Hrvatska top. Košarka pak, tu ste tipični Balkanci  Šta ste vi u svim sportovima?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 13:02 |
|
|
vlaska madjija against africki vudu vracevi  Steta sto su Bosnjaci konzekventni monoteisti..doduse ima hodza sto mecu zapise ali slabo je to..to je kao carobnjak level 3 protiv levela 300.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 13:28 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2445 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Rutinerr je napisao/la: saskia je napisao/la: U prijevodu Hrvati su rasni pobjednici, ostatak rasni gubitnici
Kad je fudbal u pitanju, na Balkanu je Hrvatska top. Košarka pak, tu ste tipični Balkanci  Nismo neki ni u pikadu 
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 13:30 |
|
|
saskia je napisao/la: Haram je napisao/la: Ako se u njima probudi ona iskra inata moze svasta biti.
Psiholoski su ex-ju timovi vazda bili slabi. Pa i sam tim SFRJ je po tome bio slab. Jedino je Hrvatska uspjela iskorijeniti taj kompleks..neceg.. U prijevodu Hrvati su rasni pobjednici, ostatak rasni gubitnici Kakve te rase spopale coce.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 13:43 |
|
|
saskia je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kad je fudbal u pitanju, na Balkanu je Hrvatska top. Košarka pak, tu ste tipični Balkanci  Nismo neki ni u pikadu  Sramota 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 18:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Evo. Sve jasno.
Privitak/ci: |

IMG-20221129-WA0003.jpg [ 117.82 KiB | Pogledano 1689 put/a. ]
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 19:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Evo. Sve jasno. Humor na nivou deteta, može on to bolje. Uvek smo mi Srbi imali najbolje komedije u Jugoslaviji, ne znam što tako, ali jednostavno je tako bilo i ostaće.
|
|
Vrh |
|
 |
Mystic C
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 19:14 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 19:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Evo. Sve jasno. Pa Argentinci su redovito šamarali Brazilce, o čemu ovaj priča? Vjerojatno najgori protivnik Brazilcima su Argentinci i Urugvajci. Ovi potonji su Brazilce dobili u onoj mitskoj utakmici na jedinoj pravoj Marakani 1950 pred 205k ljudi (najveći broj u povijesti ikada). Zanimljivo kad je Brazil poveo 1:0 u ovoj utakmici, jedan časopis u Riu je izašao sa naslovnicom "Brazil svjetski prvak"  No Urugvajski machosi preokrenuli su utakmicu i zavili Marakanu u crno. Pokojna novinarska legenda Zvonimir Magdić Amigo je to nazvao "mitski muk Marakane" ili ti ga Maracanazo.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 20:22 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Evo. Sve jasno. Humor na nivou deteta, može on to bolje. Uvek smo mi Srbi imali najbolje komedije u Jugoslaviji, ne znam što tako, ali jednostavno je tako bilo i ostaće. Pa kultni TLN je sarajevski, tako da...
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 20:58 |
|
|
Kad igra srbija? Ako je u petak, to znaci u subotu su vec na aerodromu nikola tesla u beogradu, dal spremate neki docek? 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 23:10 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
POL_GASOL je napisao/la: Kad igra srbija? Ako je u petak, to znaci u subotu su vec na aerodromu nikola tesla u beogradu, dal spremate neki docek?  Idete "doma" i jedni i drugi
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 23:14 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Kad igra srbija? Ako je u petak, to znaci u subotu su vec na aerodromu nikola tesla u beogradu, dal spremate neki docek?  Mislim da ce vasi kargo letom sa Air Serbia za doma u petak.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 23:38 |
|
|
Amiđa je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Kad igra srbija? Ako je u petak, to znaci u subotu su vec na aerodromu nikola tesla u beogradu, dal spremate neki docek?  Idete "doma" i jedni i drugi Mi idemo u finale. Kao i na zadnjem SP, to je nesto sto vi mozete samo da sanjate.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 23:39 |
|
|
Mačak je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Kad igra srbija? Ako je u petak, to znaci u subotu su vec na aerodromu nikola tesla u beogradu, dal spremate neki docek?  Mislim da ce vasi kargo letom sa Air Serbia za doma u petak. A jel, vrati se ovdje u petak pa cemo da vidimo, citirati cu te 
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 00:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Humor na nivou deteta, može on to bolje.
Uvek smo mi Srbi imali najbolje komedije u Jugoslaviji, ne znam što tako, ali jednostavno je tako bilo i ostaće. Pa kultni TLN je sarajevski, tako da... Napravio ih sarajevski Srbin Boro Kontić
|
|
Vrh |
|
 |
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 00:22 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: A jel, vrati se ovdje u petak pa cemo da vidimo, citirati cu te  Budi tako pozitivan i posle Belgije, nemoj da nema smajlija itd 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 00:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pevaj Srbijo, kad ti se plače... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 00:36 |
|
|
Svi sportski novinari kazu da im je draze sto nam treba pobeda, nego bod. Svi se slazu da je to put kuci, ako ti remi odgovara. Bice zanimljiv cetvrtak. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mystic C
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 01:51 |
|
|
Možda kiksnemo u fudbalu, ali u keksu Srbin nikada ne kiksira. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 01:56 |
|
|
Rajkovic nebitan, treci golman... Takve stvari se ne govore kretenu kao Jovic, decko ima iq oko 75... ali realno, pogledajte mu intervjue, kako zvera ocima od glupoce. Bas zato treba ubaciti Vlahovica i Gudelja, vidi se da su tandem. Posto je Gudelj vec igrao, a Vlahovic usao protiv Brazila i nije se nesto pokazao zbog povrede i forme, ova prica deluje kao fejk.
|
|
Vrh |
|
 |
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 01:56 |
|
|
Ja bolje izgledam od obojice, ali imam manje kesa, pa opet ne bih jebao onakav odron. Koji k... jesu i meni pusile razne, al to kad se popije, oni su sportisti.
|
|
Vrh |
|
 |
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 02:03 |
|
|
Ovo sluzba rusi Piksija zbog izbora u FSS, ne sme doci Piksijev covek, mora se namestati za Zvezdu zbog navijaca. Jer nacionalisti ruse rezim kod nas u Srbiji... bas su ubacili dve interesantne stvari ,,fizio'' i ,,neca radonjic''... al slabasno, ja bih bolje..
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|