|
|
Stranica: 28/37.
|
[ 906 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Li Zongren
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 19:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Pa koliko znam AI je potvrdio da bez Boga ne postoji absolutni smisao života. Tako da i po AIju, bez Boga ideš u bezsmisao. Zdrav razum je vrlo relativan, promjenjiv i nestabilan pojam.
Tako je, tebi treba Bog, smisleniji ti je život, lakše podnosiš izazove, život je lakši i smisleniji... sve je to o.k. podržavam, ali nemoj bit isključiv i dozvoli da i drugi imaju svog boga. Trebamo slobodno društvo u kojem se nikog ne proganja zbog uvjerenja. Nažalost to se na zapadu opet počelo događat, proganjaju ljude jer za crnca kažu da je crnac... Treba se vratit u sredinu ali ne otklizat opet u desni mrak. Ekstremi nisu dobri, samo što je teško da cemo se ikada složiti kao vrsta ili narod što je točno ekstremizam, nekom Jemencu je sigurno esktremno što kod nas žene imaju prava.
_________________ Alahov rob
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 19:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 19:44 |
|
|
https://www.dnevno.hr/uncategorized/ple ... o-2989554/ Citat: Iznova je komentirao i samu pjesmu “Bojna Čavoglave”. Kaže da je znao da će se sve svesti na prve tri riječi pjesme, odnosno “Za dom spremni“. “Ta pjesma je tu već 34 godine i bit će valjda sto”, kaže. Novinarku je potom zanimalo hoće li ta pjesma biti zabranjena. “Pa nemojte mi takva deplasirana pitanja postavljati”, odbrusio joj je premijer. Citat: “To znači koncert pjevača koji jedini može dovesti pola milijuna ljudi. Ne znam tko više plače, ovi s desnice jer nemaju privilegij na njega ili ovi s ljevice.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 19:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I vi i religija, već sad AI ima više odgovora i više postoji od svih vaših religija.
Sad bih ga trebao obožavat, vjerovat, i prinosit mu žrtve?!
Imaš zdrav razum. Znam jako puno religioznih ljudi bez njega.
Jednostavno se držat zdravog razuma. Ako ne znaš što je to pitaj AI. Dobit ćeš odgovor. Tebi je poznato da sam ja religiozan, a isto tako ti je poznato i jasno da ti po razumu mogu biti I otac i majka i bog i profesor i sve ostalo. I zato aj začepi. I ti onaj još jedan pizdek ranije .
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 19:51 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5467 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Valjda ti dovede kakvu iz Pakistana. Ti si komspolita covjek. Ne bi ti smetalo. Malo garavija unucad i da svi predju na islam. LOL Ako je pakistanka došla iz Pakistana da se uda za hrvata radi to da pobjegne od islama što dalje. I tebi rok teče, ubrzo ćeš postati majka nekih austrijanaca ako budeš pametna pa si nađeš autohtonog austrijanca i ostaviš prljave mahale za sobom. Figurativno i doslovno 
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 20:42 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: "FAŠISTIČKI DERNEK USRED ZAGREBA" *** Ustaše divljaju, EU ĆUTI!" *** "USTAŠE 100%" *** "USTAŠKI PIR" *** TRI SATA USTAŠKE DREKE" *** "Megalomanski, proustaški, ultradesničarski vašar" *** "USTAŠE NA TERAPIJI"
Kad sam počeo čitati ove naslove, puko sam ko kokica i neobuzdano sam se smijao. Nisam mogao doći sebi jedno 3-4 minute. Taj intenzitet smijeha mi se dugo nije dogodio. Još me povremeno uhvati smijehavica na jedno 5 do 10 sekundi. Sve pohvale na kreativnosti zaslužnim Srbima. Ne zaboravi "VI STE BRE MONSTRUMI!" Hvala na lijepim riječima. @smećformer
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 20:55 |
|
|
Plenković: "Zašto oporba nije tako plakala i devedesetih?"
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 21:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38036 Lokacija: Gl. grad regije
|
zaba1111 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I vi i religija, već sad AI ima više odgovora i više postoji od svih vaših religija.
Jednostavno se držat zdravog razuma. Ako ne znaš što je to pitaj AI. Dobit ćeš odgovor. Tebi je poznato da sam ja religiozan, a isto tako ti je poznato i jasno da ti po razumu mogu biti I otac i majka i bog i profesor i sve ostalo. I zato aj začepi. I ti onaj još jedan pizdek ranije . Zabija, naš katolički vehabija. Nisam ti valjda doveo u pitanje vjeru? Ako jesam, nisi vjernik.  Meni stvarno nije jasno kako netko može vjerovat u ta prasranja... svi ti proroci su nešto ala današnji Pernar. Pa ne možete vjerovat u takve gluposti u 21. st. Ja ne tvrdim da Bog ne postoji ali vaša interpretacija Boga i služenja njemu ima šansu u promilima da bude točna. Relax i zadržimo dostojanstvo i komunikaciji.  Meni vjernici ne smetaju, dapače.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 21:16 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Kako neshvatljiva?! Strah u kostima je shvatljiv u potpunosti.
Aneksija BiH - Hrvati ulaze prvi vojno i zauzimaju BIH (1878 - Josip Filipović) WW1 fajt na srbijanskom frontu, hrvatske jedinice ulaze prve u Beograd (Stjepan Sarkotić) Atentat na Karadjordjevića u Marseilleu WW2 - NDH Jugoslavija - Hrvati ključna prepreka srpskoj dominaciji Domovinski rat - Bljesak, Oluja, Dayton.
Nema tu ništa neshvatljivo.
Malo sam ih poslušao vozeći se doma, dobro došla gužva, kaže jedan da se hitno trebaju ustrojiti, bilo je 300 tisuća mladih, da im daš pušku to je najmanje 100 tisuća spremnih i još pokreću vojnu obuku, ovo je uzbuna, ljudi nisu svjesni, RS je ugrožena. Ne pričajte da neće, pitanje je samo kad će. Conscription party. 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 21:33 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 21:51 |
|
|
Čitam srpske komentare na FB, oni doslovno pišu kao da je ovo bio koncert protiv njih.
Spomenuti su u jednoj od 30 izvođenih pjesama, Bojni Čavoglave i to je sve.
Ako postoji narcisoidan narod to su Srbi. Oni fakat misle da su svima važni i kako su središte sveta.
To nije bila antisrpska noć, mi smo sa Srbima davno završili, prije točno 30 g., to je bila hrvatska noć.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 21:53 |
|
|
Nisu spomenuti Srbi, nego srpski dobrovoljici i banda četnici.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 21:53 |
|
|
Citat: Kolinda Grabar Kitarović -Naša Predsjednica 5 h · 🇭🇷 Pogledajmo tko su ti “svjetski” mediji i tko ih zapravo puni pričama protiv Hrvatske i Marka Perkovića Thompsona. Sve te histerične etikete o “povampirenim ustašama” i pokušaji kriminalizacije ljubavi prema Domovini, katoličkoj vjeri i hrvatskom identitetu ne dolaze s nekog drugog planeta. Dolaze od domaćih novinara, aktivista i “stručnjaka”, većinom bivših apologeta jugoslavenskog sustava i ideologije, koji još uvijek nisu prežalili činjenicu da je Hrvatska izborila slobodu, neovisnost i demokraciju. Upravo tu leže svi naši problemi, u njihovom patološkom neprihvaćanju hrvatske državnosti i opsesivnoj potrebi da pred svijetom blate vlastiti narod. I dok se cijela Europa ponosi svojim nacionalnim identitetima i slobodom izražavanja, kod nas se domoljublje i pjesma proglašavaju zločinom. Tko su ti ljudi koji već desetljećima pišu o tome kako su Hrvati “fašisti”? Pogledajte popis pa zaključite sami: 📝 Tko je Europi i Americi pisao o Marku Perkoviću Thompsonu i Hrvatima: ➡️ DW Deutsche Welle – Jovan Vukosavljević ➡️ Algemeine Zeitung – Stevo Krivokuća ➡️ Le Monde – Nikola Vukobratović ➡️ Liberation – Sandi Blagonić ➡️ The Guardian – Aleksandar Holiga ➡️ Switzerland News – Željko Peratović ➡️ Associated Press – Dušan Stojanović ➡️ El Pais – Svetlana Milosavljević ➡️ BBC – Srboljub Živoinović ➡️ CNN – Petar Štefanić ➡️ Politika – Vojislav Mazzocco ➡️ New York Times – Dejan Jović ➡️ TV France – Ivo Goldstein ➡️ Washington Post – Žarko Puhovski ➡️ RTS – Hrvoje Zovko (pod pseudonimom) ➡️ Corriere della Sera – Slavenka Drakulić To je ta mreža “objektivnih” glasova koji se natječu tko će biti glasniji u etiketiranju, difamaciji i širenju neistina o Hrvatskoj. Domoljublje nije zločin. Ljubav prema svojoj zemlji nije fašizam. Ponos na svoje korijene nije govor mržnje. Vrijeme je da se jasno kaže: Oni ne govore u naše ime. Hrvatska je slobodna, demokratska država i ostat će takva – unatoč njihovim frustracijama i klevetama. 🇭🇷 Živjela Hrvatska! 🇭🇷
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 22:01 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2113 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
MiB je napisao/la: Najjači faul još od kada je Joe učinio Sulejmanija letećim na Marakani godinama unazad.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 22:10 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6754 Lokacija: Izvan sebe
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I vi i religija, već sad AI ima više odgovora i više postoji od svih vaših religija.
Jednostavno se držat zdravog razuma. Ako ne znaš što je to pitaj AI. Dobit ćeš odgovor. Blago tebi! Ti si nasao svoga Boga, AI! Ja i Znanost! Ah zaboravio sam i Zdrav razum!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 22:17 |
|
|
Ravnomozgaši ne miruju. 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 22:22 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6754 Lokacija: Izvan sebe
|
Brane je napisao/la: Ministar kulture Sarajeva o koncertu u Zetri: Thompson laže!
Ovaj ministar prilicno veliko dubre. Nisam to znao.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 23:34 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7812 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čitam srpske komentare na FB, oni doslovno pišu kao da je ovo bio koncert protiv njih.
Ako postoji narcisoidan narod to su Srbi. Oni fakat misle da su svima važni i kako su središte sveta.
To nije bila antisrpska noć, mi smo sa Srbima davno završili, prije točno 30 g., to je bila hrvatska noć. Ne znam koji kuki ih čitate i njihove komentare više... kako vam se dâ?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 23:36 |
|
|
kiler je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Čitam srpske komentare na FB, oni doslovno pišu kao da je ovo bio koncert protiv njih.
To nije bila antisrpska noć, mi smo sa Srbima davno završili, prije točno 30 g., to je bila hrvatska noć. Ne znam koji kuki ih čitate i njihove komentare više... kako vam se dâ? Pa na našim su portalima, na svim prilozima s koncerta. Nije da ih baš možeš izbjeći. Osim da ukineš sebi internet.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 23:38 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Brane je napisao/la: Ministar kulture Sarajeva o koncertu u Zetri: Thompson laže!
Ovaj ministar prilicno veliko dubre. Nisam to znao. Taj je naš. Iz HVO-a. 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 23:48 |
|
|
. Srbi zavidni, rijetki smiju priznati, a vidio sam kako su neki radikali na iformer tv to priznali. Masu ljudi na tiktok iz Srbije i CG koji gledaju snimke sa koncerta MPT i ostavljaju komentare. Najviše lajavaca dolazi iz BiH i bivše RSK.   Joj male što trola mojmiru, legendarno 
.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 23:59 |
|
|
ZDS treba proglasit službenim pozdravom u vojsci. Ustaše nemaju monopol na taj stari hrvatski vojni poklič
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 00:08 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 00:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Malo sam ih poslušao vozeći se doma, dobro došla gužva, kaže jedan da se hitno trebaju ustrojiti, bilo je 300 tisuća mladih, da im daš pušku to je najmanje 100 tisuća spremnih i još pokreću vojnu obuku, ovo je uzbuna, ljudi nisu svjesni, RS je ugrožena. Ne pričajte da neće, pitanje je samo kad će. To je to, s druge strane u Beogradu mjesecima traje građanski rat niskog intenziteta između Ćacija i studenata (low-fat četnika koji jednako vole Rusiju i ne daju Kosovo).
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 00:32 |
|
|
Kaže neki četnik u emisiji da će studenti u Zemunu koji su digli neke barikade/balvane dovest Thompsona u Zemun
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|