HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 pro 2025, 22:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 504 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena uz Allahuekber
PostPostano: 04 pro 2025, 23:58 

potocnj je napisao/la:
Ponekad pomislim da je za Zagreb bilo bolje da je iskusio malo okruženja, poput Sarajeva, ali ne da je okruženje i ostalo. Nešto poput Kijeva u ranim danima rata u Ukrajini.

Zagreb preživio rat u nekom balončiću i onda brzo se vratili na komunistička sranja a nakon njih woke val. Sve što nam slabi nacionalno jedinstvo i čvrstoću.

Najviše nam nacionalnu čvrstoću slabe ljudi s ovakvim stavovima. Po meni, ti su gori od najgorih muslimanskih i srpskih hrvatomrzaca. Za razliku od tebe postoje Hrvati koji jednako vole i poštuju sve krajeve gdje Hrvati žive. Razlike postoje, postojale su i postojat će, ali se uvažavaju i uzimaju u obzir. Ja ne mogu zamisliti svemir u kojem bi mi ovakve etikete pale na um a kamoli da bih ih javno i ponosno pisao. Samo netko uskogrudan i podložan niskim strastima može svoj narod i svoju zemlju dijeliti na taj način i trovati budućnost naše djece mržnjom i antagonizmom prema vlastitom narodu. Ja kad to vidim odmah mi se pali alarm jer taj koji to piše bi u nekoj nedaći izdao i prodao svoj narod bez da trepne.

Vrh

Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena
PostPostano: 05 pro 2025, 00:16 

je li vas sad bar malo sram, sve vas koji ste digli hajku na ''džihadlije i džamahirijske fanatike koji su izboli jadnu Tatjanu u sred Zagreba''?

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 00:21 

saskia je napisao/la:
Ukoliko Europa želi prežvijeti kao civilizirani dio svijeta mora se obračunati sa radikalnim islamom i njegovim sljedbenicima. Mi smo zaduženi za Karabaju recimo

kako ćeš se obračunat sa radikalnim islamskim sljedbenicima?

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 02:41 

hajber je napisao/la:
je li vas sad bar malo sram, sve vas koji ste digli hajku na ''džihadlije i džamahirijske fanatike koji su izboli jadnu Tatjanu u sred Zagreba''?

Ne. Jer ne bi bilo neobično.

Da je klađenje u pare i ti bi se kladio na religiju mira.

Naprosto… statistika.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 06:21 

hajber je napisao/la:

U periodu od 2001.-2025 sotonini robovi su izvršili preko 40000 terorisičkih napada, što predstavlja udio 99% od ukupnog broja.
E sad da nisi maloumni sljedbenik mekaškog pedofila možda bi se zapitao "kako to" ili pak "zašto"...

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 07:29 

hajber je napisao/la:
saskia je napisao/la:
Ukoliko Europa želi prežvijeti kao civilizirani dio svijeta mora se obračunati sa radikalnim islamom i njegovim sljedbenicima. Mi smo zaduženi za Karabaju recimo

Kroz tople razgovore i psihoterapiju

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 09:30 

Ceha je napisao/la:
Ma, oko takvih stvari uvijek treba paziti.
A i nije dobro širiti histeriju...

Točno, ali u ovom slučaju jako puno toga smrdi.

Naime, navedena časna je navodno trenutno bez iakve osnove zatvorena na zatvoreni odjel psihijatrije gdje joj nitko osim policije ne može pristupiti.

Opet, ne znam je li informacija točna, ali ako jest, ovdje jako puno toga smrdi

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 10:30 

novosve je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Ma, oko takvih stvari uvijek treba paziti.
A i nije dobro širiti histeriju...

Točno, ali u ovom slučaju jako puno toga smrdi.

Naime, navedena časna je navodno trenutno bez iakve osnove zatvorena na zatvoreni odjel psihijatrije gdje joj nitko osim policije ne može pristupiti.

Opet, ne znam je li informacija točna, ali ako jest, ovdje jako puno toga smrdi

Izvor za tu informaciju su isti oni koji su bili izvor za "Afganistanca od 26 godina" (jako specifično, mora biti istina) koji je usred bijela dana alahao i ubadao u centru Zagreba, bez da ga je itko vidio.

Tako da i tu informaciju o prisilnom smještanju na psihijatriju uzmi sa zrnom soli. Meni više liči na damage control nakon što su se obrukali sa prvotnim objavama, pa sad moraju nekako zaključiti priču što bezbolnije za sebe i svoju reputaciju. U stilu da nisu oni bili u krivu nego je sve zavjera, a pravu istinu nikada nećemo saznati. :001_rolleyes

Što se mene tiče, šutnja obitelji i prijatelja govori sve. Treba pustiti ljude na miru.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 10:42 

dunno je napisao/la:

Izvor za tu informaciju su isti oni koji su bili izvor za "Afganistanca od 26 godina" (jako specifično, mora biti istina) koji je usred bijela dana alahao i ubadao u centru Zagreba, bez da ga je itko vidio.

Tako da i tu informaciju o prisilnom smještanju na psihijatriju uzmi sa zrnom soli. Meni više liči na damage control nakon što su se obrukali sa prvotnim objavama, pa sad moraju nekako zaključiti priču što bezbolnije za sebe i svoju reputaciju. U stilu da nisu oni bili u krivu nego je sve zavjera, a pravu istinu nikada nećemo saznati. :001_rolleyes

Što se mene tiče, šutnja obitelji i prijatelja govori sve. Treba pustiti ljude na miru.

Nikome ne vjerujem, čekam da se stvar rasplete protokom vremena,

No kažem, za sada ne vjerujem ni policiji.

Može li netko stvarno potvrditi ili demantirati tu informaciju?

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 12:05 

novosve je napisao/la:
dunno je napisao/la:

Nikome ne vjerujem, čekam da se stvar rasplete protokom vremena,

No kažem, za sada ne vjerujem ni policiji.

Mislim da jedino članovi njene obitelji mogu potvrditi ili demantirati tu informaciju, oni najbolje znaju jesu li im ili nisu dozvoljene posjete.
U ovoj svoj priči mi je nejasno zašto se neki novinari sada bave posjetama a propuštaju ukazati na veći problem.
Iskreno, osobno ne znam što bih vjerovala u ovom svemu.
Al ako uzmemo pretpostavku da je službena verzija točna.
U par mjeseci u Zg dva slučaja samozljeđivanja nožem.
Vozač gradskog prijevoza se u autobusu sam ozlijedio nožem.
Sada časna, učiteljica u školi, također se sama ozlijedila nožem.
To su ozbiljne stvari nije to nešto bezazleno i uz to obadvoje su radili odgovorne poslove, vozač gradskog autobusa i učiteljica u školi.
Oboje su morali dobiti liječnička uvjerenja da su sposobni za te poslove.
Nejasno mi je zašto se nitko od ovih koji se sada bave posjetama časnoj ne sjeti u javnosti postaviti pitanje: ako i časna i vozač imaju psihičke probleme i to ozbiljne(ovo nije bezazleno) imamo li onda ogroman problem u zdravstvenom sustavu
I da je službena verzija točna i u tom slučaju postoji problem o kojem se ne govori a trebalo bi

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 12:24 

hajber je napisao/la:
saskia je napisao/la:

https://streamable.com/kaf1n8

:zubati

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 12:44 

novosve je napisao/la:

Ne može jer je RKC zabranila izjave!

Međutim mogu vam ja svima potvrdit da žandari prije svega tu mislim na zagrebačke žandare (ne na neku policajku iz Imote) su i prije zataškavali pogotovo zločine nad ženama!

Svi se sjećaju ovog Darmara u Zagrebu u Dubravi.

Točno na tom istom mjestu (to se smatra centrom kvarta Dubrave jer je tu nekad bila nama, sad je Lidl) ti je oteta mlada cura prije 5-6 godina.
Znam to zato što imaš hrpu snimki otmice sa sigurnosni kamera (kao što imaš i ove od prometne nesreće)
3 lika su je otela strpala u Auto i nestala, naravno prije toga je bila borba za goli život, čak se uspjela otet ovom prvom i izvadit mobitel, al su je onda zaskočila i ova druga dvojica.

Policija je izuzela snimke i sve zataškala!

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 14:46 

u ovom slučaju možda se uopće ne radi ni o Afganistancu ni o samoozlijeđivanju nego ko zna o čemu još gorem.

Pitanje hoćemo li ikada saznati

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 14:47 

zalutala je napisao/la:

Mislim da jedino članovi njene obitelji mogu potvrditi ili demantirati tu informaciju, oni najbolje znaju jesu li im ili nisu dozvoljene posjete.

osim ako su nečim ucijenjeni vezano uz odnos spram nje same.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 15:22 

novosve je napisao/la:
u ovom slučaju možda se uopće ne radi ni o Afganistancu ni o samoozlijeđivanju nego ko zna o čemu još gorem.

Pitanje hoćemo li ikada saznati

Previše je tu slučajnosti, kad kažem previše ne mislim na sumnjive stvari nego baš činjenične.

Časna je predavala djeci odnosno razredu di je zaklano jedno dijete (dakle ubijeno) a 3-4 priklano (preživjeli su).
Ona je tamo poslana da zamijeni učiteljicu koja je masakrirana al je preživjela.

Pazi od svih učiteljica u Zagrebu, a imaš ih sigurno par tisuća, od svih učiteljica u OŠ Prečko a imaš ih sigurno 50-ak, baš ona ??

Moguće da je taj monstrum iz OŠ Prečko bio u nekakvom kultu sotonista.
Sotonisti se inače skupljaju na Jarunu, tamo imaju te svoje seanse.
Nedavno ti je Vlada RH zakonski legalizirala dio sotonista, dakle ovi bioenergetičari to ti je sad kao nekakva legalna struka.

Evo jedan kratki video o bivšem sotonistu dakle bioenergetičaru, kojem su i doktori vjerovali i dolazili da i njima pomogne.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 19:42 

Vrh

PostPostano: 06 pro 2025, 12:36 

novosve je napisao/la:
zalutala je napisao/la:

osim ako su nečim ucijenjeni vezano uz odnos spram nje same.

Čitaš li što pišeš?
Još ćete na kraju i cijelu obitelj ocrniti.
Možda su ljudi uzeli nekog odvjetnika koji ih savjetuje jel im ili nije pametno izlaziti u javnost, osobno mi je ova mogućnost logičnija od nekih ucjena. A i ne vjerujem da su toliko naivni da u ovakvoj situaciji ne zatraže pravnu pomoć.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2025, 20:35 

Zanimljiva je još jedna stvar Plenković i ministri su posjetili Vatikan i papu, naravno ti posjeti se dogovaraju tjednima/mjesecima unaprijed.

Sigurno da bi bilo neugodno Plenkoviću odgovarat na pitanja u vezi napada na časnu u Vatikanu, ovako je ta tema maknuta s dnevnog reda.

slika

Vrh

PostPostano: 07 pro 2025, 19:42 

jeremy10 je napisao/la:

:klanjam

Vrh

PostPostano: 10 pro 2025, 15:26 

Izgleda nije kraj

Sestra Marija puštena iz bolnice! Pokupec najavljuje obračun s institucijama!

Ivan Pokupec objavio je vijest: sestra Marija, čiji je slučaj posljednjih dana u središtu pozornosti, napustila je bolnicu. Time je otvorio novu fazu rasprave oko okolnosti koje su dovele do njezina smještaja te razlozima zbog kojih se javnost mobilizirala oko njezina imena.

U objavi na svome Facebook profilu Pokupec je pojasnio i zašto nije pozvao građane na okupljanje pred bolnicom, iako je to ranije najavio. Navodi kako je ključnu ulogu imala molba obitelji, koja je, tvrdi on, izričito zatražila da se takav potez ne poduzima. Prema njegovim riječima, poštovao je njihovu želju jer je smatrao da je dobrobit sestre Marije u tom trenutku važnija od javnog pritiska.

Pokupec tvrdi da je iz same bolnice dobio informaciju da sestra Marija nije bila podvrgnuta medikamentima te da je bila prisebna i komunikativna. To ga je, kaže, uvjerilo da nema neposredne opasnosti po njezino zdravlje i da nema potrebe za fizičkim okupljanjem građana.

U nastavku objave odlučno odbacuje tvrdnje o navodnoj povijesti psihičkih poteškoća, ističući kako takvi navodi nemaju uporište. Prema njegovim riječima, sestra Marija ostaje pri svojoj prvotnoj izjavi, što cijeli slučaj dodatno usložnjava i otvara prostor za nova tumačenja.

Najavio je i da će u sljedećim danima iznijeti, kako ih naziva, “stvarne činjenice”, nakon čega planira pokrenuti pravne postupke protiv institucija i medija koje smatra odgovornima za, kako kaže, vlastitu diskreditaciju. Poručuje da neće odustati od daljnjih koraka.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2025, 08:05 

Ovo bi mogao biti slučaj konačnog udara za leftardski establishment u Hrvatskoj, samo treba vidjeti što se sve iza brda valja.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2025, 08:51 

Više ne znam što misliti.
Kako je lijepo bilo u komunizmu, u dnevniku čuješ jedinu pravu isitnu i to ti je to.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2025, 10:04 

novosve je napisao/la:
Ovo bi mogao biti slučaj konačnog udara za leftardski establishment u Hrvatskoj, samo treba vidjeti što se sve iza brda valja.

Teško jer ima vrlo malo uporišta za takav stav, sve što postoji je nekakav Pokupec, vjerovatno neka psihijatrija koja slučaj eksploatira za svojih 5 minuta slave, a protiv interesa i volje obitelji .
A iza brda se najvjerovatnije ne valja ništa.

Pametan si čovjek. Kako i zašto hr desničari imaju takve sklonosti urotomanije čak kada zato postoje jako slabe osnove. To mi je fascinantno. To je ono što ljevičari iskorištavaju i na čemu grade svoj ugled iako im je sva ideja bez ikakvoga temelja. Bez zastarnjene desnice oni ne postoje.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2025, 10:13 

Da malo je cudno. Javlja se neki Pokupec umjesto da casna sama dadne izjavu i jasno kaze

Vrh

PostPostano: 11 pro 2025, 10:43 

krstjanin je napisao/la:
Da malo je cudno. Javlja se neki Pokupec umjesto da casna sama dadne izjavu i jasno kaze

Jel časnu itko išta pita?

Žena je do jučer bila na psihijatriji, očito posve neosnovano, i naranvo da je isti dnovinarski koloplet koji ju je proglasio ludom neće sada pitati za mišljenje.

Sad slijedi faza pokuašavanja da se ovaj slučaj zatrpa u ropotarnicu.

Izgleda da imamo prvu i ranu verziju engleskog slučaja silovanih curica koji su na isti ovaj način zataškavani.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 504 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: