|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Melcher
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:06 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
BBC je napisao/la: Melcher je napisao/la: U slucaju rata, prvo zauzeti Brcko, na taj nacin podjeliti genocidnu na dva djela, koje je i sadasnje stanje. Potom, istocnu Hercegovinu odsjeci od Podrinja, Romanije i Semberije kod Gorazda. Kad pišeš na srpskim forumima onda to tvoje ovako izgleda: U slucaju rata, prvo zauzeti Mostar i niže do Neuma, na taj nacin podjeliti H-B na dva djela, koje je i sadasnje stanje. Potom, zapadnu Hercegovinu odsjeci od Rame, Prozora. Grijesis. Na srpskim forumima ne pisem. Neum me ne zanima. Hercegovina je i sada odsjecena od srednje Bosne.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Melcher je napisao/la: BBC je napisao/la: Hercegovina je i sada odsjecena od srednje Bosne. Hrvatske općine u Hercegovini su povezane sa Bosnom. Ne znam na što misliš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Melcher je napisao/la: Hrvatske općine u Hercegovini su povezane sa Bosnom. Ne znam na što misliš. Koliko ja znam, nisu. Ne znam na koji nacin su povezane?
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:09 |
|
|
Ali zanimljivo to sa Brčkom. Jel se nadaš da će Mesić odozgor sa svojim "100% bosanskim patriotama" iz Hrvatske presijecati koridor ?
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Ali zanimljivo to sa Brčkom. Jel se nadaš da će Mesić odozgor sa svojim "100% bosanskim patriotama" iz Hrvatske presijecati koridor ? Dasta.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:11 |
|
|
Melcher je napisao/la: BBC je napisao/la: Hrvatske općine u Hercegovini su povezane sa Bosnom. Ne znam na što misliš.
Koliko ja znam, nisu. Ne znam na koji nacin su povezane? Imaju teritorijalni kontinuitet sa Ramom i Prozorom.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Melcher je napisao/la:
Koliko ja znam, nisu. Ne znam na koji nacin su povezane?
Imaju teritorijalni kontinuitet sa Ramom i Prozorom. Nije li Rama zemljopisno u Hercegovini?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:12 |
|
|
Melcher je napisao/la: BBC je napisao/la: Ali zanimljivo to sa Brčkom. Jel se nadaš da će Mesić odozgor sa svojim "100% bosanskim patriotama" iz Hrvatske presijecati koridor ? Dasta. Ja te ozbiljno pitam. Mesić će u novom ratu opet biti ustaša. Pa na Širokom govoriti "Ovo je Hrvatska".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 14:13 |
|
|
Melcher je napisao/la: BBC je napisao/la: Imaju teritorijalni kontinuitet sa Ramom i Prozorom.
Nije li Rama zemljopisno u Hercegovini? Čini mi se da jest. Tamo navijači "zmajeva" kad navijaju za njih završe u bolnici od batina. Da, jest, Hercegovina je.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 18:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
herc
|
Naslov: Re: Sljedeći rat u BiH. Kako će izgledati, tko će ga započeti ? Postano: 01 ožu 2012, 21:39 |
|
Pridružen/a: 01 ožu 2012, 19:18 Postovi: 29 Lokacija: Negdje između Temišvara i Padove...na pola puta
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|