|
|
Stranica: 8/13.
|
[ 319 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 22:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne znači. Zapravo, niđe veze s vezom. Kako nema veze- jel sudis i presudjujesil nisi!?
Citat: Po kršćanstvu, Bog je ljudima dao savijest pomoću koje mogu procijeniti što je grijeh. Savist je nesto sto se odnosi na sebe a ne na druge!! Ne mere tebe pec savist zbog drugi- samo zbog tebe! I ta savist je psiholoska zamka! Kao kad bi neko iso pored tebe i stalno pazio sta radis za nekoliko godina bi ti usadio "savist" Zbog toga bog "sve vidi i sve zna"!!
Citat: Vito, je li ti možeš razumjeti prilično jednostavno rečenicu: "Mrzi grijeh a ne griješnika"? To ne znači da griješnik ne čini grijeh. To znači samo da griješnika ne treba osuđivati, nego mu s ljubavlju pomoći da se oslobodi grijeha, radi njega jer je grijeh njemu nesreća. Ne mogu biti "postupci grijeha" nego samo postupci griješnika, ne može biti "napad droge" to nema smisla.  Znaci opet- u pakao idu grisi a ne grisnici!!! I nisu iz raja istrani grisnici radi svog grija vec je istran grih!!! I nie Isus umro zbog "nasi" grija vec zbog grija opcenito!
Znaci, ne osudjuje se neko ko - ukrade sagrisi bludno ubije rekne lazno svidocanstvo ili pazi ovo!!! POZELI TUDEG BRACNOG DRUGA!!! Ko tu pozeli tudjeg bracnog druga- jel grih sam???!!
To i ja govorim, nema grija bez grisnika! Kad ne bi bilo grisnika ne bi bilo bi grija! Stoga bog kaznjava grisnike i sudice im na sudnji dan saljuci ih na vicne muke!!! U Apokalipsi je to vrlo slikovito opisano!! Muke nad mukama!!
Ko je ubojica, lopov, silovatelj... jel ti oces rec kako su oni to postali slicajno ili su takvi!!!
Kuzim ja kako je Isusu tribala takva "filozofia" jer je on propovido medju otpadnicima ali- ni on nie odvajo grijeh od grisnika jer rece- ko je bez grijeha...
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 22:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: ne dajem ni pet para za astrološko mudroseranje i sve ljude koje se tim bave i čitaju smatram idiotima.. :amen: Inkvizitor je napisao/la: No meni je zanimljivije kako dva lika potekla iz nekog kršćanskog okruženja više Hroboatos nego ti, dva militantna ateista ili viševjerca nipodaštavate kršćanstvo a fascinirani ste vjerom tako dalekom od našeg mentalnog sklopa..
No pošto sam i kod tebe i kod njega zapazio surovi pragmatizam uobličen u par teorija..zgazi neprijatelja, porazi, pobij, siluj mu žene i fascinaciju barbarstvom to je u jednu ruku i razumljivo.
Nije ni Hitler npr slučajno prezirao kršćanstvo i smatrao je vjerom slabića a islamom bio fasciniran i nazivao ga pravom "muškom vjerom" U svakom ljubitelju Islama čuči zapravo mali fašist. Ono što ih fascinira kod Islama je surovost, osveta i čvrsta ruka pa kršćanstvo smatraju slabim jer takve postupke zabranjuje Na to se zapravo svode sve te "argumentirane" kritike kršćanstva. Iza svakog "argumenta" se zapravo krije čežnja, Hroboatos ili Vito samo žele recimo ono što su se Židovi nadali dobiti od Barabe, jaku svjetovnu državu koja bi vojno porazila neprijatelje.  Cekaj, znate li ti i Inkvi kako je Biblia cista astrologia!? : cvoka, cvoka :
Kako ne, Islam je i izmislio i fasizam, i nacizam i komunizam!!! Znas li uopce sta je fasizam!!??
Krscanstvo je "takvo", al narodi koje je porobilo nisu! Dva zadnja, najsurovia rata su vodjena u Europi! Bez ikakvog dodira islama! Mislim, boli mene za islam- al cemu tolke lazi!
Znam cemu- sukob civilizacia- sad su muslimani na redu! Vec su sotonizirani, od 11.9.! Di su dva aviona pogodila vrh zgrade koja se odjednom srusila u temeljima! A najobicnii most triba srusit od temelja...
A kako bi im Baraba to omogucio- kradjom! Pa nie Baraba bio kralj zidovski- vec Isus! I on im je donio svitovnu vlast! Pomocu Isusa su osvoili Rimsko carstvo!!
I nakon Francuske revolucie i puno vise! Tad je sloboda ukipljena i prinesena u A- mericu!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 22:24 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znači. Zapravo, niđe veze s vezom. Kako nema veze- jel sudis i presudjujesil nisi!?
Koga ili čega? Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Citat: Po kršćanstvu, Bog je ljudima dao savijest pomoću koje mogu procijeniti što je grijeh. Savist je nesto sto se odnosi na sebe a ne na druge!! Ne mere tebe pec savist zbog drugi- samo zbog tebe! I ta savist je psiholoska zamka! Kao kad bi neko iso pored tebe i stalno pazio sta radis za nekoliko godina bi ti usadio "savist" Zbog toga bog "sve vidi i sve zna"!! Ja sam dobar u gledanju stvari iz tuđeg kuta. Citat:
Znaci opet- u pakao idu grisi a ne grisnici!!!
ja se divim ako si iz onoga mog ti tako shvatio. Citat: Znaci, ne osudjuje se neko ko - ukrade sagrisi bludno ubije rekne lazno svidocanstvo ili pazi ovo!!! POZELI TUDEG BRACNOG DRUGA!!! Ko tu pozeli tudjeg bracnog druga- jel grih sam???!! Što ti uopće znači ovo "ne osuđuje se"? To ne postoji. Ima pravilo za ljude "Ne osuđuj", i pravilo za Boga: "Osveta je moja". Različiti kriteriji, što može Bog, ne može čovjek 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1211 of 2558 - 47.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 22:36 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Krscanstvo je "takvo", al narodi koje je porobilo nisu! Dva zadnja, najsurovia rata su vodjena u Europi! Bez ikakvog dodira islama! Mislim, boli mene za islam- al cemu tolke lazi! Ono što je meni bitno je da nacisti nisu radili po Novom Zavjetu. Kriviti Isusa dok ga ne slušaš nego radiš suprotno nema smisla, zar ne?
1211 of 2558 - 47.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 22:57 |
|
|
[quote="Naša Kvačica] Koga ili čega?[/quote] Jel znas o cemu pricas?! Il oces bit smisan?!
Citat: Ja sam dobar u gledanju stvari iz tuđeg kuta. Ponovicu ti jos jednom, jer nisi svatio!
Savist je gladanje na sebe iz svog kuta a poradi straha od nekog il neceg!
Citat: ja se divim ako si iz onoga mog ti tako shvatio. Ah, joj, vrlo mi veoma prija tvoje divljenje!!
Evo ti i primjer kao sam to svatio pa mozda i ti naucis svacat poput mene!
Ako je bog protiv gria a ne protiv grisnika to je onda isto ko kad dite padne a tata dodje i istuce asfalt: Zlocesti asfalt, tup, tup, moje dite napada!
Citat: Što ti uopće znači ovo "ne osuđuje se"? To ne postoji. Ima pravilo za ljude "Ne osuđuj", i pravilo za Boga: "Osveta je moja". Različiti kriteriji, što može Bog, ne može čovjek  Aj, nemoj pritravat u zajebavanju!!! Cuj, sta znaci "ne osudjuje se"!!??? To znaci- autobus kasni oko pola sata!
I kome se to bog osvecuje!!!??? Sebi samom!!!????
Znaci, ja napravim kucu- i ona se urusi te se ja osvetim onima koima sam je iznajmio!!!
Ako je bog sve stvorio, kome se on ima svetit i radi cega!? Zajeban neki bog!!!
I ako j epravilo ne osudjuj zasto se ti igras boga i osudjujes islam!?!?!
I ako vec razgovaras, il se trudis onda citiraj citave moje ulomke koj su odgovor na dio tvog upisa!! Nie valjda puno ako trazim bar malo intelektualnog postenja!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 23:04 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: I kome se to bog osvecuje!!!??? Sebi samom!!!????
Znaci, ja napravim kucu- i ona se urusi te se ja osvetim onima koima sam je iznajmio!!!
Ako je bog sve stvorio, kome se on ima svetit i radi cega!? Radi toga što je ljudima dao slobodnu volju. Bog je stvorio slobodnog čovjeka, a sa slobodom ide i odgovornost. Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: I ako j epravilo ne osudjuj zasto se ti igras boga i osudjujes islam!?!?! Pa rekao sam to već. Zato što Bog meni jedino brani osuđivanje bližnjeg, barem tako kaže Novi Zavjet. S druge strane, osuđivanje laži i grijeha je dozvoljeno, čak poželjno. Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: I ako vec razgovaras, il se trudis onda citiraj citave moje ulomke koj su odgovor na dio tvog upisa!! Nie valjda puno ako trazim bar malo intelektualnog postenja! [/color] Nije Vito zbog ničeg drugog, nego da bude malo preglednije. Predugački citati kaotično izgledaju, ali evo trudit ću se da ne pretjeram i da se ne izgubi kontekst.
1211 of 2558 - 47.34%
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 23:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Krscanstvo je "takvo", al narodi koje je porobilo nisu! Dva zadnja, najsurovia rata su vodjena u Europi! Bez ikakvog dodira islama! Mislim, boli mene za islam- al cemu tolke lazi! Ono što je meni bitno je da nacisti nisu radili po Novom Zavjetu. Kriviti Isusa dok ga ne slušaš nego radiš suprotno nema smisla, zar ne? Tebi je bitno trollat i zachattavat te moje upise i njiove dilove kasapit i izvrtat te od svega napravit lakardiu!!! : cvoka, cvoka, cvoka :
Kakve veze ima ovo tvoje pitanje i sa cim sto sam napiso!!???!!!??
Mogo si bar odgovorit na pitanje mogo si kad ne bi bio bezobrazan!
Al nisi ti takav, samo te bezobrazluk napo iz zaside!! Hm, zlocesti bezobrazluk, misa mu njegova!!! Bizi od Nase Kvacice!
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 12 srp 2009, 23:24 |
|
|
Citat: Radi toga što je ljudima dao slobodnu volju. Bog je stvorio slobodnog čovjeka, a sa slobodom ide i odgovornost. Prvi bog koi je uzeo coviku slobodu je upavo krscanski bog! Svi bogovi prije njega su stvorili svit i nie ih blo briga za ljude!! Osim za neku posebno lipu zenu il posebno glupog muskarca koi je tio ljudima dat bozansko!! I sve kad bi postojala slobodna volja, a ne postoi (jer se svak rodi ko nastavak svoih predaka i nit more birat roditelje, nit okruzenje, nit boju koze...) opet bi za sve lose i pogresno tribo odgovarat bog jer on je stvorio nesavrseno bice i jos mu dao slobodnu volju!! To je ko da neko da 10godisnjem ditetu auto i kljuceve i kaze: Mores poginit a mores i postat M. Schumacher! I onda je odgovornost na ditetu! Roditelj nie kriv- dao je ditetu odrisene ruke! Sta ima veze sto je dite los il nikakav vozac!!
Jebai ga; sto bi se u Bosni reklo!
Citat: Pa rekao sam to već. Zato što Bog meni jedino brani osuđivanje bližnjeg, barem tako kaže Novi Zavjet. S druge strane, osuđivanje laži i grijeha je dozvoljeno, čak poželjno. Ne, vec bog ZAPOVIDA ljubljenje na samo svog bliznjeg ko sebe samog nego i svog neprijatelja, cak u toj miri da ga ranis kruvom dok se on trudi zatuc te kamenom! Jer si inace isti ko farizej i carinik- rece Isus! A o osudjivanju grija kaze: Ko je od vas bez grija, nek baci kamen prvi!! Znaci, grij je svojstven svakom (osim njegovoj materi)!Citat: Nije Vito zbog ničeg drugog, nego da bude malo preglednije. Predugački citati kaotično izgledaju, ali evo trudit ću se da ne pretjeram i da se ne izgubi kontekst. Ma, jasta bolan, slucajno ti odsices di ti odgovara...
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 11:26 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Može li mi netko rezimirati stavove ovoga pjesnika jer ja jedva razumijem 50% - Jel neke paganske vjere? ("narodna" vira?) - Muslimani i Islam su OK a Židovi su najveći neprijatelji kršćanstva? Ja još nisam siguran da se ne radi o balijskom provokatoru 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 11:37 |
|
|
Ma kakav provokator , to su ti new religion pokreti  ! Ajde , Vito , đe si?
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 13:44 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Može li mi netko rezimirati stavove ovoga pjesnika jer ja jedva razumijem 50% - Jel neke paganske vjere? ("narodna" vira?) - Muslimani i Islam su OK a Židovi su najveći neprijatelji kršćanstva? Ja još nisam siguran da se ne radi o balijskom provokatoru  Pisnici su ti, bolan cudjenje u svitu!!!
Vako opsirno ne razumis ni 1% a sazeto ne bi nista razumio!
Vec ti se balie pricinjavaju postedicu te vanzemaljaca!!
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 13:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ma kakav provokator , to su ti new religion pokreti  ! Ajde , Vito , đe si? Evo me Markane, hairlio!!! A di su tvoje rakie?? Sta si se stisko!? Platicu ti dvostruko vise neg vehabie! Sta si se zakanato???!!
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 14:53 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Može li mi netko rezimirati stavove ovoga pjesnika jer ja jedva razumijem 50% - Jel neke paganske vjere? ("narodna" vira?) - Muslimani i Islam su OK a Židovi su najveći neprijatelji kršćanstva? Ja još nisam siguran da se ne radi o balijskom provokatoru  Pisnici su ti, bolan cudjenje u svitu!!!
Pa vanzemaljci i jesu poznati kao "mali zeleni" - dakle 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 15:31 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ma kakav provokator , to su ti new religion pokreti  ! Ajde , Vito , đe si? Evo me Markane, hairlio!!! A di su tvoje rakie?? Sta si se stisko!? Platicu ti dvostruko vise neg vehabie! Sta si se zakanato???!!
Ček prvo da utvrdimo koje si vire . od tog ti cijena zavisi ! 
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 16:25 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la:
Pisnici su ti, bolan cudjenje u svitu!!!
Pa vanzemaljci i jesu poznati kao "mali zeleni" - dakle  Dakle... nastavi klanjat!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 16:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la:
Evo me Markane, hairlio!!! A di su tvoje rakie?? Sta si se stisko!? Platicu ti dvostruko vise neg vehabie! Sta si se zakanato???!!
Ček prvo da utvrdimo koje si vire . od tog ti cijena zavisi !  - jel basplatno!??
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 16:58 |
|
|
Tražim ispriku. Proglasiše me, bez obrazložidbe, za njekog islamoljubca i ljubitelja genocidnih metoda (čudno, nisu mi nalijepili i da sam i judeofob- to često rade dežurni multukulti, pa me razni Židovi moraju braniti  ). DakleM: * ja nisam ortodoksni vjernik * nisam ni nevjernik ni protuvjernik * ja sam "svevjernik" kao Goethe, Whitman, Blake, Mircea Eliade, Erich von Neumann, Joseph Campbell (slagao se s njima u detaljima ili ne)... * u kulturalnom sam pogledu zapadnjak, dosta ravnodušan prema međukršćanskim naklapanjima, no preferiram Katoličku crkvu kao stožer hrvatske i općenito zapadne civilizacije Cijenim i volim slojeve ostalih civilizacija- što ne znači da imam simpatija za politizirani islam ili budizam. I- Hitler je ovlaš spomenuo islam, no to mu je ipak bila jedna od bliskoistočnih semitskih "ujdurmi". Prava stvar su za njega bile Edde, Sage i ostale vikinške i germanske legende i mitovi (rune i futhark itd.)
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 13 srp 2009, 17:02 |
|
|
Istine radi, nisam ni siguran za Hitlera da je rekao pohvalne riječi za Islam. To je sve djelo Himmlera koji pokrenuo stvaranje muslimanskih SS divizija kao i alijansu sa jeruzalemskim muftijom. Mada je i on bio ospjednut arijevskim bogovima i mitologijom na tragu bizarnog Thule društva. http://en.wikipedia.org/wiki/Thule_Society
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 14 srp 2009, 01:01 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ono što je meni bitno je da nacisti nisu radili po Novom Zavjetu.
Kriviti Isusa dok ga ne slušaš nego radiš suprotno nema smisla, zar ne?
Tebi je bitno trollat i zachattavat te moje upise i njiove dilove kasapit i izvrtat te od svega napravit lakardiu!!! : cvoka, cvoka, cvoka :
Al nisi ti takav, samo te bezobrazluk napo iz zaside!! Hm, zlocesti bezobrazluk, misa mu njegova!!! Bizi od Nase Kvacice!
Odgovorio bih na pitanje da ima pitanja. Pitanja završavaju upitnikom, a u tvom postu su bili samo uzvičnici, što odaje monolog. 
1211 of 2558 - 47.34%
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 14 srp 2009, 01:06 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Prvi bog koi je uzeo coviku slobodu je upavo krscanski bog! Svi bogovi prije njega su stvorili svit i nie ih blo briga za ljude!! Osim za neku posebno lipu zenu il posebno glupog muskarca koi je tio ljudima dat bozansko!! I sve kad bi postojala slobodna volja, a ne postoi (jer se svak rodi ko nastavak svoih predaka i nit more birat roditelje, nit okruzenje, nit boju koze...) opet bi za sve lose i pogresno tribo odgovarat bog jer on je stvorio nesavrseno bice i jos mu dao slobodnu volju!! To je ko da neko da 10godisnjem ditetu auto i kljuceve i kaze: Mores poginit a mores i postat M. Schumacher! I onda je odgovornost na ditetu! Roditelj nie kriv- dao je ditetu odrisene ruke! Sta ima veze sto je dite los il nikakav vozac!! Tako ti je. Čovjek ima slobodnu volju. Uostalom i naš zakon je potpuno isti. Bez obzira na roditelje, okruženje, boju kože i slične izgovore koje si naveo, tko prekrši zakon ide u zatvor, pa neka si cimeru u ćeliji opravdava da je on nije ništa kriv nego roditelji. Jebai ga; sto bi se u Bosni reklo! Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Ne, vec bog ZAPOVIDA ljubljenje na samo svog bliznjeg ko sebe samog nego i svog neprijatelja, cak u toj miri da ga ranis kruvom dok se on trudi zatuc te kamenom! Jer si inace isti ko farizej i carinik- rece Isus! A o osudjivanju grija kaze: Ko je od vas bez grija, nek baci kamen prvi!! Znaci, grij je svojstven svakom (osim njegovoj materi)! Nisam ni tvrdio da nije, naime i neprijatelj je moj bližnji ;)
1211 of 2558 - 47.34%
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 14 srp 2009, 01:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la:
Tebi je bitno trollat i zachattavat te moje upise i njiove dilove kasapit i izvrtat te od svega napravit lakardiu!!! : cvoka, cvoka, cvoka :
Odgovorio bih na pitanje da ima pitanja. Pitanja završavaju upitnikom, a u tvom postu su bili samo uzvičnici, što odaje monolog.  Nemoj mene mazat! Pitanje je pitanje, mani se upitnika!
Ocete se ispricat coviku il se ne broi ako nie zadrt!?
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 14 srp 2009, 01:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tako ti je. Čovjek ima slobodnu volju. Uostalom i naš zakon je potpuno isti. Bez obzira na roditelje, okruženje, boju kože i slične izgovore koje si naveo, tko prekrši zakon ide u zatvor, pa neka si cimeru u ćeliji opravdava da je on nije ništa kriv nego roditelji. smajl027
Jebai ga; sto bi se u Bosni reklo! Nema covik slobodnu volju jer je oblikovan svoim precima! Ne pada jabuka daleko od stabla! Razuman si i to vidis i u svom okruzenju! Samo sto u dici izidje ono sto je u roditelljima prikriveno!
Nemeres ti sad birat i bit puno pametnii od staraca ti! Mores se vise obrazovat, al "fela" ostaje ista! I sto si starii postajes im slicnii, u svemu! Niko protiv sebe nemere!
Citat: Nisam ni tvrdio da nije, naime i neprijatelj je moj bližnji ;) Ranio svog islamofila!
PS A jeste nacickali ovi smajlicaaaaaa...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 14 srp 2009, 11:46 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ček prvo da utvrdimo koje si vire . od tog ti cijena zavisi ! :-zivio
:-hrvatinic - jel basplatno!??
Pa ako ti vira ne brani , što bi i ja? 
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 14 srp 2009, 12:03 |
|
|
krizar je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la:
Oces rec, kakosu svi narodi u Povisti bezrazlozno optuzivali zidove!? Procitaj spise dubrovacke o doticnima, na nasem su jeziku i sadrze sve sto si nabrojo! Kako ne bi bilo zabune, prvi krscani su bili zidovi! I nisu krscane optuzivali bez veze jer su oni tezili osvajanju Rima, sto im j ei poslo za rukom! To je prvi kult koi je posto drzavna religia! Ne triba ti za dokazat to nijedna knjiga osim Biblie! Od Egipta do apostolski poslanica- koje su upute za ilegalno dilovanje!
Cuj njega- ja zagovaram- ja ti samo navodim povisne cinjenice! Mac nie suvrimeno oruzje, bar ne tolko kolko novac! A posto si "krizar" nemam ti sta o macu pricat, tribo bi i sam znat!
Ne znam ni ja zasto mislis kako mi nesto nie jasno... Lipo sam ti naveo kako su spolnost i razmnozavanje razlog za istravanje iz raja!
A ti, kao znas ko je srusio tornjeve...
I ne samo sto su bozji ratnici, nego su i bozji izabrani narod!!! Palestina...
Neznam koju si knjigu citao ali ja nigdje nisam nasao da su krscani palili i pravili nerede :-neznam :-neznam A ovo o Bozijim ratnicima...Ako nisi znao muslimanski teoristi sebe nazivaju ALAHOVI BORCI i u IME ALAHA prijete po svijetu, ubijaju itd. itd. Preuzeli su odgovornost za dosta teroristickih napada. A Boziji izabrani narod su ZIDOVI. Eto vidim da nisi razumio pa da ti ponesto objasnim. A sto se tice Krizara... Jedan jedini nacin je bio da se obrane krscani u svetoj zemlji, a taj nacin je bio RAT! Medjutim, krizari su napravili niz gresaka u tim ratovima, pa su KRIZARSKI RATOVI na kraju ispali obicna lakrdija. Ali o tom po tom... Hajde sada da zakljucimo tvoj stav: DA LI SI TI VJERNIK? KAKAV STAV IMAS O KRSCANSTVU? OSUDJUJES GA? mozda su pitanja glupa, ali moram pitat jer nisam najbolje shvatio sve tvoje stavove. Dajte mazlumi jedni, nemojte se blamirati tako pred narodom retardi jedni neobrazovani. Ne možete jednu vjeru posmatrati na taj način na koji vi to radite.Jedni kršćanstvo gledaju kroz prizmu krstaških ratova, a drugi na islam gledaju kroz terorističke napade...pa to je žešći primitivizam...jeste li vi svjesni šta pišete na ovome forumu i kakve stvari govorite...??? Diskutujete na temelju činjenica "rekla-kazala"...Sramota VOLITE SVOJU VJERU, A TUĐU POŠTUJTE...A malo više i ČITAJTE, bićete pametniji... 
|
|
Vrh |
|
 |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u Boga? Postano: 14 srp 2009, 13:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la:
:-hrvatinic - jel basplatno!??
Pa ako ti vira ne brani , što bi i ja? :zivili Ma vira mi domaca ko i tvoja sljiva! Cak mi i zapovida, svako jutro na cesrce casicu sljive domace!
Zivio!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|