|
|
Stranica: 534/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:11 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: A to je krivo kobili . Pa je sad peru frustracije što **** ne mogu isto da ponopve . Nije mi krivo. Naprotiv. Vas sve treba poslati gdje su završili ovi iz RSK. Ostaviti Begeš ko Pašaluk. Lol Srce hoće, al’ dupe klokoće Možete samo da mažtate o proterivanju Srba . Ćuo sam da je pravo jaka 1 BeĆka . Ako već hoćete čist **** , morate konačno da stisnete i krenete u akciju . Neće vam "čistota" pasti s neba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:13 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nije mi krivo. Naprotiv. Vas sve treba poslati gdje su završili ovi iz RSK. Ostaviti Begeš ko Pašaluk. Lol
Srce hoće, al’ dupe klokoće Možete samo da mažtate o proterivanju Srba . Ćuo sam da je pravo jaka 1 BeĆka . Ako već hoćete čist **** , morate konačno da stisnete i krenete u akciju . Neće vam "čistota" pasti s neba . Ti ćeš nekom četalju govoriti da stisne i krene? Pa jaki ste jedino kad treba klati civile. Žene, starce i djecu. Koju ste to vi bitku dobili? Osim sto ste civile potrpali u masovne grobnice? Je li četalju?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:14 |
|
|
Ludo pa živi. Saučešće roditeljima, nije lako gledati kako ti dete propada.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:15 |
|
|
Saučešće ti invalidu koji tebe trpi alkoholičarko.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:16 |
|
|
Gnjide se cetaljske raširile i još dociraju gdje se i na kojim temama smije pisati. Ordiniraju po forumu besposlena gamad. Neistrijebljena.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:17 |
|
|
Moliću se za tvoju dušu, ipak si božje stvorenje.
|
|
Vrh |
|
|
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:18 |
|
|
Morat ću storarea upoznat. To je maltene srpski ja a ja sam hrvatski on.
_________________ Laganini: Ako se ******** ne vjenčavaju neće biti mirovina u RH
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:18 |
|
|
Moli se za sebe raspala cetaljko najkorisnije ti je. Tvoje serirenje nad mrtvim i bezuvjetna podpora zločincima je poremećaj.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Srce hoće, al’ dupe klokoće Možete samo da mažtate o proterivanju Srba . Ćuo sam da je pravo jaka 1 BeĆka . Ako već hoćete čist **** , morate konačno da stisnete i krenete u akciju . Neće vam "čistota" pasti s neba . Ti ćeš nekom četalju govoriti da stisne i krene? Pa jaki ste jedino kad treba klati civile. Žene, starce i djecu. Koju ste to vi bitku dobili? Osim sto ste civile potrpali u masovne grobnice? Je li četalju? Vidi kljuse od 17 godina koje nosi pušku nikako nije dete . Gde je ta moralna superiornost ? Pa ako ste hrabriji i jači , bujrum . Koju ste vi to bitku dobili , ako ne račumamo kad je bilo 5 VS1.i I kad je Vojska Republike Srpske bila razvučana na sve strane .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Saučešće ti invalidu koji tebe trpi alkoholičarko. A ko bi tebe takvu trpeo ? Ko tebe preživi ni Aušvic mu ne bi teško pao . Mora da se uradi egzorcizam .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gnjide se cetaljske raširile i još dociraju gdje se i na kojim temama smije pisati. Ordiniraju po forumu besposlena gamad. Neistrijebljena. Kvočko ****** ti si prva rekla da mi Srbi razgulimo sa ove teme . Po čemu je to CG vaša ? Zbog novog kombija ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:24 |
|
|
Ti ćeš nekom četalju govoriti da stisne i krene? Pa jaki ste jedino kad treba klati civile. Žene, starce i djecu. Koju ste to vi bitku dobili? Osim sto ste civile potrpali u masovne grobnice? Je li četalju?
Vidi kljuse od 17 godina koje nosi pušku nikako nije dete . Gde je ta moralna superiornost ? Pa ako ste hrabriji i jači , bujrum . Koju ste vi to bitku dobili , ako ne račumamo kad je bilo 5 VS1.i I kad je Vojska Republike Srpske bila razvučana na sve strane . Čuj ti degenerika raspalog cetaljskog još ima obraza pitati. I tvrditi da nisu djecu ubijali već sedamnestogodišnjake s puškama. I kaže moralna superiornost? Vi ste dno ljudskog roda. Pravoslavni ISIL-ovci u srcu Europe. Gamad. Uši. Koje treba istrijebiti. Zbog mira i budućnosti. Čuj VRS a ovamo korpusa po nazivima srbijanskih gradova i rezervista more. Niški korpus je bio VRS? Ajde *** lažljivi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:25 |
|
|
Banujte đavola.
Hvala unapred.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:26 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Gnjide se cetaljske raširile i još dociraju gdje se i na kojim temama smije pisati. Ordiniraju po forumu besposlena gamad. Neistrijebljena. Kvočko ****** ti si prva rekla da mi Srbi razgulimo sa ove teme . Po čemu je to CG vaša ? Zbog novog kombija ? Ja sam rekla da su vam Crnogorci odrzali slovo o navijanju. Jer su se normalno navijački šalili s burekom sa sirom. A ne sa “Nož žica Srebrenica”
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Moli se za sebe raspala cetaljko najkorisnije ti je. Tvoje serirenje nad mrtvim i bezuvjetna podpora zločincima je poremećaj. Nije zločin ako se istražuju **** . Cilj je hrišćanska Srbija i hrišćanska Evropa . Ovakvim ponašanjem samo dokazujete da ste strano tkivo u Evropi .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:29 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moli se za sebe raspala cetaljko najkorisnije ti je. Tvoje serirenje nad mrtvim i bezuvjetna podpora zločincima je poremećaj. Nije zločin ako se istražuju **** . Cilj je hrišćanska Srbija i hrišćanska Evropa . Ovakvim ponašanjem samo dokazujete da ste strano tkivo u Evropi . Jedino ste vi strano maloumno i necivilizirani tkivo. Bradati, prljavi i smrdljivi. Zadrigle četničke horde. Jedino ste usporedivi sa ISIL-im. Jedini brutalni otpad sličan ISIL-u koji je poklao i pobio sve nesrbe na teritorijama pod kontrolom VRS.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Vidi kljuse od 17 godina koje nosi pušku nikako nije dete . Gde je ta moralna superiornost ? Pa ako ste hrabriji i jači , bujrum . Koju ste vi to bitku dobili , ako ne račumamo kad je bilo 5 VS1.i I kad je Vojska Republike Srpske bila razvučana na sve strane . Čuj ti degenerika raspalog cetaljskog još ima obraza pitati. I tvrditi da nisu djecu ubijali već sedamnestogodišnjake s puškama. I kaže moralna superiornost? Vi ste dno ljudskog roda. Pravoslavni ISIL-ovci u srcu Europe. Gamad. Uši. Koje treba istrijebiti. Zbog mira i budućnosti. Čuj VRS a ovamo korpusa po nazivima srbijanskih gradova i rezervista more. Niški korpus je bio VRS? Ajde *** lažljivi. Jaoj čvake jedne Niški i Užički korpus su bili stacionirani na prostoru Republike Srpske do maja 1992 -ge , posle su se povukli u SR Jugoslaviju . Da su bili goloruki , probudili bi se u vozu za logor .
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:31 |
|
|
Ova nešto uzima, nemoguće da ovo čist mozak proizvodi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:32 |
|
|
Čuj ti degenerika raspalog cetaljskog još ima obraza pitati. I tvrditi da nisu djecu ubijali već sedamnestogodišnjake s puškama. I kaže moralna superiornost? Vi ste dno ljudskog roda. Pravoslavni ISIL-ovci u srcu Europe. Gamad. Uši. Koje treba istrijebiti. Zbog mira i budućnosti. Čuj VRS a ovamo korpusa po nazivima srbijanskih gradova i rezervista more. Niški korpus je bio VRS? Ajde *** lažljivi.
Jaoj čvake jedne Niški i Užički korpus su bili stacionirani na prostoru Republike Srpske do maja 1992 -ge , posle su se povukli u SR Jugoslaviju . Da su bili goloruki , probudili bi se u vozu za logor . Ne laži debilu. Vikend četnici u tim korpusima su petkom dolazili i ti korpusi su učestvovali zajedno sa VRS u istrebljivanju, brutalnim egzikucijama i silovanjima nesrpskog zivlja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:34 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ova nešto uzima, nemoguće da ovo čist mozak proizvodi. Sigurno se ne komiram jeftinim flašama vina ko ti. Čim sam sposobna sastaviti post. A ne jednu rečenicu istisnuti iz pijanog i oduzetog mozga. Kao ti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:35 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ova nešto uzima, nemoguće da ovo čist mozak proizvodi. Nejebica. O ovakvima je pisao velikan ovog foruma DR Velebit . Ona spada u žene koje se nikad ne udaju .
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:36 |
|
|
Ti si bolesna, teško bolesna. Nadam se da ćeš jednom naći mir.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:37 |
|
|
storarare je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ova nešto uzima, nemoguće da ovo čist mozak proizvodi. Nejebica. O ovakvima je pisao velikan ovog foruma DR Velebit . Ona spada u žene koje se nikad ne udaju . Neželjena u tuđini, obeležena imenom i prezimenom, šta će sirota.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:37 |
|
|
storarare je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ova nešto uzima, nemoguće da ovo čist mozak proizvodi. Nejebica. O ovakvima je pisao velikan ovog foruma DR Velebit . Ona spada u žene koje se nikad ne udaju . Spava debil na HR forumu i nekom dijagnosticira nejebicu? Pa šta ti jebeš? I ova baba? Do jutra ste ovdje? Ko vas dvoje normalan bi i j”””? Nju 100% niko. A ni tebe. Jer bi makar jednu noć profulali logiranje ovdje.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 22:38 |
|
|
Probaj preko interneta, ljudi nađu srodne duše nekako, možda ćeš i ti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|