HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 ruj 2026, 06:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Tuzla 1995, srpska granata ubila 71 mladu osobu
PostPostano: 30 svi 2012, 02:51 

Video dokumentacija njemackog Spiegel TV

http://www.spiegel.de/video/video-33360.html

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

1. Suzan Abulismail, 15 godina
2. Edina Ahmetašević, 20 godina
3. Elvis Alagić Enko, 17 godina
4. Admir Alispahić, 24 godine
5. Lejla Atiković, 14 godina
6. Asmir Bakalović, 19 godina
7. Adnan Beganović, 16 godina
8. Damir Bojkić, 27 godina
9. Indira Borić, 36 godina
10. Ilvana Bošnjaković, 17 godina
11. Elma Brguljak, 20 godina
12. Lejla Bučuk, 16 godina
13. Sanja Čajić, 17 godina
14. Selma Čaušević, 17 godina
15. Amir Čekić, 21 godina
16. Samir Čirak, 18 godina
17. Almasa Ćerimović, 19 godina
18. Zada Dedić, 20 godina
19. Razija Djedović, 19 godina
20. Amir Djapo, 20 godina
21. Suzana Djušić, 14 godina
22. Amir Djuzel, 26 godina
23. Muris Fatušić, 15 godina
24. Ago Hadzić, 20 godina
25. Hamdija Hakić, 48 godina
26. Senad Hasanović, 26 godina
27. Šemsa Hasičić, 20 godina
28. Alem Hidanović, 19 godina
29. Nedim Hodzić, 30 godina
30. Hasan Hrustanović, 25 godina
31. Adnan Hujdurović Kindze, 18 godina
32. Elvira Hurić, 16 godina
33. Almir Jahić Bato, 18 godina
34. Azur Jogunčić, 24 godine
35. Sandro Kalesić, 2 godine
36. Franc Kantor, 24 godine
37. Damir Kurbašić, 20 godina
38. Vanja Kurbegović, 17 godina
39. Vesna Kurtalić Veca, 15 godina
40. Sulejman Mehanović, 28 godina
41. Pera Marinović, 37 godina
42. Nenad Marković Nešo, 19 godina
43. Amira Mehinović, 21 godina
44. Edin Mehmedović, 19 godina
45. Edisa Memić, 19 godina
46. Adrijana Milić, 17 godina
47. Nešet Mujanović, 20 godina
48. Edin Mujabašić Mony, 21 godina
49. Samir Mujić, 28 godina
50. Elvir Murselović, 23 godine
51. Šaban Mustačević, 29 godina
52. Dijana Ninić, 20 godina
53. Selma Nuhanović, 17 godina
54. Indira Okanović, 16 godina
55. Rusmir Ponjavić, 20 godina
56. Raif Rahmani, 22 godine
57. Fahrudin Ramić, 34 godine
58. Nedim Rekić, 27 godina
59. Jasminko Rosić, 32 godine
60. Nihad Šišić, 19 godina
61. Armin Šišić, 19 godina
62. Senahid Salamović, 25 godina
63. Edhem Sarajlić, 20 godina
64. Jasminka Sarajlić, 23 godine
65. Asim Slijepčević Asko, 20 godina
66. Savo Stjepanović, 25 godina
67. Jelena Jezidzić Stojičić, 44 godine
68. Ilinka Tadić, 53 godine
69. Azur Vantić, 19 godina
70. Mustafa Vuković, 23 godine
71. Adnan Zaimović Garo, 27 godina

Vrh

Naslov: Re: Tuzla 1995, sprska granata ubila 71 maloljetnike
PostPostano: 30 svi 2012, 07:39 

Kojim oružjem je VRS mogla pogodit Tuzlu sa Ozrena ,razornim da ubije 71-og čovjeka i dovoljno preciznim? Jednom granatom,minobacačkom? Izražavam skepsu dok me neko ne uvjeri suprotno.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 10:09 

jest malo čudno, ali i nebitno pored ovoliko ubijenih ljudi...
bilo koja JNA haubica, tenk, ili minobacač može dobaciti, a jel se pravila forenzija i istraga na mjestu eksplozije to ne znam, vjerovatno jeste jer je optuženo/osuđeno nekoliko osoba zbog ovoga, čini mi se sve bivši titovi oficiri sa položenom zakletvom.

Ovde je veća simbolika da se to dogodilo na tzv. "Dan mladosti", Titov rođendan, a ako je netko ovo uradio to je neki titov oficir ili neko tko je se zaklinjao u njega i njegove tekovine, te da neće skrenuti sa tog puta. Pa i nisu skrenuli sa totovog puta.

Što se tiče krvoločnosti koju su titovi generali ispoljavali prema ustašama i balijama, tu nisu sigurno skrenuli sa titovog puta, dapače, dostojno su ga slijedili, bar u Srebrenici i Vukovaru, isti princip kao na Bleiburgu, pobij i zakopaj da im se za trag ne zna.
Takvi običaji i tehnike su nasljeđene od titovih partizana samo što im ovaj put nije uspjelo da prikrivaju masovne grobnice 40ak godina nego je to NATO uspio uslikati netom nakon izvršenja masovnih egzekucija i zatrpavanja u Srebrenici, a u Vukovaru su procurili svjedoci događaja i optuženici za egzekucije.

Zato mi je odvratna i morbidna ova furka SDPa na Tita i njegove tekovine.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 10:38 

bumbar92 je napisao/la:
jest malo čudno, ali i nebitno pored ovoliko ubijenih ljudi...
bilo koja JNA haubica, tenk, ili minobacač može dobaciti, a jel se pravila forenzija i istraga na mjestu eksplozije to ne znam, vjerovatno jeste jer je optuženo/osuđeno nekoliko osoba zbog ovoga, čini mi se sve bivši titovi oficiri sa položenom zakletvom.

Novak Đukić je osuđen zbog ovog, to suđenje od strane tužiteljstva BiH čini Haaški sud sinonim za pravdu i poštenje, pa se ti brani. Amerikanci su 1999 kad je u Groznom poginulo preko 100 ljudi , odmah identificirali da je razorni projektil zemlja-zemlja tip Tochka-U a ovaj slučaj ostaje "srpskoj fašističkoj granati"?!?

Nijedna ozbiljna istraga nije sprovedena u slučaju Tuzlanska kapija , jedino je za Markale UN sproveo istragu gdje je jasno utvrđeno da je granata mogla doć sa srpskih položaja ali za to nema nikakvih dokaza ali da je mogla doć i sa položaja ArBiH.Postoji i sumnja na podmenutu eksplozivnu napravu. To je potvrdio i Yasushi Akashi u Beogradu prošle godine

Ja itekako mislim da je to važno,barem Srbima , Markale su poslužile kao povod za intervenciju NATO-a u BiH , slučaj Račak na Kosovu je dokazana podmetačina izvan svake sumnje da bi se iskoristio povod za bombardiranje Srbije. Za zločine sa srpske strane postoji odgovornost, dokazani zločini neće ništa manje biti zločini ukoliko se dokažu srpske sumnje za Markale i Tuzlansku kapiju a i će Bošnjacima će otvorit oči.

Mojih 50 lipa.

Vrh

Naslov: Re: Tuzla 1995, srpska granata ubila 71 maloljetnika
PostPostano: 30 svi 2012, 10:40 

http://hercegbosna.org/forum/rat-bih-hrvatskoj/nove-injenice-o-zlo-inu-na-tuzlanskoj-kapiji-i-akcije-10-diverzantskog-odreda-vrs-t5571.html

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 10:46 

ZlatkoZG je napisao/la:

Novak Đukić je osuđen zbog ovog, to suđenje od strane tužiteljstva BiH čini Haaški sud sinonim za pravdu i poštenje, pa se ti brani. Amerikanci su 1999 kad je u Groznom poginulo preko 100 ljudi , odmah identificirali da je razorni projektil zemlja-zemlja tip Tochka-U a ovaj slučaj ostaje "srpskoj fašističkoj granati"?!?

Nijedna ozbiljna istraga nije sprovedena u slučaju Tuzlanska kapija , jedino je za Markale UN sproveo istragu gdje je jasno utvrđeno da je granata mogla doć sa srpskih položaja ali za to nema nikakvih dokaza ali da je mogla doć i sa položaja ArBiH.Postoji i sumnja na podmenutu eksplozivnu napravu. To je potvrdio i Yasushi Akashi u Beogradu prošle godine

Ja itekako mislim da je to važno,barem Srbima , Markale su poslužile kao povod za intervenciju NATO-a u BiH , slučaj Račak na Kosovu je dokazana podmetačina izvan svake sumnje da bi se iskoristio povod za bombardiranje Srbije. Za zločine sa srpske strane postoji odgovornost, dokazani zločini neće ništa manje biti zločini ukoliko se dokažu srpske sumnje za Markale i Tuzlansku kapiju a i će Bošnjacima će otvorit oči.

Mojih 50 lipa.

evo nađoh nešto doduše pristrani srpski fill, ali ipak ispade da je cijeli postupak na rekla-kazala, ali valjda postoji neki dokaz na kojem je tužiteljstvo temeljilo optužnicu, a i sud presudu. :neznam

Citat:
- U kriminalističkoj dokumentaciji nema nijedne fotografije na kojoj se može prepoznati vodeći prsten, iako drugi veštak Berko Zečević tvrdi da postoji. U slučaju da je pronađen makar ijedan deo vodećeg prstena, njegova fotografija bi sigurno postojala kao nužan i neoboriv dokaz o ispaljivanju projektila. Naknadni pokušaj uvođenja dokaza, koji nemaju nikakve veze sa događajem, a nedostaju, jeste krivično delo, i u ovom slučaju pokušaj Zečevića da pomenutim izjavama ispravi kardinalni propust u svom veštačenju može da ima za posledice ozbiljnu zakonsku odgovornost - ističe Kostić.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70. ... bez-dokaza

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 10:53 

bumbar92 je napisao/la:
evo nađoh nešto doduše pristrani srpski fill, ali ipak ispade da je cijeli postupak na rekla-kazala, ali valjda postoji neki dokaz na kojem je tužiteljstvo temeljilo optužnicu, a i sud presudu. :neznam

Dodik se žalio na nepravilnosti na suđenje generalu Đukiću , ali bez ikakvog razultata , on je bio kriv prije nego je počelo suđenje. Kako je moguće da jedinica koja napravi pokolj u Trusini a direktno odgovara generalštabu ArBiH a jedino su dosad izveli neku babuskaru ,di je tu komandna odgovornost koja je jasna ko sunca ,di je general Halilović?!? Tu se radi o čistoj politici ,to nema veze sa pravdom i odgovornošću za smrt 71 osobe , presuda Đukiću ima za cilj zatvoriti slučaj Tuzlanska kapija bazirana na medijskoj propagandi i laži o granati s Ozrena.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 11:13 

Zlatko al i ti sereš, kao da ne postoji mogućnost da bude srpska granata, je li mora biti sve zavjera?

Ločično je pretpostaviti da je to srpska granata jer ih je pored te palo još par miliona drugih ovamo, naravno uz odgovarajuće dokaze i suditi za to. Sad ako postoje dokazi da nije kazniti onog čija je, i isto tako za svaki zločin, svaku granatu.

Ako potencijalni Bošnjački zločinci nisu svi optuženi i ne gone se krivično to ne pere krivicu sa srpske vojske.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 11:15 

ZlatkoZG je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

Dodik se žalio na nepravilnosti na suđenje generalu Đukiću , ali bez ikakvog razultata , on je bio kriv prije nego je počelo suđenje. Kako je moguće da jedinica koja napravi pokolj u Trusini a direktno odgovara generalštabu ArBiH a jedino su dosad izveli neku babuskaru ,di je tu komandna odgovornost koja je jasna ko sunca ,di je general Halilović?!? Tu se radi o čistoj politici ,to nema veze sa pravdom i odgovornošću za smrt 71 osobe , presuda Đukiću ima za cilj zatvoriti slučaj Tuzlanska kapija bazirana na medijskoj propagandi i laži o granati s Ozrena.

imaju tzv. časnici/oficiri za vezu prema haškom tribunalu, hrvatski, muslimanski i srpski, za ovog "hrvata" znam da je bio uposlenik DBa do rata, jugos na kvadrat i muslimanski alijansa podguz. Njihov se rad direktno odražava na pokretanje optužnica i smjer prema kojem će ići, a očito je da je ovaj, ustvari to se utvrdilo, radio za muslimansku stvar, ustvari samo za procesuiranje Hrvata, a ne zločina nad Hrvatima.
Haški sud je hauška koja se lansirala pa dokle traje i dokle bude mogla poslužiti u nakani da se Hrvati i Srbi u BiH uškope i podjarme Sarajevu, to je očito i samo je pitanje do kada će im prolaziti, a ta armijska vrhuška se može hapsiti i od strane suda RH i slučajevi procesuirati nevezano za Hag jer su većina iskaza o zločinima prikupljeni u crvenom križu RH i tamo pohranjeni i čame.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 11:16 

Ne moze sa pretpostavkama ici na sud. Kao, on me je udario 10 puta, vidio sam ga, 11 puta sam opet udaren, ali nisam vidio tko je...ma sigurno je opet on.

A i dosada se pokazalo da pretpostavke, barem u bosni, nisu se sve obistinile.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 11:18 

Ministry of Sound je napisao/la:

kao što netko prije reče, sumnjivo je da netko uvaljuje vrhovnog komandanta Mladića da bi spasio potčinjenog mu đenerala iz govana, al da nešto smrdi u cijeloj priči, jeste.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 11:22 

Doduše, kad sam čitao svjedočenje onog srpskog agenta u Haagu, kako su oni minirali židovsko groblje u Zagrebu da ocrne sliku Hrvatske u svijetu. Ne bi me začudilo ništa više u tom ratu.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 11:23 

totem je napisao/la:
Ne moze sa pretpostavkama ici na sud. Kao, on me je udario 10 puta, vidio sam ga, 11 puta sam opet udaren, ali nisam vidio tko je...ma sigurno je opet on.

Ne ideš na sud sa pretpostavkama već kada ti padne granata i pobije 70 ljudi pretpostavka je da je došla od neprijatelja. Daljim utvrđivanjem činjenica se otkrije i odakle je, nije to nešto nezamislivo.

Optuženi imaju pravo dokazati svoju nevinost a nijedan sud nije odbio oslobađajuće dokaze, pa ni Haški. Pretpostavke se ne mogu koristiti kao odbrana.

Što se pogrešno predstavi kao istina ispliva na vidjelo kad-tad, pa tako će i ovdje ako to bude slučaj.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 11:27 

Lebowski je napisao/la:
Zlatko al i ti sereš, kao da ne postoji mogućnost da bude srpska granata, je li mora biti sve zavjera?

Ločično je pretpostaviti da je to srpska granata jer ih je pored te palo još par miliona drugih ovamo, naravno uz odgovarajuće dokaze i suditi za to. Sad ako postoje dokazi da nije kazniti onog čija je, i isto tako za svaki zločin, svaku granatu.

Ako potencijalni Bošnjački zločinci nisu svi optuženi i ne gone se krivično to ne pere krivicu sa srpske vojske.

Čekaj samo malo:

1. Teza o granati se temelji na izvješću čovjeka koji je mjesto zločina obradio na nivou amatera ,nema apsolutno čvrstog dokaza o granati

2. Nema apsolutno nikakav dokaz da je ikakva granata poslana iz smjera Ozrena i ;

3. Možemo o Dodiku mislit svašta ali ne stajanje iza zločinaca i zločina ali jedino se upregnuo na slučaju generala Đukića i za nikog više

Kako pored ovog ne vjerovati o zavjeri? A dokazano je da su slučaj Rugovo i Račak fabricirane laži ,ovdje je riječ o Kosovu a da isti principi nisu primijeni u BiH mi je teško za povjerovat. Da se razumijemo ,Srbi griješe kada Kapiju i Markale guraju na vašu stranu , vama ta priča odgovora ali ovdje Sarajevo i Bošnjaci nisu nit luk jeli nit luk mirisali. Ovdje je riječ o političkoj odluci dijela međunarodne zajednice koja želi imat čvrste točke kojom žele opravdati svoje akcije na ovim područijima i ničim više. Mi to znamo i oni to znaju al možemo se hebat, to ti je.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 12:20 

Lebowski je napisao/la:
totem je napisao/la:

Ne ideš na sud sa pretpostavkama već kada ti padne granata i pobije 70 ljudi pretpostavka je da je došla od neprijatelja. Daljim utvrđivanjem činjenica se otkrije i odakle je, nije to nešto nezamislivo.

Optuženi imaju pravo dokazati svoju nevinost a nijedan sud nije odbio oslobađajuće dokaze, pa ni Haški. Pretpostavke se ne mogu koristiti kao odbrana.

Što se pogrešno predstavi kao istina ispliva na vidjelo kad-tad, pa tako će i ovdje ako to bude slučaj.

Nemam jasnu sliku o ovom slucaju, samo se nadovezujem vasoj raspravi. Po onome sto citam ima dosta nelogicnosti, skoro kao kod slucaja "markale"

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 15:38 

ZlatkoZG,

ja kao tuzlak ti mogu reći da su granate ispaljene sa pod ozrenskih položaja tukle Tuzlu čitavo vrijeme rata! Radi se o dalekometnim projektilima većeg kalibra, vjerojatno haubice.

Evo karta približnih topničkih položaja VRS sa kojih je tučeno po Tuzli do ljeta 95 godine, kada je abih poduzela par akcija na ozrenu i brdu vis pored kalesije i protjerala srbe, o tome postoje video zapisi na netu, ti dijelovi danas pripadaju fbih.

Sa majevičke strane srbi su najčešće tukli sa prostora piperi - jablanica haubicama i valjda tenkom, te sa ban brda tenkom, odakle su tuzla, živinice, kalesija i lukavac kao na dlanu..

evo karta pa računajte sa čime su mogli pogoditi kapiju iz reona brda Vijenac 22km zračne linije..

slika

I da kažem da naslov nije točan, prosjek ubijenih je 23-24 godine.

Citat:
Nema apsolutno nikakav dokaz da je ikakva granata poslana iz smjera Ozrena i ;

Meni čovjek tuzlanski srbin koji je tu kao tinejdžer bio u masi ispriča kako je sjedio sa društvom, i kako se čuo fijuk granate , eksplozija, tišina, jauk i potoci krvi...!

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 15:43 

trebaš biti jako mudo da iz prvog metka pogodiš ravno u zacrtani cilj na ovolikim daljinama, bez korekcije ili dojave izviđača.
jel prethodila koja granata prije nego je pogodilo Kapiju?

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 15:46 

Citat:
Tuzla 1995, srpska granata ubila 71 maloljetnika

Zašto naslov glasi ovako?

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 15:49 

ManInBlack je napisao/la:
ZlatkoZG,

Meni čovjek tuzlanski srbin koji je tu kao tinejdžer bio u masi ispriča kako je sjedio sa društvom, i kako se čuo fijuk granate , eksplozija, tišina, jauk i potoci krvi...!

Taj tip je sa svojim Smartphone navodio artiljeriju.

Šalu na stranu, koji klinac se ta mladež okupljala toliko na jednom mjestu ako su po Zenici padale granate.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 15:58 

Pa čekaj, šta su tačno našli tamo?

Koliko je MiB obeležio položaje radi se o udaljenostima 13-25km. Sama ta činjenica isključuje dosta sredstava iz "igre". Drugo, što Bumbar reče, stvarno treba bit' "mudo" da iz prve pogodiš ovako nešto.

(neki dan nam @emt piše kako je četnička bagra neobučena i promašuje Sarajevo sa položaja oko grada na par km udaljenosti)

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 16:05 

bumbar92 je napisao/la:
trebaš biti jako mudo da iz prvog metka pogodiš ravno u zacrtani cilj na ovolikim daljinama, bez korekcije ili dojave izviđača.
jel prethodila koja granata prije nego je pogodilo Kapiju?

jeste jedna

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 16:11 

BBC je napisao/la:
ZlatkoZG,

Taj tip je sa svojim Smartphone navodio artiljeriju.

Šalu na stranu, koji klinac se ta mladež okupljala toliko na jednom mjestu ako su po Zenici padale granate.

Valjda se osjećao kraj , srbi su sve slabije tukli, posebno nakon bljeska u HR, abih je sve jače i preciznije topnički uzvraćala. Mladima je bio pun Ku*** svega, izašli su u grad, lijep proljetni dan, bez granata i detonacija sa majevice...

Mislim da granata nije bila toliko precizna, koliko je to bila sučajnost da tu padne. Oni su uvijek pucali nasumice, na područja naselja da ubiju. S obzirom da su procurile neke informacije o diverzantima / izvidnicima vrs koji su dolazili u Tuzlu, onda je moguće da su oni i navodili. Cilj je bio ubiti što više muslimana, no činjenica je da su ubijeni i srbi i hrvati.. neke sam poznavao

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 16:21 

Valjda se osjećao kraj , srbi su sve slabije tukli, posebno nakon bljeska u HR, abih je sve jače i preciznije topnički uzvraćala. Mladima je bio pun Ku*** svega, izašli su u grad, lijep proljetni dan, bez granata i detonacija sa majevice...

Mislim da granata nije bila toliko precizna, koliko je to bila sučajnost da tu padne. Oni su uvijek pucali nasumice, na područja naselja da ubiju. S obzirom da su procurile neke informacije o diverzantima / izvidnicima vrs koji su dolazili u Tuzlu, onda je moguće da su oni i navodili. Cilj je bio ubiti što više muslimana, no činjenica je da su ubijeni i srbi i hrvati.. neke sam poznavao

Ne pada mi na pamet vrijeđat ljude, ipak je 71 osoba poginula ali u ovo nemogu vjerovat , već sam naveo primjer iz Groznog kad je projektil zemlja-zemlja ubio 100 ljudi , takvo oružje je kud i kamo moćnije i preciznije nego bilo šta u naoružanju VRS. Ovo je bila jedna granata ili projektil i tip preciznog oružja , ukoliko je bila navođena to znači da je riječ ili o GPS navođenju ili lasersko navođenje sa zemlje , VRS ni jednim ni drugim nije raspolagala....

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 16:35 

Treba razumjeti definiciju navođenja, ne mora to biti GPS ili laseri.

Jesi li kada vidio pad granate na beton, meni se desilo da sam trčao u zgradu i da padne pet sekundi nakon ulaska, doslovno ispred ulaza. Stotine i stotine gelerana sve strane, kažu da je minobacačka bila?

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 16:36 

ZlatkoZG je napisao/la:

Ne pada mi na pamet vrijeđat ljude, ipak je 71 osoba poginula ali u ovo nemogu vjerovat , već sam naveo primjer iz Groznog kad je projektil zemlja-zemlja ubio 100 ljudi , takvo oružje je kud i kamo moćnije i preciznije nego bilo šta u naoružanju VRS. Ovo je bila jedna granata ili projektil i tip preciznog oružja , ukoliko je bila navođena to znači da je riječ ili o GPS navođenju ili lasersko navođenje sa zemlje , VRS ni jednim ni drugim nije raspolagala....

Ma daj o čemu pričaš, na taj uži dio grada redovito su padale granate, nema tu puno mudrosti, iskusni topnici znaju gdje i kako uputiti projektil. Granata je mogla pasti 30-40 metara dalje u park i nikom ništa, bila bi zaboravljena kao i masu drugih. Ova je slučajno bila 'efikasna' jer je pala na prostor 'kapije', gdje je veće proširenje omeđeno zgradama, tako da je vjerojatno došlo i do odbijanja gelera od fasade jer je bilo ranjenih iza ćoška...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 91 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: