HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 pro 2024, 22:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2197 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 88  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića
PostPostano: 13 ožu 2013, 15:04 

Ispričao se kolegici
Milanović: Ingrid bolje govori engleski nego što čita, i to znam!
Ne mogu to prešutjeti jer to smatram oblikom mobinga, ona nije savršena, ali je to znanje engleskog jezika, nije Bog zna kakvo. Bolje govori i od nekih profesora, kazao je premijer

http://www.vecernji.hr/vijesti/milanovi ... nak-523688

Još jedan biser iz riznice znanja našeg premijera. :D

Milanović baš pokazuje odlike zapadnog liberala, poput neke polulude bakice koja hvata klince da bi ih štipala za obraz, tako liberal sumanuto traži neku "žrtvu" koju bi zaštitio i pokazao svoju plemenitost.

Tako je oblik mobinga sprdati političarku koja bi trebala biti u Euro parlamentu gdje će konverzaciju morati obavljati na stranom jeziku i to bi trebao biti jedan od uvjeta jer bez toga ne možeš funkcionirati, a koja ne zna ni engleski barem dobro ako ne i vrlo dobro ili odlično. Ne, to je mobing.

Istu stvar je junački Zoki napravio kad se Jovanovića nazivalo milicionerom. Tu je umislio da je to sigurno zbog njegove nacionalnosti, nikako zbog agresivnog i prepotentnog nastupa i niza bahatih izjava i napada. Naravno neobjašnjivo je zašto se onda ni riječi ne čuje o Opačićki ili Grčiću. Nego eto uzeli Jovanovića na tapetu jer je Srbin. Ali eto hrabrog Zokija u odbranu.

Liberali/pereci Bože im/nam pomozi. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2013, 20:18 

Goldstein se ispričao mailom Milanoviću što ga je kritizirao
Specijalni savjetnik u medijima je ustvrdio da je Plan 21 preglomazan i neprovediv te da će predložiti novi plan u pet točaka
Povećaj Goldstein se ispričao mailom Milanoviću što ga je kritizirao
Slavko Goldstein
Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
Vezani članci

VIDEO Milanović Hrvatima u Čileu: Važno je znati tko ste i odakle ste!
Priča o čudu s YouTubea je završena, sada igraju u prvoj ligi
U New Yorku objavljene i prve kritike na gostovanje ZKM-a
Miuccia Prada: Italija gubi status najvećega modnog carstva
Milanović: Sa Slovenijom imamo arbitražu, s BiH problem

Tagovi
slavko goldstein, Zoran Milanovi, kritika, isprika
Piše: Dražen Ćurić

Slavko Goldstein, poznati publicist i posebni savjetnik Zorana Milanovića, proživljava pravu noćnu moru zbog svoje nesmotrenosti. Prije desetak dana pompozno je najavio da će javnosti predstaviti prijedlog "novog razvojnog plana u pet točaka" koji je trebao dati smjernice za izlazak iz gospodarske i političke krize u koju je zemlja zapala. Plan je trebao ugledati svjetlo dana još krajem prošlog tjedna, ali je Goldstein morao odustati od "spasonosnog plana" zato što premijer Milanović nije bio zadovoljan sadržajem i načinom na koji je njegov posebni savjetnik predstavio svoje ideje.

Drugim riječima, Milanović se ozbiljno naljutio na savjetnika zbog soliranja i, kako doznajemo, nakon komunikacije s premijerom Goldstein je naglo odustao od plana. Zbog toga je protekli tjedan odbijao sve razgovore i nastupe u medijima, pa čak i počeo tvrditi da uopće nema plan.

U kratkom telefonskom razgovoru Goldstein nam je potvrdio da je njegov istup prouzročio neke nesporazume, ali je odmah dodao da je sve razjasnio premijeru u jednom mailu. Sada tvrdi da nije ništa ni planirao objaviti u medijima.

– To je bio privatan razgovor koji je novinar pretvorio u članak koji sam po sebi nije nekorektan, ali su krajnje nekorektni i izmišljeni naslov i podnaslov iz kojih je proizišla kriva informacija – kaže Goldstein. Svjestan je da nije uobičajeno da savjetnik objavljuje svoj prijedlog prije nego što ga je iznio šefu. Goldsteinov postupak još je dvojbeniji jer je on zapravo kritizirao dosadašnji program Vlade koji je, pomalo uvijeno, proglasio propalim. Prema mišljenju Slavka Goldsteina, kako je prenio Jutarnji list, Plan 21 na kojemu se bazira sadašnja Vladina politika jednostavno je preglomazan i neoperativan. Zato Vlada treba kudikamo sažetiji plan, ali koji se može realizirati u iduće dvije godine i istodobno osigurati razvoj poduzetništva, ekonomski rast.

Blairov poučak

Goldsteinov postupak prilično je iznenadio neke bivše savjetnike jer izlazi izvan svih okvira funkcije savjetnika. Ne može se do podne biti poseban savjetnik, a poslijepodne narodni tribun i aktivist koji dijeli packe i savjete tom istom premijeru. Darko Bekić, bivši savjetnik predsjednika Tuđmana i Mesića, kaže da nije detaljno upoznat s Goldsteinovom inicijativom, ali mu se njegov postupak odmah učinio neprimjerenim. Ističe kako je još Machiavelli dobro zapazio da savjetnik mora biti apsolutno samozatajan.

– On je savjetnik suverena i njemu treba reći što treba napraviti. Savjetnika se ne smije vidjeti. Ne možete istodobno biti savjetnik i pučki tribun. To ne ide – zaključuje Bekić. Tomislav Jakić, bivši savjetnik predsjednika Mesića, smatra da savjetnici nikako ne bi trebali nastupati u javnosti bez autorizacije svog šefa. Jakiću su svojedobno ljudi iz tima Tonyja Blaira rekli da je potpuno nezamislivo da neki Blairov savjetnik nastupa javno i daje intervjue. A što bi tek rekli kada bi savjetnik kritizirao temeljni gospodarski i politički program svoga šefa?

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2013, 20:18 

Koje seronje majko mila. I narod ovo svojom slobodnom voljom dovukao na vlast ?

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2013, 22:39 

ovo za "plan 5" je vec poznato...ali se sumnja da do kraja godine ne naprave novi rebalans pa bude "plan 2" ili "de ba zapelo" ili "koga mi foliramo"... :zubati

A Golstajna glede, to je Marijev zemo Tuzlak...partizan provjereni, pa me i ova zavrzlama cudi!? Inace nemam neko veliko mosljenje o filozofima i sociolozima starog sistema tipa, Golstajn, Pusicka,...koliko se sjecam, bio je zestoki protivnik Tudmanove politike, privatizacije,govora mrznje ( mislim na 90"-te),...podrzavao javno ukidanje obiljezavanja obljetnice Bleiburga,...

Jedan od crvendaca...kukurikavaca kojemu je bolje da rece sto se sve zbivalo nakon drugog svjetskog rata...ili da suti i zivi na jaslama drzave koju nikada nije volio.

Ostaci,radio-aktivnog otpada Jugoslavije!

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2013, 22:47 

Inace novi GOSPODARSKI plan 5 prave ( mikijevi savjetnici) Slavko Goldstein , Neven Budak i Siniša Petričević (Mikijev kolega i skolskih dana)...mora se doista priznati snaga i mog ovig ekonomista, poduzetnika,...mislim da je prevelika koncetracija pameti, te more doci do pregrijavanja usljed napora, te savjerujem stalno prisustvo vatrogasaca...

Vise lici na skupini Hare Krisina.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2013, 12:50 

Znao sam da je HNS dno dna, ali ako je ovo istina onda su još niže pali.

Citat:
“Ovim putem Vas pozivamo da obavijestite naše članove za koje smatrate da su kompetentni i zainteresirani te napominjem da je rok prijave do 19. ožujka, te Vas molimo da nas obavezno do tog datuma povratno izvijestite...”

http://www.zabranjeni.url/-ministarstvo-tr ... -/1090700/

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2013, 14:02 

doc je napisao/la:
Ispričao se kolegici
Milanović: Ingrid bolje govori engleski nego što čita, i to znam!
Ne mogu to prešutjeti jer to smatram oblikom mobinga, ona nije savršena, ali je to znanje engleskog jezika, nije Bog zna kakvo. Bolje govori i od nekih profesora, kazao je premijer

http://www.vecernji.hr/vijesti/milanovi ... nak-523688

Sporan engleski
Udruga mobbing Milanoviću: Novinari su samo radili svoj posao
Novinari su samo radili svoj posao i prenijeli vijest što nikako ne može biti bilo koji oblik mobbinga prema saborskoj zastupnici Ingrid Antičević Marinović, tvrde u Udruzi mobbing

slika

http://www.vecernji.hr/vijesti/udruga-m ... nak-524338

Vidi što sam sredila nokte. :D

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2013, 21:15 

limpus je napisao/la:
Znao sam da je HNS dno dna, ali ako je ovo istina onda su još niže pali.

Citat:
“Ovim putem Vas pozivamo da obavijestite naše članove za koje smatrate da su kompetentni i zainteresirani te napominjem da je rok prijave do 19. ožujka, te Vas molimo da nas obavezno do tog datuma povratno izvijestite...”

http://www.zabranjeni.url/-ministarstvo-tr ... -/1090700/

...ko na placu...jos malo pa nestalo =))

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 15:47 

Predstavljam vam najveći trijumf Milanovićeve Vlade, fantastične rezultate ove moralne Vlade :
http://www.vecernji.hr/vijesti/njemacka-ce-traziti-monitoring-hrvatsku-nakon-ulaska-eu-clanak-524976
Citat:
Njemačka će tražiti monitoring za Hrvatsku nakon ulaska u EU!

Citat:
To je najavio Gunther Krichbaum, predsjednik odbora za europska pitanja u Bundestagu, u razgovoru za list Neue Presse i dodao kako Hrvatska očito ima problema posebice u pravosuđu i borbi protiv korupcije.
Njemačka će zatražiti uvođenje postpristupnog monitoringa za Hrvatsku, najavio je Gunther Krichbaum, predsjednik odbora za europska pitanja u Bundestagu, u razgovoru za list Neue Presse. To je prvi put da netko iz najmoćnije države članice EU, koja realno ima mogućnost utjecati na Europsku komisiju i druge zemlje članice, najavljuje mogućnost da, suprotno pristupnom ugovoru u kojem takvo što nije bilo zapisano, Hrvatska bude pod nadzorom i nakon ulaska u EU, na sličan način kao i Rumunjska i Bugarska.

- Polazim od toga da će se 99,5-postotnom sigurnošću ratifikacija biti uspješno završena. Ali svatko onaj tko Hrvatskoj želi dobro mora imati i interesa u tome da se i nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju dogovore kontrolni mehanizmi, najvjerojatnije u polugodišnjem ciklusu - rekao je Krichbaum. Dodao je kako Hrvatska očito ima problema posebice u pravosuđu i borbi protiv korupcije.

- Zbog toga se trezveno mora zaključiti da će Hrvatskoj sigurno trebati popratna pomoć nakon ulaska u EU - dodao je u razgovoru za današnje izdanje lista Neue Presse.

Dovedeni smo u rang Rumunjske i Bugarske, ono što preostaje reći spram Zokijeve Vlade je sljedeće :
:klanjam :smajl007

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 15:50 

Ja ne znam kakve smo mi budale bili da smo pomislili da oni nešto znaju. :ucelo

Zoran Milanović neodgojeni je tip, uopće ne pokazuje niti malo poštovanja prema ljudima, nije ljevičar, nije dobar političar i sramota je za visokoobrazovane ljude

http://blog.vecernji.hr/zvonimir-despot ... ane-ljude/

U Zokijevu obranu. :zubati

Nije on kriv.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 15:58 

Još da mi je shvatiti kako je pubertetliju popušio pokojni Račan.
Škola Vlade Bakarića.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 16:17 

Citat:

slika

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 16:19 

Inače , @Zadre1993, kakve imaš insider informacije o blamaži u Kataru? :zubati

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 16:33 

ZlatkoZG je napisao/la:

Čuo sam svakakvih gluposti o tome, ukratko nisu proučili njihovu kulturu te su sukladno tome napravili gotovo sve moguće geste koje bi i prosječnog Katarca uvrijedile.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 16:45 

Zadar1993 je napisao/la:
Čuo sam svakakvih gluposti o tome, ukratko nisu proučili njihovu kulturu te su sukladno tome napravili gotovo sve moguće geste koje bi i prosječnog Katarca uvrijedile.

Ja sam čuo da su malo bili previše "gramzivi" , uglavnom čim sam vidio da su u delegaciji poveli muftiju znao sam da od toga neće biti ništa , ko fol ćemo impresionirat zaljevske Arape s muftijom LoL

Blamaža je još veća ako znamo ko nam je sredio takvu priliku s Katarom...

Zaljevski Arapi imaju vrhunske stručnjake iz cijelog svijeta i sami su uložili planine novaca da obrazuju svoje ljude , ovi naše budale su mislile "lako ćemo" `zet koju milijardicu od "glumpavih" Arapa , tako se danas ne pristupa ni u Africi više.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 16:45 

ZlatkoZG je napisao/la:
Citat:

slika

Inače za ovo se šuška da je Gaženica bila "kap" koja je prelila čašu Nijemcima.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 16:54 

ZlatkoZG je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Ja sam čuo da su malo bili previše "gramzivi" , uglavnom čim sam vidio da su u delegaciji poveli muftiju znao sam da od toga neće biti ništa , ko fol ćemo impresionirat zaljevske Arape s muftijom LoL

Blamaža je još veća ako znamo ko nam je sredio takvu priliku s Katarom...

Zaljevski Arapi imaju vrhunske stručnjake iz cijelog svijeta i sami su uložili planine novaca da obrazuju svoje ljude , ovi naše budale su mislile "lako ćemo" `zet koju milijardicu od "glumpavih" Arapa , tako se danas ne pristupa ni u Africi više.

Točno.
Shvaćanje im je na razini partijskih apartičika iz kasnih 40ih i ranih 50ih godina.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 16:59 

Zadar1993 je napisao/la:
Točno.
Shvaćanje im je na razini partijskih apartičika iz kasnih 40ih i ranih 50ih godina.

Upravo se sjetih , kad je Gadafi dolazio jednom u Jugoslaviju , Tito je rekao Bijediću da ga malo odvede do džamije , to je otprilike ista "taktika".

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 17:59 

ZlatkoZG je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:
Točno.

Upravo se sjetih , kad je Gadafi dolazio jednom u Jugoslaviju , Tito je rekao Bijediću da ga malo odvede do džamije , to je otprilike ista "taktika".

Pa da.
Ne bi valjalo da se djeca odmetnu od svoga duhovnog oca :zubati .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 18:20 

Zadar1993 je napisao/la:
ZlatkoZG je napisao/la:

Namigivali ženama za stolom. :laugh

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2013, 22:19 

Lustracija!

Milancetu je problem iporuka drugova i drugarica,bliskih prijatelja, mentora jer kako ce pobogu sada ucenici koje su godinama pripremali slati svoje savjetnike u buksu...bagra UDBA-ska

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 16:17 

Nitko još nije komentirao izjavu o Danskoj, Finskoj i građanskom ratu.

Evo ja ću:

:rigam

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 16:22 

limpus je napisao/la:
Nitko još nije komentirao izjavu o Danskoj, Finskoj i građanskom ratu.

Evo ja ću:

:rigam

Pridružujem se :
:ucelo :rigam

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:46 

Zanimljivo je da naš vrli premijer tvrdi da Finska nije bila u ratu 150 godina, očito nikada nije čuo za Zimski rat, a kamo li neke manje sukobe :kava

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:49 

volvoks je napisao/la:
Zanimljivo je da naš vrli premijer tvrdi da Finska nije bila u ratu 150 godina, očito nikada nije čuo za Zimski rat, a kamo li neke manje sukobe :kava

I građanski rat iz ranog 20og stoljeća.

To moj je, moj je dom!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2197 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 88  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: