|
|
Stranica: 8/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:05 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
BBC je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la:
Kaj je bilo shizofrenichar? Ima danas manichnu episodu ,jesi zemio terapiju?
Uzeo sam svoju dozu steroida, zato sam ovakav. Ako nastavim postat ću kao Junuz. Shizo,kahva ? Ja oder Nein?
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ljiljane, idi lupaj čelom od pod, klanjaj. Radi nešto korisno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:06 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Samo poredjenje ove dvije brabonjarke vlashke sa Oldicom je perverzna blasfemija,kako porediti nekog prekodrinskog anonimusa nedojebanu KV kuharicu sa manjkom estrogena sa zenom koja je intelektualni lumen,virtuoz na peru i uz to jos dobra riba...nemoj me Jusufe i ti iznevjeriti uporedjujuci ova dva vlashka akrepa sa Oldicom  mene samo cudi kako ovu KV Kuharicu iz Zrenjenina nije vec ova bechka rospija uvukla u kolo srpskih sestara 21-og Bezirka pa da zajedno beru jagode sezonske ,a ne da cami vas cijelu noc pred haber kutijom....  Više solite jela koja jedete, gospodine Ljiljane. So je itekako bitna živežna namirnica a i jebo tjelovježbu ako niste dobri s glavom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ma pusti pustinjsku lisicu, dobar je on bio, a koga bi ti da stavim ? A.H.  ? Dobra je lija, ne kažem. Zadar1993 je napisao/la: Ma da onaj brkati đeneral  , tko je on ? Svi me to pitaju. Pa šta vas uče na toj istoriji? Učesnik srpsko-turskih ratova 1876-1878, dva puta ministar vojni, pobednik u 1. balkanskom, opsada Jedrena, pobednik u 2. balkanskom, pobednik na Ceru, učesnik borbi na Drini i Kolubari, branio front prema Bugarima tokom povlačenja prema Albaniji, učesnik u proboju solunskog fronta i izbacivanju Bugarske iz rata, njegove trupe oslobodile Sarajevo itd. Vojvoda Stepa Stepanović
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:07 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: a di je mate? de bolan... :'( ajde, neka tako jedno vrime, pa ga vrati.
Vratiti će se Mate i Gojko kad dođe Bošnjo , ne brini kćerce :) . Zasad uživajmo u Georgu S. Pattonu  morat ću i ja sebi nešto slično stavit... evo.. čak je i flaša tu   a priĆe... a bezveznog topika...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:11 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Samo poredjenje ove dvije brabonjarke vlashke sa Oldicom je perverzna blasfemija,kako porediti nekog prekodrinskog anonimusa nedojebanu KV kuharicu sa manjkom estrogena sa zenom koja je intelektualni lumen,virtuoz na peru i uz to jos dobra riba...nemoj me Jusufe i ti iznevjeriti uporedjujuci ova dva vlashka akrepa sa Oldicom  mene samo cudi kako ovu KV Kuharicu iz Zrenjenina nije vec ova bechka rospija uvukla u kolo srpskih sestara 21-og Bezirka pa da zajedno beru jagode sezonske ,a ne da cami vas cijelu noc pred haber kutijom....  Više solite jela koja jedete, gospodine Ljiljane. So je itekako bitna živežna namirnica a i jebo tjelovježbu ako niste dobri s glavom  Sol navlachi vodu,a voda je jako nepozeljna u fazi definicije ,Vi kao mlad i inteligentan Srbin sa puno faseta bi trebali da to znate onako btw 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:13 |
|
|
Jaganjac, puna podrska povratku ava Malo je udaljenije, ali ne mari 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Bibićko, politički stavovi su ti najbliže Vlajkiju mensečini.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:14 |
|
|
|
Prestanite sa chatom i da sa vratimo rušenju RS. Svi znamo da nije moguće rušiti RS dok Komšić krade Hrvatima 33% političke moći. Što Bošnjaci misle uraditi po tom pitanju ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:15 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Sol navlachi vodu,a voda je jako nepozeljna u fazi definicije ,Vi kao mlad i inteligentat Srbin sa puno faseta bi trebali da to znate onako btw  Nego gospodine Ljiljane, kad ugledah vaš avatar dobih želju da i ja promijenim svoj i da okačim svog omiljenog majstora travnatih terena, Haruna gospodina Babangidu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bibićko, politički stavovi su ti najbliže Vlajkiju mensečini. Stavovi su za ono što neminovno dolazi. Rat. Vi se furajte kako hoćete, imate to demokratsko pravo. Ako niste bar mentalno spremni na to što dolazi izgubit ćete i srednju Bosnu. A Srbi će opet tamo trebati kao i u prošlom ratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Sol navlachi vodu,a voda je jako nepozeljna u fazi definicije ,Vi kao mlad i inteligentat Srbin sa puno faseta bi trebali da to znate onako btw  Nego gospodine Ljiljane, kad ugledah vaš avatar dobih želju da i ja promijenim svoj i da okačim svog omiljenog majstora travnatih terena, Haruna gospodina Babangidu  Tivra Chengu on ja autentichan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Prestanite sa chatom i da sa vratimo rušenju RS. Svi znamo da nije moguće rušiti RS dok Komšić krade Hrvatima 33% političke moći. Što Bošnjaci misle uraditi po tom pitanju ? Zatvoren je taj loophole, HDZ i SDP su usuglasili primjenu presude Sejdić-Finci, što najvjerojatnije znači da će se predsjednici birati neposredno, što znači da glasači više neće imati to sitno zadovoljstvo da Hrvatima nametnu predsjednika. Još samo treba iskamčiti kompenzaciju za zadnjih 6 godina, najvjerojatnija TV kanal ili izborna jedinica.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:19 |
|
|
BBC je napisao/la: A Srbi će opet tamo trebati kao i u prošlom ratu. Shizo,a da pojacas dozu na ujutro 50 mildzi,popodne 50 mildzi,i pred spavanje 25 mildzi ili je nedovoljan Complice kod tebe u pitanju? Bilo kako bilo moras se ozbiljno pozabaviti sa svojim psiho stanjem...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:20 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Tivra Chengu on ja autentichan  Tačno To je moj primarni avatar i svakako da će biti vraćen 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:22 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: BBC je napisao/la: A Srbi će opet tamo trebati kao i u prošlom ratu. Shizo,a da pojacas dozu na ujutro 50 mildzi,popodne 50 mildzi,i pred spavanje 25 mildzi ili je nedovoljan Complice kod tebe u pitanju? Bilo kako bilo moras se ozbiljno pozabaviti sa svojim psiho stanjem... Ti kao musliman nisi trebao baš reagirati na tu rečenicu. Jer je istina, preko srpskih teritorija se puno Hrvata spasilo od vašeg noža. Plaćeno naftom i novcem, ali nebitno sve košta. Zato šuti i budi fin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ilirk@ je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Vratiti će se Mate i Gojko kad dođe Bošnjo , ne brini kćerce :) . Zasad uživajmo u Georgu S. Pattonu  morat ću i ja sebi nešto slično stavit... evo.. čak je i flaša tu   a priĆe... a bezveznog topika... Ma pusti ti sebi ovaj avatar, odgovara ti  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:30 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ma pusti ti sebi ovaj avatar, odgovara ti  . pijana, ofucana plavuša...  a šta bi ti sad junuz na to reka...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:31 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ma pusti ti sebi ovaj avatar, odgovara ti  . pijana, ofucana plavuša...  a šta bi ti sad junuz na to reka... Nemoj ga molimte puštat na mene  !
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: pijana, ofucana plavuša...  a šta bi ti sad junuz na to reka... Nemoj ga molimte puštat na mene  ! neću, ne brini. stisnit ću ga dobro, neće ni kvrknit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:32 |
|
|
|
Prestanite vad dvoje bojkotirati napore ukidanja RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:34 |
|
|
sorry, meni svaka tema izgleda ko čat. čak i ona koja je tome namijenjena, a kamoli ne ona koja nije... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:35 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: sorry, meni svaka tema izgleda ko čat. čak i ona koja je tome namijenjena, a kamoli ne ona koja nije...  I meni je to Junuzovo "samo što nije pala" ponekad kao chat. Zamalo nisam zbario Carmen Elektra. Zamalo me Oscar fulao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:35 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nemoj ga molimte puštat na mene  ! neću, ne brini. stisnit ću ga dobro, neće ni kvrknit  Hvala puno, sada mogu mirnije spavati  !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 13:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Prestanite vad dvoje bojkotirati napore ukidanja RS. Ispričavam se, ne ću prekidati više Junuzov džihad na RS  .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|