|
|
Stranica: 1/20.
|
[ 488 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Francis Boyle za AA Amerika i Evropa ne žele državu BiH već njen kolaps Profesor međunarodnog prava na američkom Univerzitetu Illinois, borac za ljudske slobode i nekadašnji agent BiH pred Međunarodnim sudom pravde, Francis Boyle, izjavio je u ekskluzivnom intervjuu za agenciju Anadolija da je Daytonski sporazum stvorio zemlju koja je nefunkcionalna i koja će se sama urušiti.
Francis Boyle "U Daytonu su Amerikanci, uz saglasnost ostalih velikih sila, skrojili državu BiH s vijekom trajanja od 15 godina. Ljudi iz Pentagona su mi jasno rekli da će se prema Holbrookovom planu desiti usporeno, ali konačno cijepanje BiH. Gdje smo danas?! Velike sile su svjesno i namjerno stvorile državu koja nikada nije mogla funkcionirati i koja doživljava kolaps, a krajnji cilj je da se izvrši trajna podjela BiH i to mirnim putem“, kazao je Boyle.
Na pitanje da li međunarodna zajednica zaista spremna da prizna podjelu BiH, nakon milijardi uloženih u njen poslijeratni oporavak, Boyle je odgovorio:
"Sve što su Amerikanci trebali uraditi je da uspostave državu koja može funkcionirati. Oni su to znali, ali nisu htjeli. Sve što sada rade je da sjede pozadi i gledaju kako se država raspada. I na kraju dana svi će odustati i reći OK, zašto to ne bismo završili. Dakle, oni neće priznati da su napravili državu za koju su znali da će se raspasti, ali je činjenica da su to namjerno uradili još u martu 1994. kada je potpisan Washingtonski sporazum. Kasnije, u Daytonu, nacrt Mirovnog sporazuma koji je Holbrook (specijalni izaslanik predsjednika Clintona za Balkan) dao bosanskoj delegaciji značio je podjelu na dvije države – Federaciju i Republiku Srpsku. Bilo je potpuno jasno i tada, a danas također, da Amerika i Evropa prosto ne žele državu BiH. Oni žele kolaps BiH".
Boyle ne vjeruje u izbijanje novog rata u BiH.
"Ja ne zagovaram rat ili nešto takvo, ali može biti nešto gore od toga: da gledate kako vam otimaju zemlju, a da ne možete ništa uraditi. Vidite, bosanski Srbi imaju Republiku Srpsku blisko povezanu sa Srbijom. Bosanski Hrvati imaju dvojno državljanstvo, veze sa Hrvatskom i raniji pristup Evropskoj uniji. A bosanski muslimani, šta su oni dobili?! Muslimanski bantustan“, rekao se Boyle.
Jedinu nadu za opstanak BiH, ovaj ekspert međunarodnog prava vidi u narodu kojeg poziva da digne glas za svoju zemlju.
"Budućnost države BiH je u rukama njenih ljudi koji moraju pokazati više volje i želje za prosperitet svoje zemlje", uvjeren je Boyle.
Svjetski priznati ekspert međunarodnog prava ubijeđen je da se međunarodna zajednica vratila na sporazum Tuđmana i Miloševića iz Karađorđeva, dogovoren još 1991.
"U politici se stvari ne dešavaju slučajno. Tuđman i Milošević su u Karađorđevu sve dogovorili, a Holbrook im je u Daytonu rekao da će malo potrajati dok njihov dogovor ne bude proveden".
Srbija nikad nije prestala da negira postojanje države BiH, a presuda Međunarodnog suda pravde kojom je Srbija oslobođena odgovornosti za genocid i agresiju, otvorila je vrata za neki novi napad na BiH u budućnosti, uvjeren je Boyle.
"Pred Međunarodnim sudom pravde uspio sam izdejstvovati dvije mjere privremene zaštite za BiH protiv tadašnje Jugoslavije, tvorevine koja je uključivala Srbiju i Crnu Goru. Bio sam na dobrom putu da izdejstvujem presudu protiv Velike Britanije, koja je u ratu radila za Srbiju. Tada se desila interna i vanjska sabotaža. Velike sile su tražile od bosanske vlade da me skloni jer su znali da ja neću stati. Godinama kasnije desila se presuda Međunarodnog suda pravde koja je potpuno politička i koja je Srbiju i Crnu Goru oslobodila odgovornosti za genocid u BiH, čak i u Srebrenici. Srbija je historijski oslobođena odgovornosti za agresiju i genocid u BiH. Velike sile žele vidjeti Srbiju u EU i NATO. Oni žele integrirati Crnu Goru u NATO i EU. Hrvatska je već u NATO, a uskoro i u EU, ali oni jednostavno ne želi muslimanski bantustan u tom društvu. To je tako prosto i tako bolno“, istakao je Boyle i zaključio da je BiH potlačena u odnosu na sve druge zemlje regije jer većinu njenog stanovništva čine muslimani.
"Da su bosanski muslimani silovali 40 hiljada kršćanki, kao što su kršćani silovali 40 hiljada muslimanki, Evropa i Amerika bi ih otpuhali istog dana. Izbrisali bi ih s lica zemlje. Ja sam kao advokat BiH zastupao svih 40 hiljada silovanih žena, bosanskih muslimanki. Tražio sam od UN-a da izda naredbu koja bi ih zaštitila, ali Vijeće sigurnosti UN-a odbilo je da izda takvu naredbu. Ponovo sam to tražio, ali su opet odbili. Rat, genocid, etničko čišćenje, silovanja i sva druga zla su se mogla nastaviti. Na isti način su Evropa i Amerika generaciju ranije postupile prema Jevrejima. Bošnjaci i Jevreji su prošli iste stvari. David Owen i ostali britanski predstavnici iz tog vremena su imali tipičan rasistički stav prema Bošnjacima. Kao što su podijelili i zavadili Palestinu i Indiju, činili su to i ovdje. Nema nikakve sumnje u to“, kazao je američki profesor za agenciju Anadolija.
Boyle je istakao kako je ratni vođa Srbije Slobodan Milošević imao podršku od svjetskih lidera za svoj genocidni plan u Bosni i da je interesantno kako je iznenada umro pred samo iznošenje dokaza o umješanosti svjetskih sila u rat. Karadžić i Mladić također puno znaju i procesi protiv njih mogli bi biti okončani na isti način – smrću prije izricanja presuda, poručio je Boyle.
"Milošević je iznenada umro i to upravo u trenutku kad je trebao govoriti o svojih vezama sa Holbrookom, Bildtom, Owenom i mnogim drugim Evropljanima i Amerikancima. Odnio je u grob sve svoje tajne. Milošević je želio reći da je od glavnih međunarodnih predstavnika dobio odobrenje za provođenje svog genocidnog plana. Nikad nije razjašnjeno kako je umro, a oficijelno je to bilo zbog srčanog udara, ali je nejasno kako se to desilo jer je sve vrijeme imao najbolju zdravstvenu njegu. Proces protiv Mladića je trenutno suspendiran iz istih razloga. Navodno je bolestan. Ja sam ubijeđen da nećemo svjedočiti Mladićevoj odbrani jer bi on sugurno u sve uključio Holbrooka, Bildta, Owena, Stoltenberga i mnoge druge koji bi se sigurno zastidjeli svoje uloge u genocidu. Mladić je ključna osoba u svemu ovome jer bi on mogao reći da su Milošević i Beograd naredili zločine i genocid u Bosni", kazao je Boyle i dodao kako je jasno da svjetski lideri tog vremena ne žele da se sazna šta su radili dok su Bosanci ubijani.
"Jasno je da Clinton i drugi državnici iz tog perioda ne žele čuti šta Mladić ima za reći. I Milošević i Mladić i Karadžić su znali previše o ulogama koje su SAD-a, Evropa i UN igrali u prešutnom odobravanju, pa čak i pomaganju, genocida u Bosni. Njih trojica su jedini koji mogu kompromitirati svjetske lidere zbog njihove sramne uloge u Bosni. Zato nisam siguran da će Karadžić i Mladić izbjeći Miloševićevu sudbinu. Vrlo je moguće da će iznenada umrijeti prije iznošenja ključnih dokaza“, zaključio je ekspert za međunarodno pravo, profesor na američkom Univerzitetu Illinois, Francis Boyle, u ekskluzivnom intervjuu za agenciju Anadolija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:33 |
|
|
Sad ćemo malo vidjeti kakvi su komentari na klix ispod ove vijesti. Stay tuned, bit će zanimljivo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:35 |
|
|
Citat: Meni je najpreci mrtav srbin bacen u jamu. Ako bude rata opet, ja prvih odoh u Lukavicu da koljem vlahadiju. Citat: Svaka čast profesore. Otvorite oči narode. Prvo se razračunajmo (izbori - ne dozvolite da vas kupe, zavedu i prevare) sa "svojom" bagrom koja je na vlasti i u opoziciji (SDA, SDP, S BiH, SBB, HDZ, HDZ 1990), a onda polako naseljavati se u istočni Bosnu, zapadnu Hercegovinu, u Posavinu i mirna Bosna. Citat: Krenimo odmah sa naseljavanjem. Ja se veceras selim. Pravac istocna Bosna. Svi se pomalo rasirite. Malo vamo malo tamo i cijela Bosna nasa Citat: Vlašče maleno ,samo da znaš ,da svaki dan odeš u svoju crkvicu i moli se prvo Bogi pa Isusu pa Mariji a onda i onim Pantelijama ,Savama (svi su oni Bogovi a vjerujete ko fol u jednog Boga hihihih) jel ako bude novog rata ,očekuj da ću prvo se prošetati niz cestu do ovih par prdoslavnih kućica gdje ću vlahe vezati a vlahinje (njihove majke i kćerke) silovati pred njima ,a onda naravno svima metak u glavu i na njivu nek ih jedu vrane. Budi siguran da smo vas siti i da nam je čaša više puna ,samo još jedna kapljica i ima da vam naplatimo Srebrenicu sa kamatama... Citat: Ma dzaba sve, natalitet Bosanski raste gdje treba, ito veoma cudno brzo :)
Tim se svaka prica okoncava :) Citat: zasto jednostavno ne izbacimo krvate i smr de iz bih ,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:40 |
|
|
Citat: Da li ce Bosne i Hercegovine biti? HOCE Mi znamo da ste nam neprijatelji i Srbi i Hrvati i Englezi i USA i sva ostala svjetska bagra. Mi smo jaci od vas .Vjerujemo u jedinog i istinitog.Engleska se vec raspada iznutra ,moral kod majmuna je jaci nego kod omladine u engleskim gradovima koji lici na Sodomu svaki petak i subotu.Ne zna vise ni 50 % njih sa kim je zatrudnila.Srbi svakako nazaduju od kosovske bitke.Bijela rasisticka USA se smanjuje svake godine , jos nekoliko godina i nece biti vecina.A Bosanci -pamet u glavu i vratite se vjeri ,ne slusajte Cecu i ostale kur.ave.Vratite se u svojim glavama bosnjastvu i ljubavi prema Bosni.Naselite cijelu Bosnu ,pustite price o lijepom zivotu u gradovima.Na imanja se svoja vratite i dizite djecu i ucite ih istini.Istinu o Srebrenici ,Heliodromu ,Ahmicima i ostalim stratistima.Ne vjerujte neprijateljima.Nikada
Citat: Bosnjaci,moramo se OSVETITI Srbima za genocid.Nema nista od cekanja presuda i ocekivanja da c prqvda pobjediti,Pravde Nema.Samo krv za krv moze donjeti pradvu.Od price i cekanja nema nista.Ne smijemo ostaviti niti jednog zivot.Od 0-99 sve pobit. Citat: Vlašče ,za mnom put manje smrdi od tvojih pantola ,koje su pune g0vana jel svi mi znamo da više ni toalet papirom ne brišete guz0ve već samo onako navučete pantole. A skontali smo i za šta so su vam zašiljeni opanci - to su rukohvati za koje se držite kad s3rete! Prdoslavna tradicija? Hihihihihihihih Citat: u svemu bi ipak Bosnjacki Narod najbolje prosao!Imamo SVE USLOVE za stvaranje Velike Bosne!Sa ovim teritorijem i pripajanjem Sandzaka...a sta ce nam vise?Ekonomski bi bili najuspjesniji na Balkanu,bili bi Most Europi ka Islamskom Svijetu ali samo Bosnjacki Narod bez privjesaka....podjela bi bila zapravo ODLICNA STVAR!Samo ..nista od toga!Ovakva "objasnjenja" sa svih strana-jednom za Hrvate drugi put za Genocidase pa opet za Bosnjake...sve je to NISTA!Sve ostaje samo na "brbljanju" i nista vise Citat: Da bih oni rasturili BiH prvo moraju od Turske tražiti odobrenje. Nije Turska ono što je bila prije 15-20 godina. Jača je u svim poljima. Citat: Braco,Kada Srbi nestanu sa planete zemlje,tad ce biti mira medju narodima....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:41 |
|
|
|
S obzirom na ove komentare moja preinaka naslova teme je dosta vjerodostojna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:47 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
|
Kolektivno ludilo u Bosanskih muslimana. Ne znam je li Boyle na takve mislio kad je govorio o onima koji moraju ustati za spas jedne i jedine.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:51 |
|
|
Citat: Treba prvo nagovarati bracu muslimane da rokaju Srbe u svojim zemljqma za pocetak,a kasnije i po europi preko ekstremista.Moramo ih stisnuti sve u Srbiju kako ih je lakspoiti kad su na jednom mjestu. Citat: mi Bosnjaci jesmo zrtve zavjere ali postavljam pitanje:AKO JE BiH PROPALA KAKO TO,DA SU UPRAVO TE KAO "VELIKE SILE" PRIJE MJESEC SJ.EBALE SVE SNOVE GENOCIDASIMA O NEKAKVOJ "RS"!??Pa nije logicno prijetiti s raspadom BiH a sj.ebati snove fasistima ciganima srbima o "DRZAVI "RS!?Jeli tako?Ma...sve je to bla,bla,bla..Bosnjacka BiH ipak na kraju i dalje ostaje BOSNJACKA Bosna i Hercegovina!! Citat: Nikada RS neće biti zasebna država, može biti entitet, republika, planeta itd ali samodok je u državi Bosnii Hercegovini. Država je BiH, a servima ako se ne svidja , tražite azil u Rusiji ili šta već hoćete da budete. To su vam činjenice, sve ostalo su halucinacije. Država je BiH !!! Citat: a GENOCIDNI SERVI-N I K A D A PORED VATIKANA ZIVJETI NECE-NIKADA!Prije ce svijet odobriti BOSNJACKU BiH nego pravoslavnu fasistijadu vlahe srbe u Europi!To polako genocidnim fasistima Turskim ciganima srbima POLAKO VEC POSTAJE JASNO-NEMA NITI CE IKADA BITI pravoslavne tvorevine u EUROPI i to NIKADA!! Citat: SRBI - SERVI - SLUGE. PORIJEKLO: AZIJA
BOŠNJACI PORIJEKLO: BOSNA
MISLIM DA JE SVE JASNO. Citat: Bosna se neće mirno raspasti, jer B.o.š.n.ja.c.i to neće dopustiti. Bosnu je najlakše bilo podijeliti '92-e., pa nije podijeljena. Nema više lovačka puška protiv tenka, nema više narodna milicija protiv JNA.
Ja sam za A.ll.a.h.a i za BiH spreman poginuti, jeste li vi S.r.b.a.d.i.j.o, spremni poginuti za Republiku Šumsku ? Citat: @OBILIĆ Šta se ratovali, u.b.i.j.a.l.i ste nenaoružane ljude.
Mora da si zaboravio proljeće 95-e, e tu smo stali i tu ćemo nastaviti.
Samo ti sebe tješi da nema r.a.t.o.v.a.nj.a. Nije ni čudo što se tješiš, jer znaš kako će se završiti ova utakmica kad sudija otsvira početak drugog poluvremena.
Drago mi je da ste spremni da se borite, da se porokamo poštenski. Mada sumnjam u to, sve mi je u glavi kako ste spremali bježaniju iz Banjaluke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 15:58 |
|
|
|
Komentari Bošnjaka kao i obično. Nakupi se tu do 50 godina zatvorskih kazni i silni Euri odštete.
Nema ništa gore od tog njihovog današnjeg miksa islama, šovinizma i fašizma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 16:00 |
|
|
|
Tvoji komentari su gori od tih koji dolaze od "podviljalih" i kolektivno ludih Bošnjaka. A ti si kao normalan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 16:03 |
|
|
|
Dobro. Sad vozi i ne trolaj temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 16:06 |
|
|
|
Tema je o raspadu nekakve "fašističke tvorevine" a pišeš o mentalnom stanju Bošnjaka i njihovim komentarima
Da ne spominjem da si opet pokrenuo temu koja već postoji i na kojoj je sve rečeno.
A ovo fašistička ti je poglupo, da je vama da malo osjetite fašizma na svojoj koži pa biste onda prdili ovako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 16:09 |
|
|
|
Normalno da je fašistička, i to previše. Po istim kriterijima koje vi Bošnjaci sami postavljate za fašizam. Kad se hoćete tako igrati tako ćete imati.
Uostalom na ovim komentarima imaš za ozbiljno dosta dugih zatvorskih kazni, da je to portal na zapadu. Ali u fašističkoj bošnjačkoj sredini to je valjda normala i prihvatljivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 16:11 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Tvoji komentari su gori od tih koji dolaze od "podviljalih" i kolektivno ludih Bošnjaka. A ti si kao normalan. Potrčao si da braniš psihopate.... ccc... A ovaj Bojl... sunce ti hebem... Srbi imaju RS, i to je njihov dobitak, a muslimani imaju svoj bantustan, i to je gubitak... i sve ove tvrdnje bez ikakvih dokaza... Bojl za velikog vezira!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:09 |
|
|
Lebowski je napisao/la: A ovo fašistička ti je poglupo, da je vama da malo osjetite fašizma na svojoj koži pa biste onda prdili ovako.
Posto su Srbi osjetili i previse muslimanskog fasizma na svojoj kozi, pretpostavljam da se ovo odnosi na Hrvate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:13 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: A ovo fašistička ti je poglupo, da je vama da malo osjetite fašizma na svojoj koži pa biste onda prdili ovako.
Posto su Srbi osjetili i previse muslimanskog fasizma na svojoj kozi, pretpostavljam da se ovo odnosi na Hrvate. Koji ste vi hlupani! Imaš cifre, imaš dokaze ko je koga i kako ubijao, i koliko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29421 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la:
A ovo fašistička ti je poglupo, da je vama da malo osjetite fašizma na svojoj koži pa biste onda prdili ovako.
Dobro, može o neki drugi izraz osim fašistička... totalitarna, hegemonistička zombi tvorevina, tamnica naroda... jer svaka tvorevina u kojoj žive 3 konstitutivna naroda od kojih 2 ne žele tu državu i silom su u njoj ne može nikako biti nimalo demokratska. Btw, evo baš slušam na Federalnom radiju u vijestima tu izjavu. Nisu je komentirali.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lebowski je napisao/la:
Dobro, može o neki drugi izraz osim fašistička... totalitarna, hegemonistička zombi tvorevina, tamnica naroda... jer svaka tvorevina u kojoj žive 3 konstitutivna naroda od kojih 2 ne žele tu državu i silom su u njoj ne može nikako biti nimalo demokratska. Btw, evo baš slušam na Federalnom radiju u vijestima tu izjavu. Nisu je komentirali. Odvojite se Bobo, koji *urac hoćete više, da izvineš na prostim riječima. Znate kako ide, pušku u ruke, balvane na ceste, tenkove na brda ili se borite diplomatijom i lobiranjem. 92 vam nije smetalo biti "fašista" pa pobiti volju trećeg naroda. Smeta vam unitarna BiH, smeta vam kad se Alija bori za fildzan državicu. Smeta vam Bošnjak koji je vjernik i nacionalista, smeta vam multikulturan. Smeta vam dzamija, smeta vam ovo, smeta vam ono, ne volite jedno, drugo, treće kod drugih a drugima prebacujete mržnju i netoleranciju. Smetaju vam dobri Srbi i dobri Hrvati kod Bošnjaka istovremeno sami sebe dijelite na dobre Hrvate i one "krive". Smeta vam lažna multikulturalnost Sarajeva a opet to je jedini od tri najveća centra gdje bilo ko može biti i dekan i advokat, i priznati doktor, i nogometaš, i košarkaš, gdje možeš biti voditelj na vijestima, urednik, pisati kolumne za tamošnje medije, itd, itd. Uporedi to sa Banjalukom npr. To je i jedini gdje se ostali mogu pronaći, ne mogu otići u Banjaluku i tamo živjeti svoj život operisan od pripadanja nekome. Smeta vam radikalni islam iako ga prizivate radi vlastitih interesa sa nadom bržeg raspada BiH. Kao krivo vam što BiH ide u pogrešnom smjeru a sve radite da bi je šutnuli tamo i ubrzali njen put.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:28 |
|
|
|
Evo ga, popizdio i on.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:29 |
|
|
Lebowski je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Posto su Srbi osjetili i previse muslimanskog fasizma na svojoj kozi, pretpostavljam da se ovo odnosi na Hrvate.
Koji ste vi hlupani! Imaš cifre, imaš dokaze ko je koga i kako ubijao, i koliko. Nemoguce je da nisi upoznat sa ciframa i dokazima i rezultatima muslimanskog fasizma.Pa to je abeceda istorije na Balkanu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:33 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Lebowski je napisao/la:
Koji ste vi hlupani! Imaš cifre, imaš dokaze ko je koga i kako ubijao, i koliko.
Nemoguce je da nisi upoznat sa ciframa i dokazima i rezultatima muslimanskog fasizma.Pa to je abeceda istorije na Balkanu. Sa tobom sam već raspravljao o ciframa u ratu, kada si tvrdio da su Muslimani najveći zločinci. Ne da mi se više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Evo ga, popizdio i on. Ponio ga pravedni bijes ostalih komentatora vijesti..
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:35 |
|
|
Metemma je napisao/la: BBC je napisao/la: Evo ga, popizdio i on. Ponio ga pravedni bijes ostalih komentatora vijesti.. Meni to muka i čitati. Kakvo je postalo društvo u Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 10 kol 2012, 17:36 |
|
|
|
Nisam ja tip koji može popizditi za tastaturom, samo napišem malo duži post kada mi zasmeta nešto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|