|
|
Stranica: 16/30.
|
[ 747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 01 pro 2012, 20:23 |
|
|
Optužit će vas da ste "white knights". On se, naime, žrtvuje da privuče Šeherzadu kako bismo se mi ostali mogli osjećati kao njeni džentlmeni i vitezovi.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 01 pro 2012, 20:24 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Nakon današnjeg debakla, efekti mogu biti samo obrnuti od privlačiteljskih. Proklet će nas.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 01 pro 2012, 20:25 |
|
|
Jedna forumašica ovdje stvarno pada na te fore Svinjče, tko je bila tvoja dama u nevolji??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 01 pro 2012, 22:51 |
|
|
A koja nije?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 01 pro 2012, 22:55 |
|
|
Pa onda ministar nije pogriješio
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 01 pro 2012, 22:56 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Vama je ta Šeherzada jako zanimljiva? Znaš kako je, kako u zatvoru tako i na ovom forumu...******** pa svako ukazanje seherezade uzrokuje exploziju hormona kod kolega forumaša, nekako mi se cini da se najvise uzbudi bbc
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 02 pro 2012, 04:22 |
|
|
BBC je napisao/la: BBC je napisao/la: *** muslimanska, prestanite lagati. Mogli bi ovi što vode forum stvarno nas poštedjeti ovih njihovih gluposti. Neka doma babi seru. Postoji li u islamu desno. Ili je to sve ludo, bilo desno ili lijevo. Bakir je zapravo za ovu dvojicu ljevičar
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 02 pro 2012, 18:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sve je to isto. Vidiš da su spremni sa svim trgovati osim sa islamom. Islam je kod Bošnjaka Alfa i Omega.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 02 pro 2012, 19:00 |
|
|
BBC, bez uvrede, ali kaj se muslimani ne smiju moliti??
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 02 pro 2012, 19:03 |
|
|
Tko im smeta. Ali onda nema laganja i prodavanja šupljih o "multi-kulti" i "graDžanstvu".
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 02 pro 2012, 19:26 |
|
|
Gospođice Šeherzada, pošto Užičani planiraju gradnju krsta visokog 333 metra na Zlatiboru (najveći krst na svijetu), šta mislite da sačekamo da oni izgrade svoj a onda da mi Bosanci i Hercegovci na Zlatištu izgradimo krst visok 334 metra i tako im preotmemo laskavu titulu svjetskog rekorda. Mislim da ćete se složiti sa mnom da naše Sarajevo takvo nešto zaslužuje i da svi mi kojima je ono u srcu, složno trebamo podržati tu plemenitu ideju
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 02 pro 2012, 20:53 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
BBC je napisao/la: Eno ga tamo...vidite koliki su postavili...
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 03 pro 2012, 00:11 |
|
|
Bura, šta nisi ti baniran zauvijek?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 04 pro 2012, 23:32 |
|
|
Protest protiv podizanja krsta na Zlatištu u petak ispred Vječne vatre u 14 sati U organizaciji AntiDayton grupe, u petak u 14:00 sati ispred Vječne vatre bit će održan skup protiv podizanja krsta na Zlatištu iznad Sarajeva.
Iako je skup trebao biti održan jučer, organizatori su ga odlučili prolongirati za petak.
"Protivimo se fašizaciji vjerskih objekata i obilježja koji se žele iskoristiti u pogrešne i provokatorske svrhe. Zlatište je uzelo mnoge živote i neka je stid i sram svih onih kojima je ovakav prijedlog, a posebno odluka, pala na pamet", kaže Nihad Aličković.
Iz AntiDayton grupe dodaju kako je Sarajevo uvijek bilo i uvijek će biti grad raznolikosti i poštovanja.
"Faštistima i izdajnicima ove zemlje nije mjesto u ovoj državi a posebno na odgovornim funkcijama. Pozivamo sve građane Sarajeva bez obzira na vjeru i naciju da nam se pridruže i pokažu svima šta je Sarajevo. Pozivamo, zaposlene i nezaposlene, studente, civilne žrtve rata, penzionere, antifašiste i sve druge građane da dođu na skup. Posebno pozivamo javne ličnosti ovog grada i one koje u njemu žive i rade. Pozivamo sve stranačke lidere da dođu i dokažu da nisu za dodjelu zemljišta i teritorije sto će u suprotnom biti shvaćeno drugačije", poručuju iz AntiDayton grupe.
Kako su nam kazali, učešće na skupu potvrdili su predstavnici Zelenih beretki, JOB-a, Unija veterana, demobilisanih boraca i mnogi drugi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 04 pro 2012, 23:34 |
|
|
Smiješno ovo kad mentalni Azijati nekome pokušavaju davati lekcije iz demokracije. A nikako im ne ide, jer nisu za toga.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 16:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospođice Šeherzada, pošto Užičani planiraju gradnju krsta visokog 333 metra na Zlatiboru (najveći krst na svijetu), šta mislite da sačekamo da oni izgrade svoj a onda da mi Bosanci i Hercegovci na Zlatištu izgradimo krst visok 334 metra i tako im preotmemo laskavu titulu svjetskog rekorda. Mislim da ćete se složiti sa mnom da naše Sarajevo takvo nešto zaslužuje i da svi mi kojima je ono u srcu, složno trebamo podržati tu plemenitu ideju MoRe, al' na nekom mjestu gdje mu je mjesto - npr. negdi u gradu. Ne Zlatistu - nem're.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 17:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
BBC je napisao/la: Protest protiv podizanja krsta na Zlatištu u petak ispred Vječne vatre u 14 sati U organizaciji AntiDayton grupe, u petak u 14:00 sati ispred Vječne vatre bit će održan skup protiv podizanja krsta na Zlatištu iznad Sarajeva.
Iako je skup trebao biti održan jučer, organizatori su ga odlučili prolongirati za petak.
"Protivimo se fašizaciji vjerskih objekata i obilježja koji se žele iskoristiti u pogrešne i provokatorske svrhe. Zlatište je uzelo mnoge živote i neka je stid i sram svih onih kojima je ovakav prijedlog, a posebno odluka, pala na pamet", kaže Nihad Aličković.
Iz AntiDayton grupe dodaju kako je Sarajevo uvijek bilo i uvijek će biti grad raznolikosti i poštovanja.
"Faštistima i izdajnicima ove zemlje nije mjesto u ovoj državi a posebno na odgovornim funkcijama. Pozivamo sve građane Sarajeva bez obzira na vjeru i naciju da nam se pridruže i pokažu svima šta je Sarajevo. Pozivamo, zaposlene i nezaposlene, studente, civilne žrtve rata, penzionere, antifašiste i sve druge građane da dođu na skup. Posebno pozivamo javne ličnosti ovog grada i one koje u njemu žive i rade. Pozivamo sve stranačke lidere da dođu i dokažu da nisu za dodjelu zemljišta i teritorije sto će u suprotnom biti shvaćeno drugačije", poručuju iz AntiDayton grupe.
Kako su nam kazali, učešće na skupu potvrdili su predstavnici Zelenih beretki, JOB-a, Unija veterana, demobilisanih boraca i mnogi drugi. Citat: Sarajevo: Na prosvijedni skup došlo šest ljudiOrganizacija Dječiji pokret mira, ljubavi i prijateljstva djece Sarajeva organizirala je danas prosvijede ispred Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine protiv gradnje krsta na brdu Zlatište iznad Sarajeva. Današnji prosvijed nastavak je prosvijeda od 29. studenog, održanog istim povodom, i za cilj je imao obaranje odluke o dodjeli zemljišta u državnom vlasništvu i zaustavljanje gradnje krsta na Zlatištu. No, na ovaj prosvijed odazvala se tek nekolicina ljudi, tačnije svega šest.. Koordinatorica Organizacije Dječijeg pokreta Ivana Mostarac kao razlog slabog odziva građana navela je mogući strah. ( JA ŠUPLJAKA) "Građani Sarajeva kao da spavaju daytonskim snom i to će nas debelo koštati. Ja, ipak, vjerujem da postoje ljudi normalni, sve dok im ne pukne film. Oni očekuju od političara koje smo mi izabrali i postavili na ta mjesta, da dođu pameti. Jadno je da ne izađemo i kažemo što mislimo, ne znam čega se bojimo", rekla je Mostarac.
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 17:47 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Uskok je napisao/la: BBC je napisao/la: Protest protiv podizanja krsta na Zlatištu u petak ispred Vječne vatre u 14 sati U organizaciji AntiDayton grupe, u petak u 14:00 sati ispred Vječne vatre bit će održan skup protiv podizanja krsta na Zlatištu iznad Sarajeva.
Kako su nam kazali, učešće na skupu potvrdili su predstavnici Zelenih beretki, JOB-a, Unija veterana, demobilisanih boraca i mnogi drugi. Citat: Sarajevo: Na prosvijedni skup došlo šest ljudiOrganizacija Dječiji pokret mira, ljubavi i prijateljstva djece Sarajeva organizirala je danas prosvijede ispred Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine protiv gradnje krsta na brdu Zlatište iznad Sarajeva. Današnji prosvijed nastavak je prosvijeda od 29. studenog, održanog istim povodom, i za cilj je imao obaranje odluke o dodjeli zemljišta u državnom vlasništvu i zaustavljanje gradnje krsta na Zlatištu. No, na ovaj prosvijed odazvala se tek nekolicina ljudi, tačnije svega šest.. Koordinatorica Organizacije Dječijeg pokreta Ivana Mostarac kao razlog slabog odziva građana navela je mogući strah. ( JA ŠUPLJAKA) "Građani Sarajeva kao da spavaju daytonskim snom i to će nas debelo koštati. Ja, ipak, vjerujem da postoje ljudi normalni, sve dok im ne pukne film. Oni očekuju od političara koje smo mi izabrali i postavili na ta mjesta, da dođu pameti. Jadno je da ne izađemo i kažemo što mislimo, ne znam čega se bojimo", rekla je Mostarac. Potjerati sudionike nelegalnog prosvjeda sa tla Republike Srpske, po hitnom, ali potpuno zakonitom, postupku .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 17:49 |
|
|
Kakvim ovo čudnim simbolima mašu ti ljudi?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 18:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Kakvim ovo čudnim simbolima mašu ti ljudi? Fakat. To je reklama za neku videoigricu - zlatnim stiliziranim križićima protiv jednog velikog križa! Ma kontam ja dakako i njih, vjerojatno bih i ja na njihovu mjestu bio protiv, ali opisivati križ kao "stub srama" je ipak malo previše!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 18:07 |
|
|
Nego ta inicijativa o podizanju jednog lepog krsta, još uvek postoji ili komšije dižu paniku bez potrebe?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 18:52 |
|
|
To postoji u glavama svih Srba, i kad tad će križ dignuti.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 05 pro 2012, 19:44 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nego ta inicijativa o podizanju jednog lepog krsta, još uvek postoji ili komšije dižu paniku bez potrebe? Ja sam čitao u Slobodnoj Bosni ili Danima da su ovi što su tražili izgradnju odustali od tog projekta jer je već izgrađen na drugom mjestu. Koliko je to tačno nemam pojma jer nigdje više nije pisalo.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 06 pro 2012, 12:38 |
|
|
Citat: Propao prosvjed protiv križa
SARAJEVO - Tek nekolicina ljudi u Sarajevu u srijedu se odazvala pozivu na okupljanje u znak prosvjeda zbog moguće gradnje križa i pravoslavne crkve na obroncima Trebevića što je postalo aktualno nakon što je odlukom državnih vlasti to zemljište pripalo Republici Srpskoj.
Povjerenstvo za državnu imovinu BiH u studenom je donijelo odluku da oko milijun četvornih metara zemljišta na području brda Zlatište, koje je nekada bilo u vojnom vlasništvu, pripadne RS-u.
To je područje koje je tijekom opsade Sarajeva predstavljalo prvu crtu bojišnice i s kojega su snage bosanskih Srba izvodile svakodnevne topničke i snajperske napade na grad, piše Hina.
Neke udruge koje okupljaju bivše pripadnike vojske bosanskih Srba te ratne invalide i članove obitelji poginulih i nestalih Srba ranije su najavljivale kako će na tom području izgraditi križ i crkvu u znak sjećanja na Srbe poginule na području Sarajeva.
Zbog toga je udruga pod nazivom "Dječji pokret za mir" pozvala građane Sarajeva na prosvjed pred sjedištem Ministarstva obrane BiH, no osim nekoliko aktivista i novinara nitko se drugi nije pojavio.
-Građani Sarajeva kao da spavaju daytonskim snom što će nas skupo koštati, izjavila je novinarima predsjednica udruge Ivana Mostarac dodajući kako se ljudi vjerojatno boje no nije joj jasno zbog čega.
Najavila je kako udruga od prosvjeda ipak neće odustati, a od nadležnih tijela vlasti tražit će poništavanje odluke o dodjeli zemljišta na Zlatištu vlastima RS.
Podsjećamo, u BiH je još neriješen status brojnih nekretnina te zemljišta kojima je raspolagala bivša SR BiH odnosno JNA i o njihovoj raspodjeli između države i entiteta tek treba postići politički dogovor.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 06 pro 2012, 18:29 |
|
|
I djecu koriste za svoje bošnjačko nacionalne-nacističke ciljeve.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|