|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 45 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
FondHerc
|
Naslov: Problemi sa kockanjem Postano: 24 lis 2012, 20:18 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 24 lis 2012, 20:20 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Jedna prigodna  :
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
FondHerc
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 24 lis 2012, 20:42 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 04:07 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Moram priznati da je ovo jedna vrlo ozbiljna ovisnost ,u to sam se uvjerio prije par mjeseci dok sam išao sa kolegom koji je ajmo reć ovisan o kockanju. Jedna od gorih ovisnosti ... Sva sreća mene to neće pogodit ,ja sam preproklet da dam lovu na kocku. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 04:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Što je gore, zijaniti 100 maraka u kladionici, kafani ili u kupleraju?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
FondHerc
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 07:25 |
|
|
Od ponudjenih opcija najgore je u kladionici jer veci problem se stvara ako dobijes a ne ako izgubis. Mnoge obitelji imaju problem ali ga sakrivaju i guraju pod tepih sto je poipuno pogresan pristup!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 07:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najveći problem sa kockanjem je činjenica da mnogi "bossovi" u birtijama nude igranje pokerica na kredit, neke meni bliske osobe su nastradale na taj način.
Sa druge strane, razumijem zašto je kockanje veliki problem u BiH, nudi nekakvu nadu (koja se doduše mjeri u promilima) bjega od neimaštine i nikakve perspektive.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
FondHerc
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 09:25 |
|
|
Potpuno si u pravu i o tome treba govoriti kako bi se ljudi edukovali. Jedino se moze dobiti ako se ne kocka! Na zalost kockanje sa sobom povlaci i nasilje u porodici( ekonomslo, verbalno pa i fizicko), kriminalne radnje, bedu i jos vece siromastvo( mentalno i finansijsko). I svako misli da ce prestati samo kada donese odluku ali ne ide tako...odluka bez strucne pomoci nudi male sanse.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 10:39 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Što je gore, zijaniti 100 maraka u kladionici, kafani ili u kupleraju? Isti kurac drugo pakovanje,ja zijano neki dan 200 eura na barbutu za 5 minuta u nekoj nasoj kafanchugi,bolje bi mi bilo da sam dao zenama da kupe gace i charape u Triumphu,taman dvije zene po par gaca i po grudnjak tachno oko 200 eura i mirna Bosna zene zadovoljne,a ovako se jos moram pravdati i imam snizeno vladanje od zenskog vijeca...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 18:22 |
|
|
Sama kocka, bilo da je riječ o kladionici ili slot aparatima nebitno, je osmišljena tako da u 95 odsto slučajeva gubiš. dok u samo 5 odsto slučajeva postoji šansa za dobitak. Prevedeno jednostavnijim riječima, na 100 protraćenih KM dobiješ 5 KM, što je jednako 95 KM gubitka, tako da statistički govoreći ne da se ne isplati kockati nego treba izbjegavati tu pohlepnu pošast i treba samo igrat u slučaju rekreacije i to u smislu uplate maksimalno (dakle maksimalno, ne više od toga) 2 KM sedmično. Sve više od toga je po mom mišljenju, u startu alarm za uzbunu.
|
|
Vrh |
|
 |
FondHerc
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 20:09 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 21:48 |
|
|
Veliko zlo... u rangu heroina...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 21:50 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Veliko zlo... u rangu heroina... Horo je zajebaniji,doso je glave i tome sa tvog AV-a...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:05 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Veliko zlo... u rangu heroina... Horo je zajebaniji,doso je glave i tome sa tvog AV-a... Jebe vise zdravlje, Milan je umro od raka pankreasa, pitanje dal je gudra... Kocka te mentalno razbija pre svega, materijalno je u drugom planu, iako sa strane izgleda da je to prvo... Nagledao sam se kockara, i sam jedno vreme usao u to... opasna igra... Kladjenje je kao vutra, al uzima dosta vremena...kad sednes na rulet, ili karte... najebo si.... Rulet je kraljica kockanja, to je bukvalno heroin.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:10 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la:
Rulet je kraljica kockanja, to je bukvalno heroin.
Ako je rulet heroin,onda je barbut Crack,a znas da krekonja ima najjaci ovisnicki potencijal cak jaci i od hore...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:13 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ako je rulet heroin,onda je barbut Crack,a znas da krekonja ima najjaci ovisnicki potencijal cak jaci i od hore... Nisam probao, al ti verujem... slusao sam neke price o tome... Kakva je igra, znam da je nesto sa bacanjem kockica, 2 komada, pa neke kombinacije dobijaju, neke gube, neke egal... Kapiram zasto je jebena, brzo idu ruke, mora mentalno da si supermen...
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:19 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ako je rulet heroin,onda je barbut Crack,a znas da krekonja ima najjaci ovisnicki potencijal cak jaci i od hore... Nisam probao, al ti verujem... slusao sam neke price o tome... Kakva je igra, znam da je nesto sa bacanjem kockica, 2 komada, pa neke kombinacije dobijaju, neke gube, neke egal... Kapiram zasto je jebena, brzo idu ruke, mora mentalno da si supermen... 2x6,2x5,2x3 6-5 dobija,2x4,2x2,2x1 2-1 gubi,ako pane recimo druga kombinacija gubis bacanje...vjeruj brate ni na ruletu se brze ne gubi...opasna igra
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24383 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ove rock zvijezde su živjele na heroinu i mogle dočekati starost, pa i ostali relativno bogati.
Na kocki najveći milijunaši spadnu na prosjački štap i time unište i obitelj i prijateljstva i svoj život. Kocka je gora od horse-a.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:21 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: 2x6,2x5,2x3 6-5 dobija,2x4,2x2,2x1 2-1 gubi,ako pane recimo druga kombinacija gubis bacanje...vjeruj brate ni na ruletu se brze ne gubi...opasna igra A kolika je ruka, ima limita, ili mozes sve da useres odjednom...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:23 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ove rock zvijezde su živjele na heroinu i dočekale starost i relativno bogati ostali.
Na kocki najveći milijunaši spadnu na prosjački štap i time unište i obitelj i prijateljstva i svoj život. Kocka je gora od horse-a. Moj kum je umro od heroina...retki su oni koji sa time docekaju starost... Ne zna se sta je gore...kocka je opasnija, jer nije toliko prokuzhena u javnosti, nudi ti se na svakom mestu, pogotovo u tranzicionim zemljama, gde je to zabava za sirotinju... milioni balkanaca moraju na lecenje... To je tako ozbiljan drzavni problem, a niko se time ne bavi, cak slabo i u medijima ima...
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:24 |
|
|
Burazeru stvar dogovora ,mozes da ga useres u dva bacanja,a mozes i rekretivno da bacas recimo 10 puta za sicu,samo barbut ko igra izgubi sve jer se podize ulog cim vidis da "goris" i onda ides na "cupanje" koje obicno vodi u potpuni fijasko
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ljudi ovisnici o Heroinu su turbo dosadni (da sad ne idem u priču kako Boga oca pokradoše i rodbini i tuđincima da financiraju tu skupu stvar). Malo prije rata jedna ženska me 2 sata gnjavila u gradu i pratila iz kafića u kafić da joj dam malo Heroina. Kriza je jaka uhvatila.
Ne znam zašto je pomislila da bih ja uopće mogao toga imati, nikad u životu ni probao. Valjda me viđala u društvu sa onim ovisnicima, nisam nikad htio bježati od njih.
Ženska nije zatvarala usta, slaže priče, pa priča pa priča, nikad prestati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:28 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ove rock zvijezde su živjele na heroinu i dočekale starost i relativno bogati ostali.
Na kocki najveći milijunaši spadnu na prosjački štap i time unište i obitelj i prijateljstva i svoj život. Kocka je gora od horse-a. Moj kum je umro od heroina...retki su oni koji sa time docekaju starost... Ne zna se sta je gore...kocka je opasnija, jer nije toliko prokuzhena u javnosti, nudi ti se na svakom mestu, pogotovo u tranzicionim zemljama, gde je to zabava za sirotinju... milioni balkanaca moraju na lecenje... To je tako ozbiljan drzavni problem, a niko se time ne bavi, cak slabo i u medijima ima... Meni se dobar haver isto overio 2006-e horkanom, a kakav momak je bio steta,valjda uzeo previse a bio na heptanonima dugo i srce stalo...jebem ti horu i ko ga izmisli kakvi ljudi odoshe radi tih govana...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 22:30 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Burazeru stvar dogovora ,mozes da ga useres u dva bacanja,a mozes i rekretivno da bacas recimo 10 puta za sicu,samo barbut ko igra izgubi sve jer se podize ulog cim vidis da "goris" i onda ides na "cupanje" koje obicno vodi u potpuni fijasko Znaci u principu nema limita, mozes bez cipela da ostanes... Nema tu pobednika, mozes jednog dana da se useres od para, ali ces se vratiti misleci da te je krenulo, i sacekace te neko govance koga kenja ko blesavog... Ma isto ko rulet...ista psihologija...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Problemi sa kockanjem Postano: 25 lis 2012, 23:03 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: ...jebem ti horu i ko ga izmisli kakvi ljudi odoshe radi tih govana... Zar to nije njegov osobni izbor?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|