Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
Ministry of Sound je napisao/la:
Najbolje ti je na pitu kod moje komšinice Šehe, kad je ona zasuče, prsti se ližu.
Loha gazda mojne zaboravit se izuti pred vratima i plahnuti none na fiskiji ispred kuce kad budes svratio kod komshinice Shehe ,da ne bi lobi "loha Prosinechki"
PS sad na temu ide li kod od vas na janjetinu kod Gojka ,ha hercegovci?
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Bobovac je napisao/la:
Sultan je napisao/la:
Baš me čudi kako imate apetita jes' ćevape u neprijateljskom Teheranu???
Vala i ja im se čudim. Ja inače u sa spucam 2 bureka u onoj burekdžinici ispod zgrade Predsjedništva. ;)
Burek u Sa. (a tim i inace) je def. najbolji kod Zeljinog stadiona. Naruci tu sjeckani i neces pozaliti (preporuka svima). Zelje, sir i krumpir ima strasan prema Kosevu, kod "Dibe"
A cevapi u Sa. su meni manje vise svi isti. Tj svi su mi odlicni. Ne vidim neku razliku...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Hera u akciji u Sarajevu: djelovanje po logistici, tj. zalihama hrane neprijatelja kako bi se izazvala nestasica iste (cevapi, burek), s ciljem demoraliziranja i neutraliziranja zive sile. Prema KOS-u, ocekuje je kontraofenzino djelovanje uz pomoc Countrymana i McDonald's-a. Ali ne bojte se braco, hamburger na ovim prostorima nema snagu pravog cevapa i predstavlja kolonijalni simbol borbe za tudje interese. Do konacne pobjede uz poklice:
Za cevape spremni!
Smrt hamburgerima, utroba cevapima.
Sieg burek!
Jos malo, dolazim i ja u gerilske akcije, iz sume...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ja u Hercegovini slabo mogu naći dobro pripremljene ćevape
I ne postoje. Kad čovjek malo dublje razmisli, s obirom na podneblje, Hercegovina ispada siromašna izborom jela. Čak i od famozne raštike nisu u stanju napraviti filozofiju i prodati je svijetu kao izvor zdravlja i nešto zbog čega vrijedi zaputiti se u Hercegovinu. Ipak je do ljudi, ali to je već neka druga tema.
Ja u Hercegovini slabo mogu naći dobro pripremljene ćevape
I ne postoje. Kad čovjek malo dublje razmisli, s obirom na podneblje, Hercegovina ispada siromašna izborom jela. Čak i od famozne raštike nisu u stanju napraviti filozofiju i prodati je svijetu kao izvor zdravlja i nešto zbog čega vrijedi zaputiti se u Hercegovinu. Ipak je do ljudi, ali to je već neka druga tema.
Uštipci sa sirom iz mjeha i pršutom, janjetina, lisnata pogača i krumpir ispod sača su mi uvijek nekako bili "hercegovački", iako se ne može reći da su to patentirali.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Uštipci sa sirom iz mjeha i pršutom, janjetina, lisnata pogača i krumpir ispod sača su mi uvijek nekako bili "hercegovački", iako se ne može reći da su to patentirali.
Sve nabrojano je dobra hercegovačka hrana, ali nisu u stanju od svega toga napraviti dobar brand. Evo recimo patišpanja, čini mi se kao tipična stara hercegovačka poslastica, moja pokojna baba je pravila. Talijani bi od patišpanje do sada napravili najljepšu priču i prodavali je po skupe pare. Hercegovci?
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Ministry of Sound je napisao/la:
Evo malo Hokusi Ercegovine i za neke neodoljivi sir iz mijeha, mješine, mišine. Ne djeluje primamljivo na prvi pogled, no ukusi su različiti. Rado ću se vratiti na temu. Ćevape jedem jednom godišnje i to isključivo u Rajvosa koji je bio i ostao oaza ćevapa.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.