|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Dakle forumaši koji su sada ili barem donedavno bili aktivni, ali opet nekako blijedi, neprimjetni, tematikom zalutali - jednostavno osobe koje su u nekom svom điru (nemaju "osjećaj za filing" foruma) i kojima niko ne odgovara na postove.
Anketa je možda malo deplasirana, kako glasati za najneprimjetniju osobu?!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:30 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija i Ateist opskurni? na čemu si danas?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:33 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Ateistu poznajem IRL, ozbiljno je opskurna osoba. Znam neke detalje od kojih bi se polovici forumaša zavrtjelo u glavi.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ksenija - ne mogu joj se sjetiti niti jednog jedinog posta.
Ateist - lika savršeno boli ona stvar da je na forumu koji u fokusu ima BiH
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:36 |
|
|
Citat: ȍpskūran prid. 〈odr. -rnī〉
1. koji nema dovoljno svjetla, do kojeg ne dopire dovoljno svjetla; mračan, taman 2. koji se ne može lako razumjeti ili je nerazumljiv, nejasan [opskurni argumenti] 3. pren. a. koji je malo ili slabo poznat, potajan, prikriven b. koji je moralno problematičan [u tu birtiju zalazi opskuran svijet] Ministre, to što ti nekog ne "vidiš", ne znači da ga drugi ne vide.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:37 |
|
|
Vukan je napisao/la: Ateistu poznajem IRL, ozbiljno je opskurna osoba. Znam neke detalje od kojih bi se polovici forumaša zavrtjelo u glavi. Nemoj zajebavat, zar je doista moguće da se radi o pravoj osobi?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:38 |
|
|
Ateist je dovoljno rekao o sebi da ne bude opskuran. to što nije prosječna osoba ne čini ga kandidatom za ovu titulu.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:39 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vukan je napisao/la: Ateistu poznajem IRL, ozbiljno je opskurna osoba. Znam neke detalje od kojih bi se polovici forumaša zavrtjelo u glavi. Nemoj zajebavat, zar je doista moguće da se radi o pravoj osobi? Najozbiljnije. Ako te zanima mogu podijeliti neke informacije s tobom u inbox. Ne baš bezazlene...
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:40 |
|
|
Ne, ne želim ništa znati o bilo kome.
A u uvodu sam proširio definiciju opskurnosti u kontekstu ovog foruma, tako da neprimjetnost nije jedini kriterij, nego i nastup koji nema veze sa forumom, nezanimljivost, te često ignoriranje od strane ostalih forumaša.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:41 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Meni je Jopa ok lik. Uvijek mu odgovorim na postove Ministre, vidiš mene uvijek? Koja ti je prva asocijacija?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne, ne želim ništa znati o bilo kome.
A u uvodu sam proširio definiciju opskurnosti u kontekstu ovog foruma, tako da neprimjetnost nije jedini kriterij, nego i nastup koji nema veze sa forumom, nezanimljivost, te često ignoriranje od strane ostalih forumaša. i opet si fulao. hint - tema o ženskim stopalima. ako je tebi sudjelovanje na Politici jedini kriterij za zanimljivost, onda jbg.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je Jopa ok lik. Uvijek mu odgovorim na postove Ministre, vidiš mene uvijek? Koja ti je prva asocijacija? Jopa, čudan lik, blagi autističar, sporo kopča, nije nikad u điru, ali u suštini dobar momak, i branio sam i njega i njegov trud u Zegeju. Asocijacija na tebe: Žena koja stvara glavobolje!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:56 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je Jopa ok lik. Uvijek mu odgovorim na postove Ministre, vidiš mene uvijek? Koja ti je prva asocijacija? Jopa, čudan lik, blagi autističar, sporo kopča, nije nikad u điru, ali u suštini dobar momak, i branio sam i njega i njegov trud u Zegeju. Asocijacija na tebe: Žena koja stvara glavobolje! Nisi dobro definirao Jopu. Zaista. A ni mene. Ja sam melem za dušu. Nastavi ti mene samo negativno reklamirati pa ćeš vidjeti Uglavnom što se tiče teme mislim da je vještina u komunikaciji presudna i u virtuali. Nekom je dovoljna rečenica da izazove paznju ( pozitivnu i negativnu) dok neki uz ogroman trud ostaju neprimijećeni. Tako je i u R.L Jednostavno neki ljudi su osudjeni da budu samo blijede nezanimljive kopije. Opet problem mogu imati u nedostatku vještine komuniciranja, ili su nesigurni kao osobe 1.izgled, 2. šarm i sl)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 19:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jopa bira najbolje avatare na forumu. Svaki ga u pravom svjetlu prikazuje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:01 |
|
|
Ne treba zanemariti ni forumsko iskustvo pojedinaca kao BBC. Tako da je zbilja široka definicija uvoda. Hoću reći da ljudi sa forumskim stazom znaju kako kuca virtualni svijet i sve njegove mane i prednosti. Kako se dopasti i istaknuti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:02 |
|
|
Meni je MIR legenda. Kad ga čitam imam osjećaj da Srbi sa Sljemena tuku haubicama. Voli čovjek paniku dizati.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:04 |
|
|
Kad se već spominje BBC, i to je jako opskuran lik.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:04 |
|
|
Pa onaj Zomby, kritičar svih mana mladog demokratskog BiH društva. Malo ga zajebali kad mu mirovinu dirnuli pa zanemario društvo i okoliš.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:06 |
|
|
Po meni Ateist nije najopskurniji, više najčudniji i najviše u svom svijetu. Pokrenuo je dosta dobro popraćenih tema, a i nema tko ne zna za njega Za Pagana i LAN-a ne znam ni tko su, Zmajčeka sam zapamtio jer je rekao da sam smanjene inteligencije (prvi se pamte ), a MIR ima najčudniji opus na forumu. Pisanje prevelikim slovima i stavljanje privitaka...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:07 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Kad se već spominje BBC, i to je jako opskuran lik. ali je vidljiv, kao i ostali trolovi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:09 |
|
|
Hajde priznajte da ne znate što znači "opskuran" ? Nemojte se sramotiti. Ima li neka nova hrvatska riječ za to ?
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:10 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ali je vidljiv, kao i ostali trolovi. Udarnik, drži normu.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ako je opskuran = mracan, taman, nerazumljiv.
Vrilo Pridaka i chat nick.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:12 |
|
|
Objektivno, kad se pogleda na neodgovorene 90% su BBC-eve. Pomalo opskurno
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:12 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Navedeni forumaši nemaju baš zajedničkih crta, tako da listi fali sustavni kriterij. Totem recimo ne spada tu, tako da je to više stvar osobnih preferenci.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|