|
|
Stranica: 1/11.
|
[ 271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OldSkul
|
Naslov: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 11:21 |
|
|
Elem vako, fascinantno je pitanje - što na forumu ovdje prisutnom ne može zaživjeti i poživjeti jedna chat-tema o svemu i svačemu? Jesmol toliki papci koji ne mogu normalno komunicirati o svakodnevnim stvarima naših života i država? Mene recimo stvarno zanima posti li Robi kao deklarirani katolik petkom i šta voli jesti općenito, koliki je Ministrov prosječni score, odnosno za koliko minuta može skinuti zamotanu trebu, jel se gdin.Aga zgraža nad poljoprivrednim poslovima i smatra li ih ispod nivoa, primjerice frezanje pred kupljenje krompira, jel Bobule može u isto vrijeme pjevati Blue Suede Shoes i ševiti, kad će Duduka doć da ozbiljno porazgovaramo o sagorijevanju vatre koja stvara demografiju, u kojem Irma gradu u Šveckoj živi i jel je ijedan Ljubušak pokušao bariti, te kakva su joj iskustva, kad će Dane sa mnom na grob Blažu, koji je Mateb sabornik i na čijoj je sisi, što je Capo neurozan bio sinoć, jel Vuci draža Baščina ili Tagaševac, kako Tera provodi današnju nedjelju, đe je Realka i jel u intimnoj vezi s nekim vojnikom budući da je fascinirana odorama i znači li to da obični hercegovački dečki ne dolaze u obzir, tipa Lider ;), ima li Ijopet-ov avatar veze s njegovim likom, iznajmljuje li PCM apartmane i jel se ušićarilo štogoć, kako su Najlipše Grucke Plave Oči danas, imal uživo muda jaran Juda, zanima me također jutrošnji vodostaj Lašve i Markanov krvotok, živi li Bumbar monogamnost, vjeruje li Zaba u život nakon Zagreba, Kiza jesil viđo Rvaticu izbliza, šta je sanj'o Westonja, misli li Ilirka da je Semir Osmanagić čovjek njenog života i kaće ti kooolaččči, oćel Ljiljan više...i to...;) da vas ne nabrajam sve...đizz.... De bola...
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 11:53 |
|
|
Lašva je plitka.A krvotok,šta s njim?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 12:00 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Carica majke mi,ovaj forum bi bez Oldskul-ke bio obicno sastajaliste dokonih polovnjacha i neuroticnih peshovana...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 12:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lašva je plitka.A krvotok,šta s njim? Pa reko, jel tlak u normali, obrnuto-proporcionalan vodi, olitiga dignut, zdravlje, i kako je vrime jutros u Bosni, klasika...
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 12:32 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Carica majke mi,ovaj forum bi bez Oldskul-ke bio obicno sastajaliste dokonih polovnjacha i neuroticnih peshovana... ili me jami, ili zauvijek šuti. dosta je bilo tih bošnjačko-ublehaških terora. nie ni moja duša rojsov bager. haj ž.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59934 Lokacija: DAZP HQ
|
ako imaš želju da ti ugradim centralno grijanje, onda se možemo dogovoriti, inače ništa prije Božića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 12:43 |
|
|
Jebi ga da si i meni postavila pitanje mozda bih se zakacio na ovaj chat. Vako, osjecam se nepozvan..alahimanet
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 12:46 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Jebi ga da si i meni postavila pitanje mozda bih se zakacio na ovaj chat. Vako, osjecam se nepozvan..alahimanet Dje da banjalucki efendija nije pozvan,pa bez tebe ni sunce ne bi sijalo subhanallah
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 13:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25700 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primjetio sam prve sijede vlasi u mojoj kosi... pitam se kako će se to odraziti na uspostavu trećeg entiteta i hrvatskog tv kanala
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 13:07 |
|
|
Baščina je super, ali pošto sam ja malo sjevernije, većinu djetinjstva sam proveo na terenu od izvora Klokuna (u Klobuku), preko Ćukova slapa, slapa kod ribnjaka pa do Koćuše u Veljacima. Jeb'o more. Tu sam naučio plivati... tu sam prvu zapalio... tu sam prvi put poljubio curu... tu sam prvi put jebo... ustvari, nisam... ali jednom skoro... samo malo je falilo.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 13:39 |
|
|
Citat: Elem vako, fascinantno je pitanje - što na forumu ovdje prisutnom ne može zaživjeti i poživjeti jedna chat-tema o svemu i svačemu? Jesmol toliki papci koji ne mogu normalno komunicirati o svakodnevnim stvarima naših života i država? Pa de bo-na napisi onda kako si provela ljeto , na temi "Kako ste proveli ljeto"
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 13:49 |
|
|
Citat: u kojem Irma gradu u Šveckoj živi i jel je ijedan Ljubušak pokušao bariti, te kakva su joj iskustva Ma ja ovde i ne zivim, ovde sam samo fizicki (jos neko vrijeme), grad ne bi navodila. Neznam stvarno da li sam ikad u zivotu upoznala nekoga iz Ljubuskog. Pitas za iskustva barenja ili?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:03 |
|
|
Mene interesira imate li bisexualnih iskustava? Ako ne ,da li razmisljate o tome ?
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:05 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Jebi ga da si i meni postavila pitanje mozda bih se zakacio na ovaj chat. Vako, osjecam se nepozvan..alahimanet Jebiga, ja baš u nedjelju ujutro funkcioniram taman tako da znam jesam li se sjetila svakog živog, moš mislit. Konkretno me zanima, koliko si već tamo đe jesi i kontaš li se vraćati i šta te u tome priječi, te kako ti je izgledala domaja ovo ljeto? Eo ga, ko leksikon.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:06 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Lašva je plitka.A krvotok,šta s njim? Pa reko, jel tlak u normali, obrnuto-proporcionalan vodi, olitiga dignut, zdravlje, i kako je vrime jutros u Bosni, klasika... Uvik isti,ni gore ni dole,zdravlje-dobro je šta se sve predeveralo,ne žalim se.Vrijeme onako šućmurasto,malo oblačno,udara u glavu ko da će jugovina...
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:12 |
|
|
Vuco je napisao/la: Baščina je super, ali pošto sam ja malo sjevernije, većinu djetinjstva sam proveo na terenu od izvora Klokuna (u Klobuku), preko Ćukova slapa, slapa kod ribnjaka pa do Koćuše u Veljacima. Jeb'o more. Tu sam naučio plivati... tu sam prvu zapalio... tu sam prvi put poljubio curu... tu sam prvi put jebo... ustvari, nisam... ali jednom skoro... samo malo je falilo. aaaaa.....klobučanin dakle :) jes bio ovo ljeto?
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:14 |
|
|
Irma je napisao/la: Ma ja ovde i ne zivim, ovde sam samo fizicki (jos neko vrijeme), grad ne bi navodila. Neznam stvarno da li sam ikad u zivotu upoznala nekoga iz Ljubuskog. Pitas za iskustva barenja ili?
Pa da, jel gore znaš kojeg od mojih sugrađana, jel uletavao koji? ;) Vraćaš se? Kao za stalno? Štaš bona vamo....;)
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:15 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Mene interesira imate li bisexualnih iskustava? Ako ne ,da li razmisljate o tome ? Ako ti opises kako si proveo ljeto, ali detaljno, ja cu pisati o svojim bisexualnim iskustvima
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:20 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Irma je napisao/la: Ma ja ovde i ne zivim, ovde sam samo fizicki (jos neko vrijeme), grad ne bi navodila. Neznam stvarno da li sam ikad u zivotu upoznala nekoga iz Ljubuskog. Pitas za iskustva barenja ili?
Pa da, jel gore znaš kojeg od mojih sugrađana, jel uletavao koji? ;) Vraćaš se? Kao za stalno? Štaš bona vamo....;) Ja neznam nikoga vamo iz Ljubuskog, ali ima ih sigurno. Sta znaci "uletavao"? Pa vracam se akobogda, ima se moze se:) BiH me treba
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:20 |
|
|
Irma je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Mene interesira imate li bisexualnih iskustava? Ako ne ,da li razmisljate o tome ? Ako ti opises kako si proveo ljeto, ali detaljno, ja cu pisati o svojim bisexualnim iskustvima Pa ono standard ,7 dana more,7 dana Bosna tulum s rajom,Rajvosa ,cevapi,janjetina ,zezanje i onda opet robija... Zadovoljna ?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25700 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
OldSkul je napisao/la: jel Bobule može u isto vrijeme pjevati Blue Suede Shoes i ševiti
Mogu ali rijetko to prakticiram... to pjevanje Inače u krevetu sam otprilike ovakav kako je vidljivo na videu sa linka ispod. Samo nemoj da to osvane na net-u gdje, ipak su to moji intimni snimci. http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 15f980082d
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primjetio sam prve sijede vlasi u mojoj kosi... pitam se kako će se to odraziti na uspostavu trećeg entiteta i hrvatskog tv kanala Ne znam životami, ali na potentnost budućih stanarki budućeg entiteta i budućih voditeljki budućeg kanala, moglo bi se odraziti fantastično, uzmemo li u obzir da su prosijedi muškarci najprivlačniji svekolikom ženskom rodu. Tako da, relax Bobule, tvoje vrijeme tek dolazi.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mogu ali rijetko to prakticiram... to pjevanje Inače u krevetu sam otprilike ovakav kako je vidljivo na videu sa linka ispod. Samo nemoj da to osvane na net-u gdje, ipak su to moji intimni snimci. http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 15f980082d znači kurvanjski look alike, mix između elvisa u najboljim godinama i kakvog islamoidnog šeika, sudarili se istok i zapad u Čeljevu na najlipši način.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:29 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Irma je napisao/la: Ako ti opises kako si proveo ljeto, ali detaljno, ja cu pisati o svojim bisexualnim iskustvima Pa ono standard ,7 dana more,7 dana Bosna tulum s rajom,Rajvosa ,cevapi,janjetina ,zezanje i onda opet robija... Zadovoljna ? Detaljno do bola. Moja bisexulana iskustva su nikakva . Zene su sexy, ali nije to to.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 12 ruj 2010, 14:32 |
|
|
Irma je napisao/la: Ja neznam nikoga vamo iz Ljubuskog, ali ima ih sigurno. Sta znaci "uletavao"? Pa vracam se akobogda, ima se moze se:) BiH me treba uletavanje : kurisanje
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|