|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 09:46 |
|
|
Tada nije bilo gradova, pa su Srbi živeli po grmovima (Germaniji) i vrbacima. Pazi stvarno, logično je!Otvaram ovu temu kao konkurenciju Zadrovoj, po meni je ovaj covjek apsolutni kralj !!! Pa eto mogli bismo i neko takmicenje napraviti. Prvi video sam prevodila jednom oridjidji Svabi, odusevio se ;) Ako ima tko iz Skandinavije, neka prevede i Skandinavcima tko su ustvari oni...Red je da ljudi ne zive u zabludama !!! A tek Rusima
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 10:24 |
|
|
i šta sad,ispast će da su Srbi Germani, evo kažu da su nebeski narod,sad Germani, dokle će to otrat
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 11:50 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: i šta sad,ispast će da su Srbi Germani, evo kažu da su nebeski narod,sad Germani, dokle će to otrat Ma ovo je zezancija, ako i onaj video od Zadranina..:) Malo da se nasalimo i uljepsamo si dan.
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 12:29 |
|
|
emt je napisao/la: Ogledalo je napisao/la: i šta sad,ispast će da su Srbi Germani, evo kažu da su nebeski narod,sad Germani, dokle će to otrat Ma ovo je zezancija, ako i onaj video od Zadranina..:) Malo da se nasalimo i uljepsamo si dan. a ja,ma i čudim se hahahahaahah
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:09 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Ipak imaju Srbi humora, pogriješio sam
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:11 |
|
|
Ernani je napisao/la: Ipak imaju Srbi humora, pogriješio sam Ja sam se ismijala.Prevodila sam prijatelju prvi dio, koji je to dobio na FB :) Od smijeha sam jedva nalazila prave rijeci, kojima to opisati :)))
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:14 |
|
|
Gledao sam ja njega kad je tek izašao, nekako ja završio u weird part of youtube opet i gledam ga i čitam komentare, što je najgore publika misli da je istina što ovaj priča. On je odnekud iz Hercegovine ako se ne varam. Bilo je i makedonskih "povjesničara" koji tvrde da su izraelsko pleme, pa imamo i iranskih potomaka na forumu, ima svašta
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:17 |
|
|
Ernani je napisao/la: Gledao sam ja njega kad je tek izašao, nekako ja završio u weird part of youtube opet i gledam ga i čitam komentare, što je najgore publika misli da je istina što ovaj priča. On je odnekud iz Hercegovine ako se ne varam. Bilo je i makedonskih "povjesničara" koji tvrde da su izraelsko pleme, pa imamo i iranskih potomaka na forumu, ima svašta Ja sam kasnije pronasla ove ostale video uratke, jer me zbilja lik nasmijao.Ima more toga, u pravu si.
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:22 |
|
|
Ma to su oni quicky-wiki povjesničari, spomene im se ime negdje ili im situacija tog naroda u povijesti koincidira sa njihovim i brže-bolje imamo instant povjesničare, donosioce revolucionarnih istina, a ono budale. Gdje ovaj smije otići u inozemstvo na neku katedru i ispričati ovo, dobio bi nogom u guzicu za sva vremena, ovako samo pričaj po selu i nepismenjacima kojima dobro dođu ovakve priče.
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:26 |
|
|
Fakat, pa ko bi drugi povjerovao u ove gluposti ?:)
Ja sam kontala da je neki komicar prvo, jer cujem publika se smije iz pozadine :)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ako tko zna stavljati titlove neka prevede na njemački. Oni imaju pravo na istinu!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: =)) Ako tko zna stavljati titlove neka prevede na njemački. Oni imaju pravo na istinu! Ne znam, nazalost.Ali ljude treba informisati da ne zive u zabludama.Takodje i skandinavce i Ruse. Rusi kakvi su ponosni, mogli bi se i naljutiti :)
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:30 |
|
|
Imaju video clipovi kad je bio na BN televiziji, to obavezno pogledaj Uz njega bi mogao svrstati još Dejana Lučića (isto pogledati na youtube), i Ivonu Živković (koja ima website, i nju sjebali Jevreji u životu )
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:37 |
|
|
Ernani je napisao/la: Imaju video clipovi kad je bio na BN televiziji, to obavezno pogledaj Uz njega bi mogao svrstati još Dejana Lučića (isto pogledati na youtube), i Ivonu Živković (koja ima website, i nju sjebali Jevreji u životu ) Ajde pronadji.Upravo branim bosnjacku naciju :)
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:40 |
|
|
Kukasti krst je srpski simbol
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:43 |
|
|
Evo, knock yourself out
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 13:49 |
|
|
Pogledacu cim prije, bas ti hvala :)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 14:45 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Tada nije bilo gradova, pa su Srbi živeli po grmovima (Germaniji) i vrbacima. Pazi stvarno, logično je!Otvaram ovu temu kao konkurenciju Zadrovoj, po meni je ovaj covjek apsolutni kralj !!! Pa eto mogli bismo i neko takmicenje napraviti. Prvi video sam prevodila jednom oridjidji Svabi, odusevio se ;) Ako ima tko iz Skandinavije, neka prevede i Skandinavcima tko su ustvari oni...Red je da ljudi ne zive u zabludama !!! A tek Rusima Emt kraljice ovaj ipak razvaljuje moga Velikog Vođu
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 14:45 |
|
|
Znala sam da je bolje i dobro da si priznao :)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 14:47 |
|
|
emt je napisao/la: Znala sam da je bolje i dobro da si priznao :) Pavlović ipak ne djeluje ozbiljno, ovaj hladan ko tuš kad ovo govori
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 17:50 |
|
|
Rijec German kod nas Srba, a i kod drugih Slovena uopste ne oznacava nikakvu povezanost sa Germanskom rasom. Kao sto kod vas Bosnjaka cesto ime je Vedran (sudeci po imenu covjek bi pomislio da je rijec o Hrvatu ili Srbinu), stoga ko bih rekao da ima puno Bosnjaka koje nose ime Vedran, a da pritom nisu ni Srbi ni Hrvati. To sto neko nosi ime koje je neobicno za njegovo podnevlje to neznaci da je on te nacije i da je u tom fazonu. Evo ja nosim ime koje je vise tipicno za jednu, meni najdrazu zemlju na svijetu (necu vam reci koju neka to ostane tajna ), drazu i od Bosne i Hercegovine, ali to sto ja nosim ime Vladimir to ne znaci da sam ja odatle.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 18:06 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Rijec German kod nas Srba, a i kod drugih Slovena uopste ne oznacava nikakvu povezanost sa Germanskom rasom. Kao sto kod vas Bosnjaka cesto ime je Vedran (sudeci po imenu covjek bi pomislio da je rijec o Hrvatu ili Srbinu), stoga ko bih rekao da ima puno Bosnjaka koje nose ime Vedran, a da pritom nisu ni Srbi ni Hrvati. To sto neko nosi ime koje je neobicno za njegovo podnevlje to neznaci da je on te nacije i da je u tom fazonu. Evo ja nosim ime koje je vise tipicno za jednu, meni najdrazu zemlju na svijetu (necu vam reci koju neka to ostane tajna ), drazu i od Bosne i Hercegovine, ali to sto ja nosim ime Vladimir to ne znaci da sam ja odatle. Da pogodim, koja ti je zemlja draža od jedne i jedine... Rusija ?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 18:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zadar1993 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Rijec German kod nas Srba, a i kod drugih Slovena uopste ne oznacava nikakvu povezanost sa Germanskom rasom. Kao sto kod vas Bosnjaka cesto ime je Vedran (sudeci po imenu covjek bi pomislio da je rijec o Hrvatu ili Srbinu), stoga ko bih rekao da ima puno Bosnjaka koje nose ime Vedran, a da pritom nisu ni Srbi ni Hrvati. To sto neko nosi ime koje je neobicno za njegovo podnevlje to neznaci da je on te nacije i da je u tom fazonu. Evo ja nosim ime koje je vise tipicno za jednu, meni najdrazu zemlju na svijetu (necu vam reci koju neka to ostane tajna ), drazu i od Bosne i Hercegovine, ali to sto ja nosim ime Vladimir to ne znaci da sam ja odatle. Da pogodim, koja ti je zemlja draža od jedne i jedine... Rusija ? Ma jok more, on se zove Srboljub!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 18:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da pogodim, koja ti je zemlja draža od jedne i jedine... Rusija ? Ma jok more, on se zove Srboljub! A tko zna
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb! Postano: 25 sij 2012, 18:43 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Zadar1993 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ma jok more, on se zove Srboljub!
A tko zna Možda je Jugoslav ..
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|