|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 169 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
herc
|
Naslov: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:26 |
|
Pridružen/a: 01 ožu 2012, 19:18 Postovi: 29 Lokacija: Negdje između Temišvara i Padove...na pola puta
|
Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'... Baš taj,ruralni svijet(čast seljacima poštenim)je i veliki problem ove države...ili paradržave,kako vam draže. Velika većina iz urbanih područja...Sarajevo,Mostar,Tuzla,Čapljina,Zenica...je iselila vani i danas imamo ono šta imamo.
Mostar je postao selo,naselili se 'veliki rvati' iz vukojebina zap. Hercegovine...naselili se i 'veliki muslimani' iz još većih vukojebina istočno od Neretve...donijeli svoju nekulturu i Mostar postade Palanka,obična provincija koji iz dana u dan sve manje gubi primjese grada unatoč tim silnim trgovačkim centrima.Nema tu više onog gradskog duha,ciganluka...možda tek rijetko...jbga glasniji su ipak ovi brkati neandertalci sa čačkalicom u u ustima koji dosta glasno galame na mobitel i upadljivo se češu po rektumu,dok im brkate gospođe šopingiraju....e to je nama naša borba dala...da gradovi postadoše sela.
Slična situacije je i u Sarajevu,dođoše divlji iz pripizdina istočne Bosne sa svojim tradicionalnim običajima,sa ženama u nekim šarenim haljama i nekim maramama na glavi...iako imaju gdje sjesti oni uglavnom čuće,baš kao i autohtoni primjerci vezani za Mostar imaju slične manire ponašanja...uglavnom neprimjerene za jedan grad.
Da se razumijemo,cijenim seljake ali ipak treba prihvatiti neke norme ponašanja i narodne običaje držati u domu ili nekim salama,prikladnim za takve manifestacije...voli svoje,ljubi svoje ali ne seri mi po otiraču...
To je ono o čemu sam danas pisao,džaba ti 3 fakulteta i teorija ako nemaš praksu,ako se ne znaš normalno ponašati,ako ne znaš poslušati i mišljenje onog drugog koji ne razmišlja kao ti.
DakleN,okleN ste?
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:31 |
|
|
Ajd ti nama reci oklen si ti?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24009 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Upozorenje pa zatvartanje teme. Koliko ovih raznih šovinjara se kreće po BiH, ima da te strah uhvati.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:37 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
herc je napisao/la: Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'... Baš taj,ruralni svijet(čast seljacima poštenim)je i veliki problem ove države...ili paradržave,kako vam draže. Velika većina iz urbanih područja...Sarajevo,Mostar,Tuzla,Čapljina,Zenica...je iselila vani i danas imamo ono šta imamo.
Mostar je postao selo,naselili se 'veliki rvati' iz vukojebina zap. Hercegovine...naselili se i 'veliki muslimani' iz još većih vukojebina istočno od Neretve...donijeli svoju nekulturu i Mostar postade Palanka,obična provincija koji iz dana u dan sve manje gubi primjese grada unatoč tim silnim trgovačkim centrima.Nema tu više onog gradskog duha,ciganluka...možda tek rijetko...jbga glasniji su ipak ovi brkati neandertalci sa čačkalicom u u ustima koji dosta glasno galame na mobitel i upadljivo se češu po rektumu,dok im brkate gospođe šopingiraju....e to je nama naša borba dala...da gradovi postadoše sela.
Slična situacije je i u Sarajevu,dođoše divlji iz pripizdina istočne Bosne sa svojim tradicionalnim običajima,sa ženama u nekim šarenim haljama i nekim maramama na glavi...iako imaju gdje sjesti oni uglavnom čuće,baš kao i autohtoni primjerci vezani za Mostar imaju slične manire ponašanja...uglavnom neprimjerene za jedan grad.
Da se razumijemo,cijenim seljake ali ipak treba prihvatiti neke norme ponašanja i narodne običaje držati u domu ili nekim salama,prikladnim za takve manifestacije...voli svoje,ljubi svoje ali ne seri mi po otiraču...
To je ono o čemu sam danas pisao,džaba ti 3 fakulteta i teorija ako nemaš praksu,ako se ne znaš normalno ponašati,ako ne znaš poslušati i mišljenje onog drugog koji ne razmišlja kao ti.
DakleN,okleN ste?
|
|
Vrh |
|
|
herc
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:38 |
|
Pridružen/a: 01 ožu 2012, 19:18 Postovi: 29 Lokacija: Negdje između Temišvara i Padove...na pola puta
|
Mostar,hvala Bogu
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:38 |
|
|
lider30 je napisao/la: Upozorenje pa zatvartanje teme. Koliko ovih raznih šovinjara se kreće po BiH, ima da te strah uhvati. Daj lider ostavi je. Neka je vide i ostali forumaši.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24009 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mislim da je otvarač teme intelektualno inferioran većini forumaša. Ovi šovinisti po mjestu rođenja, šovinjare na temelju mjesta prebivališta i nacional-šovinisti su ista klasa ljudi. Osobne frustracije projiciraju na mržnju prema drukčijem ili prema slabijem. Većinom kad se sretnu sa predmetom mržnje jedan na jedan, šute kao zaliveni o svojim predrasudama.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:47 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
herc je napisao/la: Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'... Baš taj,ruralni svijet(čast seljacima poštenim)je i veliki problem ove države...ili paradržave,kako vam draže. Velika većina iz urbanih područja...Sarajevo,Mostar,Tuzla,Čapljina,Zenica...je iselila vani i danas imamo ono šta imamo.
DakleN,okleN ste? Odlichan post meshtre btw okleN sam?? Harmani brate to ti je bihacki Manhattan ma qurac Manhattan,Alexanderplatz,arterija carshije,zila kucavica,zona zabranjena za papane...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mislim da je otvarač teme intelektualno inferioran većini forumaša. Ovi šovinisti po mjestu rođenja, šovinjare na temelju mjesta prebivališta i nacional-šovinisti su ista klasa ljudi. Osobne frustracije projiciraju na mržnju prema drukčijem ili prema slabijem. Većinom kad se sretnu sa predmetom mržnje jedan na jedan, šute kao zaliveni o svojim predrasudama. Potpisujem.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
herc je napisao/la: Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'...
Tipična muslimanska spika u slilu - raja je u gradu a papci nas gađaju s brda - šovinistička spika koja ima svoj povijesni temelj u turskom vaktu kada su age i begovi, paše i veziri živjelu u gradovima - rezerviranim uglavnom za muslimane osim kod određenih zanimanja kao što je trgovina gdje je kršćanima toleriran minimum prava zbog dotoka robe sa zapada. Kjafiri su dakako bili otjerani u planine i na najgoru zemlju. Džaba tebi što si Mostarac (a to bi značilo da si zbog toga automatski bolji od mene iz Pripizdine Donje) kad nemaš ni temeljne kulture da se predstaviš u smislu mjesta odakle si, a kad već postavljaš takvo pitanje drugima. Što ćeš reći? Da si eto zaboravio, omaklo ti se, jel??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
herc
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:57 |
|
|
Upsić Nema smisla...postaviš pitanje kad tamo ljudi sjekirom na tebe Pozdrav ljudi...ne trošite više tipkovnicu na mene...proveo sam jedan dan s vama...i to je to. Ovo je moj zadnji post,nije zanimljivo više. Lijepi i zdravi bili...svako dobro
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:58 |
|
|
herc je napisao/la: Upsić Nema smisla...postaviš pitanje kad tamo ljudi sjekirom na tebe Pozdrav ljudi...ne trošite više tipkovnicu na mene...proveo sam jedan dan s vama...i to je to. Ovo je moj zadnji post,nije zanimljivo više. Lijepi i zdravi bili...svako dobro Ćao.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:59 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
herc je napisao/la: Upsić Nema smisla...postaviš pitanje kad tamo ljudi sjekirom na tebe Pozdrav ljudi...ne trošite više tipkovnicu na mene...proveo sam jedan dan s vama...i to je to. Ovo je moj zadnji post,nije zanimljivo više. Lijepi i zdravi bili...svako dobro Doviđenja! To ti onako elegantno odlaziš da ne bi dobio ban. Ko u filmovima, "Otpušten si ! Ne ,nisam otpušten ! Dajem Otkaz! "
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 18:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: herc je napisao/la: Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'...
Tipična muslimanska spika u slilu - raja je u gradu a papci nas gađaju s brda - šovinistička spika koja ima svoj povijesni temelj u turskom vaktu kada su age i begovi, paše i veziri živjelu u gradovima - rezerviranim uglavnom za muslimane osim kod određenih zanimanja kao što je trgovina gdje je kršćanima toleriran minimum prava zbog dotoka robe sa zapada. Kjafiri su dakako bili otjerani u planine i na najgoru zemlju. Džaba tebi što si Mostarac (a to bi značilo da si zbog toga automatski bolji od mene iz Pripizdine Donje) kad nemaš ni temeljne kulture da se predstaviš u smislu mjesta odakle si, a kad već postavljaš takvo pitanje drugima. Što ćeš reći? Da si eto zaboravio, omaklo ti se, jel?? Bobo sad ga i ti zasra,sto tipichna muslimanska spika???Covjek je napisao da su "sljegle" i muslimanske papchine u urbanli sredinu,ne samo kamenjarci iz Zapadne Hercegovine,papak nema naciju,papak je papak...ma bjazi sad si me razochar‘o
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59912 Lokacija: DAZP HQ
|
jebo Mostar, tolikog ciganluka ima još samo u Sarajevu, interventno treba uvesti 30 tisuća zapadnih Hercegovaca da razvodne žabokrečinu. dotad mi ne preostaje ništa drugo nego se kulturno napajati u Banja Luci, kad se već zateknem u BIH.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:04 |
|
|
herc je napisao/la: Upsić Nema smisla...postaviš pitanje kad tamo ljudi sjekirom na tebe Pozdrav ljudi...ne trošite više tipkovnicu na mene...proveo sam jedan dan s vama...i to je to. Ovo je moj zadnji post,nije zanimljivo više. Lijepi i zdravi bili...svako dobro Neka te bolan, nisi ni obiš'o sve odjele a već ode! kakvi su to žiFci? Bildaj malo! p.s. Glavni pacijenti su danas na kućnoj njezi. Da vidiš šege kad se vrate
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:06 |
|
|
dudu je napisao/la: jebo Mostar, tolikog ciganluka ima još samo u Sarajevu, interventno treba uvesti 30 tisuća zapadnih Hercegovaca da razvodne žabokrečinu. dotad mi ne preostaje ništa drugo nego se kulturno napajati u Banja Luci, kad se već zateknem u BIH. evo ga autohtoni kamenjarski exemplar ...
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:07 |
|
|
herc je napisao/la: Upsić Nema smisla...postaviš pitanje kad tamo ljudi sjekirom na tebe Pozdrav ljudi...ne trošite više tipkovnicu na mene...proveo sam jedan dan s vama...i to je to. Ovo je moj zadnji post,nije zanimljivo više. Lijepi i zdravi bili...svako dobro Nedostajat ćeš nam.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:08 |
|
|
Klimoglava svakom loncu poklopac
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Tipična muslimanska spika u slilu - raja je u gradu a papci nas gađaju s brda - šovinistička spika koja ima svoj povijesni temelj u turskom vaktu kada su age i begovi, paše i veziri živjelu u gradovima - rezerviranim uglavnom za muslimane osim kod određenih zanimanja kao što je trgovina gdje je kršćanima toleriran minimum prava zbog dotoka robe sa zapada. Kjafiri su dakako bili otjerani u planine i na najgoru zemlju.
Džaba tebi što si Mostarac (a to bi značilo da si zbog toga automatski bolji od mene iz Pripizdine Donje) kad nemaš ni temeljne kulture da se predstaviš u smislu mjesta odakle si, a kad već postavljaš takvo pitanje drugima. Što ćeš reći? Da si eto zaboravio, omaklo ti se, jel??
Bobo sad ga i ti zasra,sto tipichna muslimanska spika???Covjek je napisao da su "sljegle" i muslimanske papchine u urbanli sredinu,ne samo kamenjarci iz Zapadne Hercegovine,papak nema naciju,papak je papak...ma bjazi sad si me razochar‘o Ma nema to veze, ubaci se i malo muslimana u priču radi vjerodostojnosti. Uostalom i nije toliko bitno koga se napada, Srbe, Hrvate ili Bošnjake, jer je riječ o jednoj čaršijskoj matrici koja svoj korijen ima tu gdje sam napisao, a koja se po potrebi protiv ovoga ili onoga, a u biti ne predstavlja ništa drugo nego obični primitivni šovinizam. Međutim u ovom slučaju ova spika je korištena protiv Hrvata jer govori o ovome forumu na kojemu su većina Hrvati a on ne zvuči mi baš kao Srbin.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:33 |
|
|
Ma dobro upravu si totalno covjek je treb‘o lijepo da se predstavi da kaze da je "skakac" baljoks i sve bi bilo udure...a ovako ne znamo kojem stadu pripada
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59912 Lokacija: DAZP HQ
|
znamo, znamo, musleman 1/1.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 19:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Neće zapadni Mostar biti Bošnjaćki. Ne vrijedi ti otvarati nebulozne teme.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:15 |
|
|
JTŽ, ne možeš reći ni odakle si?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:19 |
|
|
Divi BBC starog dobrog purgera PS ima li ti gdja purgeric profil na smokva.com?Ako ima daj joj moj nick da me kontaktira Limeni_Ö da se zena zabavi dok ti brines hoce li Z.Mostar biti turska mahala
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|