|
|
Stranica: 19/19.
|
[ 468 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 25 lis 2021, 23:14 |
|
|
Aleksije, zašto misliš da se bojim ,,tebe,,!!!? Ja se u životu bojim samo neznanja i podlosti ljudske, koju je ponekad teško prepoznati! Tebe tu ne svrstavam. Pametan i dobričina u tri čina! Samoživa jesam! Jbg.to je odlika ,,jedinica,,! Ja, samo ja i opet ja, meni, moje... Mora neko i da brani bespomoćne ženice! Zar da ih samo tako prepustim vašem izrugivanju i podsmijehu!? Što se tiče muškog ,,skraćenog,, života...kažeš, umiru od ženskog zvocanja!? E, što me nasmija! Umiru ranije jer neumjereno žderu, piju, drogiraju se, nerviraju se zbog utakmica, promašenih tiketa, troše se na više strana.... Red je da se žene bar pred kraj svog života odmore malo! Dobar insert iz filma....ja znam i zanimljivije i smiješnije muško-ženske zgode. Ispričam ti jednoga dana....
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 lis 2021, 15:20 |
|
|
Lapuso duso, ne postoji rat izmedju muskaraca i zena. A i da postoji, jesu li zene tebe opunomocile da ih branis? Na taj tvoj nacin?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 lis 2021, 17:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso duso, ne postoji rat izmedju muskaraca i zena. A i da postoji, jesu li zene tebe opunomocile da ih branis? Na taj tvoj nacin? Kako ne postoji muško - ženski rat crni Aleksije!? A svakodnevni pregovori oko svega i ničega!? Borba za teritoriju u blizini TV-a i za daljinski!? Bitka za novčanik. Pa borba prsa u prsa... Šta žene znaju šta je dobro za njih!? Sva sreća pa sam se ja angažovala da im pokažem put....
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 07 ruj 2022, 15:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sarajevo, ne znam jel domaća ili turistkinja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 04 srp 2023, 14:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 06 stu 2023, 13:42 |
|
|
Citat: I will never depend on a man – I’m freezing my eggs so I can have a baby on my own termsThis career-driven feminist has frozen her eggs, so she can have a baby on her own terms — saying she doesn’t need a man to make all her dreams come true. Amela Smailbegovic, 37, is a real estate magnate who has been featured in Forbes and has “never depended on a man for anything.” ............................. Više na linku. https://nypost.com/2022/12/29/i-will-never-depend-on-a-man-im-freezing-my-eggs-so-i-can-have-a-baby-whenever-i-please/
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 07 stu 2023, 01:49 |
|
|
Samo mi je zanimljivo kako neke žene uspiju voziti vlak duboko u 30-e i 40-e i još uz to proklamira javno da je feministkinja. Baš se vidi da joj nikad nitko nije rekao da to baš odbija muškarce. Nažalost još uvijek imamo 17 puta više testosterona negoli žene pa jedna žena ne može dobit direktan feedback za svoje ponašanje
Možda bi ova mogla za tebe Ministre?
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 07 stu 2023, 01:51 |
|
|
I da, zašto se toliko naših ljudi u anglo-saksonskim zemljama bavi nekretninama Eno u Floridi Senada Adžem žari i pali Onaj Oliwud u Perthu žari i pali Ova žena itd
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 07 stu 2023, 12:47 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Samo mi je zanimljivo kako neke žene uspiju voziti vlak duboko u 30-e i 40-e i još uz to proklamira javno da je feministkinja. Baš se vidi da joj nikad nitko nije rekao da to baš odbija muškarce. Nažalost još uvijek imamo 17 puta više testosterona negoli žene pa jedna žena ne može dobit direktan feedback za svoje ponašanje
Možda bi ova mogla za tebe Ministre? Ja nisam na tržištu, a ova ne paše, pogotovo jer je možda eskort. Uostalom, zašto bi sugerirao neki scenarij gdje bi bilo i 1% šanse da postanem neki Komšić, zar vrijedi riskirati da me izgubi hrvatski narod? Doduše, izgubit će me ovako ili onako, ali barem da ne ode direktnim suparnicima. Svi koji rade na samopromociji, ili tvrde da su neki investitori u nekretnine ili kripto, uobičajeno ili lažu ili prikrivaju neku drugu (uobičajeno sramotnu) djelatnost.
|
|
Vrh |
|
|
shodan
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 07 stu 2023, 14:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 07 stu 2023, 16:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ja nisam na tržištu, a ova ne paše, pogotovo jer je možda eskort. Uostalom, zašto bi sugerirao neki scenarij gdje bi bilo i 1% šanse da postanem neki Komšić, zar vrijedi riskirati da me izgubi hrvatski narod? Doduše, izgubit će me ovako ili onako, ali barem da ne ode direktnim suparnicima. Svi koji rade na samopromociji, ili tvrde da su neki investitori u nekretnine ili kripto, uobičajeno ili lažu ili prikrivaju neku drugu (uobičajeno sramotnu) djelatnost. Zašto bi te hrvatski narod izgubio? Tj zašto hrvatski narod ne bi dobio dodatne članove? Zanimljivo za samopromociju
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 10 pro 2023, 13:05 |
|
|
Što se mene osobno tiče, prelaz na Islam je apsolutno u igri, kada bi postojao taj izbor i kada bih bio slobodan.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 10 pro 2023, 17:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la:
Što se mene osobno tiče, prelaz na Islam je apsolutno u igri, kada bi postojao taj izbor i kada bih bio slobodan. Uvedi Ministre ovdje rubriku vremenske prognoze Tko zna, možda prođe transfer
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 12 pro 2023, 13:58 |
|
|
Ovo je mjesto za ekskluzive. Index ju je "otkrio" tek dan nakon mog posta. Žao mi njenog oca, jadni Mimo.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 26 ožu 2024, 13:33 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4729 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Eh uspomene moje tuzlanske
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
shodan
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 12 tra 2024, 07:16 |
|
|
MiB je napisao/la: Eh uspomene moje tuzlanske
Ne valja ima cankles
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 12 tra 2024, 09:11 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Fina mamica... Jesi li imao nešto s njom, Mibe?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 srp 2024, 17:57 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1366 Lokacija: Gora Romanija
|
Ministry of Sound je napisao/la:
Što se mene osobno tiče, prelaz na Islam je apsolutno u igri, kada bi postojao taj izbor i kada bih bio slobodan. Dobro ja vjeru nebi,ali sto se tice nacionalnosti…za ovu..bilo sta. Turcin,Srbin,Hrvat,Musliman sa veliko M, Rom,Jevrej,bilo sta
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|