|
|
Stranica: 8/26.
|
[ 638 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 21:12 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1661 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Purger111 je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Poslije ću odgovarati na neke postove, ali mislim da je problem s temom koju je otvorio netko kao ja da skoro nitko nije kao ja. I to nije stvar foruma, nego čovječanstva i kulture općenito. Već 10-ak godina pišem neki roman o svom životu, imao sam nevjerojatna neka iskustva, bizaran život, npr. imam i kćer, htjeli su me rekruitat neki Arapi u ISIL 2016., veliki sam radikal i vodio neke stvari o kojima ne bih sad, ali sve je to dosta mučno, isprekidano dugim periodima samoće i ništavila, nisam puno mjesta posjetio i puno toga vidio, više se radi o kratkotrajnim ekstremnim ekscesima. Zato D. za mene i je vjerojatno nekako projekt za cijeli život, poremećen sam. To nije stvar nekakvog stereotipnog kontrasta Hercegovine/Zg, nebitno, nije Zg London ili Pariz. Svudgje su ljudi na Balkanu kakvim ih opisuju da trebaju biti zaba ili dudu, mi smo ti koji smo poremećeni, D. i ja. Samoća i zapostavljenost ubila bi bilo kojeg čovjeka u pojam, osim ako nije neki genije pa radi na nečemu važnom za društvo, čovječanstvo i slično... Ekstremni ekscesi i droga nisu rješenje. Ako si izgubljen i sam, to je onda jako loše. Zar nemaš nikakve rodbine ili prijatelja? Forumska zajbancija stvarno nije nimalo prikladna u ovom slučaju. Ispričavam se što sam te optužio da lažeš ili trollaš... Da je to slučaj, vrlo vjerojatno ne bi navodio povezanost s ISIL-om i slično. Dakle, ovako. Otac i majka mi nikad nisu bili previše društveni, ne sjećam se ni da su 90tih vodili ljude u kuću, ali nisu bili nimalo kao ja i ovako su sasvim normalni bili ljudi, prosječni . Nekako mi je to kad je majka prodala auto (otac nije vozio od 70tih nakon neke prometne koju je imao, ne znam točno) označilo kako se pomalo blago odmičemo od "društvene normale", koja je ipak nivo više nego ljudska normala, tj. oni su bili normalni, funkcionalni ljudi, ali povučeni. Recimo ne bismo išli na more svake godine, a kad bismo išli išli bismo brat i otac, majka ne, nisam imao neke bratiće na moru itd. Pok. otac (umro krajem 2018., tada se i registrirao jer bio samo doma) ima sestru, ona i njen vanbračni sin žive tu u Zg i s njima je živjela pokojna baka s majčine strane, s njima sam bio dobar, svako ljeto malo provodio kod njih u zgradi jer me fasciniralo bit na 16-om katu, sin joj je 91prvo godište i s njim sam bio dobar, ali zadnjih 10 god kako smo osiromašili, otac bolestan itd., moje malo bilo sram mene i mojih problema ih jako rijetko viđam. Majka ima sestru s kojom je skoro cijeli život u svađi, sestra joj je gastarbajterica, bila mi je super kao djetetu jer je uvijek dolazila u Mercedesu i svašta nam skupog poklanjala, ali radi se o teškoj ženi, prezire hrvatski mentalitet, jako škrta i sitničava, baš onako loš stereotip bahatog, sirovog gastarbajtera bez škole kojem je sve "to sam ja sve stvorio/la, vi divlji Balkanci ste za k..." Otkad došla u Zg u penziju se zavadila sa svim susjedima i nitko je ne podnosi. S njom više od 10 god nemam nikakvih kontakata, jako se naljutila kad sam prvu curu koju sam imao 2009./10. umjesto kod sebe (jer smo bili mladi, bilo me sram roditelja itd) vodio u njenu kuću udaljenu oko 200 m od naše koju je izgradila od tog novca iz Njem, naravno da su joj maloumni susjedi sve pričali da ja tamo vodim neku curu, primitivka me optužila da tamo "vodim kurvetine", ali i mimo toga je u svađi s majkom i ocem bila, jedino su se malo pomirili kad umrla ta druga baba, njihova majka. Ta majčina sestra ima i sina, ali njega sam vidio svega par puta u životu i on skoro nikad ne dolazi u RH jer živi i radi u Njem, tamo se i školovao. Ostale rodbine sam vidio jako malo u životu i jedva ih znam nabrojati na prste jedne ruke, 2011. u Mariboru kad išli kod nekog prastrica partizana doslovno vidio na desetke ljudi koje ne znam i vjerojatno ih nikad neću ni vidjeti. Nemate pojma kako je to kad znate da imate samo majku, da ako prestane njen puls gubite i kuću i sve jer ne biste, po današnjoj situaciji, mogli plaćati ni račune. Brat mi je teški čudak i osamljenik, on nikad nije ni pokušao imati curu, samo se bavi programiranjem nekim i igra online mmorpg-ove, doslovno mjesecima ne izlazi iz kuće, kao biljka, niti kuda ide niti mu tko dolazi. Kod D. je razlika što ona ima veliku obitelj koja je puno više u kontaktu, ali ne s njom samom nego s njenom majkom. Nju jedva i znaju. Kad sam bio kod nje u tom gradiću došao bi netko svaki drugi dan, ali smo D. i ja bili za to vrijeme iza zaključanih vrata, nije pričao ni s njom, kamoli s D. Od prijatelja, imao sam ekipu iz osnovne koja se malo proširila početkom srednje za jednog lika isto iz osnovne koji je tada krenuo u isti razred sa mnom u srednjoj, a inače smo se već u 8-om malo družili. Ta ekipa nije skoro nikad izlazila negdje gdje bi se mogle upoznati cure, bio sam izrazito fobičan oko njih dugo, dugo. Uglavnom, htio sam napisati karakteristike svakog od njih, ali to nije ni bitno jer je preveliko detaljiziranje i ta se ekipa ionako raspala 2014. kad je osoba kod koje smo se okupljali otišla u Češku. Jednostavno je takva bila konstelacija da se ne može to održati bez okupljanja kod njega jer su se neki već izmjestili u okolicu Zg oa su dolazili kod njega prespavati, dvoje ih se međusobno vjenčalo (bilo je tu i cura s godinama, nisam uvijek bio sramežljiv kao s 18, ali nisam nikad bio s nekom iz te ekipe), neki su s vremenom otpadali ili sve manje dolazili, neki otišli u inozemstvo jednostavno je 2014. moralo završiti, a za nalaženje cure nije ni bilo bitno. Čak se pomaknuo tip druženja s recimo Ribnjaka 2006. na isključivo pijenje po doma i igranje Heroesa III. 2013. Najbolji prijatelj još iz 4. osnovne mi je ostao u Zg (tj. živi u okolici i dolazi vlakom svaki dan na posao), on je žestoko otišao u k, primjer je blue collar depresivca koji samo obavi posao i legne doma u muci, nije imao curu ni seks više od 6 godina, za njega znam da će se ubiti u razdoblju idućih 5 god. Na faksu sad upoznao par frendica, ok cure, ali većina su ljudi bili potpuno degenerici, s jednom curom od tamo imam poseban odnos, ona je 96 godište ali briljantna, sasvim na mojoj razini, pričao sam joj cijeli svoj život, no ona ima dečka, a i ne sviđam joj se pa nije nikakva prilika. Tako da od 2014. ne izlazim nigdje ni vikendom, baš sam svake subote doma osim rijetko kad napravimo neko ponovno okupljanje ako dođe ovaj iz Češke, ali to je možda jednom godišnje, a nekad uopće ni to ne napravimo jer godine prolaze i sve je više awkward pošto se mijenjamo kao ljudi. Tako da sam ja teški osamljenik, a D. prirodno još i veći, njoj je broj prijatelja 0, ali ona, tj. majka joj, imaju puno veću i povezaniju obitelj. A oko mojih vjerovanja, to je za drugi post. Flamel je napisao/la: Ne znam jesi li vidio ovo moje pitanje na 7. stranici-jesi li ikad posumnjao na Aspergera: post1396621.html#p1396621Imam kćer, ali je nikad nisam vidio uživo, ona živi s majkom negdje u Zapadnoj Europi, no to je posebna priča za neki drugi post. Možda imam, tko će ga znati, pitanje je i što znači imati. Psihijatrija je jako "meka znanost" te kulturno uvjetovana... pa dok je Aspergers jako popularan u S. Americi na ovim prostorima su popularnije dijagnoze kao granični. To se recimo u drugim granama medicine nikad ne bi događalo, rak pluća ti je jednako dijagnosticiraju i u klinici Mayo i u centralnoj Africi, i to je zašto je psihijatrija slabo efikasna u nekim slučajevima. Moj je baš takav. Da i imam što od toga, ništa, dok da su mi ga u nekim drugim zemljama rano dijagnosticirali bi možda i dobijao neke tard bucks. Ali za to sam se trebao roditi negdje drugdje i kasnijeg datuma.
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 22:19 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2065 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
NiceBoyZg je napisao/la: Imam kćer, ali je nikad nisam vidio uživo, ona živi s majkom negdje u Zapadnoj Europi, no to je posebna priča za neki drugi post.
Možda imam, tko će ga znati, pitanje je i što znači imati. Psihijatrija je jako "meka znanost" te kulturno uvjetovana... pa dok je Aspergers jako popularan u S. Americi na ovim prostorima su popularnije dijagnoze kao granični. To se recimo u drugim granama medicine nikad ne bi događalo, rak pluća ti je jednako dijagnosticiraju i u klinici Mayo i u centralnoj Africi, i to je zašto je psihijatrija slabo efikasna u nekim slučajevima. Moj je baš takav.
Da i imam što od toga, ništa, dok da su mi ga u nekim drugim zemljama rano dijagnosticirali bi možda i dobijao neke tard bucks. Ali za to sam se trebao roditi negdje drugdje i kasnijeg datuma.
Na tvom mjestu bih pokušao posavjetovati se sa stručnjacima,ne možeš ništa izgubiti ako im izraziš sumnju u AS,čak i da si se rodio npr. u Britaniji tko zna bi li to prepoznali u školskoj dobi,mnogima je to otkriveno u zrelim godina,spomenuo sam Susan Boyle koja je dobila dijagnozu u 50-oj (ona je doduše ostala bez kisika pri porodu,što je bio trigger) Sad ne znam kakav je bio tvoj porod,ali ako je bilo nekih komplikacija,moguće da je sve počelo od toga...
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 23:29 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1661 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Flamel je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Imam kćer, ali je nikad nisam vidio uživo, ona živi s majkom negdje u Zapadnoj Europi, no to je posebna priča za neki drugi post.
Možda imam, tko će ga znati, pitanje je i što znači imati. Psihijatrija je jako "meka znanost" te kulturno uvjetovana... pa dok je Aspergers jako popularan u S. Americi na ovim prostorima su popularnije dijagnoze kao granični. To se recimo u drugim granama medicine nikad ne bi događalo, rak pluća ti je jednako dijagnosticiraju i u klinici Mayo i u centralnoj Africi, i to je zašto je psihijatrija slabo efikasna u nekim slučajevima. Moj je baš takav.
Da i imam što od toga, ništa, dok da su mi ga u nekim drugim zemljama rano dijagnosticirali bi možda i dobijao neke tard bucks. Ali za to sam se trebao roditi negdje drugdje i kasnijeg datuma.
Na tvom mjestu bih pokušao posavjetovati se sa stručnjacima,ne možeš ništa izgubiti ako im izraziš sumnju u AS,čak i da si se rodio npr. u Britaniji tko zna bi li to prepoznali u školskoj dobi,mnogima je to otkriveno u zrelim godina,spomenuo sam Susan Boyle koja je dobila dijagnozu u 50-oj (ona je doduše ostala bez kisika pri porodu,što je bio trigger) Sad ne znam kakav je bio tvoj porod,ali ako je bilo nekih komplikacija,moguće da je sve počelo od toga... I što bih ja s tom dijagnozom, čak i da je imam? Ako u tome nema para, a ionako je neizlječivo, ne treba mi. Ima jeftinijeg WC papira, a i manje se čeka na blagajni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 21 pro 2020, 01:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ispade ovaj lik najzanimljivija osoba na forumu. Tajne kćerke u zapadnoj Europi, koketiranje sa ISIL-om. Daj napravi neki tjedni newsletter da se pretplatim.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 21 pro 2020, 01:22 |
|
|
Kćerku ima car. LOL Daj ispričaj tu epizodu, sigurno je zanimljivija od ove D.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 21 pro 2020, 03:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61193 Lokacija: DAZP HQ
|
Odlučio sam ne pratiti temu više, dopizdilo, kad ono obrat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 21 pro 2020, 03:14 |
|
|
Ma ne vjerujem mu ništa, al zanimljiv je šta jest jest.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 21 pro 2020, 05:42 |
|
|
Ne bih puno pričao o svom životu i idejama, a evo zašto.
Ljudi koji su, poglavito prvih desetljeća, napuštali Scijentološku crkvu su obično prvih godina nakon odlaska govorili da je scijentologija dobra ideja, ali da ju je taj krug oko Hubbarda pokvario, da su postali pohlepni itd. 1985. u SSSR-u skoro nitko nije zazivao slobodno tržište nego se socijalizam podrazumijevao, a problem bili korumpirani majmuni koji sve to vode. U istočnim dijelovima Njemačke i danas prosječan čovjek traži veću ulogu države u gospodarstvu nego bogatiji zapadni Nijemac kojem je država do 1990. imala puno manju ulogu no istočnom. Da se jednom ujedine Sjeverna i Južna Koreja vidjeli bi da bi sjeverni Korejci, unatoč svim užasima koje im je donio socijalizam, bili uvijek manje za slobodno tržište no južni. Kmetovi se u srednjovjekovnim bunama na Zapadu ili 1573. nisu bunili da prestanu biti kmetovi nego da imaju manja davanja, jer za drugo nisu znali. Kolinda je bila najpopularnija političarka jer je bila stalno na televiziji, danas čovjek više rijetko misli o njoj.
Ljudi su idioti kojima je super ono što je trenutačno status quo.
Moji su stavovi radikalni, tj. prošao sam proces radikalizacije u kojem smatram da nasilje raznih vrsta nije neprihvatljivo. Zadnjih godina mi ideologija upravlja i postupcima, koliko je to moguće, a nije moguće toliko puno jer živimo u zemlji zakona koliko-toliko ipak. Koliko god malo tj. ništa moći ja imao ljudi ne vole da im se kaže, čak ni upakirano u dosta mučnu životnu priču, da je sve oko njih krivo postavljeno i da su da se ispravi i oni i ljudi oko njih "u igri". Oni perfidnije glupi će čak reći da su ti te ideje došle jer si se puno mučio pa poludio. Neki će se ismijavati, neki biti jako ljuti. Čak ni ovaj forum koji je relativno labav po pitanju free speecha to možda ne bi dopustio. To je Vujadin na desetu potenciju što ja vjerujem, samo nije ista tematika. Dovoljno da ti dođe ISIL pred vrata jednog ljetnog dana i pita bi li htio biti s njima.
Tako da stavimo to ad acta zasad.
Ugl, novi development.
Njoj je u mojoj kući još zadnjih 49 kazeta koje je taj lik trebao kupiti početkom prosinca za 1000 kn. To je puklo negdje 30.11. je i to stavljeno ad acta i samo leže doma. Sad mi se pak javlja neki warhammer kakvog je opisivao Grobar koji je vidio oglas za kazete po 3 eura da bi on kupio sve kazete koje su ostale plus, za razliku od ovog dečka koji je kupovao samo kazete, hoće i još sve preostale CD-ove. Ako ću njemu prodavati to je 49x3 =147 eura, a ako uračunam i CD-ove prelazi tih 1000 kn od ovog lokalnog momka za dosta.
Što da radim, da dam njoj te pare ili sebi da uzmem? Kazete su njene, ima tu još njenih stvari koje su ostale, ali uglavnom bezvrijedne, neka stara odjeća, i rekla mi je njena majka da baš sve što je ostalo možemo baciti jer oni ne misle nikog slat po to u Zg(glavninu sam joj ja donio kad sam išao na more kod nje u velikom koferu, zimsku odjeću, cipele itd).
Da iskoristim sve ovo da je nazovem i pokušam napraviti detant? Vrijednija mi je od tog novca. Da zovem D. ili njenu staru da mi da D.? Jer da ću slati pare njima dok D. ne mogu ni čuti nema šanse. Majka mi kaže da ne šaljem ništa njima već si tim novcem kupim novi mob pošto mi je ovaj sjeban zbog njenog lupanja u pod njim kad je divljala na dan kad sam je htio izbaciti, ali ja se premišljam.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 21 pro 2020, 11:09 |
|
|
Sudeći po nekim detaljima iz tvoje biografije, mislim da te znam... jednostavno se previše toga preklapa. Ne mogu vjerovati, ti si stvarno ozbiljan... mislim znao sam neke stvari, za kćer i to... Djelomično i za tvoje stavove... Ali sad si otkrio puno više stvari kojih nisam bio svjestan... Ljudi, vi niste svjesni kakva je NBZ zapravo legenda i enigma od čovjeka. Ne bi nikad reko da ću naletit na tebe na ovom forumu... jbt, što je svijet malen.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 21 pro 2020, 11:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
NiceBoyZg je napisao/la: Njoj je u mojoj kući još zadnjih 49 kazeta koje je taj lik trebao kupiti početkom prosinca za 1000 kn. To je puklo negdje 30.11. je i to stavljeno ad acta i samo leže doma. Sad mi se pak javlja neki warhammer kakvog je opisivao Grobar koji je vidio oglas za kazete po 3 eura da bi on kupio sve kazete koje su ostale plus, za razliku od ovog dečka koji je kupovao samo kazete, hoće i još sve preostale CD-ove. Ako ću njemu prodavati to je 49x3 =147 eura, a ako uračunam i CD-ove prelazi tih 1000 kn od ovog lokalnog momka za dosta.
Što da radim, da dam njoj te pare ili sebi da uzmem? Kazete su njene, ima tu još njenih stvari koje su ostale, ali uglavnom bezvrijedne, neka stara odjeća, i rekla mi je njena majka da baš sve što je ostalo možemo baciti jer oni ne misle nikog slat po to u Zg(glavninu sam joj ja donio kad sam išao na more kod nje u velikom koferu, zimsku odjeću, cipele itd).
Da iskoristim sve ovo da je nazovem i pokušam napraviti detant? Vrijednija mi je od tog novca. Da zovem D. ili njenu staru da mi da D.? Jer da ću slati pare njima dok D. ne mogu ni čuti nema šanse. Majka mi kaže da ne šaljem ništa njima već si tim novcem kupim novi mob pošto mi je ovaj sjeban zbog njenog lupanja u pod njim kad je divljala na dan kad sam je htio izbaciti, ali ja se premišljam. Nije stvar detanta, ali ne bi bilo fer da prisvojiš tu zaradu, djevojka je to ipak skupljala ko zna koliko dugo.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 01:42 |
|
|
Nekim je ljudima koje znam anonimno poslana hrpa mojih osobnih detalja za koje nisam htio da se znaju. Baš zajebane stvari koje nisu trebale nikad izaći. 99% smo sigurni da je ona jer ostali ljudi koji to znaju nikad ne bi radili. Ima ih svega 3-4 koji ih i znaju, tipa brat, najbolji frend od 4. osnovne itd. Nitko od njih to ne bi radio, dam sve ruke i noge. Ona je sve podatke koji su poslani znala.
Sutra joj i ja moja majka zovemo majku.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 03:06 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Nekim je ljudima koje znam anonimno poslana hrpa mojih osobnih detalja za koje nisam htio da se znaju. Baš zajebane stvari koje nisu trebale nikad izaći. 99% smo sigurni da je ona jer ostali ljudi koji to znaju nikad ne bi radili. Ima ih svega 3-4 koji ih i znaju, tipa brat, najbolji frend od 4. osnovne itd. Nitko od njih to ne bi radio, dam sve ruke i noge. Ona je sve podatke koji su poslani znala.
Sutra joj i ja moja majka zovemo majku. I koja je moguća šteta od otkrivanja tih podataka? Da se razumijemo, taj leak nema nikakve veze sa tvojim postovima na forumu? Nemoguće da je pročitala tvoj upis na forum.hr ili da joj je neko dojavio, ako je prepoznao nju u tome?
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 03:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: I koja je moguća šteta od otkrivanja tih podataka? Da se razumijemo, taj leak nema nikakve veze sa tvojim postovima na forumu? Nemoguće da je pročitala tvoj upis na forum.hr ili da joj je neko dojavio, ako je prepoznao nju u tome?
Šteta je raznolika, samo ću to reći. Ne bih o takvim osjetljivim stvarima na forumu, a kad budem odg na drugo pitanje ćeš vidjeti zašto. Što se tiče toga s čim ima veze, moguće je da ima veze s postovima ovdje i na hr-u(btw fašisti sad maknuli cijelu temu lol, imam 106 postova, a vide se 2  ), ali ako i ima reakcija svejedno nije nimalo manje bolesna. Naime, ako ima veze s upisima na forumu, to je sigurno vidjela ona. Ona zna recimo da sam posjećivao ponekad ovaj forum ili forum hr. Ima acc na hr-u, ovdje ne. Na forumu hr joj je profil zadnji put bio aktivan 5.12. ove godine, znači prije otvaranja ovih tema, ali mogla se jednostavno izlogirati nakon tog dana. Ja sam disciplinirano čuvao identitet D., nitko od vas pojma nema iz mojih postova ni kako se zove ni odakle je. Ona se tamo gdje je ni s kim ne druži, doslovno zna tjednima ne izać iz kuće, a i nije bila tamo 8 zadnjih godina osim u kratkim posjetama. Da je vidio netko od 2-3 metalca s kojima se ponekad čuje? Ne, praktički nemoguće. Teoretski je moguće da je netko iz njezine obitelji to vidio i prepoznao, ali ne vjerujem jer su to sve već uglavnom stariji ljudi, a i većina ju je i slabo viđala zadnjih 8 godina te ne znaju što je sve izvodila (pitanje je koliko i znaju što je radila prije 2012., jer obitelji obično takvu sramotu nastoje skriti), plus su uglavnom ljudi za koje nemam dojam da vise po forumima. Da je i vidio netko ovako iz grada tko se sjeća njenih kerefeka od prije 8 i većinom puno više godina, u tom gradiću, sumnjam da ih boli k nakon toliko vremena, a nikad je i ne vide. S druge strane, anonimna osoba iznosi ljudima koji me znaju neke vrlo osjetljive stvari i baš zna kome se obraćati. To nema šanse da je napravio moj brat, da je napravio frend iz 4. razreda osnovne, najbolji frend iz srednje s kojim se nisam čuo godinu dana ili slični ljudi. Nema ni nikog novog s kim pričam uopće cijele ove godine osim nje, tajming je preočit u tom pogledu. Čak i da mi je netko upao u gmail adresu dobio bih obavijest, a i tamo je nemoguće saznati neke stvari koje osoba navodi, osim u jednom slučaju - da netko svoje mišljenje navodi kao činjenice (i većinom pogađa, barem ono što sam ja pričao D. - gdje sam D. nešto lagao osoba iznosi krivo ono što je čula i D.). Jednostavno nema tko drugi biti, ali da je 100% teoretski nije.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 03:56 |
|
|
Private pogledaj
Edit: Šta je bilo sad, jel može malo kraće
|
|
Vrh |
|
 |
Lord Bendtner
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 03:58 |
|
|
Inače sam na f.hr... Ne sjećam se kad sam vidio tamo da se tema samo kompletna izbriše, i to tema s tako puno postova. Često se "zatvaraju" teme (u smislu da se ne može na njima pisati) iz raznih razloga, ali baš da se sve izbriše, nisam viđao. Čini mi se da je to nužno povezano s ovim što ti se dogodilo, tj. da je netko reagirao prema administraciji. Možda da probaš tamo se javiti na pdf PŽK i upitati zašto su ti obrisali temu pa nešto doznaš...
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 04:06 |
|
|
Lord Bendtner je napisao/la: Inače sam na f.hr... Ne sjećam se kad sam vidio tamo da se tema samo kompletna izbriše, i to tema s tako puno postova. Često se "zatvaraju" teme (u smislu da se ne može na njima pisati) iz raznih razloga, ali baš da se sve izbriše, nisam viđao. Čini mi se da je to nužno povezano s ovim što ti se dogodilo, tj. da je netko reagirao prema administraciji. Možda da probaš tamo se javiti na pdf PŽK i upitati zašto su ti obriali temu... To se stalno događa s osjetljivim temama i ne mislim ništa pitati. Meni se dogodilo 2 puta već prije ovog prije više godina, doduše bilo je manje postova. Sada su stvari samo gore, a bit će još i gore. Taj je forum smeće jer ga vodi smeće, ne dopušta se prava rasprava nego je obično ljevičarsko smeće koje se boji dirati u ovakve osjetljive stvari, da odgovara netko s mozgom, da nema happy enda nužno i da osoba zvuči odrješito. Ne bi se to micalo da sam ja napisao 5 postova poslije uvoda i odgovarao kako netko misli da treba. Naravno da je maknuto, jer im smeta da stoje osjetljive stvari. Sterilan, osakaćen forum, u kakav se nastoji pretvoriti i sterilan, osakaćen svijet na Zapadu. Jednostavno je na tragu svih zapadnih foruma po tome. Jedina mu je prednost što je ispunio ekonomski "slot" da bude "the forum" (kao npr. Reddit za masovni forum, YT za videomaterijal, Twitter za tu vrstu interakcije itd - konkurencija će uvijek kaskati koliko god ovi loši bili iako sve 3 platforme cenzuriraju svoje korisnike na sve moguće načine), a pomoglo mu je i odumiranje manjih hrvatskih foruma pojavom fb i ostalih društvenih mreža. I da je netko reagirao svejedno mi je jer se iz ničega što sam napisao u a) javnim postovima b) PM nije moglo saznati tko je D. Prije bih rekao da je reagirala neka treća osoba (izvjesne ideološke orijentacije) nego ona jer ne gleda ona taj forum ni teme, nema tu naviku i ne bi se izlogiravala (kad smo bili u njenom stanu malo čitali je bila stalno ulogirana) ali ne treba njih ni pitati da to zbrišu, to su teški fašisti. Uostalom, možda se sutra sazna nešto i o tome od primarnih izvora... Tako da neću ništa pitati i ostajem na pretpostavci koju sam objasnio iznad. Occamova britva.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 04:10 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I koja je moguća šteta od otkrivanja tih podataka? Da se razumijemo, taj leak nema nikakve veze sa tvojim postovima na forumu? Nemoguće da je pročitala tvoj upis na forum.hr ili da joj je neko dojavio, ako je prepoznao nju u tome?
Šteta je raznolika, samo ću to reći. Ne bih o takvim osjetljivim stvarima na forumu, a kad budem odg na drugo pitanje ćeš vidjeti zašto. Što se tiče toga s čim ima veze, moguće je da ima veze s postovima ovdje i na hr-u(btw fašisti sad maknuli cijelu temu lol, imam 106 postova, a vide se 2  ), ali ako i ima reakcija svejedno nije nimalo manje bolesna. Naime, ako ima veze s upisima na forumu, to je sigurno vidjela ona. Ona zna recimo da sam posjećivao ponekad ovaj forum ili forum hr. Ima acc na hr-u, ovdje ne. Na forumu hr joj je profil zadnji put bio aktivan 5.12. ove godine, znači prije otvaranja ovih tema, ali mogla se jednostavno izlogirati nakon tog dana. Ja sam disciplinirano čuvao identitet D., nitko od vas pojma nema iz mojih postova ni kako se zove ni odakle je. Ona se tamo gdje je ni s kim ne druži, doslovno zna tjednima ne izać iz kuće, a i nije bila tamo 8 zadnjih godina osim u kratkim posjetama. Da je vidio netko od 2-3 metalca s kojima se ponekad čuje? Ne, praktički nemoguće. Teoretski je moguće da je netko iz njezine obitelji to vidio i prepoznao, ali ne vjerujem jer su to sve već uglavnom stariji ljudi, a i većina ju je i slabo viđala zadnjih 8 godina te ne znaju što je sve izvodila (pitanje je koliko i znaju što je radila prije 2012., jer obitelji obično takvu sramotu nastoje skriti), plus su uglavnom ljudi za koje nemam dojam da vise po forumima. Da je i vidio netko ovako iz grada tko se sjeća njenih kerefeka od prije 8 i većinom puno više godina, u tom gradiću, sumnjam da ih boli k nakon toliko vremena, a nikad je i ne vide. S druge strane, anonimna osoba iznosi ljudima koji me znaju neke vrlo osjetljive stvari i baš zna kome se obraćati. To nema šanse da je napravio moj brat, da je napravio frend iz 4. razreda osnovne, najbolji frend iz srednje s kojim se nisam čuo godinu dana ili slični ljudi. Nema ni nikog novog s kim pričam uopće cijele ove godine osim nje, tajming je preočit u tom pogledu. Čak i da mi je netko upao u gmail adresu dobio bih obavijest, a i tamo je nemoguće saznati neke stvari koje osoba navodi, osim u jednom slučaju - da netko svoje mišljenje navodi kao činjenice (i većinom pogađa, barem ono što sam ja pričao D. - gdje sam D. nešto lagao osoba iznosi krivo ono što je čula i D.). Jednostavno nema tko drugi biti, ali da je 100% teoretski nije. Zašto su obrisali temz na fhr? Koje je to pravilo prekršeno? Za ostalo, mislio sam sugerirati neku deeskalaciju, ali ako je već odala sve što ima odati, ne vidim svrhu. Ja bih joj vratio te kazete i CD-ove, ako ništa drugo, onda zbog karme.
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 04:18 |
|
|
Za temu ne znam, nisu mi ništa rekli, ali vjerujem da je gore ok objašnjeno od moje strane.
Ne da neće dobiti kazete nego će, ako je to ona poslala, snositi ozbiljne posljedice jer se radi o nevjerojatnom potezu, a ja imam njenih materijala milijardu. Ali vidjet ćemo sutra.
|
|
Vrh |
|
 |
Lord Bendtner
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 05:41 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Lord Bendtner je napisao/la: Inače sam na f.hr... Ne sjećam se kad sam vidio tamo da se tema samo kompletna izbriše, i to tema s tako puno postova. Često se "zatvaraju" teme (u smislu da se ne može na njima pisati) iz raznih razloga, ali baš da se sve izbriše, nisam viđao. Čini mi se da je to nužno povezano s ovim što ti se dogodilo, tj. da je netko reagirao prema administraciji. Možda da probaš tamo se javiti na pdf PŽK i upitati zašto su ti obriali temu... To se stalno događa s osjetljivim temama i ne mislim ništa pitati. Meni se dogodilo 2 puta već prije ovog prije više godina, doduše bilo je manje postova. Sada su stvari samo gore, a bit će još i gore. Taj je forum smeće jer ga vodi smeće, ne dopušta se prava rasprava nego je obično ljevičarsko smeće koje se boji dirati u ovakve osjetljive stvari, da odgovara netko s mozgom, da nema happy enda nužno i da osoba zvuči odrješito. Ne bi se to micalo da sam ja napisao 5 postova poslije uvoda i odgovarao kako netko misli da treba. Naravno da je maknuto, jer im smeta da stoje osjetljive stvari. Sterilan, osakaćen forum, u kakav se nastoji pretvoriti i sterilan, osakaćen svijet na Zapadu. Jednostavno je na tragu svih zapadnih foruma po tome. Jedina mu je prednost što je ispunio ekonomski "slot" da bude "the forum" (kao npr. Reddit za masovni forum, YT za videomaterijal, Twitter za tu vrstu interakcije itd - konkurencija će uvijek kaskati koliko god ovi loši bili iako sve 3 platforme cenzuriraju svoje korisnike na sve moguće načine), a pomoglo mu je i odumiranje manjih hrvatskih foruma pojavom fb i ostalih društvenih mreža. I da je netko reagirao svejedno mi je jer se iz ničega što sam napisao u a) javnim postovima b) PM nije moglo saznati tko je D. Prije bih rekao da je reagirala neka treća osoba (izvjesne ideološke orijentacije) nego ona jer ne gleda ona taj forum ni teme, nema tu naviku i ne bi se izlogiravala (kad smo bili u njenom stanu malo čitali je bila stalno ulogirana) ali ne treba njih ni pitati da to zbrišu, to su teški fašisti. Uostalom, možda se sutra sazna nešto i o tome od primarnih izvora... Tako da neću ništa pitati i ostajem na pretpostavci koju sam objasnio iznad. Occamova britva. Slažem se s većinom napisanog o tom forumu, ali ipak je tema neko vrijeme normalno stala, i tajming brisanja je indikativan. A ti si pisao o svakakvim slikama koje imaš i mogućnosti "osvete", pa je vrlo lako moguće da si jednostavno preduhitren.
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 06:04 |
|
|
Preduhitren u cemu ? Jel ti to mislis da bih ih stavio tamo  ? Bilo bi stavljeno na posebne platforme sa rezistentnim hostingom, ne na temu gdje bi bilo maknuto za 5 min i ja perman isuse. Indikativan za sto je tajming ? NEMA RACIONALNOG RAZLOGA ZA ICIJU INTERVENCIJU. Objasnio sam zasto je maknuta. Da pitam rekli bi mi "vi oboje morate na strucnu pomoc koja vam nikad nece pomoci i na koju ona nece otici jer joj to nece ni mama koja joj istodobno jedina moze i pomoci, to sve ima puno smisla i rekli smo vam svoje i drzat cemo se te fantazije, bok, imamo veceru s jednorogom". To su ljudi koji su nemilosrdno banali ljude koji su tamo od prosinca 2002.kad je osnovan jer su za njih previse desno, koji su maknuli ogromne teme sa tisucama postova o feminizmu jer su kriticari istog na temi masakrirali oponente, to su ljudi koji se, po onima koji su vidjeli moderatorske forume, tamo ponasaju kao bahati komesari iz 1940. koji otvoreno govore "ovaj mi ide na zivce, ajmo ga sjebavat". Sto im je tesko neku temu koja nije dovoljno maloumna i sterilna maknut. Ljudski otpad.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 08:55 |
|
|
Tako je, mi smo za pluritanizam ovdje. Nema kod nas social outcastova.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 09:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Purger111 je napisao/la: Tako je, mi smo za pluritanizam ovdje. Nema kod nas social outcastova. Ne znači da nema nikakve agende. Samo je fleksibilnija, iz razloga manje brojnosti.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 10:21 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Purger111 je napisao/la: Sudeći po nekim detaljima iz tvoje biografije, mislim da te znam... jednostavno se previše toga preklapa. Ne mogu vjerovati, ti si stvarno ozbiljan... mislim znao sam neke stvari, za kćer i to... Djelomično i za tvoje stavove... Ali sad si otkrio puno više stvari kojih nisam bio svjestan... Ljudi, vi niste svjesni kakva je NBZ zapravo legenda i enigma od čovjeka. Ne bi nikad reko da ću naletit na tebe na ovom forumu... jbt, što je svijet malen. Zg je jedno golemo selo. Skoro svi se poznaju osobno ili preko trećih ili društvenih mreža. Možda si u šemi sa D. Ajde baci neku pikanteriju.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 10:26 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2065 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
NiceBoyZg je napisao/la: Preduhitren u cemu ? Jel ti to mislis da bih ih stavio tamo  ? Bilo bi stavljeno na posebne platforme sa rezistentnim hostingom, ne na temu gdje bi bilo maknuto za 5 min i ja perman isuse. Indikativan za sto je tajming ? NEMA RACIONALNOG RAZLOGA ZA ICIJU INTERVENCIJU. Objasnio sam zasto je maknuta. Da pitam rekli bi mi "vi oboje morate na strucnu pomoc koja vam nikad nece pomoci i na koju ona nece otici jer joj to nece ni mama koja joj istodobno jedina moze i pomoci, to sve ima puno smisla i rekli smo vam svoje i drzat cemo se te fantazije, bok, imamo veceru s jednorogom". To su ljudi koji su nemilosrdno banali ljude koji su tamo od prosinca 2002.kad je osnovan jer su za njih previse desno, koji su maknuli ogromne teme sa tisucama postova o feminizmu jer su kriticari istog na temi masakrirali oponente, to su ljudi koji se, po onima koji su vidjeli moderatorske forume, tamo ponasaju kao bahati komesari iz 1940. koji otvoreno govore "ovaj mi ide na zivce, ajmo ga sjebavat". Sto im je tesko neku temu koja nije dovoljno maloumna i sterilna maknut. Ljudski otpad. Znam da je offtopic,ali kad već spominješ fhr... Tamo sam se registrirao u proljeće 2010,imao sam 70-ak postova,bio sam aktivan tamo nekih godinu i pol,od tada ga tek povremeno čitam. Uglavnom,tamo sam na temi o BiH stavio vijest o fizičkom napadu na jednog hrvatskog nogometaša u Sarajevu,s vrlo oštrim komentarom... Citat: Multi-kulti a la Najnoviji Pazar:http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/...0/Default.aspx Gdje su sad dobri Bošnjani?Gdje su sad COD2,Posmatrač,Crni Panter i ostala raja?Maca popapala jezik? Post pod brojem 4458: https://www.forum.hr/showthread.php?t=457940&page=223Kartonirali su me čim kažeš keks,a još mi je tadašnji moderator Posmatrač (inače Musliman),solio pamet preko PP-a... 
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 22 pro 2020, 12:50 |
|
|
Mene su banirali s fhr prije jedno 12ak godina zbog neprikladnog avatara, mislim da je bio ovaj. Lijeva polovina slike.  Kasnije sam pravio još jedan profil kojeg su također maknuli. Nisu nimalo politički tolerantni premda sam ja u to vrijeme bio stvarno kamilica amater s 0% mudrosti za hr politiku.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|