|
|
Stranica: 22/25.
|
[ 621 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 srp 2021, 12:14 |
|
|
_________________ sotto l'ombra di un bel fiore
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 srp 2021, 12:47 |
|
|
Vi niste svi svoji.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 srp 2021, 13:10 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Ja sam bas priseban. Neki drugi u svijetu nisu, i u rl i online.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 08 srp 2021, 14:04 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Vi niste svi svoji.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 15:34 |
|
|
Buraz, masohizam je kul stvar ako ju ogranicis samo na krevet. Kao i sadizam..
Sve ostalo te vodi u propast, bolest, nistavilo.
Ne znam koliko godina imas ali meni je npr trebalo da dosegnem odredjenu dob da bih neke stvari, ne kognitivno shvatio, vec svario u bukvalnom smislu rijeci. Da bi mogao svariti moras prethodno i pojesti..***. A ti si, ocigledno, vec progutao ogromnu komadinu..
I pusti ove seljake sto ti preporucuju prostitutke. To najvjerovatnije sem vlastite zene nikad nista drugo ni pojebalo nije.
Eto ja sam prije nekoliko godina pojeo *** bas jedne ovdasnje forumasice. Nakon njenog pojedoh jos jedno vece ***. I od tad nekako moj organizam, svijest, sta li..poce da odbacuje to, ne gode mu *** jednostavno vise. Zivot je onda doduse malo manje uzbudljiv ali zato mnooooooogoooo kvalitetniji i opusteniji. Udri trening, zdravu hranu,.. tu i tamo kakvu povrsnu vezicu.. i rad na sebi. Dok se klupko samo ne odmota
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 15:39 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
turbotakija je napisao/la: Buraz, masohizam je kul stvar ako ju ogranicis samo na krevet. Kao i sadizam..
Ne znam koliko godina imas ali meni je npr trebalo da dosegnem odredjenu dob da bih neke stvari, ne kognitivno shvatio, vec svario u bukvalnom smislu rijeci. Da bi mogao svariti moras prethodno i pojesti..***. A ti si, ocigledno, vec progutao ogromnu komadinu..
I pusti ove seljake sto ti preporucuju prostitutke. To najvjerovatnije sem vlastite zene nikad nista drugo ni pojebalo nije.
Eto ja sam prije nekoliko godina pojeo *** bas jedne ovdasnje forumasice. Nakon njenog pojedoh jos jedno vece ***. I od tad nekako moj organizam, svijest, sta li..poce da odbacuje to, ne gode mu *** jednostavno vise. Zivot je onda doduse malo manje uzbudljiv ali zato mnooooooogoooo kvalitetniji i opusteniji. Udri trening, zdravu hranu,.. tu i tamo kakvu povrsnu vezicu.. i rad na sebi. Dok se klupko samo ne odmota
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 15:43 |
|
|
Kaj je?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 15:57 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Buraz, masohizam je kul stvar ako ju ogranicis samo na krevet. Kao i sadizam..
Eto ja sam prije nekoliko godina pojeo *** bas jedne ovdasnje forumasice. Nakon njenog pojedoh jos jedno vece ***. I od tad nekako moj organizam, svijest, sta li..poce da odbacuje to, ne gode mu *** jednostavno vise. Zivot je onda doduse malo manje uzbudljiv ali zato mnooooooogoooo kvalitetniji i opusteniji. Udri trening, zdravu hranu,.. tu i tamo kakvu povrsnu vezicu.. i rad na sebi. Dok se klupko samo ne odmota Čudan pacijent, još čudniji savjet. Neki ljudi uživaju u nepodnošljivim situacijama. Šta neki? Mnogi. Otežu, produžavaju agoniju, iako znaju unaprijed kraj priče. Neki sasijeku sve u par minuta, sekundi i to je provjereno najbolji način. Tebi je stalo do te veze, doduše nadaš se da će se neke stvari promijeniti, ali neće. Previše ludosti i gorčine u toj tvojoj priči. Uzmi nakaze i recni vrpcu. Ovaj drugi, lovac na forumašice... djeluje kao očajnik. Pojeo *** jednom na forumu, drugi put, a ja mislim da će ih još prožvakati! Traži sreću na forumu!? Kompleksaš. Traži srodnu, natprosječno intelektualnu rivalku, umjesto plodne i rodne ,,žene,, Je li bio neki oglas kada su ,,Vas,, vabili na forum? Koji su uslovi bili?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 16:03 |
|
|
Eto vidis koliko si ti povrsna. Da nisi, upitala bi. Nit sam ja lovio forumasice (vec sam ju doveo na forum), nit sam ogorcen - stavise, nikad opusteniji i zadovoljniji nisam bio u zivotu. I vjerovala ili ne, mogu da biram.
Dajem covjeku cisto na osnovu vlastitih iskustava savjet da gleda NA SEBE!
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 16:06 |
|
|
I prije svega da IZRELATIVIRA sve oko sebe, pa tako i zene. Ako ne razumijes sta mislim, reci, objasnicu - prije nego sto opet izvalis neku stereotipicnu Küchenpsychologie-glupost.
Guglaj Küche, neda mi se.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 16:12 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Eto vidis koliko si ti povrsna. Da nisi, upitala bi. Nit sam ja lovio forumasice (vec sam ju doveo na forum), nit sam ogorcen - stavise, nikad opusteniji i zadovoljniji nisam bio u zivotu. I vjerovala ili ne, mogu da biram.
Dajem covjeku cisto na osnovu vlastitih iskustava savjet da gleda NA SEBE! Aha. Mensečni da svi mogu da biraju na sajtovima za birače, a kažu ,,birač nađe otirač,, Nego Takija je li bilo genocida ili nije, ne pratim politiku!?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 16:14 |
|
|
Uf ufffff
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 16:19 |
|
|
Ti si, zenska glavo, prihvatila njihov politicki narativ, samo da bi oni prihvatili tebe. Citao sam ja i kad nisam bio aktivno ovde.
Sto samo po sebi govori dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 30 srp 2021, 16:30 |
|
|
Kod mene je čitav život zeza, pa i ovo bivstvovanje ovdje. Nije me niko prihvatio, pretvaraju se, a šta ćeš, to im je posao. Ko fol! A pretvaram se i ja. Kao malo amatersko pozorište! Nego, ne reče li maloprije da ti je ,,slatko,,? Dobro što je slatko, a šta ćemo za ono što je kratko?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 kol 2021, 00:36 |
|
|
Pa dobro jasno je, ali ne moras nikom povladjivati. Jasno je da nisi nacios i da ne mrzis
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 11:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 11:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 13:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
turbotakija je napisao/la: Kaj je? Kaj,kaj je? Pa tkoja je u pitanju?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 13:53 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Dakle to je naš forumaš. Nikad mi nisu bili jasni muškarci koji izgube pamet zbog žena i to onih najniže kvalitete. Ma da je ne znam kakva, ako ti pravi probleme od**bi to i gotovo. Prošla su vremena kad se moglo ženu ošamarit da je dovedeš u red. Moraš se oduprijet agresivnom nagonu za svoje dobro, a ona će već jednom naletit nekome tko se loše kontrolira pa će dobit svoje. U ovom slučaju je ovaj nesretnik nije ni nalupao, već mu prijeti zatvor zbog nekakvih glupih online prijetnji. Žalosno.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 13:59 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 17:47 |
|
|
Ma i ti isto svemu odmah vjeruješ. To je ona rekla da je on napravio. Iako bilo bi fora da je istina ne sporim.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 18:02 |
|
|
Pa to je sve u optužnici.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 15 ruj 2021, 18:22 |
|
|
Jel ima optužnica na internetu? Baš bi volia pročitat.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 16 ruj 2021, 07:55 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Jel ima optužnica na internetu? Baš bi volia pročitat. Suhoparno i dosadno štivo, ne propuštaš ništa. Tema je puno sočnija.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 16 ruj 2021, 08:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
I dade si ime NiceBoy. Ali ne bi ja bas vjerovao samo jednoj strani u ovoj prici. Iako se on ne cini u vinklu skroz.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|