|
|
Stranica: 26/26.
|
[ 634 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lord Bendtner
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 01:29 |
|
|
Ceha je napisao/la: Mislim da je bio pisao i f-hr-u. Prekinuli su, nije bilo nastavaka... Pisao je tamo nedugo nakon što je i ovdje...a profil mu je baniran vrlo brzo. Ne znam da je išta pisao zadnjih nekoliko godina? Nisam ni očekivao neki poseban nastavak u romantičnom smislu, ali tema je završila međusobnim službenim sudskim tužbama, ovdje je već i citirano da je završilo i u medijima:https://www.vecernji.hr/vijesti/povjesnicar-joj-prijetio-smrcu-i-objavio-podatke-na-iskrici-1523308 Te tužbe ne znamo kako su završile, jeli itko možda završio iza rešetaka, je li dotična možda završila u kakvoj instituciji, neki epilog sigurno postoji....
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 11:31 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 11:43 |
|
|
Lord Bendtner je napisao/la: Ceha je napisao/la: Mislim da je bio pisao i f-hr-u. Prekinuli su, nije bilo nastavaka... Pisao je tamo nedugo nakon što je i ovdje...a profil mu je baniran vrlo brzo. Ne znam da je išta pisao zadnjih nekoliko godina? Nisam ni očekivao neki poseban nastavak u romantičnom smislu, ali tema je završila međusobnim službenim sudskim tužbama, ovdje je već i citirano da je završilo i u medijima:https://www.vecernji.hr/vijesti/povjesnicar-joj-prijetio-smrcu-i-objavio-podatke-na-iskrici-1523308 Te tužbe ne znamo kako su završile, jeli itko možda završio iza rešetaka, je li dotična možda završila u kakvoj instituciji, neki epilog sigurno postoji.... Citat: U svoj je obrani M. Š., inače povjesničar po struci, nijekao djela za koja se tereti. Tvrdio je da nikada nije prijetio ubojstvom bivšoj djevojci.
– Samo sam joj ponekad slao poruke u kojima sam je vrijeđao. Nisam joj prijetio i nisam joj rekao da je debela i poremećena. Ona meni nikada nije dala do znanja da sa mnom ne želi kontaktirati. Istina je da sam poslao pismo njezinoj majci jer sam joj htio ukazati na to kakva je uistinu njezina kći koja je bila agresivna prema meni, a konzumirala je i marihuanu. Trošila je novac, a nije htjela raditi. Ona je mene lažno prijavila – branio se M.Š. od optužbi bivše djevojke. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 18:05 |
|
|
Opći kaos.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1182 of 2558 - 46.21%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 18:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Opći kaos. što li sve forumi mogu iznjedriti. nadam se da nesuglasice šporeta i cehe neće dobiti epilog na stranicama crne kronike tiskovina - ''kartograf amater globusom zatukao drugog''.
|
|
Vrh |
|
 |
sirokibrig
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 19:16 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Opći kaos. što li sve forumi mogu iznjedriti. nadam se da nesuglasice šporeta i cehe neće dobiti epilog na stranicama crne kronike tiskovina - ''kartograf amater globusom zatukao drugog''. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 19:24 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Opći kaos. što li sve forumi mogu iznjedriti. nadam se da nesuglasice šporeta i cehe neće dobiti epilog na stranicama crne kronike tiskovina - ''kartograf amater globusom zatukao drugog''. Mene prolazi strah da si klinac nekaj ne napravi, da se samo ne ozljedi. Malo previše je zabrijao na neke stvari. A ja sam malo prevelik i prejak da bi me netko mogao zatuć. A opet, premirorubljiv sam da fizički zatirem takve troliće 
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 19:38 |
|
|
mir nema alternativu, rekao bi jedan bivši diskutant ovog zborišta. morate usuglasiti stavove prije daytona 2, gdje će te skupa biti u dijelu pregovaračkog hrhb tima zaduženog za razgraničenja u disoluciji federacije.
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 01 svi 2025, 20:45 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 1989 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
jeremy10 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Opći kaos. što li sve forumi mogu iznjedriti. nadam se da nesuglasice šporeta i cehe neće dobiti epilog na stranicama crne kronike tiskovina - ''kartograf amater globusom zatukao drugog''. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|