|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 203 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 14:30 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Staro pitanje opće poznato:
Ako netko poželi nekoga, a ne zadovolji svoju želju zbog ................... (dopisati društveng ili ličnog razloga po zelji) da li je on neveran??????? Jeste... Ako je postojala namjera da se prevari, a nije se desila, onda prevare nije ni bilo. Ako nema leša, nema ni ubojstva. Ako vidiš muškarca na ulici, poželiš ga (mada mi je takva mogućnost malo diskutabilna) i onda zaboraviš - to znači da si reagovala upravo nagonski, na prvi impuls fizičke privlačnosti, zar ne? Emocije s tom željom nisu imale ništa.Natjerati sebe da prestaneš da maštaš o nekom nepoznatom muškarcu jer je to "prevara"? Tko može da kazni svoju maštu, tj. ono što je ostalo samo u njenom domenu? Mi sami, nitko drugi. Prevara je laž,ako je postojala namjera da se slaže a nije se slagalo,onda laži nije ni bilo. Tvrdnja da partnera možemo voljeti kao samog sebe to je netočno,svatko sebe najviše voli,Kad god se zaljubimo, zaljubimo se u delić sebe koji prepoznajemo u izabraniku/izabranici srca.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 14:38 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Za mene su to sve prevare...i njene podvrste... Meni veci sudac od moje savesti ne treba........
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 14:49 |
|
|
Cosmi,Ništa što je ljudsko, ne bi trebalo da nam bude strano, pa ni prevara. Niti bi trebalo da nam bude stran nečiji izbor da život provede sam, ili u braku ali bez dece jer je tako odlučio, razveden ili ne-razveden a rešen da trpi (samo)obmanu ... sa idealima ili bez njih.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 14:58 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cosmi,Ništa što je ljudsko, ne bi trebalo da nam bude strano, pa ni prevara. Niti bi trebalo da nam bude stran nečiji izbor da život provede sam, ili u braku ali bez dece jer je tako odlučio, razveden ili ne-razveden a rešen da trpi (samo)obmanu ... sa idealima ili bez njih. Nisam te bas shvatila...sta si htela reci... Nesto u zadnje vreme mi izgleda manjka razumevanja... Gde sam ja neciji izbor pogazila u zelji da mu nametnem svoj?Ili gde je to meni strano ista u zivotu a ne prevara? A i sama sam rekla da samo za sebe u ovom momentu mogu nesto garantovati...Znaci ni za sutra ne znam sta ce biti...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 15:06 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Cosmi,Ništa što je ljudsko, ne bi trebalo da nam bude strano, pa ni prevara. Niti bi trebalo da nam bude stran nečiji izbor da život provede sam, ili u braku ali bez dece jer je tako odlučio, razveden ili ne-razveden a rešen da trpi (samo)obmanu ... sa idealima ili bez njih. Nisam te bas shvatila...sta si htela reci... Nesto u zadnje vreme mi izgleda manjka razumevanja... Gde sam ja neciji izbor pogazila u zelji da mu nametnem svoj?Ili gde je to meni strano ista u zivotu a ne prevara? A i sama sam rekla da samo za sebe u ovom momentu mogu nesto garantovati...Znaci ni za sutra ne znam sta ce biti... biće da ja nisam dobro formulirala odgovor htjela sam reći da je prevara dio života i nečiji izbor,isto kao što je izbor i ovo gore što sam spomenula..da je nekad bolje da prevaru objasnimo,motivi,uzroci,posledice umjesto osudimo... Već sam rekla prevara ukoliko se jednom desi smatram da je bolje oprostiti ukoliko želiš ostati s tom osobom ,a ako postane kontinuirana ne,to ynači da prevara nije bila trenutna greška već da je odnos u velikom problemu i povratka nema.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 15:13 |
|
|
Naravno da je bolje objasniti..motivi,uzroci... Turizam,fazoni... I to je objasnjenje... Sad salu na stranu...malo ljudi hoce priznati sta je po sredi...
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 23:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 25 lip 2009, 13:56 |
|
|
...Miso i bez pesme...tvoja opsesija je ocigledna... I masta je prevara...da,da.... Sve pocinje u mislima...Znaci to je temelj...
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 25 lip 2009, 23:04 |
|
|
Urbana je napisao/la: :lol: ...Miso i bez pesme...tvoja opsesija je ocigledna... I masta je prevara...da,da.... Sve pocinje u mislima...Znaci to je temelj... A, sta pomisli svaki muskarac kad vidi neku extra zensku?
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 25 lip 2009, 23:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23983 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Urbana je napisao/la: :lol: ...Miso i bez pesme...tvoja opsesija je ocigledna... I masta je prevara...da,da.... Sve pocinje u mislima...Znaci to je temelj... Moram priznati da si malo radikalna u razmišljanjima.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 25 lip 2009, 23:50 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: :lol: ...Miso i bez pesme...tvoja opsesija je ocigledna... I masta je prevara...da,da.... Sve pocinje u mislima...Znaci to je temelj... A, sta pomisli svaki muskarac kad vidi neku extra zensku? Od krokodajlsa do extra zenske dodjosmo.... Vecina muskaraca verovatno pomisli dal na sebe il pod sebe... Ali nisu svi takvi...ne,ne...
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 25 lip 2009, 23:53 |
|
|
Urbana je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: A, sta pomisli svaki muskarac kad vidi neku extra zensku? Od krokodajlsa do extra zenske dodjosmo.... Vecina muskaraca verovatno pomisli dal na sebe il pod sebe... Ali nisu svi takvi...ne,ne... Jadna, krokodili su extremni retki slucajevi koji se dogadjaju, posle extremne pijanke, kad dodje do prekida memorije, i sytra mozes vrteti hard disk do mile volje, nedostaje ti nekoliko sati filma. Mto muskaraca: U se, na se i podase
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 25 lip 2009, 23:56 |
|
|
Ne podnosim tu rec jadna..jadan..ne bitno...
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 00:00 |
|
|
Urbana je napisao/la: Ne podnosim tu rec jadna..jadan..ne bitno... ok, zezam. Necu vise
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 00:05 |
|
|
lider30 je napisao/la: Urbana je napisao/la: :lol: ...Miso i bez pesme...tvoja opsesija je ocigledna... I masta je prevara...da,da.... Sve pocinje u mislima...Znaci to je temelj... Moram priznati da si malo radikalna u razmišljanjima. Zasto?
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:09 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: Od krokodajlsa do extra zenske dodjosmo.... Vecina muskaraca verovatno pomisli dal na sebe il pod sebe... Ali nisu svi takvi...ne,ne... Jadna, krokodili su extremni retki slucajevi koji se dogadjaju, posle extremne pijanke, kad dodje do prekida memorije, i sytra mozes vrteti hard disk do mile volje, nedostaje ti nekoliko sati filma. Mto muskaraca: U se, na se i podase Vidis da mi ovo jos neomakne pre spavanja... Nemoj se ti vaditi na pice...Ni prvi ni 10.put da si ga uzeo... Da i bas ti nedostaju ti sati...Verujem...kako da ne...
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:16 |
|
|
Urbana je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Jadna, krokodili su extremni retki slucajevi koji se dogadjaju, posle extremne pijanke, kad dodje do prekida memorije, i sytra mozes vrteti hard disk do mile volje, nedostaje ti nekoliko sati filma. Mto muskaraca: U se, na se i podase Vidis da mi ovo jos neomakne pre spavanja... Nemoj se ti vaditi na pice...Ni prvi ni 10.put da si ga uzeo... Da i bas ti nedostaju ti sati...Verujem...kako da ne... Ma nije problem u picu, problem je u puno pica. Uvek iskreno odgovaram na postove, i jednom mi se krokodil stvarno i dogodio. Ujutru sam sam sebi psovao majku, kako je mogla roditi ovakvog idiota, a ko je koga i kako pokupio, pojma nemam. Samo sam uleteo pod tus na dobro ribanje, i pobeg`o glavom bez obzira. Sreca to je bilo u jednoj susednoj drzavi,pa kontak u buducnosti nije mogao da se dogodi ni pod tackom razno. Prekid filma se dogadja.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:22 |
|
|
A zamisli tek....kolko ti imas srece..ako u takvim stanjima nisi pokupio kakvu bolescinu... ..o svemu treba misliti... Nek si se ti tushnuo...i "opero" krokodajlsa sa sebe...
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:23 |
|
|
Urbana je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: A, sta pomisli svaki muskarac kad vidi neku extra zensku? Od krokodajlsa do extra zenske dodjosmo.... Vecina muskaraca verovatno pomisli dal na sebe il pod sebe... Ali nisu svi takvi...ne,ne... Kakvi su drugi?
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:24 |
|
|
Urbana je napisao/la: A zamisli tek....kolko ti imas srece..ako u takvim stanjima nisi pokupio kakvu bolescinu... ..o svemu treba misliti... Nek si se ti tushnuo...i "opero" krokodajlsa sa sebe... Pa postoji Durex, ako je krokodil, valjda ima dva grama mozga u glavi,kad vec ja nisam imao
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:26 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: Od krokodajlsa do extra zenske dodjosmo.... Vecina muskaraca verovatno pomisli dal na sebe il pod sebe... Ali nisu svi takvi...ne,ne... Kakvi su drugi? Pa ima i onaj procenat homica BRE...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:29 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: A zamisli tek....kolko ti imas srece..ako u takvim stanjima nisi pokupio kakvu bolescinu... ..o svemu treba misliti... Nek si se ti tushnuo...i "opero" krokodajlsa sa sebe... Pa postoji Durex, ako je krokodil, valjda ima dva grama mozga u glavi,kad vec ja nisam imao Sumnjam..isti nacin,sve isto...ista sorta... Nemoj mi reci u tom prrekidu filma da si se ipak setio da se radilo o Durexu... ....
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:31 |
|
|
Urbana je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Kakvi su drugi? Pa ima i onaj procenat homica BRE... Priznajem poraz
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 26 lip 2009, 01:32 |
|
|
Urbana je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Pa postoji Durex, ako je krokodil, valjda ima dva grama mozga u glavi,kad vec ja nisam imao Sumnjam..isti nacin,sve isto...ista sorta... Nemoj mi reci u tom prrekidu filma da si se ipak setio da se radilo o Durexu... .... Setio!??? Vido
|
|
Vrh |
|
|
Sailing
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 08 srp 2009, 16:35 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: . Sv. Augustin preporučuje prostituciju zbog očuvanja "čistoće" većine žena,u. Ok, stara vam je tema, al nije da imate baš novih nešto. Dakle , on preporuča kako je manji grijeh otić ševit kurvu nego ševit vlastitu ženu . jer bi joj se moglo svidjet ili što. Ili sam ja krivo pokopčala ili je sv Augustin potpuni manijak.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|