|
|
Stranica: 3/9.
|
[ 203 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:18 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
RajvoSa je napisao/la: Urbana je napisao/la: Otkrij nam sta radis...  Ako je upućeno meni...tam di se vrti lova i di ljudi nemaju nikakvih skrupula. Zaboravi da sam te to pitala... 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:19 |
|
|
Urbana je napisao/la: Necu BRE pesmu...hocu tvoje reci... Zato i zato... Zato jer sam ponizen,zato jer je trazila boljeg,zato jer sam jak da nanosim bol a slab da ga prihatam... Pa ako si tog misljenja da je varanje za muskarce a ne za zene,onda to reci... Samo reci sta ti mislis...bez Pilota molim...  Zato sto sama rec MAJKA ima veliko znacenje, zato sto je majka stub svakog doma, zato sto majka znaci nesto iskonski posteno netaknuto, cija ljubav sluzi za decu, zato sto majke vaspitavaju decu, a da ti ne spominjem okruzenje gde zivimo: ako muz napravi flert, okollina kaze faca, a ako zena ucni isto,kurva. Evo ti jedan primar,klinci su i prilicno odrasl(zena me zajeba pa se rano ozenih  ) Postavim im pitanje: Sta bi ti ako si u nekom kaficu i ja dodjem u isti sa nekom devojkom? Cerka: Joj ja bih umrla od smeha,mladja je i ne veruje u tako nesto. Sin - izdajnik, zato sinovi i sluze da budu idajnici - U cale, al bi te to kostalo, nedaj ti boze, placao bi dok si ziv. Klasicna ucena.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:24 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: Necu BRE pesmu...hocu tvoje reci... Zato i zato... Zato jer sam ponizen,zato jer je trazila boljeg,zato jer sam jak da nanosim bol a slab da ga prihatam... Pa ako si tog misljenja da je varanje za muskarce a ne za zene,onda to reci... Samo reci sta ti mislis...bez Pilota molim...  Zato sto sama rec MAJKA ima veliko znacenje, zato sto je majka stub svakog doma, zato sto majka znaci nesto iskonski posteno netaknuto, cija ljubav sluzi za decu, zato sto majke vaspitavaju decu, a da ti ne spominjem okruzenje gde zivimo: ako muz napravi flert, okollina kaze faca, a ako zena ucni isto,kurva. Evo ti jedan primar,klinci su i prilicno odrasl(zena me zajeba pa se rano ozenih  ) Postavim im pitanje: Sta bi ti ako si u nekom kaficu i ja dodjem u isti sa nekom devojkom? Cerka: Joj ja bih umrla od smeha,mladja je i ne veruje u tako nesto. Sin - izdajnik, zato sinovi i sluze da budu idajnici - U cale, al bi te to kostalo, nedaj ti boze, placao bi dok si ziv. Klasicna ucena. A zena te znaci prevarila, smuvala ..... ma da, nisi ti to htjeo  Skupo te kostalo! Miso, a sta mislis da su klinci sam reagirali onak cool, u sali, a da bi mozda u slucaju nekih ozbiljnih dogadjaja ipak uzeli neki drugaciji stav? 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:26 |
|
|
Aha...znaci zato sto je majka i zato sto ce selo pricati da je kurva... A ti ces sve odreda..jer ti si otac i selo ce pricati da si frajer... Pa gde tu pravda..  ? Ja cu samo ovo jos reci....Ja sam sigurna da se sve u zivotu vraca...I stvarno nikad ne bi ucinila nekom ono sto ne bi zelele da bude ucinjeno meni... Al mozda sam ja budala.. 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:32 |
|
|
mara je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Zato sto sama rec MAJKA ima veliko znacenje, zato sto je majka stub svakog doma, zato sto majka znaci nesto iskonski posteno netaknuto, cija ljubav sluzi za decu, zato sto majke vaspitavaju decu, a da ti ne spominjem okruzenje gde zivimo: ako muz napravi flert, okollina kaze faca, a ako zena ucni isto,kurva. Evo ti jedan primar,klinci su i prilicno odrasl(zena me zajeba pa se rano ozenih  ) Postavim im pitanje: Sta bi ti ako si u nekom kaficu i ja dodjem u isti sa nekom devojkom? Cerka: Joj ja bih umrla od smeha,mladja je i ne veruje u tako nesto. Sin - izdajnik, zato sinovi i sluze da budu idajnici - U cale, al bi te to kostalo, nedaj ti boze, placao bi dok si ziv. Klasicna ucena. A zena te znaci prevarila, smuvala ..... ma da, nisi ti to htjeo  Skupo te kostalo! Miso, a sta mislis da su klinci sam reagirali onak cool, u sali, a da bi mozda u slucaju nekih ozbiljnih dogadjaja ipak uzeli neki drugaciji stav?  Za klinca sam siguran da bi iskesrao nastalu situacij, jer njegov rezon jasno govori: mir u kuci, a ja pun kesa, a za cerku, pojma nemam, ona je mladja i nisam siguran. Ai ja kao primeran otac, ispitm gde izlazi, sa kim s druzi itd.Dupla korist, em, donekle kntrolism, i trudim se da vladam situacijom, a i u te lokale ne zalazim. Mada malo po malo oteraseme iz centra grada Ma zena me zajeba u cvetu mladosti 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:36 |
|
|
Urbana je napisao/la: Aha...znaci zato sto je majka i zato sto ce selo pricati da je kurva... A ti ces sve odreda..jer ti si otac i selo ce pricati da si frajer... Pa gde tu pravda..  ? Ja cu samo ovo jos reci....Ja sam sigurna da se sve u zivotu vraca...I stvarno nikad ne bi ucinila nekom ono sto ne bi zelele da bude ucinjeno meni... Al mozda sam ja budala..  U kom ti svetu zivis kad pises o pravdi? Ni ja,nikad ne bih ucinio , ali zar vama zenama nisu potrebne i emocije da bi ste bili sa drugim, dok je nama potreban povoljan momenat. Mi sutra zaboravio te iste druge, dok kod vas to nije slucaj.
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:38 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:44 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: mara je napisao/la: A zena te znaci prevarila, smuvala ..... ma da, nisi ti to htjeo  Skupo te kostalo! Miso, a sta mislis da su klinci sam reagirali onak cool, u sali, a da bi mozda u slucaju nekih ozbiljnih dogadjaja ipak uzeli neki drugaciji stav?  Za klinca sam siguran da bi iskesrao nastalu situacij, jer njegov rezon jasno govori: mir u kuci, a ja pun kesa, a za cerku, pojma nemam, ona je mladja i nisam siguran. Ai ja kao primeran otac, ispitm gde izlazi, sa kim s druzi itd.Dupla korist, em, donekle kntrolism, i trudim se da vladam situacijom, a i u te lokale ne zalazim. Mada malo po malo oteraseme iz centra grada Ma zena me zajeba u cvetu mladosti  Jao, jel se smije znati koliko si mlad bio, nesto mi ovo zvuci ..... ajd .... nepovjerljivo Ak tak nastavis, doci ces ti i do Madje  (nasi su prije redovno isli u Madju  )
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:45 |
|
|
Urbana je napisao/la: Odgovorim drugi put... Cekam.
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:47 |
|
|
mara je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Za klinca sam siguran da bi iskesrao nastalu situacij, jer njegov rezon jasno govori: mir u kuci, a ja pun kesa, a za cerku, pojma nemam, ona je mladja i nisam siguran. Ai ja kao primeran otac, ispitm gde izlazi, sa kim s druzi itd.Dupla korist, em, donekle kntrolism, i trudim se da vladam situacijom, a i u te lokale ne zalazim. Mada malo po malo oteraseme iz centra grada Ma zena me zajeba u cvetu mladosti  Jao, jel se smije znati koliko si mlad bio, nesto mi ovo zvuci ..... ajd .... nepovjerljivo Ak tak nastavis, doci ces ti i do Madje  (nasi su prije redovno isli u Madju  ) Sta je Madja? Stvarno pojma nemam,napisi, pa da ti odgovorim na post.
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 15:58 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: mara je napisao/la: Jao, jel se smije znati koliko si mlad bio, nesto mi ovo zvuci ..... ajd .... nepovjerljivo Ak tak nastavis, doci ces ti i do Madje  (nasi su prije redovno isli u Madju  ) Sta je Madja? Stvarno pojma nemam,napisi, pa da ti odgovorim na post.  Madjarska
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 16:04 |
|
|
mara je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Sta je Madja? Stvarno pojma nemam,napisi, pa da ti odgovorim na post.  Madjarska Sta ima lose u tome da skoknas malo do Peste?  A Madjarice...
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 16:12 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: mara je napisao/la:  Madjarska Sta ima lose u tome da skoknas malo do Peste?  A Madjarice... Nemoj da ti sad ja moram en detalj objasnjavati sto se islo u Madju Sokol je musko, pa nek ti on objasni sto su nasi decki tam isli!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 16:33 |
|
|
mara je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Sta ima lose u tome da skoknas malo do Peste?  A Madjarice... Nemoj da ti sad ja moram en detalj objasnjavati sto se islo u Madju Sokol je musko, pa nek ti on objasni sto su nasi decki tam isli! Išlo se po VAJKREM ! Mliječni namaz.
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 16:42 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: mara je napisao/la: Nemoj da ti sad ja moram en detalj objasnjavati sto se islo u Madju Sokol je musko, pa nek ti on objasni sto su nasi decki tam isli! Išlo se po VAJKREM ! Mliječni namaz. I suhomesnate proizvode! 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 16:46 |
|
|
mara je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Išlo se po VAJKREM ! Mliječni namaz.
I suhomesnate proizvode!   Zakuvalo se na ex-yu, nastavicemo
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 23:16 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: Aha...znaci zato sto je majka i zato sto ce selo pricati da je kurva... A ti ces sve odreda..jer ti si otac i selo ce pricati da si frajer... Pa gde tu pravda..  ? Ja cu samo ovo jos reci....Ja sam sigurna da se sve u zivotu vraca...I stvarno nikad ne bi ucinila nekom ono sto ne bi zelele da bude ucinjeno meni... Al mozda sam ja budala..  U kom ti svetu zivis kad pises o pravdi? Ni ja,nikad ne bih ucinio , ali zar vama zenama nisu potrebne i emocije da bi ste bili sa drugim, dok je nama potreban povoljan momenat. Mi sutra zaboravio te iste druge, dok kod vas to nije slucaj. I ja sam kao i svako drugo ljudsko bice..pa nije moje da pisem o pravdi...ako tom tezinom idemo... Ali mogu reci da si ti il tako dobar glumac ili tvoja supruga je slepa da ne prokuzi neke stvari... Mogu reci da ne vidim razlog petljati svoju decu u to..i pripremati ih na to da bi mogli taja u kaficu zateci sa nekom tetom... Posto se kacis frajerstva onda to trebas i odraditi frajerski... A ne da podmicujes decu.. da budu protiv majke...Uzas,uzas,uzas... I kad je to sve tako...sta ce tebi zena...? Uopste nisi ni f od frajera...vec si kukavica da je nema vece... Sto se tice muske i zenske prevare i razlika....i tvojih pitanja u vezi emocija.... Znam da postoje zene kao ti...varalice te vrse  ...znam i za one koje su se emotivno vezale za ljubavnika... Ali isto tako znam i muskarce koji su u ljubavnicama trazili nesto vise od sexa.. Tako da je sve to od slucaja do slucaja...
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 23 lip 2009, 23:43 |
|
|
Urbana je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: U kom ti svetu zivis kad pises o pravdi? Ni ja,nikad ne bih ucinio , ali zar vama zenama nisu potrebne i emocije da bi ste bili sa drugim, dok je nama potreban povoljan momenat. Mi sutra zaboravio te iste druge, dok kod vas to nije slucaj. I ja sam kao i svako drugo ljudsko bice..pa nije moje da pisem o pravdi...ako tom tezinom idemo... Ali mogu reci da si ti il tako dobar glumac ili tvoja supruga je slepa da ne prokuzi neke stvari... Mogu reci da ne vidim razlog petljati svoju decu u to..i pripremati ih na to da bi mogli taja u kaficu zateci sa nekom tetom... Posto se kacis frajerstva onda to trebas i odraditi frajerski... A ne da podmicujes decu.. da budu protiv majke...Uzas,uzas,uzas... I kad je to sve tako...sta ce tebi zena...? Uopste nisi ni f od frajera...vec si kukavica da je nema vece... Sto se tice muske i zenske prevare i razlika....i tvojih pitanja u vezi emocija.... Znam da postoje zene kao ti...varalice te vrse  ...znam i za one koje su se emotivno vezale za ljubavnika... Ali isto tako znam i muskarce koji su u ljubavnicama trazili nesto vise od sexa.. Tako da je sve to od slucaja do slucaja... Cekaj, cekaj, cekaj, stani na loptu malo. Prvo: Ko podmicuje klince? To nigde nisam napisao, ja sam njima u sali postavio pitanje, i dobio odgovor. Cerka je rekla sta je rekla, ali klinac zato, pokusacu da citiram: Uuuu caleee, pa to ti uopste ne bi bilo pametno. Ucenjivao bih te dok si ziv, takav ekces bi te mnogo, mnogo kostao. ps upisao je ekonomiju. Postavljas mi pitanje sta ce mi zena? Cosmo, nisam ja svako drugo vece sa nekom "tetom", ali kao i vecini muskaraca, dogodi se s vremena na vreme. I tu nema planiranja, e sad idem u zivot i pokupicu neku ribicu. Obicno se takve stvari dogadjaju spontano, i u nekom drustvu. Znas da postoje zene kojima nisu potrebne emocije da bi otisla sa nekim u krevet, znam i ja, ali sa takvima ne stupas u brak. Postoje i muskarci koji se pored supruge zaljube. Takve uvek kritikujem, ili ostavi porodicu, ili devojku, unistices i jedno i drugo, a tako obicno zavrsi. Biti zaljubljen u nekog drugog van porodice uopste nije jednostavno, meni se takav luksuz jos nije dogodio. Uvek prekidam vezu. Pokusavam da budem iskren, a ne faca. Cini mi se da pogresno tumacis moje stavove. Uopste ne petljam klince u flert, ali se trudim da sa njima razgovaram o zivotu. Sad kako da prokuzi, kad sam ja cesto na sluzbenom putu, ne mislis da pravim gluposti po komsiluku. Takodje ona ode sa klincima, ili sa svojom majkom nekoliko dana na planinu, a nekad i na more, kad je ne mogu zbog obaveza. Isto sam i ja vodio klince sam na more, supruga je imala tragediju u familiji pa nije bila u stanju da ide sa nama.
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 00:23 |
|
|
Ostrije si poceo...sad se primirujes... Prevare takvih razmera dolaze usled dubokog nezadovoljstva.... Ni dete,ni nista mene npr.nece zadrzalo u braku u kome sam nezadovoljna...ili ako primetim to na njemu... Radije cu biti sama ili imati 10 brakova u kome bi bila zadovoljna nego jedan gde sam nesrecna... I mene bas briga sta selo prica...
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 00:31 |
|
|
Urbana je napisao/la: Ostrije si poceo...sad se primirujes... Prevare takvih razmera dolaze usled dubokog nezadovoljstva.... Ni dete,ni nista mene npr.nece zadrzalo u braku u kome sam nezadovoljna...ili ako primetim to na njemu... Radije cu biti sama ili imati 10 brakova u kome bi bila zadovoljna nego jedan gde sam nesrecna... I mene bas briga sta selo prica... Sta bi ti uradila kad bi saznala da je tvoj suprug imao flert na nekom putovanju, ili nekom izlasku? Napisao sam flert, a ne prevara, jer za mene je prevara ako se zaljubi, a ovo je jednokratno.
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 00:39 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Pravi muškarac nikada neće prevariti svoju ženu. 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 00:41 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Pravi muškarac nikada neće prevariti svoju ženu.  Uh jos jedan moralista, a danas pise kako samo ceka strankinje. Cekaj, Stvore, da li si ozenjen?
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 00:42 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ostrije si poceo...sad se primirujes... Prevare takvih razmera dolaze usled dubokog nezadovoljstva.... Ni dete,ni nista mene npr.nece zadrzalo u braku u kome sam nezadovoljna...ili ako primetim to na njemu... Radije cu biti sama ili imati 10 brakova u kome bi bila zadovoljna nego jedan gde sam nesrecna... I mene bas briga sta selo prica... Sta bi ti uradila kad bi saznala da je tvoj suprug imao flert na nekom putovanju, ili nekom izlasku? Napisao sam flert, a ne prevara, jer za mene je prevara ako se zaljubi, a ovo je jednokratno. Sta bi uradila...To bi ti mogla sigurno reci kad bi se nasla u toj situaciji...Sad mogu samo da nagadjam... Ne znam sta bih uradila...Sumnjam da bi presla preko toga...
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 00:47 |
|
|
Stvorenje ti si srecno razveden ili...?
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Prevara Postano: 24 lip 2009, 00:48 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Pravi muškarac voli samo jednu ženu. Prevara je samo ako se zaljubiš u neku drugu ženu. Pametni ljudi se ne zaljubljuju olako. ...šteti turizmu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|