HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2025, 04:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Aj' cao
PostPostano: 24 tra 2020, 23:09 

aleksije radicevic je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:

Jedan čovek sigurnog stava ne bi oklevao i dao bi konkretan odgovor na vrlo jednostavno pitanje.

Zašto izbegavaš odgovor? Šta to kriješ? Hm

Sve su ovo važna pitanja za našu forumsku zajednicu.

Čovek koji drži do sebe ne bi postavljao takva pitanja, kao što ne bi ni odgovarao na njih. Sa devojkama nisam u svađi, da bi ih uvlačio u ovo što vas trojica debila priređujete. A i da jesam, ne verujem da bi to radio...

Zar nije malo neumesno sa vaše strane da određujete koja i kakva pitanja će se postavljati? Kakva god da su, od naroda su, a vi očigledno nemate odgovor ni na jedno. :kava

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:11 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:
Gospodine priviđaju vam se neka savezništva, paranoja vas obuzima... Molim vas, skoncentrišite se. Da li je istina da ste poklanjali veštačku pažnju gospođici Cheri samo da bi ste gospođicu Lapo Lapo učinili ljubomornom?

A ne, on je na vrlo brutalan način odjebao LL da bi svu svoju magiju usmerio na Kseniju, tek pošto ga je Ksenija spustila na zemlju, on se vratio LL (inače joj jako zameram što je pristala da bude utešna nagrada). Ali šta očekivati od čoveka koji misli da je "Prohujalo sa vihorom" dobar film, samo ta činjenica dosta govori o čoveku. A nisam rekao ni jedan promil od onog što znam o celoj trouglastoj situaciji, niti ću dalje išta pručati. Ukratko, Akeksije, ubij se.

Aha, hvala kolega. Konačno neke konkretne info. Za razliku od aristokrate koji ne mari za nas male forumaše. :kava

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:11 

Nbgd88 je napisao/la:
Gospodine priviđaju vam se neka savezništva, paranoja vas obuzima... Molim vas, skoncentrišite se. Da li je istina da ste poklanjali veštačku pažnju gospođici Cheri samo da bi ste gospođicu Lapo Lapo učinili ljubomornom?

A ne, on je na vrlo brutalan način odjebao LL da bi svu svoju magiju usmerio na Kseniju, tek pošto ga je Ksenija spustila na zemlju, on se vratio LL (inače joj jako zameram što je pristala da bude utešna nagrada). Ali šta očekivati od čoveka koji misli da je "Prohujalo sa vihorom" dobar film, samo ta činjenica dosta govori o čoveku. A nisam rekao ni jedan promil od onog što znam o celoj trouglastoj situaciji, niti ću dalje išta pručati. Ukratko, Akeksije, ubij se.

Kao što rekoh, tvoje ludilo je to što si uopšte pratio to, i još gradio svoj stav o tome, dok ja nemam pojma šta si ti za to vreme radio. Nemaš nikakav komentar na tu svoju sklonost?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:13 

Nbgd88 je napisao/la:

Aha, hvala kolega. Konačno neke konkretne info. Za razliku od aristokrate koji ne mari za nas male forumaše. :kava

Dok god ste vas trojica potrebni jedan drugom protiv mene, ostaćete mali... Sorry. :cool

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:15 

Graničar18 je napisao/la:
Šta god da sam, zar vas trojica ne biste mogli da izaberete najpametnijeg između sebe, nego svi krenuli u napad. Računajući valjda da je šest ruku jače od tri. Sram vas bilo. :D

Znaš šta je najzanimljivije ? Dok mi pišemo s tobom,napolitanka piše na drugoj temi o azijskim jelima,i boli je štikla za tobom. :D

Pametno s njene strane, bolje o azijskim jelima nego biti uteha čoveku kojeg je odjebala dama tri klase vrednija od njega. Opis razlike u klasama važi i za Akeksija i LL, njemu jadnom nije jasno da se ona samo sažalila na njega, jer je u tom trenutku bio jedini koji je nite podbadao. I siguran sam da i dalje ne shvata kakav je debil ispao. Ali bolje to, nego uistinu tragedija od istine.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:16 

Nbgd88 je napisao/la:

Dok god ste vas trojica potrebni jedan drugom protiv mene, ostaćete mali... Sorry. :cool

Ooo AVe Aleksa. :klanjam

Šta imaš protiv koalicija? Zar to nije demokratski?

Misliš da ćeš sam skupiti preko 50% :neznam

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:19 

Graničar18 je napisao/la:
Znaš šta je najzanimljivije ? Dok mi pišemo s tobom,napolitanka piše na drugoj temi o azijskim jelima,i boli je štikla za tobom. :D

Pametno s njene strane, bolje o azijskim jelima nego biti uteha čoveku kojeg je odjebala dama tri klase vrednija od njega. Opis razlike u klasama važi i za Akeksija i LL, njemu jadnom nije jasno da se ona samo sažalila na njega, jer je u tom trenutku bio jedini koji je nite podbadao. I siguran sam da i dalje ne shvata kakav je debil ispao. Ali bolje to, nego uistinu tragedija od istine.

Ti si veća kukavica od Noviše i Ograničenog. Nijedan ne sme sam na mene, a ti još ne smeš direktno u raspravu da uđeš, nego se obraćaš njima govoreći o meni.
A šta se ustvari desilo, dobio si po nosu u direktnom sukobu i onda si ispod nekakvog kamena provirivao, gradio nekakvu glupu priču, vodio PP diplomatiju, i skupljao saveznike, i danad si hrabro udario... :D

E moj debilko... =))

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:21 

Nbgd88 je napisao/la:

Ooo AVe Aleksa. :klanjam

Šta imaš protiv koalicija? Zar to nije demokratski?

Misliš da ćeš sam skupiti preko 50% :neznam

Nemam ništa protiv. Činjenica da ste se trojica usudili protov mene, mnogo toga govori o vašem samopouzdanju. Junačine! =))

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:24 

Nijedan ne sme sam na mene

:smijeh

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:25 

Kakva naricisoidnost i agresija. Kako mislite da vodite ovu zajednicu u stabilnu budućnost na opštu radost i prosperitet svih, a ne samo vas i onih koji vam tapšu?

Hoćete početi da nam delite "vaspitne šljage" po forumu?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:27 

Pa, momci, uvek možete da me demantujete... Ajde, koji će u dijalog sam? :cool Šeša neće, to znam! =))

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:31 

Ja ne mogu tebra, ogladneo sam. =))

Ajde možda kad se vratim, kapiraš.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:31 

Je li moguće da tri minuta čekam na odgovor na bačenu rukavicu, o vitezovi? :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:32 

Nbgd88 je napisao/la:
Ja ne mogu tebra, ogladneo sam. =))

Ajde možda kad se vratim, kapiraš.

=))
Sad će i ova dvojica da odu...
Čuveni podvijači repova. :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:33 

Ja sam Despot. Od sad tako da me zoveš. Nadam se da je jasno.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:34 

Nbgd88 je napisao/la:
Ja sam Despot. Od sad tako da me zoveš. Nadam se da je jasno.

Može li Despi? Ako nisi primetio, volim da tepam ljudima. :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:35 

Šešo, junačino, ajde batali PP konsultacije! Daj mi odgovor, bre... :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:37 

Šalim se brate, zovi me Pajac. Odoh da jedem i pogledam malo N1 ili CNN. Da vidim šta kažu za nekog.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 23:39 

Nbgd88 je napisao/la:
Šalim se brate, zovi me Pajac. Odoh da jedem i pogledam malo N1 ili CNN. Da vidim šta kažu za nekog.

Ajde, bato, jedi. I nemoj da se družiš s onim narkomanskim ološem, loše utiče na tebe. ;)

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 00:14 

Ostade pustoš na temi. Niko da odgovori na izazov.
Šeša će kao Pera Kojot Genijalac, otići u svoju pećinu dok ne smisli neki novi plan. =))

A vi devojke, kakvu god priču da ste vodile o meni s nekim od ovih debila, ne brinite, zaboravljeno je. Možete normalno doći i družiti se, zezati se. Ako vam ovi debili budu gurali pod nos tu nekakvu komunikaciju s njima na pp, polomiću ih (intelektualno), videte da mi to nije nikakv problem. Ko popiti čašu vode. :D Ali glupo vam je sa takvim likovima razgovarati u poverenju, jer uvek su spremni da to poverenje izigraju.

Što se tiče mog druženja sa vama, devojkama, volim da šarmiram, flertujem, tepam, ili izvedem nešto zadivljujuće. :D I tu se moje ambicije zadovoljavaju. Forumska zabava. Čak i u životu, ranijem, nisam uvek pretendovao na neki uspeh. Ne mora baš svaka da bude luda za mnom. Lepota je u procesu... :D Znači ja nisam kao Šeša, pravi mačo lik, koji kad nešto vidi, to i ugrabi, samo tako. Kao orao zeca. I tako ja danas nemam ništa osim ženu i dvoje dece, a on, eheeeeej, ima džoint i ostatak kolekcije lakih i malo težih droga, i buran intrigantski život preko pp-ova na forumu HB. :D

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 00:22 

Aleksa, kaži Amerikama "aj ćao!" i kući u Srbiju da jačamo monarhiju! :clap

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 04:51 

Aleksije Radičević je napisao/la:

Pa ja bih vodio PP razgovore kao što to ti radiš, ako bi me interesovala cela priča. Ali me ne interesuje. Malo zezanja ovde dok je zabavno, kad nije - ćao, zdravo. Sa LL preko pp skoro ni jednu jedinu poruku nikada nisam razmenio. Sa Ksenijom isto što pišem javno to i privatno, ništa posebno.
A ti, u sve si upućen, tebe to opseda, što sugeriše da treba da se zapitaš za stanje u svojoj glavi.

Ti znaš da lažeš, ja znam da lažeš, i ti znaš da ja znam da lažeš. Vodiš ti pp razgovore sve u 16. Neću sada da ti prilažem dokaze zbog druge osobe sa kojom vodiš (tj vodio) te razgovore. Ja ne vodim pp razgovore. Vodim razgovore na drugim digitalnim platfrormama, i zamisli, ti nisi tema tih razgovora, budeš pomenut usput i to u stilu "zamisli onog paćenika....", služiš kao filler kada razgovor zapne u svom sadržaju. Da, znam da je greh pričati o bilo čemu drugom, svesni veličine tvog postojanja i još veće vrednosti koju ti donosiš ovom svetu, ali to je, na našu sramotu, stvarno tako. Detalje neću iznositi, da bih zaštitio informaciju da li mi detalje daje jedna, druga ili obe sagovornice. A znam sve. Ako mi ne veruješ, moram prvo da pitam damu/e da li smem da pričam, pa bih onda, u slučaju pozitivnog odgovora, imao slobodu da ti ih ispričam privatno. Ali dosta o planini tvog kompleksa niže vrednosti koji te korbačem tera da se stalno dokazujueš kao neko poseban.

Ajmo bolje malo o javno poznatom ispadanju tebe kao majmuna. Prvo si bio super prema Lapo Lapo, što je zapravo stvar zbog koje sam te jako cenio, jer je tada bilo jako malo ljudi koji su bili dobri sa njom. Zatim se pojavila moja dugogodišnja drugarica Ksenija, ti si se našao opčinjen mojom drugaricom, zbog nje si na izuzetno brutalan i bezobrazan način odjebao Lapo Lapo, uhvatio da daviš Kseniju čak i autorskom poezijom, i nakon što te je ona spustila na zemlju i dala ti do znanja da je ne zanimaš ni ti, ni tvoje mišljenje, pokunjeno si se vratio Lapo Lapo kao utešnoj nagradi. Koristim ovu priliku da iskiritikujem Lapo Lapo što pristaje da ti glumi utešnu nagradu.

I to nije ni jedan posto stvari koje znam, jadni čoveče sa velikim kompleksom niže vrednosti, koji jedino što želi je da i drugi prepoznaju tu posebnu vrednost jako dobro sakrivenu u dubinama tvoje ličnosti. Eh, kada bi i drugi prepoznali tvoju genijalnost, život bi bio mnogo lakši, nego ovako kada se nadčovečanski trudiš da dokažeš nešto čega nema.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:28 

Ti znaš da lažeš, ja znam da lažeš, i ti znaš da ja znam da lažeš. Vodiš ti pp razgovore sve u 16. Neću sada da ti prilažem dokaze zbog druge osobe sa kojom vodiš (tj vodio) te razgovore. Ja ne vodim pp razgovore. Vodim razgovore na drugim digitalnim platfrormama, i zamisli, ti nisi tema tih razgovora, budeš pomenut usput i to u stilu "zamisli onog paćenika....", služiš kao filler kada razgovor zapne u svom sadržaju. Da, znam da je greh pričati o bilo čemu drugom, svesni veličine tvog postojanja i još veće vrednosti koju ti donosiš ovom svetu, ali to je, na našu sramotu, stvarno tako. Detalje neću iznositi, da bih zaštitio informaciju da li mi detalje daje jedna, druga ili obe sagovornice. A znam sve. Ako mi ne veruješ, moram prvo da pitam damu/e da li smem da pričam, pa bih onda, u slučaju pozitivnog odgovora, imao slobodu da ti ih ispričam privatno. Ali dosta o planini tvog kompleksa niže vrednosti koji te korbačem tera da se stalno dokazujueš kao neko poseban.

Lažeš, smrdljivko, lažeš! Evo, ja se pridružujem apelu da se svaka moja reč citira, screenshotuje, ili bilo šta, koji sam preko PP uputio Kseniji. Nikome više nisam ni uputio nikakve PP poruke, i to je prosto činjenica. A ti izmišljaš.
Zamislimo paćenika koji obeća da će se kloniti mene, a onda se pojavi nakon mesec dana da bi se bavio mnome, i u tih mesec dana je iskonstruisao priču pogrešno tumačeći ono što je pratio. Ja te kulturno pitam, šta ti je bio motiv da uopšte pratiš moje aktivnosti?

Citat:
Ajmo bolje malo o javno poznatom ispadanju tebe kao majmuna. Prvo si bio super prema Lapo Lapo, što je zapravo stvar zbog koje sam te jako cenio, jer je tada bilo jako malo ljudi koji su bili dobri sa njom. Zatim se pojavila moja dugogodišnja drugarica Ksenija, ti si se našao opčinjen mojom drugaricom, zbog nje si na izuzetno brutalan i bezobrazan način odjebao Lapo Lapo, uhvatio da daviš Kseniju čak i autorskom poezijom, i nakon što te je ona spustila na zemlju i dala ti deo znanja da je ne zanimaš ni ti, ni tvoje mišljenje, pokunjeno si se vratio Lapo Lapo kao utešnoj nagradi. Koristim ovu priliku da iskiritikujem Lapo Lapo što pristaje da ti glumi utešnu nagradu.

Vidi glupsone, ja sam sa LL imao dobre odnose i nisam ih prekidao čak nakon što si ti, patetična spodobo, preko PP je ubedio da se distancira od mene. Što je ona učinila, a nedavno je ovde i napisala da je bio nagovor. I gde ćeš većeg dokaza tvoje PP diplomatije. Ako već praviš nekakve sudbonosne priče od forumskih odnosa, onda ne možeš reći da sma ja nju brutalno ostavio, nego ona je izabrala da će stati na tvoju stranu, ukoliko se među nama nastavi sukob. Ali ubrzo se izvinila zbog toga. =))
Ni sa Ksenijom nisam imao neke loše odnose, pa nakon što se LL distancirala od mene, kroz razgovor, zbližili smo se. Prirodno, barem ja tako mislim. Nikakve osvete LL-u tu nije bilo niti korišćenja Ksenije! To što smo se Ksenija i ja udaljili, po mom mišljenju je zbog toga što smo imali raziličite drugare. Ona Graničara a ja LL. Ja nisam dozvoljavao da Graničar napada LL, a ona nije dozboljavala da ja napadam Graničara. Sasvim dovoljno da se distanciramo. LLmi se izvinila, uvak na mojoj strani, i ništa prirodno nego da se opet družimo.

E sad ti sa svojim IQ 75 milsliš da ćeš ubaciti intrigu i izazvati neku žestoku svađu ovde, govoreći da sam ja nešto brutalno uradio LL, da ona nešto loše meni, da sam iskorišćavao Kseniju, da je ona mene šutnula itd. U svom debilizmu i dokolici smislio si čitav narativ da bi postigao neke svoje nenormalne forumske ambicije. Ako devojke nasednu na priču jedne glupe osobe, onda im to baš ne ide u prilog.

Citat:
I to nije ni jedan posto stvari koje znam, jadni čoveče sa velikim kompleksom niže vrednosti, koji jedino što želi je da i drugi prepoznaju tu posebnu vrednost jako dobro sakrivenu u dubinama njegove ličnosti.

Glupane ti ne znaš da ovo što sada demonstriraš, demantuje to što pišeš. Pa ti si prva osoba koja mi pridaje neki veliki značaj. Ti prvi. Izbeći činjenicu da si obećao da ćeš me se klonuti, a onda ovde doći nakon mesec dana pričajući o tome šta sam ja u tih mesec dana radio, je nemoguće. Ona govori da ti ja nešto značim. Naravno govori i da si lud, ali to na stranu.

A sad ću ti nešto otkriti iz svojih PP sa Ksenijom. Neću nju citirati, niti ima išta kompromitantno o njoj, tako da nema opasnosti. Istog dana nakon što si ti nagovarao LL da se distancira od mene, i nakon što si ti pristao da se zauzvrat distanciraš od Ksenije (dokaz dogovora je kada si puštao neke pesme Kseniji, a LL te upozorila "Polako s tim", pa si se ti kao nešto opravdavao), dakle istog tog dana, na PP sam objašnjavao zašto smo u svađi, i rekao sam ono što o tebi kažem i javno. Dakle, nikakve "kreativnosti" tu nije bilo. Najvažnija stvar je da sam rekao da ne želim da to što ja imam s tobom ima ikakvog uticaja na Ksenijin odnos s tobom, da ne budem shvaćen kao neko ko sugeriše da ona s tobom ne treba da se druži zbog mog mišljenja o tebi. Dakle, u tom smislu.
Smisli najgoru kletvu, i ja ću da je prihvatim ako ovo nije istina. A može i ona da ti potvrdi ako želi.

Dakle, potpuno suprotan manir od tvog. Prosto, ti si trashy, ja sam classy! :cool

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:35 

Pa ja sam na tvoj zahtev prestao da ti se obraćam. Obratio sam ti se jedino jer si me prozvao da ne smem direktno da ti se obratim, nego se krijem iza ove dvojice.

Slušaj, ajde nemoj da se praviš blesav, znaš šta piše u tim porukama, a da li će biti objavljene ili ne, o tome ne želim da odlučujem ja.

I nisam ja Lapo Lapo ništa ubeđivao da te se kloni. To ona može da ti potvrdi čim se probudi i dođe sebi. Nemam ja potrebu za tim, ti mi nisi nikakva konkurencija.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2020, 05:38 

I kretenu, "Prohujalo sa vuhorom" nije dobar, nego fantastičan film za vreme kada je napravljen. To što ti ne kapiraš ništa kompikovanije od Miki Mausa, to je tvoj problem. :D
Put na Mesec je valjda po tebi glup jer nije u koloru, šta li? Ili filmovi Bastera Kitona, Čaplina i sl? Ništa to ne valja... =))

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: