|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 17:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Amidza je napisao/la: Neko bi rekao da je posrijedi patološka opsesija Bošnjakinjama. Znaju da je forbidden fruit, tim je egzotičnije i poželjnije. ("načiniti Muslimanku")
Samo što vlado u onom slučaju barka na pogriješno drvo. Dotična nije Bošnjakinja a kamo li muslimanka. Kome može biti "egzotično" nešto familijarnog "bosanskog lica" što viđaš svakog dana na ulici? Bedastoće. Viđam i ja gradom kosmičke brodove od cura, ali ispod pola kile jeftine beton-šminke ništa osim još jeftine beton-šminke.  Dok dotična briljira i na polju umnog natezanja sa drugima. Nepobjediva je, nema joj ravne. Pratim je i na drugim forumima, ubi dotična koliko piše. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 17:42 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ovo ti je ona. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 17:47 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ovo ti je ona.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 17:51 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ovo ti je ona.  0:25 dooobraaaa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 17:51 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Hunter je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ovo ti je ona.   Reci čiki mjau:
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 17:57 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Prije ce biti da ti to seka korisnice, maloumna i poluretardirana. Isti mentalni sklop. Prouci sure pa se pohebe na tv u srpskom sou i sa Srbinom. A fond rijeci u rangu tvom. Tako da ne vidim cemu mene poredis s njom. Stid te clana i to zenskog uze porodice. Nabijem sve turbo vjernike poput tebe na kolac neki.  debilu mali.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 17:59 |
|
|
|
Kaž' mala u šta treba, udaraću sve do neba...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prije ce biti da ti to seka korisnice, maloumna i poluretardirana. Isti mentalni sklop. Prouci sure pa se pohebe na tv u srpskom sou i sa Srbinom. A fond rijeci u rangu tvom. Tako da ne vidim cemu mene poredis s njom. Stid te clana i to zenskog uze porodice. Nabijem sve turbo vjernike poput tebe na kolac neki.  debilu mali. Nemam sestre. Ti sama sebe ovome izlažeš. Nadam se da ćeš naći sebi sreću sa kakvim "Zmajom od Šipova".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:02 |
|
|
kiler je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: A sad doticna pjesma za najbolju i najsladju doticnu.  Obozavam ju opasnu na rijecniku. To zeni daje dodatni seksipil. Saro daj mi se sto prije. http://www.youtube.com/watch?v=vLvNympX-7EZbog Sarajke bih na islam.  Vlado,pravo si romantiĆan... navijaš li slučajno za Romantićare sa Karaburme? Ja sam praktičan Evropejac i BiH patriota.  Praktični Evropejac sam jer se zalažem za bliže veze Evrope i naših krajeva putem direktnog povezivanja Evrope i nas metodom direktnog spajanja. Austrijska inteligencija i ekološki čist i nezagađeni balkanski genetski potencijal odličan su preduslov za zajedničko udruživanje i stvaranje novih vrijednosti.  BiH patriota jer cilj mi je popunjavanje demografske rupe moje otadžbine BiH novim i prije svega kvalitetnim građanima. Sve za preporod ove zemlje. I dok drugi razmišljaju o odlasku iz ove zemlje pa samim tim i demografskom pražnjenju, ja sam spreman za uzvišeni patriotski čin - punjenje ove zemlje. Te stoga smatram da je spoj austrougarskog Otomana i rusofilskog Binzanta strasna i gromoglasna kombinacija koja bi dovela do kreacije vrhunskog potomstva.  No dotična još uvijek izbjegava da dođe u situaciju da dobije snažan prodor po zadnjoj strani. A bez prodora u violinu dotične nema ni potomstva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:04 |
|
|
korrisnik je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prije ce biti da ti to seka korisnice, maloumna i poluretardirana. Isti mentalni sklop. Prouci sure pa se pohebe na tv u srpskom sou i sa Srbinom. A fond rijeci u rangu tvom. Tako da ne vidim cemu mene poredis s njom. Stid te clana i to zenskog uze porodice. Nabijem sve turbo vjernike poput tebe na kolac neki.  debilu mali. Nemam sestre. Ti sama sebe ovome izlažeš. Nadam se da ćeš naći sebi sreću sa kakvim "Zmajom od Šipova". [youtube]http://www.youtube.com/watch?zu v=VNRBN8Jw3HY[/youtube] A imas mamu? Ili drugog zenskog clana uze familije? Pa eto... I ti i onaj Isilovac :) Zmaj ti ionako izgleda ko rodjeni tata 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Nemam sestre. Ti sama sebe ovome izlažeš. Nadam se da ćeš naći sebi sreću sa kakvim "Zmajom od Šipova". A imas mamu? Ili drugog zenskog clana uze familije? Pa eto... I ti i onaj Isilovac :) Ništa pravac Donji Žabar nemoj zalutati ima mina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:09 |
|
|
|
Da razbijemo malo monotoniju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:11 |
|
|
Rekoh korisniceeeew Zmaj ti dodje kao ridjeni tata! Preskocio si! @@Vladek moraces se razmnozavati a nekom drugom nazaloat. Ja nemam namjeru povecavati jos natalitet 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Rekoh korisniceeeew Zmaj ti dodje kao ridjeni tata! Preskocio si! @@Vladek moraces se razmnozavati a nekom drugom nazaloat. Ja nemam namjeru povecavati jos natalitet  Pročitao sam ali nisam citirao. Nego navikni se na ovo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:16 |
|
|
korrisnik je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prije ce biti da ti to seka korisnice, maloumna i poluretardirana. Isti mentalni sklop. Prouci sure pa se pohebe na tv u srpskom sou i sa Srbinom. A fond rijeci u rangu tvom. Tako da ne vidim cemu mene poredis s njom. Stid te clana i to zenskog uze porodice. Nabijem sve turbo vjernike poput tebe na kolac neki.  debilu mali. Nemam sestre. Ti sama sebe ovome izlažeš. Nadam se da ćeš naći sebi sreću sa kakvim "Zmajom od Šipova". "Žena je opsesija dokonog muškarca, a razonoda ratnika." Napoleon Bonaparta Keep that in mind.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:18 |
|
|
|
Nije on dokon on je zaostao u razvoju.
Vidis da mi preporucuje da se navikavam na neke pripizdine. Ako cu jelte Srbina traziti a ja Sarajka necu iz zabara. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:18 |
|
|
Hunter je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Nemam sestre. Ti sama sebe ovome izlažeš. Nadam se da ćeš naći sebi sreću sa kakvim "Zmajom od Šipova". "Žena je opsesija dokonog muškarca, a razonoda ratnika." Napoleon Bonaparta Keep that in mind. Ne bi bio nikakav problem da ona ne govori i predstavlja Bošnjakinje, brate dragi bolje da se uda za Vladimira i pokrsti se. I nek rađa Srbe. Nek slavi slave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije on dokon on je zaostao u razvoju.
Vidis da mi preporucuje da se navikavam na neke pripizdine. Ako cu jelte Srbina traziti a ja Sarajka necu iz zabara. Lol Pa nije to loše imaš i Bogićević Petrol, a sigurno Vladimiru neki rođak čak i stric drži tu benzinsku stanicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Amidza je napisao/la:
Pa uzmimo njegov grad kao primjer ili bilo koji grad u postkonfliktnoj BiH koji još uvijek ima iole heterogenu etničku sliku.
Druži se i posluje medusobno sasvim normalno. A kada se žena tice, svako se drži svoga stada. To jeste ako nisi u nekom svom anacionalnom ateističko-jugoslavenskom filmu.
Sve je to isti izgled cura, tako da tu nema ni "e" od egzotike. Nije sve u ljepoti, jer dotična sigurno ima neku svoj čar, svoje nešto što je čini unikatnom.  Kao što rekoh, dotična ima nešto što druge nemaju, a to je austrijsko državljanstvo, bogatog babu, ima sve, samo jedno ne.  To jedno sam joj ja spreman dati, a pitanje je dali bi ona mogla izdržati, snažnu poruku ljubavi prema Evropi koju godinama spremam za nju, samo nju. Jer ja, iako sam ponekad darker, ja sam u duši i srcu veliki šarmer, samo kad bi ona znala da ju volim ja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:22 |
|
|
|
Aleksa bijaše iz općine Žabar a Maca ovako nisko pade. Što hoće reći da je sponzoruša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:22 |
|
|
Pa nije ti u bih serijat da mi ti muza debilu biras.  Hocemo i tebe uskoro vidjeti u novinama da si rikavela negdje na Allahovom putu?  Kozojeb iz okolice Srebrenika. Lafo njega vrijedja moj sorc i majca na temi o odjevnim predmetima i interesovanje muskog dijela foruma koji nisu bosnjaci a ne silazi sa HB. Patrijot!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa nije ti u bih serijat da mi ti muza debilu biras.  Hocemo i tebe uskoro vidjeti u novinama da si rikavela negdje na Allahovom putu?  Kozojeb iz okolice Srebrenika. Lafo njega vrijedja moj sorc i majca na temi o odjevnim predmetima i interesovanje muskog dijela foruma koji nisu bosnjaci a ne silazi sa HB. Patrijot! Ko je govorio o biranju muža Diskrecijo. KAžem bolje je po Bošnjake i Bošnjakinje. Mene vrijeđa njen šorc.  Boli me briga šta nosaš. Samo daleko ti lijepa kuća od Bosne. Primi kojeg imigranta koji nije kozojeb.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:26 |
|
|
Bolje bi ti bili da se malo obrazujes korisnice, da bi mogao Rhvaticima i Srbcicima parirati u diskusiji. Ovako izgledas ko blago retardiran. I to je lose po imidz. Bosnjaka!  Na tome radi a ne na mom tkz nemoralu. Ja sam godinama prije tebe bila na ovom mjestu pa ne bi gola u gostima. I vjernik si ko labudje jaje da se razumijemo. Istinski vjernici ne vrijedjaju druge niti raspravljaju o tudjem moralu. I mama ti je diskrecija koja te okotila  Cim pratis taj sund.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:28 |
|
|
|
Navedi Bošjaka i Bošnjakinju sa kojom nisi u sukobu. Kojeg/u Bošnjaka/Bošnjakinju Srbi i Hrvati vole i ulizuju mu se treba se zapitati kakav/a je on/a Bošnjak/Bošnjakinja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministre, ja jesam egzoticna  U svakom pogledu. Izgledas ljubomorno prestavljajuci me obicnom lajavicom sa familijarnom facom. Zar nisam puno vise od tog?  odbijas mi potencijane udvarace. Doca mi nema, sad Vladu uvjeravas u lazi. Jbg nisi fer. Ja to tebi ne bih nikad  Vazda te prestavljam zenama facom! Vladek ne moras na islam. Nije nuzno :) Samo kažem da djevojke sve tri nacionalnosti izgledaju isto, a pogotovo dominira jedna vrsta izgleda. Ajd da si crvenokosa ili pak garava ko ciganka, pa da kažem viđu egzotike, ali ništa od toga. Ako hoće egzotike, rado ću mu biti vodič kroz London ili Sydney. Žao mi Vladeka, prođe život ispred njega, a on zavija na mjesec evo skoro 4 godine.  Prođe ljeto 27-mo, godina mi žao nije. Ako ovo sa Sarajkom zakaže, pravac Datanta.com da se takmičim sa Indijcima, Pakistancima i Afrikancima za naklonost Amerikanki. Kad mi vide veličinu, ima Vladimir da dobije Američki pasoš vrlo brzo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|