|
|
Stranica: 4/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:15 |
|
|
A sad doticna pjesma za najbolju i najsladju doticnu.  Obozavam ju opasnu na rijecniku. To zeni daje dodatni seksipil. Saro daj mi se sto prije. http://www.youtube.com/watch?v=vLvNympX-7EZbog Sarajke bih na islam. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Je li Brčko možda neki sausage fest grad, di nema ženskinja? Ko da je problem pronaći neku lajavicu, svaka druga ili treća ima takvu narav.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Neko bi rekao da je posrijedi patološka opsesija Bošnjakinjama. Znaju da je forbidden fruit, tim je egzotičnije i poželjnije. ("načiniti Muslimanku")
Samo što vlado u onom slučaju barka na pogriješno drvo. Dotična nije Bošnjakinja a kamo li muslimanka.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Amidza je napisao/la: Neko bi rekao da je posrijedi patološka opsesija Bošnjakinjama. Znaju da je forbidden fruit, tim je egzotičnije i poželjnije. ("načiniti Muslimanku")
Samo što vlado u onom slučaju barka na pogriješno drvo. Dotična nije Bošnjakinja a kamo li muslimanka. Kome može biti "egzotično" nešto familijarnog "bosanskog lica" što viđaš svakog dana na ulici? Bedastoće.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Ministry of Sound je napisao/la: Amidza je napisao/la: Neko bi rekao da je posrijedi patološka opsesija Bošnjakinjama. Znaju da je forbidden fruit, tim je egzotičnije i poželjnije. ("načiniti Muslimanku")
Samo što vlado u onom slučaju barka na pogriješno drvo. Dotična nije Bošnjakinja a kamo li muslimanka. Kome može biti "egzotično" nešto familijarnog "bosanskog lica" što viđaš svakog dana na ulici? Bedastoće. Pa uzmimo njegov grad kao primjer ili bilo koji grad u postkonfliktnoj BiH koji još uvijek ima iole heterogenu etničku sliku. Druži se i posluje medusobno sasvim normalno. A kada se žena tice, svako se drži svoga stada. To jeste ako nisi u nekom svom anacionalnom ateističko-jugoslavenskom filmu.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7899 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vladimir RUS je napisao/la: A sad doticna pjesma za najbolju i najsladju doticnu.  Obozavam ju opasnu na rijecniku. To zeni daje dodatni seksipil. Saro daj mi se sto prije. http://www.youtube.com/watch?v=vLvNympX-7EZbog Sarajke bih na islam.  Vlado,pravo si romantiĆan... navijaš li slučajno za Romantićare sa Karaburme?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:37 |
|
|
Amidza je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kome može biti "egzotično" nešto familijarnog "bosanskog lica" što viđaš svakog dana na ulici? Bedastoće.
Pa uzmimo njegov grad kao primjer ili bilo koji grad u postkonfliktnoj BiH koji još uvijek ima iole heterogenu etničku sliku. Druži se i posluje medusobno sasvim normalno. A kada se žena tice, svako se drži svoga stada. To jeste ako nisi u nekom svom anacionalnom ateističko-jugoslavenskom filmu. Sve je to isti izgled cura, tako da tu nema ni "e" od egzotike.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Amidza je napisao/la:
Pa uzmimo njegov grad kao primjer ili bilo koji grad u postkonfliktnoj BiH koji još uvijek ima iole heterogenu etničku sliku.
Druži se i posluje medusobno sasvim normalno. A kada se žena tice, svako se drži svoga stada. To jeste ako nisi u nekom svom anacionalnom ateističko-jugoslavenskom filmu.
Sve je to isti izgled cura, tako da tu nema ni "e" od egzotike. Ne mislim na izgled. Tu je simbolika krucijalna.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministre, ja jesam egzoticna  U svakom pogledu. Izgledas ljubomorno prestavljajuci me obicnom lajavicom sa familijarnom facom. Zar nisam puno vise od tog?  odbijas mi potencijane udvarace. Doca mi nema, sad Vladu uvjeravas u lazi. Jbg nisi fer. Ja to tebi ne bih nikad  Vazda te prestavljam zenama facom! Vladek ne moras na islam. Nije nuzno :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:41 |
|
|
Amidza je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sve je to isti izgled cura, tako da tu nema ni "e" od egzotike.
Ne mislim na izgled. Tu je simbolika krucijalna. To su neki tvoji strahovi i fiksacija....taj fenomen egzotike ne postoji, osim u nekim starim pjesmama kad se živilo u potpunosti odvojeno i kada si po nošnji itd mogao pogodit ko je tuđi.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministre, ja jesam egzoticna  U svakom pogledu. Izgledas ljubomorno prestavljajuci me obicnom lajavicom sa familijarnom facom. Zar nisam puno vise od tog?  odbijas mi potencijane udvarace. Doca mi nema, sad Vladu uvjeravas u lazi. Jbg nisi fer. Ja to tebi ne bih nikad  Vazda te prestavljam zenama facom! Vladek ne moras na islam. Nije nuzno :) Samo kažem da djevojke sve tri nacionalnosti izgledaju isto, a pogotovo dominira jedna vrsta izgleda. Ajd da si crvenokosa ili pak garava ko ciganka, pa da kažem viđu egzotike, ali ništa od toga. Ako hoće egzotike, rado ću mu biti vodič kroz London ili Sydney. Žao mi Vladeka, prođe život ispred njega, a on zavija na mjesec evo skoro 4 godine. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:47 |
|
|
Kad sam kruski, ribi i stilki pricala za frajere za HB vazda sam Ministra spominjala u superlativu. I naravno dudu, Mrshu, Zadra i ostatak stare raje. Zadar mi je isto pravo zgodan kako stariji. Mislim nema smisla sad ovo Ministrovo umanjivanje mojih vrijednosti. Zbunjena sam i tuzna. A dobicu i komplekse  mozda sliku kakvu da okacim?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:49 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Zbog Sarajke bih na islam.  E moj Vlado, puk'o si. Ja sam jednu "nasu" muslimanku opalio proslo ljeto na moru u Budvi. I to vrlo lako sam dosao do cilja. Sva ta prica o konzervativnosti kod njih ne pije vodu. I bilo je ok, al nisu nista bolje od nasih djevojaka. Meni su egzotika Levantkinje i Latinoamerikanke, kad im vidim one vrele crne oci, u glavi mi odzvanja samo sex sex sex. Al ne bih zbog toga prelazio na njihovu vjeru. 
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:50 |
|
|
Jesi opalio, ali malo sutra.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:51 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Pa moguće je i da jest. Samo što ona nije mogla biti muslimanka u punom smislu te riječi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kad sam kruski, ribi i stilki pricala za frajere za HB vazda sam Ministra spominjala u superlativu. I naravno dudu, Mrshu, Zadra i ostatak stare raje. Zadar mi je isto pravo zgodan kako stariji. Mislim nema smisla sad ovo Ministrovo umanjivanje mojih vrijednosti. Zbunjena sam i tuzna. A dobicu i komplekse  mozda sliku kakvu da okacim? Nisam ocjenjivao, niti posebno komentirao tebe (do zadnjeg posta), samo ne znam odakle Amidzi ta ideja o egzotičnosti (egzotika u Bosni, LOL!) koju ljudi ganjaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
|
|
Amidza je napisao/la: Jesi opalio, ali malo sutra. Jel hoces da postavim fejsbuk profil doticne? 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministre, ja jesam egzoticna  U svakom pogledu. Izgledas ljubomorno prestavljajuci me obicnom lajavicom sa familijarnom facom. Zar nisam puno vise od tog?  odbijas mi potencijane udvarace. Doca mi nema, sad Vladu uvjeravas u lazi. Jbg nisi fer. Ja to tebi ne bih nikad  Vazda te prestavljam zenama facom! Vladek ne moras na islam. Nije nuzno :) Samo kažem da djevojke sve tri nacionalnosti izgledaju isto, a pogotovo dominira jedna vrsta izgleda. Ajd da si crvenokosa ili pak garava ko ciganka, pa da kažem viđu egzotike, ali ništa od toga. Ako hoće egzotike, rado ću mu biti vodič kroz London ili Sydney. Žao mi Vladeka, prođe život ispred njega, a on zavija na mjesec evo skoro 4 godine.  Lol pa vladek ne ocekuje crnkinju ili meku mulatkinju. Nije budala. Uostalom ono sto je tebi egzotika mozda Vladeku nije i zato mani uvjeravanja mojih obozavatelja kako ja nisam posebna ili egzoticna. Imam ja sujetu. Nemoj da svoje egzoticno telo lepo ko greh u kupacem prostrem ovdje i dokazem da lagis :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:55 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Amidza je napisao/la: Jesi opalio, ali malo sutra. Jel hoces da postavim fejsbuk profil doticne?  Za to sljeduje ban.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 17:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kad sam kruski, ribi i stilki pricala za frajere za HB vazda sam Ministra spominjala u superlativu. I naravno dudu, Mrshu, Zadra i ostatak stare raje. Zadar mi je isto pravo zgodan kako stariji. Mislim nema smisla sad ovo Ministrovo umanjivanje mojih vrijednosti. Zbunjena sam i tuzna. A dobicu i komplekse  mozda sliku kakvu da okacim? Nisam ocjenjivao, niti posebno komentirao tebe (do zadnjeg posta), samo ne znam odakle Amidzi ta ideja o egzotičnosti (egzotika u Bosni, LOL!) koju ljudi ganjaju. Rekao sam na šta sam mislio kada sam koristio tu rijec. Bio sam u Londonu, Australiju tek trebam otkriti.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 18:00 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa moguće je i da jest. Samo što ona nije mogla biti muslimanka u punom smislu te riječi. Puca li se u Zenici? Pa,akó se pucala u Budvi,što ne bi i u Zenici? Pucaju se,jarane,sve konfesije,samo tako.Što kažu u onoj fori,nisam znao da sam toliko zgodan dok nisam zbavio BMW 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 06 ruj 2015, 18:04 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Normalno Mar-kane ko još misli da ima čednih danas ili su nekakve bule ili su časne sestre, ili se takve nikako ne udaju cijeli život zbog svoje sramežljivosti.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Je li Brčko možda neki sausage fest grad, di nema ženskinja? Ko da je problem pronaći neku lajavicu, svaka druga ili treća ima takvu narav. Ima ima ženskinja u Brčkom itekako.  Sve same minice, grudi...još kad se utegnu da ti oči ispadnu.  Ravnica je, ravne zemlja, a grudi ko u reklami za Oktoberfest. ima u Brčkom takvih žena čak za izvoz samo dotična je ipak vanserijska jer je od svih lajavica ona u žestokoj konkurenciji ubjedljivo najbolja što me posebno kod nje pali i tjera me da istrajem na putu do nje. 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vladimir RUS je napisao/la: Zbog Sarajke bih i u vehabije pres'o.  Otkad si skonto da nose vrući šorc ljeti, još si više navro. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 11 ruj 2015, 18:31 |
|
|
Amidza je napisao/la: Neko bi rekao da je posrijedi patološka opsesija Bošnjakinjama. Znaju da je forbidden fruit, tim je egzotičnije i poželjnije. ("načiniti Muslimanku")
Samo što vlado u onom slučaju barka na pogriješno drvo. Dotična nije Bošnjakinja a kamo li muslimanka. Dati go na gostujućem terenu uvijek je bilo i ostalo najslađe.  To je i moja misija jer tuđe slađe je. Još ako se dotična migolji i koprca, još je slađa i neodoljiva kad je nedodiriva i neosvojiva. Tada još više draži svojom neuhvativošću i neukrotivošću i povećava čežnju, želju, ali i patnju i bol, ali najviše boli kada se neko voli kao što ja volim dotičnu i rade bih je vodio na ćevape. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|