|
|
Stranica: 7/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 05:46 |
|
|
Hunter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Jeko ova riba???
Jok ti si. vidim da treba prijevod pitam, ko je ta zenska?
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 07:11 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Hunter je napisao/la: Jok ti si. vidim da treba prijevod pitam, ko je ta zenska? Maca,kurvetina sa nase Farme.IQ -20.Nista nisi propustio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 14:48 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 17:39 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Ti si Vladimire mazohist izgleda. A ona se ponaša prema tebi sadistički što tebe njoj privlači. Uživaš u patnji jbg.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 17:50 |
|
|
|
Paštavanji i uvaženji gaspodjine karrisnjik. Izjete takvog muškarcov koji njet patio za tak krasnaja djevočka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 18:32 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Ja to poimajo ali da li djevočka zasluživajet vnimaniye.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 18:39 |
|
|
|
Svima hvala na objasnjenju.. Cuj Maca Diskrecija... Atina Ferari.. jebote..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 18:56 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ja to poimajo ali da li djevočka zasluživajet vnimaniye. Nisam te baš najbolje razumio. Nekako baš odabereš one ruske riječi koje nisu kompatibilne sa našim jezikom.  Ipak govori naški da te cijeli svijet razumije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 19:07 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ja to poimajo ali da li djevočka zasluživajet vnimaniye. Nisam te baš najbolje razumio. Nekako baš odabereš one ruske riječi koje nisu kompatibilni sa našim jezikom.  Ipak govori naški da te cijeli svijet razumije.  Evo bre na srpski pa da me celi svet razume. Možda ona nije vrijedna tvog truda, zamislimoi hipotetički i da je osvojiš, a kasnije te razočara. Ne valja imati prevelika očekivanja, ja čak samo o sebi nemam a kamo li o ostalima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 19:18 |
|
|
Potpuno i apsolutno te razumijem šta hoćeš da kažeš sa tim da nemam velika očekivanja od nje i od sebe. I nemam. Samo hoću da se dokopam njenog državljanstva i postanem državljanin Austrije i EU da bih putovao i u Pičkovac bez vize. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 19:28 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Svima hvala na objasnjenju.. Cuj Maca Diskrecija... Atina Ferari.. jebote.. Ćuti, ima toga još koliko hoćeš, da ne kvarim ovu temu da nebismo miješali dotičnu koja je predmet ove teme sa dotičnim damama noći na jedan sat, od 50 evra pa nadalje.  P.S. Saznao sam šta znači riječ Oro kod starlete Mimi Oro. Na ruskom se oro kaže za sat. Mislim da je sve jasno. Žena ima trgovinsku radnju sa satovima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 19:44 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Potpuno i apsolutno te razumijem šta hoćeš da kažeš sa tim da nemam velika očekivanja od nje i od sebe. I nemam. Samo hoću da se dokopam njenog državljanstva i postanem državljanin Austrije i EU da bih putovao i u Pičkovac bez vize.  Bravo majstore. PS ovako je nikad nećeš dobiti. Jbg to je Bečka škola kavalirstvo i ti bokrači.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 20:07 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Svima hvala na objasnjenju.. Cuj Maca Diskrecija... Atina Ferari.. jebote.. Ćuti, ima toga još koliko hoćeš, da ne kvarim ovu temu da nebismo miješali dotičnu koja je predmet ove teme sa dotičnim damama noći na jedan sat, od 50 evra pa nadalje.  P.S. Saznao sam šta znači riječ Oro kod starlete Mimi Oro. Na ruskom se oro kaže za sat. Mislim da je sve jasno. Žena ima trgovinsku radnju sa satovima.  Prostitutes don't sell bullshit stories. They sell pussy.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 21:02 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Potpuno i apsolutno te razumijem šta hoćeš da kažeš sa tim da nemam velika očekivanja od nje i od sebe. I nemam. Samo hoću da se dokopam njenog državljanstva i postanem državljanin Austrije i EU da bih putovao i u Pičkovac bez vize.  Bravo majstore. PS ovako je nikad nećeš dobiti. Jbg to je Bečka škola kavalirstvo i ti bokrači. Imaj na umu da je moj akcenat u šalama gotovo uvijek naslonjen na ironiju, sarkazam ili cinizam ili jednom riječju, sprdnja i sprdanje.  Izuzetak su samo ozbiljne teme, tipa recimo politika. Ali kao i u svakoj sprdnji i u ovoj ima istine tako da je ovo dijelom i istina, ali mi to mi nije krajnji cilj već usputna benefit od koje neću imati neke naročite koristi s obzirom na to da i sam već godinama težim i idem ka cilju i momentu kada ništa sa EU predznakom mi srećom neće biti potrebno, već ću čak učiniti i dobro i volontersko djelo ukoliko naravno dotična na to pristane.  Kažem dobro i volontersko djelo s obzirom na to da kada zadobijem pažnju dotične, tada mi ništa njeno, osim njene ljubavi neće trebati jer ću do tada da uđem u nju i njen život bezuslovno, bezuslovna ljubav, ukoliko dotična na to pristane.  Ipak smo mi bili Evropa prije Evrope i opet ćemo biti. :)  Dok su Kinezi učili kako da stvore ekonomiju, mi smo već razmišljali kako da je rasturimo. Uvijek smo bili korak ispred svih. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 21:09 |
|
|
Ja a kad joj podariš svoje gene. E znaš kolko ćeš joj valjati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 21:09 |
|
|
Ja a kad joj podariš svoje gene. E znaš kolko ćeš joj valjati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 21:10 |
|
|
Hunter je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ćuti, ima toga još koliko hoćeš, da ne kvarim ovu temu da nebismo miješali dotičnu koja je predmet ove teme sa dotičnim damama noći na jedan sat, od 50 evra pa nadalje.  P.S. Saznao sam šta znači riječ Oro kod starlete Mimi Oro. Na ruskom se oro kaže za sat. Mislim da je sve jasno. Žena ima trgovinsku radnju sa satovima.  Prostitutes don't sell bullshit stories. They sell pussy. Tačno, riječ je o najobičnijim medijskim starletama, o podizačicama popularnosti sportistima, ne o kuravama u smislu prostiutkama pored auto-puta ili neznam ti šta već o PR manekenkama na neki način.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 21:31 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ja a kad joj podariš svoje gene. E znaš kolko ćeš joj valjati.  Kad joj podarim svoja aromatična i romantična, ekscentrična i eterična mirsna ulja i arome očaravajućeg božura, tajlandskog bosiljka, sibirske aronije, kineske narandže i afričke šljive kao ishod te božanstvene uživajuće kombinacije biće perfektna muška apolonska alfamuzijačka struktura koja će biti inteligentna, komunikativna (da ne kažem brbljava, to nisam rekao  ) na mamu, a atraktivna, seksipilna, zavodljiva i luda i opičena na tatu.  Biće to spoj elegancije i arogancije, spoj pernate paunice i raznog bizona, spoj nespojivog, neumoljivog i neodoljivog milog i voljenog Tarzana sa uvijek tu negdje, ali i distantnom Džejn. Spoj vanserijskog, ultimativnog i dosad neviđenog spoektakularnog i unikatnog staloženog, ali direktnog u određenim trentutcima kada se odlučnost boduje, mačora mačisima Maksimira Makse Maksima Maksimoviča sa njegovom voljenom dragom Dženanom Sabahšimširjusufagaspahić Čakmidžić.  Ili to ili nešto unapređeni model Harisa GX Force mašine, Haris GX Force Plus sa poboljšanim termodinamičkim fuel injection sistemom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 21:50 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ja a kad joj podariš svoje gene. E znaš kolko ćeš joj valjati.  Kad joj podarim svoja aromatična i romantična, ekscentrična i eterična mirsna ulja i arome očaravajućeg božura, tajlandskog bosiljka, sibirske aronije, kineske narandže i afričke šljive kao ishod te božanstvene uživajuće kombinacije biće perfektna muška apolonska alfamuzijačka struktura koja će biti inteligentna, komunikativna (da ne kažem brbljava, to nisam rekao  ) na mamu, a atraktivna, seksipilna, zavodljiva i luda i opičena na tatu.  Biće to spoj elegancije i arogancije, spoj pernate paunice i raznog bizona, spoj nespojivog, neumoljivog i neodoljivog milog i voljenog Tarzana sa uvijek tu negdje, ali i distantnom Džejn. Spoj vanserijskog, ultimativnog i dosad neviđenog spoektakularnog i unikatnog staloženog, ali direktnog u određenim trentutcima kada se odlučnost boduje, mačora mačisima Maksimira Makse Maksima Maksimoviča sa njegovom voljenom dragom Dženanom Sabahšimširjusufagaspahić Čakmidžić.  Ili to ili nešto unapređeni model Harisa GX Force mašine, Haris GX Force Plus sa poboljšanim termodinamičkim fuel injection sistemom.  Eksplozija Pazi se samo radioaktivnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 14 ruj 2015, 23:15 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Hunter je napisao/la:
Prostitutes don't sell bullshit stories. They sell pussy.
Tačno, riječ je o najobičnijim medijskim starletama, o podizačicama popularnosti sportistima, ne o kuravama u smislu prostiutkama pored auto-puta ili neznam ti šta već o PR manekenkama na neki način. Žene će biti skadalozne i neodgovorne koliko im muškarci dozvole, jer ako budu dozvoljavale same sebi -- ta tendencija neće imati dno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 16 ruj 2015, 18:16 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Kad joj podarim svoja aromatična i romantična, ekscentrična i eterična mirsna ulja i arome očaravajućeg božura, tajlandskog bosiljka, sibirske aronije, kineske narandže i afričke šljive kao ishod te božanstvene uživajuće kombinacije biće perfektna muška apolonska alfamuzijačka struktura koja će biti inteligentna, komunikativna (da ne kažem brbljava, to nisam rekao  ) na mamu, a atraktivna, seksipilna, zavodljiva i luda i opičena na tatu.  Biće to spoj elegancije i arogancije, spoj pernate paunice i raznog bizona, spoj nespojivog, neumoljivog i neodoljivog milog i voljenog Tarzana sa uvijek tu negdje, ali i distantnom Džejn. Spoj vanserijskog, ultimativnog i dosad neviđenog spoektakularnog i unikatnog staloženog, ali direktnog u određenim trentutcima kada se odlučnost boduje, mačora mačisima Maksimira Makse Maksima Maksimoviča sa njegovom voljenom dragom Dženanom Sabahšimširjusufagaspahić Čakmidžić.  Ili to ili nešto unapređeni model Harisa GX Force mašine, Haris GX Force Plus sa poboljšanim termodinamičkim fuel injection sistemom.  Eksplozija Pazi se samo radioaktivnosti. Pa dobro nisam baš toliko opasan.  Ali zato za malu eksploziju u dotičnoj sam rođen stvoren za te stvari. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 16 ruj 2015, 18:18 |
|
|
Hunter je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Tačno, riječ je o najobičnijim medijskim starletama, o podizačicama popularnosti sportistima, ne o kuravama u smislu prostiutkama pored auto-puta ili neznam ti šta već o PR manekenkama na neki način. Žene će biti skadalozne i neodgovorne koliko im muškarci dozvole, jer ako budu dozvoljavale same sebi -- ta tendencija neće imati dno. Dok je medijskih starleta biće i jeftine zabave za šire narodne mase.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 16 ruj 2015, 18:21 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Vlado prestani srati najozbiljnije vise. Jebale te eksplozije koji ti je k?
Sala ok al ti ko seksualni manijak svrsavas ili sto na neke primisli na mene. Bas drkadzijski. Nemoj me tjerati da budem ogavna.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 16 ruj 2015, 18:38 |
|
|
OK, znam, u redu je, pretjerao sam sa svršavanjem.  Sa demistrifikacije sam skrenuo na devirginizaciju.  Neću više, budi bez brige (u smislu budi mirna) ili ti ga na ruskom, spokojna budi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Demistifikacija fenomena SarajkaDjevojka Postano: 28 ruj 2015, 17:36 |
|
|
Saricin kurentni avčić  Citat: Oci, oci, tvoje oci kao sjajni biseri u noci oci, oci, kad me gledaju mojoj dusi mira nedaju http://tekstovi.net/2,168,2646.html Velika Sara vidi sve. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|