Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
LuckyLuke je napisao/la:
Cort0 Maltese je napisao/la:
Ne pravim ja nikakva sranja, i nemam veze s chickfightom. Pokušao sam ih smiriti, kad sam vidio da ne ide, našalio sam se na račun svega toga. I to je loše prihvaćeno. Pa šta ću im ja? Meni ni iz džepa ni u džep, ostavio sam se te priče.
E bas se ti znas uvaliti u nevolju...
Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...
Osnovni problem je što tamo većina ima velike sklonosti ka trollanju. I ide mi na živce kad se u priču, pogotovo ako je riječ o prepirci, ubaci netko sa strane, tko nema veze s temom. Onda zna bit svega. Stvor je s tim izlazio na kraj na svoj način, ja i Boogy na svoj. Međutim, očito žene to slabije podnose, pa je danas tamo eksplodiralo od svađe, i to ružne, ja se tako nisam nikad nikom obratio na forumu kako se 2 dame obraćaju jedna drugoj.
jationo je napisao/la:
Da, tu si žestok. A evo ti onda jedna žestoka o tome.. Možda sam je već pustio, ali neka, valja se podsjetit :
Uf, ova je baš malo žešća. Inače više preferiram 357 od ovih nacista... A i Revolt BGD je bolji od njih po meni... Bolja glazba, eksplicitniji i jači stihovi. Dok je "Na Gazimestanu"(stara srpska pjesma zapravo) u izvedbi 357 stvarno vrh...
Poslušat ću malo taj bend, zvuči zanimljivo, mada baš i nisam fan patriotskih pjesama, ali muzika se čini skroz okej.. Nego, kad smo kod nacista, jesil pročito onog paganskog ludaka što ga je Aleksije postavio u onoj temi o Židovima? Koja spaliona jebote..
Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...
Osnovni problem je što tamo većina ima velike sklonosti ka trollanju. I ide mi na živce kad se u priču, pogotovo ako je riječ o prepirci, ubaci netko sa strane, tko nema veze s temom. Onda zna bit svega. Stvor je s tim izlazio na kraj na svoj način, ja i Boogy na svoj. Međutim, očito žene to slabije podnose, pa je danas tamo eksplodiralo od svađe, i to ružne, ja se tako nisam nikad nikom obratio na forumu kako se 2 dame obraćaju jedna drugoj.
I da, baš se znam uvaliti u nevolju.
Samo so sam ja bio dosta pominjan i, a veze sa temom nemam, a jos io off
jationo je napisao/la:
Uf, ova je baš malo žešća. Inače više preferiram 357 od ovih nacista... A i Revolt BGD je bolji od njih po meni... Bolja glazba, eksplicitniji i jači stihovi. Dok je "Na Gazimestanu"(stara srpska pjesma zapravo) u izvedbi 357 stvarno vrh...
Poslušat ću malo taj bend, zvuči zanimljivo, mada baš i nisam fan patriotskih pjesama, ali muzika se čini skroz okej.. Nego, kad smo kod nacista, jesil pročito onog paganskog ludaka što ga je Aleksije postavio u onoj temi o Židovima? Koja spaliona jebote..
Moram priznati, bolje sam upoznat s njihovim obradama Zvezdinih navijačkih pjesama, nego sa autorskim pjesmama. "Hriste Bože" u njihovoj izvedbi također zvuči genijalno... "Ludaka" nisam pročitao, nisam imao vremena. Čitam Martinov ASOIAF(po kojem se ovaj mjesec počinje snimati serija u režiji HBO ), ali na engleskom.
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la:
I da, baš se znam uvaliti u nevolju.
Samo so sam ja bio dosta pominjan i, a veze sa temom nemam, a jos io off
LuckyLuke je napisao/la:
Ne pravim ja nikakva sranja, i nemam veze s chickfightom. Pokušao sam ih smiriti, kad sam vidio da ne ide, našalio sam se na račun svega toga. I to je loše prihvaćeno. Pa šta ću im ja? Meni ni iz džepa ni u džep, ostavio sam se te priče.
Slažem se, a i ekstremno je teško pratit, jer bude po pedeset stranica dnevno...
jationo je napisao/la:
Moram priznati, bolje sam upoznat s njihovim obradama Zvezdinih navijačkih pjesama, nego sa autorskim pjesmama. "Hriste Bože" u njihovoj izvedbi također zvuči genijalno... "Ludaka" nisam pročitao, nisam imao vremena. Čitam Martinov ASOIAF(po kojem se ovaj mjesec počinje snimati serija u režiji HBO ), ali na engleskom.
Jao, ti baš voliš te fantazije.. Ja nisam išao puno dalje od Tolkiena u tom žanru.. Mada je i ovaj tip dosta fantastičan s tim Židovima koje posvuda vidi.. Ima zanimljivih dijelova, no da je lud, lud je...
Nego, spava mi se opet prerano tako da vam želim svima prisutnima i odsutnima laku noć, čitamo se sutra:
jationo je napisao/la:
Jao, ti baš voliš te fantazije.. Ja nisam išao puno dalje od Tolkiena u tom žanru.. Mada je i ovaj tip dosta fantastičan s tim Židovima koje posvuda vidi.. Ima zanimljivih dijelova, no da je lud, lud je...
Nego, spava mi se opet prerano tako da vam želim svima prisutnima i odsutnima laku noć, čitamo se sutra
Uglavnom, mada priznajem da u tom žanru nema baš previše stvari koje stvarno vrijede. Ali Martinov serijal A Song of Ice and Fire je najbolje što žanr nudi. Po meni znatno je bolji od Tolkiena, koji je više za djecu nego za odrasle, dok je ASOIAF totalno druga vrsta serijala, tu su fantastični elementi u sasvim sporednoj ulozi.
Martina uvijek preporučujem svima koji vole čitati, a pošto je teško nagovoriti nekog da počne čitati nedovršeni serijal u kojem trenutno imaš 4 knjige, svaka cirka 1000 stranica, a 5. samo što nije izašla, svima preporučim ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Armageddon_Rag Zbog radnje, mislim da bi se tebi moglo svidjeti, ako nađeš vremena za ovakvo nešto.
Istina,preteško se prati ,previše nepoznatih likova tamo,ovdje je intimnije ,naši smo si tvoj komentar na početak pregovora?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.