|
|
Stranica: 37/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:02 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: O zahvaljujem, pa ovo nisam ni vidjela.Nego ima kolaca dovoljno za sve, pa pozivamo i goste, dakle konzula Mrshu, Zadra, Marija, Wind, dudu-a, BBC-a i ostale voljne da probaju. Moja velikodusnost u podjeli kolaca ima veze iskljucivo sa vremenom.Mislim, noc je, ne bih zeljela nabaciti 5 kg veceras  Nisam baš siguran da je tvoj motiv poziva iskren...  Bez mene i dudua jednostavno ne možeš... Auuu teške tvrdnje MRSHO da vidimo reakciju na njih  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:03 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Mislim, noc je, ne bih zeljela nabaciti 5 kg veceras  Još u 30-e nije zagazila a već ima fobiju od kila ima  . Treba se cuvati covjece, sta ti mislis ? U tridesetim ce vec biti kasno, ako se do tad ne udam, crno mi se pise Preracunaj koliko mi je jos ostalo  MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: O zahvaljujem, pa ovo nisam ni vidjela.Nego ima kolaca dovoljno za sve, pa pozivamo i goste, dakle konzula Mrshu, Zadra, Marija, Wind, dudu-a, BBC-a i ostale voljne da probaju. Moja velikodusnost u podjeli kolaca ima veze iskljucivo sa vremenom.Mislim, noc je, ne bih zeljela nabaciti 5 kg veceras  Nisam baš siguran da je tvoj motiv poziva iskren...  Bez mene i dudua jednostavno ne možeš... Konzule, uzmi kolac posluzi se ! Radis ti sto, ili sam ja taj konzulat dzaba izlobirala u HB ?Znas ti koliko kosta odrzavanje ?A tek dudu-ova istrazivanja ?:) Skuplji ste od VM a budzet nismo usvojili 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:06 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Još u 30-e nije zagazila a već ima fobiju od kila ima  . Treba se cuvati covjece, sta ti mislis ? U tridesetim ce vec biti kasno, ako se do tad ne udam, crno mi se pise Preracunaj koliko mi je jos ostalo  Pa ako se dotad ne udaš ostaje ti Jasmin Stavros kao utjeha  :
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:07 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Radim, radim... Lobiram za Herceg-Bosnu kod istaknutih Slovenki... 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:08 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Radim, radim... Lobiram za Herceg-Bosnu kod istaknutih Slovenki...  Tu idu dakle pare  ? Ko Mesić u Australiji 90-ih kada je lobirao , "ček ostao na nekom stolu"  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:10 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Radim, radim... Lobiram za Herceg-Bosnu kod istaknutih Slovenki...  Tu idu dakle pare  ? Ko Mesić u Australiji 90-ih kada je lobirao , "ček ostao na nekom stolu"  . Eto vidis ti gdje on siri teritoriju po Sloveniji. Cim se to uvali u kakav konzulat ili na budzet grada, gotovo je 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Radim, radim... Lobiram za Herceg-Bosnu kod istaknutih Slovenki...  Tu idu dakle pare  ? Ko Mesić u Australiji 90-ih kada je lobirao , "ček ostao na nekom stolu"  . Nije ostao na stolu nego se zagubio u "muvingu" A što se novaca tiče, kod Slovenki lobiram besplatno...
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:12 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tu idu dakle pare  ? Ko Mesić u Australiji 90-ih kada je lobirao , "ček ostao na nekom stolu"  . Eto vidis ti gdje on siri teritoriju po Sloveniji. Cim se to uvali u kakav konzulat ili na budzet grada, gotovo je  Ne širim teritoriju nego ideju!!! Vi Bošnjaci ste fakat zaluđeni tom teritorialnom ekspanzijom. Filđan kompleks 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:13 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tu idu dakle pare  ? Ko Mesić u Australiji 90-ih kada je lobirao , "ček ostao na nekom stolu"  . Nije ostao na stolu nego se zagubio u "muvingu" A što se novaca tiče, kod Slovenki lobiram besplatno... Aha , shvaćam što je bilo, dudu te indoktrinirao da pokreneš prakticiranje poligamije kako bi mogli za 30 godina "poklopiti" Slovence i vratiti Kranjsku i Štajersku matici Hrvatskoj  ?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:14 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tu idu dakle pare  ? Ko Mesić u Australiji 90-ih kada je lobirao , "ček ostao na nekom stolu"  . Eto vidis ti gdje on siri teritoriju po Sloveniji. Cim se to uvali u kakav konzulat ili na budzet grada, gotovo je  Ja bi isto išao u lobiste ako tako to ide  . Može Mađarska , Italija gdjegod  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:15 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tu idu dakle pare  ? Ko Mesić u Australiji 90-ih kada je lobirao , "ček ostao na nekom stolu"  . Nije ostao na stolu nego se zagubio u "muvingu" A što se novaca tiče, kod Slovenki lobiram besplatno... To je najbitnije, srestva su nam ogranicena dok BBC ne izlobira one milione od Milovanovica.A ne znam koliko je dobra ideja BBC-a ni poslati u Zegej, sta vi kazete ?:) MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: Eto vidis ti gdje on siri teritoriju po Sloveniji. Cim se to uvali u kakav konzulat ili na budzet grada, gotovo je  Ne širim teritoriju nego ideju!!! Vi Bošnjaci ste fakat zaluđeni tom teritorialnom ekspanzijom. Filđan kompleks  Siri ti i jedno i drugo. Da imamo dva izlaza na more, a onaj dio HR cemo takodje uzeti, eto Banovine, u nekim lijevim granicama, ali bitno je da je Banovina 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:19 |
|
|
emt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Nije ostao na stolu nego se zagubio u "muvingu" A što se novaca tiče, kod Slovenki lobiram besplatno... To je najbitnije, srestva su nam ogranicena dok BBC ne izlobira one milione od Milovanovica.A ne znam koliko je dobra ideja BBC-a ni poslati u Zegej, sta vi kazete ?:) MRSHO je napisao/la: Ne širim teritoriju nego ideju!!! Vi Bošnjaci ste fakat zaluđeni tom teritorialnom ekspanzijom. Filđan kompleks  Siri ti i jedno i drugo. Da imamo dva izlaza na more, a onaj dio HR cemo takodje uzeti, eto Banovine, u nekim lijevim granicama, ali bitno je da je Banovina  Ima vam matica Turska izlaz na more, šta će vam više? 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pobogu prestanite srati. Idite tamo svađajte se po temama, radite nešto korisno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:20 |
|
|
Sve niži i niži udarci ovdje, samo nastavite zanima me rasplet  .
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Pobogu prestanite srati. Idite tamo svađajte se po temama, radite nešto korisno. S kim da se svađam? Nema zapovjednika, nema poštara, nema urednika... (jebote tek sad primjetih kako su zaluđeni funkcijama i autoritetom...)
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:24 |
|
|
Citat: Ima vam matica Turska izlaz na more, šta će vam više? Mrsho bolan, ne mozemo se sa Turskom vezati visecim mostom.Bolje da zauzmemo Zadar i ostatak HR obale, plus dio Slovenije Razmisljaj logicno. BBC je napisao/la: Pobogu prestanite srati. Idite tamo svađajte se po temama, radite nešto korisno. BBC, bolje lobiraj srestva kod Milovanovica, preko punca i punice.Vazda pricas kako imas uticaja u Zegeju.Pa daj vidimo rezultate. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:27 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Ima vam matica Turska izlaz na more, šta će vam više? Mrsho bolan, ne mozemo se sa Turskom vezati visecim mostom.Bolje da zauzmemo Zadar i ostatak HR obale, plus dio Slovenije Razmisljaj logicno. BBC je napisao/la: Pobogu prestanite srati. Idite tamo svađajte se po temama, radite nešto korisno. BBC, bolje lobiraj srestva kod Milovanovica, preko punca i punice.Vazda pricas kako imas uticaja u Zegeju.Pa daj vidimo rezultate.  Vi bi u Zadar  ? Možete, na ljetovanje  . Valjda Milanović , a ne Milovanović , pola vlade nam je podrijetlom iz područja s druge strane Drine , još nam fali i premijer da je takav  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:31 |
|
|
Kako samo pogrijesih, da da Zoki ! I da mi bi u Zadar, al ´ ne samo na ljetovanje, dobro razmisli sto ces reci.Jer pogresan odgovor, moze znaciti da nas smatras zaostalim bosancima i hercegovcima i da si Perec prikriveni Zato da vidimo djela i zrtvu ! Lahko ti je ovdje palamuditi, o demografiji, da vidimo sto si spreman zrtvovati za konfederaciju 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:36 |
|
|
Da ste ostali Hrvati imali bi kontinuiran teritorij do izlaza na more, ovako ste odlučili za Tursku (a dio i za arapske zemlje) pa vam ne ostaje drugo no bluetooth konekcija 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:39 |
|
|
emt je napisao/la: Kako samo pogrijesih, da da Zoki ! I da mi bi u Zadar, al ´ ne samo na ljetovanje, dobro razmisli sto ces reci.Jer pogresan odgovor, moze znaciti da nas smatras zaostalim bosancima i hercegovcima i da si Perec prikriveni Zato da vidimo djela i zrtvu ! Lahko ti je ovdje palamuditi, o demografiji, da vidimo sto si spreman zrtvovati za konfederaciju  Ne treba nam nikakva konfederacija, uskoro kroz ovo desetljeće ili sljedeće će i BiH u EU uči  , onda će to biti sve jedna Europa bez granica tako da ti dođe konfederacija ili ne na isto  . Makar mi izvorno nije mrska ideja ali , bespuća povijesne zbiljnosti su je dokazale neostvarivom .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 23:01 |
|
|
Ma daj ne izvlaci se, nego reci nisam spreman na zrtvu !
Vi ste iza nas zaostali hiljadama svjetlosnih godina.LoL
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 23:10 |
|
|
emt je napisao/la: Ma daj ne izvlaci se, nego reci nisam spreman na zrtvu !
Vi ste iza nas zaostali hiljadama svjetlosnih godina.LoL Na žrtvu uvijek spreman , samo što ona nikad nije dobila mogućnost  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 23:12 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Da ste ostali Hrvati imali bi kontinuiran teritorij do izlaza na more, ovako ste odlučili za Tursku (a dio i za arapske zemlje) pa vam ne ostaje drugo no bluetooth konekcija  Konzule, kakav si ti diplomata molim te ?Sa ovim tvrdnjama ? Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Ma daj ne izvlaci se, nego reci nisam spreman na zrtvu !
Vi ste iza nas zaostali hiljadama svjetlosnih godina.LoL Na žrtvu uvijek spreman , samo što ona nikad nije dobila mogućnost  . Dokazi molim lijepo sjor Zadro !:)
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 23:19 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Na žrtvu uvijek spreman , samo što ona nikad nije dobila mogućnost  . Dokazi molim lijepo sjor Zadro !:) Ako nam bespuća budućnosti dozvole , bit će dokaza emt  .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 23:20 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la:
Dokazi molim lijepo sjor Zadro !:)
Ako nam bespuća budućnosti dozvole , bit će dokaza emt  . Cuj bespuca buducnosti, sa tim pjesnickim izrazavanjem pretetices i dudicu i Mrshu u zavodnickim poduhvatima 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|