|
|
Stranica: 38/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ako nam bespuća budućnosti dozvole , bit će dokaza emt  . Cuj bespuca buducnosti, sa tim pjesnickim izrazavanjem pretetices i dudicu i Mrshu u zavodnickim poduhvatima  Ma daj emt, pa romantičnija su Bobijeva pp pitanja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:29 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: Cuj bespuca buducnosti, sa tim pjesnickim izrazavanjem pretetices i dudicu i Mrshu u zavodnickim poduhvatima  Ma daj emt, pa romantičnija su Bobijeva pp pitanja  Ma znas sta, ljuta sam na njega ! Sve meni Bosanko, lafo on Bosanac, a nikad ja jos onakve poruke nisam dobila. 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:36 |
|
|
Jebiga, i meni su nekako Hercegovke draže... tuđe slađe, egzotika... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:43 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: Jebiga, i meni su nekako Hercegovke draže... tuđe slađe, egzotika...  Ma ne treba biti isključiv ja volim herceg-bosanke 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 04 ožu 2012, 22:43 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Jebiga, i meni su nekako Hercegovke draže... tuđe slađe, egzotika...  Levatska posla, idem u Pereciju da nadjem kul frajera onda, sto voli cevapeee i Seher !Adios amigos ! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 12:20 |
|
|
|
Danas se ni kaVa ne pije, svi se bave visokopolitickim temama.
Kolaca nema, soka isto tako.Wind, Zadar i Mario kasne ...;)
Mrsho i BBC politicare !;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 12:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
MRSHO je napisao/la: Jebiga, i meni su nekako Hercegovke draže... tuđe slađe, egzotika...  Mogu ti reći - Hercegovke su bolje na izgled, ali Bosanke su bolje na dodir! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 12:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Znači nemaš baš uspjeha kod Hercegovki. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 12:42 |
|
|
|
Strucnjaci se sastali !
Nista ne vjerujem dok dudu ne dodje, on je ekspert. Napravicemo temu " mi pitamo, dudu odgovara" ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 12:46 |
|
|
Bobovac je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Jebiga, i meni su nekako Hercegovke draže... tuđe slađe, egzotika...  Mogu ti reći - Hercegovke su bolje na izgled, ali Bosanske su bolje na dodir!  Ma mora bit nešto na izgledu da uopće dođe do dodira A gle ovu emt, kad politiziram ona me napada, kad visim po zajebantskim temama BBC me kritizira da se tako ne bori za Herceg-Bosnu. Šta da radim? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 12:50 |
|
|
|
Pa zar vam nije politika dosadila ?
Otkako sam dosla vrti se jedna te ista prica.Treba uvesti kakve promjene.Nuzno je !
A BBC ili provocira ili lozi narod na temama. I to je vise dosadnooo ! Podforum lj/s bi rijesio ovu monotoniju.Dudu, Mrsho i Bobo urednici.
A ja imam stelu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 13:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: Pa zar vam nije politika dosadila ?
Otkako sam dosla vrti se jedna te ista prica.Treba uvesti kakve promjene.Nuzno je !
A BBC ili provocira ili lozi narod na temama. I to je vise dosadnooo ! Podforum lj/s bi rijesio ovu monotoniju.Dudu, Mrsho i Bobo urednici.
A ja imam stelu ! Ma kod koga od navedene trojice ti imaš štelu u pitanjima lj/s?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 13:10 |
|
|
|
Pa ja se nadam opcenito steli na tom podforumu, bez obzira tko bio prisutan od navedene trojce.
Logicno !Dudica je medica, a ti I Mrsho Bosanci.Kud ces bolji argument.
P.s koje zamka pitanje odvjetnice.LOL
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 13:27 |
|
|
emt je napisao/la: Pa ja se nadam opcenito steli na tom podforumu, bez obzira tko bio prisutan od navedene trojce.
Logicno !Dudica je medica, a ti I Mrsho Bosanci.Kud ces bolji argument.
P.s koje zamka pitanje odvjetnice.LOL Koje odvjetnice  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 13:30 |
|
|
|
Bobo, ti je kolega Zadar, nego sto kasnis ti danas ?
Priznaj da si citavu noc proveo na msn bareci cure !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 13:37 |
|
|
emt je napisao/la: Bobo, ti je kolega Zadar, nego sto kasnis ti danas ?
Priznaj da si citavu noc proveo na msn bareci cure ! Kasnim jer sam bio na predavanjima, moja noć je bila svrsihodnija od toga, tj . naspavao sam se kako bi bio i pihički prisutan na predavanjima .  Bobo moj kolega ? Oho imamo onda diskutirati , ako si upućeniji u temu Zakona o trgovačkim društvima u BiH ,odnosno o uvjetima otvaranja d.d. i d.o.o. u BiH pošalji PP.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 05 ožu 2012, 13:41 |
|
|
|
Haha, kud ti rekoh !
Stvarno Sam naivna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
orleanski
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 08:57 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 17:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
MRSHO je napisao/la: Ma mora bit nešto na izgledu da uopće dođe do dodira A gle ovu emt, kad politiziram ona me napada, kad visim po zajebantskim temama BBC me kritizira da se tako ne bori za Herceg-Bosnu. Šta da radim?  Pravila no. 1.: Nikad ne slušaj BBC-ja. 
_________________ It iz aj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 09:16 |
|
|
|
Jutrooooo svimaa ;)
Djeste neradnici ?
KaVa i sokici od narandze, plus kolacici ništa danas ?
Sto se tiče BBC- a slažem se sa orleanskim. Nedaj boze njega u kakvu diplomatsku posjetu poslati, fijasko garantovan i prekid diplomatskih odnosa sa HB ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 09:19 |
|
|
emt je napisao/la: Sto se tiče BBC- a slažem se sa orleanskim. Nedaj boze njega u kakvu diplomatsku posjetu poslati, fijasko garantovan i prekid diplomatskih odnosa sa HB ;)
Ja sam fin u društvu. Slušam ljude i klimam glavom. Onda mi se ljudi povjere i što ne bi trebali. Ako mlate besmislice onda i dalje klimam glavom, ali sam mislima daleko. To ljudi cijene pa poslije vrate nekom uslugom. Jesam li za diplomacije ? Ne mlataram rukama kao Zlaja clown kad pričam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 09:23 |
|
|
Kava, sokić, kolačići = proljev. A što se BBC-a tiče, ipak nije Orleanskog da me odvraća sa njegovog puta... duboko u sebi svi smo mi kao BBC. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 09:27 |
|
|
|
Politika i opcenito diplomatija su mnogo slozenije stvari.Odnos prema ljudima je takodje važan, pa i ta prednost koju pominjes u vidu osvajanja povjerenja.No olako sHvatas političare. Evo sastanak tebe i Zlaje recimo, a Komso ulazi. Da li bi mogao mirno i stalozeno nastaviti razgovor, dok ti se " prestavnik Hrvata" licemjerno ubacuje u diskusiju. Dajem 100 € na tvojih 10, da ne bi !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 09:30 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Kava, sokić, kolačići = proljev. A što se BBC-a tiče, ipak nije Orleanskog da me odvraća sa njegovog puta... duboko u sebi svi smo mi kao BBC.  Ccccc pa neću rakiju na jutro fudbaleru. Sto se tiče BBC-a, oreleanski se samo salio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 09:32 |
|
|
emt je napisao/la: Politika i opcenito diplomatija su mnogo slozenije stvari.Odnos prema ljudima je takodje važan, pa i ta prednost koju pominjes u vidu osvajanja povjerenja.No olako sHvatas političare. Evo sastanak tebe i Zlaje recimo, a Komso ulazi. Da li bi mogao mirno i stalozeno nastaviti razgovor, dok ti se " prestavnik Hrvata" licemjerno ubacuje u diskusiju. Dajem 100 € na tvojih 10, da ne bi ! Ja mislio ti misliš na svjetsku diplomaciju. Ti daješ primjere sarajevske jalije i kokošara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 09:35 |
|
|
|
Pa vidi nesto, prvo obilazis susjede ako se HB uspostavi, tako je i Zlaja, otišao kod Mileta. Kad sa susjedima zavrsis, onda Skandinavija, Benelux.Red se mora znati !
LoL
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|