|
|
Stranica: 39/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 10:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ti samo bošnjačiš sa tim Komšićem. Mora se primjetiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 10:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Ti samo bošnjačiš sa tim Komšićem. Mora se primjetiti. To ti je psiho test ! Jer tvrdis da si hladnokrvan, sabran i uspijesno manipuliras ljudima. Drugo ti je par usamljenih žena na iskrici navesti da ti otvore dušu, a drugo su ovakve životne okolnosti i iznenadjenja.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 10:48 |
|
|
Aludiraš da ja lažem ljudima. Što nije istina. I pripazi sa tim "psiho testovima" Gubiš štovatelje "100% Bosne" među Hrvatima. Idi piši o labudovima.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 10:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Aludiraš da ja lažem ljudima. Što nije istina. I pripazi sa tim "psiho testovima" Gubiš štovatelje "100% Bosne" među Hrvatima. Idi piši o labudovima. Dok je tebe kao Bakirovog 100% patriote, nisam ja zabrinuta. Postavi slika labudova, nema ništa novo.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 10:53 |
|
|
Ne nosim aparat kad ih hranim. Ne mogu onda uživati u tome.
Probam ovih dana, nisam odavno.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 10:55 |
|
|
Slikaj i okolinu malo.Ako ima sto zanimljivo, prirodu i to ;)
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 11:00 |
|
|
emt je napisao/la: Slikaj i okolinu malo.Ako ima sto zanimljivo, prirodu i to ;) Šuma kao šuma, dosadno. Šteta što nema više onih malih sivih labudića. Smiješni su kad se poredaju u stroj pa jedu. Hoće i oni iz ruke. Ali zanimljivo da je mužjak tad strpljiv kad ih hranim i ne dosađuje. Pametne ptice, sve kuže.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 11:07 |
|
|
Pa da pametan, kao da je svjestan mogućnosti da će im tvoje hranjenje možda biti jedina mogucnost za obrok taj dan ili dva čak.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 11:18 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Kako me BBC iznenadio sa temom o labudovima... ipak je dosta osjećajan čovjek.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 11:20 |
|
|
Jedu oni 5-10 kg trave svaki dan. Ali sad nemaju gdje, vrte se tamo gdje je malo otopljenog jezera.
Mislim da im ljudi daju, jer se nacrtaju gdje najviše ljudi šeta. Vidim kako uzimaju iz ruke da nisu previše gladni.
Najsmješniji su kad ih zajebavam pa im sklonim kruh ispred usta. Onda grizu za hlače, ljuti i popizde. Ako sam u sandalama moram paziti nožne prste. Znaju gdje najviše boli.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 12:58 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Kako me BBC iznenadio sa temom o labudovima... ipak je dosta osjećajan čovjek. Ja mislim da su one slike namijenje zenskom rodu, inače žene reagiraju osjecajno na zivotinje, djecu i sl. BBC postavio temu o pticama, Ministar avatar promijenio.Sve su to muške fore Mrsho, a na kraju dudu-a se optuzuje za zavodjenje ženske populacije. I komentira se tvoj avatar za sankom, a ovi djeluju iz ilegale.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 06 ožu 2012, 14:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Jedu oni 5-10 kg trave svaki dan. Ali sad nemaju gdje, vrte se tamo gdje je malo otopljenog jezera.
Mislim da im ljudi daju, jer se nacrtaju gdje najviše ljudi šeta. Vidim kako uzimaju iz ruke da nisu previše gladni.
Najsmješniji su kad ih zajebavam pa im sklonim kruh ispred usta. Onda grizu za hlače, ljuti i popizde. Ako sam u sandalama moram paziti nožne prste. Znaju gdje najviše boli. Pa kad te nemaju za što drugo uhvatit, gdje najviše boli... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 11 ožu 2012, 00:06 |
|
|
Djeste neradnici ?
Opet mlatite praznu slamu !
A nitko ni kaVe ni kolaca nije donio.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 11 ožu 2012, 19:45 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Djeste neradnici ?
Opet mlatite praznu slamu !
A nitko ni kaVe ni kolaca nije donio. Evo emt kavice i kolača, domaće, s otoka Pašmana  :   I malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja s domaćim kruhom, bolje od kolača  : 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 11 ožu 2012, 20:24 |
|
|
Pa ovo Zadar izgleda fantasticno, nemam rijeci. Sto se tice maslinovog ulja, mislim da je ljekovito i ucinkovito, bilo kao sastojak u salati ili ovako kao tvoj zamisljen kulinarski recept.Zanima me kakvi su kolaci ovi tamni ustvari i od cega se spravljaju ?Kod nas u BiH ima slicna slastica, no ne moze se ovako sjeci jer je previse mekana.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 11 ožu 2012, 20:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Pa ovo Zadar izgleda fantasticno, nemam rijeci. Sto se tice maslinovog ulja, mislim da je ljekovito i ucinkovito, bilo kao sastojak u salati ili ovako kao tvoj zamisljen kulinarski recept.Zanima me kakvi su kolaci ovi tamni ustvari i od cega se spravljaju ?Kod nas u BiH ima slicna slastica, no ne moze se ovako sjeci jer je previse mekana. To su ti domaći kolači od smokve s malo oraha  . Otočni recept, mislim da je brandiran u EU kao originalni hrvatski proizvod. Inače svi kažu da su super, a ja ne mogu smisliti smokve 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:18 |
|
|
Gdje si emt? Ne pašu više kolači, a? 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:24 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Gdje si emt? Ne pašu više kolači, a?  Ma ko kaze ??? Nego nema vas nikog, samo se politikom bavite.Zadar otisao u demografe sa dudu-om, Mario cure bari, ti karte crtas A Wind nema danima, ni pjesmu da postavi. Evo kolaca, ja sam staromodno patrijahalno odgojeno zensko celjade. Nikad od mene feministice bolan Mrsho.Citav zivot ruke u brasnu, nekad pita, nekad kolaci, sarma i sl :)  
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:34 |
|
|
Ja imo nekog posla pa nisam ni bio previše aktivan... a nema ni dragice online pa mi je onda totalno bzvz forum  Tako, tako. Samo ti peci, kuhaj, spremaj... ako nemaš za koga doću ja na kolač 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:37 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ja imo nekog posla pa nisam ni bio previše aktivan... a nema ni dragice online pa mi je onda totalno bzvz forum  Tako, tako. Samo ti peci, kuhaj, spremaj... ako nemaš za koga doću ja na kolač  Dragica radi sigurno, pa ne stigne.Nema snijega vise. Sto se kolaca tice, slobodno navrni.BBC-u sam nasla pjesmu, odusevice se.Samo trenutno zauzet pa ne vidi.Ne znam da li da mu je postam ovdje 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:46 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: Mario cure bari Tako je ! Reci im da nisam gay ! 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:50 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Mario cure bari Tako je ! Reci im da nisam gay !  Da oni znaju kakvih ti slika imas,  ja mislim da je ona mala iz Zegeja van svake konkurencije.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:52 |
|
|
emt je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Tako je ! Reci im da nisam gay !  Da oni znaju kakvih ti slika imas,  ja mislim da je ona mala iz Zegeja van svake konkurencije. Kakve slike? Pa imam i ja od Kurnikove slike, šta mu to vrijedi 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:54 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: Da oni znaju kakvih ti slika imas,  ja mislim da je ona mala iz Zegeja van svake konkurencije. Kakve slike? Pa imam i ja od Kurnikove slike, šta mu to vrijedi  Ma dajjj !!! Ovo su slike i zDogovoren spoj.Kad bude isao u ZG, do kanadske ambasade Ti neces po Anu i na spoj :)
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 13 ožu 2012, 21:59 |
|
|
Haha, e, da ja počnem sve svoje male i velike ljubavi lijepit... sve top class 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|