|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 200 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kako Srbi ne znaju vladati ako morate predsjedniku RS popušiti da vam da ministarstvo vanjskih poslova.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:30 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Kako Srbi ne znaju vladati ako morate predsjedniku RS popušiti da vam da ministarstvo vanjskih poslova. Kaže se felatio, gdje ti je Bečka kultura.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako Srbi ne znaju vladati ako morate predsjedniku RS popušiti da vam da ministarstvo vanjskih poslova. Nemoj da im rušiš iluzije, ne treba ih ometati dok im ovako dobro ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:33 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8208 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: kiler je napisao/la: ćao centar ,nisam vas prepoznao... nisam bio skakaĆ,niti sam sada....ne smijem skoćiti odozgo,priznajem.....  Ako letio nisi jarane...sa starog kakav si ti Mostarac? vjerovala ili ne odgovor se nalazi u tvojoj izjavnoj rečenici pa imam klaustrofobiju od visine....i dubine,osim u slučajevima kakve ranije večeras navede @granica 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8208 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
korrisnik je napisao/la: Eto ne znate ni guzice oprati mislim obrisati. "Ukoliko često imate infekcije urinarnog ili genitalnog trakta ili patite od hemoroidi, razlog tome možda je taj što pogrešno koristite toaletni papir odnosno što vam je loša higijena ‘tamo dolje’. Postoje neke pogreške kojih nismo svjesni, a činimo ih svakodnevno. No, te pogreške nisu niti malo bezazlene jer mogu uzrokovati infekcije i iritaciju. Evo o čemu se radi i kako ih možemo ispraviti.
1. Predugo sjedimo na školjki Često se događa da nam za obavljanje velike nužde treba više vremena. Zbog toga dugo sjedimo na školjki i naprežemo se, a to je velika pogreška jer jer postoji opasnost od izazivanja hemoroida. Ako imate problema s obavljanjem velike nužde, nemojte sjediti u iščekivanju nego ustanite i malo prošećite po stanu jer ćete tako brže natjerati probavni trakt da proradi. 2. Previše se brišemo U ovom slučaju važi pravilo da je manje zapravo više. Toaletni papir iritira perianalnu kožu, a to često dovodi do svrbeža i upale. Dovoljno je obrisati se dva puta, a ako vam je potrebno više od toga, to znači da vjerojatno niste do kraja ispraznili probavni trakt. Uvijek upotrebljavajte mekani toaletni papir bez dodataka mirisa i boja jer oni manje iritiraju kožu. 3. Brisanje u pogrešnom smjeru Mnoge žene nesvjesno prave ovu pogrešku nakon mokrenja i brišu se odostraga prema naprijed. Tako prenose bakterije s rektuma prema mokraćnom kanalu. Za razliku od muškaraca, kod žena je mokraćna cijev kratka, pa bakterije brže i lakše dopiru do mjehura te uzrokuju razne urinarne infekcije. Zato se uvijek brišite od naprijed prema nazad. Kurir/Magazin.hr to care,zadaj još jednom u slučaju da netko nije pročitao...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:35 |
|
|
|
Ove uspaljenice da se ugledaju na uzvišenog korrisnika. On je za njih bistar iako nije magistar.
U mom selu se kaže prazi luk im iz guzice viri. Begovice fon PRDEZ SMRADEZ.
Konec filjma. Dosvidanije .Pošaljite u privatnoj poruci vaše fantazije aspiracije želje i nadanja. Nemo ulicarski kociaski prizemno. Ima da si pokvariti reputaciju plave krvi.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:37 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
kiler je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Eto ne znate ni guzice oprati mislim obrisati. "Ukoliko često imate infekcije urinarnog ili genitalnog trakta ili patite od hemoroidi, razlog tome možda je taj što pogrešno koristite toaletni papir odnosno što vam je loša higijena ‘tamo dolje’. Postoje neke pogreške kojih nismo svjesni, a činimo ih svakodnevno. No, te pogreške nisu niti malo bezazlene jer mogu uzrokovati infekcije i iritaciju. Evo o čemu se radi i kako ih možemo ispraviti.
1. Predugo sjedimo na školjki Često se događa da nam za obavljanje velike nužde treba više vremena. Zbog toga dugo sjedimo na školjki i naprežemo se, a to je velika pogreška jer jer postoji opasnost od izazivanja hemoroida. Ako imate problema s obavljanjem velike nužde, nemojte sjediti u iščekivanju nego ustanite i malo prošećite po stanu jer ćete tako brže natjerati probavni trakt da proradi. 2. Previše se brišemo U ovom slučaju važi pravilo da je manje zapravo više. Toaletni papir iritira perianalnu kožu, a to često dovodi do svrbeža i upale. Dovoljno je obrisati se dva puta, a ako vam je potrebno više od toga, to znači da vjerojatno niste do kraja ispraznili probavni trakt. Uvijek upotrebljavajte mekani toaletni papir bez dodataka mirisa i boja jer oni manje iritiraju kožu. 3. Brisanje u pogrešnom smjeru Mnoge žene nesvjesno prave ovu pogrešku nakon mokrenja i brišu se odostraga prema naprijed. Tako prenose bakterije s rektuma prema mokraćnom kanalu. Za razliku od muškaraca, kod žena je mokraćna cijev kratka, pa bakterije brže i lakše dopiru do mjehura te uzrokuju razne urinarne infekcije. Zato se uvijek brišite od naprijed prema nazad. Kurir/Magazin.hr to care,zadaj još jednom u slučaju da netko nije pročitao... Kad klikneš više puta na "pošali" to se desi i posljedica je brzog klikanja dugmeta u jedinici vremena.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
|
|
BBC je napisao/la: Kako Srbi ne znaju vladati ako morate predsjedniku RS popušiti da vam da ministarstvo vanjskih poslova. Ne samo popušiti već i popasti guzne dlake ako mu je koja ostala od ranijih ispaša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Šta je ovo? SELJAČKA BUNA? HA?
@kileru, ti si iz ljub uskog ko BBC :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako Srbi ne znaju vladati ako morate predsjedniku RS popušiti da vam da ministarstvo vanjskih poslova. Predsjednik RS-a ima kompleks Sarajeva, on je to cesto izjavljivao "da ne zeli da se pokloni Sarajevu". Znaci to su neki zesci kompleksi, cuj "necu da se poklonim"...  Ali to je tipican primjer, Mile je bas ljakse, pa se to moze lako i primjetiti, ali kod vecine postoji taj kompleks poklanjanja - ne samo prema Sarajevu, vec prema lordu Eshdaunu, AmeriKi, EU, NATO-u... Stalno dozivljavaju to kao da se nesta poklanjaju, sto nidje na svijetu ni kod koga nema... Ja mislim da su oni tu malo i prestraseni od tih nekakvih, stajaznam, umisljenih strahova... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nemojte plakati. Samo sabur, sve će to biti dobro. Dobro vam ide.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:44 |
|
|
korrisnik je napisao/la: kiler je napisao/la: to care,zadaj još jednom u slučaju da netko nije pročitao...
Kad klikneš više puta na "pošali" to se desi i posljedica je brzog klikanja dugmeta u jedinici vremena. nema veze,meni je tekst čist fajn....ja sam izračunao približno rezultate popisa stanovništa 2013. sjedeći na klozet školjki.. @sarajkad nisam bona otamo,tamo su crnokošuljaši... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:46 |
|
|
|
Onda si iz Posušja i li gruda?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:48 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: , ali kod vecine postoji taj kompleks poklanjanja - ne samo prema Sarajevu, vec prema lordu Eshdaunu, AmeriKi, EU, NATO-u...
Veze vi nemate jer ako iko gaji nesimpatije ili čak odvratnost prema nabrojanim, to su Srbeki. A ko ima taj kompleks uvlačenja u neistražene dubine njihovih šupaka, to ste upravo vi, kme kme help baznija pliz žitelji ovog kurtona od države 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Onda si iz Posušja i li gruda? tako me je i @aztec pitao odakle sam ,a lijepo mi piše lokacija ispod havatara... šta tako nisam uvjerljiv,ne djelujem nimalo kao praaaaaaaaavi Mostarac? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:52 |
|
|
kiler je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Onda si iz Posušja i li gruda? tako me je i @aztec pitao odakle sam ,a lijepo mi piše lokacija ispod havatara... šta tako nisam uvjerljiv,ne djelujem nimalo kao praaaaaaaaavi Mostarac?  Kako plaćate kavu u društvu, svak vadi markicu ili jedan plaća za sve?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:52 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako Srbi ne znaju vladati ako morate predsjedniku RS popušiti da vam da ministarstvo vanjskih poslova. Nemoj da im rušiš iluzije, ne treba ih ometati dok im ovako dobro ide. Tek sedam godina je proslo od nezavisnosti Kosova, a devet godina od nezavisnosti Crne Gore. Pa nikako ne vidim cime se to vi tjesite da nama nest lose ide??? Neam pojma majkemi, mislim da se tu vama pricinjavaju od te vase nesrece raznorazne nezavisnosti svudje po svijetu...  Pa mislim da vi tu imate nekakve iluzije da mi imamo iluzije, ali kad se pogleda oko sebe, ja vidim samo da ste vi tu dozivili nekakve traume poraza gubitaka nekakvih svetinja, stajaznam... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:54 |
|
|
kiler je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Onda si iz Posušja i li gruda? tako me je i @aztec pitao odakle sam ,a lijepo mi piše lokacija ispod havatara... šta tako nisam uvjerljiv,ne djelujem nimalo kao praaaaaaaaavi Mostarac?  Nimalo. Iskreno. Znam nekog "Mugdu" iz MO... preko BHF. Svaka druga slika lik leti sa starog. A ima 4 banke. Srca ce mu otkazati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:55 |
|
|
kiler je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Onda si iz Posušja i li gruda? tako me je i @aztec pitao odakle sam ,a lijepo mi piše lokacija ispod havatara... šta tako nisam uvjerljiv,ne djelujem nimalo kao praaaaaaaaavi Mostarac?  Nimalo. Iskreno. Znam nekog "Mugdu" iz MO... preko BHF. Svaka druga slika lik leti sa starog. A ima 4 banke. Srca ce mu otkazati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: kiler je napisao/la: tako me je i @aztec pitao odakle sam ,a lijepo mi piše lokacija ispod havatara... šta tako nisam uvjerljiv,ne djelujem nimalo kao praaaaaaaaavi Mostarac?  Nimalo. Iskreno. Znam nekog "Mugdu" iz MO... preko BHF. Svaka druga slika lik leti sa starog. A ima 4 banke. Srca ce mu otkazati. Jesi li sigurna da ima 4 banke,ja poznam jednog Mugdu skakaća moje je godište,a mlađi od te 4 banke... @tuta u mom društvu jedan plaća sve  ...a ti se bolje pripremaj za novi avatar od ponedjeljka,nadam se da će biti neki muškarac u mrežastim najlonkama,štiklama,korzetu i rozoj haljinici....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:02 |
|
|
kiler je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nimalo. Iskreno. Znam nekog "Mugdu" iz MO... preko BHF. Svaka druga slika lik leti sa starog. A ima 4 banke. Srca ce mu otkazati. Jesi li sigurna da ima 4 banke,ja poznam jednog Mugdu skakaća moje je godište,a mlađi od te 4 banke... @tuta u mom društvu jedan plaća sve  ...a ti se bolje pripremaj za novi avatar od ponedjeljka,nadam se da će biti neki muškarac u mrežastim najlonkama,štiklama,korzetu i rozoj haljinici.... S Oko 4? Ima smiješno prezime po insektu?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: , ali kod vecine postoji taj kompleks poklanjanja - ne samo prema Sarajevu, vec prema lordu Eshdaunu, AmeriKi, EU, NATO-u...
Veze vi nemate jer ako iko gaji nesimpatije ili čak odvratnost prema nabrojanim, to su Srbeki. A ko ima taj kompleks uvlačenja u neistražene dubine njihovih šupaka, to ste upravo vi, kme kme help baznija pliz žitelji ovog kurtona od države  Opet ste zakuhali sa vasim bivsim saveznicima, cak su vas i zbombali. Ja mislim da ne postoji nacija u svijetu, koju su njeni vlastiti saveznici toliko puta umlatili, kao vas  Mislim da fali jos samo da vas Rusi namlate, i to je to. Mada ako uzmemo 44., mozda bi se moglo reci i da su vas Rusi mlatili (petokraka kokardu). Eto i tu ste ustvari zbunjeni, kad vam dodje Vladimir u posjetu, ne znate dal treba da stavina na glavu kokarde ili petokrake - zeabacete nesto i tu, pa ce vas i oni zbombat... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: kiler je napisao/la: Jesi li sigurna da ima 4 banke,ja poznam jednog Mugdu skakaća moje je godište,a mlađi od te 4 banke... @tuta u mom društvu jedan plaća sve  ...a ti se bolje pripremaj za novi avatar od ponedjeljka,nadam se da će biti neki muškarac u mrežastim najlonkama,štiklama,korzetu i rozoj haljinici.... S Oko 4? Ima smiješno prezime po insektu? ne sjećam mu se prezimena,ali sam čini mi se naletio na fb na njega,frend je sa jednom mojom poznanicom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:13 |
|
|
Dakle, tema se mislim potrosila, a i ja se polako priblizavam svom limitu, higijenskom. Malo sale, nemojte sta zamjeriti... ali eto, u svakoj sali ima i neke istine! Malo za dumanja nekog... pa mozda se i neke nove spoznaje otvore nekome. Eto... Dosti politike, vracam se ekonomijo tebi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:16 |
|
|
|
Sjedi bona. Nemoj da ideš. I nemoj da te nema opet. Ministar ce se depresirat nanovo. Taman se obradovao.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|