|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 200 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
granica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:33 |
|
|
nije ona mislila na "bosnjake" bilmezu bas si srbin
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Joj Šeho, koma si. S vlastelom i begovima... Ja bi radije bila grofica. Ak' može Al neka si došla da se malo došla Pa isto ti je to, negdje se to nazivalo grofica, negdje begovica, negdje baronesa, itd. itd. Kao je kome ceif... To su neki napredniji drustveni stalezi, koje svaka nacija i dan-danas ima i cuva kao nekakvu politicko-drustvenu tradiciju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20799 Lokacija: među zvijezdama
|
Vujadin je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To jarane zivi kao u doba miloševića. Nema dodira sa stvarnošću. Čim oni tvrde da su njima Hrvati strateški partneri.. a ljudi se po ZG slavonci, purger, posavci... odvaljuju uz Thompsona i Anicu, jasenovac i gradisku staru i sl hitove I Bosnje u getu A na grlu uspom RS tj Brčkom apsolutna većina. 42%B i 28%H. Opet ova o partnerstvu. Pa nismo mi vi da moramo da se nekom prikrpimo kao neki parazit ili krpelj. Svako gleda sebe. Hrvati bi sutra da mogu izgradili ogradu i prema vama i prema nama. Mi vrlo rado sa nase strane takodje. I sta vam ostaje? Izolacija i humanitarna katastrofa. LOL u FBIH zivi pola miliona hrvata. O čemu guslaš? Lijepo ti kažem nije doba miloševića izdadji gdje. Čuj nešto. :) Dakle, kakva katastrofa i zid? Uz hr granicu su njihovi hrvati .. što će im zid? A vi ste u DC Brčko donji. I naravno da se postavlja pitanje strateškog partnerstva... Jbg vi stvarno iz bosanskih pripizdina tipa sta znam ZV, Modriča, BN i sl se ljakse :)nebitno je li Posavina, Semberija ili Podrinje.. ljakse...ucmale jebeno male sredine i zli ljudi. Ograničeni... džaba obrazovanje.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:43 |
|
|
Ali to je interesantno covjece, pet puta su likovi spusili u posljednjih 150 godina od kako su ih napravili, i to sve od njihovi u prethodnoj generaciji saveznici, umlatili ih maksimalno, i likovi i po sesti put drame istu spiku, zelje, mastarije.
Znaci to vise nije ni ono, "ako jednom pogrijesis ok, ako dvaput pogrijesis budala si". Znaci da tu ima neka zaebanija stvarka, gdje svaki put spuse, ali opet hoce isto to. Kompleks neki koji ih tjera na iste greske. Nisu zdravi baa...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:48 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Joj Šeho, koma si. S vlastelom i begovima... Ja bi radije bila grofica. Ak' može Al neka si došla da se malo došla Pa isto ti je to, negdje se to nazivalo grofica, negdje begovica, negdje baronesa, itd. itd. Kao je kome ceif... To su neki napredniji drustveni stalezi, koje svaka nacija i dan-danas ima i cuva kao nekakvu politicko-drustvenu tradiciju. Grof i baron su se zvali na istim mestima samo što nisu bili isti rang. To bi ti kao aristokratkinja valjda trebalo da znaš.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Pa isto ti je to, negdje se to nazivalo grofica, negdje begovica, negdje baronesa, itd. itd. Kao je kome ceif... To su neki napredniji drustveni stalezi, koje svaka nacija i dan-danas ima i cuva kao nekakvu politicko-drustvenu tradiciju. Grof i baron su se zvali na istim mestima samo što nisu bili isti rang. To bi ti kao aristokratkinja valjda trebalo da znaš. Baron je iznad ili ispod rano po tebi?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:54 |
|
|
zavisi sajo
ali necu ti to sad objasnjavati da ne ispadnem mitoman :(((
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:58 |
|
|
Baba mi smo u CENTRU. Sa 8 susjeda. Vi kotlinasi sa 3 strana Srbima i Herceg Hrv koji vas više i od nas vole.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:58 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Pa isto ti je to, negdje se to nazivalo grofica, negdje begovica, negdje baronesa, itd. itd. Kao je kome ceif... To su neki napredniji drustveni stalezi, koje svaka nacija i dan-danas ima i cuva kao nekakvu politicko-drustvenu tradiciju. Grof i baron su se zvali na istim mestima samo što nisu bili isti rang. To bi ti kao aristokratkinja valjda trebalo da znaš. Pa ni nisam nesto posvecivala paznju tim titulama, znam ove nase standardno iz obitelji, i engleske. Ja mislim da vi to bolje znate koja je koja... meni to toliko nije nesto da se bavim proucavanjem toga.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:59 |
|
|
Nisam ti ja Saja :) nisi na bosanskom forumu bolan :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 22:59 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
KiM je napisao/la: Baba mi smo u CENTRU. Sa 8 susjeda. Vi kotlinasi sa 3 strana Srbima i Herceg Hrv koji vas više i od nas vole. a i ti na krivo drvo laješ. šta zna čergarka šta je grad i centar...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:04 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: KiM je napisao/la: Baba mi smo u CENTRU. Sa 8 susjeda. Vi kotlinasi sa 3 strana Srbima i Herceg Hrv koji vas više i od nas vole. a i ti na krivo drvo laješ. šta zna čergarka šta je grad i centar... Nemoj tako, njene pretke je još Karlo Veliki postavio da vladaju. Grofica Mubera odBosne.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:04 |
|
|
Ove ljakse i ljaksoberke zagađuju okolinu i forum svojim prisustvom. Zlobom.. jadom i gorčinom .. jadnici. Mentalni sklop ogradjenog balkona. Sve je to balkanski primitivac i primitivka ..goli Da ne bi rata travu bi paslo negdje u zabiti. :( s kravama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:05 |
|
|
KiM je napisao/la: Baba mi smo u CENTRU. Sa 8 susjeda. Vi kotlinasi sa 3 strana Srbima i Herceg Hrv koji vas više i od nas vole. Kakvom centru baa? Jbt. Albanci i Crnogorci su bitniji od vas, eto koliko ste u centru na europskoj i svjetskoj pozornici.... Ali to su te vase mitomanije, kojima vas hrane i kljukaju budale vece i od vas koji se vodjeka skupljate...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a i ti na krivo drvo laješ. šta zna čergarka šta je grad i centar... Nemoj tako, njene pretke je još Karlo Veliki postavio da vladaju. Grofica Mubera odBosne. i to što kažeš. grofica od čerge. pardon, von čerge.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:07 |
|
|
Baba nežna da je Baron de Rotschild najvisa. Lord ispod. Sir Ser daruje kraljica za zasluge. Elton John obaveštajni aparat. Šef Mi 6 za zasluge Ser John Sojers. Ovi političari ovde trenutno Balkanski su njegovi izvođači radova.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a i ti na krivo drvo laješ. šta zna čergarka šta je grad i centar... Nemoj tako, njene pretke je još Karlo Veliki postavio da vladaju. Grofica Mubera odBosne. Iz kojeg si nam ti sela? Mislim to je to, ne mozete da otrpite, i onda morate tu reci nesto u svoju odbranu. To je taj kompleks o kojem ja govorim...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:10 |
|
|
Po forumskim opusima možeš ljude procijeniti Tačno se vidi seljački mentalitet. Što Serka kaže... vlastela su pojedinci a zbilja pojedinci imaju kmetovski mentalitet. Opet bez obzira na religiju i naciju. Tačno se vidi
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nemoj tako, njene pretke je još Karlo Veliki postavio da vladaju. Grofica Mubera odBosne. i to što kažeš. grofica od čerge. pardon, von čerge. Vjerujem da ste i Vi iz neke manje sredine porijeklom... ne?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:14 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: i to što kažeš. grofica od čerge. pardon, von čerge. Vjerujem da ste i Vi iz neke pripizdine porijeklom... ne? da, za razliku od Vas iz...Čekrčića?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:15 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Ali to je interesantno covjece, pet puta su likovi spusili u posljednjih 150 godina od kako su ih napravili, i to sve od njihovi u prethodnoj generaciji saveznici, umlatili ih maksimalno, i likovi i po sesti put drame istu spiku, zelje, mastarije.
Znaci to vise nije ni ono, "ako jednom pogrijesis ok, ako dvaput pogrijesis budala si". Znaci da tu ima neka zaebanija stvarka, gdje svaki put spuse, ali opet hoce isto to. Kompleks neki koji ih tjera na iste greske. Nisu zdravi baa... Od Otomanije na tri kontinenta s kojom se turčenjem toliko saživište da i danas kmečite za njom pa do bihaćke i sarajevsko-tuzlanske enklave, za samo koliko ono godina? Mislim, pušiona gigantskih razmjera nezabilježena u ovom dijelu svemira. I malo im to, hoće da pogube i to par postosmanskih enklavica.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:17 |
|
|
granica je napisao/la: mozete li vi republikosrpcani barem podjebavati a da to bude bez snova o klanju i opkoljenjima..blokadama i enklavama? tako ti je to. čim to osjeti neki vid ugrozbe odma' se ruše balvani, stavljaju kokarde i kreće se u etničko čišćenje/genocid radi oslobađanja vekovnih ognjišta.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:18 |
|
|
Gospodine Aga, daću vam ja titulu sir-a. Od Paprikovac. Samo kleknite da vas ono mačem s ramena na rame
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:21 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nemoj tako, njene pretke je još Karlo Veliki postavio da vladaju. Grofica Mubera odBosne. Iz kojeg si nam ti sela? Mislim to je to, ne mozete da otrpite, i onda morate tu reci nesto u svoju odbranu. To je taj kompleks o kojem ja govorim... O tome ja pričam, neko Sarajeva meni kaže da sam sa sela. Kao da tebi neko iz Gradačca kaže da si sa sela. I da imaš komplekse zbog toga. Pročitaj malo o psihologiji da bi prestala da se blamiraš ovako. Inače, najjači su mi ljudi koji smatraju za svoje postignuće mesto u kojem su se rodili. Kad nemaju ništa drugo što bi navodili kao svoj kvalitet.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:22 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Vjerujem da ste i Vi iz neke pripizdine porijeklom... ne? da, za razliku od Vas iz...Čekrčića? Jel imate kakve crve koji vam vrte u toj vasoj novoj sredini u kojoj sad zivite? Ne daju Vami mira...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|