|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 200 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:59 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: A tu su i prsti i zid WC-a, kao stara dobra alternativa u slučaju da im flašica kao nacionalno-vjerska znamenitost presuši Aga, a što vi nicht periguzani radite s unutarnjim vešom ako toalet papir ne obavi to za što je namijenjen? Bacati ga? I kad se kupate je li rukom operete guzu? Ta tema je zanimljiva :) sad će tema otići u sasvim drugom smjeru...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 05 stu 2015, 23:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20996 Lokacija: među zvijezdama
|
granica je napisao/la: imam osjecaj da su srbi i bosnjakinje preuzeli/-e forum
bbc bi se u grobu okreno da vidi ovo Ima i hrv orguljašica ops orjunasica i orjunasa u tragovima LOL
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:01 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Al meni to nikad nece biti jasno zasto se vi seljaci koji ste dotepli u grad svi po istom kalupu prva vam recenica "...da nije bilo rata ne bi ni vidjele asfalt...". Sta je vama to toliko u tom asfaltu, moze li mi to neko od vas reci? Asfalt pa asfalt, ne znam sta vam je to toliko taj asfalt... Recimo meni bi da sam na vaesm mjestu interesantnija bila kaldrma, da nesto potenciram, to setanje po kaldrmi, npr. pa Carsiji ili na Stradunu i sl... Ali ustvari, evo sad nesto kontam, mozda je to zato to sto vi tek sad dotepli u gradove, pa ste tu kao ta nekakva asfaltna generacija, mislite da je to to, pa ste valjda emotivno vezani za taj asfalt, jel to? ja sam rođena i odrasla na asfaltu pa nemam potrebe dokazivati išta bilo kome. za razliku od vas brđanki koje bi sad bile begovice, a bile bi kruha gladne da vas rat nije potjerao u civilizaciju.. a ti i dalje otvaraj teme o vašoj superiornosti. vidimo na djelu kako vam ide. Pa ne znam dal nemas potrebe, mozda ti to ne primjetis, ali vidis da stalno potenciras asfalt. Cuj asfalt... Vi novi gradjani, vi mozda tu ne razumijete da vam je to potenciranje tog asfalta malo... kako bih rekla... primjeti se seljakluk. Znaci ako hocete to nesto da prikrijete, treba da govorite "rodjena sam na kaldrmi", "puzala sam po Stradunu", itd itd. Ovo ce vam se svako smijati s ovim asfalt, kapiras? Ne kapiras...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
seherzada_begovica je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ja sam rođena i odrasla na asfaltu pa nemam potrebe dokazivati išta bilo kome. za razliku od vas brđanki koje bi sad bile begovice, a bile bi kruha gladne da vas rat nije potjerao u civilizaciju.. a ti i dalje otvaraj teme o vašoj superiornosti. vidimo na djelu kako vam ide. Pa ne znam dal nemas potrebe, mozda ti to ne primjetis, ali vidis da stalno potenciras asfalt. Cuj asfalt... Vi novi gradjani, vi mozda tu ne razumijete da vam je to potenciranje tog asfalta malo... kako bih rekla... primjeti se seljakluk. Znaci ako hocete to nesto da prikrijete, treba da govorite "rodjena sam na kaldrmi", "puzala sam po Stradunu", itd itd. Ovo ce vam se svako smijati s ovim asfalt, kapiras? Ne kapiras... ma samo ti daj...dobro ti ide.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:06 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ja sam rođena i odrasla na asfaltu pa nemam potrebe dokazivati išta bilo kome. za razliku od vas brđanki koje bi sad bile begovice, a bile bi kruha gladne da vas rat nije potjerao u civilizaciju.. a ti i dalje otvaraj teme o vašoj superiornosti. vidimo na djelu kako vam ide. Pa ne znam dal nemas potrebe, mozda ti to ne primjetis, ali vidis da stalno potenciras asfalt. Cuj asfalt... Vi novi gradjani, vi mozda tu ne razumijete da vam je to potenciranje tog asfalta malo... kako bih rekla... primjeti se seljakluk. Znaci ako hocete to nesto da prikrijete, treba da govorite "rodjena sam na kaldrmi", "puzala sam po Stradunu", itd itd. Ovo ce vam se svako smijati s ovim asfalt, kapiras? Ne kapiras... Nije bilo kaldrme po pripizdinama. Jesi normalna? Ni tucanika.. ko ce nasipati to. Planine, šljivike i livade? Joj tebe!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:08 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Jede li se asfalt?
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:09 |
|
|
Ja sam po Bašcarsiji puzala. Veze neman. Pitaj ove što su nam se šljegli
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:11 |
|
|
Sjećam se ko sad. Optužem do Egipta. Najedem se rolata.... ljudi sjede ispred i tako :))))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:12 |
|
|
kiler je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Aga, a što vi nicht periguzani radite s unutarnjim vešom ako toalet papir ne obavi to za što je namijenjen? Bacati ga? I kad se kupate je li rukom operete guzu? Ta tema je zanimljiva :)
sad će tema otići u sasvim drugom smjeru...
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Pa ne znam dal nemas potrebe, mozda ti to ne primjetis, ali vidis da stalno potenciras asfalt. Cuj asfalt... Vi novi gradjani, vi mozda tu ne razumijete da vam je to potenciranje tog asfalta malo... kako bih rekla... primjeti se seljakluk. Znaci ako hocete to nesto da prikrijete, treba da govorite "rodjena sam na kaldrmi", "puzala sam po Stradunu", itd itd. Ovo ce vam se svako smijati s ovim asfalt, kapiras? Ne kapiras... ma samo ti daj...dobro ti ide. To vam je jos jedna interesantna osobina...kad se nema sta za reci, onda se pokusava malo ispraviti kicma i glumiti nekakav gard. To ti je kod nas u carsiji, mi to zovemo "trebe sto hodaju dignutog nosa ko da su Saraj'vo oslobodile" A to je malo ovako, znas, mozes zapeti, cak i na asfaltu...
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sjećam se ko sad. Optužem do Egipta. Najedem se rolata.... ljudi sjede ispred i tako :)))) ja pokazo jaranu egipat..reko to ti je cuvena slasticarna egipat..a on slegne ramenima i kaze aha gut
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:16 |
|
|
granica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sjećam se ko sad. Optužem do Egipta. Najedem se rolata.... ljudi sjede ispred i tako :)))) ja pokazo jaranu egipat..reko to ti je cuvena slasticarna egipat..a on slegne ramenima i kaze aha gut ma ljaksa iz OÖ. Sta zna on
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:17 |
|
|
ma nema pojma kako ce austrijanac znati sta su krempite kolaci i strudle
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
|
|
Jebo takav asfalt kad nema vode 24/7. Osim kad Vucko dodje da obidje Muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sjećam se ko sad. Optužem do Egipta. Najedem se rolata.... ljudi sjede ispred i tako :)))) pih...i ja sam tako puzao po Starom mostu i otpužem do Rote najedem se ćevapa... ja sam ovdje najveČi graDŽanin da se ne svaDžate...
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:21 |
|
|
Zagorele bosnjakinje. Treba produvavanja dizne .Stručno u ovlascenom officijelnom Srpskom servisu. Francuski kljuc spreman. Na gotovs.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:21 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam po Bašcarsiji puzala. Veze neman. Pitaj ove što su nam se šljegli Kako to sarajka, a umjesto nemam ... neman To mi vuce na Dalmaciju :)
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:22 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Ali vidi vas, ne mozete ni 20-30-40 godina sastaviti, ne znate brate, ne znate...
Ma smešni ste kao bioskop, gospođice begovice Eto čak i za tih 20-30-40 godina kako kažete, od vas smo konačno napravili nešto što barem po izgledu pripada ovom dijelu svijeta, a vi opet drvlje i kamenje po nama Evo recimo, sad vam Srbi u te 2 enklavica više ne vladaju a vi opet po starom, šatori se opet navlače na žene, čak su se pojavile još grđe furke, one arapske i pustinjske koje za vrijeme srpske vladavine niste mogli zamisliti ni u najmemljivijem sokaku najsmrdljivije kasabice a ne u po Šehera u kojem su danas ti azijatski prizori kao dobar dan. Mislim šta je sljedeće, da vam stada ovaca i čopori kamila šetaju ulicama, da vam majmuni kradu voće iz prodavnica, dakle šta
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:22 |
|
|
kiler je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sjećam se ko sad. Optužem do Egipta. Najedem se rolata.... ljudi sjede ispred i tako :)))) pih...i ja sam tako puzao po Starom mostu i otpužem do Rote najedem se ćevapa... ja sam ovdje najveČi graDŽanin da se ne svaDžate... Malo sutra! Mostar je ono gradić. Mi smo centar. A jesi bio SkakaĆ? AKO NISI NISI MOSTATAC!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:24 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam po Bašcarsiji puzala. Veze neman. Pitaj ove što su nam se šljegli Kako to sarajka, a umjesto nemam ... neman To mi vuce na Dalmaciju :) Bacila se u krpe. Pa pišem opet bez tastature s onog čuda :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:24 |
|
|
ćao centar ,nisam vas prepoznao... nisam bio skakaĆ,niti sam sada....ne smijem skoćiti odozgo,priznajem.....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vujadin je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Kvalitet je jako bitan, a vi to nemate za ove politicko-vladajuce stvari. Treba da dodjete nama, koji smo vam najblizi Daj rijesite taj vodovod da potomci begova imaju cime guzicu plaknuti. Eh i grada i vladanja i picke materine. Mizerija totalna
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Eto ne znate ni guzice oprati mislim obrisati. "Ukoliko često imate infekcije urinarnog ili genitalnog trakta ili patite od hemoroidi, razlog tome možda je taj što pogrešno koristite toaletni papir odnosno što vam je loša higijena ‘tamo dolje’. Postoje neke pogreške kojih nismo svjesni, a činimo ih svakodnevno. No, te pogreške nisu niti malo bezazlene jer mogu uzrokovati infekcije i iritaciju. Evo o čemu se radi i kako ih možemo ispraviti.
1. Predugo sjedimo na školjki Često se događa da nam za obavljanje velike nužde treba više vremena. Zbog toga dugo sjedimo na školjki i naprežemo se, a to je velika pogreška jer jer postoji opasnost od izazivanja hemoroida. Ako imate problema s obavljanjem velike nužde, nemojte sjediti u iščekivanju nego ustanite i malo prošećite po stanu jer ćete tako brže natjerati probavni trakt da proradi. 2. Previše se brišemo U ovom slučaju važi pravilo da je manje zapravo više. Toaletni papir iritira perianalnu kožu, a to često dovodi do svrbeža i upale. Dovoljno je obrisati se dva puta, a ako vam je potrebno više od toga, to znači da vjerojatno niste do kraja ispraznili probavni trakt. Uvijek upotrebljavajte mekani toaletni papir bez dodataka mirisa i boja jer oni manje iritiraju kožu. 3. Brisanje u pogrešnom smjeru Mnoge žene nesvjesno prave ovu pogrešku nakon mokrenja i brišu se odostraga prema naprijed. Tako prenose bakterije s rektuma prema mokraćnom kanalu. Za razliku od muškaraca, kod žena je mokraćna cijev kratka, pa bakterije brže i lakše dopiru do mjehura te uzrokuju razne urinarne infekcije. Zato se uvijek brišite od naprijed prema nazad. Kurir/Magazin.hr
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Eto ne znate ni guzice oprati mislim obrisati. "Ukoliko često imate infekcije urinarnog ili genitalnog trakta ili patite od hemoroidi, razlog tome možda je taj što pogrešno koristite toaletni papir odnosno što vam je loša higijena ‘tamo dolje’. Postoje neke pogreške kojih nismo svjesni, a činimo ih svakodnevno. No, te pogreške nisu niti malo bezazlene jer mogu uzrokovati infekcije i iritaciju. Evo o čemu se radi i kako ih možemo ispraviti.
1. Predugo sjedimo na školjki Često se događa da nam za obavljanje velike nužde treba više vremena. Zbog toga dugo sjedimo na školjki i naprežemo se, a to je velika pogreška jer jer postoji opasnost od izazivanja hemoroida. Ako imate problema s obavljanjem velike nužde, nemojte sjediti u iščekivanju nego ustanite i malo prošećite po stanu jer ćete tako brže natjerati probavni trakt da proradi. 2. Previše se brišemo U ovom slučaju važi pravilo da je manje zapravo više. Toaletni papir iritira perianalnu kožu, a to često dovodi do svrbeža i upale. Dovoljno je obrisati se dva puta, a ako vam je potrebno više od toga, to znači da vjerojatno niste do kraja ispraznili probavni trakt. Uvijek upotrebljavajte mekani toaletni papir bez dodataka mirisa i boja jer oni manje iritiraju kožu. 3. Brisanje u pogrešnom smjeru Mnoge žene nesvjesno prave ovu pogrešku nakon mokrenja i brišu se odostraga prema naprijed. Tako prenose bakterije s rektuma prema mokraćnom kanalu. Za razliku od muškaraca, kod žena je mokraćna cijev kratka, pa bakterije brže i lakše dopiru do mjehura te uzrokuju razne urinarne infekcije. Zato se uvijek brišite od naprijed prema nazad. Kurir/Magazin.hr
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto su Srbi nesposobni vladati... Postano: 06 stu 2015, 00:27 |
|
|
kiler je napisao/la: ćao centar ,nisam vas prepoznao... nisam bio skakaĆ,niti sam sada....ne smijem skoćiti odozgo,priznajem..... Ako letio nisi jarane...sa starog kakav si ti Mostarac?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|