|
|
Stranica: 15/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:27 |
|
|
|
Sanažak ima pravo na slobodu i samo opredjeljenje. Isto tako ima pravo i Vojvodina. Servi su previše puta nametali ideju svoje velikeservije. Ako žele pravu ''otadžbinu'' neka se drže Beogradskog pašaluka, jer to i jest u pravnom smislu jedina zemlja na koju imaju pravo. Ostalo je sve tuđe a ne njihovo
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:27 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
G-recht je napisao/la: @ svi hercegbosanci: sto se mene tice mozemo BiH slobodno nazvati Herceg-Bosna ali nek ostane cjelovita i nezavisna..drzava svih njenih GRADJANA ;)
Slažem se sa ovim. I kod Srba je termin Herceg-Bosna za tzv. biH odavno prisutan, forsiran je i uoči rata. Znači, do konačnog raspada tzv. biH neka se ova tvorevina zove Herceg-Bosna 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:29 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dane-croatia je napisao/la: Neretva73 je napisao/la: Drzi se Srbije,hodza, daidza itd.. a, ne masi sa tom zastavom, niti svojataj Jadran, osobito ne Split..Jer sa istim nimas nista. Znaci, odfakaj u poskocima s' tom pricom poturice  A ti se javljaš, koji bi samo tako razprodavao hrvatsku zemlju na večeri s Dodikom. Ja ne dam ni pedalj hrvatske zemlje. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:33 |
|
|
totem je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: A ti se javljaš, koji bi samo tako razprodavao hrvatsku zemlju na večeri s Dodikom.
Ja ne dam ni pedalj hrvatske zemlje.  a ako ne das ni pedalj Hrvatske zemlje zasto si onda za treci entitet jer to znaci pozdrav sa Kraljevom Sutjeskom,Jajcem,Busovacom,Novim Travnikom,Novom Bilom,a Bogami ce te se morat ogradit oko Zepca,Usore i Dobretica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:38 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la: Ja ne dam ni pedalj hrvatske zemlje.  a ako ne das ni pedalj Hrvatske zemlje zasto si onda za treci entitet jer to znaci pozdrav sa Kraljevom Sutjeskom,Jajcem,Busovacom,Novim Travnikom,Novom Bilom,a Bogami ce te se morat ogradit oko Zepca,Usore i Dobretica. To ste u pravu, zato treći entitet treba biti u političkom smislu da štiti sva političko nacionalna prava Hrvata u BiH. Ali od Bosne i Hercegovine same po sebi Hrvat nebi smio odustajati, nije ta zemlja veličine nagrbine oko Hercegovine, več je ona sve do drine!
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:40 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: G-recht je napisao/la: @ svi hercegbosanci: sto se mene tice mozemo BiH slobodno nazvati Herceg-Bosna ali nek ostane cjelovita i nezavisna..drzava svih njenih GRADJANA ;)
Slažem se sa ovim. I kod Srba je termin Herceg-Bosna za tzv. biH odavno prisutan, forsiran je i uoči rata. Znači, do konačnog raspada tzv. biH neka se ova tvorevina zove Herceg-Bosna  Super, samo sto raspada nece biti, ali u iscekvanju istog, eto, mozemo svi biti herceg-BOSANCI. ;) ljubim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:44 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: a ako ne das ni pedalj Hrvatske zemlje zasto si onda za treci entitet jer to znaci pozdrav sa Kraljevom Sutjeskom,Jajcem,Busovacom,Novim Travnikom,Novom Bilom,a Bogami ce te se morat ogradit oko Zepca,Usore i Dobretica.
To ste u pravu, zato treći entitet treba biti u političkom smislu da štiti sva političko nacionalna prava Hrvata u BiH. Ali od Bosne i Hercegovine same po sebi Hrvat nebi smio odustajati, nije ta zemlja veličine nagrbine oko Hercegovine, več je ona sve do drine! Oko tih teritorija nema odstupanja, bar dok se ne vidida je bezciljno. Aludirao sam na Sandzak,koji niti je bio ikada u hrvatskoj, niti se ljudi tamo osjecaju hrvatima. Sto znaci, boli nas ona stvar za Sandzak ili rasku. Neka se fino izlemaju tamo. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:44 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la: Ja ne dam ni pedalj hrvatske zemlje.  a ako ne das ni pedalj Hrvatske zemlje zasto si onda za treci entitet jer to znaci pozdrav sa Kraljevom Sutjeskom,Jajcem,Busovacom,Novim Travnikom,Novom Bilom,a Bogami ce te se morat ogradit oko Zepca,Usore i Dobretica. A gdje ti misliš sa tim Jajcem i ostalim gradovima? Neće biti Herceg-Bosne bez cijelovite Herceg-Bosne, a vamo će se napraviti jedan fin tor na potezu Tuzla - Zenica - Sarajevo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:49 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: A ti se javljaš, koji bi samo tako razprodavao hrvatsku zemlju na večeri s Dodikom.
A tko si ti pekaru jedan, da iz Grobnika tatarskog pišeš dokle su hrvatske zemlje, da se šepuraš među balijama sa ljiljanima i to sve fino slikaš za neku vlastitu handžarsko-kopilanersku kolekciju. To što ti je babo ili tko već glavni hodža u tvojoj okolici, neda tebi pravo da nama tu soliš pamet u balijama i našoj Herceg-Bosni. Opet ovaj iz junackog Zepca vrijedja Bosnjake sa "balijama".Majstore ti ne treba da vrijedjas nama je dosta uvreda sto ste sa Servocetnicima ratovali protiv Bosnjaka i pustali ih preko Zepca da napadaju Maglaj,Tesanj i Zavidovice.Ali ono je najgore sto ste radili,ono deportovali stara i bolesna lica u opkoljeni Maglaj.Ratni zlocin je bio dati vam vlast u Zepcu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:52 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: a ako ne das ni pedalj Hrvatske zemlje zasto si onda za treci entitet jer to znaci pozdrav sa Kraljevom Sutjeskom,Jajcem,Busovacom,Novim Travnikom,Novom Bilom,a Bogami ce te se morat ogradit oko Zepca,Usore i Dobretica.
A gdje ti misliš sa tim Jajcem i ostalim gradovima? Neće biti Herceg-Bosne bez cijelovite Herceg-Bosne, a vamo će se napraviti jedan fin tor na potezu Tuzla - Zenica - Sarajevo. Nece biti BiH bez cjelovite BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:56 |
|
|
G-recht je napisao/la: Zepce Jugend je napisao/la: A gdje ti misliš sa tim Jajcem i ostalim gradovima? Neće biti Herceg-Bosne bez cijelovite Herceg-Bosne, a vamo će se napraviti jedan fin tor na potezu Tuzla - Zenica - Sarajevo. Da ne zivis u enklavici s predstavnikom (kako kazete) od Bosnjaka izabranog i nekako bi ti povjerovo ali ovako..tesko..zaista tesko. Kontam ja vas, i taj vas jad i cemer kada se pomene Zepce. Zepce i ljudi tamo su najveci heroji hrvatskog naroda u zadnjih 100 godina. I Izrael se nalazi u boljem okruzenju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:57 |
|
|
totem je napisao/la: G-recht je napisao/la: Da ne zivis u enklavici s predstavnikom (kako kazete) od Bosnjaka izabranog i nekako bi ti povjerovo ali ovako..tesko..zaista tesko.
Kontam ja vas, i taj vas jad i cemer kada se pomene Zepce. Zepce i ljudi tamo su najveci heroji hrvatskog naroda u zadnjih 100 godina. I Izrael se nalazi u boljem okruzenju.  Kako se nalazi Zepce u losem okruzenju kada ratna braca zive sjeverno od Zepca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28307 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zapovjednik je napisao/la: Zepce Jugend je napisao/la: A gdje ti misliš sa tim Jajcem i ostalim gradovima? Neće biti Herceg-Bosne bez cijelovite Herceg-Bosne, a vamo će se napraviti jedan fin tor na potezu Tuzla - Zenica - Sarajevo. Nece biti BiH bez cjelovite BiH. Šućur Allahu, neće jednog dana biti nikakve BiH.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:06 |
|
|
totem je napisao/la: G-recht je napisao/la: Da ne zivis u enklavici s predstavnikom (kako kazete) od Bosnjaka izabranog i nekako bi ti povjerovo ali ovako..tesko..zaista tesko.
Kontam ja vas, i taj vas jad i cemer kada se pomene Zepce. Zepce i ljudi tamo su najveci heroji hrvatskog naroda u zadnjih 100 godina. I Izrael se nalazi u boljem okruzenju.  Sav taj rat - skoro - ne bjase nista drugo no politika. Ko u suprotno vjeruje moze komotno vjerovati i u Djeda Mraza. Sve enklave, ukljucujuci i bosnjacke na istoku, pa mozda cak i Bihac, su mogle pasti da se rat vodio onako bezkompromisno kao sto se nekad zna voditi. Nijedna hrvatska enklavica se nebi odrzala da Bosnjacima nije bilo u interesu propustanje (barem) humanitarne preko zapadne Hercegovine i Hrvatske - morali su i Hrvati u Vitezu, Kiseljaku, Zepcu, itd., nesto hapati. Nego, glupo mi je ovo, mislim cijela ova rasprava, svi zajedno sjedimo u istom camcicu (Federacija) koji pluta onako neplanski po burnim vodama globalizovanog svijeta i Evrope, a izgleda niko nema boljeg posla od podgrijavanja davno propalih ideja i konflikata. Hrvati, ako budu isli kontra Bosnjacima, u BiH nece dugo prezivjeti (mozda po hercegovackom kamenjaru, ali brate, sem JEDNOG DIJELA Mostara, tamo grada nema ni za lijeka sto i jeste razlog raseljavanja u Hrvatsku i sire) a isto tako Bosnjaci: ako ne priznaju Hrvate kao potpuno ravnopravne sebi (i to ne samo onako ..na papiru) nece moci ocuvati jedinu svoju domovinu..Bosnu i Hercegovinu. Danas ima Bosnjaka koji se ponasaju bas ono kao praaave balije, ali bogami i Hrvata koji izgleda nemaju vlastitu vugla da razmisljaju vec se pale na Dodikove koske koje im ovaj baca pod noge i izigravaju posrbice..a zajedno izglasali nezavisnost BiH!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Nece biti BiH bez cjelovite BiH.
Šućur Allahu, neće jednog dana biti nikakve BiH. Nece kad bude Sudnji dan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:11 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
StariTorcidaš je napisao/la: "Kula dala, Kula dala, tisuću mladića, bojovnika, bojovnika, Ante Sokolića..." !  Đes ba Tutinac Vidim da bi opet orgijao po sanđaku. Samo pazi da u tom orgijanju ne naletiš i na nekog iz BIA ili SAJ. Miran dećko, topla preporuka http://www.srbijazemljaheroja.com/normal_saj10.jpg
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:22 |
|
|
Glede Zepca.. Evo sta su ovi htjeli http://www.youtube.com/watch?v=hTJ-DiaG ... 1&index=55a na kraju su bas dobili.. Ono, iskali ste eto vam ga, gamad bezobrazna vazda neke zrtve izigravaju
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve pri Postano: 07 ruj 2010, 11:30 |
|
|
|
A ja se kladim da ne znas razliku između č i ć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:35 |
|
|
G-recht je napisao/la: Nego, glupo mi je ovo, mislim cijela ova rasprava, svi zajedno sjedimo u istom camcicu (Federacija) koji pluta onako neplanski po burnim vodama globalizovanog svijeta i Evrope, a izgleda niko nema boljeg posla od podgrijavanja davno propalih ideja i konflikata. Hrvati, ako budu isli kontra Bosnjacima, u BiH nece dugo prezivjeti (mozda po hercegovackom kamenjaru, ali brate, sem JEDNOG DIJELA Mostara, tamo grada nema ni za lijeka sto i jeste razlog raseljavanja u Hrvatsku i sire) a isto tako Bosnjaci: ako ne priznaju Hrvate kao potpuno ravnopravne sebi (i to ne samo onako ..na papiru) nece moci ocuvati jedinu svoju domovinu..Bosnu i Hercegovinu. Danas ima Bosnjaka koji se ponasaju bas ono kao praaave balije, ali bogami i Hrvata koji izgleda nemaju vlastitu vugla da razmisljaju vec se pale na Dodikove koske koje im ovaj baca pod noge i izigravaju posrbice..a zajedno izglasali nezavisnost BiH! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:46 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: A ti se javljaš, koji bi samo tako razprodavao hrvatsku zemlju na večeri s Dodikom.
A tko si ti pekaru jedan, da iz Grobnika tatarskog pišeš dokle su hrvatske zemlje, da se šepuraš među balijama sa ljiljanima i to sve fino slikaš za neku vlastitu handžarsko-kopilanersku kolekciju. To što ti je babo ili tko već glavni hodža u tvojoj okolici, neda tebi pravo da nama tu soliš pamet u balijama i našoj Herceg-Bosni. Podrietlom sam s Grobnika zadnjih 600 godina, ali u Čavlima imaju jednu pekarnicu Albanci za koje mi uobće ne smeta što su tamo došli, ter su u redu kano ljudi i poštuju Hrvatsku u kojoj žive. Gledaj Jugendu, neki put se ponašaš kano da si Srbin katoličke vjere, makar bih prije rekao da si agnostik.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:51 |
|
|
Zepce Jugend je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: a ako ne das ni pedalj Hrvatske zemlje zasto si onda za treci entitet jer to znaci pozdrav sa Kraljevom Sutjeskom,Jajcem,Busovacom,Novim Travnikom,Novom Bilom,a Bogami ce te se morat ogradit oko Zepca,Usore i Dobretica.
A gdje ti misliš sa tim Jajcem i ostalim gradovima? Neće biti Herceg-Bosne bez cijelovite Herceg-Bosne, a vamo će se napraviti jedan fin tor na potezu Tuzla - Zenica - Sarajevo. Ti govoriš o cjelovitoj HercegBosni bez Tuzle, Sarajeva i Zenice? Ja sam slušao da u Žepču žive ponosni Hrvati, a ti koji kažeš da si iz Žepča, prodao bi više od pola HercegBosne.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:57 |
|
|
|
Dane.. Svaki Hrvat koji bi pristao na onakvo Zepce kakvo je na snimci je totalni idiot i degenerik.. Jasno.. Eto dovedi si na Grobnik one tekbirase pa uzivaj brate..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 11:59 |
|
|
|
Dane će iz neke pripizdine da uči momka iz Žepča šta će da misli. E, svašta!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 12:07 |
|
|
teranova je napisao/la: Dane će iz neke pripizdine da uči momka iz Žepča šta će da misli. E, svašta! To "BG" stoji za Beograd?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 12:11 |
|
|
G-recht je napisao/la: teranova je napisao/la: Dane će iz neke pripizdine da uči momka iz Žepča šta će da misli. E, svašta! To "BG" stoji za Beograd? Stoji, pa šta! Jel ja učim Srbe u RS šta će da misle i huškam na rat kao što to radi provokator iz Grobnika? Da li se ja slikam sa zastavom po tuđim državama?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|