|
|
Stranica: 15/42.
|
[ 1028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:13 |
|
|
RAZNI KOMENTARI : -Glupost,previse ste se uplasili zapadnjaka,nije ovo 1999,sve je bolje nego lagano dopustiti da ti se siptarski tumor siri po drzavi... Problem kod Srbijanaca i Makedonaca je da imaju flegmatican karakter :dobri su ljudi ali im se non stop mozes srati po glavi,zajebavat ih,jebati im cerku pred ocima i nista nebi preduzeli.... Crnogorci i Bosanski Srbi su drugog mentaliteta,tamo vazi oko za oko,zub za zub,isto tako su Bosanski Srbi imali situaciju da su 1990 i 1991 Bosanski Muslimani prijetili,tukli Srbe,pa kad su presli na ubistva svima nama je pukao film pa smo im se krvi napili i na stotine hiljada pobili... Jes da smo prozvani divljacima ali smo se barem rjesili muslimanskih govana,podrucja Istocne Bosne su sada u potpunosti ociscena od njih... -Bilo bi fantastično kad bi hrvatski jedini prijatelji Albanci doprli do njih i kad bi se oni lično uverili o kakvim likovima se zapravo radi, onda bi itekako davali podršku Makedoncima i Srbima, ali polako doći će sve na svoje mesto, več je počelo... -Makedoniji je jedini spas da se ujedini sa Srbijom. -"Nema sumnje pocinje rat". - Albanci nikada nisu izazivali nigdje nered, još manje rat. Taci je bio jedan od vođe za oslobođenje Kosova,koji je sada tu di je. Nemoj zaboraviti da u Makedonij jako puno albanaca koji su im i roditelji rođeni u MK nemaju MK državljanstvo. Normalni ne poderžavam ljude koji su napravli ovaj Zlocin. Oni moraju biti uhapšeni i privedeni pravdi, Ma tko to bio. -Šiptari me najviše potsječuju na surikate: plemenski sustav, koji temelji na indirektnom ispodrivanju konkurencije i brzih napada, kad su u većini. Znam dvije obitelji u Mariboru, u jednoj čak 3 generacije. Sve isti mentalni sklop. ALi su zato vrlo korisni kao oruđe, jer jih je vrlo lako manipulirati i mobilizirati, kad je u pitanju neki vanjski neprijatelj. Ne poznaju normalnog suživota i neke lojalne konkurencije i normalnih međuljudskih i poslovnih odnosa. Oni ne traže svoje preference u znanju i nekom kvalitetnom radu, nego izkljućivo kroz korupciju, krađu, iznudu i životinjsko iskorištavanje svojih sunarodnjaka. Biolokoji dogovor sa njima u smislu nekih ravnopravnih pozicija je nemoguć jer ga oni ne žele: ili se privremeno podređuju i čekaju svoju priliku ili te gaze beskompromisno. -Neko ima za cilj da destabilizuje Makedoniju ... -Srbija, Grčka, sad Makedonija ... -još se ništa nezna osim da su različita oružja korištena ...stim da je onaj 40 god vjerojatno bio svjedok smaknuća pa je i sam nastradao .....e sad tu ima mala fora ...navodno je ubijen sa cc 50 m udaljenosti ....iz pištolja gotovo neizvodivo + noć znaći IC optika ...sa tim se neide u krvnu osvetu ...mislim da je to uradila profi ekipa -vidi to je pod pokroviteljstvom države ili nekih službi koje rade za nju ...e sad ti si dole pa procjeni dali je Albancima cilj takav eksces ...pa još ni kosovo nisu definirali kako treba -Amerošiptari nova nacija u službi zatiranja pravoslavlja... -Koliko je samo uzasnih zlocina pocinjeno od strane Siptara, a da o tome niti jedno slovo napisano u stranim medijima. Sta se dogodilo sa optuzbama o trgovini ljudskim organima, te umjesanosti Tacija i optuzbama Dika Martija?! Jednom rijeci ovo sto se danas dogadja u Makedoniji je samo logicna posljedica politike Zapada!! Zaista je sramota vidjeti jednog kriminalca Tacija kako se sepuri po Vasingtonu u dustvu Hilari Klinton. Svakom normalnom se gledajuci ih zajedno namece pomisao "nasla krpa zakrpu".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:13 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
totem je napisao/la: Ima i vise toga...Popaljeni siptarski ducani, auta, jedan kazu da se vodi kao nestao...Policija dosledna. Nisto ne zna. Reko ja , krenulo kao Kosovo 2004. samo s obrnutim ulogama .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:14 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
|
Inace, nikakva izjava, t.j. kominike od ijedne organizacije nije bilo(sto uvijek ima). Zagadocno. Kruze stotine verzija. Ima i onih, logicnih, da su vidjeli nsto sto nisu smjeli. Ostaje i dalje verzija o siptarima kao pociniocima, kao nejvjerojatnija.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:16 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Zadar1993 je napisao/la: totem je napisao/la: Ima i vise toga...Popaljeni siptarski ducani, auta, jedan kazu da se vodi kao nestao...Policija dosledna. Nisto ne zna. Reko ja , krenulo kao Kosovo 2004. samo s obrnutim ulogama . Te siptarske, podavljene djece...Nisu pobili Srbi, sami su se udavili. To je i zvanicna verzija kosovskih vlasti. A nekoliko dana je brujalo da su Srbi krivi za to.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:17 |
|
|
|
Ali nevjerojatne slike skopja. Nijednog siptara na cesti. Ko da zivim u novom zelandu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:18 |
|
|
totem je napisao/la: Ali nevjerojatne slike skopja. Nijednog siptara na cesti. Ko da zivim u novom zelandu... Totem gdje se nalazi biskupov dom u skopju katedrala. Gdje zivi don Ante? jer to blizu Albanskog kvarta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:21 |
|
|
Ibar je napisao/la: totem je napisao/la: Ali nevjerojatne slike skopja. Nijednog siptara na cesti. Ko da zivim u novom zelandu... Totem gdje se nalazi biskupov dom u skopju katedrala. Gdje zivi don Ante? jer to blizu Albanskog kvarta? Ma neee. Nema siptara na 15 kilometara. Centar skopja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:21 |
|
|
totem je napisao/la: Ali nevjerojatne slike skopja. Nijednog siptara na cesti. Ko da zivim u novom zelandu... A kako znaš ko je Šiptar a ko nije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:22 |
|
|
|
Inace, Albanci katolici se mahom na popisima izjasnjavaju makedoncima. I pricaju na makedonskom. I svi zive u makedonskim kvartovima(siptarskih kvartova je ...samo jedan)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:24 |
|
|
teranova je napisao/la: totem je napisao/la: Ali nevjerojatne slike skopja. Nijednog siptara na cesti. Ko da zivim u novom zelandu... A kako znaš ko je Šiptar a ko nije? Pitaj nekog tko vidi siptara cesto, odgovorice ti kako ga pozna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:25 |
|
|
totem je napisao/la: teranova je napisao/la: A kako znaš ko je Šiptar a ko nije?
Pitaj nekog tko vidi siptara cesto, odgovorice ti kako ga pozna. Dugačak trup i kratke noge?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:25 |
|
|
|
Treba širit katoličanstvo medju Albancima da se vrate vjeri svojih pradjedova. Vidim dosta se ˝furaju˝ na Majku Terezu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:26 |
|
|
totem je napisao/la: teranova je napisao/la: A kako znaš ko je Šiptar a ko nije?
Pitaj nekog tko vidi siptara cesto, odgovorice ti kako ga pozna. Nek dodje u Dubravu. Za tjedan dana znat ce ko je Janjevac a ko nije a kamoli Albanac 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:26 |
|
|
teranova je napisao/la: A kako znaš ko je Šiptar a ko nije? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:28 |
|
|
Ibar je napisao/la: Treba širit katoličanstvo medju Albancima da se vrate vjeri svojih pradjedova. Vidim dosta se ˝furaju˝ na Majku Terezu. Ne moze se to izvesti. Ima preveliki jaz izmjedju siptara katolika, i ovih lojavih. Da ima nekog kontakta, dalo bi se nesto uciniti, ovako ne. Previse je islam usao u njihovom zivotu. To sto se prica da prihvacaju katolicizam masovno, p[rica za malu djecu. Dali se desi jedan slucaj godisnje. I to je pitanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:29 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: A kako znaš ko je Šiptar a ko nije?  Doslijedan narodnim poslovicama. Jedna slika 1000 rijeci...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: A kako znaš ko je Šiptar a ko nije?  moja je jaca sory _:D 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:31 |
|
|
teranova je napisao/la: totem je napisao/la:
Pitaj nekog tko vidi siptara cesto, odgovorice ti kako ga pozna.
Dugačak trup i kratke noge? Greska. Ko da si rekla 15+15= 50. Ili da manekenka i nogometas ne idu u paketu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:32 |
|
|
Ibar je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: moja je jaca sory _:D  [/quot Ibar, hohshtapleru, ova slika je deja vu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:33 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: Treba širit katoličanstvo medju Albancima da se vrate vjeri svojih pradjedova. Vidim dosta se ˝furaju˝ na Majku Terezu. Ne moze se to izvesti. Ima preveliki jaz izmjedju siptara katolika, i ovih lojavih. Da ima nekog kontakta, dalo bi se nesto uciniti, ovako ne. Previse je islam usao u njihovom zivotu. To sto se prica da prihvacaju katolicizam masovno, p[rica za malu djecu. Dali se desi jedan slucaj godisnje. I to je pitanje. Znam da ima naših svećenika Hrvata na Kosovu koji pričaju i Albanski i služe Mise u albanskim i mješovitim župama. Znam nekoliko Albanaca katolika iz kvarta ovdje u dubravi i ok su decki 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:34 |
|
|
|
Šta je bre Toteme, pa to je poznato da imaju dugačak trup i kratke noge!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:35 |
|
|
Ibar je napisao/la: totem je napisao/la:
Ne moze se to izvesti. Ima preveliki jaz izmjedju siptara katolika, i ovih lojavih. Da ima nekog kontakta, dalo bi se nesto uciniti, ovako ne. Previse je islam usao u njihovom zivotu. To sto se prica da prihvacaju katolicizam masovno, p[rica za malu djecu. Dali se desi jedan slucaj godisnje. I to je pitanje.
Znam da ima naših svećenika Hrvata na Kosovu koji pričaju i Albanski i služe Mise u albanskim i mješovitim župama. Znam nekoliko Albanaca katolika iz kvarta ovdje u dubravi i ok su decki  Isto i ja mislim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:41 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: Znam da ima naših svećenika Hrvata na Kosovu koji pričaju i Albanski i služe Mise u albanskim i mješovitim župama. Znam nekoliko Albanaca katolika iz kvarta ovdje u dubravi i ok su decki  Isto i ja mislim. U CG ima biskup Zef Gaši, Albanac. Zanimljivo je da ima dosta Albanaca Pravoslavaca pripadnika Albanske Pravoslavne Crkve. No oni su vecinom u Albaniji i to Juznoj. Zanimljivi ti Albanci 3 vjere imaju jos da im je reformacija dosla blize mozda bi bile i 4 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:41 |
|
|
teranova je napisao/la: Šta je bre Toteme, pa to je poznato da imaju dugačak trup i kratke noge! Ne znam za ovo. Nisam primjetio, stvarno. A imali smo jednog siptara na fakultetu, Vejsel se zvao. Mi smo ga zvali Kristi Tarlington(imao noge pa glavu, karikatura). Selo Ropaljce, na granicu prema srbiji. Pario mi se kao jako fin decko, neiskvaren. Kasnije saznao da smo sluzili rok za vrijeme rata u razlicnim rodovima  Bio kod njegovog brata, na sunet, zovu taj cin "svadba". Selo je...Nemam primjera da bi opisao. Nije bilo pive za nas, isli do kumanova. Ali ruku na srce, divno su nas precekali, ja i jos dva kolege. A bilo 1999 godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Nova tragedija u Makedoniji Postano: 14 tra 2012, 22:42 |
|
|
teranova je napisao/la: Šta je bre Toteme, pa to je poznato da imaju dugačak trup i kratke noge! I kockasti gljava, moljim ljepo... 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|