|
|
Stranica: 41/73.
|
[ 1809 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 ruj 2016, 18:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25714 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Konačno i ja odgledah Breaking Bad. Žao mi je što nisam prije. Čitam upise na ovom topicu prije 3 godine i žao mi je što je sve to prošlo bez mene. Ali za Breaking Bad, možda i najbolju američku seriju svih vremena, nije nikada kasno. Bila je to ljubav na prvi pogled. Od prve scene sam želio biti uz nju. I danas se pitam - baby, gdje si bila cijeli moj život? Gledao sam ju kao i manje-više svi, po 3- 4 epizode dnevno. Doista, tko nije do sada pogledao, krajnje mu/joj je vrijeme da to učini. A to nije lako učiniti, jer ta serija je strašno adiktivna. Meni je trebalo napora da izdržim gledajući onu plačipičku Jessija ( najgori lik, stvoren od strane scenarista iz razloga da - kad im ponestane ideja, uvijek je tu Jesse da zahebe stvar). Zanimljivo, žene su mi generalno odvratne u toj seriji, iako Waltova žena jeste prvoklasni MILF. Masa likova je sjajna, od glavnog junaka, preko Hanka, Saula, Mikea itd, pa do manjih uloga koje su isto tako nezaboravne ( Tio Salamanca- starac u kolicima, Badger and Skiny Pete, nerd Gale...) Žao mi što Danny Trejo nije imao veću ulogicu već samo cameo. Eto...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 ruj 2016, 01:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svaka čast. A ako ti fali Saul (i Mike), imaš i njegovu prequel seriju, koja je sad između 2 i 3 sezone.
Par klipova za antologiju:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 ruj 2016, 01:47 |
|
|
Na stranu malo sa stranim seijama , hajmo malo o pustim željama da konačno na ovim prostorima se snimi neka nadnaravna serija , tipa vampiri,vanzemaljci,neka misterija,.... Ima tololiko puno sapunica,sitkomova,.. i onih serija sa javnih servisa kojih je pun *** narodu , pa zašto ne bi mogla krenuti neka regionalna koprodukcija gde ćemo gledati domaće vampire i sva domaća nadnaravna bića ako se već sve sapunice i snimaju zbgo regionalne gledanosti. Budžet takvih serija je važan ali nije presudan , jer uz dobar scenario to bi bio nenadjebiv hit. Zamislite seriju o serijskom ubici(frustrirani sin bivšeg rockera) koji ubija turbofolk pevačice na regionalnim turnejama?! , ili mladi studenti iz regiona na seminaru otkriju postojanje vampira i karakondžula pa kreće borba protiv njih , tako što se radnja odvija u prošlosti i sadašnjosti , tipa ustaše,četnici su vukodlaci , udbaši vampiri , a popovi ritualno jedu srspku i hrvatsku decu,.....uključujući sve ovdašnje mitove i legende kojih fala bogu ne nedostaje. Meni je životna želja videti takvo šta , ko je za??
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 ruj 2016, 16:36 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
joe enter je napisao/la: Na stranu malo sa stranim seijama , hajmo malo o pustim željama da konačno na ovim prostorima se snimi neka nadnaravna serija , tipa vampiri,vanzemaljci,neka misterija,.... Ima tololiko puno sapunica,sitkomova,.. i onih serija sa javnih servisa kojih je pun *** narodu , pa zašto ne bi mogla krenuti neka regionalna koprodukcija gde ćemo gledati domaće vampire i sva domaća nadnaravna bića ako se već sve sapunice i snimaju zbgo regionalne gledanosti. Budžet takvih serija je važan ali nije presudan , jer uz dobar scenario to bi bio nenadjebiv hit. Zamislite seriju o serijskom ubici(frustrirani sin bivšeg rockera) koji ubija turbofolk pevačice na regionalnim turnejama?! , ili mladi studenti iz regiona na seminaru otkriju postojanje vampira i karakondžula pa kreće borba protiv njih , tako što se radnja odvija u prošlosti i sadašnjosti , tipa ustaše,četnici su vukodlaci , udbaši vampiri , a popovi ritualno jedu srspku i hrvatsku decu,.....uključujući sve ovdašnje mitove i legende kojih fala bogu ne nedostaje. Meni je životna želja videti takvo šta , ko je za?? Mada bi mi bila fora da to ubijanje folkera bude crna komedija.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 ruj 2016, 20:15 |
|
|
joe enter je napisao/la: Na stranu malo sa stranim seijama , hajmo malo o pustim željama da konačno na ovim prostorima se snimi neka nadnaravna serija , tipa vampiri,vanzemaljci,neka misterija,.... Ima tololiko puno sapunica,sitkomova,.. i onih serija sa javnih servisa kojih je pun *** narodu , pa zašto ne bi mogla krenuti neka regionalna koprodukcija gde ćemo gledati domaće vampire i sva domaća nadnaravna bića ako se već sve sapunice i snimaju zbgo regionalne gledanosti. Budžet takvih serija je važan ali nije presudan , jer uz dobar scenario to bi bio nenadjebiv hit. Zamislite seriju o serijskom ubici(frustrirani sin bivšeg rockera) koji ubija turbofolk pevačice na regionalnim turnejama?! , ili mladi studenti iz regiona na seminaru otkriju postojanje vampira i karakondžula pa kreće borba protiv njih , tako što se radnja odvija u prošlosti i sadašnjosti , tipa ustaše,četnici su vukodlaci , udbaši vampiri , a popovi ritualno jedu srspku i hrvatsku decu,.....uključujući sve ovdašnje mitove i legende kojih fala bogu ne nedostaje. Meni je životna želja videti takvo šta , ko je za?? Apsolutno, apsolutno. Povampirio se drug Tito i njegovih sedam sekretara SKOJa, pa svake noći sišu krv narodima i narodnostima bivše nam države. Ali napadaju pošteno, po sustavu rotacije i pariteta. Naše državice sakupile udarni tim lovaca na vampire, iz svake republike po jedan a iz Srbije trojica, kako jer bio običaj odvazda. Na čelu momčadi je ef. Mujaga Hasanović, poznati hodža i salijevač strave iz Visokog.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 ruj 2016, 20:18 |
|
|
Stotinu mu bivola, nakon što sam odgledao Breaking Bad u velikim sam problemima naći prikladnu seriju za gledanje. Poslije B.B. sve serije su jadne. Teško je sa takog veličanstvenog konja sići na nekog šugavog magarca.
Jedan finski sineast mi je savjetovao seriju Preacher. Ja sam odgledao 2 epizode i još ne kužim klinca kaj sam to gledao!? Plus su likovi totalno iritantni. Ne znam jeste li vi gledali, da li se kasnije neki konci povežu... ili je to-to?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 ruj 2016, 23:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39373 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pogledao jednu epizodu i nije me nešto privukla. Valjda nešto bude od Westworld.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Integralist
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 ruj 2016, 23:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 ruj 2016, 10:37 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 ruj 2016, 14:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Serija u nekim stvarima djeluje pomalo klišejasto (ipak je na američkoj komercijalnoj, a ne kablovskoj TV), ali ako ne podržite seriju, što gledanjem, što visokim ocjenama na IMDB-u, zbog Gorana Višnjića, jednostavno niste Hrvat(ica).
Ako želite podržati drugog našeg Gorana, The Last Panthers:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 ruj 2016, 10:37 |
|
|
Ako se ko sjeća filma "Westworld", ovo će im biti poznato.
U produkciji HBO-a, sa ovakvom fenomenalnom glumačkom ekipom, ne sumnjam da će biti top serija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 ruj 2016, 10:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39373 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da i ja to jedva čekam, nadam se da će biti odlična serija.
Stranger Things sa istim likovima, sumnjam da mogu ponoviti ovako dobru sezonu, bojim se da će sve upropastiti. Serija je i na Exodusu došla na vrh najgledanijih.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 ruj 2016, 11:36 |
|
|
U međuvremenu, preporučio bih Peaky Blinders. Dugo sam se opirao preporukama drugih, no nakon prve dvije epizode prve sezone, navukao sam se.
Radnja je Birmingham, 1919-1924. Glavni junak je engleski gangster, no u seriji ima svega, od povijesnih likova (Churchill) do raznih zanimljivih grupacija - IRA, UVF, komunisti, Rusi, židovski i talijanski gangsteri. Odlični likovi, gluma, visok proračun serije, i akcija u gotovo svakoj epizodi. Svaka sezona ima samo po 6 epizoda, upravo je završena 3 sezona.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 ruj 2016, 14:20 |
|
|
Britvaši su Cigani. Vrhunska je serija, treća sezona mi je za sada najbolja.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 ruj 2016, 14:37 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Britvaši su Cigani. Vrhunska je serija, treća sezona mi je za sada najbolja. Druga sezona je bila bolja od prve, a ako je treća još bolja, super. "Cigani" su sa majčine strane, ali nije riječ o ovim našim romskim ciganima, nego tzv. irskim ciganima. https://en.wikipedia.org/wiki/Irish_Travellers
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 ruj 2016, 11:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tek sad kužim da je House of cards dobro prikrivena aluzija na živote Hillary i Bill Clinton.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 23 ruj 2016, 17:11 |
|
|
2 nove serije, ne mogu dati detaljnu ocjenu jer je iza njih tek prva pilot-epizoda.
Designated Survivor.
Kiefer Sutherland je super u svakoj seriji. U ovoj je nižerangirani ministar koji je jedini preživjeli funkcioner nakon što je bomba uništila cijeli kongres za vrijeme State of the Union govora.
Lethal Weapon
Bijelac je inferiorniji glumac od Mela Gibsona, ali je zato Damon Wayans jači od Danny Glovera. Neloš početak.
Disklejmer za obe serije je to da su sa komercijalnih kanala, ne iz legendarnih kabelskih produkcija (HBO, Netflix, AMC itd), što znači da će biti puno šabloniziranje radnje i širokopojasni lov na sve od 13-77 godina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 lis 2016, 18:52 |
|
|
Šta kažete na prvu epizodu Westworlda?
Serija stvarno obećaje, jedva čekam nastavak. Hopkins odličan u ulozi, sjajni odrađeni likovi i glumci u njihovim ulogama.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 lis 2016, 00:33 |
|
|
meni se nesvidja
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 lis 2016, 15:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta kažete na prvu epizodu Westworlda?
Serija stvarno obećaje, jedva čekam nastavak. Hopkins odličan u ulozi, sjajni odrađeni likovi i glumci u njihovim ulogama. 8.5/10 što se mene tiče. Druga epizoda je procurila, prijatelj kaže da je još bolja.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 13 lis 2016, 15:31 |
|
|
Nije loša, mene je serija osvojila, ovo će se sigurno gledati. Jel netko gledao The Exorcist ili Van Helsing, to sljedeće moram provjeriti jel valja čemu.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 13 lis 2016, 15:56 |
|
|
Nije mi legla serija Westworld, jaka glumačka ekipa je ok ali mi se ne sviđa tema o robotima. Zaslužuje visoku ocjenu a meni je out.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 lis 2016, 22:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76687 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Poceo sam opet gledati stare epizode Star Trek Voyager.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 lis 2016, 01:28 |
|
|
Aaaa to je to robinho, sjecam se jedne godine, vecer na hrtu, mucke- star trek- x files. Stvarno sam uzivao u tim serijama
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 23 lis 2016, 13:20 |
|
|
Tek otkrio Amazon Prime, isto kao i Netflix imaju dosta originalne produkcije.
Hand of God je za sada vrlo dobar:
The Man in the High Castle (Njemačka i Japan pobijedili u 2sr i okupirali SAD) je već spomenut na temi:
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|