HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 svi 2025, 00:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene
PostPostano: 12 lip 2010, 09:27 

unchained je napisao/la:
Spominjali ste i rukomet Partizan-Zagreb, evo vam fotka odslikana sa nase strane ako do sada niste imali priliku da vidite
slika

slucajno imam izvjestaj s tekme na kompu :)

boysi u beogradu

Bili smo u Beogradu.
Dogovor je pao prije nekoliko dana, odredili smo mjesto i vrijeme okupljanja, tko je došao-došao je, tko nije nema pojima kaj je propustio.
Dogovor je bio u već dogovoreno vrijeme, na već dogovorenom mjestu, kupujemo karte za vlak i krećemo. Nema alkohola, nema gudre...potrebna nam je čista glava.
Krenuli smo, ne znajući kaj nas očekuje, ekipa koja je krenula je bila spremna na sve.
U Vinkovcima nam nekoliko Ultrasa koje znamo s repke daje još nešto artiljerije koja se buksa po vlaku…
Na grani nas srpski drot pita jel putovanje organizirano ili ne, koji vam je vođa, znači nisu imali pojima da dolazimo iako nas je naša murija već u vlaku proaktala...
Pretpostavljali smo da ni granicu nećemo preći, bilo bi i njima jednostavnije, ali su nas ipak pustili...
Da nas je neko napao na putu do Beograda, ne bi baš dobro prošao, jer smo bili fino nabrijani, a drotovi u vlaku su bili totalno usrani...
Dolazimo u Beograd, na stanici nas čekaju specijalci, jer su im naravno ovi iz vlaka dojavili da dolazimo.
Čim smo sišli s vlaka, zagrmili smo Dinamo Zagreb...kaj ćemo drugo.
Da murije nije bilo, mislim da bi bez beda počistili onaj dio Grobara (a, možda i nekog iz ostalih beogradskih grupa) koji su nas čekali vani.
Pretres na izlasku sa stanice i trpanje u bus 'firme Krstić'.
Fina vožnja kroz grad, iako smo stali skoro na svakom semaforu.
Grad u totalnom kurcu, zmazan, cigana koliko hoćes…vidjeli smo neke zgrade koje im je nato zbombardirao…
Stvarno smo mislili i nadali se da će nam barem bus kojim su nas furali do dvorane kamenovat…ali ništa.
Dolazimo pred dvoranu, onaj dio Grobara koji je bio tamo ne može vjerovat da smo došli.
Malo im mašemo onak da ih pod3456mo, a drotovi nas trpaju u ‘halu’, uz tzv. pretres gdje smo mogli ufurat kaj smo htjeli, ali nitko nije imao ništa, nitko nije htio riskirat nepotrebne pizdarije. Naravno dio nas dio nije uopće pregledan kak spada.
U dvorani smo jedno dvije-tri ćuke prije početka tekme, zajebavamo se, D…… pokušava složit koreografiju od ljudi u obliku slova d, par naših dečkiju nam odlazi po ‘pleskavice s kajmakom’ i po sokove do nekakve pečenjare.
Drotovi manje-više korektni, rekli su da možemo navijat, ali bez provokacija jer će nas izbacit iz dvorane.
Kad se dvorana počela puniti ovi nisu mogli vjerovat da smo fakat došli.
Postavljamo legendarnu zastavu Dinamo sa grbom grada Zagreba, no drotovi privađaju jednog od vlasnika (pogodite kojeg ) u hodnik dvorane jer nije htio predat zastavu na njihovu zamolbu, te mu uz dosta udaraca pendrekom po glavi i u ostale dijelove tijela (tamo gdje najviše boli), hvatanja za grkljan itd… ipak uzimaju dotičnu zastavu, te vele da je kod njih i da ćemo je dobiti na kraju tekme nazad…
Mislili smo svi da će Grobari nekaj konkretnije napravit, da će bolje navijat…ali su nas poprilično razočarali.
Bilo je, naravno hrpe provokacija s njihove strane, pjevanje četničkih pjesama…
Mi smo navijali koliko smo mogli, u trenicima kad su ovi zašutili, glavno da smo se čuli.
Pred kraj prvog poluvremena murjaci vele da izbacimo riječ Dinamo iz repertoara pjesama, jer je to navodno provokacija, al’ ih nismo previše fermali za to…
U drugom poluvremenu panduri su valjda dobili naređenje da nas isfuraju van pet minuta prije kraja tekme, kaj i rade i u tom trenutku se zaletavaju dvojica grobara preko donje tribine i naljeću na dvojicu naših iz ZCB, koji ih lansiraju nazad na dno tribine. Kak su nas isfurali van mi nismo skužili da je i drugi dio Grobara krenuo za nama, al’ nas drotovi trpaju u bus uz dosta naguravanja, vraćaju oduzetu zastavu i pravac željeznička stanica. Na stanici čekamo oko dve i pol ćuke vlak, pretpostavljajući da će doći do barem nekog incidenta, ali se čini da je murija dobila strogu direktivu da nas čuva.
Slušamo priče zapovjednika drotova, rikavamo od smjeha…npr, kad smo ga pitali koja je razlika između njegovih i žandarmerije…odgovor je bio tipa: ‘pa nismo mi i oni isto…nemoj da mešaš žabe i babe’ i slično, rikavali smo…
Na samoj stanici je bilo nešto grobara koji su išli na vlakove, ali je bilo i onih koji su nas snimali. Ulazimo u vlak, dajemo nekaj love njihovom kondukteru iako znamo da nas ne bi izbacio van iz vlaka…frajer si je ziher zaradio još jednu plaću…
Putem nazad kamenovanje, u manje-više svakom mjestu.
U Zemunu nam razbijaju vanjsku šajbu na jednom od kupea, (murija veli, 'ma to neki cigani u ovom rajonu svake sedmice razbijaju i kamenuju vlakove'…sam kaj su ovoga puta imali i šalove oko vrata). U Staroj Pazovi gađaju vlak bakljama i raketama, al’ uglavnom fulavaju. Vlak vozi i dalje, mi se zajebavamo u vlaku, ali na svakoj stanici za svaki slučaj stojimo na vratima.
U Šidu na stanici vlak stoji jedno pol čuke i tu ekipa iz jednog od kupea snima nekog čiču sa violinom na stanici i uz povike ‘daj jednu za dušu’ i slično dotični čiča počne svirat neke ciganske pjesme…u vlaku kaos, trganje od smjeha.
Prelazimo granu, T… iz Vinkovaca nam u Tovarniku fura čevape i vodu (svaka čast), te lagano idemo prema voljenom gradu.
U Zagreb stižemo oko pol 7, par naših koji nisu mogli ići s nama nas čeka na kolodvoru, naravno kao i desetak drotova.
Neki na posao, neki na faks, a neki doma…ali jedno je sigurno, bili smo u Beogradu, pjevali smo svoje pjesme, bilo je čak i nešto šore, previše osiguranja za konkretnije stvari i s naše i s njihove strane, ali sve u svemu to je bilo gostovanje za pamćenje

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!!
***Škripari 1996 Široki Brijeg***

Vrh

PostPostano: 11 srp 2010, 13:38 

limach je napisao/la:
unchained je napisao/la:
Spominjali ste i rukomet Partizan-Zagreb, evo vam fotka odslikana sa nase strane ako do sada niste imali priliku da vidite
slika

slucajno imam izvjestaj s tekme na kompu :)

boysi u beogradu

Bili smo u Beogradu.
Dogovor je pao prije nekoliko dana, odredili smo mjesto i vrijeme okupljanja, tko je došao-došao je, tko nije nema pojima kaj je propustio.
Dogovor je bio u već dogovoreno vrijeme, na već dogovorenom mjestu, kupujemo karte za vlak i krećemo. Nema alkohola, nema gudre...potrebna nam je čista glava.
Krenuli smo, ne znajući kaj nas očekuje, ekipa koja je krenula je bila spremna na sve.
U Vinkovcima nam nekoliko Ultrasa koje znamo s repke daje još nešto artiljerije koja se buksa po vlaku…
Na grani nas srpski drot pita jel putovanje organizirano ili ne, koji vam je vođa, znači nisu imali pojima da dolazimo iako nas je naša murija već u vlaku proaktala...
Pretpostavljali smo da ni granicu nećemo preći, bilo bi i njima jednostavnije, ali su nas ipak pustili...
Da nas je neko napao na putu do Beograda, ne bi baš dobro prošao, jer smo bili fino nabrijani, a drotovi u vlaku su bili totalno usrani...
Dolazimo u Beograd, na stanici nas čekaju specijalci, jer su im naravno ovi iz vlaka dojavili da dolazimo.
Čim smo sišli s vlaka, zagrmili smo Dinamo Zagreb...kaj ćemo drugo.
Da murije nije bilo, mislim da bi bez beda počistili onaj dio Grobara (a, možda i nekog iz ostalih beogradskih grupa) koji su nas čekali vani.
Pretres na izlasku sa stanice i trpanje u bus 'firme Krstić'.
Fina vožnja kroz grad, iako smo stali skoro na svakom semaforu.
Grad u totalnom kurcu, zmazan, cigana koliko hoćes…vidjeli smo neke zgrade koje im je nato zbombardirao…
Stvarno smo mislili i nadali se da će nam barem bus kojim su nas furali do dvorane kamenovat…ali ništa.
Dolazimo pred dvoranu, onaj dio Grobara koji je bio tamo ne može vjerovat da smo došli.
Malo im mašemo onak da ih pod3456mo, a drotovi nas trpaju u ‘halu’, uz tzv. pretres gdje smo mogli ufurat kaj smo htjeli, ali nitko nije imao ništa, nitko nije htio riskirat nepotrebne pizdarije. Naravno dio nas dio nije uopće pregledan kak spada.
U dvorani smo jedno dvije-tri ćuke prije početka tekme, zajebavamo se, D…… pokušava složit koreografiju od ljudi u obliku slova d, par naših dečkiju nam odlazi po ‘pleskavice s kajmakom’ i po sokove do nekakve pečenjare.
Drotovi manje-više korektni, rekli su da možemo navijat, ali bez provokacija jer će nas izbacit iz dvorane.
Kad se dvorana počela puniti ovi nisu mogli vjerovat da smo fakat došli.
Postavljamo legendarnu zastavu Dinamo sa grbom grada Zagreba, no drotovi privađaju jednog od vlasnika (pogodite kojeg ) u hodnik dvorane jer nije htio predat zastavu na njihovu zamolbu, te mu uz dosta udaraca pendrekom po glavi i u ostale dijelove tijela (tamo gdje najviše boli), hvatanja za grkljan itd… ipak uzimaju dotičnu zastavu, te vele da je kod njih i da ćemo je dobiti na kraju tekme nazad…
Mislili smo svi da će Grobari nekaj konkretnije napravit, da će bolje navijat…ali su nas poprilično razočarali.
Bilo je, naravno hrpe provokacija s njihove strane, pjevanje četničkih pjesama…
Mi smo navijali koliko smo mogli, u trenicima kad su ovi zašutili, glavno da smo se čuli.
Pred kraj prvog poluvremena murjaci vele da izbacimo riječ Dinamo iz repertoara pjesama, jer je to navodno provokacija, al’ ih nismo previše fermali za to…
U drugom poluvremenu panduri su valjda dobili naređenje da nas isfuraju van pet minuta prije kraja tekme, kaj i rade i u tom trenutku se zaletavaju dvojica grobara preko donje tribine i naljeću na dvojicu naših iz ZCB, koji ih lansiraju nazad na dno tribine. Kak su nas isfurali van mi nismo skužili da je i drugi dio Grobara krenuo za nama, al’ nas drotovi trpaju u bus uz dosta naguravanja, vraćaju oduzetu zastavu i pravac željeznička stanica. Na stanici čekamo oko dve i pol ćuke vlak, pretpostavljajući da će doći do barem nekog incidenta, ali se čini da je murija dobila strogu direktivu da nas čuva.
Slušamo priče zapovjednika drotova, rikavamo od smjeha…npr, kad smo ga pitali koja je razlika između njegovih i žandarmerije…odgovor je bio tipa: ‘pa nismo mi i oni isto…nemoj da mešaš žabe i babe’ i slično, rikavali smo…
Na samoj stanici je bilo nešto grobara koji su išli na vlakove, ali je bilo i onih koji su nas snimali. Ulazimo u vlak, dajemo nekaj love njihovom kondukteru iako znamo da nas ne bi izbacio van iz vlaka…frajer si je ziher zaradio još jednu plaću…
Putem nazad kamenovanje, u manje-više svakom mjestu.
U Zemunu nam razbijaju vanjsku šajbu na jednom od kupea, (murija veli, 'ma to neki cigani u ovom rajonu svake sedmice razbijaju i kamenuju vlakove'…sam kaj su ovoga puta imali i šalove oko vrata). U Staroj Pazovi gađaju vlak bakljama i raketama, al’ uglavnom fulavaju. Vlak vozi i dalje, mi se zajebavamo u vlaku, ali na svakoj stanici za svaki slučaj stojimo na vratima.
U Šidu na stanici vlak stoji jedno pol čuke i tu ekipa iz jednog od kupea snima nekog čiču sa violinom na stanici i uz povike ‘daj jednu za dušu’ i slično dotični čiča počne svirat neke ciganske pjesme…u vlaku kaos, trganje od smjeha.
Prelazimo granu, T… iz Vinkovaca nam u Tovarniku fura čevape i vodu (svaka čast), te lagano idemo prema voljenom gradu.
U Zagreb stižemo oko pol 7, par naših koji nisu mogli ići s nama nas čeka na kolodvoru, naravno kao i desetak drotova.
Neki na posao, neki na faks, a neki doma…ali jedno je sigurno, bili smo u Beogradu, pjevali smo svoje pjesme, bilo je čak i nešto šore, previše osiguranja za konkretnije stvari i s naše i s njihove strane, ali sve u svemu to je bilo gostovanje za pamćenje

Imaju i grupne fotke sa kolodvora, zanimljiva ekipa je to odradila!

Vrh

PostPostano: 12 srp 2010, 16:25 

sigurno, trebalo je za to petlje :)

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!!
***Škripari 1996 Široki Brijeg***

Vrh

PostPostano: 12 srp 2010, 22:46 

Ma mislio sam na ekipu koja nije imala puno veze s nekadašnjim Badelom , a otišla je gore i odradila to pošteno.

slika

Uploaded with ImageShack.us

Vrh

PostPostano: 28 srp 2010, 16:51 

ključ u bravu! je napisao/la:
Ma mislio sam na ekipu koja nije imala puno veze s nekadašnjim Badelom , a otišla je gore i odradila to pošteno.

slika

??..ne mozes tako geenralizirati..bilo je ljudi koji su isli i sa badelom 90-tih..bilo je i onih koji su birali split prije gostovanja po europi sa badelom..bilo je imladjih koji tada uopce nisu isli..
imam ja negdje bolje fotke,al mi tlaka stavljati

Vrh

PostPostano: 28 srp 2010, 17:00 

caporegime je napisao/la:
kako sam ja te godine tek završavao osnovnu školu ne mogu ti iz vlastitog iskustva pričati o događajima prije utakmice
jer je moj doprinos toga dana bio bacanje kamenja na murju za vrijeme kuršlusa.
bio sam i na terenu i poslije pod jugom pa se dobro sjećam nekih detalja.
o nekim zbivanjima prije tekme ću se ipak više morati raspitati kod malo pouzdanijih jer se te priče mogu rastegnuti na najfantastičnija viđenja od jedne strane na drugu.
istina je da su neki naši pobjegli u jednoj šori pred ciganima ali treba reći i to da se radilo o dečkim od 16-18 godina (neki su još aktivni-thomas bauer npr, tada 18 god i slični ), koji su se precijenili pa napali malo zajebaniju ekipu cigana.
vidiš, sad kad pričaš neke stvari nisi ni svjestan koliko smo bili blizu.
dobro se sjećam detalja ispred sjevara.
koči auto na maksimirskoj, iz auta izlazi lik i baca punu vreću s ceste na tribinu.baklje.
sjećam se da je jedna ispala i jedan lik je pokušava pokupiti s poda ali drot ga uspijeva uloviti, hapse ga a poslije se drot šetkao s bakljom u ruci.
inače, izgorjeli auto nije bio bg nego sk (skoplje)
probili smo vrata ograde od juga koristeći neku prikolicu koja je bila parkirana na parkingu ispred ograde od južne strane kao ovna.
kad smo se probili pred jug, imamo šta vidjeti.
kordon vojne policije jna s psima osigurava južnu tribinu s ciganima.
tu smo stali jer nam nije bilo svejedno ići na jna.sreća za murju jer su se uspjeli konsolidirati pa nas potinuli stotinjak metara nazad.
tu je palo dobro međusobno kamenjarenje, a bilo mi je užasno smiješno gledati pedesetak drotova kako se nabacuje kamenjem ko da su protivnička ekipa. :zubati :zubati .

bilo je tu puno mitova i gluposti nadrobljenih..o ugovorenoj tuci z iz devisla i naseg m..
inace steta,al jebena steta sto tada zg 80 nisu ostali na jugu,a imali su karte..znam da Z. pricao kako su u doslovno zadnjem trenu odlucili otici na sjever..tko zna kakava je to bila ekipa,zna i da bi drukcije izgledao jug toga dana.
no medjutim,posto je to sto bi bilo kad bi bilo,necu o tome..

Vrh

PostPostano: 17 kol 2010, 12:37 

slika

slika
slika

Uploaded with ImageShack.usslika

slika
slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 09:06 

Cuj grobari imali teske trenutke. Pa sta bi onda bbb trebali reci. Pocev od progona murije u ex yu pa preko ostalih pizdarija u hrvatskoj

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 11:13 

Partizan je mali, vojni klub izmišljene tradicije, kome je najbolji igrač svih vremena dinamovac, Stjepan Bobek koji to nikad nije ni krio, a najomiljeniji ikad također dinamovac, Dragan Mance.

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 11:18 

dudu je napisao/la:
Partizan je mali, vojni klub izmišljene tradicije, kome je najbolji igrač svih vremena dinamovac, Stjepan Bobek koji to nikad nije ni krio, a najomiljeniji ikad također dinamovac, Dragan Mance.

plus predsjednik tuđma.
pa ćurković....
pa novije zvijezde kežman i rukavina....
a u kurac.
teško li je četnik biti, za partizana navijati u kojemu uvijek glavni hrvati. =)) =)) =))

kooooomleksi bre koooooomleksi :sega :sega :sega

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 11:24 

Bad Grabovnik famiglia je napisao/la:
dudu je napisao/la:

plus predsjednik tuđma.
pa ćurković....
a u kurac.
teško li je četnik biti, za partizana navijati u kojemu uvijek glavni hrvati. =)) =)) =))

postoji li ikakva sociološka pozadina navijanja za Partizan, osim da si dijete vojnog lica ili nekog bliskog komunistima? :neznam

pitanje je retoričko, iz iskustva znam da nema. :zubati

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 11:26 

dudu je napisao/la:

plus predsjednik tuđma.
pa ćurković....
a u kurac.

postoji li ikakva sociološka pozadina navijanja za Partizan, osim da si dijete vojnog lica ili nekog bliskog komunistima? :neznam

postoji.

=)) =)) =)) =))

ćale ti u đubretarima,
keva kurva za 100 dinara,
obeduješ iz kontejnera,
kad si bio dete malo ,
komšija te silovao,
jasno je ko dan,
voliš partizan

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 11:30 

obeduješ iz kontejnera. =))

meni ih je malo i žao, u Beogradu cigana ima bar duplo više. beskućnici. :zubati

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 11:39 

dudu je napisao/la:

plus predsjednik tuđma.
pa ćurković....
a u kurac.

Ovo je istina,cak i onaj njihov rahmetlija veliki srpski idol "vitez sa asfalta" najveci medju najvecim je bio Hrvat, Ljubo Magas alias Ljuba Zemunac,pa s druge strane onaj milicajac Dubrovacnin sta li je vec, Frenky Simatovic...

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 12:05 

i za kraj, da priča bude još jača, JSD Partizan je osnovan u Zagrebu i to od X. zagrebačkog korpusa. :zubati

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 12:33 

I zaboravismo jednu cinjenicu, da sem hrvata u Partizan glavni igracki kadrovi su stizali sa kosova. Vokri, Prekazi, Muriqi... Jebote, nijedan Srbin ...I, pardon, onaj narkos Marko Milosevic je bio za vas. I jos ste imali za vodju jednog siptara, onog ganija. :smijeh Sto ste vi bre, neki otpad?

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 12:38 

dudu je napisao/la:
i za kraj, da priča bude još jača, JSD Partizan je osnovan u Zagrebu i to od X. zagrebačkog korpusa. :zubati

Ma oni su u stvari Hrvati, samo jos neosvesceni, nesto kao muslimani u bosni. Kako ih nije stid, ljube taj crno-bijeli dres, a dizajner dresa im Franjo Armani. :smijeh

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 19:19 

totem je napisao/la:
I zaboravismo jednu cinjenicu, da sem hrvata u Partizan glavni igracki kadrovi su stizali sa kosova. Vokri, Prekazi, Muriqi... Jebote, nijedan Srbin ...I, pardon, onaj narkos Marko Milosevic je bio za vas. I jos ste imali za vodju jednog siptara, onog ganija. :smijeh Sto ste vi bre, neki otpad?

To je nekad bilo dok je klub bio Partizan,a danas je Četnik samo zbog krize identiteta Srba nosi naziv Partizan.

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 19:38 

Ne dirajte mi Partizan, mušice ljubomorne!

slika

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 19:42 

Real gone je napisao/la:
Ne dirajte mi Partizan, mušice ljubomorne!

Hocemo li malo o reprezentaciji Srbije da vidimo kakve ona ima navijace i igrace.

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 21:39 

Jeste, vi ste klasu iznad nas a gledate Svetsko Prvenstvo kuci...

Klubski ne vredi porediti...

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2010, 22:18 

NukeR.. Ajd priznaj da si balo od 15 ljeta i da nisi tekme gledo dalje od svog sela. Ako mi nabrojis barem 10 podgrupa Grobara prije rata i barem tri Delija dok jos to nisu bile i barem 15 navijackih skupina bivse Yu mozemo poceti pricat.. samo, kako da znam da neces guglat, heheh

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2010, 00:41 

NukeR je napisao/la:
Jeste, vi ste klasu iznad nas a gledate Svetsko Prvenstvo kuci...

Klubski ne vredi porediti...

Klupski ne treba, ako se uzme opcenito. A reprezentativni? Koja reprezentacija na svakom svijetskom i europskom popusi po 5-6 gola po tekmi? Tko je osvojio bronzu? A tko moze da sanja za nju? Reci mi frajeru, jel ima neka rerezentacija svijetskog kalibra koju ste vi dobili? Nesto poput njemacke(nekoliko puta), nizozemske, italije(nekoliko puta), spanjolske, engleske... Ni Jugoslavija, kada je bila cijela nije postigla uspjeh kao Hrvatska 98. A vi, kada god da odete na neko prvenstvo, obrukate se bez iskljucaka.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2010, 03:21 

Tulkas je napisao/la:
NukeR.. Ajd priznaj da si balo od 15 ljeta i da nisi tekme gledo dalje od svog sela. Ako mi nabrojis barem 10 podgrupa Grobara prije rata i barem tri Delija dok jos to nisu bile i barem 15 navijackih skupina bivse Yu mozemo poceti pricat.. samo, kako da znam da neces guglat, heheh

Jel se ti to zajebavas ili sta? Ako si pokusao da provociras nisi uspeo...

totem je napisao/la:
Klupski ne treba, ako se uzme opcenito. A reprezentativni? Koja reprezentacija na svakom svijetskom i europskom popusi po 5-6 gola po tekmi? Tko je osvojio bronzu? A tko moze da sanja za nju? Reci mi frajeru, jel ima neka rerezentacija svijetskog kalibra koju ste vi dobili? Nesto poput njemacke(nekoliko puta), nizozemske, italije(nekoliko puta), spanjolske, engleske... Ni Jugoslavija, kada je bila cijela nije postigla uspjeh kao Hrvatska 98. A vi, kada god da odete na neko prvenstvo, obrukate se bez iskljucaka.

Svaka vama cast, bolji ste kao reprezentacija od raspada drzave, to stoji.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2010, 11:11 

Ne zajebavam se Nuker, jer takav dojam ostavljas pisuci o navijanju...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 55 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: