HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 pro 2024, 10:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene
PostPostano: 25 lis 2010, 10:18 

1979
http://img130.imageshack.us/img130/1030/1979ta.jpg

1982,dinamo - zvezda
http://img718.imageshack.us/img718/9904 ... a19822.jpg

1984 tuzla,sloboda - dinamo
http://img121.imageshack.us/img121/5067/tuzla8485.jpg

1977,beograd
http://img695.imageshack.us/img695/5866/beograd1977.jpg

1976,dinamo - zvezda
http://img707.imageshack.us/img707/1578 ... da1976.jpg

1979 novi sad
http://img16.imageshack.us/img16/6951/novisad1979.jpg

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 10:24 

1975,dinamo-zvezda
http://img143.imageshack.us/img143/9503/zvezda1975.jpg

1987/88,dinamo-zvezda
http://img706.imageshack.us/img706/2618 ... ir1988.jpg

1982,dinamo - željezničar
http://img697.imageshack.us/img697/9937 ... ar8182.jpg

1984,novi sad
http://img23.imageshack.us/img23/5499/novisad1984.jpg

1982,maksimir
http://img231.imageshack.us/img231/2127 ... r19823.jpg

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 10:35 

Split,1982
http://farm5.static.flickr.com/4079/487 ... b351_o.jpg

1982,dinamo - željezničar
http://img267.imageshack.us/img267/4459 ... jo1982.jpg

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 13:37 

exX je napisao/la:

Da li imas fotke sa Dinamo-Partizan 3:4, tada je bio krcat Maksimir, sever isto pun zastava a i nas je doslo bas dosta, sezona 1982-1983?
Ima jedna zastava koju sam video na fotkama a stalno je bila na vasim utakmicama, cetiri polja u kocke a svetlije plava boja sa belom i u sredini grb, ispitaj cija je bila jer je prosla puno stadiona i legendarna je jer je strcala u odnosu na sve druge a bila je obicno kod onog ulaza koji je od centa starog severa bio blizi istoku. Ta je zastava bola oci. Video sam negde sliku pa cu da je postavim cim je nadjem.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 16:06 

Jesi mislio na ovu zastavu?
http://img686.imageshack.us/img686/6744/sjever1982.jpg

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 18:06 

Graničar Jozo je napisao/la:
ma nisu, al su ih počeli oblačiti skinsi. i ja još uvjek imam jednu takvu.

Nisu ih počeli skinsi oblačit, nego su ih oni i donijeli 70-ih godina u engleskoj, njemačkoj i italiji na tribinu, tek su "Balkanski" navijači počeli masovno oblačit spitke, dok je to na zapadu ostalo samo obilježje skinsa koji su dolazili na tribine.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 18:56 

exX je napisao/la:

Da, to je ta. Nadji je pa da ide u Muzej, sitnice koje su nasu scenu cinile najboljom!

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 20:43 

Atalanta -Dinamo,prekid
http://www.youtube.com/watch?v=pEgK8Nnc ... re=related

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 20:52 

exX je napisao/la:

moje prvo euro gostovanje :wub :wub

a bilo je tu i
http://www.youtube.com/watch?v=k-haOCvN ... re=related

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 20:54 

CAPOREGIME....aj pogle pijanu budalu na štangi,hi,hi.majmun pijani
http://www.youtube.com/watch?v=KK6hAwvC ... re=related

Vrh

PostPostano: 25 lis 2010, 21:44 

exX je napisao/la:

:001_cool nije debeli, nije R. nije A. nije mali I. zvani F, nije ni D. (W)........ :zivili pa ko bi to mogao biti...... :zubati
da tako tribina grmi svi ko jedan... :zivili

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 02:03 

caporegime je napisao/la:
exX je napisao/la:

:001_cool nije debeli, nije R. nije A. nije mali I. zvani F, nije ni D. (W)........ :zivili pa ko bi to mogao biti...... :zubati

ma treba ga storpedirat u jednu medicinsku ustanovu na zapadu grada :zubati :palacgore1

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 08:27 

exX je napisao/la:
caporegime je napisao/la:

ma treba ga storpedirat u jednu medicinsku ustanovu na zapadu grada :zubati :palacgore1

pa zar on već ne živi u blizini dvije takve ustanove =)) =))
:sega :sega :sega :sega
daj negdje nabaci onu priču, znaš koju, sa gostovanja u splitu, negdje 92 ili 93,
ono vrijeme kad je to spalo na nekoliko ljudi. da vide ljudi koliko je to trebalo dana za otić na tekmu

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 12:22 

Evo Caporegime,ona Pula koju si spominjo,tu je opisana vezano uz sječanje na MR.Đemda (BL),sječaš ga se? i neki presjek par gostvanja onak na brzaka

Teško se ovak sjetit svakog gostovanja od a do ž,svakog za sebe,al neki zanimljivi trenuci ili dogadjaji su itekak u sječanju,pa neću ovak opisivat svako posebno,ko neki esej,već spomenut pikanterije kojih se sječam.
Tak su neka sječanja vezana uz lika kojeg pamtimo kao B.Luku... mrak dečko,sve 5 a zahvaljujući njemu par gostovanja ispala su pravim spektaklom..Belišće,a tam negdje,95te cca..Išli smo vlakom iz Zg,i ništ posebno ni na tekmi ni prije,al zato posle u Valpovu,joooj.uđe nas 27 u birtiji i konobarica za šankom koja se zove Slavica.I proda joj ovaj priču kak mu je rodjendan i bez pardona daj 27 pivi,runda,zaka,zašprehavanje Slavice,pa daj još jednu,pa ajd Slavice nazdravi s nama,pa ovak,onak,ovo,ono i bome zapili se mi u pm,dobro zaglavili.E sad,već noć,treba i doma,a naravno,i ceh rješit.A ništ veli,ajte vi jedan po jedan lagano a ja ču rješit.I naravno,ekipa pomalo odlazi,a on sa Slavom na šanku,špreha i naravno nove runde,hi,hi.Bome,prođe i sat vrem,možda dva nema ga.Ajmo vidjet da nije gazda uletil pa da nije zaglavil,da ga čupamo...Kak došli blizu a BL proleti kraj nas u stilu Carl Lewisa a konobarica u borosanama stoji sred ceste i urla..teško je ovak opisat scenu,treba je doživjet..A ništ,posle natezanje sa plavcima,koji traže naplatu ceha(otkud ha,ha),i neznam kolko je trajalo znam da smo nekak pješke doteturali do Bizovca i uhvatili zadnji vlak za Zg
Sa BL ista scena u Puli,94.Došli noćnim vlakom u Rijeku pa ujutro šverc busom do Pule,kupanje i cirkus na plaži pa put stadiona.Terasa puna istrana,na plaži pun k ljudi,kraj kolovoza...I mr.đemdo kak smo ga zvali sjedi sa istrijanima,cuga,naručuje,zove nas 10ak za stol,kao upoznaje na ssa "novim prijateljima",i stižu ture,pa galami na konobare da da jest,daj pizze,ovo,ono...priča ista,laganini..pitaju za ceh,a on.. nemam ja pojma,ha,ha.I bome izbila frka,došla i spec.murja i stjerali nas iza gola,na tenis teren i da će na nas...al tog dana imali smo anđele čuvare: nekoliko časnika 1 HGZdruga bilo je taman stiglo do nas,većinu sam ih znao,i ni a ni b,stali ispred nas prema murji i ajmo mup,palite...bome kak fin osječaj a ovi odoše ko zadnje pičke...posle tekme Demonima smo sa ograde pokupili sve,ama baš sve transpove,a nas 4 nastavili turneju po gradu...otišo zadnji bus,pa nas izbacili ujutro iz prvog u nekoj pustopolji...ko ga j,par pivi u dućanu i ajmo pehaka,pa malo u bus lokalac,pa ovak,i popodne oko 6 nekak prošli Pazin.Navečer nas pokuipil neki lik do rijeke,al zbriso vlak za Zg...Hvatamo neku vezu (ak me sječanje služi taj oko 9 navečer je bil zadnji za Zg) prema G.Kotaru,dal vlak il bus neznam al znam da su nas murja i kondori u Delnicama bacaju van pa do jutra brija po kolodvoru i okolici.Ubacimo se u vlak i opet nas roknu u Ogulinu,doslovno nas iznesu van..ništ stop i nekak došli do Zvečaja..utorak,dan i pol nakon tekme,a mi čekamo vlak za Zg,Nekak smo se dovukli lokalcem iz Ogulina do Karlovca i otamo do Zg...mrtvi umorni...
Šibenik 93/94...već do Karlovca mrtav,u ŠI totalno razbijanje od alkohola cjeli dan,uz legendarnog Ivu šibenčana.Posle tekme express me okreče u mozgu i nas 3 izlazimo iz busa,P...o (zg80) mi u natezanju da me odgovori skinul jaknu i ja onak u dresu dinama van.Ivo,stvarno legendarni dinamovac iz Šibenika bio nam je anđeo čuvar doslovno,a u discoclubu Vesla totalno ubojstvo u alkoholu na očigled tovara kojima je pjena išla na usta radi dresa,ali jbg,njihov problem.
Pa još završili ni sam neznam di u nakom selu u zaledju,prostor veličine 2 garaže,kao disco neki,ma totalni kaos..povratak do zg stara priča...
Pa košarka recimo,Antibes(Francuska,azurna obala) vs KK Zagreb:prvo sam zajedno sa M iz Utrina kao vođa oputa skoro završil u Genovi u zatvoru jer je murja klepila bus na jednoj benzinskoj.Naravno,kaj se radilo na bengi znate,ali problem je bil kaj trgovac,(kojem su police doslovno opustošene)nakon pretresa i istovara busa murji veli,:ali nije to sve moje.Možete zamislit kaj su sve i koliko našli kad smo od ulaska u Italiju stali na skoro svakoj jebenoj bengi..Praznih litrenki od žestice bilo je,evo da nelažem smanjit ću,bar za 5 tački.da ne spominjem bušilice,vadičepove,motorna ulja,brisače ma sve kaj se iz objesti moglo uzet.Naravno,hrana se tamanila na licu mjesta,na bengi.Ajd,nekak došli u taj Antibes,i ja se zapijem sa Š.iz utrina,i da neduljim: tekmu nismo vidli jer zakasnili,al uspjeli smo je prekinut jer smo fulali ulaz na dvorani i ušli na neki ulaz koji nas je odvel na sami teren ispod koša,možda plo minute pred kraj tekme.Naravno,oooooduševljenje ostatka ekipe na tribini,odma nam bacili HR zastavu,na terenu šok i nevjerica,murja nevjeruje otkud sad ovi,prekid tekme od par minuta...jebena katastrofa,al smijeh i igrača Zagreba,jer bili smo tak evidentno "pod parom" i blago telećih pogleda da fakat ni nama nije bilo jasno di smo uopće i kak došli.Š je još u ruci držal mali paket od 6 pivi i pol flaše skivija koje smo uzeli kak nebi usput ožednili do dvorane...Povratak,isti k ko i dolazak,Italija majka,i zajebancija na temu prekida
Isto tak,pamtim i Orijent,96te u Rijeci.Put noćnim vlakom,ujutro iskrcaj na Pećinama i ganjavka s murjom koja nas je htjela skupi.Uspješno eskiviranje i zajebancija po RI cijeli dan.Korzo prepun naših,pojedinci iz ZG80,kompletni ZG Mališani,Petrinja,Madnessi,sve udarne ekipe tog vremena u centru... Na Krimeji cuganje,zezancija,ja sa P...o (zg80),(isti onaj iz Šibenika,danas novinar,stariji će znat o kome je riječ) itzlazim sa stadiona i cugamo u nekoj birtiji,vremenom(več o hoho nakon tekme) tu je i par likova iz Armade,P ih zna iz akcija protiv cigana po Ljubljani,nikakvih trzavica..I onda iza ponoći P naravno mora izvest nekaj i nabije lika iz armade,dobi ogrebotinu na glavi,natezanje,međutim i ovi rječani smiruju( pojeli bi nas da su baš htjeli),i ajd drž nedaj,P i ja prema busnom na zadnji bus..I ide nekih 6,7 likova cestom kad P ni a ni b neg j.majke riječke itd,skače,grize,ovi zbunjeni,ukopali se...i tak par puta do kolodvora..a Bog te reko,kad sad nismo poginuli...međutim,eto Bog čuva budale...
Kaj se Rijeke tiče pamtim 92 i noćni vlak sa legendarnom Rankom i rečanicom: pa dobro očete me tuć il jebat!!!!!!!!!!!!!!!!!Strava,i fora "renault 4" od Z iz sesveta,hi,hi.Da skratim,reno 4 su bila 4 prsta ostalo sami zaključite....
Tad je bio i masovan bjeg sa stadiona na plažu jer su nas ujutro tzatočili na stadion,pa je taj isti Z. "poveo" bijeg u pobjedu kak smo ga nazvali.Tad se još cugalo u onoj birtiji na uglu na brdu,gdje se cesta spušta prema tribini za goste.Il godinu potom kad je tekma bila u tjednu,bilo nas je malo, a Petrinjci,K,ja i još 10ak nas bili smo najstariji na tribini(sa svojih 17 do 20 g).Uletila nam je tad tzv "stara Armada" na tribinu ( Ajkula,Pupe,Bimbo,Kocka,)njih 20ak,al bome grdo su prošli,osobito onaj lik koji je stajo na štangi na ulazu na tribinu....Čupavo na faktor iznenadjenja,al nije im prošlo.Ja sam posle sa Š iz Martićeve bil u gradu,bilo je sranja rječana sa murjom i traženja Purgera,mi sjedili u birtiji na žabici i čekali bus za Krk,di išli kod frenda spavat.
Finale kupa94 isto,išo sam autom,opatijska plaža Slatina puna ekipe,Arnada je tam popila dobre mare,ostali i bez nekih zastava...Karusel autima posle tekme kroz rijeku i vožnja sa sjebanim kočnicama do ZG.
96,97,isto ok,o 200 i 01 da ne govorim,masovni dernek u centru itd,il iskrcavanje 2006e,u 3 navrata:d42,pa mi pa agrameri

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 12:40 

bravo frende, ovo su pravi dragulji iz opisa navijačkog života i to onog kad si bez ikakve pomoći, sa grupom u poluraspadu tih godina, sa presječenom zemljom, bez para.....nešto posve drugo od ovoga danas.

kak se ne bi đemde sjećao :sega
znaš li da je jednom i mene iskoristio za đemdo party.
išli smo u sb 95' na kup.
frajer je hladno okretao u nekom selu runde i kad je uočio da sam ja izašao, nakon nekog vremena kad je konobar došao naplatiti, frajer je mrtav hladan rekao kako sam ja (dao opis, opčćenit naravno) bio taj koji je rundao i da oni nemaju para :sega
naravno da mu nisam zamjerio, to se tako radilo tih dana. svatko je morao dat svoj doprinos opem boljitku navijača pa makar ni ne zna da ga daje :zubati :zubati
tada je Ć. razbio staklo na autu koji ga je umalo pregazio u tom selu.
e to su bila vremena

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 12:54 

Đemdo legenda,ha,ha,ha....kakav lik.
A Ć.... misliš na onog iz Španskog?

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:01 

exX je napisao/la:
Đemdo legenda,ha,ha,ha....kakav lik.
A Ć.... misliš na onog iz Španskog?

ma Ć. bez pol zuba, koji više vremena provodi u zatvoru nego na slobodi.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:08 

da,to je on,iz španskog,hi,hi,kakav lik..legenda

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:11 

bas nedavno citao te price,prejako hahahaha
i ako sam dobro ubrao tko je exx..bbb vrapce?

rijeka 2005 i nitko nece gore na stangu,a povelo se kontra murije..i kao ekipa slabo pjeva,plavci odma do..mrmljaju svi sebi u bradu pjesmicu o dubravku :zubati ..

kad dolazi nas forumas na stangu i zagrmi..sta je picke,ocete navijati..i povede protiv novaka pjesmu :sega ..

sad me sjecanje,zbog vase price, povuklo i na jedan osijek..

znao ja da nece na dobro zavrsiti sa tom ekipom,al ajde,zanimljiva je meni ta navijacka prica iako nisam u tome i reko idem ja sa vama :zubati ..

zakasnio sa dvojicom frendova na vlak kojom vecina otisla i hvatamo iduci..ne znam kako i zasto smo zavrsili u vinkulji i domogli se busa do osijeka..
tamo se sreli sa vecinom i lagano gradom do stadiona..tekma je ,a osijek grad duhova doslovno..kad naidjemo na dsomacu ekipu,ovi odma udare bjezaniju..tu nas skuzi murja i dobijemo laganu pratnju jer prodali pricu da smo kohorta..
fino mi ispred stadiona i krenuli sa pjesmom..tu sam u prvi trenutak pozalio sto krenuo tako na gostovanje jer smo dosli prakticki do pocetka njihovog istoka i svaki moguci *** je letio na nas i jos izvcirana murja nas pocela pendreciti momacki jer im kazali da kohorta..
a scena koja mi se urezala u pamcenje jest kada oni krenuli onom malom ulicom i ipsred njih 10-ak interventnih,al doslovno..rekao sad ce pregaziti i njih i nas jer ih bila masu pred pocetak utakmice :evotigana ..al ***,nisu milimetar maknuli liniju..ja sav sretan sto se izvukao,gledam oko sebe i vidim razocarfana lica sto nije doslo do sukoba :sega ..tada rekao ja vise svama ne upadam u nikakve gradove..

ne znam jeste vas dvojica bili u mariboru na prijateljskoj 2005?..e tu mi zao sto vase nisu napali,a ne ovu ekipu koja se taman stvarala..al im momci jebacki odgovorili i nisu se pedalj makli,a bilo ih duplo manje..
sigurno ciljano jer ne moguce da vase nisu ubrali..a imali priliku izaci na megdan jebackoj ekipi..

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:19 

patriot je napisao/la:

rijeka 2005 i nitko nece gore na stangu,a povelo se kontra murije..i kao ekipa slabo pjeva,plavci odma do..mrmljaju svi sebi u bradu pjesmicu o dubravku :zubati ..

kad dolazi nas forumas na stangu i zagrmi..sta je picke,ocete navijati..i povede protiv novaka pjesmu :sega ..

znao ja da nece na dobro zavrsiti sa tom ekipom,al ajde,zanimljiva je meni ta navijacka prica iako nisam u tome i reko idem ja sa vama :zubati ..

zakasnio sa dvojicom frendova na vlak kojom vecina otisla i hvatamo iduci..ne znam kako i zasto smo zavrsili u vinkulji i domogli se busa do osijeka..
tamo se sreli sa vecinom i lagano gradom do stadiona..tekma je ,a osijek grad duhova doslovno..kad naidjemo na dsomacu ekipu,ovi odma udare bjezaniju..tu nas skuzi murja i dobijemo laganu pratnju jer prodali pricu da smo kohorta..
fino mi ispred stadiona i krenuli sa pjesmom..tu sam u prvi trenutak pozalio sto krenuo tako na gostovanje jer smo dosli prakticki do pocetka njihovog istoka i svaki moguci *** je letio na nas i jos izvcirana murja nas pocela pendreciti momacki jer im kazali da kohorta..
a scena koja mi se urezala u pamcenje jest kada oni krenuli onom malom ulicom i ipsred njih 10-ak interventnih,al doslovno..rekao sad ce pregaziti i njih i nas jer ih bila masu pred pocetak utakmice :evotigana ..al ***,nisu milimetar maknuli liniju..ja sav sretan sto se izvukao,gledam oko sebe i vidim razocarfana lica sto nije doslo do sukoba :sega ..tada rekao ja vise svama ne upadam u nikakve gradove..

ne znam jeste vas dvojica bili u mariboru na prijateljskoj 2005?..e tu mi zao sto vase nisu napali,a ne ovu ekipu koja se taman stvarala..al im momci jebacki odgovorili i nisu se pedalj makli,a bilo ih duplo manje..
sigurno ciljano jer ne moguce da vase nisu ubrali..a imali priliku izaci na megdan jebackoj ekipi..

Vidle nas Viole,bili u ulici do skupljeni i nisu nas mogli ne vidjet,nemoguće....očito išli na opciju bolje vrabac u ruci nego golub na grani,al i tu se zajebali malo

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:20 

exX je napisao/la:
da,to je on,iz španskog,hi,hi,kakav lik..legenda

kak iz španskog kad je živio na križanju Š. i Z. blizu martićeve?
zar je odselio u špansko?

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:25 

patriot je napisao/la:

eh maribor......naravno. kad smo s pjesmom ušli u grad nas 80 ak nigdje ni žive duše. a snimali su nas ali lakše je bilo s oružjem napast 19 klinaca u omjeru 50:19 nego nas.
iako su se ti klinci jako dobro držali, mislim da su to bili klinci od kojih će nastati agram crew. nisu se povukli a murja je riješila situaciju.
bilo jest neke štete, jedan je imao napuklu ruku a jednog su šivali ali dečki su održali crtu a bilo je tu štete i za viole.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:32 

da ruka i arkada,al se nisu nisu povukli i dali su..
ja nisam zbog faksa mogao na taj vlak,pa rekao da cu uzeti auto i da cemo malo kasnije krenuti..
dosli pred kraj prvog poluvremena..

onda nakon toga i rijeka i upad tri ekipu i opet potonji imali okrsaj :zubati ..ajme,je luda bila ta sezona..a sve nekako pocelo sa onim odlaskom u beges..bez zajebancije,al tad su i obicni simpatizeri poput mene htjeli tako na gostovanja :sega ..toliko je uzelo maha..

jebem ti,uvati me sjeta skroz kad se sjetim..pogotovo kad znam kakvo je sad stanje..jebaji ga

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:42 

patriot je napisao/la:
da ruka i arkada,al se nisu nisu povukli i dali su..
ja nisam zbog faksa mogao na taj vlak,pa rekao da cu uzeti auto i da cemo malo kasnije krenuti..
dosli pred kraj prvog poluvremena..

onda nakon toga i rijeka i upad tri ekipu i opet potonji imali okrsaj :zubati ..ajme,je luda bila ta sezona..a sve nekako pocelo sa onim odlaskom u beges..bez zajebancije,al tad su i obicni simpatizeri poput mene htjeli tako na gostovanja :sega ..toliko je uzelo maha..

jebem ti,uvati me sjeta skroz kad se sjetim..pogotovo kad znam kakvo je sad stanje..jebaji ga

jest. na toj rijeci smo doduše ja i ostatak ekipe iz auta kratili vrijeme jedući i pijući po opatiji ali telefonom smo poslije tekme dobili info da su isti ti klinci napadnuti od rječana u istom nekakvom omjeru 2,3:1i da opet nisu napustili crtu nego su se branili i uzvratili. i tu je bila neka ozljeda ali mali je brzo izašao. mislim da ga je V. pokupio iz bolnice.
jebiga agramovci su poslije lijepo natjerali u bijeg splitsku ekipu godinu poslije.
murja im prišila neko uništavanje auta samo zato jer su ovi s vlaka prošli pored murje neopaženi budući su drotovi jutro kratili pelinkvocima i orahovcima u birtiji, pa da prikriju sramotu ove lažno teretili.
bilo je tu lijepe bježanije od strane tovara.
vrlo bitni ljudi su im radili paljadu na najjače.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:46 

a ne znam,mogao bi napisati jos pokoju,al nije na meni da pisem i na netu :zubati ..

al vidim da si i vise nego upucen,kao i inace :aleale ..legendarna obrana sa aparatom u rijeci :sega ..

bas citam klokana na bbb forumu..zanimljivo stivo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: