HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 pro 2024, 08:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene
PostPostano: 26 lis 2010, 13:52 

Da,Rijeka i ulet 3 ekipe u danu u grad.... bio u onom 2 uletu na korzo,jebeno,80ak ljudi,i sms od armade jednom našem: vidimo vas al nemamo ljudi da vas napadnemo,kfs...
Agrami odlični posle tekme,odlični

Al osobno jača mi ona 2001,i dernek sa općim zaustavljanjem prometa u centru RI,tuča na platou pred trgovinom kod glavnog i njihovo povlačenje tranu..pa paleta kao štit i upad za njima..

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 13:55 

hm, govorimo li o istoj rijeci. vi očito govorite o rijeci iz kraja 2005. g. di su d42 i još neke ekipe upale u grad.
ja pak govorim o 2006. prva polovica (ili je to bila 2007. g.)? više nemam pojma.
naši klinci su bili napadnuti navečer poslije tekme ak se ne varam i dobro su se držali. bez povlačenja.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 14:01 

mi govorimo o 2005..a ovo je godinu kasnije ako se ne varam..i nisu bas klinci :zubati ..

povratak je bio preko korza i onda buksanje kod novog lista..a isti su imali okrsaj i te 2005..dobra ekipa ih napala..

no kako rekoh,nebi o tome jer nisam bio izravni sudionik,al znam "ponesto" :zubati

takodjer rijeka 2002,mujcin za 1-0..info pred pocetak tekme da upali pod zapad..show napovratku sa izletavanjem iz buseva..njihovo zakljucavanje u ulazima..

nego,za nas mladje je fenomenalna prica o K. i jednoj Rijeci..vidio da i exx pricao na bbb forumu o njemu :palacgore2

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 14:05 

Kaj nije to s busevima bila 2001? ma nebitno,svakak lijep cirkus smo složili.
Hm,da K. i njegovi podvizi....bome treba imat jebačka muda za to

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 15:03 

exX je napisao/la:

hmmm. ne hvatam baš najbolje.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 17:28 

caporegime je napisao/la:
exX je napisao/la:

nabacivanje pod armadinom tribinom i gužvica ( petrinja,K i co) pa onda K.... kad je sam otišo na Armadinu tribinu

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 17:41 

exX je napisao/la:

nabacivanje pod armadinom tribinom i gužvica ( petrinja,K i co) pa onda K.... kad je sam otišo na Armadinu tribinu

ali to je bilo barem 2000 godine. znam jer dok smo ganjali milaneze to mi je pričao. detalje ispod armadinog zapada.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 18:00 

To su dva događaja,onaj s flašama je negdje 98-00,a K je tak oko 2000 cca

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 18:09 

exX je napisao/la:
To su dva događaja,onaj s flašama je negdje 98-00,a K je tak oko 2000 cca

da . slučaju K. pod armadinim zapadom je 2000.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 19:21 

http://www.youtube.com/watch?v=mpX-Z4yN ... re=related
interesantno.
cigani se kurče da su oni ispraznili jug ali se lijepo vidi da jug prazni murja.
doduše cigani su pokazali malo više želje za šorom ali to nije ni blizu pražnjenju juga kako su voljeli pričati i još pričaju.

http://www.youtube.com/watch?v=tzGB2c6ALdg

a stari li ovaj čovjek. uvijek isti jebote. šta su u padinjaku neki termalni izvori od kojih se ne stari?

Vrh

PostPostano: 26 lis 2010, 21:59 

http://www.youtube.com/watch?v=mpX-Z4yNyWc&feature=related
interesantno.
cigani se kurče da su oni ispraznili jug ali se lijepo vidi da jug prazni murja.
doduše cigani su pokazali malo više želje za šorom ali to nije ni blizu pražnjenju juga kako su voljeli pričati i još pričaju.

http://www.youtube.com/watch?v=tzGB2c6ALdg

a stari li ovaj čovjek. uvijek isti jebote. šta su u padinjaku neki termalni izvori od kojih se ne stari?

Cume je jedan zaista specifican tip, bez obzira sta vi mislite o njemu on je bas dugo godina u navijackoj prici, jos od polovine 70tih. Nema vise puno takvih koji su i dan danas aktivni. Mi smo navijaci, naravno da treba da budemo kurceviti za svoje grupe i da svuda guramo svoju pricu. Ko je ovde pravi navijac kapira o cemu pisem. Kada sam prvi put dobio batine od cigana, na autokomandi 1988me, on me je na prvoj sledecoj utakmici hrabrio i nikada necu zaboraviti to, otprilike da sada vidim kako je i dobiti, lako je davati i da je to dobro jer cu sada znati da li jesam ili nisam pravi i da mi niko nece zameriti ako se povucem jer mnogi ljudi nisu u stanju da iskuliraju da su porazeni.
Sto se tice onog derbija sa pocetka tvog posta, mi smo kao i vi sada bili u bojkotu jer nisu hteli da nas vode u Porto na tekmu, kao sto i vidis jug je bio vise prazan nego sto je bilo ljudi ali opet se skupila ekipica likova koji nismo mogli da iskuliramo da ne idemo. Nigde ne pisu cigani sta je bilo pre te utakmice izmedju one pumpe na kruznom toku i onog parkica iz kojeg su se zaleteli cigani pa je posle bilo vitlanje do Trosarine, tada je jedan nas teze povredio njihovog i tip je bio u komi skoro dve nedelje ali je na srecu svih stao na noge i potpuno se oporavio. Nasi klinci su uleteli na teren a provokacija je bila ta sto je jedan cigan ladno dosetao stazom skoro do juga i gadjao bakljom prema jugu ali nije dobacio. Ja sam ponosan na te klince jer su uleteli iako je musavih bilo bar 10 puta vise i popili su batine ali je bilo par nasih likova koji su par njih bas dobro izuli iz cipela.
Nasi su se popeli gore i onda je palo gadjanje stolicama, nista bas nesto sto nije vidjano i ranije, pandurima je bilo lakse da izbace nas par stotina nego njih 10 soma tako da ne cudi sto su se pubovi okomili na nas. Nerealno dobro je bilo napolju, neki su radovi bili iza juga pa je bilo svega na gradilistu pa su se nasi zaleteli opet da udju i udarali su tim gredama po vratima koja su odzvanjala pa realni cigani kazu da im nije bilo lepo kada su culi te zvukove. Brzo je doslo jos pojacanja pa su nas sve nabili u jednu ulicu koja se penje uzbrdo a skoro ravno od juga, da zlo bude vece vecina nas je tu parkirala kola pa su nam panduri razvaljivali stakla, bas jezivo.
Evo mali opis i sa moje strane, naravoucenije kada bojkotujes onda svi treba da bojkotuju.
Opet nije lose ni napasti kada vas je bitno manje, nadam se da i to kapirate. Vazno je dobro se zezati a da se svi vratimo kucama,
Pozdrav

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 00:05 

Meni je jači video kad Čume objašnjava kako su putovali avionom pa neko misleći da otvara WC htio otvorit vrata aviona :zubati
A cigani...možda bi imali prolaz kod ostalih da neke stvari realnije prikazuju,ovak ispada da oni stvarno nikad nisu dobili,najebali i sl,da nevalja ništa šta drugi rade,a ko je imalo probo navijački kruh dobro zna da je to nemoguće.
Od njih sam objektivne i realne priče čuo/čito jedino od Time i onog C.... iz R.Devils

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 03:27 

slika
Cume i Padinjaci, bili su dobra ekipa
slika
A ovde bi se vasi stariji mogli setiti nekadasnjih suparnika iz raznoraznih pothodnika, parkica, blagajni, stajgi/kolodvora... Vise nismo u tako dobroj formi kao nekada, kilaza, kosa opala...

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 18:06 

Kak je ono išlo... hiljadu ludaka sa padinjaka...,tak nekak ?

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 23:47 

ovaj što se predstavio kao manijak, blago poluretardiran lik.
iako je imao dosta gostovanja. uvijek je vukao neke dvije fanfulje sa sobom koje su izgledale kao ciganke (pripadnice romskog naroda)i koje su se u jednij prilici hvalile kako su istukle neke ciganke (zvezdašice) :ucelo
znam da je u ratu bio ranjen a ponekad ga se i devedesetih znalo vidjeti na tribini.
inače je tamo negdje oko velike gorice koja je tada davala iznimno zanimljive likove.
ko ne zna bradu kojega su u turopolju zvali čamaza taj nije išao na tekme.
taj je mamu zatvorio u škrinju, priča se, jer mu nije dala lovu za gostovanje a znam da je ostišao sa ženama iz bedema ljubavi u beograd misleći da se igra neka utakmica.
brada, braća indijanci, pokojni buba, pokojni popaj....to se više ne rađa.
jebenoi mi je drago što sam ih sve poznavao.

Ma kakav manijak,kolko ja znam zbog tih izjava pred zvezdu je bilo šamaranja posle

A Brada....kakav lik...Jesenice,hokej,zima,smrzotina,a Brada u boroletama,ko sred ljeta na jadranu :sega
il protiv radinka u VG...svi :brada,skiniiiii se,a Brada na štangu,i opa sve dole,ko od majke rođen i kao vodi navijanje... :klanjam

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 23:55 

iako molim te, nemoj uzeti to 100%.
naime, tih dana 91' sreo sam ga u goričkom busu. sjedi na sjedalu u donjem dijelu busa, uvijek nosi neku bocu neke cuge i od njegovog frfljanja nisi mogao previše precizno skužit jer jer sam hvatao na mahove; ono kuiš...idu u beograd...kaj sad idemo u beograd...kaj sam ja znal....tekma...ono sve žene....ja gledam niš mi jasno.....došli mi u beograd......u pičku materinu...kaj je sad ovo.....

inače, bio je dobar borac, navodno nije imao problema zbog svog izgleda ući među četnike (nalik na gorilu), s njima jest i pit, i u jednom trenutku.....
u sisku početkom 90' a tamo nije bilo tribine nego zemljani nasip, kišovito blatnjavo, eto ti brade u havajkama i zepama.
da dinamo gol, on od sreće skoči, oklizne se i i odsanjka niz blato na guzici sve do ograde. :sega :sega :sega

indijanac 95 krene za pulu, izbace ga iz vlaka po putu.
ekipa se dovuče do pule, završi tekma i u lupoglavu gdje se presjeda sa vlaka na bus, sutradan vide indijanca kako još uvijek putuje prema puli. :sega :sega :sega

A jel se sječaš priče sa Bubom,87,88? Dinamo u nedjelju u Rijeci igra,par dana prije,srijeda il četvrtak,naši po kocki itd i Buba ide na vlak za Rijeku..kao pa Buba di češ,ovo,ono a ovaj ko iz topa:idem videt jel ima Armade u RI,jel nam spremaju čeku... :neznam :sega
Rijeka,to razdoblje,bbb idu k stadionu a Buba po sredini ceste bez obzira na promet...pandur mu veli makni se,a ovaj mrtav hladan,ma daj kaj ti je,mi britanci uvjek po sredini idemo...
I onda je bilo ono,Buba aj u gajbu pive da se nemožeš popet na one stjene iznad Kantride...Kaaaaaaj,ko nemože,Buba može...i kad je došo do pola jedva ga nagovorilida se vrati,al gajba je pala

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 02:42 

Sto se tice Velike Gorice, tamo sam bio u JNA pa dobro znam potencijal lokalne ekipe i lokalnog nocnog kluba u kojem su 80tih u pick timeu pustali Ustani Bane...

.1000 ludaka iz Padinjaka, inace iznad slova d na prvoj fotki je P....r koji je udarao pesnicom kao maljem, on je krajem 80tih imao najvise ferki jedan na jedan sa ciganima i pocepao ih je sve lako. Teskas kao vas S..ma, a panja od coveka je bio...
Buba je bio medju onim legendama koji su mogli da udju na svaki stadion na svaku tribinu, prvo sto te doceka na Maksimiru ujutru je Buba i prvo pitanje imate kaj za cugu... 7 ujutru nedelja, to je bilo jos kada se islo nocnim vozovima, nemam pojma kako su nas izjebali da svi od 1988-1989 idemo jutarnjim, valjda da smo sto krace u gostima..

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 06:10 

Uf,noćni vlak.... mi smo tradiciju noćnog uspjeli nastavit do negdje 97....

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 08:23 

unchained je napisao/la:
Sto se tice Velike Gorice, tamo sam bio u JNA pa dobro znam potencijal lokalne ekipe i lokalnog nocnog kluba u kojem su 80tih u pick timeu pustali Ustani Bane...

.1000 ludaka iz Padinjaka, inace iznad slova d na prvoj fotki je P....r koji je udarao pesnicom kao maljem, on je krajem 80tih imao najvise ferki jedan na jedan sa ciganima i pocepao ih je sve lako. Teskas kao vas S..ma, a panja od coveka je bio...
Buba je bio medju onim legendama koji su mogli da udju na svaki stadion na svaku tribinu, prvo sto te doceka na Maksimiru ujutru je Buba i prvo pitanje imate kaj za cugu... 7 ujutru nedelja, to je bilo jos kada se islo nocnim vozovima, nemam pojma kako su nas izjebali da svi od 1988-1989 idemo jutarnjim, valjda da smo sto krace u gostima..

Da, da,.... :yes sjećam se 90' dan prije dinamo-zvezda, mi klinci plus još neki se motamo oko kolodvora kad na kolodvoru upravo dolazi armada, njih 15ak možda, koja sutra igra protiv nekog u sarajevu.
vrijeme iskorištavaju tako da odluče prošvrljati okolo u potrwazi za preuranjenim ciganima, mi klinci (pošto su ovi bili ipak džombe za nas (pok. magarac, pokojni ante grm...) im referiramo kako je zasad sve čisto, ekipa sjeda na terasu pored glavnog, ante grm otvara bocu vekije.......i.....pogodite tko se iznenada stvara uz ogradu terase s pitanjem; dečki, imate kaj za cugu?
buba.....jednom sam ga sreo u tramvaju, tamo negdje početak 91'. trijezan, počešljan, namirisan.....nije išao na randes nego u park ispod štrosa jer je znao tamo ekipu koja je cugala na klupicama.
uglavnom elokventan čovjek, skroz namjestu, ništa nalik na "veseljaka" kojeg se obično viđa u navijačkom elementu.
buba prijatelju, znam da nas sad gledaš odozgo. predobar si bio da bi išao dolje.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 22:46 

Jel zna netko kako se zvao onaj grobar sto su ga boysi dan prije utakmice odveli u neku birtiju na kozjaku pa ga napili i natamburali? Cuo sam davno tu pricu al sam zaboravio

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 22:50 

Pampi!

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 23:01 

E da pampi...koliko sam cuo taj se nadavao a i naprimo batina

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 23:10 

Kolko znam stariji ga drže fakinom ( mislim na naše starije koji su brijali 80-89,90)...
Mislim da imamo forumaša koji ga "iz prve ruke" zna bolje....da ne sjebemo konstruktivnu raspravu prosipanjem teza rekla-kazala iz 57e ruke.
unchained,komentar?

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 23:27 

Zanimljiva je priča kako ga je vlastita tribina odjebala!

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 23:29 

ključ u bravu! je napisao/la:
Zanimljiva je priča kako ga je vlastita tribina odjebala!

da,čuo sam o tome,a sad jel to istina....svakako zanimljivo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: