|
|
Stranica: 19/19.
|
[ 469 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 13 vel 2025, 14:55 |
|
|
Gubitnici drže 50%, a pobjednici 23% svoje države.
Da nije Oluje držali bi 15%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 13 vel 2025, 19:16 |
|
|
Ceha je napisao/la: Vidiš ovakav način diskusije Ti imaš obraza i srama spominjati način diskusije. Od samog početka bez prestanka divljački vrijeđaš zato što donosim dokaze koji potvrđuju točnosti moje karte. Iz razloga što deseci multidisciplinarnih dokaza koje sam priložio razotkrivaju tebe kao neviđenu sramotnu neznalicu, tvoja reakcija na moje prilaganje dokaza je tvoje divljačko vrijeđanje mene i priloženih dokaza. Već nekoliko stranica na desetak mojih zadnjih postova, do ovoga zadnjega odgovora, potpuno sam prestao koristiti ikakve epitete za tvoje sramoćenje na temi, čak sam te i prestao ispravno nazivati neznalicom što nije nikakva uvreda već detaljno ustanovljena činjenica. Za čitavo to vrijeme ti si u svakom svom odgovoru nastavio životinjski mene vrijeđati sa „glup, musliman…“ na stotine uvreda u svakom tvom odgovoru, dok ja nisam uputio doslovno niti jednu jedinu riječ tebi na više zadnjih stranica. I sada opet kad si dobio što si zaslužio, i puno premalo, jer ispravno karakteriziranje neznalice neznalicom nije uvreda, a ako me netko preko stotinu puta nazove glupim, idiotom i muslimanom… zato jer prilažem izvore onda je i više nego prihvatljivo nazvati ga smećem, i sada nakon svega toga opet misliš eskivirati svoje ekstenzivno prikazano sramotno neznanje i patološko laganje i vrijeđanje, posvećivanjem čitavog posta kmečanjem zato što te ispravno karakteriziram neznalicom i lažovom. Neće ići. Biti ćeš ispravno prokazivan sramotnom neznalicom i lažovom sve dok to ne priznaš, ako treba i tisuću puta ćemo postati izvore koji jasno otkrivaju tvoje sramotno neznanje i patološko laganje. Izgleda da je svo ono tvoje spominjanje muslimana zapravo bila samoprojekcija, jer samo musliman može ovako besramno skočiti iz uloge agresora u ulogu žrtve. Jasno si priznao da ti smeta što te dokazima prokazujem kao sramotnu neznalicu i lažova jer te to ponižava – dobro. I treba te ponižavati, i tek ćeš biti ponižen. Ceha je napisao/la: Nekako ti se izgubio komentar na sitnu činjenicu da si proširio Islamski bošnjakistan na područja na kojima nije bio. Zašto lažeš? Upravo obrnuto ja prilaganjem detaljnih iznimno preciznih izvora za čije čitanje je potrebno konzultirati najdetaljnije topografske karte dokazujem točnost moje karte. S druge strane upravo ti svojim sramotnim neznanjem i patološkim laganjem i izmišljanjem širiš islamsku propagandu da su Muslimani u Daytonu predavali stotine kilometara kvadratnih teritorija a ne Hrvati, da su kod Kalesije Muslimani kontrolirali šest sela a ne Srbi, da su nakon oslobađanja Bašinog Brda Muslimani kontrolirali hrvatska sela Bjeloviće, Kojsinu i Vrance koje su kontrolirali čitav rat, a da Hrvati nakon oslobađanja Bašinog Brda nisu kontrolirali Bakoviće, Gojeviće, Alaupovku i ostala sela. Za ove svoje umobolne izmišljotine nisi naravno priložio niti jedan dokaz – što je logično – jer za lažljive izmišljotine dokazi se i ne mogu prikazati, pošto su izmišljotine. Ceha je napisao/la: Onima na istoku Fojnice, onima na sjeveru Gradačca, onima na jugu Orašja.... Na istoku Fojnice si izmislio patološku laž da je HVO kontrolirao deset sela za što nisi priložio niti jedan dokaz, ja sam za liniju na tom dijelu ratišta priložio detaljne dokaze – prokazan si kao sramotna neznalica koja izmišlja linije. Za Gradačac si, zato jer si sramotna neznalica, tvrdio da nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992, što sam demantirao prilažući detaljne dokaze dostignute linije koja se gotovo u metar poklapa sa daytonskom – prokazan si kao lažljiva sramotna neznalica Za Orašje – odbijanjem dostavljanja ikakvog izvora, zato jer si neznalica pa niti ne znaš za izvor, o ratnoj liniji 106 brigade HVO-a dokazao si, po vlastitom priznanju, da ne znaš kako je išla linija u oraškom džepu, širio si netočnu laž da se HVO odrekao pola sela Oštre Luke da bi se Hrvatima vratio Odžak I u nastavku sve tvoje sramotne greške, kolosalno neznanje i patološko laganje i izmišljanje za Kalesiju, Fojničku rijeku, Ravno… u nedogled, bit ćeš iznova i iznova prokazan i osramoćen za svoje neznanje, laganje, izmišljanje i vrijeđanje onih koji ti dostavljaju dokaze. Ceha je napisao/la: Još jednom, umjesto da priznaš svoje greške i argumentiraš bilo što cijelo vrijeme se "jeguljiš", pokušavaš se izmotati, ali ti nikako nejde. Upravo obrnuto, upravo isključivo ja na temu donosim dokaze iz čitavog niza različitih multidisciplinarnih izvora i striktno držim diskusiju na preciznim lokalitetima, s druge strane upravo ti, kao odgovor na prilaganje sada već desetaka i desetaka dokaza i izvora od moje strane, odgovaraš isključivo zachatavanjem, vrijeđanjem, vrćenjem u krug i bježanjem od teme diskusije natrpavanjem postova ovakvim odgovorima: „Još jednom, umjesto da priznaš svoje greške i argumentiraš bilo što cijelo vrijeme se "jeguljiš", pokušavaš se izmotati, ali ti nikako nejde.“ Upravo zato jer moraš nekako pobjeći od priloženih izvora koji te razotkrivaju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažova koji izmišlja linije, što si sam priznao da te ponižava, kao što i treba, pa da bi pobjegao od toga poniženja misliš ovim zachatavanjem i vrijeđanjem utopiti dokaze koji te prokazuju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažljivca – neće ti proći – koncizno ćemo navoditi i iznova donositi dokaze za tvoje sramotno neznanje, izmišljanje i laganje, dok god ih ne priznaš, ako treba tisuću puta - tisuću puta. Ceha je napisao/la: Jedina osoba koja tu laže si ti. Netočno, upravo sam ja svaku svoju tvrdnju potkrijepio dokazima, multidisciplinarnim izvorima koji razaraju tvoje patološke laži i izmišljanje linija bez ijednog dokaza i prokazuju tvoje nemjerljivo sramotno neznanje. Ceha je napisao/la: Kako slatko lažeš Netočno, ja svoje tvrdnje potvrđujem neposrednim dokazima, ti si patološki lažljivac koji kada je suočen sa dokazima, pošto ne može podnijeti da je upravo prokazan kao neznalica i lažljivac – vrijeđa onoga koji dokaze dostavlja i vrijeđa same dokaze jer su ga prokazali kao sramotnu neznalicu i patološkog lažljivca. Ceha je napisao/la: Dao si lokalitete koji nemaju veze s vezom. Baš kao što sam rekao – ovo je reakcija sramotne neznalice nakon što su mu donijeti dokazi koji ga prokazuju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažljivca, detaljni lokaliteti ratne linije koje sramotna neznalica čak niti ne zna pronaći kolika je neznalica. Znači otvoreno mu ponudim da dokaže suprotno – ako zna neka dostavi kartu sa kotom 179 (Visovi) na njoj – ignorira jer ne zna, jer je neznalica – i onda takva sramotna neznalica ima srama i obraza životinjski vrijeđati one koji mu donose izvore. Neodgojena sramotna neznalica bez srama i obraza. Ceha je napisao/la: I onda kada dođe karta, Koja karta – ona koju ja dostavljam – znači moja karta dođe meni? Ti si tolika neznalica da niti jednu jedinu topografsku kartu, a kamoli ikakav dokaz nisi priložio jer je tvoje neznanje toliko veliko da uopće niti ne znaš za topografske karte, a kamoli da bi po njima mogao tražiti lokalitete za utvrđivanje linija, iz tog razloga sve i jedan dokaz kota na topografskim kartama sam dostavio ja, ti nula, doslovno nula, tolika si sramotna neznalica. Ceha je napisao/la: Ja tvrdim da se FBiH proširila na taj prostor u Daytonu. Svi jasno vidimo da si sramotna neznalica koja je tvrdila da oko Gradačca nije bilo promjena linija od pada Broda 1992, da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu, kada si prokazan kao sramotna neznalica i kada su ti pokazani dokazi da ratna linija upravo slijedi entitetsku granicu – ti si kao odgovor, da bi se pokušao spasiti poniženja – krenuo vrijeđati onoga tko je izvor dostavio i sam izvor, pokazujući svima kolika si sramotna neznalica, ali i neodgojeni bahati balavac. Ceha je napisao/la: To su zaseoci, Osam kuća na ničijoj zemlji nije zaselak, takvih i puno većih primjera ima na stotinama mjesta duž čitave entitetske granice. Ti, da bi pokušao pobjeći od činjenice da si prokazan kao sramotna neznalica koja je tvrdila da oko Gradačca nije bilo promjena linija od pada Broda 1992, da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu pokušavaš trolanjem i zachatavnjem zagušiti temu kako bi se izgubili dokazi koji te prokazuju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažova. Neće ti uspjeti. Ceha je napisao/la: Imaš li ikakav dokaz za to? Ti spominješ dokaze? Za niti jednu jedinu svoju laž nisi dostavio niti jedan dokaz, ja sam na temu dostavio na desetke multidisciplinarnih dokaza najveće preciznosti za koje je potrebno čitanje najdetaljnijih topografskih karata – koje ti niti ne znaš čitati jer niti ne znaš da postoje jer si sramotna neznalica. Ceha je napisao/la: Do sada je tvoj dokaz bio navođenje obližnjeg brda iz nekog članka kao linije fronta. Ti si tolika sramotna neznalica da niti ne znaš gdje se to „brdo“ nalazi, a ja ove sekunde gledam u tu kotu na topografskoj karti. Ceha je napisao/la: I sad, crno na bijelo se fino vidi da tvoja linija ne pokriva stvari o kojima si pričao, I zbog ovakvih stvari je potpuno opravdano, osim već jasno utvrđene činjenice da si sramotna neznalica, nazvati te i patološkim lažljivcem. Sve što se vidi, vidi se zahvaljujući meni jer si ti neznalica koja nema blage veze o ratnim linijama, pa tako kao i svugdje drugdje, jedine dokaze o ratnim linijama sam dostavio ja. Kao što se iz dokaza jasno vidi dostignuti lokaliteti gotovo u metar prate današnju entitetsku liniju većom blizinom istoj nego na 90% ostale entitetske linije, te nema govora o predavanju i zamjeni teritorija. Ti si kao sramotna neznalica koja je tvrdila da oko Gradačca nije bilo promjena linija od pada Broda 1992, da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu, kao neznalica koja uopće nije niti znala za operaciju kojom se došlo do današnje entitetske granice, sada suočen sa dokazima i ponovno po tko zna koji put prokazan kao dokazana neznalica i patološki lažljivac pokušavaš trolanjem o 8 kuća na ničijoj zemlji kroz koje prolazi entitetska granica između dvije ratne linije kao i svugdje drugdje duž čitave entitetske linije, sakriti svoju sramotu prokazivanja potpunom neznalicom – što si sam priznao da pokušavaš jer ti je poniženje što si dokazima prokazan kao neznalica. Dok jasno ne priznaš svako svoje neznanje, svaku lažnu optužbu i svako patološko lažljivo izmišljanje crta – nećeš se izvući, i bit ćeš iznova i iznova prokazivan kao neznalica i ponižavan. Ceha je napisao/la: Koje su karte do sad bile tu za Fojnicu? Patološki lažljivac nakon što je izmislio i deset puta tvrdio da postoje nekakve sve druge karte, sad priznaje da zna samo i jedino za uopćenu BB kartu potpuno neprimjenjivu za utvrđivanje linija na detaljnim topografskim kartama. A sada je u panici uspio izguglati uopćenu za čitavu BiH kartu minskih polja gdje čak i po njoj odgovara mojoj karti što se jasno vidi. Razina do koje si prokazan kao apsolutna neznalica je neviđena. Ceha je napisao/la: I ni na jednoj nema crvuljka. Bolesno koja patološka lažovčina – gleda u kartu i laže – čak i na uopćenoj minskoj karti za čitavu BiH, koja je puno većeg mjerila od moje topografske karte, se jasno vidi potkova oko Pločari Polja i pomoću koordinatne mreže se s lakoćom može utvrditi da je tamo gdje je navedena u priloženim izvorima – na Plandištu. Ceha je napisao/la: Ti tvrdiš da imaš podatke da je linija bila drugačija. Ok. Pa daj ih. Sramoćenje patološkog lažova bez premca. Nakon što su mu desetke puta dani izvori za liniju, nakon što me nakon svakog puta kada sam mu pružio izvore životinjski izvrijeđao – on ponovno traži izvore. I samo usput notirati – za svoje laži i izmišljotine on nije priložio niti jedan jedini izvor, doslovno ništa, a upravo bi na njemu kao podnositelju tvrdnje trebao biti sav teret donošenja izvora za svoje tvrdnje, umjesto toga čitava ova diskusija je obrnuta, gdje on iz svog sramotnog neznanja bez ikakvih dokaza izlane lažnu optužbu i izmisli negdje liniju, i onda ja umjesto da se samo zavalim i kažem da neću komentirati njegove patološke laži i izmišljotine dok ih ne potkrijepi izvorima, ja na njegove lažljive izmišljotine s nula dokaza, u dobrom duhu, odgovaram tražeći i prilažući dokaze i izvore kojima potvrđujem zašto je linija tu di je, za uzvrat svaki put kada dostavim dokaze o liniji na lokalitetima na kojima on izmišlja lažne linije sa nula dokaza – bivam životinjski izvrijeđan zato jer dostavljam izvore koji se njemu ne sviđaju, njemu koji je za svoje izmišljotine i patološke laži dostavio ravno nula dokaza. Sramotna neodgojena patološka lažovčina. Ceha je napisao/la: Od dijelova Tramošnice Na Tramošnici je u svom svjetlu prikazano tvoje sramotno neznanje i patološka lažljivost. Tvrdio si da oko Gradačca nije bilo promjena linija nakon pada Broda 1992 i životinjski vrijeđao mene zato što sam priložio dokaze da je – sramotna neznalica i patološki lažov. Tvrdio si da je čitavi dio Tramošnice darovan u Daytonu i životinjski vrijeđao mene što sam donio dokaze o dostignutoj liniji operacije koja ide do same daytonske linije kao i na tisuće drugih mjesta duž čitave entitetske granice - sramotna neznalica i patološki lažov. Ceha je napisao/la: do dijelova Fojnice Na Fojnici je u svom svjetlu prikazano tvoje sramotno neznanje i patološka lažljivost. Tvrdio si da je linija razgraničenja HVO-a i ArBiH bila na Fojničkoj rijeci u Polju Ostružnici i Nadbarama i životinjski vrijeđao mene što sam donosio dokaze i izvore da nije – sramotna neznalica i patološki lažov. Tvrdio si da je BB karta superprecizna i da u centimetar točno prikazuje liniju fronte kod Pločara i životinjski vrijeđao mene što sam donosio dokaze i izvore da nije – sramotna neznalica i patološki lažov. Tvrdio si da BB karta više nije superprecizna kada sam te obrazovao da izostavlja 10 hrvatskih sela izvan kontrole HVO-a, ali da ti je ipak precizna samo u komadiću gdje ti želiš da bude precizna, te mene životinjski vrijeđao jer sam donosio dokaze da BB karta nije precizna – sramotna neznalica i patološki lažov. Tvrdio si da je BB karta ipak superprecizna ali je na njoj sve krivo, pa čak i datum i da je precizna ali da pokazuje stanje prije zauzimanja Bašinog Brda iako je na njoj Bašino Brdo zauzeto, kada sam ukazao na ove nelogičnosti i činjenice životinjski si me počeo vrijeđati – sramotna neznalica i patološki lažov. Ceha je napisao/la: pa do juga Ravna Ravno je moj najdraži primjer prokazivanja tebe kao sramotne neznalice i patološkog lažova jer je daleko najdokumentiraniji i sa najviše najočitijih dokaza na temi. Tvrdio si potpunu izmišljotinu da je ogroman teritorij od deset sela između Ravnog i Stoca bio pod kontrolom HVO-a, kada sam donio dokaze da izmišljaš i lažeš životinjski si me počeo vrijeđati – sramotna neznalica i patološki lažov. Nakon što sam priložio nepobitne izvore koji potvrđuju činjeničnu nedvojbenu točnost topografske karte obrambenog rasporeda snaga Glavnog stožera HVO-a za koju si ti tvrdio da je bezvrijedno smeće, započeo si najsramotniju eskivažu u povijesti interneta – kada ti je nedvojbeno potvrđena točnost lokacija položaja HVO-a i neprijatelja, ti, kako bi u svojoj glavi izbjegao neminovno priznanje da si lagao i izmislio liniju – odabrao si strategiju – da ti ipak ništa ne vidiš i da to može biti fotošopirano i doslovno odbijao priznati postojanje položaja na karti visoke rezolucije ispred tebe – neviđena sramotna odvratna neznalice i patološki lažovu. Ceha je napisao/la: Još jednom potvrda da si izmislio alternativnu frontu. Kako sam ja izmislio frontu kad upravo i isključivo ja kroz čitavu diskusiju za svaki dio fronte koji je bio tema donosim dokaze i izvore najviše preciznosti za kakvu je potrebno čitanje najdetaljnijih topografskih karata. Upravo si ti patološki lažov koji je izmislio frontu na Fojničkoj rijeci i za to dostavo nula ikakvih dokaza – naravno zato jer je patološka izmišljotina. Upravo si ti patološki lažov koji je izmislio frontu kod Ravnog i za to dostavio nula ikakvih dokaza – naravno zato jer je patološka izmišljotina. Misliš da ćeš se s ovim izmotavanjem gdje kad ti ja napišem da si patološka lažovčina i sramotna neznalica i onda to potkrijepim jasnim i nedvojbenim dokazima ti meni samo vratiti – „ne ti si izmislio…“ da će te to spasiti prokazivanja koja si sramotna neznalica i lažov, da će te to spasiti poniženja? Da ćeš s time uspjeti zatrolati i da će se izgubiti činjenična istina da si sramotna neznalica i patološki lažov? Neće, neće ti uspjeti, uvijek ćemo se s lakoćom vratiti na meritum i tvoje laži i izmišljotine i neznanje, sve dok ne priznaš bit ćeš prokazivan kao sramotna neznalica i patološki lažov koji napada druge jer mu dostavljaju dokaze koji potvrđuju istinu i ruše njegove patološke laži i prokazuju ga kao sramotnu neznalicu. Ceha je napisao/la: HVO nije osvojio samo Bašino Brdo nego je došao na sam ulaz u Fojnicu. Zašto onda lažeš da BB karta prikazuje stanje prije osvajanja Bašinog Brda ako je po njoj Bašino Brdo osvojeno? Tako to izgleda kada se zapetljaš u svoje laži, ne možeš držati korak s njima pa te se s lakoćom hvata u kontradiktornostima. Ceha je napisao/la: Ovdje to nije prikazano, linija je istočnije nego što je trebala biti. Znači sada se opet vraćaš na prijašnju tvrdnju, kada si i ovdje udario zid, sada je ipak BB opet neprecizna, iako si malo prije tvrdio da samo prikazuje stanje na krivi datum, jer si u svojem neznanju previdio da je po karti Bašino Brdo zauzeto, pa si se mislio izvući lažući da je tobože, „datum“ karte krivi i prije ofenzive na Bašino Brdo. Kada sam te prokazao u toj tvojoj laži, sada se izgleda ipak vraćaš na prijašnji položaj na koji sam te također natjerao – da je BB karta užasno neprecizna. I sada ćeš izgleda opet tvrditi da je BB u isto vrijeme neprecizna ali i super precizna samo u onom dijelu gdje si je ti uzeo zdravo za gotovo. Ceha je napisao/la: Da nisi ćorav? Ti pričaš o ćoravosti? Ti koji si se pravo da „ništa nevidiš“ nakon što su ti preneseni položaji sa topografske karte HVO-a na topografsku kartu visoke čiste rezolucije, kako bi izbjegao priznanje da si izmislio liniju deset sela ispred stvarne linije. Sramoto bez obraza i srama. Ceha je napisao/la: Zoomiraj Lepenicu tu; Zato sam je i priložio, karta je smiješno neprecizna i na jednoj i na drugoj i niti u ludilu se ne smije koristiti za detaljno utvrđivanje položaja. Ti je koristiš kao sveto pismo najveće preciznosti jer za ništa drugo ne znaš. Ceha je napisao/la: cijelo vrijeme pokušava drugome uvaliti u usta tvrdnje koje nije rekao. Do sada si bezbroj puta nedvosmisleno potvrdio da ti je jedini izvor i jedna jedina referentna točka za liniju kod Pločara samo i isključivo neprecizna BB karta za koju si sam bio primoran priznati da je neprecizna. Ceha je napisao/la: Tko drži Pločare na BB karti? Cijele? I opet. Pa jel ovo moguće? Znači u rečenici iznad optužuje me da mu pokušavam uvaliti tvrdnje koje nije rekao jer doslovno ističem činjenicu koju je ponovio tisuću puta – da je jedini njegov izvor i jedna jedina referentna točka za liniju kod Pločara samo i isključivo neprecizna BB karta za koju je sam bio primoran priznati da je neprecizna. On kaže da mu stavljam tvrdnje koje nije rekao… i onda doslovno u nastavku rečenice ponovno potvrdi da mu je jedini njegov izvor i jedna jedina referentna točka za liniju kod Pločara samo i isključivo neprecizna BB karta za koju je sam bio primoran priznati da je neprecizna. Koja neviđena sramotna neznalica. Ceha je napisao/la: Pločari Polje uopće nisu označeni Pošto Polje Pločari na BB karti nisu označeni to je za tebe praktički isto kao da i ne postoje, pošto za baš ništa osim BB karte ne znaš i nemaš pojma o ratnoj liniji na tom dijelu, kao i na ijednom dijelu. Ceha je napisao/la: I gdje je taj izvor, još jednom? Postavio sam ga već nekoliko puta. Ako si ga zaboravio, nađi ga u prijašnjim postovima. Ceha je napisao/la: Fino sam ti nacrtao sve Nacrtao si svoje patološke laži gdje maljaš po maps karti svoje izmišljotine bez ikakvih dokaza. Evo, zaokruži na google maps karti lokalitet Hurje, dokaži da znaš gdje su. Ne može lakši zadatak. Gledajte sad kako će izignorirati jasno pitanje, kao i dvadeset istih ovakvih i ponovno biti prokazan kao neznalica. Ovo ću s guštom quotati. Ceha je napisao/la: Citirao Muslimana koji tvrdi da je ABiH bila u centru Kiseljaka prije HVO ofenzive na Zavrtaljku. Prije pomicanja muslimanske linije na Plandište i džamiju, linija je bila na Hurju. Pošto si ti sramotna neznalica, ne znaš gdje je to. Ceha je napisao/la: Daytonska linija je pomaknula liniju u korist federacije na tom području. Netočno, daytonska linija je u tom području ucrtana između položaja zaraćenih strana kao i svugdje drugdje duž čitave entitetske granice. Ti si sramotna neznalica koja to ne zna. To si jasno dokazao prvo svojom tvrdnjom da nije bilo promjena crta oko Gradačca od pada Broda 1992, a onda laganjem daje čitav administrativni dio Tramošnice predan u Daytonu. Kada si naučio da je bila operacija kojom se ratna linija u potpunosti primakla daytonskoj, da bi sakrio svoje neznanje i sramotu, pokušavaš zatrolati sa 8 kuća u ničijoj zemlji nekoliko metara od položaja dostignutih operacijom. Ceha je napisao/la: Citiraj me gdje sam eksplicitno rekao da je BB superprecizna, Osamstomiliona puta do sad si rekao da je crta koju prikazuje BB karta kod Pločara superprecizna i da je to tvoja jedina referenca i jedini izvor za tu crtu. Kada sam te ja upozorio i ukazao da crti na BB kartama nije svrha takva preciznost i da je iznimno uobičajeno da pokazuju sela s krive strane granice, te dostavio svoje dokaze za liniju kod Pločari Polja, ti si me počeo životinjski vrijeđati. Ceha je napisao/la: Nemaš nikakav izvor da je aBiH držala te kuće, a dobila ih je u Daytonu. Upravo sam sada već nebrojeno puta dostavio izvor operacije kojom se linija gotovo u potpunosti poklapa sa daytonskom, ti po vlastitom priznanju, nisi niti znao da se ta operacije dogodila, po vlastitom priznanju, netočno si tvrdio da je čitav administrativni dio pola Tramošnice predan u Daytonu, po vlastitom priznanju, ne znaš niti naći lokalitete dostignute operacijom. Bijednom eskivažom od sramote vlastitog dokazanog neznanja, pokušavaš reterirati sa fiksacijom na 8 kuća na ničijoj zemlji, tik ispred dostignutih lokaliteta, dobro je što si smanjio teritorij za koji si lažno tvrdio da je predan u daytonu za 99% i sad pričaš o 1% 8 kuća na ničijoj zemlji koje nisu niti u primisli tema moja karte u čijoj je legendi prilikom postavljanja jasno navedeno što predstavlja. Ono što je loše i sramotno je što još nisi sposoban priznati; Da netočno sam tvrdio da nije bilo pomaka crta oko Gradačca, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao za operaciju kojom se linija 1994 pomaknula do današnje entitetske granice, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao da je administrativni dio Tramošnice koji je danas u FBiH osvojen prije Daytona, žao mi je što sam pogriješio. Umjesto toga ti životinjski vrijeđaš i trolaš zato što su ti donijeti dokazi koji su srušili tvoje neznanje i lažne pogrešne optužbe. Ceha je napisao/la: Pogledaj Fojnicu. Koji je dokaz da je aBiH bila do ruba te općine, nakon Zavrtaljke? I opet pita za dokaz nakon što mu je dostavljen već desetak puta. Svaki put nakon što mu se dostavi dokaz on životinjski vrijeđa mene koji sam dokaz dostavio, i sam dokaz. Ceha je napisao/la: Od kuda aBiH tamo, a cijelo selo drži HVO? Nema definitivnih dokaza da je HVO držao čitave Pločare, ja sam stavio da je držao popaljeni dio sela, dok sam dio sela iznad Plandišta za koje imamo potvrdni dokaz da je bio muslimanska linija ostavio pod muslimanskom kontrolom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 13 vel 2025, 19:18 |
|
|
Ceha je napisao/la: I demontaža tu je u čemu? U tome da si po još jednom pitanju definitivno, po vlastitom priznanju prokazan kao neznalica, ali i kao lažov. Deset puta, i više, sam te lijepo zamolio da navedeš crtu HVO rovova koji su tebi navodna referentna točka za tvoju lažljivu izmišljotinu o crti na Fojničkoj rijeci, svih deset puta si odbio odgovoriti jer, naravno, kao što svi ovdje već odavno vidimo, nemaš blage veze o HVO građi, dostignutim pozicijama, izvorima, o ničem tome nemaš blage veze, nikakvoga pojma, pa si zato i izmislio prljavu laž o liniji na Fojničkoj rijeci i mene životinjski počeo vrijeđati zato što sam tamo točno ucrtao liniju. Ceha je napisao/la: Gdje je izvor za crtu, za rov? I kao što smo već milion puta vidjeli, zbog sramotne razine neznanja, kad mu se dostave lokaliteti, to njemu baš ništa ne znači, ne može ih provjeriti na topografskoj karti jer uopće ne zna za topografske karte, ne može ih provjeriti u HVO građi jer je nikad u životu nije pogledao. Ako mu se izvor ne sviđa ili misli da nije točan, umjesto da ga pokuša demantirati svojim izvorima, od napada izvor, da mu se ne sviđa. Ceha je napisao/la: Gdje je izvor i lokacija za aBiH rov s druge strane? Sramoto bez srama i obraza, doslovno sam ti dao izvještaj HVO brigade Ban Josip Jelačić koji navodi pozicije HVO-a i pozicije ArBiH, da bi ti kao odgovor napisao ovo? Jel moj problem što si sramotna neznalica koja ne zna za topografske karte pa nisi sposoban naći lokacije? Sve ti dijelim, sve ti dajem, a ne bi trebao ništa od toga, nego bi sve dokazivanje i prilaganje izvora trebalo biti na tebi pošto ti izazivaš kartu i njezinu točnost, a umjesto toga, ja čitavu diskusiju tebi iz dobre volje spoon-feedam podatke, karte, izvore, linije, citate, kote, linije, topografske karte….do sada desetke i desetke izvora, dok si ti s druge strane do sada dostavio nula izvora za iti jednu svoju lažnu tvrdnju, a tvoja reakcija na moje dostavljanje desetaka i desetaka izvora je životinjsko vrijeđanje mene i dostavljenih izvora. Srami se. Ceha je napisao/la: Kapura je tu (to je vrh); https://www.google.com/maps/place/Kapur ... FQAw%3D%3D Google karte su ti se smilovale za Kapuru. Ceha je napisao/la: Biljevine se ne vide na karti. Biljevine se ne vide na google karti? Ma nemoguće. Znači tvoj domet traženja detaljnih lokacija i kota je traženje na google kartama, i ti imaš srama i obraza tu mene životinjski vrijeđati, ti koji ne znaš za topografske karte imaš srama i obraza izmišljati pozicije linija po topografskoj karti, i prljavo lagati da su ti referenta točka za tvoje izmišljotine tobožnji položaji HVO-a za koje po vlastitom priznanju nemaš blage veze gdje se nalaze, zato jer ih nikada u životu nisi tražio na topografskoj karti. I ti si se našao životinjski napadati mene koji sam puste godine proveo nosom zabijenim u topografske karte i HVO građu, i svoj ostaloj građi, tražeći lokalitete, prenoseći ih na karte i utvrđujući svaki centimetar linije od dostupnih izvora, tako da iza svakog centimetra mogu stati i reći stavio sam tu tu i tu zbog toga toga toga i toga. Sramotna bezobrazna neznalico i neodgojeni lažovu. Ceha je napisao/la: Ovo je klasično ponašanje nekog tko laže. Klasično ponašanje nekog tko laže je dostavljanje detaljnih kota sa najdetaljnijih topografskih karata, i dostavljanje dnevnih izvještaja brigade HVO-a? Koja umobolna patološka neodgojena lažovčina. Ceha je napisao/la: Ne može demonstrirati da govori istinu Dakle nedemostriranje istine je donošenje detaljnih kota sa najdetaljnijih topografskih karata, i dostavljanje dnevnih izvještaja brigade HVO-a? Kakav bezobrazni neodgojeni sramotni lažljivac. Ceha je napisao/la: b) proširiti priču s novim lokacijama ili dijelovima koji se teže mogu provjeriti. Ahahahhahaha, jel vidite ovo? Sam je upravo priznao da on uopće nije u stanju provjeriti gdje se nalaze kote, jer uopće ne zna za postojane topografskih karti potrebnih za utvrđivanje lokacija dostignutih položaja. Istih lokacija položaja za koje on kroz cijelu diskusiju tvrdi da zna gdje su, i ne samo da zna gdje su, nego su mu ti „rovovi HVO-a“ referentna točka za njegovu izmišljotinu o crti na Fojničkoj rijeci, zbog koje životinjski vrijeđa mene da sam je krivo ucrtao i životinjski vrijeđa kao njegov odgovor na moje dostavljanje dokaza o točnosti linija. Upravo je doslovno priznao da je čitavo vrijeme lagao i da nema blage veze gdje su položaji HVO-a, ne može ih naći po vlastitom priznanju. Kako je dobar osjećaj uhvatiti prljave lažljivce u njihovim lažima. ![slika](https://i.ibb.co/35YQnpv9/ffffgjgf4525.png) Šporet je napisao/la: jesi li si se odlučio je li HVO kontrolirao Smjaloviće ili nije? Ceha je napisao/la: Nisam. Dakle, sramotna neznalica i lažljivac crta ovo ![slika](https://i.ibb.co/993kBPCS/RY5Q89Q.png) I životinjski mene vrijeđa da sam pogriješio jer nisam ovako nacrtao crtu i da je ova njegova lažljiva izmišljotina točna crta. Kada ga pitam, da potvrdi jel HVO kontrolirao sela koja je on nacrtao pod kontrolom HVO-a i onda mene životinjski izvrijeđao jer nisam tako nacrtao liniju, on kaže da nije siguran. Jadnik lažljivi nema hrabrosti niti stati iza vlastitih izmišljotina. Sramota bez premca. Ceha je napisao/la: Tvoja definicija preciznosti je samo tvoja Svaki neutralni promatrač na ovoj temi može vidjeti koliku masu nebrojenih dokaza, najvećih detalja, kota i položaja sam donio, s druge strane ti ne da nisi donio doslovno niti jedan, nula dokaza, već po vlastitom priznanju uopće ne znaš za takve dokaze, ne znaš ih čak naći niti na topografskim kartama jer ne znaš za postojanje istih topografskih karti. Sramotni prokazani lažov. Ceha je napisao/la: Tražio sam te x postova crtu. Crtu si dobio preko deset puta. Nakon što smo se svi uvjerili da je nisi sposoban naći jer nemaš adekvatno znanje, odnosno imaš neznanje, ja sam ti ucrtao dostignute lokalitete, kao što sam ti upravo tako i za sve ostalo na čitavoj temi upravo ja pomogao i pokazao gdje je koji lokalitet, pošto ti ne znaš ništa o ratnim linijama niti traženju istih na za to odgovarajućim kartama. Ceha je napisao/la: Ti si kao "multidisciplinaran" izvor uporno davao svoju liniju u vidu par kôta koja pokazuje da sam ja bio u pravu. Opet lažeš, i opet ćeš biti prokazan kao lažov, kao i nebrojeno puta do sada, i nebrojeno puta u budućnosti; Nakon što smo dobili potvrdu da ne znaš pronaći dostignutu liniju jer ne barataš niti u primisli potrebnim znanjem, ja sam ti ljubazno ucrtao dostignute lokalitete i potvrdio da su uz samo entitetsku granicu. Time smo definitivno srušili tvoje sramotne laži 1. Laž – Tvrdio si da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992 2. Laž - da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu Nakon što si prokazan kao lažov u oba dva slučaja, da bi ekskivirao priznanje krenu si trolati o osam kuća koje presjeca entietska granica ispred lokaliteta gdje je dostignuta ratna linija. Naravno entitetska granica prolazi između položaja dvije vojske kroz ničiju zemlju i sječe tih osam kuća što je slučaj duž čitave entietske linije, te je jasno navedeno prilikom postavljanja karte kako to nije tema karte u njenoj legendi, zapravo nije uopće tema jer se u slućaju tih osam kuća doslovno radi o utvrđivanju granice ovisno o položajima dvije vojske, dok se na primjer u slučaju Oštre Luke, Stolica, Lepnice, Treskavice i slično radi o mikroskopskim ispravljanjima koje je gotovo uvijek izravnato na samoj mikrolokaciji kroz dvije strane, i definitivno nije premet karte naveden u legendi iste, a ovih osam kuća s kojima sad trolaš da bi izbjegao sramotu i priznanje čak ne spada niti pod te mikroskopske promjene. Ceha je napisao/la: Grešku kod Tramošnice (Gornje). Lažeš, ne postoji greška kod Tramošnice (Gornje). Granica je povućena između dvije linije kao i svugdje duž čitave entitetske linije. Ti si prvo lagao da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992, onda si lagao da je čitava Gornja Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu, priznaj da si lagao i jedno i drugo. Ceha je napisao/la: Grešku kod Fojnice (Pločara). Ne postoji greška kod Pločara, crta je ucrtana prema dostupnim izvorima, ti si kod Pločara lagao da je HVO kontrolirao čitavo naselje Polje Pločari i još nekoliko sela iza Polja Pločari. I crtao ovu izmišljenu liniju koja je najobičnija lažljiva izmišljotina ![slika](https://i.ibb.co/993kBPCS/RY5Q89Q.png) Priznaj da si lagao o izmišljenoj liniji kod Pločara. Ceha je napisao/la: Izvrsno, dakle amateri koriste opće dostupne karte Svi izvori su opće dostupni, da nisi amaterska lažljiva sramotna neznalica, znao bi to. Ceha je napisao/la: Dakle, to su karte Fojnice i Tramošnice, koje bi jasno pokazale koliko pravo imaš? To su primjeri parcelizacije razminiranog i istraženog područja iznimno visoke detaljnosti koji pokazuju kako se duž čitave daytonske granice određivala entitetska granica ovisno od približnih ratnih položaja jedne i druge strane, te varira stotinjak ili x metara lijevo ili desno ovisno od položaja do položaja duž čitave entitetske, što jasno pokazuje da takve varijacije u odnosu entitetsku granicu u okviru granica jednog naselja vamo tamo par stotina metara nemaju nikakve veze mijenjanjem, odnosno darovanjem hrvatskog teritorija za muslimanski i općinu Odžak, što je jasno navedeno u legendi karte prilikom njenog postavljanja. To što si ti toliko neobrazovan i tolika neznalica da si mislio da postoji neka imaginarna linija umjesto položaja dvije vojske po kojoj je točno išla određena entitetska granica samo pokazuje kolika si neobrazovana neznalica o temi ratnog razgraničenja. Ceha je napisao/la: Dao sam omjer dviju dužina. Potpuno je svejedno u kojem mjerilu je karta 1:1000 ili 1:1000000. Omjer dužina će biti isti na obje. Put od Zagreba do Splita je pola puta do Dubrovnika (npr.) bez obzira na kojoj karti to gledaš. Izgleda da ti nisi samo neobrazovana neznalica po pitanju ratnog razgraničenja, nego općenito nisi baš najoštriji nož u ladici. Lumen je išao raditi omjere sa screenshotom zamrznutog openstreetmapsa da bi usporedio dužine, jesi išao ravnalom po ekranu možda? A šta bi bilo da sam odzumirao za jednom i onda slikao opensteet, ili zumirao jednom i onda slikao, kakvi bi onda omjeri bili. Rijetko se viđa ovoliko neobrazovana neznalica. Ceha je napisao/la: Dakle, ja tebi kažem HVO se povukao na zapad Da, tu tvoju patološku laž o izmišljenom povlačenju smo sada zahvaljujući ovoliko priloženih dokaza jasno pokazali i za sva vremena će stajati kao opomena kolika si lažljiva neznalica. Ceha je napisao/la: u Daytonu su linije bile istočnije Koliko netko mora biti umobolan da i dalje može ovoliko patološki lagati, dok doslovno gleda u položaje HVO-a i VRS-a i daytonske linije točno između njih, a on je sam potvrdio da je to daytonska linija točno između položaja HVO-a i VRS-a. Dijabolično, nastavlja lagati kao da dokazi nisu ispred njega. Bolesnik. Ceha je napisao/la: koja je činjenica koja se da provjeriti na bilo kojem servisu, od openstreetmapa, googla, bilo gdje? Ne može, entietska linija na google-u nije točna, na openstreetmapsu je, to sam te naučio prije par dana, do tada si mislio da je na google mapsu točna. Ceha je napisao/la: Od kojeg datuma je ova linija? Od kraja rata. Ceha je napisao/la: Možeš primijetiti na kartama minskih polja da se linija tu i micala. I opet dijabolični patološki lažov. Znači doslovno gleda u priložen uzorak gdje se jasno vide minska polja svake strane i daytonska linija točno između njih. ![slika](https://i.ibb.co/DPh72Rcy/Ravno-dgf4g65sg45sd.png) Samo da bi nastavio patološki lagati da se linija micala, i to još kaže, da se vidi po minskim poljima po kojima se DOSLOVNO vidi entitetska granica i između položaja dvije vojske i između minskih polja dvije vojske. Bolesna sramotna lažovčina. Lažljivac izmisli ovu svoju lažnu liniju, ![slika](https://i.ibb.co/qNVmpHs/Ispravci-na-jugu.png) za to naravno ne priloži niti jedan dokaz (pošto je lažljiva izmišljotina pa dokaza niti ne može biti), ja za obranu istine da je današnja entitetska linija tamo točno između položaja dvije vojske priložim čitav niz primarnih dokaza od; - Detaljne originalne topografske karte HVO-a - Svjedočanstava branitelja koji opisuju crtu - Reportaže sa prve crte - Originalni listovi topografske karte sa karte HVO-a u najvišoj rezoluciji - Uzorak minskih polja između kojih je točno entitetska linija Sve samo da bi ova sramotna neznalica i patološka lažovčina i dalje tvrdila da je njegova izmišljena linija tamo točna i odbija priznati ono što je čitavom forumu i svakoj osobi na planetu koja bi pogledala priložene dokaze očito, da je njegova izmišljena lažna linija sa deset sela pod HVO kontrolom falsifikat i patološka laž.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 14 vel 2025, 00:24 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Gubitnici drže 50%, a pobjednici 23% svoje države.
Da nije Oluje držali bi 15% Ne bi ni tolko.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 14 vel 2025, 02:18 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ti imaš obraza i srama spominjati način diskusije.
Od samog početka bez prestanka divljački vrijeđaš zato što donosim dokaze koji potvrđuju točnosti moje karte. Iz razloga što deseci multidisciplinarnih dokaza koje sam priložio razotkrivaju tebe kao neviđenu sramotnu neznalicu, tvoja reakcija na moje prilaganje dokaza je tvoje divljačko vrijeđanje mene i priloženih dokaza.
Moram li opet pocrtavati sva tvoja vrijeđanja? Znaš da mi to nije problem. Šporet je napisao/la: Već nekoliko stranica na desetak mojih zadnjih postova, do ovoga zadnjega odgovora, potpuno sam prestao koristiti ikakve epitete za tvoje sramoćenje na temi, čak sam te i prestao ispravno nazivati neznalicom što nije nikakva uvreda već detaljno ustanovljena činjenica. Za čitavo to vrijeme ti si u svakom svom odgovoru nastavio životinjski mene vrijeđati sa „glup, musliman…“ na stotine uvreda u svakom tvom odgovoru, dok ja nisam uputio doslovno niti jednu jedinu riječ tebi na više zadnjih stranica.
A jbg. mi smo očito iz drugih civilizacija. Retorička pitanja se ne smatraju uvredama. Šporet je napisao/la: I sada opet kad si dobio što si zaslužio, i puno premalo, jer ispravno karakteriziranje neznalice neznalicom nije uvreda, a ako me netko preko stotinu puta nazove glupim, idiotom i muslimanom…
Prvenstveno sam karakterizirao tvoje ponašanje. Jesi li lagao u facu? Jesi li se pravio glupim? Čije su to karakteristike? Šporet je napisao/la: zato jer prilažem izvore onda je i više nego prihvatljivo nazvati ga smećem, i sada nakon svega toga opet misliš eskivirati svoje ekstenzivno prikazano sramotno neznanje i patološko laganje i vrijeđanje, posvećivanjem čitavog posta kmečanjem zato što te ispravno karakteriziram neznalicom i lažovom.
Ti živiš u nekom svom paralelnom svijetu. Šporet je napisao/la: Neće ići. Biti ćeš ispravno prokazivan sramotnom neznalicom i lažovom sve dok to ne priznaš, ako treba i tisuću puta ćemo postati izvore koji jasno otkrivaju tvoje sramotno neznanje i patološko laganje.
Dakle, ne želiš se ispričati i priznati svoja laganja, već uporno ustraješ u svojem grijehu? Šporet je napisao/la: Izgleda da je svo ono tvoje spominjanje muslimana zapravo bila samoprojekcija, jer samo musliman može ovako besramno skočiti iz uloge agresora u ulogu žrtve.
A ja sam napravio agresiju na tebe? O siroče moje malo.... Šporet je napisao/la: Jasno si priznao da ti smeta što te dokazima prokazujem kao sramotnu neznalicu i lažova jer te to ponižava – dobro. I treba te ponižavati, i tek ćeš biti ponižen.
Zašto misliš da me smeta ijedna riječ koja dolazi s tvoje tastature? Ti si ovom diskusijom prvenstveno okarakterizirao sebe. A ako ti to još uvijek nije očito... Šporet je napisao/la: Zašto lažeš? Upravo obrnuto ja prilaganjem detaljnih iznimno preciznih izvora za čije čitanje je potrebno konzultirati najdetaljnije topografske karte dokazujem točnost moje karte.
Ok. Ajde onda molim te daj mi izvore za Fojnicu. To te tražim otpočetka, ali toga nema... Tražio sam te isto za Tramošnicu, kad se prikazalo crno na bijelo da nemaš pravo, što se dogodilo? Zašutio si i počeo kmečati o drugim frontama. Šporet je napisao/la: S druge strane upravo ti svojim sramotnim neznanjem i patološkim laganjem i izmišljanjem širiš islamsku propagandu da su Muslimani u Daytonu predavali stotine kilometara kvadratnih teritorija a ne Hrvati, da su kod Kalesije Muslimani kontrolirali šest sela a ne Srbi, da su nakon oslobađanja Bašinog Brda Muslimani kontrolirali hrvatska sela Bjeloviće, Kojsinu i Vrance koje su kontrolirali čitav rat, a da Hrvati nakon oslobađanja Bašinog Brda nisu kontrolirali Bakoviće, Gojeviće, Alaupovku i ostala sela.
A jbg. Ja sam zbilja mislio da si ti normalan, da nisi patološki lažljivac. Šporet je napisao/la: Za ove svoje umobolne izmišljotine nisi naravno priložio niti jedan dokaz – što je logično – jer za lažljive izmišljotine dokazi se i ne mogu prikazati, pošto su izmišljotine.
Ako netko nešto ne tvrdi, onda je valjda logično da to neće ići ni dokazivati. Rekao sam ti, dok sam još mislio da si normalan čovjek, ispričaj se. Ljudski je griješiti, priznaj grijehe, dobit ćeš neku pokoru i to će biti to. Šporet je napisao/la: Na istoku Fojnice si izmislio patološku laž da je HVO kontrolirao deset sela za što nisi priložio niti jedan dokaz, ja sam za liniju na tom dijelu ratišta priložio detaljne dokaze – prokazan si kao sramotna neznalica koja izmišlja linije.
Oprosti, nisam znao da raspravljam s džepnim Napoleonom. Dakle, minska polja, BB karta, osvajanje Zavrtalje, dolazak pred Fojnicu.... To su sve konstrukti neke druge paralelne realnosti koje ti ne možeš podnjeti? Dobro za znat. Šporet je napisao/la: Za Gradačac si, zato jer si sramotna neznalica, tvrdio da nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992, što sam demantirao prilažući detaljne dokaze dostignute linije koja se gotovo u metar poklapa sa daytonskom – prokazan si kao lažljiva sramotna neznalica
Gotovo? Osim u onim selima gdje sam rekao da nije. Sitni detaljčić. Šporet je napisao/la: Za Orašje – odbijanjem dostavljanja ikakvog izvora, zato jer si neznalica pa niti ne znaš za izvor, o ratnoj liniji 106 brigade HVO-a dokazao si, po vlastitom priznanju, da ne znaš kako je išla linija u oraškom džepu, širio si netočnu laž da se HVO odrekao pola sela Oštre Luke da bi se Hrvatima vratio Odžak
Mda, pola Oštre Luke nije promjenilo vlasnika, samo zato što je neka pećnica tu rekla da to ne može zamisliti. Šporet je napisao/la: I u nastavku sve tvoje sramotne greške, kolosalno neznanje i patološko laganje i izmišljanje za Kalesiju, Fojničku rijeku, Ravno… u nedogled, bit ćeš iznova i iznova prokazan i osramoćen za svoje neznanje, laganje, izmišljanje i vrijeđanje onih koji ti dostavljaju dokaze.
Znaš, mene je strašno strah nekog malog klinca, koji se dosad nije pokazao sposobnim ni nos si obrisati. A o tvojim "dokazima" da ne pričam ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Upravo obrnuto, upravo isključivo ja na temu donosim dokaze iz čitavog niza različitih multidisciplinarnih izvora i striktno držim diskusiju na preciznim lokalitetima,
Je, vidi se. Od Fojnice do Tramošnice. Šporet je napisao/la: s druge strane upravo ti, kao odgovor na prilaganje sada već desetaka i desetaka dokaza i izvora od moje strane, odgovaraš isključivo zachatavanjem, vrijeđanjem, vrćenjem u krug i bježanjem od teme diskusije natrpavanjem postova ovakvim odgovorima: „Još jednom, umjesto da priznaš svoje greške i argumentiraš bilo što cijelo vrijeme se "jeguljiš", pokušavaš se izmotati, ali ti nikako nejde.“
Pa žao mi te. Zar je to toliko teško shvatiti? Teško mi je povjerovati da netko može biti ovoliko... glup. Imao sam s tobom i neke ok rasprave o ww2, imaš i određeno znanje o pojedinim kotama, a imam pametnijeg posla od svađanja s (da ne kažem kakvim) klincima. Često znam precjeniti ljude, jbg. Šporet je napisao/la: Upravo zato jer moraš nekako pobjeći od priloženih izvora koji te razotkrivaju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažova koji izmišlja linije, što si sam priznao da te ponižava, kao što i treba, pa da bi pobjegao od toga poniženja misliš ovim zachatavanjem i vrijeđanjem utopiti dokaze koji te prokazuju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažljivca – neće ti proći – koncizno ćemo navoditi i iznova donositi dokaze za tvoje sramotno neznanje, izmišljanje i laganje, dok god ih ne priznaš, ako treba tisuću puta - tisuću puta.
Moj jedini problem je što sam mislio da si ti stariji i zreliji. Cijela rasprava je počela tako što sam kritizirao tvoju kartu, što ti nisi bio u stanju podnijeti. Već si krenuo ( i još uvijek nisi stao) vrijeđati. Zašto misliš da ti nudim priliku da se ispričaš i priznaš svoje greške? Meni apsolutno nije nikakav problem priznati pogrešku. Ove karte crtam tridesetak godina, ako netko pokaže da nisam imao pravo, ako mi da neki bolji izvor, super. Stvari koje radim radi iz neke ljubavi prema domovini, nisam profi kartograf (moj faks i struka su malo teži, jbg) i zapravo gomilu stvari koje sam radio u zadnjih xy godino je trebao raditi neki profić, država je trebala plaćati profesionalce za to. Na samom početku priče sam ispravio kartu, pomaknuo sam liniju u Pounju i na Ozrenu, prvenstveno radi onih BB kartaka po kojima cijelo vrijeme pljuješ, a maknuo sam ih i kod Kalesije. Linije koje sam nacrtao sam nacrtao radi tih i tih izvora, sve stvari su poprilično dobro dokumentirane (na wikicommonsima imaš history svih prepravaka). Ono oko čega sam se nastavio svađati s tobom, od Orašja i Tramošnice pa sve do kôta iznad Dubrovnika su stvari za koje nisi priložio dokaze, oko kojih si se pravio (i još uvijek se praviš) blesav. U odnosu na stotinjak km2 pomaka u Pounju, što je Fojnica? Međutim, točnost je ono što je bitno, a što ti očito nisi u stanju provariti. Zato se i ponašaš tako kao što se ponašaš. A zašto onda misliš da je meni bitno što će reći jedan (da ne kažem kakav) trol? Šporet je napisao/la: Netočno, upravo sam ja svaku svoju tvrdnju potkrijepio dokazima, multidisciplinarnim izvorima koji razaraju tvoje patološke laži i izmišljanje linija bez ijednog dokaza i prokazuju tvoje nemjerljivo sramotno neznanje.
Nisi, zvučiš kao klinac kojem AI piše linije. Šporet je napisao/la: Netočno, ja svoje tvrdnje potvrđujem neposrednim dokazima, ti si patološki lažljivac koji kada je suočen sa dokazima, pošto ne može podnijeti da je upravo prokazan kao neznalica i lažljivac – vrijeđa onoga koji dokaze dostavlja i vrijeđa same dokaze jer su ga prokazali kao sramotnu neznalicu i patološkog lažljivca.
Prvo i osnovno, gdje su ti dokazi da su Muslimani držali; a) pipak na istoku Fojnice, između Pločara i Zavrtaljke b) kuće u Gornjoj Tramošnici i s donje entitetske granice Možeš dodati gdje su Srbi držali Rapte Bobane? Sam si dao kartu gdje HV/HVO drži cijelu kotu, a danas je tu entitetska granica. O kojim dokazima pričaš? Onak ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Nazvat nekog drugog neznalicom, lažljivcem ili čim već te neće učiniti znalcem, govoriteljom istine ili napraviti čudo i pokazati da govoriš ispravno. Ja se 30ak godina prepucavam oko raznoraznih linija po netu. Već se sad malo osjećam krivim jer imam s druge strane mentalno neuravnoteženog klinca koji je počeo pucati. Pogledaj način na koji se izražavaš. ![slika](https://c.tenor.com/Q5JDMVaLgbMAAAAd/tenor.gif) Jedini bed je kaj nisi materijal za Darth Vadera ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Baš kao što sam rekao – ovo je reakcija sramotne neznalice nakon što su mu donijeti dokazi koji ga prokazuju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažljivca, detaljni lokaliteti ratne linije koje sramotna neznalica čak niti ne zna pronaći kolika je neznalica.
Opet tantrum. Ajd, dokaži mi da nisi nedojebani klinac tako što ćeš se suzdržati od daljnjeg vrijeđanja i dati zbilja validne izvore oko kota oko kojih pričamo. Dokaži mi da imam krivo, da nisi izmislio crte oko Tramošnice i Fojnice, poakži nešto radi čega bi trebao promijeniti liniju. A nakon toga ćeš se ispričati. Šporet je napisao/la: Znači otvoreno mu ponudim da dokaže suprotno – ako zna neka dostavi kartu sa kotom 179 (Visovi) na njoj – ignorira jer ne zna, jer je neznalica – i onda takva sramotna neznalica ima srama i obraza životinjski vrijeđati one koji mu donose izvore. Neodgojena sramotna neznalica bez srama i obraza.
Isto kao što si rekao da ćeš se ispričati nakon što ti se dostavi fronta Orašja. Izgubljen si u vlastitom svijetu, jbg. A to nikad nije bilo dobro. Šporet je napisao/la: Koja karta – ona koju ja dostavljam – znači moja karta dođe meni? Ti si tolika neznalica da niti jednu jedinu topografsku kartu, a kamoli ikakav dokaz nisi priložio jer je tvoje neznanje toliko veliko da uopće niti ne znaš za topografske karte, a kamoli da bi po njima mogao tražiti lokalitete za utvrđivanje linija, iz tog razloga sve i jedan dokaz kota na topografskim kartama sam dostavio ja, ti nula, doslovno nula, tolika si sramotna neznalica.
Svaka karta koju sam crtao ima svoj history, ima svoje izvore. No opet, a to su stvari koje kriješ kao zmija noge, daj dokaz za Tramošnicu i Fojnicu. Nemaš kartu, nemaš liniju.... A i kada si ih pokušao crtati kao u slučaju Tramošnice, kuće koje aBiH nije kontrolirala su bolno bile jasne. Ispričaj se. Sa svakom linijom u kojoj izbjegavaš ispriku ispadaš sve veći i veći gubitnik. Šporet je napisao/la: Svi jasno vidimo da si sramotna neznalica koja je tvrdila da oko Gradačca nije bilo promjena linija od pada Broda 1992, da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu, kada si prokazan kao sramotna neznalica i kada su ti pokazani dokazi da ratna linija upravo slijedi entitetsku granicu – ti si kao odgovor, da bi se pokušao spasiti poniženja – krenuo vrijeđati onoga tko je izvor dostavio i sam izvor, pokazujući svima kolika si sramotna neznalica, ali i neodgojeni bahati balavac.
Hm, na tebi bi se dao napraviti dobar doktorat. Ovo se zove Slamnati a podvrsta je ad hominema. Ili jednostavno ne znaš čitati, ćorav si, ili što već? Šporet je napisao/la: Osam kuća na ničijoj zemlji nije zaselak, takvih i puno većih primjera ima na stotinama mjesta duž čitave entitetske granice. Ti, da bi pokušao pobjeći od činjenice da si prokazan kao sramotna neznalica koja je tvrdila da oko Gradačca nije bilo promjena linija od pada Broda 1992, da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu pokušavaš trolanjem i zachatavnjem zagušiti temu kako bi se izgubili dokazi koji te prokazuju kao sramotnu neznalicu i patološkog lažova. Neće ti uspjeti.
Izvrsno. Ajd daj mi sada, lijepo te molim izvor da je aBiH držala tih par kuća prije Daytona. Dao sam ti slike i sve moguće informacije o kojem području se radi. Nije teško, zar ne? Možeš me i citirati gdje sam naveo da je riječ o cijeloj Tramošnici (koja je u RSu), ili ponovno pročitati post u kojem ti se daje karta linija gdje se prikazuje micanje na sjeveru Gradačca dva mjeseca nakon pada Broda, koje su 94. vratili muslimani, te pogledati kolika je kvadratura tog područja, ili odnos tih linija prema Daytonskima. Ali ne, puno lakše je lagati u facu. Mislim, zbilja postoji mogućnost da nisi shvatio, moji postovi jesu visekuintelektualno štivo, nisu za svakoga. Šporet je napisao/la: Ti spominješ dokaze? Za niti jednu jedinu svoju laž nisi dostavio niti jedan dokaz, ja sam na temu dostavio na desetke multidisciplinarnih dokaza najveće preciznosti za koje je potrebno čitanje najdetaljnijih topografskih karata – koje ti niti ne znaš čitati jer niti ne znaš da postoje jer si sramotna neznalica.
![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Ma e, BB ti nije dokaz, a svoje izvore za kartu ne želiš podijeliti. Šporet je napisao/la: Ti si tolika sramotna neznalica da niti ne znaš gdje se to „brdo“ nalazi, a ja ove sekunde gledam u tu kotu na topografskoj karti.
Izvrsno. Ajd ga još malo duže pogledaj, pa se ispričaj. Šporet je napisao/la: I zbog ovakvih stvari je potpuno opravdano, osim već jasno utvrđene činjenice da si sramotna neznalica, nazvati te i patološkim lažljivcem. Sve što se vidi, vidi se zahvaljujući meni jer si ti neznalica koja nema blage veze o ratnim linijama, pa tako kao i svugdje drugdje, jedine dokaze o ratnim linijama sam dostavio ja.
Imaš pravo, one linije o minskim poljima su isto tvoje djelo. Reci, često zamišljaš da si netko drugi? Šporet je napisao/la: Kao što se iz dokaza jasno vidi dostignuti lokaliteti gotovo u metar prate današnju entitetsku liniju većom blizinom istoj nego na 90% ostale entitetske linije, te nema govora o predavanju i zamjeni teritorija. Ti si kao sramotna neznalica koja je tvrdila da oko Gradačca nije bilo promjena linija od pada Broda 1992, da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu, kao neznalica koja uopće nije niti znala za operaciju kojom se došlo do današnje entitetske granice, sada suočen sa dokazima i ponovno po tko zna koji put prokazan kao dokazana neznalica i patološki lažljivac pokušavaš trolanjem o 8 kuća na ničijoj zemlji kroz koje prolazi entitetska granica između dvije ratne linije kao i svugdje drugdje duž čitave entitetske linije, sakriti svoju sramotu prokazivanja potpunom neznalicom – što si sam priznao da pokušavaš jer ti je poniženje što si dokazima prokazan kao neznalica.
Nikad, apsolutno nikad mi nije bio problem priznati grešku. Znam da ništa neznam je citat jednog malo većeg uma. Moje karte i jesu toliko dobre jer su brušene desetljećima. Moj jedini problem je što mi je nekad zabavno prepucavat se s osobama niže inteligencije koje tvrde da posjeduju (a nemaju ih) validne izvore. Šporet je napisao/la: Dok jasno ne priznaš svako svoje neznanje, svaku lažnu optužbu i svako patološko lažljivo izmišljanje crta – nećeš se izvući, i bit ćeš iznova i iznova prokazivan kao neznalica i ponižavan.
Ali ja ništa nisam slagao. Šporet je napisao/la: Patološki lažljivac nakon što je izmislio i deset puta tvrdio da postoje nekakve sve druge karte, sad priznaje da zna samo i jedino za uopćenu BB kartu potpuno neprimjenjivu za utvrđivanje linija na detaljnim topografskim kartama. A sada je u panici uspio izguglati uopćenu za čitavu BiH kartu minskih polja gdje čak i po njoj odgovara mojoj karti što se jasno vidi.
Čekaj, da li ima ijedna karta po netu (kojoj ti nisi autor) koja prikazuje taj crvuljak kod Fojnice, ili bošnjačku Tramošnicu? Minska karta ti fino pokazuje fluktuacije linija kod Ravnog. Btw. pogledaj koliko je stara minska karta. Imaš je u nekom izvoru neke od mojih karata. Šporet je napisao/la: Razina do koje si prokazan kao apsolutna neznalica je neviđena.
Osjećam nesumnjivu čast kada me netko poput tebe karakterizira tako. Jer tvoje znanje je onda zbilja očito ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Bolesno koja patološka lažovčina – gleda u kartu i laže – čak i na uopćenoj minskoj karti za čitavu BiH, koja je puno većeg mjerila od moje topografske karte, se jasno vidi potkova oko Pločari Polja i pomoću koordinatne mreže se s lakoćom može utvrditi da je tamo gdje je navedena u priloženim izvorima – na Plandištu.
Ti si zbilja ćorav, ili zbilja ne čitaš apsolutno ništa od napisanog? Šporet je napisao/la: Sramoćenje patološkog lažova bez premca. Nakon što su mu desetke puta dani izvori za liniju, nakon što me nakon svakog puta kada sam mu pružio izvore životinjski izvrijeđao – on ponovno traži izvore. I samo usput notirati – za svoje laži i izmišljotine[b][/b] on nije priložio niti jedan jedini izvor, doslovno ništa, a upravo bi na njemu kao podnositelju tvrdnje trebao biti sav teret donošenja izvora za svoje tvrdnje, umjesto toga čitava ova diskusija je obrnuta, gdje on iz svog sramotnog neznanja bez ikakvih dokaza izlane lažnu optužbu i izmisli negdje liniju, i onda ja umjesto da se samo zavalim i kažem da neću komentirati njegove patološke laži i izmišljotine dok ih ne potkrijepi izvorima, ja na njegove lažljive izmišljotine s nula dokaza, u dobrom duhu, odgovaram tražeći i prilažući dokaze i izvore kojima potvrđujem zašto je linija tu di je, za uzvrat svaki put kada dostavim dokaze o liniji na lokalitetima na kojima on izmišlja lažne linije sa nula dokaza – bivam životinjski izvrijeđan zato jer dostavljam izvore koji se njemu ne sviđaju, njemu koji je za svoje izmišljotine i patološke laži dostavio ravno nula dokaza. Sramotna neodgojena patološka lažovčina.
Novi tantrum?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 14 vel 2025, 02:19 |
|
|
Šporet je napisao/la: Na Tramošnici je u svom svjetlu prikazano tvoje sramotno neznanje i patološka lažljivost. Tvrdio si da oko Gradačca nije bilo promjena linija nakon pada Broda 1992 i životinjski vrijeđao mene zato što sam priložio dokaze da je – sramotna neznalica i patološki lažov.
Još jedan? Šporet je napisao/la: Tvrdio si da je čitavi dio Tramošnice darovan u Daytonu i životinjski vrijeđao mene što sam donio dokaze o dostignutoj liniji operacije koja ide do same daytonske linije kao i na tisuće drugih mjesta duž čitave entitetske granice - sramotna neznalica i patološki lažov.
Još jedan? Mislim, ovo je već naporno za brojati. Šporet je napisao/la: Na Fojnici je u svom svjetlu prikazano tvoje sramotno neznanje i patološka lažljivost. Tvrdio si da je linija razgraničenja HVO-a i ArBiH bila na Fojničkoj rijeci u Polju Ostružnici i Nadbarama i životinjski vrijeđao mene što sam donosio dokaze i izvore da nije – sramotna neznalica i patološki lažov.
A dokaz kojeg si iznio da je suprotno mojoj tvrdnji je... ? Šporet je napisao/la: Tvrdio si da je BB karta superprecizna i da u centimetar točno prikazuje liniju fronte kod Pločara i životinjski vrijeđao mene što sam donosio dokaze i izvore da nije – sramotna neznalica i patološki lažov.
Me možeš citirati tu? Ajd, baš me zanima. Šporet je napisao/la: Tvrdio si da BB karta više nije superprecizna kada sam te obrazovao da izostavlja 10 hrvatskih sela izvan kontrole HVO-a, ali da ti je ipak precizna samo u komadiću gdje ti želiš da bude precizna, te mene životinjski vrijeđao jer sam donosio dokaze da BB karta nije precizna – sramotna neznalica i patološki lažov.
Ovako ti često? Šporet je napisao/la: Tvrdio si da je BB karta ipak superprecizna ali je na njoj sve krivo, pa čak i datum i da je precizna ali da pokazuje stanje prije zauzimanja Bašinog Brda iako je na njoj Bašino Brdo zauzeto, kada sam ukazao na ove nelogičnosti i činjenice životinjski si me počeo vrijeđati – sramotna neznalica i patološki lažov.
Dobar diler? A možda je jednostavno i manjak kognitivnih sposobnosti. Šporet je napisao/la: Ravno je moj najdraži primjer prokazivanja tebe kao sramotne neznalice i patološkog lažova jer je daleko najdokumentiraniji i sa najviše najočitijih dokaza na temi. Tvrdio si potpunu izmišljotinu da je ogroman teritorij od deset sela između Ravnog i Stoca bio pod kontrolom HVO-a, kada sam donio dokaze da izmišljaš i lažeš životinjski si me počeo vrijeđati – sramotna neznalica i patološki lažov.
A to si dokazao preko karte linija miniskih polja, na kojima se očito vidi da je crta tu flukurirala, ili? Šporet je napisao/la: Nakon što sam priložio nepobitne izvore koji potvrđuju činjeničnu nedvojbenu točnost topografske karte obrambenog rasporeda snaga Glavnog stožera HVO-a za koju si ti tvrdio da je bezvrijedno smeće, započeo si najsramotniju eskivažu u povijesti interneta – kada ti je nedvojbeno potvrđena točnost lokacija položaja HVO-a i neprijatelja, ti, kako bi u svojoj glavi izbjegao neminovno priznanje da si lagao i izmislio liniju – odabrao si strategiju – da ti ipak ništa ne vidiš i da to može biti fotošopirano i doslovno odbijao priznati postojanje položaja na karti visoke rezolucije ispred tebe – neviđena sramotna odvratna neznalice i patološki lažovu.
Opet tantrum. Šporet je napisao/la: Kako sam ja izmislio frontu kad upravo i isključivo ja kroz čitavu diskusiju za svaki dio fronte koji je bio tema donosim dokaze i izvore najviše preciznosti za kakvu je potrebno čitanje najdetaljnijih topografskih karata.
Kojih skrivaš kao zmija noge? Šporet je napisao/la: Upravo si ti patološki lažov koji je izmislio frontu na Fojničkoj rijeci i za to dostavo nula ikakvih dokaza – naravno zato jer je patološka izmišljotina. Upravo si ti patološki lažov koji je izmislio frontu kod Ravnog i za to dostavio nula ikakvih dokaza – naravno zato jer je patološka izmišljotina.
Onda ti nije problem demantirati me. Liniju molim. Šporet je napisao/la: Misliš da ćeš se s ovim izmotavanjem gdje kad ti ja napišem da si patološka lažovčina i sramotna neznalica i onda to potkrijepim jasnim i nedvojbenim dokazima ti meni samo vratiti – „ne ti si izmislio…“ da će te to spasiti prokazivanja koja si sramotna neznalica i lažov, da će te to spasiti poniženja? Da ćeš s time uspjeti zatrolati i da će se izgubiti činjenična istina da si sramotna neznalica i patološki lažov?
Ti si jebeni idiot. Kad već moram biti prost. Ali ono, jbg. kad netko ponovi nešto 20 puta ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Da sam i pogriješio, a nisam, razlika u liniji bi bila koliko? Kolika je razlika kod Fojnice, kolika kod Tramošnice, a kolika kod Ravnog? Tebe, koji si tu sjebao sve što se sjebati dade, ne kurim da si potpuna neznalica, kretenčina i ne znam što sve već ne. Imam osjećaj kao da pričam s reinkarnacijom poštara i njegove "savršene karte". Šporet je napisao/la: Neće, neće ti uspjeti, uvijek ćemo se s lakoćom vratiti na meritum i tvoje laži i izmišljotine i neznanje, sve dok ne priznaš bit ćeš prokazivan kao sramotna neznalica i patološki lažov koji napada druge jer mu dostavljaju dokaze koji potvrđuju istinu i ruše njegove patološke laži i prokazuju ga kao sramotnu neznalicu.
Izvrsno, dokaži onda. Daj liniju za Fojnicu i Tramošnicu. Sam kažeš da nije teško. Šporet je napisao/la: Zašto onda lažeš da BB karta prikazuje stanje prije osvajanja Bašinog Brda ako je po njoj Bašino Brdo osvojeno? Tako to izgleda kada se zapetljaš u svoje laži, ne možeš držati korak s njima pa te se s lakoćom hvata u kontradiktornostima.
Kakve laži? Poanta te bitke je da HVO došao do ulaza u Fojnicu pomaknuo linije poprilično na zapad. Šporet je napisao/la: Znači sada se opet vraćaš na prijašnju tvrdnju, kada si i ovdje udario zid, sada je ipak BB opet neprecizna, iako si malo prije tvrdio da samo prikazuje stanje na krivi datum, jer si u svojem neznanju previdio da je po karti Bašino Brdo zauzeto, pa si se mislio izvući lažući da je tobože, „datum“ karte krivi i prije ofenzive na Bašino Brdo. Kada sam te prokazao u toj tvojoj laži, sada se izgleda ipak vraćaš na prijašnji položaj na koji sam te također natjerao – da je BB karta užasno neprecizna. I sada ćeš izgleda opet tvrditi da je BB u isto vrijeme neprecizna ali i super precizna samo u onom dijelu gdje si je ti uzeo zdravo za gotovo.
Ja imam problem u raspravama s ljudima koji nisu pretjerano inteligentni. Ti uporno ne shvaćaš moju izjavu, trolaš, ili? BB karta ne pokazuje stanje nakon ofenzive HVOa, ne pokazuje HVO položaje pred Fojnicom. Pokazuje ih prije te ofenzive, ili prije kraja te ofenzive, ako ti je tako draže. Šporet je napisao/la: Ti pričaš o ćoravosti? Ti koji si se pravo da „ništa nevidiš“ nakon što su ti preneseni položaji sa topografske karte HVO-a na topografsku kartu visoke čiste rezolucije, kako bi izbjegao priznanje da si izmislio liniju deset sela ispred stvarne linije. Sramoto bez obraza i srama.
Novi tantrum. Šporet je napisao/la: Zato sam je i priložio, karta je smiješno neprecizna i na jednoj i na drugoj i niti u ludilu se ne smije koristiti za detaljno utvrđivanje položaja. Ti je koristiš kao sveto pismo najveće preciznosti jer za ništa drugo ne znaš.
Ta karta je super izvor, bila je dosta dugo jedan od jedinih izvora za kartografiju na tom području. S vremenom su nađene neke greške, karta je prilagođena i sve, ali... U svakom slučaju to nije napravio amater zvani Šporet. Šporet je napisao/la: Do sada si bezbroj puta nedvosmisleno potvrdio da ti je jedini izvor i jedna jedina referentna točka za liniju kod Pločara samo i isključivo neprecizna BB karta za koju si sam bio primoran priznati da je neprecizna.
Što naravno nije točno. Šporet je napisao/la: I opet. Pa jel ovo moguće? Znači u rečenici iznad optužuje me da mu pokušavam uvaliti tvrdnje koje nije rekao jer doslovno ističem činjenicu koju je ponovio tisuću puta – da je jedini njegov izvor i jedna jedina referentna točka za liniju kod Pločara samo i isključivo neprecizna BB karta za koju je sam bio primoran priznati da je neprecizna.
Ne kužim. Trebaš li posjetiti doktora, ili? Šporet je napisao/la: On kaže da mu stavljam tvrdnje koje nije rekao… i onda doslovno u nastavku rečenice ponovno potvrdi da mu je jedini njegov izvor i jedna jedina referentna točka za liniju kod Pločara samo i isključivo neprecizna BB karta za koju je sam bio primoran priznati da je neprecizna.
Zanimljivo. Ćeš me citirati gdje to eksplicitno kažem? Jer nekako ne vidim te riječi za koje tvrdiš da sam ih rekao. Šporet je napisao/la: Koja neviđena sramotna neznalica.
Još jedan. Šporet je napisao/la: Pošto Polje Pločari na BB karti nisu označeni to je za tebe praktički isto kao da i ne postoje, pošto za baš ništa osim BB karte ne znaš i nemaš pojma o ratnoj liniji na tom dijelu, kao i na ijednom dijelu.
Novo vrijeđanje. Šporet je napisao/la: Postavio sam ga već nekoliko puta. Ako si ga zaboravio, nađi ga u prijašnjim postovima.
Nijednom. Šporet je napisao/la: Nacrtao si svoje patološke laži gdje maljaš po maps karti svoje izmišljotine bez ikakvih dokaza.
Novi tantrum.... Šporet je napisao/la: Evo, zaokruži na google maps karti lokalitet Hurje, dokaži da znaš gdje su. Ne može lakši zadatak.
A zašto bih to napravio? Nakon što sam te 5052 puta tražio izvor, ti mi spominješ da ti nađem nekaj? Dfq ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Gledajte sad kako će izignorirati jasno pitanje, kao i dvadeset istih ovakvih i ponovno biti prokazan kao neznalica. Ovo ću s guštom quotati.
Kad ne možeš dati kartu, zanimljivo je gledati kako se izvlačiš. Šporet je napisao/la: Prije pomicanja muslimanske linije na Plandište i džamiju, linija je bila na Hurju. Pošto si ti sramotna neznalica, ne znaš gdje je to.
Što netko manje zna, bit će glasniji. Uvijek je tako. Šporet je napisao/la: Netočno, daytonska linija je u tom području ucrtana između položaja zaraćenih strana kao i svugdje drugdje duž čitave entitetske granice. Ti si sramotna neznalica koja to ne zna. To si jasno dokazao prvo svojom tvrdnjom da nije bilo promjena crta oko Gradačca od pada Broda 1992, a onda laganjem daje čitav administrativni dio Tramošnice predan u Daytonu. Kada si naučio da je bila operacija kojom se ratna linija u potpunosti primakla daytonskoj, da bi sakrio svoje neznanje i sramotu, pokušavaš zatrolati sa 8 kuća u ničijoj zemlji nekoliko metara od položaja dostignutih operacijom.
Novi tantrum. Josipović, si to ti? Šporet je napisao/la: Osamstomiliona puta do sad si rekao da je crta koju prikazuje BB karta kod Pločara superprecizna i da je to tvoja jedina referenca i jedini izvor za tu crtu.
Gdje je citat? Dakle, eksplicitni citat, ne gljive iz tvog mozga. Šporet je napisao/la: Kada sam te ja upozorio i ukazao da crti na BB kartama nije svrha takva preciznost i da je iznimno uobičajeno da pokazuju sela s krive strane granice, te dostavio svoje dokaze za liniju kod Pločari Polja, ti si me počeo životinjski vrijeđati.
Misliš, nazvao sam te jebeno neznalicom, balavim klincem, nejebom, budaletinom koja ne zna kak se zove, ili nešto toga tipa? Liniju nisi dao. Nisi dao ni izvore za svoje halucinacije. Dao si priču nekog Haaškog muslimana koji tvrdi da je prije te priče aBiH držala položaje negdje u centru Kiseljaka. I tu si bio ozbiljan. Šporet je napisao/la: Upravo sam sada već nebrojeno puta dostavio izvor operacije kojom se linija gotovo u potpunosti poklapa sa daytonskom, ti po vlastitom priznanju, nisi niti znao da se ta operacije dogodila, po vlastitom priznanju, netočno si tvrdio da je čitav administrativni dio pola Tramošnice predan u Daytonu, po vlastitom priznanju, ne znaš niti naći lokalitete dostignute operacijom.
Razlika je samo, sasvim slučajno, u onom djelu gdje sam rekao da će biti. Šporet je napisao/la: Bijednom eskivažom od sramote vlastitog dokazanog neznanja, pokušavaš reterirati sa fiksacijom na 8 kuća na ničijoj zemlji, tik ispred dostignutih lokaliteta, dobro je što si smanjio teritorij za koji si lažno tvrdio da je predan u daytonu za 99% i sad pričaš o 1% 8 kuća na ničijoj zemlji koje nisu niti u primisli tema moja karte u čijoj je legendi prilikom postavljanja jasno navedeno što predstavlja.
Dakle, uspjet ćeš priznati grešku? Vau ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Šporet je napisao/la: Ono što je loše i sramotno je što još nisi sposoban priznati;
Da netočno sam tvrdio da nije bilo pomaka crta oko Gradačca, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao za operaciju kojom se linija 1994 pomaknula do današnje entitetske granice, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao da je administrativni dio Tramošnice koji je danas u FBiH osvojen prije Daytona, žao mi je što sam pogriješio.
Samo što ništa od ovog nije točno. Iako si ponovio milijun puta. Dio Tramošnice (i Turića) nije osvojen prije Daytona. Jbt. tu ti je karta o kojim se dijelovima naselja radi; http://www.statistika.ba/?show=12&id=10391Na sjeveru Gradačca imaš mini fluktuaciju krajem 92. (što je cca vrijeme pada Broda), po karti koju sam ti dao kada sam započeo priču o Tramošnici, koja se ispravlja 94. Naravno, ti ne da se nećeš ispričati, nego ćeš i dalje tvrditi suprotno. Šporet je napisao/la: Umjesto toga ti životinjski vrijeđaš i trolaš zato što su ti donijeti dokazi koji su srušili tvoje neznanje i lažne pogrešne optužbe.
Ti ne znaš prepoznati vrijeđanje, ili? Šporet je napisao/la: I opet pita za dokaz nakon što mu je dostavljen već desetak puta. Svaki put nakon što mu se dostavi dokaz on životinjski vrijeđa mene koji sam dokaz dostavio, i sam dokaz.
Opet si se pogubio? Šporet je napisao/la: Nema definitivnih dokaza da je HVO držao čitave Pločare, ja sam stavio da je držao popaljeni dio sela, dok sam dio sela iznad Plandišta za koje imamo potvrdni dokaz da je bio muslimanska linija ostavio pod muslimanskom kontrolom. Govor Haaškog muslimana koji liniju miče od centra Kiseljaka. Dakle, prepravio si BB kartu (da ne pričamo ponovno o njenoj preciznosti) na način na koji nitko drugi nije napravio, radi nekog muslimanskog haaškog svjedoka i radi toga se svađaš sa mnom? Zar nisi rekao da su ti izvor samo HVOovih vojnici?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 14 vel 2025, 03:04 |
|
|
Šporet je napisao/la: U tome da si po još jednom pitanju definitivno, po vlastitom priznanju prokazan kao neznalica, ali i kao lažov.
Opet tantrum? Šporet je napisao/la: Deset puta, i više, sam te lijepo zamolio da navedeš crtu HVO rovova koji su tebi navodna referentna točka za tvoju lažljivu izmišljotinu o crti na Fojničkoj rijeci, svih deset puta si odbio odgovoriti jer, naravno, kao što svi ovdje već odavno vidimo, nemaš blage veze o HVO građi, dostignutim pozicijama, izvorima, o ničem tome nemaš blage veze, nikakvoga pojma, pa si zato i izmislio prljavu laž o liniji na Fojničkoj rijeci i mene životinjski počeo vrijeđati zato što sam tamo točno ucrtao liniju.
Dakle, dam ti položaje minskih polja, svih fronta, ali naravno to ti ne paše, pa.... Šporet je napisao/la: I kao što smo već milion puta vidjeli, zbog sramotne razine neznanja, kad mu se dostave lokaliteti, to njemu baš ništa ne znači, ne može ih provjeriti na topografskoj karti jer uopće ne zna za topografske karte, ne može ih provjeriti u HVO građi jer je nikad u životu nije pogledao.
Onoj istoj građi koju ne možeš dostaviti jer ne odgovara tvojim linijama, pa citiraš muslimanske svjedoke po Haagu? Šporet je napisao/la: Ako mu se izvor ne sviđa ili misli da nije točan, umjesto da ga pokuša demantirati svojim izvorima, od napada izvor, da mu se ne sviđa.
A jbg. ako je izvor Haaški musliman koji tvrdi da je fronta bila posred Kiseljaka, naravno da ću ga ismijati. Kao i svakog pojedinca dovoljno glupog da to navede kao izvor. Šporet je napisao/la: Sramoto bez srama i obraza, doslovno sam ti dao izvještaj HVO brigade Ban Josip Jelačić koji navodi pozicije HVO-a i pozicije ArBiH, da bi ti kao odgovor napisao ovo? Jel moj problem što si sramotna neznalica koja ne zna za topografske karte pa nisi sposoban naći lokacije? Sve ti dijelim, sve ti dajem, a ne bi trebao ništa od toga, nego bi sve dokazivanje i prilaganje izvora trebalo biti na tebi pošto ti izazivaš kartu i njezinu točnost, a umjesto toga, ja čitavu diskusiju tebi iz dobre volje spoon-feedam podatke, karte, izvore, linije, citate, kote, linije, topografske karte….do sada desetke i desetke izvora, dok si ti s druge strane do sada dostavio nula izvora za iti jednu svoju lažnu tvrdnju, a tvoja reakcija na moje dostavljanje desetaka i desetaka izvora je životinjsko vrijeđanje mene i dostavljenih izvora. Srami se.
Ti ne trebaš ništa osim pokriti se s ušima, ispričati se i moliti za oprost. A onda, nakon malo duljeg klečanja trebaš pogledati kako se to razgovaraš. Kao što sam rekao, meni je često problem što neke ljude ne smatram budaletinama, iako to oni jesu. Ako aBiH ima rov na planini iznad potoka (a nema), onda je cijela ova rasprava suvišna. Daj lokaciju, pokaži svoje tvrdnje i nema razloga gubiti vrijeme. Ako nije.... Laganje, oholost i slično nisu mali grijesi. A ne sviđa mi se da netko kuri u paklu radi mene. Šporet je napisao/la: Google karte su ti se smilovale za Kapuru.
Ovako nešto može izvaliti samo osoba koju priroda nije podarila pretjeranom inteligencijom. Šporet je napisao/la: Biljevine se ne vide na google karti? Ma nemoguće. Znači tvoj domet traženja detaljnih lokacija i kota je traženje na google kartama, i ti imaš srama i obraza tu mene životinjski vrijeđati, ti koji ne znaš za topografske karte imaš srama i obraza izmišljati pozicije linija po topografskoj karti, i prljavo lagati da su ti referenta točka za tvoje izmišljotine tobožnji položaji HVO-a za koje po vlastitom priznanju nemaš blage veze gdje se nalaze, zato jer ih nikada u životu nisi tražio na topografskoj karti.
A gle, možda si jednostavno neki pustinjak, nenavikao na civilizaciju s nula mogućnosti vođenja civilizirane rasprave? Ti treba naljepiti topografsku kartu na čelo da bi mogao komunicirati? Šporet je napisao/la: I ti si se našao životinjski napadati mene koji sam puste godine proveo nosom zabijenim u topografske karte i HVO građu, i svoj ostaloj građi, tražeći lokalitete, prenoseći ih na karte i utvrđujući svaki centimetar linije od dostupnih izvora, tako da iza svakog centimetra mogu stati i reći stavio sam tu tu i tu zbog toga toga toga i toga.
Za početak našao sam kritizirati idiota koji tvrdi da je aBiH kontrolirala komad HVO teritorija kojeg nije kontrolirala. Ne znam kako si proveo godine tvog života, ne znam, ali očito se nisi s njima usrećio. Šporet je napisao/la: Sramotna bezobrazna neznalico i neodgojeni lažovu.
Pa daj ozbiljno, koliko ti imaš godina? Vrtićko dijete bi prestalo. Šporet je napisao/la: Klasično ponašanje nekog tko laže je dostavljanje detaljnih kota sa najdetaljnijih topografskih karata, i dostavljanje dnevnih izvještaja brigade HVO-a?
Koja umobolna patološka neodgojena lažovčina.
Klasično ponašanje je uporno vrijeđanje, ugroženost (tu već prelaziš u jednu drugu nac. manjinu, poznatu po istinoljubljivosti) i ino. Nothing more. Šporet je napisao/la: Dakle nedemostriranje istine je donošenje detaljnih kota sa najdetaljnijih topografskih karata, i dostavljanje dnevnih izvještaja brigade HVO-a? Kakav bezobrazni neodgojeni sramotni lažljivac.
Opet tantrum. Šporet je napisao/la: Ahahahhahaha, jel vidite ovo? Sam je upravo priznao da on uopće nije u stanju provjeriti gdje se nalaze kote, jer uopće ne zna za postojane topografskih karti potrebnih za utvrđivanje lokacija dostignutih položaja. Istih lokacija položaja za koje on kroz cijelu diskusiju tvrdi da zna gdje su, i ne samo da zna gdje su, nego su mu ti „rovovi HVO-a“ referentna točka za njegovu izmišljotinu o crti na Fojničkoj rijeci, zbog koje životinjski vrijeđa mene da sam je krivo ucrtao i životinjski vrijeđa kao njegov odgovor na moje dostavljanje dokaza o točnosti linija.
Čuj, nakon ovih rečenica obično ide pitanje, je li ti iq veći od broja zubnih rupa u glavi? Uporno širiš priču sa stvarima koje ne da nisu bitne, nego... Šporet je napisao/la: Upravo je doslovno priznao da je čitavo vrijeme lagao i da nema blage veze gdje su položaji HVO-a, ne može ih naći po vlastitom priznanju. Kako je dobar osjećaj uhvatiti prljave lažljivce u njihovim lažima.
Novi tantrum? Šporet je napisao/la: I gdje je tu muslimanski rov? Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Nisam. Dakle, sramotna neznalica i lažljivac crta ovo
![slika](https://i.ibb.co/993kBPCS/RY5Q89Q.png) I životinjski mene vrijeđa da sam pogriješio jer nisam ovako nacrtao crtu i da je ova njegova lažljiva izmišljotina točna crta. Kada ga pitam, da potvrdi jel HVO kontrolirao sela koja je on nacrtao pod kontrolom HVO-a i onda mene životinjski izvrijeđao jer nisam tako nacrtao liniju, on kaže da nije siguran. Joj, ne da mi se ovdje opet pocrtavati svaku drugu riječ ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Moja crta je točnija nego tvoja. Iscrtano područje je držao HVO, s time da, kao što sam napomenuo, nisam siguran za područje oko prve velike crte. Normalno da postoje stvari oko kojih nisi sto posto siguran, to moraš biti žešći moron da tako nešto izvališ. Šporet je napisao/la: Jadnik lažljivi nema hrabrosti niti stati iza vlastitih izmišljotina. Sramota bez premca.
I to sve, jer sam rekao ovom sendvičaru da je zeznuo kartu ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Svaki neutralni promatrač na ovoj temi može vidjeti koliku masu nebrojenih dokaza, najvećih detalja, kota i položaja sam donio, s druge strane ti ne da nisi donio doslovno niti jedan, nula dokaza, već po vlastitom priznanju uopće ne znaš za takve dokaze, ne znaš ih čak naći niti na topografskim kartama jer ne znaš za postojanje istih topografskih karti. Sramotni prokazani lažov.
Definicija neutralnog promatrača nije Šporet sendvičar.... Šporet je napisao/la: Crtu si dobio preko deset puta.
Nijednom. Šporet je napisao/la: Nakon što smo se svi uvjerili da je nisi sposoban naći jer nemaš adekvatno znanje, odnosno imaš neznanje, ja sam ti ucrtao dostignute lokalitete, kao što sam ti upravo tako i za sve ostalo na čitavoj temi upravo ja pomogao i pokazao gdje je koji lokalitet, pošto ti ne znaš ništa o ratnim linijama niti traženju istih na za to odgovarajućim kartama.
Kad osoba ide ad hominem to je siguran znak da je izgubila raspravu. Šporet je napisao/la: Opet lažeš, i opet ćeš biti prokazan kao lažov, kao i nebrojeno puta do sada, i nebrojeno puta u budućnosti;
Nakon što smo dobili potvrdu da ne znaš pronaći dostignutu liniju jer ne barataš niti u primisli potrebnim znanjem, ja sam ti ljubazno ucrtao dostignute lokalitete i potvrdio da su uz samo entitetsku granicu.
Jedino što smo dokazali da ti; a) krivotvoriš izvore b) ne podnosiš kritiku c) pričaš gluposti. Šporet je napisao/la: Time smo definitivno srušili tvoje sramotne laži 1. Laž – Tvrdio si da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992 2. Laž - da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu
Molim citate. Šporet je napisao/la: Nakon što si prokazan kao lažov u oba dva slučaja, da bi ekskivirao priznanje krenu si trolati o osam kuća koje presjeca entietska granica ispred lokaliteta gdje je dostignuta ratna linija. Naravno entitetska granica prolazi između položaja dvije vojske kroz ničiju zemlju i sječe tih osam kuća što je slučaj duž čitave entietske linije, te je jasno navedeno prilikom postavljanja karte kako to nije tema karte u njenoj legendi, zapravo nije uopće tema jer se u slućaju tih osam kuća doslovno radi o utvrđivanju granice ovisno o položajima dvije vojske, dok se na primjer u slučaju Oštre Luke, Stolica, Lepnice, Treskavice i slično radi o mikroskopskim ispravljanjima koje je gotovo uvijek izravnato na samoj mikrolokaciji kroz dvije strane, i definitivno nije premet karte naveden u legendi iste, a ovih osam kuća s kojima sad trolaš da bi izbjegao sramotu i priznanje čak ne spada niti pod te mikroskopske promjene.
Da, to što sam ti dao točne karte ozemlja o kojem je riječ nema apsolutno nikakve veze. Nego mali jadni Šporetić ne može priznati grešku. Jbg. Šporet je napisao/la: Lažeš, ne postoji greška kod Tramošnice (Gornje). Granica je povućena između dvije linije kao i svugdje duž čitave entitetske linije. Ti si prvo lagao da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992, onda si lagao da je čitava Gornja Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu, priznaj da si lagao i jedno i drugo.
Fakat mi nije jasno kako je netko u stanju ovako lagati u facu. Šporet je napisao/la: Ne postoji greška kod Pločara, crta je ucrtana prema dostupnim izvorima, ti si kod Pločara lagao da je HVO kontrolirao čitavo naselje Polje Pločari i još nekoliko sela iza Polja Pločari. Tajnim izvorima koje nitko vidio osim tebe nije? Šporet je napisao/la: I crtao ovu izmišljenu liniju koja je najobičnija lažljiva izmišljotina ![slika](https://i.ibb.co/993kBPCS/RY5Q89Q.png) Tu se lijepo vidi za koliko si sfušao kartu. Šporet je napisao/la: Priznaj da si lagao o izmišljenoj liniji kod Pločara.
Ti si fakat pukao kao kokica. Šporet je napisao/la: Svi izvori su opće dostupni, da nisi amaterska lažljiva sramotna neznalica, znao bi to.
I zato si ih lijepio tu, zato se nisi trebao vaditi oko Tramošnice i dalje... Šporet je napisao/la: To su primjeri parcelizacije razminiranog i istraženog područja iznimno visoke detaljnosti koji pokazuju kako se duž čitave daytonske granice određivala entitetska granica ovisno od približnih ratnih položaja jedne i druge strane, te varira stotinjak ili x metara lijevo ili desno ovisno od položaja do položaja duž čitave entitetske, što jasno pokazuje da takve varijacije u odnosu entitetsku granicu u okviru granica jednog naselja vamo tamo par stotina metara nemaju nikakve veze mijenjanjem, odnosno darovanjem hrvatskog teritorija za muslimanski i općinu Odžak, što je jasno navedeno u legendi karte prilikom njenog postavljanja.
Oprosti što sam te nazvao Muslimanom. Čak ni Mujo i Haso u najgorim vicevima nisu ovako 'nteligentni. Šporet je napisao/la: To što si ti toliko neobrazovan i tolika neznalica da si mislio da postoji neka imaginarna linija umjesto položaja dvije vojske po kojoj je točno išla određena entitetska granica samo pokazuje kolika si neobrazovana neznalica o temi ratnog razgraničenja.
Pričaš s čovjekom koji zna preko 5 svjetskih jezika, koji je nakon faksa završio specijalistički i koji sada ide na doktorat. Koji je član Mense i još par stvari iber toga. Ja sam vjerojatno jedan od najobrazovanijih ljudi s kojima ćeš ikad imati mogućnost razgovarati u cijelom svom životu. Just saying ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Izgleda da ti nisi samo neobrazovana neznalica po pitanju ratnog razgraničenja, nego općenito nisi baš najoštriji nož u ladici.
Lumen je išao raditi omjere sa screenshotom zamrznutog openstreetmapsa da bi usporedio dužine, jesi išao ravnalom po ekranu možda? A šta bi bilo da sam odzumirao za jednom i onda slikao opensteet, ili zumirao jednom i onda slikao, kakvi bi onda omjeri bili. Rijetko se viđa ovoliko neobrazovana neznalica.
O mili b.... Da si odzumirao i išao lijepiti karte jedne preko druge, one bi bile pogrešne. Ako bi pogodio točno mjesto gdje bi nešto trebalo biti, onda bi bile točne, ali bi omjeri bili isti. Točno se vidi manjak obrazovanja u priči. Šporet je napisao/la: Da, tu tvoju patološku laž o izmišljenom povlačenju smo sada zahvaljujući ovoliko priloženih dokaza jasno pokazali i za sva vremena će stajati kao opomena kolika si lažljiva neznalica. Rapti Bobani. Minska polja. Je, ja sam taj koji laže... Šporet je napisao/la: Koliko netko mora biti umobolan da i dalje može ovoliko patološki lagati, dok doslovno gleda u položaje HVO-a i VRS-a i daytonske linije točno između njih, a on je sam potvrdio da je to daytonska linija točno između položaja HVO-a i VRS-a. Dijabolično, nastavlja lagati kao da dokazi nisu ispred njega. Bolesnik.
A dobro, imaš psiholoških problema. Nema druge. Šporet je napisao/la: Ne može, entietska linija na google-u nije točna, na openstreetmapsu je, to sam te naučio prije par dana, do tada si mislio da je na google mapsu točna. Opet haluciniraš? Šporet je napisao/la: Od kraja rata.
Dokaz neki? Šporet je napisao/la: I opet dijabolični patološki lažov. Znači doslovno gleda u priložen uzorak gdje se jasno vide minska polja svake strane i daytonska linija točno između njih. ![slika](https://i.ibb.co/DPh72Rcy/Ravno-dgf4g65sg45sd.png) Samo da bi nastavio patološki lagati da se linija micala, i to još kaže, da se vidi po minskim poljima po kojima se DOSLOVNO vidi entitetska granica i između položaja dvije vojske i između minskih polja dvije vojske. Bolesna sramotna lažovčina. A jbg. to je kad mozak pregori. Dam kartu BiH s ucrtanim minskim poljima, fino se vidi kako su se micala, a persona tu to mrtva hladna zaniječe. Znaš što Šporet, tebi je život zbilja jednostavan. Šporet je napisao/la: Lažljivac izmisli ovu svoju lažnu liniju, ![slika](https://i.ibb.co/qNVmpHs/Ispravci-na-jugu.png) za to naravno ne priloži niti jedan dokaz (pošto je lažljiva izmišljotina pa dokaza niti ne može biti), ja za obranu istine da je današnja entitetska linija tamo točno između položaja dvije vojske priložim čitav niz primarnih dokaza od; - Detaljne originalne topografske karte HVO-a - Svjedočanstava branitelja koji opisuju crtu - Reportaže sa prve crte - Originalni listovi topografske karte sa karte HVO-a u najvišoj rezoluciji - Uzorak minskih polja između kojih je točno entitetska linija Sve samo da bi ova sramotna neznalica i patološka lažovčina i dalje tvrdila da je njegova izmišljena linija tamo točna i odbija priznati ono što je čitavom forumu i svakoj osobi na planetu koja bi pogledala priložene dokaze očito, da je njegova izmišljena lažna linija sa deset sela pod HVO kontrolom falsifikat i patološka laž. Koji pacijent ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 14 vel 2025, 20:18 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 00:06 |
|
|
@Novem, to su ovi inteligentniji. Neinteligentiji će se utopiti u snu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 03:52 |
|
|
Ceha je napisao/la: Ajde onda molim te daj mi izvore za Fojnicu. Doslovno u postu na koji odgovara dobije izvor, i ponovno traži izvor, Doslovno je dobio dva izvještaja HVO brigade Ban Josip Jelačić; Nadnevak je 01.02.1994., dakle sam kraj H-M rata: Citat: FOJNICA - Protuzrakoplovnim strojnicama MOS je djelovao iz Biljevine po Kapuri, priopćeno je iz Odjela za PD kiseljačke brigade 'Josipa bana Jelačića Nadnevak je 08.03.1994. dakle nakon utvrđenog razgraničenja Arbih i HVO; Citat: KISELJAK - Muslimanske su snage noćas na fojničkoj bojišnici više puta iz pješačkog i protuzrakoplovnog oružja izazivale, pucajući iz smjera Biljevine po postavama branitelja, priopćeno je danas iz Odjela za PD kiseljačke brigade Bana Josipa Jelačića. Koliki besramni lažov moraš biti praviti se da ne vidiš dostavljene izvore? Ceha je napisao/la: Tražio sam te isto za Tramošnicu Kolika bezobrazna lažljiva sramotna neznalica moraš biti na nakon što su mu desetke puta dani dokazi za Tramošnicu on ovo napiše? Prilaganjem dokaza o Tramošnici prokazan je kao lažljivac i neznalica, te su izvorima srušene njegove laži: 1. Laž – Tvrdio je da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992 2. Laž – Tvrdio je da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu Šporet je napisao/la: Ono što je loše i sramotno je što još nisi sposoban priznati;
Da netočno sam tvrdio da nije bilo pomaka crta oko Gradačca, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao za operaciju kojom se linija 1994 pomaknula do današnje entitetske granice, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao da je administrativni dio Tramošnice koji je danas u FBiH osvojen prije Daytona, žao mi je što sam pogriješio. Ceha je napisao/la: Samo što ništa od ovog nije točno. Sve od navedenog je točno. Sva sreća da imamo sve citate, pa se nećeš izvući od svojeg sramotnog neznanja i laganja. Morat ćeš priznati i objasniti zašto si lagao da nije bilo pomaka crta oko Gradačca od pada Broda 1992 i zašto si lagao da je cijela Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu. Nećeš se izvući od priznanja nikada. Ceha je napisao/la: Dio Tramošnice (i Turića) nije osvojen prije Daytona. Jbt. tu ti je karta o kojim se dijelovima naselja radi; http://www.statistika.ba/?show=12&id=10391 Evo ga! Lažljiva neznalica je opet potvrdio svoje laži i sramotno neznanje, opet je priznao da laže i izmišlja da su administrativni dijelovi hrvatskih sela na istoku Gradačca darovani u Daytonu iako su dostavljeni primarni dokazi da su oslobođeni prije Daytona. Odlično je što imamo još jedan, u bezbrojnom nizu citata koji dokazuju tvoje laganje i sramotno neznanje. Ceha je napisao/la: po karti koju sam ti dao kada sam započeo priču o Tramošnici Prljavi lažljivac opet laže. Ali problem mu je što Internet sve pamti. Počeo je lažljivom izmišljotinom da se oko Gradačca od pada Broda 1992 nisu mijenjale ratne linije, i za to naravno stavio što drugo nego jedino za što zna – BB kartu. Kada sam ga upozorio i obrazovao da je od 1992 bilo niz operacija i promjena crta oko Gradačca zbog kojih se linija poklapa sa današnjom entitetskom nedrugačije od uobičajene entitetske granice u ovisnosti od ratnih linija i za to dostavio dokaze – on me je počeo životinjski vrijeđati zašto dostavljam dokaze koji ga prokazuju kao sramotnu neznalicu; Sve je citirano; Dana 26.01.2025. u 6:57 pm iznio si optužbu da moja karta nije točna citat: Ceha je napisao/la: To isto kao da kažeš da ne postoji greška kod Gradačca, a Muslimani su u Daytonu dobili pola Tramošnice. ja odgovaram branim svoju kartu i kažem: Šporet je napisao/la: Entitetska linija kod Tramošnice odgovara ratnim linijama na tom dijelu ratišta. Ti odgovaraš 26.01.2025. u 10:36 pm gdje prilažeš kartu ratišta iz 1992. i ponovo jasno potenciraš svoju grešku. citat: Ceha je napisao/la: Entitetska linija Tramošnice ne bi trebala odgovarati ratnoj. http://www.statistika.ba/?show=12&id=10391Muslimani su tu izvukli svoja sela, a ovo je proširenje radi zemljopisa. ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/Map_11_-_Bosnia_-_Posavina_Corridor_-_August_1992-January_1993.jpg) Nakon toga, ja ponovno branim svoju kartu i molim te da postaviš dokaze ako tvrdiš je crta oko Tramošnice kriva; Šporet je napisao/la: Entitetska linija Tramošnice odgovara ratnoj, ako tvrdiš drugačije molim priloži dokaze. Kao odgovor na to ti 27.01.2025. u 3:00 am pišeš post u kojem nedvosmisleno i jasno potvrđuješ svoju grešku i ne znanje oko linija općine Gradačac, ponovno se pozivajući na kartu stanja 1992 koju si već postavio; citat: Ceha je napisao/la: Za Tramošnicu sam ti isto dao kartu. Gore nije bilo većih pomaka crte nakon pada Broda. Na što ja odgvaram: Šporet je napisao/la: O čemu ti pričaš? Od Brčkog do Doboja, pa tako i Gradačca je bilo na desetke pomaka crta od listopada 1992. do 1995. Ti baš nemaš blage veze o ratu. Ti zatim 28.01. 2025 u 3:11 am odgovaraš: citat: Ceha je napisao/la: Izvori? Kad su to Srbi pokušavali osvojiti Gradačac nakon 92? Na što ja odgovaram prilažući dokaze koji potvrđuju promjene crta i potvrđuju točnost moje karte, odnosno entitetske linije: Šporet je napisao/la: Samo nekoliko primjera: Srpanj 1993. - srpsko širenje koridora kod Brčkog https://www.loc.gov/resource/g6841sm.gct00210/?sp=19Travanj 1994. i Listopad 1994. - širenje teritorija Arbih iznad Doboja i oko Gradačca https://www.loc.gov/resource/g6841sm.gct00210/?sp=36Prosinac 1992 - Operacija Zapad 92 https://bosnae.info/index.php/bitka-za- ... de-arbih-2 Ti stvarno nemaš ama baš blage veze s vezom, moram te obrazovati o osnovama osnova. Više o ratu u BiH zna Aboridžin nego ti. Nakon toga ti 29.01.2025. u 4:28 am pišeš: citat: Ceha je napisao/la: Ovo je promjena crte, to i je zanimljiv dio. Valjda, na neki čudan način, priznajući svoju grešku, tko zna koju u nizu. Međutim, odmah u nastavku, valjda zbog frustracije što si uhvaćen u još jednoj pogrešci u nizu i ponovnog pokazanog ogromnog neznanja, pokrećeš sumanuti napad sa divljačkim vrijeđanjem zbog linka o muslimanskoj operaciji Zapad 92 u prosincu 1992 koja je u danom linku detaljno objašnjena, uz postavljenu poprilično kvalitetnu detaljnu topografsku kartu operacije. citat: Ceha je napisao/la: Ti si baš rang muslimanskog trola.
Ja ti kažem da tu nije bilo većih pomaka od cca pada Broda, jesen/listopad 92., a ti mi daš članak koji se bavi zbivanjima na Gračačkom frontu u listopadu? Nakon toga, pomalo zbunjen ovim tvojim napadom, ja odgovaram i ponovno ukazujem na informacije dane u linku: Šporet je napisao/la: Operacija Zapad 92 odvijala se tijekom prosinca 1992. i detaljno je opisana na linku koji sam dao.
Što je tebi? Jesi li psihički bolestan? Nakon toga ti 29.01.2025. u 11:19 pm pišeš ovo, što god to bilo; citat: Ceha je napisao/la: Ti zbilja imaš žešćih problema? Pričaš o "ofenzivi" koja je trajala četri dana, o "članku" napisanom na bošnjačkom gdje neki polupismeni novinar balavi o stvarima o kojima nema nikakve veze i čije je početak u listopadu. I čiji je rezultat što? Koliko sela mijenja ruku? Nakon toga, u nevjerici da netko može svjesno raditi ovoliku budaletinu od sebe, pišem ovaj odgovor u kojem sam sažeo sve što sam sada detaljno raspisao; Šporet je napisao/la: Ovo je zaista dno dna.
1. Lažeš da karta koju sam postavio oko Gradačca ima greške.
2. Ja kažem da nema i da odgovara linijama.
3. Ti postavljaš Battlegrounds kartu iz sredine 1992 (koja je ionako neprecizna) i govoriš da kod Gradačca više nije do kraja rata bilo pomaka linija.
4. Ja odgovaram pružajući dokaze kako je oko Gradačca bilo masu pomicanja linija nakon pada Broda i potvrđujem točnost moje karte.
5. Ti pišeš ovu bljuvotinu kao odgovor, umjesto da se ispričaš na lažnoj optužbi, kroničnom neznanju o ratnim linijama ratu u bih, i zahvališ mi što sam te obrazovao.
Kakva si ti neodgojena sramota. I konačno nakon svega, ti danas 30.01.2025 u 10:22 am pišeš ovu psiho šizofreničnu umobolnost u kojoj nakon svega double downaš svoje gigantnsko sramotno neznanje, i ponovno, kao i na samom početku tvrdiš da kod Gradačca nije bilo nikakvih pomaka linija, iako su iznad svi priloženi dokazi i detaljne topografske karte i detaljni opisi akcija: Ceha je napisao/la: I ovakvi postovi su primjer zašto si mentalni musliman.
Ukazao sam ti na grešku, krenuo si vrijeđati. Prvo, da to nije greška. Onda, da što ja znam, "lagani" ad hominem. Pa sad kreće spirala svega i svačega.
Na Gradačačkom bojištu nije bilo većih promjena fronta. Gradačac nikad nije bio pred padom, Srbi nisu bili potučeni do Šamca i slično.
Većina zbivanja je završila padom Broda. Brod je pao u listopadu 92. Srbi su imali jedan neuspjeli napad do kraja godine. U njemu su pomaknuli crtu par km prema gradu, što se vidi iz Battlegrounds karte koju sam ti pokazao na početku.
Nakon toga su 94. muslimani vratili dio toga. I to je cijela priča.
Mislim, jesi glup, ili si zbilja "pustinjske vjere"? Što reći? Gnjusno, groteskno, sramotno, balavo, neobrazovano, prljavo, šugavo. Sve dok ne priznaš svoju lažljivost i sramotno neznanje bit ćeš prokazivan za isto, iznova i iznova. Nećeš se izvući bez priznanja. Ceha je napisao/la: Mda, pola Oštre Luke nije promjenilo vlasnika Zapravo da sramotna neznalice, pola Oštre Luke nikad nije promijenilo vlasnika u vojnom smislu, ostala je hrvatska i nakon Daytona iako službeno administrativno u RS-u. Prvo ti si sramotna neznalica koja niti ne zna kako je išla linija oko sela Oštra Luka. Drugo ti si sramotna neznalica koja ne zna kako je išla linija 106. i 104. brigade od Vučilovca do Odmutskog polja. Ceha je napisao/la: Od Fojnice Na istoku Fojnice si izmislio patološku laž da je HVO kontrolirao deset sela za što nisi priložio niti jedan dokaz, ja sam za liniju na tom dijelu ratišta priložio detaljne dokaze – prokazan si kao sramotna neznalica koja izmišlja linije. Izmislio si patološku laž da je linija razdvajanja bila na Fojničkoj rijeci, kada sam dostavio izvještaj HVO Brigade Ban Josip Jelačić koji govori da je linija razdvajanja bila iznad rijeke po kotama Jasikovice, gdje je jedno brdo bilo pod ArBiH, drugo pod HVO-om, točno gdje je i ispravno ucrtana na mojoj karti, ti si me počeo i nastavio životinjski vrijeđati. Sada moraš svima priznati i objasniti zašto si kao patološka lažovčina i prevaratorska sramotna neznalica izmislio da je linija išla po Fojničkoj rijeci i životninjski počeo vrijeđati mene zato što sam ispravno, točno po izvorima ucrtao točnu liniju. Dok to ne priznaš neće prestati prokazivanje tebe kao sramotne neznalica i patološkog lažljivca. Ceha je napisao/la: do Tramošnice. Za Tramošnicu si, zato jer si sramotna neznalica, tvrdio da nije bilo pomaka linija oko Gradačca od pada Broda 1992, i da je dio Tramošnice koji je danas u FBiH darovan u daytonu, što sam demantirao prilažući detaljne dokaze dostignute linije koja se gotovo u metar poklapa sa daytonskom – prokazan si kao lažljiva sramotna neznalica Ceha je napisao/la: Meni apsolutno nije nikakav problem priznati pogrešku. Koja patološka lažovčina, kada ga se obrazuje i priloži izvore koji potvrđuju istinu on počne iz čista mira životinjski vrijeđati i omalovažavati dostavljača izvora i sam izvor jer mu se ne sviđa. Dok ne priznaš sve svoje greške i lažljive izmišljotine, nećeš prestati biti prokazivan lažljivcem i neznalicom. Nikad. Ceha je napisao/la: Na samom početku priče sam ispravio kartu, pomaknuo sam liniju u Pounju i na Ozrenu, prvenstveno radi onih BB kartaka po kojima cijelo vrijeme pljuješ Kada sam te upozorio i obrazovao da širiš muslimansku propagandu šireći laž da su muslimani davali stotine kilometara kvadratnih teritorija u Daytonu, prvo si rekao da pričam gluposti, onda si me nastavio životinjski vrijeđati. Još se nisi zahvalio niti ispričao što si zahvaljujući meni doznao i ispravio strahovitu ogromnu pogrešku koju si, kako sam kažeš, širio 30 godina, sve dok te nisam ja ispravio. Srami se sramoto. Ceha je napisao/la: a maknuo sam ih i kod Kalesije Lažljivče, još uvijek nisi priznao i dao mi za pravo da sam upravu za liniju kod Kalesije i da sam uvijek bio u pravu, umjesto toga, konstantno životinjski vrijeđaš mene zbog čitave mase multidisciplinarnih izvora koje sam dostavio da bi potvrdio točnost linije koju si ti tjednima osporavao i vrijeđao me što sam je točno ucrtao i za to prilagao dokaze. Sramoto srami se. Ceha je napisao/la: od Orašja i Tramošnice pa sve do kôta iznad Dubrovnika su stvari za koje nisi priložio dokaze Za Orašje je rasprava stala jer si odbio dostaviti crtu položaja 106. i 104. brigade od Vučilovca do Odmutskog polja, i tako nedvojbeno potvrdio svima da ne znaš kako je išla – definitivno potvrdi da ne znaš kako je išla preddaytonska linija oraškog džepa, onda ću je ja dostaviti i nastaviti raspravu. Za Tramošnicu si već 100 puta prikazan kao neviđena neznalica, dokazano je da ne znaš za operaciju kojom se daytonska linija primakla do današnje entitetske granice, da ne znaš naći kote dostignute operacijom, da si lažno tvrdio da je čitava Tramošnica u FBiH darovana u Daytonu, a ja dostavljanjem multidisciplinarnih dokaza kristalno precizno potvrdio moj položaj od prvog posta na temi – da je preddaytonska linija u tolikoj blizini entietske granice, kao i na većini iste, da nije tema karte navede u njenoj legendi. Oko kota iznad Dubrovnika si najzornije od svih lokaliteta prikazan kao patološki lažov i neviđena neznalica koja će od sebe radije raditi slijepog metalno retardiranog trola nego priznati baš svima očitu grešku, točnije rečeno sramotnu izmišljotinu o ogromnom teritoriju i deset sela za koja si izmislio da su bila pod kontrolom HVO-a. Kako bi potvrdio istinitost svoje karte dostavio sam: - originalnu kartu Glavnog stožera HVO-a sa obostranim rasporednom snaga HVO-a i neprijatelja koja jasno pokazuje da je entitetska granica između položaja dvije vojske - kristalno jasnu topografsku kartu listova sa HVO karte sa najvišom preciznošću - kartu parcelizacije minskih polja najviše preciznosti koja jasno pokazuje entitetsku granicu između položaja dvije vojske - video reportažu sa prve crte - braniteljske izvore u kojima branitelji potvrđuju kote i liniju koja se poklapa sa današnjom entitetskom granicom Sve to samo da bi ovaj lažljivac i dalje tvrdio da je njegova prljava lažljiva izmišljotina o deset sela pod HVO kontrolom točna, a ispravno ucrtana linija kriva. Sve dok ne priznaš i ne objasniš svima zašto si patološki lagao o izmišljenoj liniji kod Ljubinja i mene životinjski vrijeđao zato što sam dostavljao dokaze za točnu liniju, nećeš imati mira. Ceha je napisao/la: pipak na istoku Fojnice Dostavio sam dokaz već preko deset puta, kao što sam za sve ostale lokalitete dostavio desetke i desetke multidisciplinarnih dokaza svih mogućih vrta i izvora, čak i do videomaterijala, ti za svoje patološke laži i izmišljotine o liniji na Fojničkoj rijeci i izmišljotini o deset sela pod HVO kontrolom nisi ponudio niti jedan jedini dokaz – ništa, nula, što je i savršeno logično jer za izmišljotine i patološke laži dokaza nema. Ceha je napisao/la: kuće u Gornjoj Tramošnici Prokazan si kao sramotna neznalica koja je izmišljala laž da nije bilo promjena crta oko Gradačca od pada broda 1992, kada si prokazan kao neznalica, i kada je dokazima potvrđeno da se operacijom provedenom 1994 ratna linija u potpunosti primakla daytonskoj, prvo si koristio svoju uobičajenu taktiku, životinjski vrijeđao mene zašto dostavljam izvore i same izvore, kada ti je to propalo sada, kako bi pokušao zamagliti definitivno razotkrivanje sebe kao neznalice, trolaš o 8 kuća u ničijoj zemlji točno ispred položaja dostignutih operacijom ispred kojih se povukla granica baš kao i svugdje drugdje duž čitave entitetske granice. Ceha je napisao/la: Možeš dodati gdje su Srbi držali Rapte Bobane? Patološka lažovčina nema al ama baš niti grama srama niti obraza. Doslovno sam mu stavio videoizvještaj iz Rapti Bobana da bi on napisao ovakvo pitanje. Sramota bez dna. Ceha je napisao/la: Dokaži mi da imam krivo, da nisi izmislio crte oko Tramošnice i Fojnice, poakži nešto radi čega bi trebao promijeniti liniju. Koja prljava, neodgojena balava sramotna patološka lažovčina. Dostavim mu dostignute položaje u Tramošnici koji točno prate entitetsku liniju, i lažov se hladno pravi da ih ne vidi. Dostavim mu izvještaj Brigade HVO-a Ban Josip Jelačić o položajima ArBiH i položajima HVO-a ja Jasikovici nakon provedenog razgraničenja i kraja H-M rata i lažov se hladno pravi da ih ne vidi. Sramota ispod svake razine. Ceha je napisao/la: Isto kao što si rekao da ćeš se ispričati nakon što ti se dostavi fronta Orašja. Da rekao sam, i potvrdio si da sam u pravu i da te imam pravo nazivati sramotnom neznalicom jer ne znaš ratnu liniju 106. i 104. brigade od Vučilovca do Odmutskog polja. Hoćeš opet? Gledaj sad kako ćeš izignorirati pitanje i potvrditi da si neznalica. Izvoli, dokaži da znaš kako je išla ratna linija 106. i 104. brigade HVO-a od Vučilovca do Odmutskog polja, bilo kakvim izvorom, može kartografski, može pisano po kotama, postoje obadva dokaza. Čim potvrdiš da ne znaš ja ću je dostaviti. Ceha je napisao/la: Ma e, BB ti nije dokaz Znači ipak još uvijek tvrdiš da su BB karte superprecizne, iako pokazuju desetine hrvatskih sela po kontrolom arbih iako su bila pod kontrolom HVO-a, i iako pokazuju potpune budalaštine o granici na rijeci Bosni usred grada Žepča i slično… to su tvoji jedini izvori jer si dokazana neznalica kojem sve počinje i završava s time da vidi sliku s nekom linijom precrta je i gotovo, a ne zna beknut niti jednu riječ niti jedan izvor zašto je linija tamo nacrtana i dali je uopće točna i na temelju čega je uopće tamo nacrtana. Ceha je napisao/la: Imaš pravo, one linije o minskim poljima su isto tvoje djelo. Trolerska neznalico, dokazi o ratnim linija su ili precizne topografske karte ili pisana i ostala građa sa navođenjem kota i preciznih lokaliteta, takve dokaze sam dostavljao i dostavljam samo i isključivo ja, jer je tvoje neznanje toliko kolosalno da čak ne znaš niti za postojanje topografskih karta, a kamoli na njima pronalaženje lokaliteta i kota koje se navode u HVO i ratnoj građi. Ceha je napisao/la: Nikad, apsolutno nikad mi nije bio problem priznati grešku. Kaže patološki lažljivac koji doslovno bulji u ogromnu masu jasnih dokaza najviše preciznosti i kvalitete originalne HVO građe – samo da bi i dalje nastavio vrijeđati i tvrditi da su njegove lažljive izmišljotine o liniji na Fojničkoj rijeci i deset sela pod hrvatskom kontrolom kod Ljubinja točne, a HVO topografske karte i izvješća HVO brigada krive. Gadljivo. Ceha je napisao/la: Minska karta ti fino pokazuje fluktuacije linija kod Ravnog. Kao što sam rekao – odmah u nastavku patološka lažovčina bez imalo srama jednostavno nastavlja lagati o izmišljenoj liniji kod Ravnog i deset sela pod hrvatskom kontrolom iznad Ljubinja, iako doslovno gleda u HVO topografsku kartu položaja, braniteljske izvore opisivanje crte, prenesene položaje na originalni list topografske karte HVO karte najviše moguće rezolucije, detaljnu kartu parcelizacije minskih polja koja kristalno jasno pokazuje entitetsku granicu između minskih polja dvije vojske koje se u milimetar slažu sa HVO kartom njihovih položaja…. Sve to samo da bi nastavio lagati o svojoj izmišljenoj liniji deset sela iznad Ljubinja pod hrvatskom kontrolom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 03:52 |
|
|
Ceha je napisao/la: A dokaz kojeg si iznio da je suprotno mojoj tvrdnji je... ? Ti si bez premca najbezobraznija neznalica koja je ikad kročila na Internet. Dostavljen ti je izvještaj HVO brigade o poziciji položaja ArBiH i položaja HVO-a, samo da bi ga ti ignorirao, pravio da ne postoji i nastavio i dalje lagati o svojoj izmišljenoj liniji, kao da izvještaj HVO brigade nikad nije postojao. Ceha je napisao/la: Me možeš citirati tu? Ajd, baš me zanima. Da te citiram? Tisuću puta si rekao da je linija kod Pločara točna isključivo zato jer je tako nacrtana crta na BB karti. Kada sam ja priložio izvor o liniji u Pločari Polju krenuo si životinjski vrijeđati i mene i izvor. Ceha je napisao/la: A to si dokazao preko karte linija miniskih polja, na kojima se očito vidi da je crta tu flukurirala, ili? Patološki lažov opet umobolno laže da je njegova izmišljotina o crti iznad Ljubinja i deset sela pod hrvatskom kontrolom točna, iako doslovno gleda u detaljnu kartu parcelizacije minskih polja koja jasno da ne može jasnije pokazuje entitetsku granicu točno između položaja dvije vojske. Ceha je napisao/la: Kojih skrivaš kao zmija noge? Dostavljanje… - originalne karte Glavnog stožera HVO-a sa obostranim rasporednom snaga HVO-a i neprijatelja koja jasno pokazuje da je entitetska granica između položaja dvije vojske - kristalno jasne topografske karte listova sa HVO karte sa najvišom preciznošću - karte parcelizacije minskih polja najviše preciznosti koja jasno pokazuje entitetsku granicu između položaja dvije vojske - video reportaže sa prve crte - braniteljskih izvora u kojima branitelji potvrđuju kote i liniju koja se poklapa sa današnjom entitetskom granicom - izvješća HVO brigade u kojima se detaljno navode kote položaja HVO-a i neprijatelja …je skrivanje izvora kao zmija noge? Kolika sramotna bezobrazna patološka lažovčina moraš biti? Ceha je napisao/la: Onda ti nije problem demantirati me. Liniju molim. Ovo je umobolna razina patološke lažljivosti, ali iznimno dobra jer do kosti razotkriva do kojih je dubina spreman ići u svojoj sramoti. Dostavilo ti se izvješće HVO brigade. Zatim, pošto si neobrazovana neznalica koja ne zna za topografske karte, a kamoli pronalaženje kota na njima, smilovao sam ti se i dostavio sam i to. Suočen s dokazima izvješća HVO brigade koja jasno navodi muslimanske položaje na koti u planini iznad Fojničke rijeke, umjesto priznaš da si lagao i izmislio crtu na Fojničkoj rijeci, ti se rađe praviš da nisi vidio izvor. Ceha je napisao/la: Da sam i pogriješio, a nisam, razlika u liniji bi bila koliko? Kolika je razlika kod Fojnice, kolika kod Tramošnice, a kolika kod Ravnog? Opa, jesu li ovo naznake pucanja ipak? Ajde još malo ti fali i sve će biti gotovo. A razlika u liniji bi bila točno onolika… kolika je na mojoj točnoj crti ucrtanoj na karti. Ceha je napisao/la: Tebe, koji si tu sjebao sve što se sjebati dade A ne, ništa, prljava lažovčina je ipak još u lažov modu. A ništa, idemo dalje za iste pare, ja tebe mogu u vječnost prokazivati kao neznalicu i lažova koji izmišlja linije i onda životinjski vrijeđa one koji su se potrudili naći izvore i ucrtati linije ispravno po najdetaljnijim dokazima. Nikakav problem. Ceha je napisao/la: Kakve laži? Ovakve: Prvo si tvrdio da je BB karta superprecizna i da u centimetar točno prikazuje liniju fronte kod Pločara iživotinjski vrijeđao mene što sam donosio dokaze i izvore da nije – sramotna neznalica i patološki lažov. Drugo si tvrdio da BB karta ipak više nije superprecizna kada sam te obrazovao da izostavlja 10 hrvatskih sela izvan kontrole HVO-a, ali da ti je ipak precizna samo u komadiću gdje ti želiš da bude precizna, te mene životinjski vrijeđao jer sam donosio dokaze da BB karta nije precizna – sramotna neznalica i patološki lažov. Treće si tvrdio da je BB karta ipak superprecizna ali je na njoj sve krivo, pa čak i datum i da je precizna ali da pokazuje stanje prije zauzimanja Bašinog Brda iako je na njoj Bašino Brdo zauzeto, kada sam ukazao na ove nelogičnosti i činjenice životinjski si me počeo vrijeđati – sramotna neznalica i patološki lažov. Sada si već toliko puta skočio iz jednog u drugo da više nije sigurno da li trenutno tvrdiš da je BB karta superprecizna samo je kriv datum, ili ipak tvrdiš da je BB karta užasno neprecizna i pokazuje deset sela pod hrvatskom kontrolom s krive strane granice, osim u komadiću gdje tvrdiš da je superprecizna. Ceha je napisao/la: BB karta ne pokazuje stanje nakon ofenzive HVOa A zašto lažeš da ne pokazuje stanje nakon ofenzive kad je na njoj lijepo osvojeno Bašino Brdo i lijepo naveden datum stanja? Kako si možeš dopustiti tako plitko laganje, doslovno bez imalo srama i obraza, kao da mazohistički želiš biti ulovljen i prokazan neznalicom. Ceha je napisao/la: Pokazuje ih prije te ofenzive, ili prije kraja te ofenzive, ako ti je tako draže. Ooopaaa, imamo novi stadij u copiumu sa spašavanjem BB karte – crta je izrađena u pola ofenzive točno između onih par sati od zauzimanja kote i spuštanja u podnožje u sela. Kakav briljantan save. Jel i na karti čitave središnje bosne također još uvijek ofenziva traje? Sramotno čak i za tebe, a to je stvarno teško postići. Ceha je napisao/la: Ta karta je super izvor I eto, konačno smo dobili priznanje – karta koja prikazuje bezbrojna hrvatska sela s krive strane linije, koja prikazuje potpune sumanute gluposti oko Žepča, Lašvanske doline, Uskoplja… je njemu super i jedini izvor jer za drugo nezna. Ajde da imamo i do spremljeno, poslužit će. Ceha je napisao/la: Jer nekako ne vidim te riječi za koje tvrdiš da sam ih rekao. Jel ovo moguće? Doslovno u rečenici iznad si napisao da ti je BB karta super i jedan jedini izvor. Ceha je napisao/la: Nijednom. Zašto tako prljavo lažeš? Izvor je postavljen više puta i više puta si životinjski izvrijeđao mene što sam ga postavio, i sam izvor. Šporet je napisao/la: Evo, zaokruži na google maps karti lokalitet Hurje, dokaži da znaš gdje su. Ne može lakši zadatak. Ceha je napisao/la: A zašto bih to napravio? Aaahahahahaah. Što sam vam rekao, nema ništa, po ostamstoti put je dokazao da nema blage veze o izvorima, topografskim kartama, kotama iz HVO građe… neznalica. Ceha je napisao/la: Gdje je citat? Pa gore ti je - osamstoprvi put si potvrdio da ti je BB karta super izvor i jedan jedini izvor za tvoje neznaličke izmišljotine. Ceha je napisao/la: Dao si priču nekog Haaškog muslimana Zašto par rečenica prije prljavo lažeš da ne znaš za dokaz, da bi ga par rečenica nakon komentirao? Vidiš kako je prljave lažljivce lako uhvatiti u laži, sami dođu, sami se uhvate. Ceha je napisao/la: Dio Tramošnice (i Turića) nije osvojen prije Daytona. Jbt. tu ti je karta o kojim se dijelovima naselja radi; http://www.statistika.ba/?show=12&id=10391 I evo ga, sramotna neznalica i patološki lažov, ponovno je po stoti put potvrdio da on misli da administrativni dio Tramošnice i Turića (plavi dio naselja u FBiH) nije osvojen prije Daytona, iako su mu dostavljeni izvori koji precizno navode dostignute oslobođenje lokalitete operacije koji se nalaze točno u tim hrvatskim selima i daytonska linija baš kao i ratna točno ispred njih. Ceha je napisao/la: Dakle, prepravio si BB kartu Pa zar nisi i ti sam rekao da je treba prepraviti na tisućuijendom mjestu? Čekaj sad opet tvrdiš da su Bakovići, Gojevići i deset hrvatskih sela ipak točno označeni na BB karti? Ceha je napisao/la: na način na koji nitko drugi nije napravio Ovo najbolje pokazuje tvoju sveopću plitkost i kolosalno neznanje, isključivo si ovisan o slikicama i linijama, što sviše djetinjastija i nepreciznija to tebi bolje jer je lakše precrtati, zato nemaš blage veze o HVO građi, zato nemaš blage veze o topografskim kartama i kotama koje treba tražiti i po njima izrađivati liniju po vlastitoj topografskoj karti. Ti ništa od toga ne znaš, nemaš blage veze, tebi samo da je linija i paint boje i tu tvoje „znanje“ staje, a beskrajno neznanje i balavost počinje. Zato i stalno zapomažeš „liniju! liniju!“ nakon što su jasno dostavljeni dokazi i u obliku izvještaja HVO brigade po položajima neprijatelja i HVO-a, i čak, pošto si bespomoćan i priložena sama topografska karta sa jasno navedenim kotama i njihovim lokacijama. TI si toliko neobrazovan i tolika neznalica o temi utvrđivanja ratnih linija da nisi sposoban ili ne želiš očitati ono što je svakom na ovom forumu i svakom na svijetu jasno, da su položaji arbih prema HVO izvorima na kotama u planini iznad Fojničke rijeke, točno onako kako je navedeno na mojoj karti. Ceha je napisao/la: Ako aBiH ima rov na planini iznad potoka (a nema), onda je cijela ova rasprava suvišna. Ovo upravo ovo je opravdanje za svaki dani ti epitet, i potvrda da je valjan i ispravan. Dakle, nakon što su mu dana DVA HVO izvješća… Nadnevak je 01.02.1994., dakle sam kraj H-M rata: Citat: FOJNICA - Protuzrakoplovnim strojnicama MOS je djelovao iz Biljevine po Kapuri, priopćeno je iz Odjela za PD kiseljačke brigade 'Josipa bana Jelačića Nadnevak je 08.03.1994. dakle nakon utvrđenog razgraničenja Arbih i HVO; Citat: KISELJAK - Muslimanske su snage noćas na fojničkoj bojišnici više puta iz pješačkog i protuzrakoplovnog oružja izazivale, pucajući iz smjera Biljevine po postavama branitelja, priopćeno je danas iz Odjela za PD kiseljačke brigade Bana Josipa Jelačića. …koja jasno navode položaje i kote na kojima je ArBiH i položaje i kote na kojima je HVO, Nakon što je bespomoćno zapomagao da ne zna naći lokalitete i kote jer ne zna za topografske karte, dana mu je i topografska karta: ![slika](https://i.ibb.co/35YQnpv9/ffffgjgf4525.png) Ajde ako nema srama ni obraza ni odgoja priznati da je izmislio liniju na Fojničkoj rijeci, ali da se barem u sramoti povuće kad već nema obraza priznati izmišljanje, da se njegova sramota više ne vidi, ali ne, on doubledowna i nakon svega ovoga i dalje hladno, kao da ništa nije bilo nastavlja tvrditi da arbih nema rov na planini iznad potoka, IAKO IZVJEŠĆA HVO-A POTVRĐUJU DA IMA i samo i dalje nastavlja lagati da je njegova patološka lažljiva izmišljotina o liniji na Fojničkoj rijeci ispravna. Ne postoje riječi kojima bi se opisala gadljivost ovakve lažovčine. Ceha je napisao/la: Za početak našao sam kritizirati idiota koji tvrdi da je aBiH kontrolirala komad HVO teritorija kojeg nije kontrolirala. Sramoto bez srama i obraza, ideš kontra izvješća brigade HVO-a o svojim vlastitim položajima i položajima neprijatelja samo zato jer si se toliko zakopao i pokopao sa svojom patološkom lažljivom izmišljotinom o liniji na Fojničkoj rijeci da sad nemaš izlaza. Ceha je napisao/la: Pa daj ozbiljno, koliko ti imaš godina? Vrtićko dijete bi prestalo. Jel boli a? Jel peče ovako koncizno i precizno isljučivo s izvorima biti prokazan kao patološka lažovčina, sramotna neznalica i neodgojeni bezobraznik? Neka, peči će još više. Sve si si sam kriv. Ceha je napisao/la: I gdje je tu muslimanski rov? Gledajte ovo? Jel vidite ovo? Nakon ovakvih pruženih mu dokaza: Dakle, nakon što su mu dana DVA HVO izvješća… Nadnevak je 01.02.1994., dakle sam kraj H-M rata: Citat: FOJNICA - Protuzrakoplovnim strojnicama MOS je djelovao iz Biljevine po Kapuri, priopćeno je iz Odjela za PD kiseljačke brigade 'Josipa bana Jelačića Nadnevak je 08.03.1994. dakle nakon utvrđenog razgraničenja Arbih i HVO; Citat: KISELJAK - Muslimanske su snage noćas na fojničkoj bojišnici više puta iz pješačkog i protuzrakoplovnog oružja izazivale, pucajući iz smjera Biljevine po postavama branitelja, priopćeno je danas iz Odjela za PD kiseljačke brigade Bana Josipa Jelačića. …koja jasno navode položaje i kote na kojima je ArBiH i položaje i kote na kojima je HVO, Nakon što je bespomoćno zapomagao da ne zna naći lokalitete i kote jer ne zna za topografske karte, dana mu je i topografska karta: ![slika](https://i.ibb.co/35YQnpv9/ffffgjgf4525.png) On odlučuje zatrolati s ovim Ceha je napisao/la: I gdje je tu muslimanski rov? Koliki besramni šljam moraš biti? Ceha je napisao/la: Iscrtano područje je držao HVO ![slika](https://i.ibb.co/993kBPCS/RY5Q89Q.png) Konačno jadnik je skupio hrabrosti stati iza svojih izmišljotina i potvrditi ih. Dokaz ide: Nadnevak je 07.03.1994. Citat: iz Odjela za PD kiseljačke Brigade bana Josipa Jelačića;
Tijekom noći iz smjera Smajlovića muslimanska je vojska djelovala s više eksplozivnih naprava po crtama obrane HVO-a uz jače provociranje pješačkim oružjem, protuzrakoplovnim strojnicama i s puškostrojnicom M-84. Ozlijeđenih nije bilo. Zašto HVO izvješće navodi da muslimanska vojska nakon provedenog razgraničenja i kraja H-M rata puca iz Smajlovića na položaje HVO-a? Sada ćeš morati priznati i objasniti svima zašto si patološka lažovčina i sramotna neznalica koja crta Smajloviće i deset sela u dubini teritorija iza Smajlovića kao HVO teritorij ako se iz Smajloivća puca po položajima HVO-a? Šporet je napisao/la: Time smo definitivno srušili tvoje sramotne laži 1. Laž – Tvrdio si da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992 2. Laž - da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu Ceha je napisao/la: Molim citate. Nema nikakvih problema: 1. Laž koju smo razbili: Ceha je napisao/la: Gore nije bilo većih pomaka crte nakon pada Broda 2. Laž koju smo razbili: Ceha je napisao/la: a Muslimani su u Daytonu dobili pola Tramošnice. I doslovno u ovom postu ponovno potvrda tvojih laži: Ceha je napisao/la: Dio Tramošnice (i Turića) nije osvojen prije Daytona. Jbt. tu ti je karta o kojim se dijelovima naselja radi; http://www.statistika.ba/?show=12&id=10391 Kao i za sve ostalo, ako treba i tisuću puta ću te razotkriti kao patološkog lažova i sramotnu neznalicu sve dok sve ne priznaš. Ceha je napisao/la: Tu se lijepo vidi za koliko si sfušao kartu. Tu se lijepo vidi kolika si ti palološka umobolna lažovčina da izmišljaš patološke lažne crte i onda životinjski vrijeđaš one koji su točno ucrtali crte u skladu sa izvorima. Ceha je napisao/la: I zato si ih lijepio tu, Da, na desetke i desetke, svih mogućih multidisciplinarnih oblika, u odnosu na nula, doslovno n.u.l.a., tvojih izvora. Ceha je napisao/la: Pričaš s čovjekom Pričam s patološkom lažovčinom, sramotnom neznalicom i neodgojenim bezobraznikom kojeg sam prokazao pred svima. Ceha je napisao/la: Da si odzumirao i išao lijepiti karte jedne preko druge, one bi bile pogrešne. Bahahaha koji kretenko, ja mu stavim screenshot jedne i druge karte da si može skinuti topografsku i zumirati koliko hoće, a otvoriti openstreetmaps i zumirati koliko hoće do najvećih detalja da bi usporedio linije, on šupljoglavac uspoređivao dužine dvije zamrznute slike. Ti si doslovno mutavi Mujo iz viceva, aj barem si me nasmijao. Ceha je napisao/la: Rapti Bobani. Rapti Bobani za koje sam ti doslovno stavio video reportažu nezahvalna lažljiva neznalice. Ceha je napisao/la: Minska polja. Priložena karta minskih polja najviše moguće rezolucije koja jasno u najveće detalje pokazuje entitetsku liniju između minskih polja dvije vojske točno po položajima topografske karte Glavnog Stožera HVO-a, a ti se praviš da je ne vidiš. Srami se sramoto. Ceha je napisao/la: Dam kartu BiH s ucrtanim minskim poljima, fino se vidi kako su se micala, a persona tu to mrtva hladna zaniječe. Koji umobolni prljavi patološki lažjivac. Ponovno se pravi da ne vidi priloženu kartu minskih polja najviše moguće rezolucije koja jasno u najveće detalje pokazuje entitetsku liniju između minskih polja dvije vojske točno po položajima topografske karte Glavnog Stožera HVO-a, a doslovno ju citira. Ceha je napisao/la: Koji pacijent Znači ja sam pacijent jer iz čiste dobre volje dostavljam: - Detaljne originalne topografske karte HVO-a - Svjedočanstava branitelja koji opisuju crtu - Reportaže sa prve crte - Originalne listove topografske karte sa karte HVO-a u najvišoj rezoluciji - Uzorak minskih polja između kojih je točno entitetska linija Neodgojeni nezahvalni lažov bez obraza i srama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 15:03 |
|
|
Šporet je napisao/la: Doslovno u postu na koji odgovara dobije izvor, i ponovno traži izvor, Doslovno je dobio dva izvještaja HVO brigade Ban Josip Jelačić; Nadnevak je 01.02.1994., dakle sam kraj H-M rata: Citat: FOJNICA - Protuzrakoplovnim strojnicama MOS je djelovao iz Biljevine po Kapuri, priopćeno je iz Odjela za PD kiseljačke brigade 'Josipa bana Jelačića Nadnevak je 08.03.1994. dakle nakon utvrđenog razgraničenja Arbih i HVO; Citat: KISELJAK - Muslimanske su snage noćas na fojničkoj bojišnici više puta iz pješačkog i protuzrakoplovnog oružja izazivale, pucajući iz smjera Biljevine po postavama branitelja, priopćeno je danas iz Odjela za PD kiseljačke brigade Bana Josipa Jelačića. Koliki besramni lažov moraš biti praviti se da ne vidiš dostavljene izvore? I kako taj članak (za kojeg tu ne piše od kuda si ga izvukao, ni gdje ga se može provjeriti) može dati poslužiti kao validacija tvoje tvrdnje, odnosno biti izvor tvoje linije, za kojeg te pitam? Kapura je ovdje, riječ je o vrhu iznad Nadbara. https://www.google.com/maps/place/Kapur ... FQAw%3D%3DA Biljevina je gdje? Kako ovo dokazuje da granica nije na potoku? Još uvijek pretpostavljam da nisi glup i da se namjerno izvlačiš, ali iskreno već polagano sumnjam u to. Šporet je napisao/la: Kolika bezobrazna lažljiva sramotna neznalica moraš biti na nakon što su mu desetke puta dani dokazi za Tramošnicu on ovo napiše? Svakom psovkom se samo dublje zakopavaš. Na svim tvojim "dokazima" za Tramošnicu se jasno vidi da aBiH ne drži ni dio naselja, a koliko sam mogao primjetiti (slobodno me demantiraj), niti katastarskih općina. S obzirom na veličinu područja, to i jesu dokazi da se linija micala na korist fBiH. Šporet je napisao/la: Prilaganjem dokaza o Tramošnici prokazan je kao lažljivac i neznalica, te su izvorima srušene njegove laži: 1. Laž – Tvrdio je da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992
A koji je pomak ratne linije oko Gradačca u razdoblju između listopada 92. i do Daytona? Dao sam ti kartu koja je pokazivala srpsko osvajanje malog prostora sjeverno od gradića dva mjeseca nakon pada Broda, do siječnja 93. Muslimani su to područje vratili 94. Je li linija cca ista? Ti si se lagano zapetljao u vlastite laži. Šporet je napisao/la: 2. Laž – Tvrdio je da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu
Molim citat za ovo. To te već pitam oho-ho puta. Šporet je napisao/la: Da netočno sam tvrdio da nije bilo pomaka crta oko Gradačca, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao za operaciju kojom se linija 1994 pomaknula do današnje entitetske granice, žao mi je što sam pogriješio. Da nisam znao da je administrativni dio Tramošnice koji je danas u FBiH osvojen prije Daytona, žao mi je što sam pogriješio.
Ali nijedno od ovoga nije točno. Pomaci crte oko Gradačca su minimalni. Preddaytonska crta je cca ona crta koja je bila u vrijeme pada Broda. Još sam ti sam stavio kartu kada sam napisao to. Oprosti, mislio sam da si inteligentniji nego što jesi. Ponekad precijenim ljude. A administrativni dio Tramošnice koji je danas u fBiH je prepušten u Daytonu. To je područje od onih 8 kuća, pa na dalje. Šporet je napisao/la: Sve od navedenog je točno. Sva sreća da imamo sve citate, pa se nećeš izvući od svojeg sramotnog neznanja i laganja.
Izvrsno, citiraj molim te. Šporet je napisao/la: Morat ćeš priznati i objasniti zašto si lagao da nije bilo pomaka crta oko Gradačca od pada Broda 1992 i zašto si lagao da je cijela Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu.
Objasnio sam ti gore. Malo je teško utjecati na tuđe kognitivne sposobnosti, iako čovjeku uz istu rečenicu i priložiš kartu fronti. Jbg. Šporet je napisao/la: Nećeš se izvući od priznanja nikada.
Gle, u ovom kontekstu jedino priznanje koje mogu dati je da nikad nisam naletio na ovoliku budaletinu ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Ispričaj se. Pogledaj što si gore pisao i koliko si se zajebao. Šporet je napisao/la: Evo ga! Lažljiva neznalica je opet potvrdio svoje laži i sramotno neznanje, opet je priznao da laže i izmišlja da su administrativni dijelovi hrvatskih sela na istoku Gradačca darovani u Daytonu iako su dostavljeni primarni dokazi da su oslobođeni prije Daytona.
Ja pričam hrvatski, kojim ti jezikom pričaš? Neznalačko-lažljivskim, kad često upotrebljavaš tu kombinaciju. Dao sam ti linije, katastarske granice i naselja koja se nalaze na karti. Koji je dokaz da je išta od toga kontrolirala aBiH prije Daytona? Šporet je napisao/la: Odlično je što imamo još jedan, u bezbrojnom nizu citata koji dokazuju tvoje laganje i sramotno neznanje. Prljavi lažljivac opet laže. Ali problem mu je što Internet sve pamti.
To nije moj problem. Piše crno na bijelom, zar ne? Šporet je napisao/la: Počeo je lažljivom izmišljotinom da se oko Gradačca od pada Broda 1992 nisu mijenjale ratne linije, i za to naravno stavio što drugo nego jedino za što zna – BB kartu. Kada sam ga upozorio i obrazovao da je od 1992 bilo niz operacija i promjena crta oko Gradačca zbog kojih se linija poklapa sa današnjom entitetskom nedrugačije od uobičajene entitetske granice u ovisnosti od ratnih linija i za to dostavio dokaze – on me je počeo životinjski vrijeđati zašto dostavljam dokaze koji ga prokazuju kao sramotnu neznalicu;
Možemo rezimirati? Ja tebi dam kartu na kojoj je prikazana (poprilično mala) promjena sjeverno od Gradačca u razdoblju dva mjeseca nakon pada Broda. Napišem da se linija nije mijenjala od vremena pada Broda (jer je aBiH povratila to područje 94). I ti kreneš mene vrijeđati na temelju toga. A da stvar bude bolja, o tom području se ne govori uopće u Daytonu, u Daytonu je RS prepustila djelove Tramošnice aBiH, a oni se nalaze istočno od ovoga. Dakle ukratko, trolić odvraća pažnju, svađa se, vrijeđa, prijeti, samo da se izvuče od priznanja jasno dokumnetirane greške. Šporet je napisao/la: Sve je citirano; Dana 26.01.2025. u 6:57 pm iznio si optužbu da moja karta nije točna citat: Ceha je napisao/la: To isto kao da kažeš da ne postoji greška kod Gradačca, a Muslimani su u Daytonu dobili pola Tramošnice. Evo, tu sam te ulovio u još jednoj laži. Jesi li tvrdio u ovom postu da sam rekao da su muslimani dobili cijelu Tramošnicu? Šporet je napisao/la: ja odgovaram branim svoju kartu i kažem: Šporet je napisao/la: Entitetska linija kod Tramošnice odgovara ratnim linijama na tom dijelu ratišta. Što je, kao što je očito demonstrirano, čistokrvna laž. Šporet je napisao/la: Ti odgovaraš 26.01.2025. u 10:36 pm gdje prilažeš kartu ratišta iz 1992. i ponovo jasno potenciraš svoju grešku. citat: Ceha je napisao/la: Entitetska linija Tramošnice ne bi trebala odgovarati ratnoj. http://www.statistika.ba/?show=12&id=10391Muslimani su tu izvukli svoja sela, a ovo je proširenje radi zemljopisa. ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/Map_11_-_Bosnia_-_Posavina_Corridor_-_August_1992-January_1993.jpg) Dakle, opet ti kažem istinu. Šporet je napisao/la: Nakon toga, ja ponovno branim svoju kartu i molim te da postaviš dokaze ako tvrdiš je crta oko Tramošnice kriva; Šporet je napisao/la: Entitetska linija Tramošnice odgovara ratnoj, ako tvrdiš drugačije molim priloži dokaze. Kao odgovor na to ti 27.01.2025. u 3:00 am pišeš post u kojem nedvosmisleno i jasno potvrđuješ svoju grešku i ne znanje oko linija općine Gradačac, ponovno se pozivajući na kartu stanja 1992 koju si već postavio; citat: Ceha je napisao/la: Za Tramošnicu sam ti isto dao kartu. Gore nije bilo većih pomaka crte nakon pada Broda. I zar to nije istina? Koje je stanje na dan pada Broda, a koje je stanje prije Daytona? Koji imaš dokaz da je aBiH držala ijedan komad Tramošnice u tom razdoblju? Šporet je napisao/la: Na što ja odgvaram: Šporet je napisao/la: O čemu ti pričaš? Od Brčkog do Doboja, pa tako i Gradačca je bilo na desetke pomaka crta od listopada 1992. do 1995. Ti baš nemaš blage veze o ratu. Još jedan tantrum, da. Šporet je napisao/la: Ti zatim 28.01. 2025 u 3:11 am odgovaraš: citat: Ceha je napisao/la: Izvori? Kad su to Srbi pokušavali osvojiti Gradačac nakon 92? Na što ja odgovaram prilažući dokaze koji potvrđuju promjene crta i potvrđuju točnost moje karte, odnosno entitetske linije: Kako oscilacija crte u razdoblju listopad 92.-listopad 95. dokazuje ispravnost tvoje linije u Tramošnici? Klasični ad hominem. Šporet je napisao/la: Šporet je napisao/la: Samo nekoliko primjera: Srpanj 1993. - srpsko širenje koridora kod Brčkog https://www.loc.gov/resource/g6841sm.gct00210/?sp=19Travanj 1994. i Listopad 1994. - širenje teritorija Arbih iznad Doboja i oko Gradačca https://www.loc.gov/resource/g6841sm.gct00210/?sp=36Prosinac 1992 - Operacija Zapad 92 https://bosnae.info/index.php/bitka-za- ... de-arbih-2 Ti stvarno nemaš ama baš blage veze s vezom, moram te obrazovati o osnovama osnova. Više o ratu u BiH zna Aboridžin nego ti.I svi argumenti su tog tipa. Klinac koji ne zna di mu je guzica, a di glava. Šporet je napisao/la: Nakon toga ti 29.01.2025. u 4:28 am pišeš: citat: Ceha je napisao/la: Ovo je promjena crte, to i je zanimljiv dio. Valjda, na neki čudan način, priznajući svoju grešku, tko zna koju u nizu. Međutim, odmah u nastavku, valjda zbog frustracije što si uhvaćen u još jednoj pogrešci u nizu i ponovnog pokazanog ogromnog neznanja, pokrećeš sumanuti napad sa divljačkim vrijeđanjem zbog linka o muslimanskoj operaciji Zapad 92 u prosincu 1992 koja je u danom linku detaljno objašnjena, uz postavljenu poprilično kvalitetnu detaljnu topografsku kartu operacije. citat: Ceha je napisao/la: Ti si baš rang muslimanskog trola. Ja ti kažem da tu nije bilo većih pomaka od cca pada Broda, jesen/listopad 92., a ti mi daš članak koji se bavi zbivanjima na Gračačkom frontu u listopadu? Viš, oprosti.... ja obično uzimam da pričam s normalnim ljudima, a ti si ipak malo "poseban". Trebao sam prije skužiti da si muslimanski trol. Dakle, ajd objasni mi gdje je netočnost u priči. Ja kažem da nije bilo većih promjena od pada Broda. Brod je pao u listopadu 92. Dam ti kartu na kojoj se jasno vidi promjena do kraja godine (bez obzira koliko mala bila). To je to razdoblje, ili neko drugo? 94. se ta razlika anulira. Nijedno od toga se ne dotiče Tramošnice, dam ti karte koje lijepo označavaju o kojem je području riječ. I onda ja lažem, a ti govoriš istinu? Šporet je napisao/la: Nakon toga, pomalo zbunjen ovim tvojim napadom, ja odgovaram i ponovno ukazujem na informacije dane u linku: Šporet je napisao/la: Operacija Zapad 92 odvijala se tijekom prosinca 1992. i detaljno je opisana na linku koji sam dao. Što je tebi? Jesi li psihički bolestan? Tebi je svako vrijeđanje zbunjenost? A bome si često zbunjen u zadnje vrijeme. Šporet je napisao/la: Nakon toga ti 29.01.2025. u 11:19 pm pišeš ovo, što god to bilo; citat: Ceha je napisao/la: Ti zbilja imaš žešćih problema? Pričaš o "ofenzivi" koja je trajala četri dana, o "članku" napisanom na bošnjačkom gdje neki polupismeni novinar balavi o stvarima o kojima nema nikakve veze i čije je početak u listopadu. I čiji je rezultat što? Koliko sela mijenja ruku? Nakon toga, u nevjerici da netko može svjesno raditi ovoliku budaletinu od sebe, pišem ovaj odgovor u kojem sam sažeo sve što sam sada detaljno raspisao; Šporet je napisao/la: Ovo je zaista dno dna. 1. Lažeš da karta koju sam postavio oko Gradačca ima greške. 2. Ja kažem da nema i da odgovara linijama. 3. Ti postavljaš Battlegrounds kartu iz sredine 1992 (koja je ionako neprecizna) i govoriš da kod Gradačca više nije do kraja rata bilo pomaka linija. 4. Ja odgovaram pružajući dokaze kako je oko Gradačca bilo masu pomicanja linija nakon pada Broda i potvrđujem točnost moje karte. 5. Ti pišeš ovu bljuvotinu kao odgovor, umjesto da se ispričaš na lažnoj optužbi, kroničnom neznanju o ratnim linijama ratu u bih, i zahvališ mi što sam te obrazovao. Kakva si ti neodgojena sramota. Opet si zbunjen, ili? Dakle, ukazujem ti na grešku kod Gradačca, kod Tramošnice. I ona se očito vidi. Ti se cijelo vrijeme izvlačiš, pričaš o dinamičnosti linije i (minimalnim) fluktuacijama u razdoblju 92.-94., iako su one cca iste kao u vrijeme pada Broda i ne odnose se na Tramošnicu. I umjesto da se kao čovjek ispričaš, nastojiš biti... Pa jbg. to što jesi. Šporet je napisao/la: I konačno nakon svega, ti danas 30.01.2025 u 10:22 am pišeš ovu psiho šizofreničnu umobolnost u kojoj nakon svega double downaš svoje gigantnsko sramotno neznanje, i ponovno, kao i na samom početku tvrdiš da kod Gradačca nije bilo nikakvih pomaka linija, iako su iznad svi priloženi dokazi i detaljne topografske karte i detaljni opisi akcija: Ceha je napisao/la: I ovakvi postovi su primjer zašto si mentalni musliman. Ukazao sam ti na grešku, krenuo si vrijeđati. Prvo, da to nije greška. Onda, da što ja znam, "lagani" ad hominem. Pa sad kreće spirala svega i svačega. Na Gradačačkom bojištu nije bilo većih promjena fronta. Gradačac nikad nije bio pred padom, Srbi nisu bili potučeni do Šamca i slično. Većina zbivanja je završila padom Broda. Brod je pao u listopadu 92. Srbi su imali jedan neuspjeli napad do kraja godine. U njemu su pomaknuli crtu par km prema gradu, što se vidi iz Battlegrounds karte koju sam ti pokazao na početku. Nakon toga su 94. muslimani vratili dio toga. I to je cijela priča. Mislim, jesi glup, ili si zbilja "pustinjske vjere"? Što reći? Gnjusno, groteskno, sramotno, balavo, neobrazovano, prljavo, šugavo.Imaš pravo. Nastojim ti pružiti priliku da se izvučeš, da priznaš grešku, ali se ti ne daš. A jbg. Šporet je napisao/la: Sve dok ne priznaš svoju lažljivost i sramotno neznanje bit ćeš prokazivan za isto, iznova i iznova. Nećeš se izvući bez priznanja.
Kao što rekoh, ispričaj se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 16:03 |
|
|
Šporet je napisao/la: Zapravo da sramotna neznalice, pola Oštre Luke nikad nije promijenilo vlasnika u vojnom smislu, ostala je hrvatska i nakon Daytona iako službeno administrativno u RS-u.
O službenim linijama pričamo, Biserko. Šporet je napisao/la: Prvo ti si sramotna neznalica koja niti ne zna kako je išla linija oko sela Oštra Luka. Drugo ti si sramotna neznalica koja ne zna kako je išla linija 106. i 104. brigade od Vučilovca do Odmutskog polja.
Tantrum za tantrumom. Ne znam što za reć, niti koji je izvor ovakvih frustracija. Šporet je napisao/la: Na istoku Fojnice si izmislio patološku laž da je HVO kontrolirao deset sela za što nisi priložio niti jedan dokaz, ja sam za liniju na tom dijelu ratišta priložio detaljne dokaze – prokazan si kao sramotna neznalica koja izmišlja linije.
Mda, "detaljne" dokaze koji daju aBiH novi teritorij, izmišljaju raznorazne crvuljke, a koji se temelje na lažnim svjedočenjima iz Haaga? Šporet je napisao/la: Izmislio si patološku laž da je linija razdvajanja bila na Fojničkoj rijeci, kada sam dostavio izvještaj HVO Brigade Ban Josip Jelačić koji govori da je linija razdvajanja bila iznad rijeke po kotama Jasikovice, gdje je jedno brdo bilo pod ArBiH, drugo pod HVO-om, točno gdje je i ispravno ucrtana na mojoj karti, ti si me počeo i nastavio životinjski vrijeđati.
Ajmo redom. Prvo, izvještaj si iskopao tek pri kraju diskusije. Drugo, u izvještaju se spominje drugo brdo, koje je locirano gdje? Koliko puta sam te tražio bilo kakav dokaz da su muslimani imali rovove na tim brdima? Bila je samo kmekica, on laže, on ne zna, ili nešto toga tipa. Ali sorry, do sada to još nisi dostavio. Lociraj drugu kôtu. Ako je ona u brdu, na dijelu kod Ostruške Citonje i Sitišća, onda zbilja u tom dijelu linija nije potoku, nego u brdu iznad Nadbara. HVO bi trebao držati oba ta naselja u cjelosti, pa bi to trebalo biti malo vjerojatno. No ok, dat ću ti još jednu šansu. Šporet je napisao/la: Sada moraš svima priznati i objasniti zašto si kao patološka lažovčina i prevaratorska sramotna neznalica izmislio da je linija išla po Fojničkoj rijeci i životninjski počeo vrijeđati mene zato što sam ispravno, točno po izvorima ucrtao točnu liniju. Dok to ne priznaš neće prestati prokazivanje tebe kao sramotne neznalica i patološkog lažljivca.
Nemam nikakve namjere zajbavat nekakvog jadnika koji je očito sam sebi najveći problem, a sudeći po napisanom će se vrtit na nekom ražnju u paklu. Rekao sam ti da imaš krivo, na temelju podataka koje sam ti dao i koje imam. Ako su moji podaci krivi, cijela rasprava se mogla izbjeći, dovoljno je bilo nacrtati to i to, dati izvore na koje se može pozvati. Al jbg. netko ima komplekse, pa... Šporet je napisao/la: Za Tramošnicu si, zato jer si sramotna neznalica, tvrdio da nije bilo pomaka linija oko Gradačca od pada Broda 1992, i da je dio Tramošnice koji je danas u FBiH darovan u daytonu, što sam demantirao prilažući detaljne dokaze dostignute linije koja se gotovo u metar poklapa sa daytonskom – prokazan si kao [b]lažljiva sramotna neznalica[/b]
Čekaj, to meni kaže osoba koja javno laže da je aBiH kontrolirala dio naselja Gornje Tramošnice, iako je i to po njezinim izvorima očito krivo? Koja se uporno oglušuje na sve dokaze da aBiH nije držala te komade hrvatskih naselja (i katastarski), već da je to dobila u Daytonu? I da su joj jedini dokazi "životinjsko vrijeđanje" i add hominem na sugovornika? Pa ono ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Koja patološka lažovčina, kada ga se obrazuje i priloži izvore koji potvrđuju istinu on počne iz čista mira životinjski vrijeđati i omalovažavati dostavljača izvora i sam izvor jer mu se ne sviđa.
Koliko ti imaš godina? Ajd pokaži nekom starijem od sebe ovu raspravu. Baš me zanima koliko ćeš se crveniti za par godina kad vidiš (i shvatiš) što si sve pisao tu. Šporet je napisao/la: Dok ne priznaš sve svoje greške i lažljive izmišljotine, nećeš prestati biti prokazivan lažljivcem i neznalicom. Nikad.
Al ono.... Ti si malo teži kompleksaš. Zašto misliš da je tvoje mišljenje ikom bitno? Da ne citiram sad Bruce Willsa za svako mišljenje. Imaš priliku dati neke argumente, oni govore sami za sebe. Svaka psovka, svako vrijeđanje... To slabi vlastitu poziciju. Jbg. tu ni sam nisam kompletno nevin, ali zbilja je rijetko da se naleti na ovoliku budaletinu. Oprosti, nekad je zbilja teško suzdržati se, i ja sam samo čovjek. Šporet je napisao/la: Kada sam te upozorio i obrazovao da širiš muslimansku propagandu šireći laž da su muslimani davali stotine kilometara kvadratnih teritorija u Daytonu, prvo si rekao da pričam gluposti, onda si me nastavio životinjski vrijeđati.
Granicu fBiH je crtao Silajdžić. Muslimani se jesu odrekli xyz područja, ali je većina njih bila dobivena samo virtualno. Realno su bili poprilično glupi i rađe su zadržavali neke selendre koje su kontrolirali, nego vrednija područja koja su tek trebali dobiti. Inače, o tome piše i Holbrooke, samo čovjek je neke stvari slagao, pa... Ja imam ozbiljan problem, povjerovati da je netko toliko glup, jbg. Šporet je napisao/la: Još se nisi zahvalio niti ispričao što si zahvaljujući meni doznao i ispravio strahovitu ogromnu pogrešku koju si, kako sam kažeš, širio 30 godina, sve dok te nisam ja ispravio. Srami se sramoto.
Ali razlike u linijama nisu bile ni strahovite, niti neutemeljene. Linija na Ozrenu je posljedica jedne američke karte, radi koje sam se prije xy godina poklao s Nebulom. Linija u Pounju je posljedica nejasnosni od BB karata, tu sam novu liniju ispravio (kao i ovu na Ozrenu) samo radi BBa. Imaš i treću liniju gdje obično muslimani tvrde da su se povukli, a ona se odnosi na područja južno od Ključa, prema Ribniku. Tu je manje-više pitanje kada su se povukli, je li bila riječ nakon što su ih stisli Srbi i nakon što su pozvali HV/HVO u pomoć, ili kako sami tvrde (što je i vjerojatno lažno) nakon Daytona. A za Pounje je još posebna priča. Originalno su muslimani trebali tu napredovati, kao saveznici u ratu im je to bio dogovoren smjer. Oni su se razvukli, upali u područja Petrovca i Ključa, odkuda su Srbi pobjegli pred HVOom (par ih je poginulo na Oštrelju radi toga) i stopirali akcije HVa, a radi kojih bi vjerojatno dobili Prijedor koji je grad, za razliku od ovih mjestašca za razmnožavanje vukova. Također, da su imali više vojnika u Pounju, da su se pokrenuli tu, vjerojatno bi akcija Una imala veće šanse za uspjeh, a oni sami ne bi izgubili taj džep južno od Novog grada. To su sve malo kompleksnije priče, za koje je potrebno znati pozadinu i kontekst. I sad kad ti uleti neko razmaženo derište s dvije riječi koje uporno kmeči, što ćeš mu reći? Prosrao si s*anje na prvu. A kasnije, umjesto da staneš, revijalno nastavio. Deblokiranje Sarajeva i put za Goražde, te gomilu bespotrebnih istočnobosanskih planinčuga je platio Tuđman teritorijem kojeg je oslobodio HV. Ali čak i da nije bilo tako, aBiH ta područja nikad sama ne bi uspjela zauzeti. ABiH ne bi mogla ući u Ključ bez HVovog ulaska u Jajce. ABiH bi ostala bez Ključa (Srbi su im lupili kontru) bez HVovog ulaska u Mrkonjić. ABiH je ostala bez područja južno od Novog Grada jer je djelovala suprotno dogovoru s HVom. Itd. Sav teritorij kojeg je aBiH zauzela je bio po "milosti HVa". U tom kontekstu je tvoja opaska poprilično nebitna. Jedino što je bilo bitno je da sam izvukao onu BB kartu i izmjenio linije po njoj. S time da sam sad siguran da ćeš i reći da je lako moguće da BB griješi, pa ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Šporet je napisao/la: Lažljivče, još uvijek nisi priznao i dao mi za pravo da sam upravu za liniju kod Kalesije i da sam uvijek bio u pravu, umjesto toga, konstantno životinjski vrijeđaš mene zbog čitave mase multidisciplinarnih izvora koje sam dostavio da bi potvrdio točnost linije koju si ti tjednima osporavao i vrijeđao me što sam je točno ucrtao i za to prilagao dokaze. Sramoto srami se.
Ali to je ono gdje se nas dvojica ne razumijemo, gdje izgleda da ne pričamo istim jezikom. Ja tebi kada kažem da si idiot, imam poprilično argumentirane razloge zašto sam to rekao. Ono, ja ne lažem. Dao sam ti ovo, kao pregled karata, svaka izmjena ima i svoju dokumentaciju, povijest. https://commons.wikimedia.org/wiki/Spec ... &user=CehaSamo površan kakav jesi, ti taj link nisi ni pogledao, zar ne? Mislim, čak se i karte na ovoj raspravi automatski mijenjaju, nakon što se očisti cache. Kalesija je poprilično nebitna, to sam ti već rekao. Tih par metara uopće ne mijenja neku situaciju. Da stvar bude bolja, pošto sam ti vjerovao u prošlosti (a ispada da nisam trebao), baš me zanima kako će završiti ova rasprava, jer bih trebao onda popraviti i još par drugih karti (vidi se na linku), gdje sam te naveo kao vjerodostojni izvor (što očito nisi). Šporet je napisao/la: Za Orašje je rasprava stala jer si odbio dostaviti crtu položaja 106. i 104. brigade od Vučilovca do Odmutskog polja, i tako nedvojbeno potvrdio svima da ne znaš kako je išla – definitivno potvrdi da ne znaš kako je išla preddaytonska linija oraškog džepa, onda ću je ja dostaviti i nastaviti raspravu.
I opet, nebitno. Ja nisam profi kartograf, ove sve stvari koje radim, radim radi nekog domoljublja i želje za znanjem. Imam svoj život, imam svoju familiju, posao, obaveze... Dobro da stignem i ovoliko. Dao sam ti nešto što je očito. HVO je držao cijelu Oštru Luku u ratu, danas ju (barem ne administrativno) ne drži. Tu se interesantne i neke karte poput BBa, koje navode današnju administrativnu granicu (opet cca) kao ratnu crtu, a što nije slučaj. Ti si to sve sveo na vrijeđanje i nesposobnost promjene vlastite karte. Jbg. ispao si moron. Šporet je napisao/la: Za Tramošnicu si već 100 puta prikazan kao neviđena neznalica, dokazano je da ne znaš za operaciju kojom se daytonska linija primakla do današnje entitetske granice, da ne znaš naći kote dostignute operacijom, da si lažno tvrdio da je čitava Tramošnica u FBiH darovana u Daytonu, a ja dostavljanjem multidisciplinarnih dokaza kristalno precizno potvrdio moj položaj od prvog posta na temi – da je preddaytonska linija u tolikoj blizini entietske granice, kao i na većini iste, da nije tema karte navede u njenoj legendi.
Oprosti, u tekstu gore sam zaboravio da si trol i da nisi sposoban priznati svoje greške. Šporet je napisao/la: Oko kota iznad Dubrovnika si najzornije od svih lokaliteta prikazan kao patološki lažov i neviđena neznalica koja će od sebe radije raditi slijepog metalno retardiranog trola nego priznati baš svima očitu grešku, točnije rečeno sramotnu izmišljotinu o ogromnom teritoriju i deset sela za koja si izmislio da su bila pod kontrolom HVO-a.
Dakle... Unatoč tome što sam ti dao izvor, što sam ti dao kartu minskih polja, što je na karti koju si ti priložio (operacije Burin) prikazana neusklađenost današnje entitetske crte i ratnih linija (Rapti Bobani), ti još uvijek lupaš po svome? Šporet je napisao/la: Kako bi potvrdio istinitost svoje karte dostavio sam: - originalnu kartu Glavnog stožera HVO-a sa obostranim rasporednom snaga HVO-a i neprijatelja koja jasno pokazuje da je entitetska granica između položaja dvije vojske - kristalno jasnu topografsku kartu listova sa HVO karte sa najvišom preciznošću - kartu parcelizacije minskih polja najviše preciznosti koja jasno pokazuje entitetsku granicu između položaja dvije vojske - video reportažu sa prve crte - braniteljske izvore u kojima branitelji potvrđuju kote i liniju koja se poklapa sa današnjom entitetskom granicom
Ti si političar, ili? Šporet je napisao/la: Sve to samo da bi ovaj lažljivac i dalje tvrdio da je njegova prljava lažljiva izmišljotina o deset sela pod HVO kontrolom točna, a ispravno ucrtana linija kriva. Sve dok ne priznaš i ne objasniš svima zašto si patološki lagao o izmišljenoj liniji kod Ljubinja i mene [size=150]životinjski vrijeđao[/size] zato što sam dostavljao dokaze za točnu liniju, nećeš imati mira.
Ja bih rekao da je moja komunikacija izrazito pristojna, iako se obraćam osobi koja optužuje druge za laganje (i to pataloško) u svakoj drugoj riječi (pocrtavam ti ih da bi ih skužio), a u riječima između manje-više laže, ali... Si ikad probao primjeniti kriterije za koje tvrdiš da bi ih se ostali trebali držati na sebe samog? Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: pipak na istoku Fojnice Dostavio sam dokaz već preko deset puta, kao što sam za sve ostale lokalitete dostavio desetke i desetke multidisciplinarnih dokaza svih mogućih vrta i izvora, čak i do videomaterijala, ti za svoje patološke laži i izmišljotine o liniji na Fojničkoj rijeci i izmišljotini o deset sela pod HVO kontrolom nisi ponudio niti jedan jedini dokaz – ništa, nula, što je i savršeno logično jer za izmišljotine i patološke laži dokaza nema. Repetitio est mater studiorum. Dakle.... S obzirom da se Šporet opet izgubio u svojim (da ne kažem čemu:D) potrebno je pojašnjenje publici, koja prati temu (ako ikog ovo uopće zanima). Pa da ilustriram. ![slika](https://i.ibb.co/993kBPCS/RY5Q89Q.png) Kod Fojnice je riječ o dva dijela. Prvo je dio na potoku, koji se odnosi na frontu ispred ulaza u gradić do Lopara ili Pločara, što se fino vidi i na Šporetovoj originalnoj karti. HVO se tu u Pločarima, po njemu, barem približava potoku. Drugi dio je istočno od te lokacije, gdje se HVO spaja od juga sa Zavrtaljkom. Taj dio je konkretno pipak koji ne postoji niti na jednoj drugoj karti osim Šporetove. Što je malo kompleksnije za neke za vizualizirat si, ali jbg...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 16:32 |
|
|
Šporet je napisao/la: Prokazan si kao sramotna neznalica koja je izmišljala laž da nije bilo promjena crta oko Gradačca od pada broda 1992, kada si prokazan kao neznalica, i kada je dokazima potvrđeno da se operacijom provedenom 1994 ratna linija u potpunosti primakla daytonskoj, prvo si koristio svoju uobičajenu taktiku, životinjski vrijeđao mene zašto dostavljam izvore i same izvore, kada ti je to propalo sada, kako bi pokušao zamagliti definitivno razotkrivanje sebe kao neznalice, trolaš o 8 kuća u ničijoj zemlji točno ispred položaja dostignutih operacijom ispred kojih se povukla granica baš kao i svugdje drugdje duž čitave entitetske granice.
Ja sam tu trol, a ti si ispravna osoba koju svi drugi "genocidišu"? Je li tebi jasno na što se svodiš? Šporet je napisao/la: Patološka lažovčina nema al ama baš niti grama srama niti obraza. Doslovno sam mu stavio videoizvještaj iz Rapti Bobana da bi on napisao ovakvo pitanje. Sramota bez dna.
Oprosti, nisam pogledao video. Dakle tvrdiš da HV nije držao Rapte Bobane, da su oni bili ničija zemlja, ili? Jer nije bio bunker kontra bunkera tamo sigurno. Na operaciji Burin je kota (koja je dominantna) prikazana kao u potpunosti pod kontrolom HVa. Danas stanje nije takvo, a ti tvrdiš da je nepromjenjeno. Si u stanju to argumentirati, ili opet slijedi genocid? Šporet je napisao/la: Koja prljava, neodgojena balava sramotna patološka lažovčina. Dostavim mu dostignute položaje u Tramošnici koji točno prate entitetsku liniju, i lažov se hladno pravi da ih ne vidi.
Zašto (opet) lažeš? Gdje si dostavio dostignute položaje? Na karti gdje si ucrtao onih par kôta? Na onoj karti gdje se vidi da aBiH ne kontrolira rub Gornje Tramošnice (kojeg danas kontrolira) i na kojoj se iz aviona vidi da ja imam pravo? Ili je riječ o nečem drugom? Šporet je napisao/la: Dostavim mu izvještaj Brigade HVO-a Ban Josip Jelačić o položajima ArBiH i položajima HVO-a ja Jasikovici nakon provedenog razgraničenja i kraja H-M rata i lažov se hladno pravi da ih ne vidi.
Meni se stalno čini da se ti praviš blesavim, ali to očito nije slučaj. Možeš li molim te locirati rov aBiH i dati link na izvor (ako postoji na internetu) kojeg tvrdiš da citiraš. Šporet je napisao/la: Sramota ispod svake razine.
A jbt ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Da rekao sam, i potvrdio si da sam u pravu i da te imam pravo nazivati sramotnom neznalicom jer ne znaš ratnu liniju 106. i 104. brigade od Vučilovca do Odmutskog polja. Hoćeš opet? Gledaj sad kako ćeš izignorirati pitanje i potvrditi da si neznalica.
Ovo je kao neki paralelni svemir, gdje neki ljudi patuljak-******** žica od čovjeka nešto. Kako bilo koje od tvojih pitanja ima veze s originalnom tvrdnjom i greškama na tvojoj karti? Da ja ne znam ni di je Orašje, Sava, Zagreb, Beograd.... Kakve to veze ima s time što je današnja entitetska crta različita od ratnih linija u Oštroj Luci? Šporet je napisao/la: Izvoli, dokaži da znaš kako je išla ratna linija 106. i 104. brigade HVO-a od Vučilovca do Odmutskog polja, bilo kakvim izvorom, može kartografski, može pisano po kotama, postoje obadva dokaza.
Al ne dâ mi se. Davao sam ti već neke od linija, dužan si mi milijardu i neku ispriku, a ako sam ne možeš vizualizirati razliku između današnje crte koja ide posred sela i ratne, gdje je HVO drža cijelo selo... Koja korist? Opet ćeš slagati nešto novo. A uzmi u obzir da je dovoljno samo otići na open street map i pogledati koju kôtu s ruba općine donji Žabar oko Oštre Luke. Šporet je napisao/la: Čim potvrdiš da ne znaš ja ću je dostaviti.
Ti zbilja nisi bio najoštrija olovka u pernici? Već si davao crtu oko Orašja. Šporet je napisao/la: Znači ipak još uvijek tvrdiš da su BB karte superprecizne, iako pokazuju desetine hrvatskih sela po kontrolom arbih iako su bila pod kontrolom HVO-a, i iako pokazuju potpune budalaštine o granici na rijeci Bosni usred grada Žepča i slično… to su tvoji jedini izvori jer si dokazana neznalica kojem sve počinje i završava s time da vidi sliku s nekom linijom precrta je i gotovo, a ne zna beknut niti jednu riječ niti jedan izvor zašto je linija tamo nacrtana i dali je uopće točna i na temelju čega je uopće tamo nacrtana.
Ja odbijam vjerovati da netko može biti ovoliko glup. I još bi biserko trebao biti Hrvat. Pa jbt. Ajd molim te, citiraj gdje sam ja rekao išta od onog što mi pokušavaš podmetnuti. A milijardu puta sam ti objasnio kako se tumače BB karte. Onak ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: rolerska neznalico, dokazi o ratnim linija su ili precizne topografske karte ili pisana i ostala građa sa navođenjem kota i preciznih lokaliteta, takve dokaze sam dostavljao i dostavljam samo i isključivo ja, jer je tvoje neznanje toliko kolosalno da čak ne znaš niti za postojanje topografskih karta, a kamoli na njima pronalaženje lokaliteta i kota koje se navode u HVO i ratnoj građi.
Kao što sam rekao za tebe je Poštar car ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Koji ego ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) I unatoč tom cijelom svom znanju, nisi u stanju nacrtati konkretnu liniju za Tramošnicu i Fojnicu sa označenim i jasno vidljivim kôtama, koje se spominju u izvorima. Onak ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Oprostite gospodine nisam znao da ste tolika tuka ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) E, je li ovo gore životinjsko vrijeđanje? Jer tuka je ipak plemenita životinja, ne bih je htio uvrijediti. Šporet je napisao/la: Kaže patološki lažljivac koji doslovno bulji u ogromnu masu jasnih dokaza najviše preciznosti i kvalitete originalne HVO građe – samo da bi i dalje nastavio vrijeđati i tvrditi da su njegove lažljive izmišljotine o liniji na Fojničkoj rijeci i deset sela pod hrvatskom kontrolom kod Ljubinja točne, a HVO topografske karte i izvješća HVO brigada krive. Gadljivo.
Veliš genocid? Šporet je napisao/la: Kao što sam rekao – odmah u nastavku patološka lažovčina bez imalo srama jednostavno nastavlja lagati o izmišljenoj liniji kod Ravnog i deset sela pod hrvatskom kontrolom iznad Ljubinja, iako doslovno gleda u HVO topografsku kartu položaja, braniteljske izvore opisivanje crte, prenesene položaje na originalni list topografske karte HVO karte najviše moguće rezolucije, detaljnu kartu parcelizacije minskih polja koja kristalno jasno pokazuje entitetsku granicu između minskih polja dvije vojske koje se u milimetar slažu sa HVO kartom njihovih položaja…. Sve to samo da bi nastavio lagati o svojoj izmišljenoj liniji deset sela iznad Ljubinja pod hrvatskom kontrolom. Mda. Dakle, razlog zašto sam pocrtao razliku je da ti pokažem o čemu pričaš. Ovo je područje sjeverno od Ravnog, zapad Ljubinja i neki rub Berkovića. Inače dobio si (manje-preciznu, ali jbg) ovu kartu; https://www.dinarskogorje.com/uploads/4 ... 40.jpg?951![slika](https://www.dinarskogorje.com/uploads/4/1/3/3/41338573/9011640.jpg?951) Na kojoj se vide neke od osnova zašto sam povukao linije tamo gdje jesam. Očekujem novu kmeku i optužbu za genocid ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 17:07 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ti si bez premca najbezobraznija neznalica koja je ikad kročila na Internet. Dostavljen ti je izvještaj HVO brigade o poziciji položaja ArBiH i položaja HVO-a, samo da bi ga ti ignorirao, pravio da ne postoji i nastavio i dalje lagati o svojoj izmišljenoj liniji, kao da izvještaj HVO brigade nikad nije postojao.
Oprosti, ja samo zaboravljam da si ti glup. Ili sam ja prepamtan, ali to se onda opet svodi na isto. Dakle... Dao si izvještaj HVOa koji preciznije locira položaj HVOa na planini. Je li tko do sada tvrdio drugačije? U izvještaju se spominje i druga kôta. Položaj aBiH, koji se ne da locirati. I sad pokušavaš na galamu nešto dokazati. a) ako je postojao taj izvještaj i kôta se da locirati, zašto uopće svađa? Koliko puta sam ti rekao da mi daš lokaciju aBiH? Ja tvrdim da je kraj linije na potoku. Ti tvrdiš da je u planini. HVOov položaj je u planini. Gdje je položaj od aBiH? b) ok, ostavljam i mogućnost da nisi glup, ali da si mazohist. Šporet je napisao/la: Da te citiram?
Tisuću puta si rekao da je linija kod Pločara točna isključivo zato jer je tako nacrtana crta na BB karti. Kada sam ja priložio izvor o liniji u Pločari Polju krenuo si životinjski vrijeđati i mene i izvor.
Ne. Je li ovo citat? Bome nije. Rekao sam da je linija na potoku zato jer ju čak i BB prikazuje tako. Linija koju sam ja ucrtao je viša u korist HVOa nego BB, na BB karti HVO ne drži ni ulaz u Fojnicu, niti Zavrtaljku, to su linije prije tih operacija. Ću sad dobit ispriku? Jer me ne možeš citirati, a očito lažeš/krivo interpretiraš ono što sam rekao. Ili ćeš sad tvrditi da ti znaš bolje od mene što sam rekao/htio reći? Šporet je napisao/la: Patološki lažov opet umobolno laže da je njegova izmišljotina o crti iznad Ljubinja i deset sela pod hrvatskom kontrolom točna, iako doslovno gleda u detaljnu kartu parcelizacije minskih polja koja jasno da ne može jasnije pokazuje entitetsku granicu točno između položaja dvije vojske.
Novi tantrum? Šporet je napisao/la: Dostavljanje… - originalne karte Glavnog stožera HVO-a sa obostranim rasporednom snaga HVO-a i neprijatelja koja jasno pokazuje da je entitetska granica između položaja dvije vojske - kristalno jasne topografske karte listova sa HVO karte sa najvišom preciznošću - karte parcelizacije minskih polja najviše preciznosti koja jasno pokazuje entitetsku granicu između položaja dvije vojske - video reportaže sa prve crte - braniteljskih izvora u kojima branitelji potvrđuju kote i liniju koja se poklapa sa današnjom entitetskom granicom - izvješća HVO brigade u kojima se detaljno navode kote položaja HVO-a i neprijatelja …je skrivanje izvora kao zmija noge?
To si sve dao za Fojnicu i Tramošnicu, ili potez od Konavala do Ravnog? Šporet je napisao/la: Kolika sramotna bezobrazna patološka lažovčina moraš biti?
Još jedan? Šporet je napisao/la: Ovo je umobolna razina patološke lažljivosti, ali iznimno dobra jer do kosti razotkriva do kojih je dubina spreman ići u svojoj sramoti.
Dostavilo ti se izvješće HVO brigade. Zatim, pošto si neobrazovana neznalica koja ne zna za topografske karte, a kamoli pronalaženje kota na njima, smilovao sam ti se i dostavio sam i to. Suočen s dokazima izvješća HVO brigade koja jasno navodi muslimanske položaje na koti u planini iznad Fojničke rijeke, umjesto priznaš da si lagao i izmislio crtu na Fojničkoj rijeci, ti se rađe praviš da nisi vidio izvor.
Dakle, ti si dostavio gdje se nalazi lokacija muslimanskog rova na planini iznad, na nekoj karti ili servisu gdje je to jasno označeno i provjerljivo? I nakon što si to dostavio za dio fronte iznad Nadbara si to isto napravio za cijelu liniju između Zavrtaljke i samog gradića Fojnice? Oprosti, je li ti pas pojeo bilježnicu, netko izbrisao taj post? Šporet je napisao/la: Opa, jesu li ovo naznake pucanja ipak? Ajde još malo ti fali i sve će biti gotovo. A razlika u liniji bi bila točno onolika… kolika je na mojoj točnoj crti ucrtanoj na karti.
Na karti ti nije ucrtano ništa kod Rapti Bobani, a očito je da je tu bio pomak. Na karti ti nije ucrtano ništa kod Tramošnice, a očito je da je tu bio pomak. Za Fojnicu još nemamo ništa tog tipa, ali nadam se da će uskoro i tu tvoja greška biti vidljivija. Šporet je napisao/la: A ne, ništa, prljava lažovčina je ipak još u lažov modu. A ništa, idemo dalje za iste pare, ja tebe mogu u vječnost prokazivati kao neznalicu i lažova koji izmišlja linije i onda životinjski vrijeđa one koji su se potrudili naći izvore i ucrtati linije ispravno po najdetaljnijim dokazima. Nikakav problem.
Oprosti, ali životinje su plemenite vrste, vjerojatno bi se i njih većina pokrila po faci, ispričala i sakrila u neku rupu, za razliku od tebe ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Šporet je napisao/la: Ovakve: Prvo si tvrdio da je BB karta superprecizna i da u centimetar točno prikazuje liniju fronte kod Pločara iživotinjski vrijeđao mene što sam donosio dokaze i izvore da nije – sramotna neznalica i patološki lažov. Drugo si tvrdio da BB karta ipak više nije superprecizna kada sam te obrazovao da izostavlja 10 hrvatskih sela izvan kontrole HVO-a, ali da ti je ipak precizna samo u komadiću gdje ti želiš da bude precizna, te mene životinjski vrijeđao jer sam donosio dokaze da BB karta nije precizna – sramotna neznalica i patološki lažov. Treće si tvrdio da je BB karta ipak superprecizna ali je na njoj sve krivo, pa čak i datum i da je precizna ali da pokazuje stanje prije zauzimanja Bašinog Brda iako je na njoj Bašino Brdo zauzeto, kada sam ukazao na ove nelogičnosti i činjenice životinjski si me počeo vrijeđati – sramotna neznalica i patološki lažov. Sada si već toliko puta skočio iz jednog u drugo da više nije sigurno da li trenutno tvrdiš da je BB karta superprecizna samo je kriv datum, ili ipak tvrdiš da je BB karta užasno neprecizna i pokazuje deset sela pod hrvatskom kontrolom s krive strane granice, osim u komadiću gdje tvrdiš da je superprecizna.
Prvo, ajd citiraj mi gdje sam te usporedio s nekom životinjom. Majmunom, slonom, volom...? Sve te živine su neusporedivo inteligentnije od tebe, ne bi ih vrijeđao. Drugo, ajd nađi mi gdje sam tvrdio da je BB superpecizna? Jedan jedini citat je dovoljan. Hvala. Šporet je napisao/la: A zašto lažeš da ne pokazuje stanje nakon ofenzive kad je na njoj lijepo osvojeno Bašino Brdo i lijepo naveden datum stanja? Kako si možeš dopustiti tako plitko laganje, doslovno bez imalo srama i obraza, kao da mazohistički želiš biti ulovljen i prokazan neznalicom.
Jer je karta neprecizna. Prikazuje datum prije Zavrtaljke i Bašinog brda, jer je u Bašinom Brdu HVO došao do Fojnice. A na karti toga nema. Većina te ofenzive jednostavno nije prikazana, položaji jesu (barem manje-više) oni koji su bili prije tih ofenziva. Slobodno napraviš usporednu kartu položaja HVOa i aBiH prije i poslije bitke na Bašinom Brdu i Zavrtaljke. Pa ćeš vidjeti da ono što govorim ima smisla. Šporet je napisao/la: Ooopaaa, imamo novi stadij u copiumu sa spašavanjem BB karte – crta je izrađena u pola ofenzive točno između onih par sati od zauzimanja kote i spuštanja u podnožje u sela. Kakav briljantan save. Jel i na karti čitave središnje bosne također još uvijek ofenziva traje?
Ono što sam rekao stoji. Sad to što ti nisi u stanju to kognitivno percipirati, jbg.... Je li HVO na ulazu u Fojnicu na toj karti? Nije. Onda je karta rađena prije te ofenzive, ili barem njenog svršetka. Šporet je napisao/la: Sramotno čak i za tebe, a to je stvarno teško postići.
Što, govorenje istine? Trebao bi probati koji puta, nije sramota. Šporet je napisao/la: I eto, konačno smo dobili priznanje – karta koja prikazuje bezbrojna hrvatska sela s krive strane linije, koja prikazuje potpune sumanute gluposti oko Žepča, Lašvanske doline, Uskoplja… je njemu super i jedini izvor jer za drugo nezna. Ajde da imamo i do spremljeno, poslužit će.
Ta karta je super izvor, jasno ilustrira gomilu stvari. Nije superprecizna, ima grešaka, ali nema ničeg toga tipa na internetu. Osim ako se ti možda želiš smilovati i pokazati da imaš nekaj točnijeg, a da nisi izvukao iz vlastite guzice ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Šporet je napisao/la: Jel ovo moguće?
Doslovno u rečenici iznad si napisao da ti je BB karta super i jedan jedini izvor.
A ti si ćorav, jbg. Il ne razumiješ hrvatski. Šporet je napisao/la: Zašto tako prljavo lažeš?
Pitanje je koje bi ti sâm sebi trebao postaviti. Šporet je napisao/la: Izvor je postavljen više puta i više puta si životinjski izvrijeđao mene što sam ga postavio, i sam izvor.
Jadne životinje.... Šporet je napisao/la: Aaahahahahaah. Što sam vam rekao, nema ništa, po ostamstoti put je dokazao da nema blage veze o izvorima, topografskim kartama, kotama iz HVO građe… neznalica.
I još jedan primjer ad hominema? Da sam ja i najveći neznalica, kako to dokazuje da je tvoja linija ispravna? Čovjek će mrtav hladan ubaciti u priču nešto ovog tipa; https://www.google.com/maps/search/hurj ... FQAw%3D%3DSamo da zatrola temu. Šporet je napisao/la: Pa gore ti je - osamstoprvi put si potvrdio da ti je BB karta super izvor i jedan jedini izvor za tvoje neznaličke izmišljotine.
Super izvor i super precizna nisu sinonimi. Citat bih molio. Šporet je napisao/la: Zašto par rečenica prije prljavo lažeš da ne znaš za dokaz, da bi ga par rečenica nakon komentirao? Vidiš kako je prljave lažljivce lako uhvatiti u laži, sami dođu, sami se uhvate.
Jer iskaz "haaškog svjedoka" nije vjerodostojni izvor? Šporet je napisao/la: I evo ga, sramotna neznalica i patološki lažov, ponovno je po stoti put potvrdio da on misli da administrativni dio Tramošnice i Turića (plavi dio naselja u FBiH) nije osvojen prije Daytona, iako su mu dostavljeni izvori koji precizno navode dostignute oslobođenje lokalitete operacije koji se nalaze točno u tim hrvatskim selima i daytonska linija baš kao i ratna točno ispred njih.
I ti me, životinjice draga, još uvijek nisi demantirala. Molim te, izjasni se da li si to u stanju, ili se genocid nastavlja? Šporet je napisao/la: Pa zar nisi i ti sam rekao da je treba prepraviti na tisućuijendom mjestu? Čekaj sad opet tvrdiš da su Bakovići, Gojevići i deset hrvatskih sela ipak točno označeni na BB karti?
Životinjice draga, ja kažem da bi ju se trebalo ispraviti da bude točnija, a ne netočnija. To si u stanju shvatiti? Zamekeći, ako je odgovor dâ.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 17:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77606 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kakvi su ovo postovi sa 20 citiranja, jeste li vas dvojica normalni.
Ovo na forumu dosad nisam vidio.
Gubite vrijeme na tjeranje inata, neki adhd loop.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 17:46 |
|
|
Teški cirkus ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 18:19 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ovo najbolje pokazuje tvoju sveopću plitkost i kolosalno neznanje, isključivo si ovisan o slikicama i linijama, što sviše djetinjastija i nepreciznija to tebi bolje jer je lakše precrtati, zato nemaš blage veze o HVO građi, zato nemaš blage veze o topografskim kartama i kotama koje treba tražiti i po njima izrađivati liniju po vlastitoj topografskoj karti. Ti ništa od toga ne znaš, nemaš blage veze, tebi samo da je linija i paint boje i tu tvoje „znanje“ staje, a beskrajno neznanje i balavost počinje. Zato i stalno zapomažeš „liniju! liniju!“ nakon što su jasno dostavljeni dokazi i u obliku izvještaja HVO brigade po položajima neprijatelja i HVO-a, i čak, pošto si bespomoćan i priložena sama topografska karta sa jasno navedenim kotama i njihovim lokacijama. TI si toliko neobrazovan i tolika neznalica o temi utvrđivanja ratnih linija da nisi sposoban ili ne želiš očitati ono što je svakom na ovom forumu i svakom na svijetu jasno, da su položaji arbih prema HVO izvorima na kotama u planini iznad Fojničke rijeke, točno onako kako je navedeno na mojoj karti.
Izvrsno. Onda ti nije problem to sve jasno pokazati. Ja obično pretpostavljam intelekt svojih sugovornika (nekad se sjebem, kao što je vidljivo, jbg), ali volim biti kristalno jasan u nekim raspravama da bi i najveći idiot to shvatio. Zato služi paint, zato služi vizualizacija. I sad, umjesto da te izvrijeđam, jer s time ne bih dobio ništa, ću te fino i uljudno zamoliti da obrazložiš tvoje tvrdnje, da lociraš kôte u raspravi i da pokažeš da je "nebeska armija BiH" ipak držala taj crvuljak prema Kiseljaku i brdske kôte iznad Nadbara. Jer ti si tu jedini koji to tvrdi, koliko vidim, nitko nikad nije davao taj crvuljak do Kiseljaka, a s tih kôta iznad Nadbara su ih izbrisali nakon Bašinog brda. E sad, gospodine intelektualče, se ispričaj. Ili dokaži da je taj blitzkrieg i kameno tvrda obrana BiH prava realnost, a ne neko smeće koje postoji samo u tvojoj tikvici (nadam se da me sada nećeš optužiti i za vrijeđanje biljnog svijeta, tikva je plemenita biljka, barem u usporedbi s nekim pojedincima. Šporet je napisao/la: Ovo upravo ovo je opravdanje za svaki dani ti epitet, i potvrda da je valjan i ispravan. .... ![slika](https://i.ibb.co/35YQnpv9/ffffgjgf4525.png) Oprosti, malo sam sada bolje proučio što si napisao. Poziciju na samoj karti sam preskočio, na njoj se ne vidi Kapura, ali se vidi Biljevina, valjda mi je promaklo u 3 ujutro. Po BB karti, taj teritorij drži HVO. https://www.loc.gov/resource/g6841sm.gc ... 35,0.162,0Izvješće kojeg si citirao ne tvrdi da je riječ o rovu, položaju, već o smjeru. Do sada si tvrdio da je na toj planini strmo područje, koje je de facto ničija zemlja. Po google karti je to ničija šuma. https://www.google.com/maps/place/Kapur ... FQAw%3D%3DSamo strmina bez ikakvog puta do njega. Dakle, ti članak u kojem piše " iz smjera Biljevine", interpertiraš ne kao akciju diverzanata u ničijoj šumi, nego kao rov, bunker na tom brdu? Izvrsno.... Šporet je napisao/la: Ajde ako nema srama ni obraza ni odgoja priznati da je izmislio liniju na Fojničkoj rijeci, ali da se barem u sramoti povuće kad već nema obraza priznati izmišljanje, da se njegova sramota više ne vidi, ali ne, on doubledowna i nakon svega ovoga i dalje hladno, kao da ništa nije bilo nastavlja tvrditi da arbih nema rov na planini iznad potoka, IAKO IZVJEŠĆA HVO-A POTVRĐUJU DA IMA i samo i dalje nastavlja lagati da je njegova patološka lažljiva izmišljotina o liniji na Fojničkoj rijeci ispravna. Ne postoje riječi kojima bi se opisala gadljivost ovakve lažovčine.
Nisam vidio položaj kôte, valjda mi je promaklo u 3 ujutro. Ako je potrebno, tu ću se drage volje ispričati. Međutim... Članak kojeg si dostavio govori o smjeru Biljevine. Ne o rovu. Prvi članak je drugačiji. Mogu dobiti izvor na originalni izvještaj? Šporet je napisao/la: Sramoto bez srama i obraza, ideš kontra izvješća brigade HVO-a o svojim vlastitim položajima i položajima neprijatelja samo zato jer si se toliko zakopao i pokopao sa svojom patološkom lažljivom izmišljotinom o liniji na Fojničkoj rijeci da sad nemaš izlaza.
Ja se isto svađam s nedojebanim balavcima, ali... Izvor za izvještaj, neki dokaz da je to zbilja službena brigada HVOa? Ako uspiješ dokazati da je to zbilja rov, a ne diverzanti na ničijoj zemlji, to bi onda bila potvrda da je BB pogriješio iznad Nadbara. Ne odnosi se na dio oko Pločara, kao niti na dio iznad Polja Ostružnice. Cijeli taj ostatak je još uvijek nedokazan. Šporet je napisao/la: Jel boli a? Jel peče ovako koncizno i precizno isljučivo s izvorima biti prokazan kao patološka lažovčina, sramotna neznalica i neodgojeni bezobraznik? Neka, peči će još više. Sve si si sam kriv.
Pa ne, jasno mi je da pričam s idiotom. Da se kojim slučajem i pokaže da sam imao krivo, ja ću to priznati, reći ću da je taj i taj izvor po kojem sam nacrtao kartu bio kriv, i to je to. Tebi će svejedno ostati tvoje frustracije, tu ti nitko ne može pomoći ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Šporet je napisao/la: Gledajte ovo? Jel vidite ovo? Nakon ovakvih pruženih mu dokaza: Dakle, nakon što su mu dana DVA HVO izvješća… Nadnevak je 01.02.1994., dakle sam kraj H-M rata: Citat: FOJNICA - Protuzrakoplovnim strojnicama MOS je djelovao iz Biljevine po Kapuri, priopćeno je iz Odjela za PD kiseljačke brigade 'Josipa bana Jelačića Nadnevak je 08.03.1994. dakle nakon utvrđenog razgraničenja Arbih i HVO; Citat: KISELJAK - Muslimanske su snage noćas na fojničkoj bojišnici više puta iz pješačkog i protuzrakoplovnog oružja izazivale, pucajući iz smjera Biljevine po postavama branitelja, priopćeno je danas iz Odjela za PD kiseljačke brigade Bana Josipa Jelačića. …koja jasno navode položaje i kote na kojima je ArBiH i položaje i kote na kojima je HVO, Nakon što je bespomoćno zapomagao da ne zna naći lokalitete i kote jer ne zna za topografske karte, dana mu je i topografska karta: ![slika](https://i.ibb.co/35YQnpv9/ffffgjgf4525.png) On odlučuje zatrolati s ovim Ceha je napisao/la: I gdje je tu muslimanski rov? Dakle.... U 3 ujutro ti odgovaram na nešto, gdje je od dvije kote položena samo jedna, gdje je natpis manji od onog tipa u Lastvici i gdje se ne vidi na prvu ništa. I to u raspravi gdje ti tvrdiš da je linija razgraničenja negdje u brdo, da je ta padina brda većinom ničija zemlja i gdje do sada nisi uspio dati lokaciju muslimanskog rova. To nakon xy vremena uspjevaš naći (dakle do sada nisi imao izvor), citiraš članke u kojima piše iz smjera, gdje nema nikakvih puteva i gdje google i open street map prikazuju gustu šumu. Usput ti je 90% odgovora čistokrvno vrijeđanje. I onda sam ja onaj koji trola? Šporet je napisao/la: Koliki besramni šljam moraš biti? Ceha je napisao/la: Iscrtano područje je držao HVO ![slika](https://i.ibb.co/993kBPCS/RY5Q89Q.png) Konačno jadnik je skupio hrabrosti stati iza svojih izmišljotina i potvrditi ih. Imaš tu cijelu raspravu, pogledaj si kada je napravljena karta. Šporet je napisao/la: Dokaz ide: Nadnevak je 07.03.1994. Citat: iz Odjela za PD kiseljačke Brigade bana Josipa Jelačića; Tijekom noći iz smjera Smajlovića muslimanska je vojska djelovala s više eksplozivnih naprava po crtama obrane HVO-a uz jače provociranje pješačkim oružjem, protuzrakoplovnim strojnicama i s puškostrojnicom M-84. Ozlijeđenih nije bilo. Zašto HVO izvješće navodi da muslimanska vojska nakon provedenog razgraničenja i kraja H-M rata puca iz Smajlovića na položaje HVO-a? Sada ćeš morati priznati i objasniti svima zašto si patološka lažovčina i sramotna neznalica koja crta Smajloviće i deset sela u dubini teritorija iza Smajlovića kao HVO teritorij ako se iz Smajloivća puca po položajima HVO-a? Izvrsno. Ovdje su Smajlovići. https://www.openstreetmap.org/search?qu ... 8/17.98668E sad.... Ti tvrdiš da ABiH kontrolira dio Pločara, te cijelo Pločari Polje. Na što pucaju iz smjera Smajlovića? Na koji položaj? Ili ipak ne postoji taj mitski crvuljak kojeg si ti osmislio i darovao aBiH? Šporet je napisao/la: Šporet je napisao/la: Time smo definitivno srušili tvoje sramotne laži 1. Laž – Tvrdio si da oko Gradačca nije bilo pomaka linija od pada Broda 1992 2. Laž - da je čitava Tramošnica koja je u FBiH darovana u Daytonu Ceha je napisao/la: Molim citate. Nema nikakvih problema: 1. Laž koju smo razbili: Ceha je napisao/la: Gore nije bilo većih pomaka crte nakon pada Broda 2. Laž koju smo razbili: Ceha je napisao/la: a Muslimani su u Daytonu dobili pola Tramošnice. Ti meni ovak možeš lagat u facu? Dakle, ja napišem pola Tramošnice, ti to prevedeš u cijelu? Ja napišem, od pada Broda, u istom postu dam kartu na kojoj se vidi oscilacija, koja je ispravljena 94. Totalni ignore. Zrnce srama? Šporet je napisao/la: I doslovno u ovom postu ponovno potvrda tvojih laži: Ceha je napisao/la: Dio Tramošnice (i Turića) nije osvojen prije Daytona. Jbt. tu ti je karta o kojim se dijelovima naselja radi; http://www.statistika.ba/?show=12&id=10391 Kao i za sve ostalo, ako treba i tisuću puta ću te razotkriti kao patološkog lažova i sramotnu neznalicu sve dok sve ne priznaš. Zasad se vidi da je jedina osoba koja laže ti. Mislim, ok, ako je tebi pola nečega cijelo to i sve ostalo, onda... Odi popij lijek, očito si zaboravio. Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Tu se lijepo vidi za koliko si sfušao kartu. Tu se lijepo vidi kolika si ti palološka umobolna lažovčina da izmišljaš patološke lažne crte i onda životinjski vrijeđaš one koji su točno ucrtali crte u skladu sa izvorima. Ovo će očito potrajati. Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: I zato si ih lijepio tu, Da, na desetke i desetke, svih mogućih multidisciplinarnih oblika, u odnosu na nula, doslovno n.u.l.a., tvojih izvora. Gdje si sfušao apsolutno sve što se sfušati dalo. Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pričaš s čovjekom Pričam s patološkom lažovčinom, sramotnom neznalicom i neodgojenim bezobraznikom kojeg sam prokazao pred svima.
Sorry, zbilja nisam znao da imaš tu dijagnozu. Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Da si odzumirao i išao lijepiti karte jedne preko druge, one bi bile pogrešne. Bahahaha koji kretenko, ja mu stavim screenshot jedne i druge karte da si može skinuti topografsku i zumirati koliko hoće, a otvoriti openstreetmaps i zumirati koliko hoće do najvećih detalja da bi usporedio linije, on šupljoglavac uspoređivao dužine dvije zamrznute slike. Ti si doslovno mutavi Mujo iz viceva, aj barem si me nasmijao. Čitam i ne vjerujem. Dakle ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Tebi je na jednoj karti put Zagreb-Split duplo kraći, nego put Zagreb Dubrovnik. A na drugoj karti petput. I to nema nikakve veze s mjerilom, zumom ili nečim toga tipa, nego na drugoj karti pozicija Splita nije ispravna. E sad, je li to morončina u stanju shvatiti? A nacrtao sam mu. Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Rapti Bobani. Rapti Bobani za koje sam ti doslovno stavio video reportažu nezahvalna lažljiva neznalice. Nisam gledao, draga životinjice. Drži li Rapte HV, ili ne? Jer danas su popola. Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Minska polja. Priložena karta minskih polja najviše moguće rezolucije koja jasno u najveće detalje pokazuje entitetsku liniju između minskih polja dvije vojske točno po položajima topografske karte Glavnog Stožera HVO-a, a ti se praviš da je ne vidiš. Srami se sramoto. Ali čega? Dakle, ja napravim kartu po tom i tom izvoru. Dođe neki mutavac i krene vrijeđati, sam od sebe. Jbt. Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dam kartu BiH s ucrtanim minskim poljima, fino se vidi kako su se micala, a persona tu to mrtva hladna zaniječe. Koji umobolni prljavi patološki lažjivac. Ponovno se pravi da ne vidi priloženu kartu minskih polja najviše moguće rezolucije koja jasno u najveće detalje pokazuje entitetsku liniju između minskih polja dvije vojske točno po položajima topografske karte Glavnog Stožera HVO-a, a doslovno ju citira. I opet. Kao da se priča sa zidom. Dakle... U zaleđu Dubrovnika je linija fronte varirala, na način na koji je opisan kartama minskih polja. Imamo i lokaciju Rapti Bobani, koje je u ratu držao HV, a koja je sada podijeljena, dakle, kao da je bila na ničjoj zemlji. I sad neki balavac dođe cvilit o multidisciplinarnom pravu. Onak ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Šporet je napisao/la: Znači ja sam pacijent jer iz čiste dobre volje dostavljam:
- Detaljne originalne topografske karte HVO-a - Svjedočanstava branitelja koji opisuju crtu - Reportaže sa prve crte - Originalne listove topografske karte sa karte HVO-a u najvišoj rezoluciji - Uzorak minskih polja između kojih je točno entitetska linija
Neodgojeni nezahvalni lažov bez obraza i srama. Ne. Ti si pacijent jer; a) vrijeđaš b) praviš se blesavim (ili možda zbilja jesi blesav, u ovoj točki čak ni ne znam) c) uporno izbjegavaš priznati očite greške d) pokušavaš podmetnuti drugima (pola=cijela) Itd.... Drage volje ti objasnim, ako te još štogod interesira. Samo nemoj kmečat da sam opet genocid napravio, nije fer.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: Jučer, , 18:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kakvi su ovo postovi sa 20 citiranja, jeste li vas dvojica normalni.
Ovo na forumu dosad nisam vidio.
Gubite vrijeme na tjeranje inata, neki adhd loop. Sorry, to je mod dokazivanja svakog zareza. Ne volim kad netko radi budalu iz mene, a ono očito je kako i što je napisano. Od (uzaludne) dobre vjere, pa nadalje... :/
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|