|  | 

|     | Stranica: 1036/1361. 
 | [ 34005 post(ov)a ] |  |  

| Autor/ica | Poruka |  
			| JAS | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 20:51  |  |  
			| Pridružen/a: 23 tra 2022, 08:44
 | 

|   Šta mu ga dođe taj pempas?

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 20:54  |  |  
			| Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08
 | 

| JAS je napisao/la: :evotigana Šta mu ga dođe taj pempas? To vam je vaša svakodnevnica po kineskim fabrikama. Pelena za bebe.     koju nose odrasli Jer nema pauze kod gazde iz Kine._________________
 Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| sev | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 20:56  |  |  
			| Pridružen/a: 21 tra 2022, 07:46
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: A kolika je kirija u BG? Za stan od 30 kvadrata 300 eura. Koliko je u Nišu? Novom Sadu? Ajde ne prdite. Neki dan viralan oglas postao za izdavanje stana u Begešu. Namjestaj iz sedamnesetih i kuhinja od dva elementa. Stanovi su najveći problem, al tako je verujem i kod tebe u Beču, svuda su nekretnine otišle u nebesa. Al ovo za plate sam naveo na nivou Srbije. U BG je prosečna plata 800 evra, možda i malo preko. I to kad se uključe prigradske opštine koje donekle funkcionišu nezavisno (poput Lazarevca i Mladenovca). I kako god da je, gore od Zapada sigurno nije, živeo sam na Zapadu, znam šta znači traženje stana za normalne pare.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| JAS | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:00  |  |  
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: A kolika je kirija u BG? Za stan od 30 kvadrata 300 eura. Koliko je u Nišu? Novom Sadu? Ajde ne prdite. Neki dan viralan oglas postao za izdavanje stana u Begešu. Namjestaj iz sedamnesetih i kuhinja od dva elementa. Tuko pa ko u BG radi za 30k? To ni u provinciji nije česta pojava  Pa smetlari rade za 50k i to u provinciji ,a šefići imaju do 70k.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:03  |  |  
 | 

| sev je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A kolika je kirija u BG? Za stan od 30 kvadrata 300 eura. Koliko je u Nišu? Novom Sadu? Ajde ne prdite. Neki dan viralan oglas postao za izdavanje stana u Begešu. Namjestaj iz sedamnesetih i kuhinja od dva elementa. Stanovi su najveći problem, al tako je verujem i kod tebe u Beču, svuda su nekretnine otišle u nebesa. Al ovo za plate sam naveo na nivou Srbije. U BG je prosečna plata 800 evra, možda i malo preko. I to kad se uključe prigradske opštine koje donekle funkcionišu nezavisno (poput Lazarevca i Mladenovca). I kako god da je, gore od Zapada sigurno nije, živeo sam na Zapadu, znam šta znači traženje stana za normalne pare.Prosječna plaća 800 eura? U G.G Srbije od preko 1,5 mil stanovnika? Gdje se nalaze drzavne institucije i uhljebi? Ajde ne zezaj molim te. Statistika ti je tu kao bikini. Cuj prosjecna placa u BG. Kolika je u Jusijevoj Indjiji? Lol_________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| JAS | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:03  |  |  
 | 

| Ali bitno da NVO isanje nije parazitiranje na stranoj sisi. 

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:05  |  |  
 | 

| JAS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pampers je marka pempasa parazitu.      Kad ces zaraditi svoj Dinar da ne sišeš ćaću za kafu?A odkud ti znaš da on ne radi ,tj da ga roditelji skrbe ?Pa sam priča to. Kao uljepšano.. zivi od nasledja lol i sam kaze da je šizifrenik. Na Jusi nicku.     Podvojena ličnost. Ovo mu je drugi nick._________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:08  |  |  
 | 

| Stvarno je besramno Jusi da sa trideset sišeš ćaću. A Indjija najbolje rastuća ekonomija i općina u Srbistanu. LOL _________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| JAS | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:10  |  |  
 | 

| Pa ako ima nasledstvo onda on tebe može da kupi.Čim ga ima toliko da ne mora da radi.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| sev | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:10  |  |  
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: sev je napisao/la: Stanovi su najveći problem, al tako je verujem i kod tebe u Beču, svuda su nekretnine otišle u nebesa. Al ovo za plate sam naveo na nivou Srbije. U BG je prosečna plata 800 evra, možda i malo preko. I to kad se uključe prigradske opštine koje donekle funkcionišu nezavisno (poput Lazarevca i Mladenovca). I kako god da je, gore od Zapada sigurno nije, živeo sam na Zapadu, znam šta znači traženje stana za normalne pare.
 Prosječna plaća 800 eura? U G.G Srbije od preko 1,5 mil stanovnika? Gdje se nalaze drzavne institucije i uhljebi? Ajde ne zezaj molim te. Statistika ti je tu kao bikini. Cuj prosjecna placa u BG. Kolika je u Jusijevoj Indjiji? LolSvaka statistika je takva, pa opet, to su jedini podaci na koje možemo da se oslonimo.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| sev | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:12  |  |  
 | 

| Kakvo će skičanje o bratstvu i jedinstvu biti kada dođe zima i budu dobili malo gasa, ono za vakcine u mrskom BG će biti mala maca. A čim prođe zima onda sledi opet kako u Srbiji ništa ne valja. 

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:12  |  |  
 | 

| Ma ima on.. da ne kazem što. Uhvatio se priče od Karmela. Karmelo renta stanove i poslovne prostore. Pa Jusi lafo nasledje troši. Ne moze reci „ja sam parazit“ na ćacinoj sisi. Jusi, javi se kad budeš samostalan i sposoban za zivot. Pa nam pričaj o prosperitetu.   _________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| JAS | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:13  |  |  
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: Stvarno je besramno Jusi da sa trideset sišeš ćaću. A Indjija najbolje rastuća ekonomija i općina u Srbistanu. LOL On je ekonomista. Ne očekujem valjda od ekonomiste  da mora kablove . Za njega je kancelarija.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:15  |  |  
 | 

| JAS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Stvarno je besramno Jusi da sa trideset sišeš ćaću. A Indjija najbolje rastuća ekonomija i općina u Srbistanu. LOL On je ekonomista. Ne očekujem valjda od ekonomiste  da mora kablove . Za njega je kancelarija.Ekonomista s privatnog faxa koji ćaća platio da podigne sebi rejting u selu. Jusi i ekonomija nisu se sreli u putu.   _________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| JAS | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:18  |  |  
 | 

| Nepobitna ne činjenica da je Srbija ekonomski stabilnija od giganta Bosne .Pa ne sele iz Srbije u Bosnu već obrnuto.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:20  |  |  
 | 

| Jeste. U Vučkinim rezimskim trakatima. Zajebali ste Švicu. Lol _________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| novovrijeme | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:22  |  |  
			| Pridružen/a: 08 srp 2017, 11:10
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbija je šupak Europe. Ljudi se ubijaju za 22.000 dinara. Ne mogu struju priuštiti. RS takodjer. Parazitu Jusi zaposli  se. Ne guli ćaću i mater. I Javi se iz nekog fabričkog postrojenja …. Pa nam opisi blagostanje koje vlada. Ja i? Ćemu se nadaš?     Da se razoćaramo u Srpstvo i okrenemo Bosni i Muslimanima? Šta ti je u glavi?  _________________
 Srbi su mali narod sa karakterom super sile.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| mirusvijetu | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:22  |  |  
			| Pridružen/a: 20 ruj 2014, 13:08
 |  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| novovrijeme | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:23  |  |  
 | 

| mirusvijetu je napisao/la: Jel to simuliraš pucanje u Srbe Talibane?_________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| JAS | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:24  |  |  
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: Jeste. U Vučkinim rezimskim trakatima. Zajebali ste Švicu. Lol Pa svakako smo bolji od muygurlenda. Da je u muygurlendu lepo ti ne bi smrdela po BeĆu. Zavisi vas izjede što seSrbija konačno ispravila .

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:25  |  |  
 | 

| novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbija je šupak Europe. Ljudi se ubijaju za 22.000 dinara. Ne mogu struju priuštiti. RS takodjer. Parazitu Jusi zaposli  se. Ne guli ćaću i mater. I Javi se iz nekog fabričkog postrojenja …. Pa nam opisi blagostanje koje vlada. Ja i? Ćemu se nadaš?     Da se razoćaramo u Srpstvo i okrenemo Bosni i Muslimanima? Šta ti je u glavi?  Ma jok. LOL  Da se okrenete Rusima i zavrsite u Sibiru. LOL Laska sebi četo da njih neko zeli kao bosance. Lol_________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:26  |  |  
 | 

| JAS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jeste. U Vučkinim rezimskim trakatima. Zajebali ste Švicu. Lol Pa svakako smo bolji od muygurlenda. Da je u muygurlendu lepo ti ne bi smrdela po BeĆu. Zavisi vas izjede što seSrbija konačno ispravila .Četistan i Srbistan su šupci Europe.   _________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Junuz Djipalo | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:26  |  |  
			| Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58
 | 

| novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbija je šupak Europe. Ljudi se ubijaju za 22.000 dinara. Ne mogu struju priuštiti. RS takodjer. Parazitu Jusi zaposli  se. Ne guli ćaću i mater. I Javi se iz nekog fabričkog postrojenja …. Pa nam opisi blagostanje koje vlada. Ja i? Ćemu se nadaš?     Da se razoćaramo u Srpstvo i okrenemo Bosni i Muslimanima? Šta ti je u glavi?  Valjda vas hoće k nama u veliku Hrvatsku.   Kakvi god problemi mučili Srbiju i RS, isti i još veći muče Mujetnam pa je baš i ne kužim ni ja._________________
 Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:27  |  |  
 | 

| Ti poslje litra brlje ni sam sebe ne kuzis. I to nije novost. Nego standard. _________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| novovrijeme | 

|  Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj  Postano:  29 svi 2022, 21:28  |  |  
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: JAS je napisao/la: Pa svakako smo bolji od muygurlenda.Da je u muygurlendu lepo ti ne bi smrdela po BeĆu.
 Zavisi vas izjede što seSrbija konačno ispravila .
 Četistan i Srbistan su šupci Europe.   A što živite u zajednici sa Republikom Đikanskom? Odvojite se i idite u EU.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  
	|  | Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove.
 Ne možeš uređivati svoje postove.
 Ne možeš izbrisati svoje postove.
 Ne možeš postati privitke.

|  |  |