|
|
Stranica: 119/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 00:35 |
|
|
|
storaB je pećinski lobi!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 08:02 |
|
|
Metemma je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne dolazi u obzir nikakva federacija...
Možete da uđete u sastav Srbije kao hercegovački, podrinjski i krajiški okrug.
Ili u najgorem slučaju kao autonomna pokrajina sa ovlašćenjima kao AP Vojvodina.
Ako vam to ne odgovara, onda se lepo jebite i budite nezavisni, ali federaciju nećemo da pravimo. Braća Crnogorci su nam ogadili taj koncept za sva vremena... To si ti, kao Srbija lično, odlučio, pa saopštavaš nama, kao Bosancima i Hercegovcima? I riješeno, nema priče, nema diskusije? A i lijepo veli gospodin volvoks za ovog zeca. Veruj mi, ne veruj mi, ali ovo je ubedljivo većinsko mišljenje u Srbiji. I molim te objasni mi kakvi ste vi to kurčevi Srbi, a ne želite da budete deo Srbije!?  Ako budemo jednog dana živeli u jednoj državi, ta država može da bude samo jedinstvena unitarna Srbija. Kakve jebene federacije ili konfederacije između Srba i Srba!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 08:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: To si ti, kao Srbija lično, odlučio, pa saopštavaš nama, kao Bosancima i Hercegovcima? I riješeno, nema priče, nema diskusije?
A i lijepo veli gospodin volvoks za ovog zeca.
Veruj mi, ne veruj mi, ali ovo je ubedljivo većinsko mišljenje u Srbiji. I molim te objasni mi kakvi ste vi to kurčevi Srbi, a ne želite da budete deo Srbije!?  Ako budemo jednog dana živeli u jednoj državi, ta država može da bude samo jedinstvena unitarna Srbija. Kakve jebene federacije ili konfederacije između Srba i Srba!? Kakva je to nesloga, braćo Srbi? Izgleda da Bosanci i Hercegovci (tako se nazivaju kad im treba, ali inače su čistokrvni Srbi) ne žele pod svaku cijenu u Srbiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 10:16 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Veruj mi, ne veruj mi, ali ovo je ubedljivo većinsko mišljenje u Srbiji. I molim te objasni mi kakvi ste vi to kurčevi Srbi, a ne želite da budete deo Srbije!?  Ako budemo jednog dana živeli u jednoj državi, ta država može da bude samo jedinstvena unitarna Srbija. Kakve jebene federacije ili konfederacije između Srba i Srba!? Kakva je to nesloga, braćo Srbi? Izgleda da Bosanci i Hercegovci (tako se nazivaju kad im treba, ali inače su čistokrvni Srbi) ne žele pod svaku cijenu u Srbiju.  Dali ti ista citas vidis cujes sem muslimanske propagande? Republika Srpska ce biti u federaciji sa Srbijom a ne deo Srbije. To se ponavlja svaki drugi dan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 10:18 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
joe enter je napisao/la: storaB je pećinski lobi! možda,ali nikada ne bih ušao u Crnu ružu ili nešto slično.. Gadi mi se, jer isti su u stanju vlastite roditelje daviti, vlastitu djecu davati i ubijati.. ogavno.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 10:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
Citat: MUP RS se ogradio od policijskih stanica u Bratuncu, Srebrenici i Višegradu, IDDEEA mora utvrditi nezakonitosti u njihovom radu 21. Maj 2013.
Nakon niza prekršaja učinjenih od strane službenih osoba, utvrđenih putem prijava povratnika koji su u posljednja dva mjeseca pokušali obnoviti prebivalište na prostoru entiteta Republika Srpska, koalicija organizacija civilnog društva “Prvi mart” je o detaljima nepravilnosti odlučila obavijestiti lokalne sudove u Bratuncu, Višegradu i Srebrenici, te Agenciju za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine, uz zahtjev za pokretanje istrage.
U skladu sa kaznenim odredbama Zakona o ličnoj karti državljana Bosne i Hercegovine, postoje svi uslovi za pokretanje istrage i utvrđivanje odgovornosti službenih lica zaposlenih u lokalnim policijskim stanicama u Bratuncu, Višegradu i Srebrenici, a u vezi sa činjenicom da licima nisu dostavljene, odnosno zvanično izdate lične karte u okviru utvrđenog zakonskog roka od 15 dana, odnosno da licima nije izdata potvrda o prijemu zahtjeva u slučaju kada organ nije izdao ličnu kartu podnosiocu zahtjeva.
Ono što je, s druge strane, pozitivan pomak jeste činjenica da se Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske distanciralo od nezakonitosti koje su počinile propisa od strane lokalnih organa. Između ostalih, službenim odgovorom je potvrđeno da lica koja imaju evidentirano prebivalište u Bosni i Hercegovini, prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanja lične karte zbog promjene prebivališta nisu dužna prilagati bilo kakav dokument osim važeće lične karte.
No, s tim u vezi MUP RS je dao i službeno stajalište da organ može utvrditi činjenično stanje pribavljanjem odgovarajućih dokaza, a praktično može zaključiti da sama izjava stranke i pravni osnov prijave prebivališta (posjedovni list, podstanarski ugovor ili potvrda statusa izbjeglice/raseljenog lica) imaju biti dovoljna osnova za otklanjanje sumnje.
Uz postojeće presude Osnovnog suda u Srebrenici, kao i informacije potvrđene od strane Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a, sve upućuje na to da su policijske strukture u povratničkim općinama djelovale protivno pozitivnim propisima. S tim u vezi, potrebno je utvrditi vezu bivšeg ministra Čađe sa ovim nepravilnostima, kao i mogućnost postojanja izvaninstitucionalnog nadzora koji je doveo do ove situacije.
Ovom prilikom pozivamo građane-povratnike u entitet Republika Srpska, da prijave svoje prebvalište u mjestima povratka. Raseljena lica koja nisu ostvarila povratak pozivamo da produže svoje lične karte, građane u inostranstvu da pripreme dokumentaciju potrebnu za glasanje putem pošte, a sve one koji su do sada imali pravo glasa – da nastavimo putem ostvarivanja 100 000 glasova koji mogu promijeniti status povrantika u budućnosti.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 10:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ovom prilikom pozivamo građane-povratnike u entitet Republika Srpska, da prijave svoje prebvalište u mjestima povratka. Raseljena lica koja nisu ostvarila povratak pozivamo da produže svoje lične karte, građane u inostranstvu da pripreme dokumentaciju potrebnu za glasanje putem pošte, a sve one koji su do sada imali pravo glasa – da nastavimo putem ostvarivanja 100 000 glasova koji mogu promijeniti status povrantika u budućnosti.
Ne dozvolimo im da legalizuju etničko čišćenje, zločine i genocid.Treba se masovno odjavljivati iz većinskih bošnjačkih i hrvatskih krajeva, gdje to odjavljivanje ne moze ugroziti nacionalnu strukturu stanovništva i naštetiti hrvatskom ili bošnjačkom narodu u političkom smislu i prijavljivati se u RS.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:11 |
|
|
chat nick je napisao/la: Republika Srpska ce biti u federaciji sa Srbijom a ne deo Srbije. To se ponavlja svaki drugi dan.  To se možda ponavlja svaki drugi dan u tvojoj glavi.... Telo i desna ruka mogu da budu samo jedno, ne mogu da prave federaciju. I pošto Metemma nije tu, ajde mi ti onda, molim te, odgovori na pitanje: Kakvi ste vi to kurčevi Srbi, a ne želite da budete deo Srbije? Ako je vama, šatro velikim Srbima, toliko mrska ideja da budete deo Srbije, onda mupm i budite nezavisni, ali neće biti federacije, to pitaj bilo koga iz Srbije pa ćeš videti šta će da ti kaže... Kada se prvo povrati od šoka zbog uvrede da vam je muka da budete u Srbiji i da bi želeli da pravite neke frankenštajn tvorevine između jednog istog naroda...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:32 |
|
|
|
Carmello
Tijelo se ne smije odvajati! ALI! Pogledaš, prvo od Slobodana Miloševića pa nadalje!!! Direktno su uticali da dio tijela ne bude u sastavu tijela. Naslijedio ga je Zoran, koji je jedva dočekao da pobjedi Milo,a potom i (ubijen je doduše prije) cijepanje jednog dijela tijela. O brizi za RS Zorana,a potom i Borisa se mogu pisati eseji.
Zbog toga prvenstveno kod srpskog naroda u RS preovlađuje mišljenje,da bi na osnovu tih i takvih slučajeva dio tijela opet mogao biti odrezan! A to je ono što narodu RS nakon svih nedaća nije potrebno. Jasno, narod Srpske živi za dan kada će živjeti u državi sa svojim sunarodnicima, narod Srpske ne želi biti koska u grlu Srbije,ali narod Srpske i pamti udarce ispod pojasa od strane prvenstveno Borisaa prethodnih godina. A bilo ih je u ogromnim količinama (ne tjeraj me da ti nabrajam,jer neprijatelji to jedva čekaju).
I kako posle svega vjerovati da tijelo jednog momenta neće željeti dati ruku zarad ideala??? Kako posle davanja srca, noge,da i ruku ne proda?! Sve su to pitanja na koja narod Srpske sve ove godine čeka odgovor,talac je godinama, godinama gleda i čeka da vidi taj segment jasne i iskrene politike, nije je dočekao. Jasno jedno je vlast,a drugo narod. Srbi 96e i Srbi 2013 iz dvije bratske teritorije se ne mogu porediti (uprkos svemu), danas, je primjetan daleko veći stepen povezanosti, osjećajnosti,barem kada je riječ o odnosu bratskog naroda Srbije, kontra odnos je uvijek bio na velikom nivou,tako ga nema potrebe ni pominjati.
Redundantno je,ali mislim da si djelimično barem shvatio... Srpskoj ne treba Federacija,ukoliko je politika iskrena, Srpska je nesumnjivo uskoro nezavisna teritorija,ali njen put ne smije biti ni u kom slučaju talački. I da, o statusu te nezavisne teritorije nije u redu da priča isključivo beogradski politički krug.
ON: Želimo zajedničku državu, volimo Srbiju više od svega,ali ako ćemo biti taoci političkih prilika,neka hvala, godine borbe su nas ojačale, ali ne želimo više da drugi odlučuju umjesto RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:43 |
|
|
|
Sve su to legitimne želje i odluke. Ali ja prvi nikada ne bih glasao za to da uvedem Srbiju u još jednu federaciju.
Unitarna država, etnički 90% srpska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:46 |
|
|
storaB je napisao/la: Carmello
Tijelo se ne smije odvajati! ALI! Pogledaš, prvo od Slobodana Miloševića pa nadalje!!! Direktno su uticali da dio tijela ne bude u sastavu tijela. Naslijedio ga je Zoran, koji je jedva dočekao da pobjedi Milo,a potom i (ubijen je doduše prije) cijepanje jednog dijela tijela. O brizi za RS Zorana,a potom i Borisa se mogu pisati eseji.
Zbog toga prvenstveno kod srpskog naroda u RS preovlađuje mišljenje,da bi na osnovu tih i takvih slučajeva dio tijela opet mogao biti odrezan! A to je ono što narodu RS nakon svih nedaća nije potrebno. Jasno, narod Srpske živi za dan kada će živjeti u državi sa svojim sunarodnicima, narod Srpske ne želi biti koska u grlu Srbije,ali narod Srpske i pamti udarce ispod pojasa od strane prvenstveno Borisaa prethodnih godina. A bilo ih je u ogromnim količinama (ne tjeraj me da ti nabrajam,jer neprijatelji to jedva čekaju).
I kako posle svega vjerovati da tijelo jednog momenta neće željeti dati ruku zarad ideala??? Kako posle davanja srca, noge,da i ruku ne proda?! Sve su to pitanja na koja narod Srpske sve ove godine čeka odgovor,talac je godinama, godinama gleda i čeka da vidi taj segment jasne i iskrene politike, nije je dočekao. Jasno jedno je vlast,a drugo narod. Srbi 96e i Srbi 2013 iz dvije bratske teritorije se ne mogu porediti (uprkos svemu), danas, je primjetan daleko veći stepen povezanosti, osjećajnosti,barem kada je riječ o odnosu bratskog naroda Srbije, kontra odnos je uvijek bio na velikom nivou,tako ga nema potrebe ni pominjati.
Redundantno je,ali mislim da si djelimično barem shvatio... Srpskoj ne treba Federacija,ukoliko je politika iskrena, Srpska je nesumnjivo uskoro nezavisna teritorija,ali njen put ne smije biti ni u kom slučaju talački. I da, o statusu te nezavisne teritorije nije u redu da priča isključivo beogradski politički krug.
ON: Želimo zajedničku državu, volimo Srbiju više od svega,ali ako ćemo biti taoci političkih prilika,neka hvala, godine borbe su nas ojačale, ali ne želimo više da drugi odlučuju umjesto RS. Demagogija i proseravanje.... Ti znači hoćeš da kažeš da bi se mi ujedinili sa vama u istu državu i da bi vas onda, posle ujedinjenja prodali muslimanima!? Izvini što ovako direktno pitam, ali da li si ti normalan? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:51 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Demagogija i proseravanje.... Ti znači hoćeš da kažeš da bi se mi ujedinili sa vama u istu državu i da bi vas onda, posle ujedinjenja prodali muslimanima!? Izvini što ovako direktno pitam, ali da li si ti normalan?  Inače, interesantno kako su istovremeno svi protivnici autonomije (dakle ne federalne jedinice) Vojvodine. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:52 |
|
|
|
Problem sa strane RS je što i kad bi mogli da postanu dio Srbije moraju ukinuti RS, njene institucije, "povijest", mitove, itd. Dalje, vlast RS se mora odreći vlasti a to nikom nije lako. Federacija sa Srbijom bi možda olakšala tranziciju u Srbiju ali se možda i rizikuje sa tim potezom jer ne znaš kakvi će biti odnosi unutar federacije, da li će se ponoviti CG, Kosovo a gubiš nešto što gradiš godinama i što ima nekakve temelje u Daytonu, što ima podršku stranih sila. A prije svega toga mora se mnogo toga izdešavati na ovim prostorima dok to dođe na red.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:53 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Sve su to legitimne želje i odluke. Ali ja prvi nikada ne bih glasao za to da uvedem Srbiju u još jednu federaciju.
Unitarna država, etnički 90% srpska. Nikad više federacija, pa ni sa RS-om!!! A kad smo već tolike izdajničke jajare, zašto onda hoće i federaciju sa nama!? Nek budu onda nezavisni kad nam baš toliko ne veruju... Mnogo sam razočaran sa našom braćom iz RS-a....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 11:53 |
|
|
Citat: Demagogija i proseravanje....
Ti znači hoćeš da kažeš da bi se mi ujedinili sa vama u istu državu i da bi vas onda, posle ujedinjenja prodali muslimanima!?
Izvini što ovako direktno pitam, ali da li si ti normalan? Sve što ušima ne prija demagogija Ja samo analiziram ponašanje vlasti Srbije u presudnim momentima! Ne moraš se izvinjavati, ali složićeš se pitanje je potpuni off u vezi normalnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:01 |
|
|
storaB je napisao/la: Ja samo analiziram ponašanje vlasti Srbije u presudnim momentima! E ako je to analiza onda svaka čast. Kao Kum Bečo da je pisao. Sad bih ja tebe trebao da pitam zašto ne sediš u Sarajevu, već u Zvorniku, i gde je npr Zapadna Slavonija, al' to bi bila pitanja/analiza istog ranga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:04 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Sve su to legitimne želje i odluke. Ali ja prvi nikada ne bih glasao za to da uvedem Srbiju u još jednu federaciju.
Unitarna država, etnički 90% srpska. Nikad više federacija, pa ni sa RS-om!!! A kad smo već tolike izdajničke jajare, zašto onda hoće i federaciju sa nama!? Nek budu onda nezavisni kad nam baš toliko ne veruju... Mnogo sam razočaran sa našom braćom iz RS-a.... Ne zaboravi kakav je odnos forumskih BiH Hrvata i RH Hrvata, siguran sam da to utječe na Srbeke koji pišu ovdje...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mnogo sam razočaran sa našom braćom iz RS-a....
A što bi mi bili dio Srbije, gospodine Karmelo? Nismo ni mi repa bez korijena da nas gledate tek kao dio Srbije već smo narod koji je ovde gdje jeste, dosta propatio i imamo nekakav ponos koji nam kaže da nismo za tek takva utapanja već ako govorimo o tim relacijama, onda možemo govoriti samo o ujedinjenju jer to utapanje, pripajanje i sl. djeluje onako ponižavajuće. A još kad nas neko poput vas pošalje u pm jer eto ne želimo da se utopimo u Srbiju i da budemo tek njen okrug. Uostalom, utopite se vi u Srpsku ako smo kod utapanja i budite njen dio, nije problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:09 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ne zaboravi kakav je odnos forumskih BiH Hrvata i RH Hrvata, siguran sam da to utječe na Srbeke koji pišu ovdje... Eto volvi, sad smo braća pereci. Ja nisam razočaran, i postoji gomila opcija, samo kažem da je svima federacija preko glave. Jedva smo ispratili CGorce. Sad fali da opet uvodimo državu u blokadu i prepucavanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Sve su to legitimne želje i odluke. Ali ja prvi nikada ne bih glasao za to da uvedem Srbiju u još jednu federaciju.
Unitarna država, etnički 90% srpska. Nikad više federacija, pa ni sa RS-om!!! A kad smo već tolike izdajničke jajare, zašto onda hoće i federaciju sa nama!? Nek budu onda nezavisni kad nam baš toliko ne veruju... Mnogo sam razočaran sa našom braćom iz RS-a.... Navedi mi jednu lošu stvar federacije sa RSom??? Pri tome imaj u vidu da u toj i takvoj federaciji bi živjelo 85% Srba koji vole podjednako RS i Srbiju! A ako ćemo toliko daleko ići i porediti federaciju sa CGom,onda jbga. Iako i tu vlast koja je dovela Svetozara nije prstom mrdnula da poboljša odnos,niti ispoštuje federaciju.. pričajmo otvoreno,ako ikoga i išta volim to je Srbija i moj narod,ali neke stvari su sasvim jasne, ma koliko ne bile teške! Izdajničke jajare??? To nigdje nisam rekao. NAROD je JEDNO! Vlast je drugo. Zašto federaciju sa vama? Pa možda i zbog toga da bi mogli raspolagati sopstvenim sredstvima,ili na primjer u svakom momentu znati da Semberija neće raditi samo za Beograd,već da će raditi podjednako i za Beograd i za Banjaluku (bukvalno). I još mnogo drugih administrativnih stvari... Ne vidim zašto bi nekome u okviru Srbije smetala federacija ili pokrajina Republika Srpska?! Pri tome naravno poštujući sve elemente ustavnosti buduće Srbije... Nije stvar isključivog vjerovanja, stvar je principa i političke racionalnosti. Nisam živio u tim vremenima, vjerovali su beogradskim vlastima svi oni koji su željeli živote dati za slobodu srpskog naroda, kako im je vraćeno?! Tako što su isti na kraju ispali..... Nemaš šta biti razočaran... 100% nas koji volimo Srpsku,ništa manje ne volimo Srbiju i naš narod u istoj. Ali dobar dio u ovih 21. godinu je doživio puno niskih udaraca od strane srpskih vlasti, ne sjećam se da je narod u Srbiji doživio ijedan udarac ispod pojasa od vlasti u Srpskoj. Braća u RS, nemaju drugu i ne žele imati drugu Maticu i druge kulturno-istorijske karakteristike, žive za dan nezavisnosti i dan zajedničke države sa svojom braćom, međutim ne žele biti taoci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:11 |
|
|
Citat: A što bi mi bili dio Srbije, gospodine Karmelo? Zato što ste Srbi? Citat: Nismo ni mi repa bez korijena Niste. Srbi ste. Citat: jer to utapanje, pripajanje i sl. djeluje onako ponižavajuće. Isto kao i nama te ideje o "federaciji". Citat: Uostalom, utopite se vi u Srpsku ako smo kod utapanja i budite njen dio, nije problem. Ni meni to nije problem, ja bi to podržao...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:12 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ja nisam razočaran, i postoji gomila opcija, samo kažem da je svima federacija preko glave. Jedva smo ispratili CGorce. Sad fali da opet uvodimo državu u blokadu i prepucavanja.
Crna Gora je nešto drugo jer tamo se pojavila frakcija u narodu, titogorska, koja je počela forsirati svoju nacionalnu posebnost kroz rigidno pljuvanje po srpstvu, od strane njihovih ideologa. Ovde nema takvih ideologa i ovde niko ne pljuje po srpstvu niti će pljuvati, niti će od nas praviti zasebnu naciju od naše braće u Srbiji. Znači, paralela sa Crnom Gorom nikako ne stoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:12 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Gospodine Agathone, želim Vam da ustrajete na svom hrabrom putu zaštite prava, samoodređenja i boljitka svih Srba u slobodarskoj i prijateljskoj nam Srpskoj. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:16 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ni meni to nije problem, ja bi to podržao... Nije ni meni problem da se ujedinimo sa Srbijom ali to utapanje u Srbiju koja ne može izaći na kraj ni sa 1% vojvođanerskih autonomaša mi ne djeluje kao opcija kojoj bih težio. Regulišite te stvari, ukinite autonomiju Vojvodine pa da pravimo unitarnu srpsku državu u nekom vremenu pred nama, ja sam prvi za.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 svi 2013, 12:16 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: storaB je napisao/la: Ja samo analiziram ponašanje vlasti Srbije u presudnim momentima! E ako je to analiza onda svaka čast. Kao Kum Bečo da je pisao. Sad bih ja tebe trebao da pitam zašto ne sediš u Sarajevu, već u Zvorniku, i gde je npr Zapadna Slavonija, al' to bi bila pitanja/analiza istog ranga. Hvala vam. Nisam Benjamin i sa tri prsta se krstim. To je više bilo komparativno analiziranje u kratkim crtama bliže prošlosti... Ne vidim da sam išta slagao? Kontam poentu vašeg ovako jednodimenzionalnog zaključivanja,ali bojim se da vi niste mene shvatili?! Zašto, upravo zato što je jedan od niskih udaraca bio i taj da se Sarajevo da Bošnjacima! I nije mi žao,moram vam to reći, pokoljenja su mi pokopana po sarajevskim grobljima,ali mi nije žao što neću nikada dole živjeti,iz prostog razloga što ne želim da moje dijete doživi ono što sam ja kao dijete doživio... Ako je to poenta tog i takvog zaključivanja! Ne vidim taj isti rang. Opet kažem u postu na koji se odnosi digresija šta je izmišljeno,slagano? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|