|
|
Stranica: 173/736.
|
[ 18377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
Baš sam to primjetio i mislim si koliki tukac (taj Vukanović) moraš biti i nagaziti Vučića i nadat se nekoj pobjedi ili čemu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 22:49 |
|
|
Osvanuce na naslovnoj strani Informera i Kurira gdje će biti optužen da je britanski i njemački špijun, kao i da seksualno opšti sa kozama. Kraj karijere.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 23:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Baš sam to primjetio i mislim si koliki tukac (taj Vukanović) moraš biti i nagaziti Vučića i nadat se nekoj pobjedi ili čemu. Ma to je običan cirkusant kao i Stanivuković koji politički parazitiraju zbog youtube-a.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 01 stu 2021, 23:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75803 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Taj Vukanović je vjerojatno jeftino prodao Hrvatima vikendicu u Konavlima ili Ivanici, kad je tako gnjevan na Hrvate.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 02:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Taj Vukanović je vjerojatno jeftino prodao Hrvatima vikendicu u Konavlima ili Ivanici, kad je tako gnjevan na Hrvate. razlog gnjeva vjerojatno dolazi iz činjenice da je iz ravnog protjeran u trebinje, te da mu je rodno selo ostalo van rs.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 11:42 |
|
|
zbl je napisao/la: Osvanuce na naslovnoj strani Informera i Kurira gdje će biti optužen da je britanski i njemački špijun, kao i da seksualno opšti sa kozama. Kraj karijere. Sunce ti poljubim...Informer i Kurir... https://informer.rs/stampano-izdanje/1146/2018-10-04Jel realno da se ovakvi naslovi pišu? Ko normalan uopšte ovo može čitati? Koji vam je *** pa ste tako sjebani da vam je ovo glasilo vođe države?
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 12:13 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: zbl je napisao/la: Osvanuce na naslovnoj strani Informera i Kurira gdje će biti optužen da je britanski i njemački špijun, kao i da seksualno opšti sa kozama. Kraj karijere. Sunce ti poljubim...Informer i Kurir... https://informer.rs/stampano-izdanje/1146/2018-10-04Jel realno da se ovakvi naslovi pišu? Ko normalan uopšte ovo može čitati? Koji vam je *** pa ste tako sjebani da vam je ovo glasilo vođe države? To je tabloid. Ali radi posao. Spin mašina sa malo laži, malo istine i malo poluistine. Kad te provuku kroz to blato možeš se jebati.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10010 Lokacija: No Country for White Men
|
https://www.bild.ba/lopovi-i-politika/b ... date-koja/Bild.ba doznaje: Čović sutra u Zagrebu s Plenkovićem i Milanovićem
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 22:01 |
|
|
https://enz.hrt.hr/?jwsource=clNa Dnevniku 2 HRT-a 13 minuta u komadu o BiH. - Schmidt - Plenkovic - Lucic (u studiju) - Mostar Od 22 do 35 minute. Prije par dana Covic je imao ukljucenje uzivo na kraju Dnevnika, danas 13 minuta u sred Dnevnika.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 22:15 |
|
|
Dragi moji Bošnjaci, došlo je vrijeme da se polako rastajemo. Nisam sretan zbog toga, ali niko me ne pita. Mislim da još uvijek nije sve izgubljeno i da možemo i dalje zivjeti zajedno u okviru OB. Nažalost, ja o tome ne odlučujem.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:01 |
|
|
zbl je napisao/la: Dragi moji Bošnjaci, došlo je vrijeme da se polako rastajemo. Nisam sretan zbog toga, ali niko me ne pita. Mislim da još uvijek nije sve izgubljeno i da možemo i dalje zivjeti zajedno u okviru OB. Nažalost, ja o tome ne odlučujem. Jesi provjerio ulje?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:12 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: https://enz.hrt.hr/?jwsource=cl
Na Dnevniku 2 HRT-a 13 minuta u komadu o BiH.
- Schmidt - Plenkovic - Lucic (u studiju) - Mostar
Od 22 do 35 minute.
Prije par dana Covic je imao ukljucenje uzivo na kraju Dnevnika, danas 13 minuta u sred Dnevnika. Cek, jel ozbiljno Bh Hrvati slave 13 minut paznje na dnevniku u Hrvatskoj?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10010 Lokacija: No Country for White Men
|
Perecijanci ne BH Hrvati šta li je to već
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: zbl je napisao/la: Dragi moji Bošnjaci, došlo je vrijeme da se polako rastajemo. Nisam sretan zbog toga, ali niko me ne pita. Mislim da još uvijek nije sve izgubljeno i da možemo i dalje zivjeti zajedno u okviru OB. Nažalost, ja o tome ne odlučujem. Jesi provjerio ulje? Nisi me razumio. Ja ne želim da se razdvajamo. Čak i kad bi Armija osvojila cijelu RS ja ne bih bježao, jer sam čovjek dobre volje. Kako god da se ovo završi ja cu u duši ostati građanin i individua.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:37 |
|
|
zbl je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Jesi provjerio ulje? Nisi me razumio. Ja ne želim da se razdvajamo. Čak i kad bi Armija osvojila cijelu RS ja ne bih bježao, jer sam čovjek dobre volje. Kako god da se ovo završi ja cu u duši ostati građanin i individua. Neće te niko pitati
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 02 stu 2021, 23:42 |
|
|
Karabaja je napisao/la: zbl je napisao/la: Nisi me razumio. Ja ne želim da se razdvajamo. Čak i kad bi Armija osvojila cijelu RS ja ne bih bježao, jer sam čovjek dobre volje. Kako god da se ovo završi ja cu u duši ostati građanin i individua.
Neće te niko pitati Znam brate moj, znam...u pravu si.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 09:37 |
|
|
zbl je napisao/la: Dragi moji Bošnjaci, došlo je vrijeme da se polako rastajemo. Nisam sretan zbog toga, ali niko me ne pita. Mislim da još uvijek nije sve izgubljeno i da možemo i dalje zivjeti zajedno u okviru OB. Nažalost, ja o tome ne odlučujem. Ode i ti vani? Šta je reći, žena hoće Minhen, Berlin? Pa jest, hoće one, dušu čovjeku na pamuk. Haj sretno.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 09:58 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8164 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
I tako ispade ništa od novog izbornog. Sad ni VP ne može nametnut jer više nema VP.
Tugica :(
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 10:01 |
|
|
Nebula je napisao/la: I tako ispade ništa od novog izbornog. Sad ni VP ne može nametnut jer više nema VP.
Tugica :( Opet svi izgubili.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 11:18 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8164 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
carles je napisao/la: Nebula je napisao/la: Probajte. Šta drugo. Priče i prijetnje više nikoga ne interesuju. Odcepite se bre!
Pa evo, šta ti misliš da će biti sad kad je jasno da nema promjene IZ?? Misliš netko će mirno sjedit i čekat izbore dogodine da nam opet nametnete predstavnike i preuzmete naš DN?? Zbunjen sam pitanjem. Kakve veze ima IZ sa mirnim razdruživanjem? I ko će mirno sjedit i šta bi radio ako ne bi sjedio? I otkud sad DN u ovoj priči? Zbunjoza.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 11:28 |
|
|
Ako nema izbornog zakona slijedi ciprizacija, Ljubić je lijepo objasnio.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 11:29 |
|
|
Nije legitimno ni to da Dodik jednostrano prenosi nadležnosti sa države na entitet, ali to ti je ok. A bilo je nek se maknu stranci, pa da se dogovorimo. Vidim kako bi taj dogovor išao.
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 11:32 |
|
|
Nebula je napisao/la: carles je napisao/la: Pa evo, šta ti misliš da će biti sad kad je jasno da nema promjene IZ??
Misliš netko će mirno sjedit i čekat izbore dogodine da nam opet nametnete predstavnike i preuzmete naš DN?? Zbunjen sam pitanjem. Kakve veze ima IZ sa mirnim razdruživanjem? I ko će mirno sjedit i šta bi radio ako ne bi sjedio? I otkud sad DN u ovoj priči? Zbunjoza. Pa evo ti si sam napisao da nema ništa od novog IZ, onda je Srbin napisao ide razlaz i ti se ne slažeš. Pa sam te ja logično upitao šta ti misliš onda koji još može biti ishod ako su varijante promjene IZ (što bi stabiliziralo donekle stvari) i raspad isključene?? A ovo za mirno čekanje se odnosi na nas Hrvate, ne očekuješ valjda da mi mirno stojimo i čekamo izbore dogodine bez promjene IZ??? Znači situacija će se ili stabilizirati (za ovo treba nekakav opći dogovor koji je teško očekivati s obzirom na vaše maksimalističke zahtjeve) ili puknuti do kraja (raspad, razlaz, nazovi kako hoćeš...). Pitam tebe šta očekuješ sad kad je jasno da do promjena IZ neće doći?
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 11:40 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Nije legitimno ni to da Dodik jednostrano prenosi nadležnosti sa države na entitet, ali to ti je ok. A bilo je nek se maknu stranci, pa da se dogovorimo. Vidim kako bi taj dogovor išao. kako nije legitimino kada su te nadleznosti prebacene protivno Ustavu BiH?
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 stu 2021, 11:43 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Nije legitimno ni to da Dodik jednostrano prenosi nadležnosti sa države na entitet, ali to ti je ok. A bilo je nek se maknu stranci, pa da se dogovorimo. Vidim kako bi taj dogovor išao. kako nije legitimino kada su te nadleznosti prebacene protivno Ustavu BiH? Jelde? Prebačene su uz saglasnost prije svega upravo Milorada Dodika. Dobro, on se sad pravi mutav i tako je najlakše. Pravi se mutav i da je rekao da je bio genocid, da je pampersu i dabiću mjesto u zatvoru, valjda se tad bio najeo hurmašica u Sarajevu pa mu udarilo u glavu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|