|
|
Stranica: 4/10.
|
[ 237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Heero
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Šešelj i samokontrola? ??? Pa lik je zbog objava odležao oko 18 mjeseci...kao i Naser Orić vremenski. ..znaš taj podatak? on je osvojio srbsku javnost(selje) svojim nastupima i sve je igrao na kartu da izadje na tren jer zna da ga ovi nikad nesmiju vratit bas zato sto je usao u um i mokracom oznacio teritorij ko cukica oni ga nemogu izrucit hagu na kraju se i vjetar promjenio te je oslobodjen,seselj je znao sta radi malo ko je to mogo shvatit
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:29 |
|
|
Vidi ti amidze sa svojim antropoloskim i evolutivnim teorijama. To nije u duhu islama, Allah ce ti svaku rijec naplatiti.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:30 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Heero je napisao/la: sa stanista evolucije LOL evolucija je pojam ona nema staniste
evolucijski je uvjetovano to da izbjegavamo incest a ne ljude iz svoje skupine,zapravo zenke daju vecu prednost svom plemenu nego tudjem
A incest izbjegavamo tako sto cemo uzeti ljude iz druge skupine. Promjesati krv i genetski materijal drugim influencama. Zenke daju prednost onima s kojima smatraju da ce producirati najbolje/najzdravije potomstvo. a bogte pa nije ti cijelo pleme rod,postoje mehanizmi cak i kod stakora da izbjegavaju incest npr. miris tjela je odbojan od bliskih srodnika ali je privlacan onaj enzim koje proizvodi osoba sa razlicitijim genima od tebe!! ne nije tocno,zenke daju prednost svojoj skupini izvan okvira familije pa cak je i u modernom svijetu tako
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:31 |
|
|
a nisu ni svi cetnici losi,jedan je nosio moju ranjenu tetku kad smo bjezali od vasih mudjehadina
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:35 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Desi se fabrička greška, oćeš da kažeš Ma ne. .. Nego općenito govorim nisu svi srbi četnici :) Gledala sam onaj novi film od Nikole Koje " jesen samuraja " premijera bila. .. vidis da sein kulturnoooo uzdižem Sarajka, moraš da reklamiraš bošnjačke nacionaliste, vidiš da Srbi i Hrvati hoće i ovde da vas izguraju.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:36 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Vujadin je napisao/la: Vidi ti amidze sa svojim antropoloskim i evolutivnim teorijama. To nije u duhu islama, Allah ce ti svaku rijec naplatiti. Sve je to uskladeno i potpuno u duhu Islama. Nama je dozvoljeno uzeti zene nemuslimanke, dok nasim zenama nije dozvoljeno uzeti ljude nemuslimane. Sve je to u skladu s bioloskom teznjom covjeka da svoje zene zastiti od ljudi iz drugih skupina a da sam uzme zenu iz tude. Narod koji ne uspije kontrolirati svoje zene ce propasti. To se upravo dogada s zapadom jer su dozvolili da zene dobiju prevelik uticaj u drustvu. Civilizacije u kojoj zene vode glavnu rijec su osudene na propast i to je razlog zasto ih je kroz historiju brojcano bilo toliko malo. Sve civilizacije kakve poznamo danas su stvorene od muske ruke, kao i sav napredak u tehnoloskom i svakom drugom smislu. Dakle, feminizirana drustva s matrijarhalnom strukturom = propast civilizacije/naroda.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:36 |
|
|
jebo te nacionalizam,nebi dao sekundu bineve za sve nacije!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:41 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Vidi ti amidze sa svojim antropoloskim i evolutivnim teorijama. To nije u duhu islama, Allah ce ti svaku rijec naplatiti. Sve je to uskladeno i potpuno u duhu Islama. Nama je dozvoljeno uzeti zene nemuslimanke, dok nasim zenama nije dozvoljeno uzeti ljude nemuslimane. Sve je to u skladu s bioloskom teznjom covjeka da svoje zene zastiti od ljudi iz drugih skupina a da sam uzme zenu iz tude. Narod koji ne uspije kontrolirati svoje zene ce propasti. To se upravo dogada s zapadom jer su dozvolili da zene dobiju prevelik uticaj u drustvu. Civilizacije u kojoj zene vode glavnu rijec su osudene na propast i to je razlog zasto ih je kroz historiju brojcano bilo toliko malo. Sve civilizacije kakve poznamo danas su stvorene od muske ruke, kao i sav napredak u tehnoloskom i svakom drugom smislu. Dakle, feminizirana drustva s matrijarhalnom strukturom = propast civilizacije/naroda. nabih rekao,rezervacija zene i monogamija samo uzrokuju genetsku neraznolikost i proizvode slabice pa pogledaj kinu,indiju,arape svi skupa ni dvije razlivite crte lica nemaju,jedna boja kose i jedna boja ociju a sad pogledaj europljane!! mora bit muzevnog natjecanja,nek pobjedi najbolji pusti ta marksisticka sranja to je za Bete
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:42 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Narod koji ne uspije kontrolirati svoje zene ce propasti. To se upravo dogada s zapadom jer su dozvolili da zene dobiju prevelik uticaj u drustvu. Civilizacije u kojoj zene vode glavnu rijec su osudene na propast i to je razlog zasto ih je kroz historiju brojcano bilo toliko malo. Sve civilizacije kakve poznamo danas su stvorene od muske ruke, kao i sav napredak u tehnoloskom i svakom drugom smislu.
Dakle, feminizirana drustva s matrijarhalnom strukturom = propast civilizacije/naroda. Sa ovim se slazem. Feminizam je i napravljen da srusi porodicu, kao osnovnu celiju drustva, a samim tim i drustvo, odnosno narod.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 00:44 |
|
|
to ovaj third wave feminizam rusi patrijarhat da bi srusio kapitalizam,jadne budale
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Samo da mu kratko kažem: Postano: 30 pro 2016, 18:28 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Sve je to uskladeno i potpuno u duhu Islama. Nama je dozvoljeno uzeti zene nemuslimanke, dok nasim zenama nije dozvoljeno uzeti ljude nemuslimane. Sve je to u skladu s bioloskom teznjom covjeka da svoje zene zastiti od ljudi iz drugih skupina a da sam uzme zenu iz tude. Narod koji ne uspije kontrolirati svoje zene ce propasti. To se upravo dogada s zapadom jer su dozvolili da zene dobiju prevelik uticaj u drustvu. Civilizacije u kojoj zene vode glavnu rijec su osudene na propast i to je razlog zasto ih je kroz historiju brojcano bilo toliko malo. Sve civilizacije kakve poznamo danas su stvorene od muske ruke, kao i sav napredak u tehnoloskom i svakom drugom smislu. Dakle, feminizirana drustva s matrijarhalnom strukturom = propast civilizacije/naroda. Ma MRŠ!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 23:23 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Vidi ti amidze sa svojim antropoloskim i evolutivnim teorijama. To nije u duhu islama, Allah ce ti svaku rijec naplatiti. Sve je to uskladeno i potpuno u duhu Islama. Nama je dozvoljeno uzeti zene nemuslimanke, dok nasim zenama nije dozvoljeno uzeti ljude nemuslimane. Sve je to u skladu s bioloskom teznjom covjeka da svoje zene zastiti od ljudi iz drugih skupina a da sam uzme zenu iz tude. Narod koji ne uspije kontrolirati svoje zene ce propasti. To se upravo dogada s zapadom jer su dozvolili da zene dobiju prevelik uticaj u drustvu. Civilizacije u kojoj zene vode glavnu rijec su osudene na propast i to je razlog zasto ih je kroz historiju brojcano bilo toliko malo. Sve civilizacije kakve poznamo danas su stvorene od muske ruke, kao i sav napredak u tehnoloskom i svakom drugom smislu. Dakle, feminizirana drustva s matrijarhalnom strukturom = propast civilizacije/naroda. Slažem se gospodine Amidža. Feminizam je utopijska ideja kao i nacizam i komunizam. Utopije vode svijet u propast i to je povijest pokazala više puta. Mijenjati svijet u skladu sa svojim naumima, tjerati druge ljude da se ponašaju po tvojim željama nikako ne može imati dobar produkt. Nešto što je postojalo čitav ljudski vijek, odjednom ne valja u 21. stoljeću. Takav je narativ imao i komunizam i fašizam i nacizam. Sva historija je pogreška! Nu! Evo vam rješenja! To je feminizam. Muškarac je oblikovao svačiji način mišljenja i oblikovao moral po kojem se navigiraju svi ljudi. Zato postoji nekakav razlog. Osim što je tvorac svih religija i svih filozofija, muškarac je tvorac gotovo svake tehnologije, pa i one koja primarno služi ženama. Međutim, žene nisu baš paraziti ili nekoristi civilizaciji. One tjeraju muškaraca da bude inovativan tako što biraju seksualnog partnera. Žena koja prima svakog muškarca je žena koja se ne cijeni, a muškarci koje prima su svakakvi muškarci. S druge strane, žena koja čuva svoju vaginu, daje ju najboljem muškarcu, a muškarci koji jebu takve žene su najbolji muškarci. Ružna žena, koja ne vrijedi ničemu, primit će svakog muškarca jer ne vrijedi mnogo resursa. Žena koja je lijepa vrijedi mnogo muškarčevih resursa, a zauzvrat ona njemu daje kvalitetna jajašca koja njegovom potomstvu omogućavaju lijepu genetiku. Isto vrijedi i za ženu, muškarac s mnogo resursa uglavnom ima dobru genetiku. Da bi napravila konkurenciju i dobila najboljeg muškarca, žena ih mora natjerati na inovativnost. Pa su tako, iz pičkali razloga, muškarci napravili parni stroj, otkrili Ameriku, izumili tiskarski stroj, itd., a sve da bi mogli sjest i pokazat ženi - ono sam ti ja izmislio, ili ono sam ja napravio, ono sam ja zaradio. Freud je uvelike u pravu kada kaže da nas u životu goni seksualnost ili bolje reći potomstvo. Žena koja daje vaginu kao dobar dan ne može da tjera muškarce da se natječu za nju niti da budu inovativni. Štraca = propast civilizacije. Žene po svom karakteru nisu inovativne, što ne znači da su glupe.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 23:34 |
|
|
Da se nadovežem... Jest off topic, ali ipak je ovo četali tema.
Europa jeste okotila feminizam, kao i većinu stvari što ih čovjek zna. No, feminizam je nastao zbog besposličara iz gradskih sredina. Urbanizam je rak svakog društva, koliko je koristan toliko je i štetan. U urbanim sredinama ima mnogo besposličara, a dokolica je uzrok većine bolesti koje se pojavljuju u društvu.
Obitelj na selu u prosjeku ima više djece, i na selu nema homoseksualaca, ateista, feministica itd. U selu radiš od jutra do u kasne poslijepodnevne sate, odgajaš djecu, i na kraj dana sjedneš i popiješ kavu na terasi.
Obitelj u gradu ima jedno, dvoje ili nema djece. Nekad radiš, nekad ne radiš, ako ne radiš primaš socijalnu pomoć ili te plaćaju roditelji. U gradu ima i homoseksualaca i ateista i feministica i svakakvih 'čudnih' ljudi. Opet, oni koji su zaposleni u gradu, vode neku firmu ili imaju intenzivan poslovan život, nisu feministi, iznimno rijetko homoseksualci, ako i jesu ne pričaju o tome. Nemaju vremena da misle o idiotarijama.
Studenti u gradu, besposlene žene - češće sa diplomom no bez (jer ove bez diplome se udaju na vrijeme) i majke koje primaju alimentaciju, a ništa ne rade... Eto ti feministi!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 23:40 |
|
|
Je li tko kada vidio feministicu s troje djece? Ili bar s djetetom...
Ja bih rekao da većina feministica nema djecu... 20% ima jedno djete i to je samohrana majka, 5% ima dvoje djece... 0.1% ima troje. Ostale nemaju djecu.
Doprinos evoluciji - 0.01%; margin of error 10%.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 23:44 |
|
|
Mislim i to da žene koje su jako pametne i koje imaju muški duh (konkurentne, asertivne itd.), vrlo lako oboljevaju od feminizma, jer se ne mogu nikako uživit u tradicionalnu ulogu žene, niti su karakterom tradicionalna žena.
Druga kategorija žena koja pokupi feminizam su luzerke, ružne i odvratne žene koje na taj način zagađuju život lijepim ženama i ostalom ljudskom rodu i traže svoj kolač u raspodjeli moći. Ova druga kategorija je gro feministica.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 30 pro 2016, 23:48 |
|
|
Na osnovi rečenog, Republika Srpska će opstati.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:20 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Dosta si oprečnih stvari rekao Tuto. Da položaj žene diktira razvoj društva, Saudijska Arabija i Avganistan bi bile najrazvijenije države, a ne SAD koja spada u motore feminizma. Zatim, žene su danas suštinski manje dostupne kada imaju pravo da biraju, nego kada su ih očevi udavali, pa nije ni bilo neke kompeticije oko njih, više je zavisilo iz kakve je kuće, a manje da li je neka prelepotica.
Treće, pitanje selo-grad, sva velika tehnološka otkrića i jesu potekla iz grada, razvitak gradova je doveo do razvitka društva u celini. Možeš biti genije, ako ne odeš u gradsku sredinu gotovo ništa nećeš realizovati (baš me zanima dokle bi Tesla dogurao da je ostao u Smiljanu, verovatno bi bio glavna tema jer je zašao u godine neoženjen). Seoske sredine su manje stimulativne i konkurentne od gradskih, tako da opet sebi skačeš u usta.
Uostalom, ti živiš u gradu i to najvećem koji si mogao da nađeš u BiH, a da ima HR većinu. Dokle god je tako i dok se ne vratiš/odeš na selo ovo tvoje je obična palamuda. Znači, ispiši se sa studija, krampu u šake, pa ćeš možda nekoga ubediti u ovo što pišeš.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:37 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Dosta si oprečnih stvari rekao Tuto. Da položaj žene diktira razvoj društva, Saudijska Arabija i Avganistan bi bile najrazvijenije države, a ne SAD koja spada u motore feminizma. Zatim, žene su danas suštinski manje dostupne kada imaju pravo da biraju, nego kada su ih očevi udavali, pa nije ni bilo neke kompeticije oko njih, više je zavisilo iz kakve je kuće, a manje da li je neka prelepotica.
Treće, pitanje selo-grad, sva velika tehnološka otkrića i jesu potekla iz grada, razvitak gradova je doveo do razvitka društva u celini. Možeš biti genije, ako ne odeš u gradsku sredinu gotovo ništa nećeš realizovati (baš me zanima dokle bi Tesla dogurao da je ostao u Smiljanu, verovatno bi bio glavna tema jer je zašao u godine neoženjen). Seoske sredine su manje stimulativne i konkurentne od gradskih, tako da opet sebi skačeš u usta.
Uostalom, ti živiš u gradu i to najvećem koji si mogao da nađeš u BiH, a da ima HR većinu. Dokle god je tako i dok se ne vratiš/odeš na selo ovo tvoje je obična palamuda. Znači, ispiši se sa studija, krampu u šake, pa ćeš možda nekoga ubediti u ovo što pišeš. Ništa tu nije oprečno, jer položaj žene nije jedini faktor. Tu je klima, geografski resursi, društveni moral, religija, pa i inteligencija društva. Ništa tu oprečno nema. Pa ako je muškarac u 18. vijeku bio iz dobre kuće mogao je da bira lijepe seljanke. Seljak nije baš mogao da bira cure kako mu drago. Primijetit ćeš da sam ja rekao da su gradovi veoma korisni, ali boga mi i veoma štetni. Tako da opet ne skačem u usta sebi. Ja sam muškarac u gradu i student sam. Niti sam rekao da su svi u gradu čudaci, već sam točno naveo šta grad omogućuje i kakve kategorije ljudi su čudaci i besposličari.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Tuta je napisao/la: Je li tko kada vidio feministicu s troje djece? Ili bar s djetetom...
Ja bih rekao da većina feministica nema djecu... 20% ima jedno djete i to je samohrana majka, 5% ima dvoje djece... 0.1% ima troje. Ostale nemaju djecu.
Doprinos evoluciji - 0.01%; margin of error 10%. jel znaš ovu levičarku? 4-ero djece ima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Tuta je napisao/la: Je li tko kada vidio feministicu s troje djece? Ili bar s djetetom...
Doprinos evoluciji - 0.01%; margin of error 10%. jel znaš ovu levičarku? 4-ero djece ima. Ne znam. Alal joj vera. Radi li se o samohranoj majci?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:51 |
|
|
dudu je napisao/la: napravit ćemo mali test u znanstvene svrhe, a nek kolegice forumašice odluče kome bi radije dale. VSbojim se da se bule previše ne nalože. Evo, dudu vam je pravi serdar. Iz ovog posta isijava čojstvo i junaštvo.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:52 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Dosta si oprečnih stvari rekao Tuto. Da položaj žene diktira razvoj društva, Saudijska Arabija i Avganistan bi bile najrazvijenije države, a ne SAD koja spada u motore feminizma. Zatim, žene su danas suštinski manje dostupne kada imaju pravo da biraju, nego kada su ih očevi udavali, pa nije ni bilo neke kompeticije oko njih, više je zavisilo iz kakve je kuće, a manje da li je neka prelepotica.
Uostalom, ti živiš u gradu i to najvećem koji si mogao da nađeš u BiH, a da ima HR većinu. Dokle god je tako i dok se ne vratiš/odeš na selo ovo tvoje je obična palamuda. Znači, ispiši se sa studija, krampu u šake, pa ćeš možda nekoga ubediti u ovo što pišeš. ne jer se za njih niko ne natjece njih se rezervira jos od devete godine a nije o polozaju zene,nemora ona bit podredjena kao rob samo da nije vodja i da joj je primarna uloga davat zdrave potomke
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:53 |
|
|
Heero reć ćemo nije serdar... Iako bih ja, naravno, volio da jeste.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:56 |
|
|
Rekao si da je urbanizam rak svakog društva, to implicira da je više štetan nego što je koristan.
Uostalom, šta ti uopšte podrazumevaš pod pojmom feminizam pošto postoji više definicija.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost Postano: 31 pro 2016, 00:57 |
|
|
Iako ne slučam M. P. Thompsona, njegove pjesme spadaju u kategoriju serdarskih. Znam i Srpkinje kojima su njegove pjesme dobre, a top je Kraaaalju Dmitre Zvonimireeeeee.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|