|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 250 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 lis 2015, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kakvu razliku prave nove tene. Uzeo Asics Gel Nimbus 17, i usprkos 27km u zadnja 3 dana, nikakvih bolova, ništa koljeno, ništa ahilova tetiva. Ništa, mijenjati ih češće, i držati se Asicsa, i to baš ovog modela.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 lis 2015, 19:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8444 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: Naj patike što sam imam za mali nogomet,ne znam kakve su im za trčanje...Mizuno.
da mi nije žao onih 450 kn što sam dao (na popustu) bacio bih ih odmah. iako, trkačke idu i do 1.000 kn, ipak mi je žao tih 450 kn. meni su se pokazale kao totalni promašaj, tj. razočaranje. http://runrepeat.com/mizuno-wave-impetus
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 lis 2015, 19:52 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17467 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kakvu razliku prave nove tene. Uzeo Asics Gel Nimbus 17, i usprkos 27km u zadnja 3 dana, nikakvih bolova, ništa koljeno, ništa ahilova tetiva. Ništa, mijenjati ih češće, i držati se Asicsa, i to baš ovog modela. i ja imam Asics Gel...nešto. samo što ne trčim.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 17 sij 2016, 16:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kraj ovoga ciklusa treninga. Maraton je ipak previše, a inače sam se pomalo ohladio kad sam naišao na podatak da te svaki kg (pri tome se ne misli na debljinu, nego općenito masu) usporava za 3sek po 1km. Fakat bi, ko i u boksu, trebali imati kategorije po težini, a ne godinama. Danas ovaj 1km i 1mi PB, strava osjećaj, pluća gore ko zapaljena.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 17 sij 2016, 22:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 08 vel 2017, 11:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37714 Lokacija: Gl. grad regije
|
Konačno i u gl. gradu Federacije polumaraton: http://kinezis.ba/Ne odgovara mi termin ali ovo bi doista mogao biti poseban maraton zbog nekoliko prelazaka mostova, em zbog ratno-političke konotacije, em zbog atraktivnosti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 13 vel 2017, 22:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 ruj 2017, 09:21 |
|
|
evo sam nakon 5 mjeseci pauze opet krenuo trčati. boli oko jetre, ali se nadam da je ipak samo dijafragma uz pitanju. odrađenih 2 km, ali nema predaje. prvi km 5:55 min, po km, a drugi 6:17 min. toliko sam izvan forme da sam čak i sat zaboravio isključiti nakon trčanja
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 ruj 2017, 09:40 |
|
|
Jozo podsjetio si me na jednog kolegu, tako mi trcimo na Kosevu, a tamo rekreativaca , gledatelja , svega ima... i trci kolega sav se preznojio, a ja pored njega brzim hodanjem gledam da ga ne prestignem.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 ruj 2017, 11:17 |
|
|
Ja se prijavio za maraton. Idem probat, valjda ću se dovući do cilja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 ruj 2017, 12:48 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Jozo podsjetio si me na jednog kolegu, tako mi trcimo na Kosevu, a tamo rekreativaca , gledatelja , svega ima... i trci kolega sav se preznojio, a ja pored njega brzim hodanjem gledam da ga ne prestignem. a čuj, lako je s tanašnim mišićima sprintat kao gazela. u mene su ti nožni mišići poprilično veliki i jaki, pa to sagorijeva kisik dok kažeš keks.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 ruj 2017, 12:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja se prijavio za maraton. Idem probat, valjda ću se dovući do cilja. na koliko se procjenjuješ?
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 ruj 2017, 14:53 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ja se prijavio za maraton. Idem probat, valjda ću se dovući do cilja. na koliko se procjenjuješ? A nadam se < 4 h, trebalo bi bit lako s obzirom na ovogodišnji 1:52 polumaraton ali nisam nikad toliku dužinu trčao, nijednim tempom. Javim kako je prošlo, kad prođe.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 05 ruj 2017, 15:01 |
|
|
U BiH postoji samo jedan maraton, i to u Bosanskom Novom (New City) : MARATON STAZAMA BRANKA ĆOPIĆA http://aksloboda.org/profil%20staze.html Možda i odem jednom, odat počast omiljenom piscu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 06 svi 2019, 15:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 20 ruj 2019, 10:56 |
|
|
Ovaj put, kao nikad dosad, sam čuo puno pozitivnih dojmove iz Sarajeva:
Hajde, samo kao gay pride, moraju doći ljudi iz svih krajeva "regije" i BiH da bude ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 07 vel 2020, 14:58 |
|
|
Super za Ljubuški: http://ljof.ba/
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 14 ruj 2020, 19:39 |
|
|
Ne znam zašto im je toliko neobično što trči lik bez obitelji i koji radi fizički, cijeli dan je u pokretu, jede domaću hranu. Meni smo veća fora mi koji sjedimo u uredu desetak sati pa nam se onda natakare i obiteljske obveze, pa opet stignemo i trčat i na utrke. Ali filmić povezuje Hrvatsku i Bosnu a i promocija je trčanja pa nije loše ga pogledat. Još nisam nikad sudjelovao na trail utrci u BiH. Morat ću jednom. Džemo https://youtu.be/5jsqk4m88GM
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 15 ruj 2020, 08:53 |
|
|
Mostarski polumaraton. Super snimljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 24 ruj 2021, 22:37 |
|
|
Prije nekih godina kad bih trčao kroz Čapljinu gledali su me kao čudo. Blećinu Junuza. A evo, prva gradska utrka kroz najljepši grad u BIH i koji ima prekrasne rute za trčanje. Npr. nasip uz Neretvu. Kud ćeš bolje?! Šteta je samo što nisu vikend iza pomaknuli jer u RH djeca tad ne idu 3 dana u školu plus vikend a ionako dijaspora dolazi za Sisvete. Tako ja otpadam npr. Čapljinska 5-ica 27.10.2021.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 24 ruj 2021, 22:47 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10460 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja se prijavio za maraton. Idem probat, valjda ću se dovući do cilja. Je li bio ,istrča li ga ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 24 ruj 2021, 23:17 |
|
|
Jesam. Ujedno smo išli vidjeti veliki europski grad. Htio sam negdje gdje je jedan krug a ne dva kao u Zg i Ljubljani pa mi se ne da u drugi.
Do 30 km sam imao dobro vrijeme i dovoljno snage. Nakon toga divljanje pulsa, grčevi, hodanje, borba sa samim sobom. Završilo je na 4:35. Prije utrke bih bio nezadovoljan tim. Poslije sam itekako bio zadovoljan. 42 km je puno puno za prijeći. Otrčao sam puno polumaratona i nisu mi problem ali ovo sumnjam da ću ponovit. Možda ako drastično smršavim.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 24 ruj 2021, 23:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10460 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jesam. Ujedno smo išli vidjeti veliki europski grad. Htio sam negdje gdje je jedan krug a ne dva kao u Zg i Ljubljani pa mi se ne da u drugi.
Do 30 km sam imao dobro vrijeme i dovoljno snage. Nakon toga divljanje pulsa, grčevi, hodanje, borba sa samim sobom. Završilo je na 4:35. Prije utrke bih bio nezadovoljan tim. Poslije sam itekako bio zadovoljan. 42 km je puno puno za prijeći. Otrčao sam puno polumaratona i nisu mi problem ali ovo sumnjam da ću ponovit. Možda ako drastično smršavim. Svaka čast . Baš me iznenadi , pravi podvig.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 25 ruj 2021, 01:02 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
radije umijesto trčanja preskačem konop , u 5 minuta 500 puta .
Trčanje mi se ne sviđa jer samo mršaviš od njega .
Treba radit treninge snage .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Trčanje - od rekreacije do maratona Postano: 19 vel 2022, 12:59 |
|
|
Lajkam:
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|