|
|
Stranica: 14/16.
|
[ 386 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 15 sij 2019, 09:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pretpostavljam da je minimalno 50-100 milijuna eura baceno u smece.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 15 sij 2019, 10:54 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8379 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Robbie MO je napisao/la: Upravo objavili da autocesta/obilaznica kod Zenice gdje je izgradnja vec odmakla, morat ce se izgradjeni dio srusiti, zbog nestabilnosti terena i lose uradjenih istrazivanja i procjene geomorfologije tla.
Sve ispocetka, novo projektiranje.
Autoput Sarajevo-Zenica ce onda potpuno biti gotov oko 2023. auuuuu. koliko je izgrađeno u km? ima li slika terena, karta kuda prolazi ac?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 15 sij 2019, 16:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: “Možemo reći da BiH ima znanje, umijeće i vještinu da napravi i dizajnira dobar proizvod u niskogradnji, cestogradnji. Mi iz Autocesta smo ponosni na tu činjenicu”, ističe Ahmed Mušija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 15 sij 2019, 17:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Graničar Jozo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Upravo objavili da autocesta/obilaznica kod Zenice gdje je izgradnja vec odmakla, morat ce se izgradjeni dio srusiti, zbog nestabilnosti terena i lose uradjenih istrazivanja i procjene geomorfologije tla.
Sve ispocetka, novo projektiranje.
Autoput Sarajevo-Zenica ce onda potpuno biti gotov oko 2023. auuuuu. koliko je izgrađeno u km? ima li slika terena, karta kuda prolazi ac? Nije izgradjeno, nego poluizgradjen dio trase koji ce se sada morati mijenjati. Postavili su sigurno odredjeni broj vijadukta, otkup zemlje na trasi, grubi radovi i ravnanje terena, razbijanje brda, za asfalt nisam siguran.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 17 sij 2019, 16:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: auuuuu. koliko je izgrađeno u km? ima li slika terena, karta kuda prolazi ac? Nije izgradjeno, nego poluizgradjen dio trase koji ce se sada morati mijenjati. Postavili su sigurno odredjeni broj vijadukta, otkup zemlje na trasi, grubi radovi i ravnanje terena, razbijanje brda, za asfalt nisam siguran. Kao u onom vicu, kad Mujo projektira...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 17 sij 2019, 19:54 |
|
|
Ceha je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije izgradjeno, nego poluizgradjen dio trase koji ce se sada morati mijenjati. Postavili su sigurno odredjeni broj vijadukta, otkup zemlje na trasi, grubi radovi i ravnanje terena, razbijanje brda, za asfalt nisam siguran. Kao u onom vicu, kad Mujo projektira... Bolje i ovako nego da završe pa da poslije par godina jača kiša otkliže autoput niz brdo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 17 sij 2019, 23:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Robbie MO je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kao u onom vicu, kad Mujo projektira... Bolje i ovako nego da završe pa da poslije par godina jača kiša otkliže autoput niz brdo. Vozio sam se AC BL-Hr granica, AC Lašva-Tarčin, AC Zvirovići granica. Sve su lošije od hrvatskih koje su stvarno vrhunske osim Zagreb - Macelj ali i ta je bolja od svih navedenih. Ova u RS je katastrofalna. Lošijom AC se nikad nisam vozio. Valovi, ulegnuća, loši odvodi... možda je bolja ova sad prema Doboju. Federalna žila kucavica mi je previse čudno motana, da li je do projektiranja ili je reljef takav, nisam siguran, ali i Austrija ima sličan teren pa nije čudna AC. Hercegovina ima najkraći ali i najatraktivniji odsječak. Asfalt je bio loš kad se tek stavljao, pregibi se osjete. Opet najbolje urađeno. Uglavnom, može i mora to puno bolje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 18 sij 2019, 00:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ova u RS je katastrofalna. Lošijom AC se nikad nisam vozio. Valovi, ulegnuća, loši odvodi... možda je bolja ova sad prema Doboju. Kakvi valovi i ulegnuća na autoputu BL-Gradiška ? O čemu ti ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 18 sij 2019, 01:02 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ova u RS je katastrofalna. Lošijom AC se nikad nisam vozio. Valovi, ulegnuća, loši odvodi... možda je bolja ova sad prema Doboju. Kakvi valovi i ulegnuća na autoputu BL-Gradiška ? O čemu ti ? Doduše, ima tome možda i 7 g. Otkako sam išao njome. Možda je popravljena.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 18 sij 2019, 01:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Doduše, ima tome možda i 7 g. Otkako sam išao njome. Možda je popravljena.
Ja se tim autoputom unazad 2 godine vozim često i nema nikakvih valova.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 18 sij 2019, 07:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59986 Lokacija: DAZP HQ
|
Banja Luka-Gradiška je dobra i prazna autocesta.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 18 sij 2019, 08:28 |
|
|
Haha, AC kroz federaciju je fantasticna, normalan covjek se naprosto iznenadi da se to moglo napraviti u BiH, od Sa do Tarcina su pola rute tuneli, izadjes iz jednog duzine 3-4 km i nakon 100 metara udjes u drugi isti takav. Nevjerovatno zahtjevna cesta, mozda se June vozio dok je jos bio makadam pa mu je zato nesto klapalo ili je June naprosti June pa njemu uvijek klapa.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 18 sij 2019, 10:08 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Haha, AC kroz federaciju je fantasticna, normalan covjek se naprosto iznenadi da se to moglo napraviti u BiH, od Sa do Tarcina su pola rute tuneli, izadjes iz jednog duzine 3-4 km i nakon 100 metara udjes u drugi isti takav. Nevjerovatno zahtjevna cesta, mozda se June vozio dok je jos bio makadam pa mu je zato nesto klapalo ili je June naprosti June pa njemu uvijek klapa. A možda je taj kojim si išao jedini kojim si ikad išao. Budem napravio review precizniji kad se malo provozam ove g. Po mojim planovima trebao bih proći svaki km svih AC u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 18 sij 2019, 18:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Banja Luka-Gradiška je dobra i prazna autocesta. Ko pista. Ne znam gdje su Junuzu bili valovi ?
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 29 sij 2019, 17:32 |
|
|
Ceha je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije izgradjeno, nego poluizgradjen dio trase koji ce se sada morati mijenjati. Postavili su sigurno odredjeni broj vijadukta, otkup zemlje na trasi, grubi radovi i ravnanje terena, razbijanje brda, za asfalt nisam siguran. Kao u onom vicu, kad Mujo projektira... Pozdrav Ceha? Imaš na nekoj temi kakve nove zanimljive karte i rasprave, nije me bilo neko vrijeme.
_________________ Hrvatska politika mora i može bolje neka uzor bude Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 29 sij 2019, 22:55 |
|
|
BAN-2020 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kao u onom vicu, kad Mujo projektira... Pozdrav Ceha? Imaš na nekoj temi kakve nove zanimljive karte i rasprave, nije me bilo neko vrijeme. Nekaj sa lingvizmom, Podunavljem, županijama, Komšićem... Pogledaj; https://commons.wikimedia.org/wiki/Spec ... &user=Ceha
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 31 sij 2019, 00:15 |
|
|
Ceha je napisao/la: BAN-2020 je napisao/la: Pozdrav Ceha? Imaš na nekoj temi kakve nove zanimljive karte i rasprave, nije me bilo neko vrijeme.
Nekaj sa lingvizmom, Podunavljem, županijama, Komšićem... Pogledaj; https://commons.wikimedia.org/wiki/Spec ... &user=CehaHvala
_________________ Hrvatska politika mora i može bolje neka uzor bude Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 01 vel 2019, 12:40 |
|
|
Povijesni dani za Banovinu Hrvatsku. Nakon što je spojena s AC na jugu, sad će bit spojena i na sjeveru (most Odžak):
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 25 ožu 2019, 15:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 19 tra 2019, 07:55 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 27 tra 2019, 14:11 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6366 Lokacija: Izvan sebe
|
dudu je napisao/la: Banja Luka-Gradiška je dobra i prazna autocesta. Tacno. I na granici nemaju iskustva. Ja se vozio prije oko mjesec dana i na granici mi trazi policija saobracajnu i papire. Pita me kada sam bio na tehnickom ja pokazem stambilj iz 2018 kada sam i bio. Pitaju me pa kada moras opet, odgovorim ja pa najranije vjerovatno 2020 godine. Kad sluzbenik na to, ma ne moze biti, idi na stranu da te prekontrolisemo, ja stao sa strane, nakon poprilici 20 minuta iako na granici nije bilo skoro nikoga dode jedan policajac. Pokazi to, otvori to itd, hajde sve sam to uradio. Pita me pa znate li gospodine da vam je tehnicki izasao, pa kako izasao pitam ja, ja na te stvari dobro pazim, pa vrijedi mi najmanje do jula 2020, pa pogledajte plaketu na tablicama, na to on kakvu plaketu, ja mu pokazem. Gleda on i na to ce pa dobro, sada cu vas pustiti, ali kada dodete kuci u njemacku sredite to, da nebi na granici imali problema, kazem ja hvala gospodine drugi put ce sve biti u redu. Kada je sve bilo proslo kontam u sebi, da li bi bilo bolje da sam mu pokusao objasniti da je u krivu, posebno sto se nisam imao cega bojati, nisam imao ni cigara, ni pica niti suhog mesa da bi me mogao kazniti. Ali onda sam u sebi rekao mozda ce se covjek naljutiti, ko sto bih i ja sam, pa i ja sam balkanac i mrzim da mi neko pokaze da nisam u pravu kada nisam u pravu.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 27 tra 2019, 20:12 |
|
|
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Stjepan Kosaca
|
Naslov: Re: Autocesta u Hercegovini Postano: 09 lip 2019, 13:03 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svejedno eto slika Hvala Ima li netko precizniji plan izgradnje ceste od Počitelja do Zvirovića? Gdje će most biti preko Neretve i šta će biti smješteno u vojarni u Dretelju?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 16 lis 2019, 13:56 |
|
|
Gradit će se brza cesta od Mostara preko Širokog Brijega do granice s Hrvatskom https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /191016015
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Autocesta u Herceg-Bosni Postano: 16 lis 2019, 16:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Gradit će se brza cesta od Mostara preko Širokog Brijega do granice s Hrvatskom https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /191016015 Oće ko i Lašva... al bi valjalo,da malo promet kroz Široki popusti. Ponekad se nemozes prikljucit na glavnu prometnicu po 5 minuta...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|